Webflow-verkkosivustojen rakennuskatsaus 2017


Webflow

Käy verkkosivustolla

9.1


AWA-pistemäärä

Webflow

Kaksi veljeä käynnistivät Webflow-järjestelmän vuonna 2013, jotta verkkosuunnittelijat voivat luoda räätälöityjä reagoivia verkkosivustoja, jotka eivät vaadi laajan koodin oppimista. Vain yhden vuoden aikana Webflow CMS sai yli 30 000 rekisteröintiä ja oli jatkanut laajentumistaan, kun käyttäjät rakensivat tänään yli 400 000 verkkosivustoa. Lue alla oleva Webflow-arvostelu.

Plussat

 • Vie sivustoja muille alustoille
 • Suuri kokeneille suunnittelijoille
 • Käytettävissä olevat mallin tai tyhjän kankaan vaihtoehdot
 • HTML / CSS-alusta haluttaessa
 • Integroi verkkokaupan ratkaisut
 • Asiakastukivaihtoehtoihin kuuluu yli 40 kurssin oppitunteja
 • Monikieliset ratkaisut voidaan integroida

Haittoja

 • Monimutkainen käyttöliittymä aloittelijalle
 • Monimutkaiset verkkokaupan laajennukset ja lisäosat; ei sisäänrakennettu
 • Kalliita verkkosivustojen perustarpeisiin
 • Rajoitettu määrä malleja
 • Photoshop- ja InDesign-kokemuksista on apua

Yleiskatsaus

 • Verkkosivusto: www.webflow.com
 • pääkonttori: San Francisco, Kalifornia
 • Perustamisvuosi: 2013
 • Kategoria: Verkkosivun luomisohjelmisto
 • Rahat takaisin takuu: 30 päivää

Webflow ei välttämättä ole tarkoitettu itse tekemisille, joilla ei ole kokemusta, mutta suunnittelijat pyrkivät siihen enemmän joustavuutta ja hallintaa. Tämäntyyppiset web-kehittäjät saattavat käsitellä sivustojaan tai rakentaa sivustojaan joukkoille.

Webflow käyttää Photoshop-tyylieditoria kuten muutama muu verkkosivustojen rakentaja, joka erottuu omasta luokastaan. Vaikka Webflow-käyttäjiä ei vaadita oppimaan koodia, heillä on kyky käyttää HTML-editoijaa manipuloimaan malleja ja mukauttamaan laadukkaita verkkosivustoja vastaamaan asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita. Joillekin tämäntyyppisistä verkkosivustojen rakentajista on oppimiskäyrä.

Kenelle Webflow-suositusta suositellaan?

Webflow-verkkosivustojen rakentaja luotiin kokeneemmille suunnittelijoille ja kehittäjille, jotka suunnittelevat verkkosivustoja muille. Tämä verkkosivustojen rakentaja on ratkaisu rakentaa sivustoja edistyneillä työkaluilla ja tekniikalla saadaksesi konkreettisia tuloksia. Webflow-verkkosivustot ovat ratkaisu yritysten omistajille, myymälöille, bloggaajille ja melkein kaikille, jotka tarvitsevat vankan, vuorovaikutteisen verkkosivuston.

Webflow-painopistealue / erikoisuudet

Webflow, kuten vain harvat luokassaan, keskittyy joustavaan, mutta koodittomaan suunnitteluun, jonka ovat kokeneet suunnittelijat, jotka voivat käyttää verkkosivustojen rakentajaa täydellä kapasiteetillaan. Webflow on ominaisuusrikas alusta, joka sopii useimpien huippuluokan yritystarpeisiin.

Jotkut Webflow-erikoisuuksista sisältävät suhteellisen intuitiivisen editointitilan, helpon pääsyn HTML / CSS: ään niille, jotka sitä haluavat, mahdollisuuden viedä sivuston kehittäjien räätälöintiä varten ja koodittoman edistyneen alustan niille, jotka pystyvät sitä hallitsemaan..

