Volusion eCommerce -ohjelmistokatsaus verkkokaupan luomiseen vuonna 2016


Volusion

Käy verkkosivustolla

9.4


AWA-pistemäärä

Volusion

Volusion on ollut olemassa jo vuodesta 1999 ja edustaa yhtä suurimmista verkkokaupan ostoskärryistä. Se palvelee yli 40 000 myymälää ja tarjoaa all-in-one-alustan, joka on suunniteltu sopimaan kaiken kokoisiin yrityksiin. Ohjelma on pysynyt kärkipaikallaan sopeutumalla markkinoiden muutoksiin ja tarjoamalla käytännön ratkaisuja verkkoyrityksen johtamiseen liittyviin haasteisiin. Lue alla oleva Volusion-arvostelu.

Plussat

 • Tehokas varastonhallinta
 • Rajoittamaton näyttövaihtoehto
 • Helppo tilausten käsittely
 • Joustavat maksutavat

Haittoja

 • Vaikea muokata malleja
 • Rajoitetut suunnitteluominaisuudet
 • Ei lisäosia

Yleiskatsaus

 • Verkkosivusto: www.volusion.com
 • pääkonttori: Austin, Teksas
 • Perustamisvuosi: 1999
 • Työntekijät: 450+
 • Myymälät 40000+
 • Luokat: verkkokaupan pilviohjelmisto
 • Palvelut: Web-suunnittelu, verkkomarkkinointi
 • Ilmainen kokeilu: 14 päivää

Volusion suunniteltiin toimittamaan yhden luukun ratkaisu verkkokaupan pitämiseen. Voit ajaa kaikkia yritykseesi liittyviä asioita Volusion-hallintapaneelista.

Jos olet ostanut täydellistä alustaa, olet ehkä huomannut, että muut vaihtoehdot tarjoavat erityisen painopisteen. Jotkut kilpailijat ovat erikoistuneet markkinointivälineisiin tai muotoiluun. Volusionin markkinarako tarjoaa monipuolisen ratkaisun, jonka avulla pääset maahan juoksemiseen.

Tekniset tiedot ja rajoitukset

Vaikka Volusion väittää olevansa täydellinen kaiken kokoiselle yritykselle, varo kaistanleveyden rajoituksista ja ylimääräisistä maksuista. Suuret yritykset, jotka käsittelevät suurta määrää tai tekevät tilauksia, voivat joutua maksamaan kaistanleveyden ylitykset. Alustalla ei myöskään ole SSL-varmennetta. Sinun on ostettava yksi, jotta luottokorttiostokset voidaan sallia. Lisämaksut alkavat nopeasti kasvaa, jos et ole varovainen.

skaalautuvuus

Volusion on suunniteltu kasvamaan yrityksesi kanssa. Se tekee aloittamisesta nopean ja helpon uusille yritysomistajille, mutta pystyy kuitenkin tukemaan globaaleja tuotemerkkejä. Esimerkiksi Intel ja 3M käyttävät Volusionia sivustojensa virittämiseen. Haluatpa pysyä pienenä tai laajentua, Volusion voi pysyä mukana uusissa vaatimuksissa.

Riskitön kokeilu

Voit kokeilla Volusion-ilmaista jopa 14 päivää. Luottokorttia ei tarvita eikä piilotettuja maksuja. Tämän pitäisi antaa sinulle tarpeeksi aikaa yrittää perustaa myymälä ja saada tunne ohjelmasta. Kun olet kirjautunut vuosisuunnitelmaan, peruutusmaksu peritään, jos muutat mieltäsi. Ole valmis maksamaan 99 dollaria tilisi lopettamiseksi.

Volusionin maine

Vuosien varrella Volusion on luonut maineen vakaana alustana. Se sisältää kaikki työkalut, joita tarvitset aloittamiseen ja kasvun jatkamiseen. Jos jokin estää heitä saamasta parempia asiakasarviointeja, se on heidän hinnoittelumenetelmänsä. He voisivat olla etukäteen ylimääräisistä maksuista. Jos et tiedä mahdollisia kuluja, jotka saattavat aiheutua, kuukausittaisesta tiliotteestasi voi tulla yllätys. Tällä on taipumus tehdä Volusion vaikuttamatta vähemmän uskottavalta.

