Verkkosolmukatsaus 2016


Webnode

Käy verkkosivustolla

9.1


AWA-pistemäärä

Webnode

Webnode on sveitsiläinen yritys, joka aloitti toimintansa vuonna 2008 keskittyneenä maailmanlaajuisena verkkosivustojen rakentajana "käyttäjäystävällisyys, laatu ja visuaalinen vetovoima." Webnode vaatii yli 22 000 000 käyttäjää interaktiivisesta vetämällä ja pudottamalla -ohjelmasta verkkosivustojen luomiseen ja käynnistämiseen. Webnode on nopea ja helppo prosessi, ja se tarjoaa suhteellisen yksinkertaisen alustan aloittamiseen ja verkkosivuston hallintaan. Lue Webnode-arvostelu alla.

Plussat

 • Helppo käyttöliittymä
 • Ilmainen verkkosivustovaihtoehto yksinkertaisille verkkosivustoille
 • HTML / CSS-koodaus saatavilla
 • Sadat valitsemasi perusmallit
 • Sisältää kuvia ja mediaa
 • Tukee 20 kieltä
 • Hyvä haun optimointi

Haittoja

 • Toiminnalliset mallit, mutta ei moderneja
 • Ei suoria uutiskirjevaihtoehtoja, mutta kiertotapoja
 • Ei ihanteellinen edistyneelle bloggaamiselle
 • Erillisesti hinnoiteltuja verkkotunnuksia
 • Hinnasuunnitelmat, joita on vaikea selvittää

Yleiskatsaus

 • Verkkosivusto: www.webnode.com
 • pääkonttori: Sveitsi
 • Perustamisvuosi: 2008
 • Työntekijät: 90+
 • Rakennetut sivustot: 22000000+
 • Kategoria: Verkkosivun luomisohjelmisto

Webnode-alusta on korkealla käytön helppouden, ominaisuuksien, suunnittelun aloitusajan (viisi minuuttia) ja kokonaisnopeuden vuoksi. Webnode on suosittu all-in-one-sisällönhallintajärjestelmä, joka tukee yli 20 kieltä. Tällä verkkosivustojen rakentajalla on yksilöille ja pienille yrityksille tarvittavat ominaisuudet. Webnoden käyttäjät voivat perustaa verkkosivuston ilmaiseksi tai tilata yhden yhdeksästä ainutlaatuisesta hinnasuunnitelmasta. Alla on joitain tietoja Webnode, verkkosivujen rakentaja:

Kuka on Webnode suositellaan?

Webnoden verkkosivujen rakentajaa suositellaan pienyritysten ammattilaisille, bloggaajille, verkkokauppojen omistajille, opiskelijoille, taiteilijoille ja muille. Tämä sivuston rakentaja houkuttelee ketään nopeaa ja helppoa verkkosivustoa varten.

Webnoden painopistealue / erikoisuudet

Webnode on keskittynyt tarkoituksenmukaiseen tee-se-itse-verkkosivustojen rakentamiseen, jossa on paljon ominaisuuksia. Webnode-erikoisuuksia on läsnä helpoissa vetämis- ja pudotusliittymissä, vaihdettavissa mobiiliystävällisissä malleissa, monenlaisissa yritys- ja henkilökohtaisissa verkkosivustoissa, HTML-koodauksessa, äänen optimoinnissa ja vaikuttavassa monikielisessä sarjassa.

Webnoden tekniset tiedot / rajoitukset

Webnoden tekniset tiedot sisältävät ilmaisen tilin, joka voidaan käyttää viidessä minuutissa (vaikka realistisesti useimmilla käyttäjillä olisi vähintään puolen päivän tai pidempi aika suunnitella sivustoaan). Ilmaisella tai maksetulla tilillä käyttäjät saavat verkkotunnusvaihtoehtoja, sosiaalisen median, sähköpostin, blogeja, lomakkeita, kuvia, tilastoja ja suurimman osan verkkoominaisuuksien odottajista..