Webflow-tekniset tiedot / rajoitukset

Webflow-ominaisuuksiin kuuluvat Google-fontit, CMS-tiedostot, isännöinti, suunnittelu ja kehittäminen yhdessä, pääsy koodiin, Photoshop-tyylieditori ja koodien vienti sekä kaikki vakiowidgetit ja hyvän verkkosivustojen rakentajan elementit..

Koska Webflow on suunnittelijan valinta, esisuunnitelluissa malleissa on joitain rajoituksia. Webflow-verkkosivustojen rakennusalan kilpailijoita on helpompi hallita, mutta oikeilla taitoilla ja kokemuksella ohjelmoijat ja kehittäjät voivat manipuloida Webflow-käyttöliittymän ominaisuuksia. Mallien vaihto ei ole vaihtoehto.

Onko riittävä skaalautuvuus / tilaa kasvattaa??

Webflow tarjoaa ilmaisen elinkaaren suunnitelman perussivustoille yhdessä kolmen keskisuurten ja korkeiden hinnoittelun vuosisuunnitelmien kanssa suunnittelijoille ja toimistoille. Koodittomien rakentajien kanssa odotat maksavan enemmän. Nämä suunnitelmat tarjoavat tilaa henkilökohtaiselle tai liiketoiminnan kasvulle, mutta se ei tule olemaan halpaa. Verkkosivuston isännöinti ja CMS-isäntä ovat saatavissa lisäkustannuksista.

Mikä on MoneyBack-takuupolitiikka?

Webflow tarjoaa ilmaisen suunnittelun vaihtoehdon ilman maksua.

Mikä on Webflow-maine?

Webflow on suhteellisen uusi verkkosivustojen rakennustilassa ja tarjoaa erilaisen koodittoman lähestymistavan kokeneemmille suunnittelijoille. Heillä on tällä hetkellä erinomainen maine tässä luokassa, koska kilpailu vähämerkityksisestä edistyksellisestä ratkaisusta on vähäinen. Arvioinnit ovat keskitasoa tai enemmän (3 tai enemmän). Verkkosivustojen omistajien kannalta maine ei ole läheskään yhtä hyvä, koska aloittelijat pitävät Webflowa usein liian vaikeana.

Kumppaniohjelma asiakkaille

Webflow ei vielä tarjoa tytäryhtiöohjelmaa asiakkaille, mutta sitä on ehdotettu.

Miksi valita Webflow?

Webflow on täydellinen suunnittelijoille, kehittäjille tai toimistoille, jotka haluavat paremman hallinnan ja suunnitellaan sivuston itselleen tai jatkuville asiakkaille. Aloittelijoille, jotka haluavat tee-se-itse-ratkaisun, tähän tarpeeseen on muitakin vaihtoehtoja.

Webflow-suunnittelijat nauttivat Adobe Photoshop- ja InDesign-tyylistä editointiliittymää sekä mahdollisuutta käyttää ja hallita HTML / CSS-koodia haluttaessa. Kokeile ilmaista tiliä ennen päätöksen tekemistä.

Avainominaisuudet

 • Visuaalinen toimittaja
 • Muokattava ja reagoiva ruudukkorakenne
 • Tuotantoon valmis HTML ja CSS
 • Ainutlaatuinen liukusäädin Zero-koodauksella
 • Muokattava reagoiva navigointi
 • Ainutlaatuiset vuorovaikutukset ja animaatiot
 • Automaattinen tallennus ja palautus
 • Vedä ja pudota -widgetit
 • Yhden napsautuksen koodin vienti
 • Yli 600 Web-kirjasinta
 • Yli 500 yrityssovellusta
 • Helppo upottaa