Sertifioinnit ja yhteisön osallistuminen

Volusion on ansainnut sekä kansallisen että alueellisen tunnustuksen, mukaan lukien:

 • A + -luokitus Better Business Bureau -sivustolta
 • Nimetty vuoden 2015 Austinin kauppakamarin A-listalle
 • 2011 Stevie-palkinto etulinjan asiakaspalvelutiimille

Lisäksi Volusion kannustaa satoja työntekijöitä osallistumaan yhteisöpalveluun. Työntekijät saavat kaksi palkallista vapaapäivää vapaaehtoistoiminnasta. Yhtiö lahjoitti myös ilmaisia ​​palveluita voittoa tavoittelemattomille järjestöille.

Miksi valita Volusion?

Todellisuudessa ei ole täydellistä ohjelmaa. Jokaisella verkkokaupan ostosalustalla on etuja ja haittoja. Sinun tulisi kokeilla Volusionia, jos haluat työskennellä vakiintuneen yrityksen kanssa. He ovat viettäneet yli 16 vuotta päivittääkseen ja parannellessaan alustaansa. Voit olla varma, että sinulla on pääsy uusimpiin työkaluihin ja ominaisuuksiin. Se tarjoaa nopean ja helpon tavan avata verkkokauppa ja alkaa ansaita tuloja.

Avainominaisuudet

 • Ilmaiset suunnittelumallit
 • Rajoittamaton tuotevaihtoehto
 • 14 päivän ilmainen kokeilu
 • Sähköpostimarkkinoinnin työkalut
 • 24/7 tuki
 • Yhden sivun kassalla
 • Edistynyt tietoturva
 • Sosiaalisen median integraatio
 • Päivittäiset varmuuskopiot
 • Useita navigointityylejä
 • Kolmansien osapuolien integraatiot
 • Automaattiset alustapäivitykset

Alan asiantuntijoiden tuomio Volusionista

VerkkokauppaympäristöVolusion-asiantuntijoiden arviot ovat yleensä myös sekoitettuja laukkuja. Jotkut kriitikot ovat suuria faneja ja asettavat Volusionin vakaasti parhaiden verkkokaupparatkaisujensa kärkeen. Heillä on paljon positiivista sanottavaa asiakaspalvelun laadusta. Saat todella puhua oikean ihmisen kanssa, jota ei ole koulutettu lukemaan pelkästään käsikirjoituksesta.

Joillekin ohjelmisto tarjoaa enemmän kuin tarpeeksi toimintoja ja joustavuutta. Vaikka Volusion kesti hetken kiinni saamiseen ja blogin lisäämiseen, tämä valvonta on korjattu. Toiset katsovat, että teemat näyttävät vanhentuneilta ja että niitä voi olla vaikea mukauttaa ilman koodausta. Tietysti tämä yhteinen kritiikki käytännöllisesti katsoen jokaiselle verkkosivuston suunnitteluohjelmalle. Viime kädessä kyse on henkilökohtaisista mieltymyksistä, ja tärkeämpi kysymys on helppokäyttöisyys ja yleinen käyttökokemus. Tällä alueella Volusion saa kiitosta.

Ehkä suurin valitus Volusionia vastaan ​​on kustannukset. Vaikka kuukausimaksu on oikein kuin kilpailijoiden tasolla, piilotetut maksut voivat nopeasti kasvaa. Tämä voi viedä Volusionin joidenkin startup-yritysten budjettiin. Jotkut yritykset maksavat kuitenkin enemmän kuin mielellään enemmän erinomaisesta asiakaspalvelusta.

