Web-hosting-arvostelut


Suurin haaste ei ole web-hosting-palvelun löytäminen. Se päättää, mikä sopii tarpeisiisi. Mutta mitä sinun pitäisi etsiä? Sinulla on tietyt erityisedellytykset. Mutta tärkeiden yhteisten piirteiden tulisi olla osa tätä päätöksentekoprosessia.

Etsi tallennus- ja kaistanleveysrajoituksia. Ole tietoinen useista verkkotunnuksen rajoituksista. Tekninen tuki on myös tärkeää. Pidä nämä mielessä tutkiessasi alla olevia web-hosting-arvosteluita.

VIIMEISTÄ päivitetty: 28. helmikuuta 2016

AAWebmasters.com on riippumaton verkkovastaavien yhdistys, ja tällä sivustolla ilmaistut mielipiteet, arvostelut ja sijoitukset ovat AWA: n omia. Sivusto saa korvausta tarkistetuista tuotteista ja palveluista. AAWebmasters.com testaa jokaisen tuotteen tai palvelun perusteellisesti ja antaa parhaille parhaat sijoitukset. AAWebmasters.com ei julkaise tietoja kaikista käytettävissä olevista verkkokauppaympäristöistä, verkkosivustojen rakentajista tai verkkoisäntöistä. Katso lisätietoja napsauttamalla tätä.

Mainostajan ilmoittaminen

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

InMotion-hosting

Yrityssivuston suunnittelu? Tämä isäntä pitää keskittymisensä sinne. He veloittavat tuesta. Kompromissi on erinomainen neuvo, joka auttaa kasvattamaan tuloja. On 3 hosting-suunnitelmaa, joista 2 ovat verkkokaupan valmiita. Se tarkoittaa, että niillä on SSL-varmenne ja useimmissa tapauksissa oma IP.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

SiteGround

Onko tekninen tuki suurin huolenaiheesi? Tällä isäntällä on niin hyvä maine. Siteground tarjoaa 3 jaettua web-hosting-suunnitelmaa, jotka on räätälöity verkkosivustosi koon mukaan. Mene STARTUP-suunnitelman kanssa isännöintiä varten. GROWBIG- ja GOGEEK-suunnitelmat tarjoavat välimuistin välistä tukea, ja hinnoittelu heijastaa sitä.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

iPage

Ensimmäinen verkkosivuston omistaja? iPage on keskitetty ratkaisu. Voit perustaa isännöinnin noin 6 minuutissa ja voit käyttää sivuston rakentajana goMobia, verkkosivun luojaa tai Weeblyä. Ylläpitopaketit antavat sinulle myös 300 dollaria markkinointihyvityksiä mainostamiseen Googlessa, Yahoo, Bing ja Facebook.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

Bluehost

Onko sinulla WordPress-sivustoa? WordPress tukee tätä web-hosting-palvelua. Paras hinnoittelu vaatii 3 vuoden sitoutumisen. Mutta jos muutat mieltäsi, he palauttavat loput maksusi. He ovat voittaneet palkintoja asiakastuesta, joten voit odottaa asiantuntija-apua tarvittaessa.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

Arvixe

Päätävätkö verkkotunnukset numerosi?? Valitset suunnitelmasi sen perusteella, kuinka monta verkkotunnusta on ylläpidettävä. Halvin paketti antaa sinulle jopa 6. Arvixen henkilökunta perustuu etäyhteyteen. Operatiivisten kustannusten säästöt antavat Arvixelle tarjota kohtuuhintaista majoitusta. Se ei vaaranna suorituskykyä.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

Web-hosting-keskus

Suunnittele pysyä pienenä? Tämä isäntä tarjoaa edullisia paketteja pienemmille sivustoille, jotka eivät odota paljon kävijöiden kasvua. Ilmainen verkkotunnus ja rajoittamaton tila tarkoittavat, ettet uhraa ominaisuuksia hinnasta. Voit jopa ylläpitää verkkokauppasivustoa tämän isännän kanssa.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

GreenGeeks

Haluatko pysyä ympäristövastuullisena? Tämä isäntä on kaikki vihreästä liikkeestä. Uusiutuva energia ohjaa palvelimiaan. Kilpailukykyiset hinnat ja sadat ominaisuudet tekevät isännöinnistä helppoa ympäristössä. Mutta sinun ei tarvitse uhrata mitään mitä tarvitset verkkosivuston ylläpitämiseen.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

HostGator

Onko joustavuus tärkeämpi kuin tuki? Tämä isäntä ei ole tarkoitettu aloittelijoille. Voit valita tarvitsemasi valtavasta ominaisuusluettelosta. Sen avulla voit mukauttaa isännöintiä, ja maksat vain tarvitsemastasi. HostGater tarjoaa myös hyvityksiä mainostamiseen Googlessa, Yahoossa ja Bingissä.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

1and1

Onko sinulla globaaleja suunnitelmia? Tällä saksalaisella isäntäkoneella on 13 tietokeskusta ympäri maailmaa, ja se tarjoaa 11 miljoonaa asiakasta. CDN-vaihtoehtosuunnitelmien avulla voit toimittaa paikallista sisältöä välimuistissa 62 maailmanlaajuisessa keskuksessa. Lisää uusia toimintoja kattavalla tietoturvapaketilla ja verkkokauppasivustolla.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