Alan asiantuntijoiden tuomio verkkovirrasta

Website BuilderTietyt asiantuntijat Webflow edustaa visuaalisten ja CSS-ystävällisten verkkosivustojen rakennustyökalujen uutta kehitystä. Muille Webflow ei tee tarpeeksi asettaakseen itsensä eroon todella uudesta ja jännittävästä ohjelmasta. Kriitikkoilla, jotka ovat hyvin perehtyneet koodaukseen ja kokemukseen web-suunnittelusta, oli taipumus arvioida Webflow kuin tehtaan ajo. Ohjelmaa käyttäjän näkökulmasta tarkastelleet kriitikot totesivat, että Webflowlla oli paljon tarjottavaa. He arvostivat, että toimittaja oli sekä joustava että käyttäjäystävällinen. Toisin kuin muut rakentajat, Webflow käyttää ruudukkojärjestelmää, joka auttaa sivuston eri osia napsahtamaan paikoilleen ilman, että joudut sekoittamaan liikaa kokoa. Jopa kaikkein tukahduttavat kriitikot kutsuivat Webflowa “elegantiksi” ja joutuivat myöntämään, että vaikka se ei ehkä olekaan vallankumouksellinen, se on varmasti vakaa vaihtoehto. Viime kädessä asiantuntijat suosittelevat ohjelman näyttämistä.

Positiiviset asiakasarvostelut ja suositukset Webflowssa

Webflow-Facebook-sivu on täynnä käyttäjien positiivisia arvosteluja. Nämä voivat antaa jonkin verran käsityksen ohjelman vahvuuksista, mutta ne tulisi ottaa suolajyvällä. Arviot on kuratoitu selvästi, jotta Webflow näkyy parhaassa mahdollisessa valossa. Tässä on muutamia yleisiä teemoja positiivisten arvostelujen joukossa:

 • Helppokäyttöinen. Webflow ei vaadi koodaustietoa ja muut kuin kehittäjät pystyivät rakentamaan helposti ammattitaitoisia verkkosivustoja.
 • Tiedotusohjeet. Ne, jotka tarvitsivat lisää ohjeita verkkosivustonsa suunnitteluun, pitivät video-oppaista erittäin hyödyllisiä.
 • Rakentaa reagoivia sivustoja. Vaikka tämän pitäisi olla teollisuusstandardi, monet yritykset yrittävät yhä jäljittää vain mobiiliystävällisiä malleja. Webflow sisältää kuitenkin tämän tärkeän ominaisuuden alusta alkaen.

Negatiiviset asiakasarviot ja valitukset Web-virtauksessa

Verkkosivustojen rakentajien maailmassa Webflow on edelleen suhteellisen uusi tulokas. Toistaiseksi verkossa ei ole paljon herättäjiä tästä ohjelmasta. Kaiken kaikkiaan tämä on todennäköisesti hyvä merkki, varsinkin kun otetaan huomioon, että Webflow on onnistunut hankkimaan kymmeniä tuhansia käyttäjiä viimeisen kolmen vuoden aikana. Onneton asiakas ei yleensä epäröi ilmaista paheksuntaan, joten on todennäköisesti turvallista Oletetaan, että Webflow ei ole joutunut suuriin ongelmiin. Voi kestää vielä muutama vuosi markkinoillaoloa, ennen kuin Webflow pystyy tuottamaan tarpeeksi mediaa saadaksesi todella tunteen, kuinka muut rehellisesti käyttävät ohjelmistoa.

Design & Räätälöinti

Kokeneet käyttäjät haluavat verkkosivujen rakentajan intuitiivisella suunnittelulla ja räätälöinnillä, ja Webflow on erinomainen valinta niille, jotka tietävät tekevänsä. Verkkosuunnittelija osaa arvostaa joustavuutta manipuloida koodia verkkosivustojen tulosten saamiseksi. Webflow tarjoaa avoimen kankaan ammattitaitoisille käyttäjille tai joitain valmiita mallipohjia asetteluille niille, jotka tarvitsevat aloituspaikan.