Positiiviset kuluttaja-arvostelut ja suosittelut Volusiosta

Näyttää siltä, ​​että jokaisella asiakkaalla on ainutlaatuinen kokemus Volusionista. Kokonaisarvostelut hyppäävät edestakaisin välillä 4–10 tähteä, jolloin keskiarvo on noin 7/10: stä. Ohjelman tykkääjät pyrkivät kohtelemaan laajempia ominaisuuksia eivätkä ole liian kiinni yksityiskohtiin. Suosittuihin Volusion-ammattilaisia ​​ovat:

 • Helppokäyttöisyys
 • Varastonhallinta
 • Asiakaspalvelu
 • Nopea ja vaivaton asennus ja käyttöönotto
 • Maksunkäsittely
 • raportointi

Ohjelmaa todella rakastavat huomauttavat nopeasti, että Volusion tarjoaa monipuolisen ratkaisun, jota voidaan käyttää pienyritysten tai suurten kauppapaikkojen johtamiseen. Aloittelijat näyttävät myös olevan tyytyväisiä suunnittelutyökaluihin, ja sivuston rakentaminen on suhteellisen helppoa ilman vähän kokemusta tai koodaustietoa.

Negatiiviset asiakasarvostelut ja valitukset Volusionista

Jos tarkastelemme käyttäjien arvosteluja, on vaikea löytää yhteistä säiettä alustan virheiden suhteen. Valitukset näyttävät kattavan laajan aihealueen, mikä voi olla merkki siitä, että nämä ongelmat ovat välttämättä toistuvia ja luontaisia ​​virheitä Volusionissa.

Ehkä yksi asia, joka näyttää hieman johdonmukaisemmalta, liittyy markkinointiin ja SEO-työkaluihin. Kuluttajat haluaisivat automatisoidut SEO-ominaisuudet, kuten SEO Yoastin kautta saatavat. Volusionin avulla olet vastuussa henkilökohtaisten alt tagien, avainsanojen ja muiden hakukoneelle sopivien tietojen syöttämisestä.

Vaikuttaa siltä, ​​että Volusionilla voi olla joitain ongelmia päivitysten sujuvan levittämisen suhteen. Vaikka jotkut asiakkaat ylistävät Volusion luotettavuutta, on myös melko paljon niitä, jotka eivät ole tyytyväisiä häiriöihin ja seisokkeihin. Tämä saattaa olla mielessä pidettävä mielessä seisokkien huomioon ottamisesta, mikä voi tarkoittaa menetettyjä voittoja.

Design & Räätälöinti

Volusion tarjoaa 16 ilmaista mallia. Vaikka jotkut kriitikot kuvaavat valintoja päivättyinä, ne tarjoavat puhtaita ja klassisia myymälöitä. Voit aina päivittää premium-malliin, mutta odottaa maksavan noin 895 dollaria useimmille heistä. Muista myös, että vain osa malleista on reagoivia. Et halua tehdä virhettä sijoittamalla malliin vain saadaksesi selville, että sen mukana on rajoituksia.

Ilmainen Vs. palkkio

Volusionin asiantuntijat ehdottavat, että ilmaiset teemat ovat parasta niille, joilla on sisäisiä suunnittelijoita. Jos sinulla on joku, joka osaa tehdä muutoksia, ilmaisia ​​teemoja voidaan säätää HTML: n avulla. Jos olet kuitenkin uusi verkkosivustosuunnittelu, joudut ehkä maksamaan premium-teemasta sivustosi mukauttamiseksi.

Mukautetut suunnitteluvaihtoehdot

Voit myös ohittaa koko suunnitteluprosessin ja luoda sivustosi Volusion-asiantuntijoiden avulla. Mukautetun suunnittelun hinnat alkavat 3 500 dollarista ja voivat saavuttaa 6 000 dollaria edistyneimmästä vaihtoehdosta.

Verkkosivun rakennusliittymä

Kuten useimmat käytettävissä olevat käyttöympäristöt, Volusion tarjoaa erilaisen tavan rakentaa sivustosi ja tehdä muutoksia. Voit käyttää HTML: ää, CSS: ää tai niiden tiedostoeditoria. Valitettavasti ei ole WYSIWYG-editoria, jonka avulla voit vetää ja pudottaa elementtejä. Vaikka käyttöliittymässä on helppo liikkua, sinulla voi olla vaikeuksia tiettyjen muutosten tekemisessä, jos et tunne koodia. Ohjelmisto on suunniteltu siten, että voit nopeasti perustaa myymälän ja keskittyä sitten muihin liiketoiminta-alueisiisi.