Rajoitusten suhteen tämä sivuston rakentaja on hyvä niille, jotka ovat kunnossa perustoiminnallisissa malleissa ilman paljon flaareja. Alusta tarvitsee päivityksiä, nykyaikaisissa malleissa on rajoituksia. Vahvana blogiratkaisuna Webnode sijoittuu hieman alhaiselle tasolle.

Onko riittävä skaalautuvuus / tilaa kasvattaa??

Webnode tarjoaa joitain kuukausittain hinnasuunnitelmia, jotka perustuvat verkkosivustojen monimutkaisuuteen. Kauppojen omistajat, bloggaajat ja muut voivat aloittaa pienen määrän ja edetä hinnoittelusuunnitelmaan, jossa on vaadittavat ominaisuudet. Webnode tarjoaa yhdeksän verkkosivustojen hinnasuunnitelmaa (mukaan lukien perus- ja edistynyt verkkokauppa) – enemmän suunnitelmia tahansa verkkosivustojen rakentajalle. Hinnasuunnitelmat ovat monimutkaisia ​​selvittää, mutta jättävät yrityksille tilaa kasvulle

Mikä on MoneyBack-takuupolitiikka?

Saat 15 päivän rahat takaisin -takuun vain Premium-ohjelmasta.

Mikä on Webnoden maine?

Webnode tarjoaa hyvän seurannan sekä vakaan alustan perus- ja yrityssivustoille. Vaikka se ei ole kovinkaan houkutteleva nykyaikaa hakeville, siinä on toiminnallisuutta ja paljon tyytyväisiä asiakkaita. Webnodessa on yksi parhaista monikielisistä sarjoista, ja se käyttää ystävällistä Microsoftin tyylistä editointiliittymää. Se on monipuolinen ja liikkuvasti reagoiva monien hinnoitteluvaihtoehtojen kanssa. Se voi olla halpaa, mutta kehittyvien yritysten on maksettava enemmän saadakseen tarvitsemansa. Kaiken kaikkiaan Webnodella on hyvä maine alalla.

Miksi valita Webnode?

Webnode tarjoaa vakaan alustan, jolla on kohtuullinen toiminnallisuus tukea useimpia verkkosivustojen tyylejä ja vaatimuksia. Mahdollisuus ilmaiseen tai kohtuuhintaiseen hinnasuunnitelmaan se on suunniteltu tarjoamaan ominaisuusjoukkoja monille käyttäjille. Se sopii hyvin verkkokauppaan, jos et halua maksaa enemmän, ja siinä on laajat ominaisuudet, jotka on määritetty tukemaan pienyrityksiä. Se sopii myös vain bloggaajille, taiteilijoille ja opiskelijoille, jotka eivät vaadi nykyaikaisia ​​malleja.

Avainominaisuudet

 • Satoja malleja
 • Käytä omaa verkkotunnustasi
 • Tuki edistyneille SEO-tekniikoille
 • Sosiaalisen median integraatio
 • Nolla käynnistyskustannukset
 • Usean kielen tuki
 • Varmuuskopiointi ja palautus
 • Mukauta alatunnistetta
 • 15 päivän palautuskäytäntö
 • Verkkokaupan rakentaja
 • 2 Gt: stä rajoittamattomaan kaistanleveyteen
 • Foorumien integrointi

Alan asiantuntijoiden tuomio WebNodessa

Verkkosivun rakennusalan asiantuntijat suosittelevat todennäköisesti WebNodea ja antavat sille keskimääräistä korkeammat pisteet. Aivan kuten kuluttajatkin, kriitikot mainitsivat asiakaspalvelun ja verkkokaupan työkalut ohjelman suurimmiksi vikoiksi. Voit kuitenkin maksaa enemmän ja valita omistetun verkkokauppapaketin. Vain tiedä, että säännölliset liiketoimintasuunnitelmat ovat rajoitetut, kun kyse on online-myynnistä.

Muuten varsinaista verkkosivustojen rakentajaa arvostetaan suuresti. Se ansaitsi pisteitä käytön helppoudesta ja laadukkaasta vedä ja pudota -editorista, joka on luokkansa huipulla. Asiantuntijoihin vaikutti myös SEO-työkalujen määrä ja kaliiperi. WebNode tulee vakiona monilla erinomaisilla työkaluilla, jotka auttavat mainostamaan sivustoasi ja yritystäsi.