OminaisuusYleiskatsaus
Web-virtapohjatValittavissa on ilmaisia ​​ja maksettuja ennalta suunniteltuja malleja, mutta Webflow kannustaa avointa kangasta ammattimaisille verkkosuunnittelijoille.
 • Monipuolisuus ja laatu malleissa ja värivalikoima. Pieni mallisarja on houkutteleva tai maksa 15–20 dollaria suuremmasta valinnasta. Aloita suunnittelijat mallilla tai tyhjällä kankaalla, kaikki on muokattavissa.
 • Esivalitut mallit vs. verkkosivuston luominen Scratcistah. Webflow tarjoaa valmiiksi valittuja malleja tai rakenna oma-alusta, vaikka viime kädessä odotetaan tekevän suunnittelupäätökset itse.
Web-virtarajapintaJos olet aiemmin käyttänyt Adobe-ohjelmistoja, tämä saattaa olla etsimäsi käyttöliittymä. Webflow on luonut käyttöliittymän mukautuaksesi tuttuihin työkaluihin, joten suunnitteluhaasteet vähenevät. Tämän verkkosivuston rakennustyökalun käyttö on helpompaa Photoshop- ja InDesign-käyttäjille tai muille kokeneille käyttäjille, jotka pystyvät selvittämään asiat. Tämä sivuston rakentaja on vaikea uusille suunnittelijoille, joilla ei ole vaadittua taitoa.
Sivutyylin mukauttaminenWebflowilla on voimaa sivutyylin räätälöinnissä, koska kokeneet käyttäjät voivat luottaa moniin suunnitteluvaihtoehtoihin käyttöliittymän sisällä, tyhjälle kankaalle HTML-koodilla.
 • Suunnitteluvaihtoehdot mukauttamiseen.Mukauttaminen voidaan tehdä ennalta suunnitellulla mallilla rakenteellisemmalla asettelulla tai tyhjällä kankaalla. Tämä rakentaja luotiin luoville mieille, jotka voivat tehdä suunnittelutyötä.
 • Sisällön siirtämisen, koon muuttamisen ja muokkaamisen vapaus.Web-virtauksen muokkaaminen on melko intuitiivista, varsinkin jos sinulla on ymmärrys Adobe-tuotteista.
 • Onko pääsy HTML / CSS-koodiin? Kyllä, Webflow tarjoaa suunnittelijoille paljon toivottua HTML / CSS-koodin muokkausta edistyneemmälle ohjelmoinnille.
 • Visuaalinen käyttöliittymä. Muokkaaminen tapahtuu näytöllä joissain vetämis- ja pudotusominaisuuksilla komponenttien, laajennusten, widgetien ja muun lisäämiseksi.

Kokeneet Webflow-käyttäjät voivat hyödyntää monia mukautusvaihtoehtoja.

Sivuston navigointiWebflow antaa suunnittelijoille joustavuuden luoda sivuston selaus haluamallaan tavalla pelkästään mallien luottamisen sijasta, tai malli voidaan valita.
SisällönhallintaWebflow on visuaalinen sisällönhallintajärjestelmä (CMS), johon verkkosivustot voidaan rakentaa ilman koodikokemusta. Sisältöä hallitaan online-Webflow-tililtä, ​​aivan kuten muutkin verkkosivustojen rakentajat, mutta ammattitaitoisille käyttäjille on enemmän mahdollisuuksia.
Valokuvat ja galleriatWebflowssa on hyviä visuaalisen sisällön tyyppejä, kuten kuvia, videoita, karttoja, painikkeita ja muuta.
Mobiilisivustojen rakentaminenWebflow-mallit ja vapaamuotoiset suunnittelupohjat ovat reagoivia, tehty matkapuhelimen käyttäjille, asiakkaille ja vierailijoille useimmissa laitteissa.
Sosiaalisen jakamisen integraatioKuten useimmat verkkosivustojen rakentajat, Webflow tarjoaa kaikki tavanomaiset sosiaalisen median kuvakkeet markkinointiin ja asiakkaiden jakamiseen.
SuunnittelupalvelutWebflow on kattava verkkosivustojen rakentaja, joka on tarkoitettu toimistoille ja suunnittelijoille, jotka haluavat rakentaa hienostuneita verkkosivustoja. Vaikka Webflow on hienostuneempi kuin jotkut verkkosivustojen rakentajat, se ei ole palveluihin perustuva suunnitteluyritys. Kun tarvitset yritystä, joka tarjoaa suunnittelu-, sisältö- ja kehityspalveluita, tee-se-itse-verkkosivustojen rakentajat eivät ole oikea valinta.

