Verkkosivustojen rakentajien arvostelut


Lue verkkosivustojen rakentajien arvostelut

Ymmärrämme, kuinka vaikeaa on ylläpitää jännitystä oman verkkosivustosi luomisesta, kun olet kypsynyt selvittämään oikean verkkosivustojen rakentajan. Ehkä et tiedä mitä etsiä, tai ehkä sinulla ei ole aavistustakaan siitä, mitä ominaisuuksia tarvitset tai edes mitä siellä on. Siksi olemme suorittaneet tutkimukset puolestasi. Tutustu verkkovastaavien arvosteluihin saadaksesi selville, mitä jokaisella verkkosivustojen rakentajalla on tarjota ja mitä kukin tekee parhaiten.

  VIIMEISTÄ päivitetty: 10. maaliskuuta 2017

AAWebmasters.com on riippumaton verkkovastaavien yhdistys, ja tällä sivustolla ilmaistut mielipiteet, arvostelut ja sijoitukset ovat AWA: n omia. Sivusto saa korvausta tarkistetuista tuotteista ja palveluista. AAWebmasters.com testaa jokaisen tuotteen tai palvelun perusteellisesti ja antaa parhaille parhaat sijoitukset. AAWebmasters.com ei julkaise tietoja kaikista käytettävissä olevista verkkokauppaympäristöistä, verkkosivustojen rakentajista tai verkkoisäntöistä. Katso lisätietoja napsauttamalla tätä.

Mainostajan ilmoittaminen

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

Squarespace

Ovat upea näyttää tärkeältä? Ruututila on ehdottomasti katsomisen arvoinen, jos verkkosivustosi on kuvaintensiivinen, esimerkiksi valokuvaajille, taiteilijoille, ravintoloille ja hääsuunnittelijoille. Kauniita ammattimaisen näköisiä verkkosivustoja on helppo rakentaa ilman koodauskokemusta, ja myös blogiympäristö ansaitsee arvokkaita arvosteluja.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

Wix

Ei teknisiä taitoja? Wix antaa sinun valita yli 500 ammattimaisesti suunnitellun ilmaisen mallin joukosta, jotta voit nopeasti ja helposti luoda oman silmäänpistävän verkkosivustosi ilman, että tarvitset mitään teknistä tai suunnittelutietoa. Wix on erittäin intuitiivinen käytettäväksi hyvin lyhyen oppimiskäyrän kanssa.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

Weebly

Pidä pieni yritys? Weebly on web-rakentajien valinta vakaville bloggaajille, yrittäjille ja pienille yrityksille. Liikenteen hallintapaneelissa näkyy kaikenlaisia ​​tilastotietoja sivustosi käynneistä. Teknisesti taipuisalle on pääsy HTML / CSS-koodaukseen yksityiskohtaisempaa mukauttamista varten.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

Yola

Oletko sivuston aloittelija? Yola on tarkoitettu pienyritysten ja mikroyritysten omistajille, jotka haluavat säästää rahaa rakentamalla omia verkkosivuja. Sitä on todella helppo käyttää vetämällä ja pudottamalla elementtejä, ja verkkosivustosi voi olla valmis muutamassa tunnissa.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

Jimdo

Tarvitsetko verkkosivuston verkkokaupan kanssa? Jimdo tarjoaa verkkokaupan ratkaisun sekä verkkorakentamisen. Jimdo on enemmän toiminnallisuudesta kuin etsii keskimääräistä web-luojaa, mutta se on täysin muokattavissa, jos tiedät vähän koodauksesta. Sieltä on apua aktiivisen yhteisöfoorumin kautta.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

rainoja

Tarvitsetko liittymissivuston? Vaikka kuka tahansa voi rakentaa verkkosivuston verkkojen avulla, sen tarjoamat ominaisuudet soveltuvat parhaiten pienille yrityksille ja yrittäjille. Yksi näistä ominaisuuksista on kyky helposti perustaa jäsenyys-sivusto käyttämättä ulkoista sovellusta.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