Mobiilisivustojen rakentaminen

Kun selaat mahdollisia teemoja, huomaat, että monet heistä eivät ole reagoivia. Tämä tarkoittaa, että joudut rakentamaan erillisen mobiilisivuston. Niille, jotka ovat lyhytaikaisia, toisen sivuston luominen voi tuntua ylivoimaiselta, varsinkin jos et tunne suunnittelua ensisijaisesti.

Sisällönhallinta

Volusion tekee tuotteiden lisäämisestä ja sisällön hallinnasta helppoa. On kolme pääosaa, joihin voit kirjoittaa tuotetiedot: perus-, kuvanhallinta- ja edistyneet tiedot. Nämä luokat auttavat sinua pysymään järjestäytyneenä, hallitsemaan valokuvagallerioita ja julkaisemaan asiaankuuluvia tuotetietoja.

Sosiaalinen integraatio

Käytä sosiaalista mediaa markkinoidaksesi yritystäsi sisäänrakennetuilla työkaluilla. Jokainen Volusion-paketti sisältää sosiaalisen jakamissovelluksen, jonka avulla on helppo integroida Twitter-, Facebook-, Pinterest- ja muut tilisi. Voit myös käydä sovelluskaupassa ja ladata muita mahdollisesti haluamiasi lisäosia.