Viime kädessä asiantuntijat antoivat WebNode-arvon jopa korkeammalle kuin käyttäjät keskimäärin 8–9 tähteä kymmenestä. Kriitikkojen mukaan WebNode kannattaa tarkistaa.

 • www.websitetooltester.com/en/reviews/webnode-review/
 • www.superbwebsitebuilders.com/webnode-review/

Positiiviset asiakasarvostelut ja suositukset WebNodessa

Tyytyväiset asiakkaat mainitsivat yleensä nämä kolme aluetta:

 • Hinnoittelua. Kyllä, voit luoda ammattimaisen ja houkuttelevan verkkosivun ilmaiseksi. Päivitetyt paketit tarjoavat enemmän teemavaihtoehtoja, mutta ilmainen versio riittää aloittamiseen.
 • Helppokäyttöisyys. Aloittelijoille yksinkertainen käyttöliittymä on helppo navigoida ja erittäin tehokas. Heti kun olet määrittänyt tilitietosi, voit aloittaa verkkosivustosi rakentamisen.
 • Ominaisuudet. WebNode tarjoaa SEO-työkaluja, joiden avulla voit markkinoida verkkosivustosi. Sen mukana tulee myös hienoja blogin ominaisuuksia, sosiaalisen median integrointia ja sivustotilastoja.

Asiakkaiden pisteet olivat hieman epäjohdonmukaisia, kun arvioitiin WebNodea, mutta emme löytäneet mitään alle 7: n arvosanaan 10 tähden arvosta. Itse asiassa monet pisteet olivat paljon korkeammat.

Negatiiviset asiakasarviot ja valitukset WebNodessa

Joillakin kuluttajilla on ollut vaikeuksia päästä verkkosivustoilleen rekisteröityessään. Riippumatta siitä, onko verkkotunnuksessa ongelma vai et vain pysty kirjautumaan järjestelmänvalvojan tililleen, tämäntyyppisiä ongelmia mainitaan riittävästi kulmakarvojen nostamiseksi. Ei auta, että asiakaspalvelu puuttui suurelta osin näihin haasteisiin. Muut kuluttajat ilmoittivat myös olevansa vaikeuksissa tilin peruuttamisessa, kun he päättivät, että WebNode ei yksinkertaisesti ollut heille.

Sinun tulisi myös olla tietoinen siitä, että WebNode sisältää rajoitetun verkkokaupan työkalut. Kuluttajat vaikuttivat yllättyneiltä ja pettyneiltä siitä, että ohjelma ei ollut vähittäiskaupan ystävällisempi. Niille, jotka haluavat muuttaa yrityksen verkkosivuston verkkokaupoksi, on parempia vaihtoehtoja, joissa on tavallisempia verkkokaupan työkaluja tuotteiden myymiseksi.

 • www.sitejabber.com/reviews/www.webnode.com

Design & Räätälöinti

Suunnittelu- ja räätälöintivaihtoehdot viittaavat yleensä siihen, missä määrin käyttäjät voivat säätää malleja ja mukauttaa tyylejä, värejä ja sijoittelua. Webnode tarjoaa erilaisia ​​suunnittelu- ja mukautusvaihtoehtoja, jotka ovat riittävän helppoja hallita.

OminaisuusYleiskatsaus
Webnode-mallitValittavana on monia mobiiliystävällisiä henkilökohtaisia ​​ja yritysmalleja, neljän sivun asetteluvaihtoehtoja ja CSS-editori taustaohjelmien muokkaamiseksi haluttaessa. Samoin käyttäjät voivat muuttaa mieltään ja valita toisen mallin tietojen tallentamisen jälkeen. Mallit kuvataan hieman vanhentuneiksi, mutta voit olla luova ja muokata monien elementtien oletusasetuksia.