A2-hosting

Ovatko nopeus ja suorituskyky painopisteesi?? A2-hosting tekee niistä ensisijaisen tärkeän. Niiden optimoitu tekniikka tuottaa sivulatauksia jopa 20 kertaa nopeammin kuin muut isännät. Hinnoittelu ei ole alhaisin mitä voit löytää, mutta asiakkaat tietävät saavansa mitä maksavat.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

Pieni oranssi

Tarvitsetko apua tuotemerkkien ja identiteetin luomisessa? Tämä isännöintipalvelu ei käytä sanaa “rajaton” paljon. Et löydä piilotettuja maksuja. Maksa, miten haluat paketeista. Heidän ohjelmistonsa ja käyttöliittymänsä ovat asiakaskeskeisiä. Se auttaa sinua myös keskittymään asiakkaisiisi.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

KonsoliFIN

Oletko huolissasi kasvusta ja skaalautumisesta? Tällä BlueHost-sisaryrityksellä on aloitussuunnitelmat, jotka tarjoavat edullisia päivitysreittejä. Aloita jaetulla ratkaisulla ja ole varma, että voit tehdä päivityksen vaivattomasti. Ei kuukausimaksuja.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

eHost

Tarvitsetko apua sivustosi rakentamisessa? eHost on hyvä valinta. Niissä on verkkosivujen rakentaja, joka käyttää yli 1 000 mallia. Voit luoda lyhytaikaisesti laadukkaan verkkosivuston. Nämä verkkosivustot on optimoitu mobiililaitteita varten. Voit integroida sosiaalisen median valintoja sovellusten avulla.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

Media-temppeli

Oletko huolissasi liikenteen piikkeistä? Tämä pilvipohjainen isäntä tunnetaan automaattisesta skaalautuvuudestaan. Isännöintihinta voi tuntua jyrkältä muihin verrattuna, mutta se perustuu verkkoon. Saat paremman suorituskyvyn ja luotettavuuden. Suosituin paketti antaa sinun ylläpitää jopa 10 sivustoa.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

WP-moottori

Oletko “kaikki asiat WordPress”? WordPress omistaa tämän isännöintipalvelun, ja se on tarkoitettu vain WordPress-verkkosivustoille. Halvin suunnitelma on 29 dollaria kuukaudessa. Muiden pakettien hinnat perustuvat kuukausittaisiin vierailijoihin. Hinnat perustuvat myös WordPress-asennusten määrään, joka joudut hallitsemaan verkkosivustojasi.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

Pagely

Oletko Amazon-fani? Tämä isäntä on mielenkiintoinen hybridi. Se tukee vain WordPress-alustaa käyttäviä verkkosivustoja. Mutta se käyttää Amazon Web Services -palvelua näiden sivustojen isännöintiin. Tietosi ovat parhaillaan käytettävissä olevilla palvelimilla. Se saa automaattiset varmuuskopiot Amazon S3 -tallennuspalveluun.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

JustHost

Oletko kunnossa 3-vuotisella sitoumuksella? Harkitse tätä sisaryhtiöttä BlueHostille ja HostMonsterille. Saat edullisen, mutta luotettavan isännöinnin ja laadukkaan asiakaspalvelun. Yli 100 avoimen lähdekoodin sovellusta, laajennusta ja teemaa laajentaa arvoa. Säästöt alkavat yhden vuoden sitoutumisella ja paranevat paljon paremmin 3 vuodessa.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

Hyvä isä

Onko tärkeää käydä tunnetulla nimellä? GoDaddy on verkkotunnusten rekisteröijien kuningas. Jos aloitat täältä, voit ehkä harkita myös GoDaddyä verkkosivustosi isäntänä. Jos teet niin, verkkotunnuksesi rekisteröinti on ilmaista. Aloituspaketilla on yksi alhaisimmista hinnoista, joita löydät mistä tahansa.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

DreamHost

Oletko voittoa tavoittelematon organisaatio? Tämä palvelu tarjoaa sinulle ilmaisen isännöinnin. Lähetä DreamHost IRS: n myöntämällä 501 (c) (3) -määrityskirjeellä. He varmentavat sen ja työskentelevät sitten kanssasi ylläpidon asettamiseksi. Harvat muut web-hosting-yritykset tarjoavat tätä.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

Läski lehmä

Onko sähköposti sinulle tärkeä? Ohita kaikki lehmän vitsejä verkkosivuilla. Näet, että he tarjoavat edullisia paketteja, joissa on rajoittamaton sähköpostiosoite. Ne tarjoavat myös verkkosivustojen rakentajille verkkokauppaa ja ilmaisen verkkotunnuksen. Voit aloittaa nopeasti.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

LiquidWeb

Haluatko kädet vapaana -tallennuksen?? LiquidWeb on erikoistunut hallittuun isännöintiin. He vastaavat infrastruktuurin hallinnasta, jotta voit keskittyä sisältöön. Ne ovat pilvipohjaisia, joten voit skaalata, kun olet valmis. Heidän tuki on niin hyvä, että he tarjoavat 59 sekunnin puhelun takuun.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki uutiset

ei kuvaa

Vertaa InMotion-hosting-palveluita vs. FatCow: mikä on paras …

PÄIVITETTY 6. tammikuuta 2017

ei kuvaa

Vertaa InMotion Hosting vs. Arvixe: Mikä on paras …

PÄIVITETTY 5. tammikuuta 2017

ei kuvaa

Vertaa InMotion Hosting vs. A2 Hosting: Mikä on B…

PÄIVITETTY 4. tammikuuta 2017
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map