ominaisuudet & Työkalut

`

OminaisuusYleiskatsaus
Verkkokaupan asennusAloittaminen Volusioon on suhteellisen helppoa. Yksi haittapuoli on, että ohjelma ei tarjoa ohjattua asennustoimintoa tai tarkistusluetteloa vaiheiden läpi. Olet suurelta osin yksin varmistaaksesi, että kaikki tukisi ovat peitettynä. Tämä voi kuluttaa aikaa, jos et ole varovainen.
Kaistanleveys ja tallennustilaVaikka Volusion tarjoaa rajoittamattoman tallennustilan, kaistanleveyteen on rajoituksia. Mini-suunnitelmassa on vain 1 Gt kaistanleveyttä. Sinua veloitetaan 7 dollaria jokaisesta rajoituksenne ylittävästä GB: stä. Jopa kaikkein kattavin Premium-suunnitelma on rajoitettu 35 Gt: n kaistanleveyteen. Jos aiot rakentaa laajaa sivustoa, joka sisältää blogin ja runsaasti tuotteita, kannattaa ehkä seurata kaistanleveyden käyttöä
Ostoskorin laajennukset ja lisäosatVolusion mukana tulee sovellusmarkkina, jonka avulla voit laajentaa myymälän toimintoja. Siinä on kolmansien osapuolien tarjoajia ja yli 80 käytettävissä olevaa sovellusta.
TilaustenhallintaSisäänrakennetun hakuominaisuuden avulla voit paikantaa ja seurata tilauksia.
VarastonhallintaPäänavigointipalkki sisältää mainosjakauman välilehden. Voit käydä tässä paikassa lisätäksesi tuotteita, etsiä mainosjakaumaasi ja tarkastella tehokkuustilastoja. Tuotetiedot on jaettu kolmeen pääluokkaan, jotka auttavat sinua pysymään järjestäytyneenä ja navigoimaan oikealle tarvitsemillesi tietoille.
Lähetyksen seurantaVolusion antaa sinun pudottaa laivatavarat ja seurata paketteja. Voit myös luoda ja tulostaa tarroja yhdellä napin painalluksella
CRM-ominaisuudetAsiakkuuksien hallintajärjestelmän avulla voit kommunikoida helposti asiakkaiden kanssa. Voit tarkastella tilaushistoriaa, lähettää sähköpostia ja seurata tukikyselyjä. Volusion antaa sinun vastata nopeasti ja asiakkaiden huolenaiheisiin paremman ostoskokemuksen saamiseksi.
Mallit ja teematValitse 16 ilmaisesta teemasta, jotka tarjoavat kiiltävän ja ammattimaisen ilmeen. Vaikka sinulla ei ole kymmeniä vaihtoehtoja, käytettävissä olevat mallit ovat moderneja ja tyylikkäitä. Voit myös ostaa premium-teemoja, jotka alkavat 50 dollaria ja kestävät jopa 895 dollaria. Päätös riippuu budjetistasi ja kuinka mukava olet koodauksessa.
Integrointi ja lisäosatVolusion on suunniteltu tarjoamaan sinulle hyvin pyöristetty paketti. Sinun ei tarvitse huolehtia liikaa lisäosista perustoimintojen suorittamiseksi. Jos etsit tiettyä ohjelmaa, voit kuitenkin käydä helposti myymälässä ja integroida helposti minkä tahansa haluamasi ohjelman.
Mobiili verkkokauppaOle varovainen, kun valitset tai ostat teeman. Kaikki eivät ole reagoivia ja mobiiliystävällisiä. Tämä on alue, jolla Volusion näyttää olevan aikojen jälkeen. Saatat joutua suunnittelemaan erillisen mobiiliystävällisen sivuston, joka voi käyttää aikaa ja rahaa. Oikean mallin avulla voit hallita kauppaa jopa mobiilisovelluksella. Varmista vain, että valitset vaihtoehdon, joka sisältää kaikki etsimäsi ominaisuudet.
Sivujen ylläpitoVolusion tarjoaa sekä web-hosting- että verkkotunnuksen rekisteröintipalveluita. Voit siirtää olemassa olevan sivuston, käyttää rekisteröityä verkkotunnusta tai ostaa uuden verkkotunnuksen 11,99 dollarilla.
SovelluskauppaKäy Volusion-sovelluskaupassa selataksesi ilmaisia ​​ja maksettuja sovelluksia. Valittavissa on paljon, ja erilaisia ​​tapoja suodattaa haut. Sovellusten hinnat vaihtelevat melko suuresti, ja ne voidaan asettaa kertaluonteisena maksuna tai kuukausittaisena tilauksena.
bloggaaminenYksi Volusionin merkittävä haitta on se, että siinä ei ole blogiominaisuutta. Voit käyttää WordPress-laajennusta ja rakentaa blogiisi, mutta tämä voi kuluttaa kaistanleveyden melko nopeasti. Blogi on aktiivinen markkinointityökalu ja hieno tapa kommunikoida asiakkaidesi kanssa, jotta tämä puuttuva ominaisuus voi olla ongelma.
SEO ja markkinointiNauti sisäänrakennetuista SEO-työkaluista, joiden avulla voit optimoida sivuja. Luo hakukoneelle sopivia URL-osoitteita, sisällytä useita katkelmia ja sisällönkuvauskenttiä. Voit myös tilata Volusion-mukautetun SEO-paketin. Ne tarjoavat erilaisia ​​paketteja, jotka parantavat hakukoneesi suorituskykyä
uutiskirjeetCRM-järjestelmän avulla voit kommunikoida helposti asiakkaiden kanssa. Voit myös lähettää säännöllisiä uutiskirjeitä ilmaisten ja maksettujen sovellusten avulla. Tämä on erinomainen tapa mainostaa uusia tuotteita tai myyntiä.
SuojausominaisuudetVolusion on PCI-sertifioitu, jotta asiakkaasi voivat käyttää luottokorttejaan luottavaisesti. Kaikissa suunnitelmissa on myös ilmainen IP-palomuuri ja säännölliset varmuuskopiot. Voit jopa estää sopimattomia asiakkaita ja estää heitä käyttämästä sivustoasi. Parhaan suojan saamiseksi osta Volusion SSL -sertifikaatti
PCI-sertifiointiViimeisen kuuden vuoden ajan Volusion on nimetty VISA: n PCI-sertifioitujen tarjoajien luetteloon
Sisällön luominenVolusion ei tarjoa perinteistä WYSIWYG-editoria sisällön luomiseen. He ovat luoneet toimittajan, jota voi olla vaikea käyttää. Jos olet perehtynyt WordPressiin, löydät paljon puutteita Volusion-editorissa. Tekstin lisääminen ja muuttaminen on yksinkertaista, mutta sisältää linkkejä ja kuvia ja on monimutkaista. Helpoin tapa tehdä muutoksia on käyttää koodia. Valitettavasti kaikilla ei ole koodaustietoa tällä tasolla
LahjakortitAsiakkaat voivat ostaa lahjakortteja helposti, ja voit luoda nopeasti alennuksia ja kuponkikoodeja
MaksuvaihtoehdotVolusion on yhteensopiva yli 30 maksuyhdyskäytävän kanssa. Voit myös määrittää Volusion Merchant -tilin ja käsitellä luottokortteja verkossa tai puhelimitse. Vaikka varsinainen ohjelma ei veloita transaktiomaksuja, maksat kolmannen osapuolen prosessorien käytöstä maksun. Esimerkiksi PayPal laskuttaa 2,9% tapahtumaa kohden ja Volusion Merchant veloittaa 2,1%. Jos valitset kauppiastilin, muista, että kelpoisuuden saamiseksi sinun on oltava Yhdysvaltain kansalainen.
Vero- ja toimituslaskuritVero- ja toimituskulut lasketaan automaattisesti sijainnin mukaan
raportitVolusion-kojetaulu sisältää kaikenlaisia ​​tietoja verkkosivustojen suorituskyvystä, tilauksista, tuloista ja muista tärkeistä alueista. Voit seurata yritystäsi ja tarkastella ja luoda nopeasti arvokkaita raportteja
Sivustojen tilastotSivustosi tehokkuuden seuraaminen on erinomainen tapa tehdä parannuksia. Voit käyttää Google Analyticsia saadaksesi tietoa asiakkaasi käyttäytymisestä tai päivittääksesi Volusion sivuston analysointipalveluihin. Joko niin, näet kävijöitä päivässä, sijainnin, sivustossa käytetyn ajan, poistumisprosentit ja paljon muuta.