 • Monipuolisuus ja laatu malleissa ja värivalikoima. Eri luokissa on ”satoja” malleja, joista valita. Mallit on värikoodattu, joten löydät värit, jotka vastaavat yrityksesi logoa jne. Oletusfonttityylit ovat päivättyjä, mutta voit muokata niitä, ja Webnode on ilmoittanut, että ne uudistuvat pian.

Esivalitut mallit vs. verkkosivuston rakentaminen Scratcistah. Webnode on itse rakennettava ohjelma, joka luottaa ennalta suunniteltuihin malleihin ja HTML / CSS-koodin lisäämiseen niille, jotka sitä tarvitsevat. Täysilaajuiseen verkkosivustojen suunnitteluun ja kehittämiseen haluat etsiä verkosta yrityksiä, jotka tarjoavat tämän tyyppisiä palveluita, mutta odottavat maksavansa paljon enemmän.

Verkkosivun rakentajaVerkkosivun suunnitteluliittymä tekee Webnodesta suosikin. Se tarjoaa käyttäjäystävällisen Microsoftin tyyliohjauspaneelin ja antaa käyttäjille paljon ominaisuuksia, joista valita. Voit muuttaa mieltäsi malleissa ja kunkin verkkosivun erilaisissa asetteluissa. Tälle suunnittelutapa-alustalle on saatavana apuvälineitä.
Sivutyylin mukauttaminen “Kun voit mukauttaa ja mukauttaa verkkosivustosi perusmallin ulkopuolelle, tätä kutsutaan sivutyylin mukauttamiseksi. Webnode on luokassaan keskimäärin sivutyylin räätälöintiä varten.

 • Suunnitteluvaihtoehdot mukauttamiseen. Webnode antaa käyttäjille suuren määrän hallintaa personointia varten. Sivuillesi on valittavissa neljä eri asettelua, ja voit muuttaa mallia haluamallasi tavalla. Malleihin on rakennettu kymmeniä värimaailmia.
 • Sisällön siirtämisen, koon muuttamisen ja muokkaamisen vapaus. Webnode tekee editoinnista stressitöntä interaktiivisessa ohjauspaneelissa. Voit muokata, siirtää, muuttaa koon tai poistaa sisältöä nopeasti.
 • Onko pääsy HTML / CSS-koodiin? Paljon toivottu ominaisuus teknisille käyttäjille, Webnode tarjoaa CSS-editorin joihinkin taustan koodauksiin.
 • Visuaalinen käyttöliittymä. Käyttäjät pitävät Webnoden visuaalisista muokkausominaisuuksista. Widgetien lisääminen on suhteellisen helppoa, ja niistä voi valita useita. Lisättäessä niitä sivulle voi olla joitain sijoittelurajoituksia

Kaiken kaikkiaan Webnoden käyttäjät ovat tyytyväisiä mukautusvaihtoehtoihin, kun taas malleihin on rakennettu joitain tyylijoukkoja. Muista, että mallipohjat ovat erittäin toimivia, eivätkä ne koske estetiikkaa, mutta voit mukauttaa tämän ylittämään.

Sivuston navigointiWebnode-mallipohjat tarjoavat vähintään kuusi verkkosivuston navigoinnin tasoa, paljon kaikille verkkosivustoille. Navigointiasettelu perustuu valitsemasi malliin, jossa on joitain mukautuksia. Odottaa myös reagoivaa mobiilinavigointia.
SisällönhallintaWebnoden mallirakenteen vuoksi sisällön hallinta on virtaviivaista ja intuitiivista. Mallia voidaan muuttaa pienellä puhdistuksella. Webnode tarjoaa suojatun käyttäjätunnuksen heidän verkkosivustolleen, ja muutokset ladataan heti.
Valokuvat ja galleriatWebnode on varustettu valokuvagallerialla, ja sinulla on mahdollisuus saada galleriasi esittelemään tuotteitasi. Kuvagalleria antaa sinun sitoa valokuvia, muokata pikkukuvan kokoa ja lisätä kuvauksia.
Mobiilisivustojen rakentaminenMobiilisivustojen rakennus on integroitu Webnoden malleihin, joten sinä ja asiakkaasi voivat helposti näyttää ja navigoida mobiililaitteesta. Verkkokauppaa tuetaan myös mobiiliympäristössä.
Sosiaalisen jakamisen integraatioSosiaalisen median kuvakkeet voidaan lisätä Webnoden verkkosivustoihin integroidakseen suosittuihin sosiaalisen median alustoihin, kuten Facebook, Twitter ja YouTube.
SuunnittelupalvelutWebnode, kuten useimmat luokkansa verkkosivustojen rakentajat, ei tarjoa hallittuja verkkosivustojen suunnittelupalveluita. Se on tee-se-itse-sivuston rakentaja. Etsi verkkosivustojen suunnittelijalta, jos tarvitset täydellisiä suunnittelu- ja kehityspalveluita edulliseen hintaan.