ominaisuudet & Työkalut

Yhtenä alkuperäisistä täydellisistä verkkosivustojen rakennusyrityksistä ominaisuusjoukko on valtava. Web.com sopii suuremmille kehittyneille sivustoille, jotka tarvitsevat erityistä huomiota, tai edistyneemmälle ohjelmoijalle, joka on työskennellyt verkkosivujen suunnittelussa. Web.com vastaa varmasti verkkokaupan ja yritysominaisuuksien vaatimuksiin:

OminaisuusYleiskatsaus
Web-virta-asetuksetTilaa ilmainen tili nimesi, sähköpostiosoitteesi ja uuden salasanasi avulla. Hyväksyt myös Webflow: n tietosuojakäytännön ja palveluehdot. Aloitat valitsemalla ilmaisen mallin.
Web-suunnitteluValitse suunnittelumalli tai valitse luoda omat kankaaseen tyylieditorissa, jonka ohjaimet ovat samanlaisia ​​kuin Adobe-tuotteet. Käyttöliittymä ei ole kuin tavallinen verkkosivustojen rakentaja, mutta vedä ja pudota -muokkaus on mahdollista HTML / CSS-editorin ohella, jos sinulla on teknistä tietotaitoa.
Muokattu verkkotunnus
Navigoinnin syvyys:Webflow-ominaisuuksien mukautetun navigoinnin ominaisuuksien avulla suunnittelijat voivat luoda minkä tahansa yrityksen tai yrityksen verkkosivustolle tarvittavan selaussyvyyden.
Widgetit ja sovelluksetJos sinulla on kokemusta, Webflow näyttää näyttävän olevan alusta web-sovellusten rakentamiseksi. Tätä ei ole täysin testattu, ja tietoa on vähän. Muokattavat widgetit, mukaan lukien sosiaalinen media, kartat, sähköposti-lomakkeet ja reagoivat liukusäätimet, ovat vakiona.
ansioitaWeb-virta voidaan integroida verkkokaupan ratkaisuihin, mutta suunnittelijoiden on rakennettava tämä.
VierailijatilastotWebflow integroituu hyvin Google Analyticsiin, ja Webflow-hallintapaneeli pystyy näyttämään verkkosivustojen kävijätilastoja.
Valokuva, video ja ääniWebflow tarjoaa vakiovaihtoehtoja asiakkaiden houkuttelemiseen kuvien, videoiden, widgetien ja muun avulla.
bloggaaminenVaikka Webflowlla ei näytä olevan omaperäinen blogialusta, on positiivisia raportteja kyvystä perustaa tehokas blogisivusto.
Google KartatKäyttäjät voivat upottaa Google Mapsin.
HTML-editoriYksi Webflow-resursseista on vaihtoehto HTML / CSS-muokkaukselle tarvitsematta tietää yksityiskohtaista koodia.
Sosiaalisen median integraatio
Lomakkeet ja tutkimuksetWebflow-sovelluksen avulla käyttäjät voivat lisätä lomakkeita ja mukauttaa niitä tarvitsemilleen tuloksille.
VarastotilaVerkkosivun kolmen hinnoittelusuunnitelman perusteella näyttää olevan runsaasti säilytystilaa minkä tahansa kokoiselle ja -kokoiselle verkkosivustolle. Hinnasuunnitelmat eivät paljasta säilytystilaa.
Uutiskirje-työkaluWebflow ei tarjoa tiettyä uutiskirjetyökalua, mutta se voidaan koodata.
Foorumin tukiWebflow-asiakasfoorumi on saatavana ilmaisen aloitussuunnitelman sekä henkilökohtaisen, ammatillisen ja tiimisuunnitelman kanssa.
Verkkokauppa / verkkokauppaSinun on luotettava ulkoisiin verkkokaupan ratkaisuihin, jotka integroituvat Webflow-järjestelmään. Ecwid näyttää olevan yksi paremmista lisäosista ja mahdollisesti yhteensopiva.
Yhdyskäytävän integrointiKolmansien osapuolien verkkokaupan ratkaisuihin on sisällytetty maksuyhdyskäytäväpalveluita, jotka voidaan integroida Webflow-järjestelmään.
SEO ystävällinenJälleen on luotettava ulkoisiin ratkaisuihin, kuten Google Analytics ja muut, hakukoneiden optimointitekniikoihin.
Sivustolle rajoitettu pääsy (salasanasuojaus)Webflow tarjoaa salasanalla suojatun tilin kaikille, jotka kirjautuvat sisään.
Google® AnalyticsGoogle Analyticsin integroinnissa Webflowan ei ole tunnettua ongelmaa.
Verkkosivun rakentajan suojausWebflow yhdessä kilpailijoidensa kanssa asettaa tietoturvalle etusijalle minkä tahansa verkkosivuston toiminnan.
Useita kieliäMonikieliset vaihtoehdot ovat saatavana koodin kautta, ja on olemassa joitain verkkokeskusteluja ja -foorumit ohjeiksi.
MobiilioptimointiLähes kaikki Webflow-mallit ja mukautusvaihtoehdot tukevat mobiililaitteita.