suunnitelmat & hinnoittelu

Ensi silmäyksellä Volusion vaikuttaa kilpailukykyisesti hinnoitelulta. Mini-suunnitelma maksaa vain 15 dollaria kuukaudessa. Tämä asettaa sen hyvin muiden suurten toimijoiden joukkoon. Valitettavasti aloitussuunnitelmaan sisältyy kohtuullinen osuus rajoituksista. Esimerkiksi, saat vain online-tukea ja sinulla on rajoitettu 100 tuotetta.

35 dollaria kuukaudessa, voit valita Plus-suunnitelman. Tämä on silti kohtuullinen hinta, jos et ota huomioon kaikkia piilotettuja maksuja. Suurin valitus Volusionia vastaan ​​on, että he eivät ole etukäteen hinnoittelussaan.

Ennen kuin aloitamme lisämaksuja, tässä on perus hinnoittelupaketit:

Mini – 15 dollaria / kk (kaikista suunnitelmista laskutetaan kuukausittain)

 • Rajoittamaton tallennustila
 • 100 tuotetta
 • 1 Gt kaistanleveys

Plus – 35 dollaria / kuukausi

 • Rajoittamaton tallennustila
 • 1000 tuotetta
 • 3 Gt kaistanleveys
 • Puhelintuki
 • Arviot ja arvostelut
 • uutiskirjeet
 • CRM
 • Hylätyt ostoskoriraportit

Pro – 75 dollaria / kuukausi

 • Rajoittamaton tallennustila
 • 10 000 tuotetta
 • 10 Gt kaistanleveys
 • Ensisijainen tuki
 • Puhelintilaukset
 • Asiakasuskollisuussuunnitelma

Palkkio – 135 dollaria / kuukausi

 • Rajoittamaton tallennustila
 • Rajoittamaton määrä tuotteita
 • 35 Gt kaistanleveys
 • Tilin haltija

Olet todennäköisesti huomannut kaksi tärkeää asiaa tarkastellessasi hinnasuunnitelmia:

1). Mini-suunnitelma on paljaat luut. Se on vain pieni askel ilmaisen kokeilun yläpuolella. Monet ominaisuuksista, joita olemme odottaneet ostoskorialustoilta, eivät vain ole saatavana 15 dollarin kurssilla. Vaikka sinun ei tarvitse lisätä paljon tuotteita, et saa puhelintukea, uutiskirjeitä tai arvosteluja halvimmalla vaihtoehdolla. Itse asiassa sinun on päivitettävä CRM-ominaisuuksien Pro-suunnitelmaan ja asiakasuskollisussuunnitelmaan.