ominaisuudet & Työkalut

Webnodessa on vankka ominaisuusjoukko pienten kauppojen omistajille, bloggaajille ja muille, jotka haluavat esitellä tai myydä tavaroitaan ja palveluitaan. Webnodella on kilpailijoiden keskuudessa yksi parhaimmista ominaisuuksista. Alla on joitain yksityiskohtia.

OminaisuusYleiskatsaus
Verkkosolmun asennusWebnode antaa sinun tarkastella satoja reagoivia malleja jokaisessa yritys- tai henkilöluokassa ennen kirjautumista. Sinulla on mahdollisuus valita ilmainen tili ja päivittää myöhemmin tarvittavaan suunnitelmaan, jos haluat. Asennus on helppoa, ja Webnode vie sinut verkkosivustosi suunnitteluprosessin läpi.
Web-suunnitteluWebnode-mallit tarjoavat satoja hyviä ideoita, jotka saavat sinut ajattelemaan. Kun olet kirjautunut verkkosivustollesi nimellä, sähköpostiosoitteella ja uudella salasanalla, aloitat verkkosuunnitteluprosessin. Voit valita asettelun, lisätä tekstiä ja vetää ja pudottaa tarvitsemasi elementit sivuillesi. Lisää HTML / CSS-koodi tarvittaessa.
Navigoinnin syvyysWebnode tarjoaa vähintään kuusi verkkosivuston navigoinnin tasoa, mikä on enemmän kuin tarpeeksi mille tahansa henkilökohtaiselle tai yritykselle suunnatulle verkkosivustolle.
Widgetit ja sovelluksetVaikka sovelluskauppaa ei mainita, Webnode on yhteensopiva joidenkin sovellusten kanssa, ja myös voit koodata HTML-muodossa. On olemassa lukuisia widgettejä, joita voit vetää ja pudottaa (tai koodittaa) verkkosivustosi sivuille.
ansioitaWebnode tarjoaa Google AdSense -integraation, mutta se on koodattava tietyssä osassa. Kauppojen omistajat voivat lisätä standardin mukaiset maksuvaihtoehdot, mukaan lukien PayPal.
VierailijatilastotSisäiset vierailijatilastotyökalut ovat hyödyllisiä, ja käyttäjät voivat lisätä Google Analyticsin.
Valokuva, video ja ääniWebnodessa on mediatyökalu, joka sopii kaikille verkkosivustojen omistajille, mukaan lukien kuvagalleria, vaihtoehto videoille ja äänitiedostoille ja paljon muuta.
bloggaaminenWebnode-blogointivaihtoehto on tarkoitettu satunnaisille bloggaajille, ei vakaville bloggaajille. Kommenteilla ja vastauksilla on muutamia rajoituksia, mutta Disqus on lisäosa, joka voi auttaa.
Google KartatWebnode antaa sinun lisätä Google Maps ja Bing Maps nopeasti.
HTML-editoriYksi Webnoden hyödyistä on kyky lisätä ja muokata HTML / CSS-sivukoodia, mikä voidaan tehdä CSS-editorissa.
Sosiaalisen median integraatio
Lomakkeet ja tutkimuksetValitse muun muassa Wufoo-lomakkeet, Survio-integraatiot ja Box.net-tiedostot lomakkeille, kyselyvaihtoehdoille ja tutkimuksille.
VarastotilaTilaajat saavat 300 Mt rajoittamattomaan tallennustilaan yhdessä 3 Gt: n rajoittamattoman kaistanleveyden kanssa valitsemastasi suunnitelmasta riippuen.
Uutiskirje-työkaluVaikka uutiskirjetyökalua ei ole, käyttäjät voivat integroitua Mailchimp-, Aweber- ja muiden kanssa. Kokonaisvaltainen Webnode-sähköpostitili (t) tukee tätä toimintaa.
Foorumin tukiWebnode ei tue virallisesti foorumeita, vaikka asiakkaat voivat tehdä online-kommentteja tai kysymyksiä.
Verkkokauppa / verkkokauppaVerkkokaupalle suunniteltu Webnode tarjoaa eniten jokaista ominaisuuskaupan omistajaa. Tilaajien on investoitava kalliimpaan suunnitelmaan saadakseen tarvitsemansa työkalut ja tuen. Erityinen verkkokauppasuunnitelma on hienostunein, vaikka pienemmille myyntiympäristöille on myös halvempia vaihtoehtoja.
Yhdyskäytävän integrointiMaksuyhdyskäytäväpalvelut ovat saatavilla Webnodessa, ja niiden kanssa työskentely on suhteellisen helppoa.
SEO ystävällinenWebnode saa neljä tähteä hakukoneoptimoinnista, koska sivu- ja metaotsikot sekä kuvan ALT-tunnisteet ja URL-kentät ovat muokattavia, Webnoden erikoisuus!
Sivustolle rajoitettu pääsy (salasanasuojaus)Webnode tarjoaa käyttäjille salasanasuojauksen online-tiliin kirjautumiseen, muokkaamiseen ja mukauttamiseen.
Google® AnalyticsWebnode integroituu Google Analyticsiin, eikä tunneta ongelmia.
Verkkosivun suojausWebnode suhtautuu käyttäjien ja asiakkaiden turvallisuuteen erittäin vakavasti, kuten useimmat verkkoyritykset. Ne tarjoavat tarvittavan salaus- ja salasanasuojauksen, joka tarvitaan sekä yleisille että verkkokaupoille.
Useita kieliäWebnode tukee 20 kieltä, mahdollisesti minkä tahansa verkkosivuston rakentajan tukemat. Viisi tähteä tälle ominaisuudelle.
MobiilioptimointiWebnoden mallit tarjoavat mobiilioptimoinnin, joten käyttäjät ja asiakkaat näyttävät, navigoivat ja ostavat onnistuneesti useimmissa mobiililaitteissa.