suunnitelmat & hinnoittelu

Webflow tarjoaa ilmaisen aloitustilin ja kolme vuosittaista hinnasuunnitelmaa, jotka perustuvat suunnittelijan kokemukseen ja virastojen yksityishenkilöiden tarpeisiin. Nämä sivustossa näkyvät kuukausimaksut on maksettava vuosittain. Hosting ja CMS ovat lisätty kuukausimaksu.

Vuotuiset hinnasuunnitelmat tarjotaan

Ilmainen Startti. Ftai ketään.

henkilökohtainen. Suunnittelijoille, jotka työskentelevät useiden projektien parissa. 16 dollaria / kuukausi tai 192 dollaria.

ammattilainen. Freelancereille ja sisäisille ammattilaisille. 35 dollaria / kuukausi tai 420 dollaria.

Tiimi. Suurille ryhmille ja toimistoille. 78 dollaria / kuukausi tai 936 dollaria.
Webflow veloittaa enemmän toimistotason palvelutarjousten perusteella. Suunnittelijat perustavat luomaan useita sivustoja vuotuiseen hinnasuunnitelmaan, joka voi olla kustannustehokas pitkällä tähtäimellä.

Harkitse seuraavia tekijöitä hinnoittelussa:

 • Tarjoaako se ilmaisen suunnitelman?? Kyllä, Webflow tarjoaa ilmaisen aloitussuunnitelman, jota voidaan jatkaa ilmaiseksi, jos lisätoimintoja ei tarvita.
 • Onko mitään kokeilujaksoja vai vaativatko he luottokortteja liittymiseen?? Suunnittelijat voivat käyttää Webflowa ilmaiseksi suunnittelutilassa.
 • Kuinka edullisia ovat premium-paketit kilpailijoihin verrattuna? Webflow on vähän kallis, mutta vakiona tälle verkkosivustojen rakentajan luokalle. Ohjelmoijat ja kehittäjät saavat enemmän joustavuutta räätälöintikoodiin.
 • Voitko suunnitella ammattimaisia ​​verkkosivuja vain ilmaisen version avulla? Kyllä, voit luoda ammattimaisen verkkosivuston ilmaiseksi.