2). Jopa Premium-suunnitelmassa on kaistanleveyden raja. Useimmat ohjelmat tarjoavat ainakin yhden täysin rajattoman vaihtoehdon.

Piilotetut maksut

Toinen ongelma Volusion-hinnoittelumallissa on piilotetut maksut. Tässä on muutamia tapoja lisätä kuukausittaista laskuasi:

 • SSL-sertifikaatti – 149 dollaria
 • SSL-varmenteen asennus (et voi asentaa itse) – 99 dollaria
 • Uusi verkkotunnus – 11,99 dollaria
 • Kaistanleveys ylittää – 7 dollaria per Gt
 • Kolmansien osapuolten maksujen käsittelymaksut – 2,0-3,0% tapahtumaa kohden
 • PCI-palvelumaksu 1,83 dollaria – 3 dollaria kuukaudessa
 • “Powered by Volusion” -linkin poistaminen – 25 dollaria
 • Irtisanomismaksu – 99 dollaria
 • Kuukausimaksu – 10 dollaria

Ehkä pahinta, että näitä maksuja ei mainosteta selvästi Volusion-verkkosivustolla. Se voi tuntua kuin sinut nikkelöidään ja himmennetään.

Koeaika

Jos haluat kokeilla Volusionia, voit ilmoittautua 14 päivän ilmaiseen kokeiluversioon. Sinun ei tarvitse luottokorttia liittyäksesi. Tämä on hyvä tapa testata ohjelmistoja. Se antaa sinulle myös aikaa selventää kunkin hinnasuunnitelman mahdollisia maksuja.

Onko minisuunnitelma riittävä?

Varma. Mini-Plan tarjoaa tarpeeksi ominaisuuksia, joiden avulla voit suunnitella ammattimaisen myymälän ja markkinoida tuotteita. Asiakaskantasi kasvaessa kannattaa ehkä harkita päivittämistä. Edistyneemmät paketit tarjoavat enemmän tapoja olla vuorovaikutuksessa asiakkaidesi kanssa ja hallita yritystäsi. Nämä työkalut ovat hyödyllisiä ja ne ovat ylimääräisen rahan arvoisia laajentuessasi.

Asiakaspalvelu

Asiakastuen määrä, jonka voit saada, riippuu ostetusta paketista. Plus-suunnitelma, joka edustaa kilpailukykyisimmin hinnoiteltua vaihtoehtoa, tarjoaa sekä verkkokeskustelua että puhelintukea. Tekninen ja asiakastuki on saatavana ympäri vuorokauden, ja se perustuu Austinista, Texasista.

Oppaat ja tietokanta

Volusion tarjoaa laajan video- ja opaskirjaston, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun ja hoitamaan monimutkaisempia tehtäviä. Vaikka ohjelmassa ei ole sisäänrakennettua opasta, on paljon arvokkaita resursseja, jotka auttavat sinua matkan varrella.

Yhteydenotto tukeen

Helpoin tapa ottaa yhteyttä tukeen on live chat -ominaisuuden avulla. Voit myös soittaa 800-numeroon tai luoda tukilipun. Jos soitat tai lähetä sähköpostia, vastausaika riippuu ostastasi suunnitelmasta. Live-chat-edustajat reagoivat kuitenkin nopeasti ja ovat erittäin asiantuntevia.

Asiakaspalvelun luokitus

Asiakaspalvelu areenalla Volusion sijoittuu muun yläpuolelle. He ovat voittaneet palkintoja palvelustaan ​​ja näyttävät tukevan työntekijöitään, mikä on hyvä uutinen sinulle. Onnellisilla työntekijöillä on taipumus tehdä parempaa työtä. Keskusteletko sitten sähköpostitse tai puhelimitse, voit odottaa yhteydenottoa ystävällisen ja avulias edustajan kanssa, joka saa tarpeesi tuntemaan etusijalla, vaikka olisit ilmoittautunut minisuunnitelmaan.

He ovat rakentaneet maineen tarjota nopeasti tarkkoja vastauksia. Et koskaan tunne kuin olisit tekemisissä jonkun kanssa, joka vain lukee käsikirjoituksesta.