suunnitelmat & hinnoittelu

Webnode tarjoaa asiakkaille ilmaisen tilin ja huolestuttavia hinnoittelusuunnitelmia kolmesta kategoriasta. Jokaiselle on hinnasuunnitelma verkkosivustollesi tarvittavien työkalujen ja ominaisuuksien tasosta riippuen. Verkkotunnukset hinnoitellaan erikseen. Webnode-hinnoittelu ei ollut kotisivulla selvää, mutta Google-haku “Webnode Pricing” -sivustolla esitti suunnitelmat.

Hinnasuunnitelmat tarjotaan

Vapaa. Luo sivusto, hallitse sisältöä ja vastaanota paljon ominaisuuksia ja tuki.

Henkilökohtaiset verkkosivustot

Kaikkiin henkilökohtaisten verkkosivustojen hinnasuunnitelmiin sisältyy mobiilimalli, kyky antaa verkkotunnuksesi nimi, salasanasuojaus, premium-tuki sekä varmuuskopiointi ja palautussuunnitelma.

 • Mini. 6,95 dollaria / kuukausi 300 Mt: n tallennustilasta, 3 Gt: n kaistanleveydestä ja yhdestä postilaatikosta.
 • standardi. 13,75 dollaria / kuukausi 1 000 Mt tallennustilaa, 20 Gt kaistanleveyttä, 20 postilaatikkoa ja mahdollisuus muokata alatunnistetta.
 • profi. 24,95 dollaria 4000 Mt tallennustilasta, rajoittamaton kaistaleveys, 100 postilaatikkoa, useita kieliä ja verkkosivuston offline-versio.