Suoritetaanko maksu kuukausittain / vuodessa? Webflow tarjoaa vuotuiset hinnasuunnitelmat verkkosivustolle.

Asiakaspalvelu

Webflow tarjoaa asiakkaille vaikuttavan valikoiman asiakastukivaihtoehtoja. Ohjekeskuksessa näkyy valinta, joka sisältää usein kysytyt kysymykset, kurssit (yli 40), aloitusoppaan ja joitain täydellisiä sivuston oppaita. Ensisijainen tuki on saatavana Professional- ja Team-hinnasuunnitelmissa. Sähköpostituki on saatavilla Henkilökohtainen suunnitelma -kohdassa. Foorumia on saatavilla ilmaiseksi aloitussuunnitelmaksi.

Helppokäyttöisyys

Webflow on suunniteltu kokeneille käyttäjille, joilla on kokemusta, vaikka se kilpailee yhtenä harvoista koodittomista verkkosivustojen rakentajista. Oikealle luovalle yleisölle käyttäjät voivat todennäköisesti tehdä kaiken haluamansa Webflow-ohjelmalla. Aloittelijoille, jotka etsivät kokonaisvalmista itse tekemistä, on harkittava muita luokkia verkkosivustojen rakentajia. Kokenut käyttäjä voi löytää Webflow tarpeeksi helpoksi käyttää.

Rajapinnan yksinkertaisuus . Webflow on intuitiivinen kokeneille suunnittelijoille, eikä sitä ole suunniteltu yksinkertaisuuden vuoksi. Tulokset voivat olla positiivisia niille, jotka tietävät mitä tekevät.

Sopii aloittelijoille / kokeneille käyttäjille . Webflow ei kuulu aloittelijoiden verkkosivustojen rakentajien luokkaan. Se sopii edistyneille käyttäjille, jotka haluavat koodittoman ympäristön, mutta joilla on silti joustavuus HTML / CSS-vaihtoehdossa.

Säilytä verkkosivustojen hallinta aina. Verkkosuunnittelijat ylläpitävät sivustoa täysin.

Toimittajan sisäinen ohje. Toimittajan sisäinen ohje sopii joillekin, ja sivustolla on joitain muita ohjevaihtoehtoja.

Webflow sopii kokeneille suunnittelijoille, jotka saattavat pitää tätä sivuston rakentajaa helppokäyttöisenä.

johtopäätös

Kokenut suunnittelija ja kehittäjä voi rakastaa Webflowa. Tässä koodittomassa, mutta koodikäyttöisessä verkkosivustojen rakennusaineessa sinulla on vaihtoehtoja jokaiselle yrityksesivuston koolle ja mittakaavalle. Edistyneessä verkkokaupassa vaikuttaa hyväksyttävältä, jos integroit ulkoiset työkalut, widgetit ja laajennukset saadaksesi tarvitsemasi tulokset.

Aloittelijat todennäköisesti kamppailevat Webflown kanssa, elleivät he ole tyytyväisiä ilmaiseen tiliin ja johonkin Webflowin rajoitetuista malleista, mutta hintakohta on todella korkeamman päädyn sivustoille, joiden on tehtävä enemmän. Uusien käyttäjien, jotka haluavat perustaa verkkosivuston nopeasti ja helposti, tulisi etsiä eri luokkaa verkkosivustojen rakentajia, ja markkinoilla on paljon niitä.

Webflow tarjoaa mahdollisuuden räätälöityjen verkkosivustojen kehittämiseen edistyneille verkkosivustojen suunnittelijoille, jotka etsivät koodittomia kokemuksia, mutta myös joustavasti lisätä ja muokata koodia. Jos etsit edistyneempää alustaa, Webflow on yksi harvoista luokan itse tekemisen vaihtoehdoista. Webflow voi olla hyvä ratkaisu tarpeistasi ja kokemuksestasi riippuen. Ilmainen aloitustili on paras tapa tarkistaa se.

Vertailla

WebFlow

92

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map