Jos jotain, Volusion voisi käyttää enemmän tukifoorumeita. Niin monien tuhansien asiakkaiden kanssa on yllättävää, että verkossa ei ole yhteisön syömäkeskusteluja. Tätä asiaa Volusionin tulisi tukea ja kannustaa, etenkin koska se voisi tarkoittaa vähemmän työtä heidän tukitiimilleen.

Helppokäyttöisyys

Tämä on toinen alue, jolla Volusion ei ole riittävä. Useimmat ohjelmat pyrkivät olemaan mahdollisimman käyttäjäystävällisiä. Mitä enemmän ihmisiä voi käyttää ohjelmistojaan, sitä enemmän asiakkaita he voivat hankkia. Volusion ei ole mennyt pois tavastaan ​​luoda tuotetta, joka on sekä aloittelijoiden että asiantuntijoiden käytettävissä.

Alarivi: Jos et tiedä mitään koodausta, et voi mukauttaa sivustoasi helposti edes premium-teemoilla.

Kuten yllä mainittiin, Volusion tarjoaa toimittajan, mutta se ei ole vakio WYSIWYG-editori, joka sallii vetämisen ja pudottamisen. Se on Volusion-erityisominaisuus, johon liittyy rajoituksia. Vaikka aloittelija voi varmasti perustaa myymälän, heidän on vaikea tehdä muutoksia teemaan. Volusion sopii parhaiten niille, joilla on koodauskokemus.

Muokkauksen ohje

Jos löydät itsesi suunnittelun vaikeudesta, sinun on parasta etsiä asiaa koskevaa opetusohjelmaa. Monet saatavilla olevat videot voivat antaa sinulle vinkkejä. Voit myös hakea aiheista napsauttamalla editorin ohjepainiketta. Tämä hakuominaisuus on yllättävän hyödyllinen ja ohjaa sinut asiaan liittyviin artikkeleihin.

Käyttöliittymä

Huolimatta koodaussuunnitteluongelmasta, järjestelmänvalvojan käyttöliittymä on todella houkutteleva ja helppo navigoida. Kaikki on loogisesti järjestetty ja helppo paikantaa. Tilausten ja varastonhallinnan osalta alusta on erittäin käyttäjäystävällinen.

Toinen etu on, että voit säilyttää verkkosivustosi hallinnan. Se on kaikki sinun.

Asiakaskokemus

Järjestelmänvalvojan kokemuksen lisäksi sinun on otettava huomioon asiakkaasi ostoskokemus. Tarjoaaksesi monipuolisen ostoskokemuksen, sinun on todennäköisesti investoitava Pro-suunnitelmaan. Tämän avulla voit kommunikoida tehokkaasti asiakkaiden kanssa ja tarjota heille myymälän ilman ilmeisiä rajoituksia. Halvemmissa paketteissa ei ole kaikkia asiakassuhteiden kelloja ja pillejä, jotka haluat. Tietysti voit aina aloittaa pieniä ja päivittää suunnitelmia menemälläsi eteenpäin.

johtopäätös

Volusion on vakaa verkkokaupan alusta. Siitä ei ole epäilystäkään. Todellinen päätös johtuu siitä, kuinka paljon kokemusta sinulla on koodaamisesta ja kuinka paljon rahaa haluat käyttää kuukaudessa. Totuus on, että on enemmän aloittelijoille sopivia vaihtoehtoja, joita on saatavana myös edullisempaan hintaan.

Erityisesti näin on, ottaen huomioon, että Volusion markkinoi itseään “kaikki yhdellä” -vaihtoehtona. Se ei tarjoa selkeää eroa muun kilpailun kanssa. Kun vertailet saatavissa olevia verkkokaupan alustoja, huomaat, että jotkut keskittyvät suunnittelu- tai markkinointiominaisuuksiin. Ei Volusion. Se on tavallinen verkkokaupan isännöima ohjelmisto tavaratalojen omistajille.

Jos koodaus ei ole yksi vahvuutesi, etsi ja etsi ohjelma perinteisen WYSIWYG-editorin avulla.

Vertailla

Volusion

94

Shopify

96

BigCommerce

95

LemonStand

93

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map