Yrityssivustot

Kaikki yrityssivustojen hinnasuunnitelmat sisältävät mobiilimallin, kyvyn määrittää verkkotunnuksesi, premium-tuki sekä uutiset ja artikkelit.

 • Mini. 6,95 dollaria / kuukausi 500 Mt: n tallennustilasta, 3 Gt: n kaistanleveydestä ja kolmesta postilaatikosta.
 • standardi. 13,75 dollaria / kuukausi 2 000 Mt tallennustilaa, 10 Gt kaistanleveyttä, 20 postilaatikkoa, uutisia ja artikkeleita, luetteloiden luominen, useita kieliä, alatunnisteen mukauttamismahdollisuus ja salasanasuojaus.
 • profi. 24,95 dollaria 5000 Mt: n tallennustilasta, rajoittamaton kaistaleveys, 100 postilaatikkoa, uutisia ja artikkeleita, luetteloiden luominen, useita kieliä, mahdollisuus mukauttaa alatunniste, salasanasuojaus ja verkkosivuston offline-versio.

verkkokaupan verkkosivustot

Kaikki verkkokauppasivustojen hinnasuunnitelmat sisältävät mobiilimallin, luottokortin, mahdollisuuden määrittää verkkotunnuksesi, premium-tuki sekä varmuuskopiointi- ja palautussuunnitelma.

 • Mini. 9,95 dollaria / kuukausi 300 Mt: n tallennustilasta, 3 Gt: n kaistanleveydestä, yhdestä postilaatikosta ja 100 tuotteesta.
 • standardi. 24,95 dollaria / kuukausi 1 000 Mt tallennustilaa, 20 Gt kaistanleveyttä, 20 postilaatikkoa, 1 000 tuotetta, yksityiskohtaiset yritystilastot, tuotevariaatiot, kyky muokata alatunnistetta, tuotesyöttö ja kyky tuoda / viedä tuotteita.
 • profi. 49,95 dollaria 4000 Mt: n tallennustilasta, rajoittamaton kaistaleveys, 100 postilaatikkoa, rajoittamaton määrä tuotteita, yksityiskohtaiset yritystilastot, tuotevariaatiot, kyky muokata alatunnistetta, tuotesyöttö, tuotteiden tuonti- / vientikapasiteetti, salasanasuojaus ja verkkosivuston offline-versio.

Webnode tarjoaa kilpailukykyisen hinnoittelun, kun olet selvittänyt tarkalleen kokoonpanon, jota tarvitset henkilökohtaiseen tai yrityssivustoosi.

Harkitse seuraavia tekijöitä hinnoittelussa:

 • Tarjoaako se ilmaisen suunnitelman?? Kyllä, kuka tahansa voi perustaa ja jatkaa ilmaisen tilin käyttöä perussivustolle. Odottaa, että tilaat maksutilin verkkokaupan ratkaisuista.
 • Onko mitään kokeilujaksoja vai vaativatko he luottokortteja liittymiseen?? Voit perustaa tilin ilmaiseksi palveluksi tai tilata luottokortin tai PayPalin. Vain Premium-suunnitelmalle on 15 päivän ilmainen kokeilu.
 • Kuinka edullisia ovat premium-paketit kilpailijoihin verrattuna? Webnode tarjoaa joitain hinnasuunnitelmia sopiviksi, mutta verkkotunnus hinnoitellaan erikseen. Hinta on kilpailukykyinen pienyritysten tai verkkokaupan tarpeisiin. Kaikissa verkkokaupan ominaisuuksissa se on korkeampi kuin jotkut, mutta saat mitä tarvitset myydäksesi.
 • Voitko suunnitella ammattimaisia ​​verkkosivuja käyttämällä vain ilmaista versiota? Kyllä, voit kehittää ammattimaisen verkkosivuston ilmaiseksi ja pitää sen ilmaiseksi.

Suoritetaanko maksu kuukausittain / vuodessa? Kuukausittainen maksusuunnitelma tarjotaan.

Asiakaspalvelu

Webnoden asiakastukipalvelut ovat samanlaisia ​​kuin useimmat yritys-tee-tee-itse-verkkosivustojen rakentajia. Online-tuki on hyvä. Puhelin- ja sähköpostituki ovat jonkin verran rajallisia, mutta siellä on usein kysytyt kysymykset ja kysymysfoorumit. Kaikille hinnasuunnitelmille tarjotaan jonkin verran tukea.

Helppokäyttöisyys

Webnode on kuvattu suhteellisen helpoksi verkkosivustojen rakentajaksi, joka voi tehdä DIY-verkkosivustoja. Se luotiin kaiken taitotason käyttäjille. Se on helppo aloittaa ja helppo hallita. Verkkokauppasivustojen asennus ja ylläpito vie hieman enemmän suunnittelua ja aikaa.

Rajapinnan yksinkertaisuus.Webnode-käyttöliittymän pisteet ovat erittäin korkeat ohjauspaneelin tyylien muokkaamisesta, interaktiivisuudesta ja helppokäyttöisyydestä.

Sopii aloittelijoille / kokeneille käyttäjille. Webnode on täydellinen sekä aloittelijoille että kokeneille suunnittelijoille, mukaan lukien kyky koodata HTML / CSS. Aloittelijat pitävät vedä ja pudota -muokkausta, kun taas kokeneet käyttäjät voivat lisätä koodia.

Säilytä verkkosivustojen hallinta aina.Käyttäjät saavat täyden hallinnan Webnodessa suojatussa kirjautumisessa, joka on tarkoitettu yksityisille tai kaupan omistajille, jotka myyvät tavaroita ja palveluita verkossa.

Toimittajan sisäinen ohje. Toimittajan sisäinen valintaikkuna ja ohjevaihtoehdot ovat hyvät. Live-tuki on rajoitettua, ja on olemassa joitain raportteja avustiedostoista, jotka ovat liian rajoitettuja.

Webnode on kilpailukykyinen verkkosivustojen rakentaja, jota on helppo käyttää ja joka tarjoaa ominaisuuksia kaikentyyppisille sivustoille, muutamilla rajoituksilla ja jonkin verran kilpailukykyisellä hinnalla tarpeidesi mukaan.

johtopäätös

Webnode on korkealla sijalla verkkosivustojen rakentajien luettelossa, etenkin kauppojen omistajille, ja sillä on 20 kieltä ja yhdeksän hinnoittelusuunnitelmaa. He ovat erikoistuneet monenlaisiin yleisöihin ja tarjoavat monia ominaisuuksia. Voit rekisteröityä ilmaiseksi tai valita yhdeksästä hinnasuunnitelmasta tarpeitasi vastaavaksi. Webnode on yksi parhaista tarjouksista verkkokauppaan. Hinnoitteluvaihtoehtoja on vaikea löytää ja niitä on myös vaikea lajitella, mutta ne ovat monipuolisia.

Webnode-käyttöliittymä on erinomainen, ja Microsoft-tyylinen ohjauspaneeli toimii. Yksi haittapuoli on vanhentuneet mallit, jotka vaativat joitain mukautuksia, jotta ne näyttäisivät nykyaikaisempina nykypäivän Internetissä. Ne ovat itse asiassa toimivia. Tässä on rivi:

Webnode on luokassaan tehokas verkkosivustojen rakentaja, joka tukee verkkokaupan ja henkilökohtaisten verkkosivustojen eri tasoja. Sillä on toiminnallisuus, ominaisuudet ja hinnasuunnitelmat useimpien käyttäjien mukauttamiseksi. Jos etsit toimintoa, se on erinomainen valinta. Estetiikan ja modernin muotoilun suhteen tämän lisääminen vaatii hieman enemmän työtä teiltä. Se on mahdollisesti yksi parhaista ominaisuuksista ja monikielisistä vaihtoehdoista.

Vertailla

WebNode

91

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me