Moonfruit

Rakasta vanhanaikaisia ​​verkkosivustoja? Moonfruit on vanhempi verkkosivustojen rakentaja, joka ei sisällä nykyaikaisten kilpailijoiden kaikkia kelloja ja pilliä. Moonfruit on paras ihmisille, joilla on aikaa ja kärsivällisyyttä verkkosivustojensa rakentamiseen, eivätkä ole valmiita aloittelijoita tai teknofobia.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

WebsiteBuilder.com

Halukas maksamaan valinnasta? WebsiteBuilder.com tarjoaa yli 10 000 mallia, valokuvavalokuvakuvia, useita sivustoja ja monipuolisia ominaisuuksia, mutta näitä ei ole saatavana ilmaisella ohjelmistoversiolla. Sivustorakennuksen käyttöliittymä on puhdasta ja helppokäyttöistä, vaikka myyntimainokset ovat usein.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

Themify Builder

Haluatko WordPress-teeman? Themify-verkkosivustojen rakentaja tukee yli 40 WordPress-teemaa ja tarjoaa laajennuksen kolmansien osapuolien teemoille. Toisin kuin muut verkkosivustojen rakentamisen tarjoajat, Themify ei tarjoa verkkotunnusta tai verkkosivustojen ylläpitoa – olet yksin hankkimassa näitä.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

GoDaddy-verkkosivustojen rakentaja

Etkö ole varma mitä tarvitset? GoDaddy’s Web Builder on yleisesti
suunnattu kaikille, jotka haluavat rakentaa oman verkkosivuston. Mallit sisältävät verkkokaupan yritysomistajille. GoDaddyn asiakastukijärjestelmä on erittäin vahva ja sisältää live-keskustelun.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

Webflow

Verkkosivustojen rakentaminen muille? WebFlow on vakava vaihtoehto kokeneille suunnittelijoille ja kehittäjille, jotka haluavat edistyneemmän, koodittoman Web-rakennusalustan. WebFlow mahdollistaa todella räätälöityjen verkkosivustojen luomisen, joilla on tarvittaessa pääsy koodiin.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

Webydo

Haluat suunnittelijan verkkosivuston? Webydo on rakennettu verkkosuunnittelijoille ammattimaisille verkkosuunnittelijoille, jotka haluavat tuottaa poikkeuksellisia verkkosivustoja, mutta eivät halua oppia koodaamaan. Perinteisten muotoiluelementtien lisäksi on uskomattomia animaatiotehosteita ja keskittyminen reagoivaan suunnitteluun.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

häkellyttävän

Tarvitsee vain yhden sivun? Katso tarkkaan, jos tarvitset tyylikkään, yhden sivun, mobiiliystävällisen verkkosivuston. Voit perustaa verkkosivuston helposti lyhyessä ajassa käyttämällä ilmaisia, mobiililaitteisiin reagoivia malleja. Verkkosivustosi pitkä yhden sivun muoto saattaa viedä jonkin verran totuttelua.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

Webnode

Ovatko useat kielet tärkeitä? Maailmanlaajuisesti toimivat yritysomistajat voivat tavoittaa asiakkaita 20 kielellä WebNode-palvelun avulla. Kaikki mallit ovat täysin toimivia, mutta ne saattavat tarvita räätälöintiä saadakseen ne vastaamaan nykyisiä korkealaatuisia, kiiltäviä suunnitteluodotuksia.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

WebStarts

Haluatko tyhjän kankaan? Vapauta sisäinen suunnittelijasi WebStartsilla vetämällä mitä tahansa suunnitteluselementtiä mihin tahansa Web-sivullesi – se on täysin jäsentämätön. Teemat ovat edelleen muokattavissa ja muuntuvat automaattisesti mobiililaitteisiin reagoiviksi sivustoiksi.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

Web.com

Haluat jonkun rakentavan sen? Webs.com tarjoaa DIY-web-rakennuksen ohjelmiston, jonka avulla voit rakentaa perustason toimimattoman verkkosivuston. Ne tarjoavat kuitenkin myös täysin räätälöityjä web-suunnittelupalveluita, joissa kuvailette unelma-verkkosivustoasi ja he rakentavat sen sinulle.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

SiteBuilder.com

Pikkusi suunnittelustasi? Yli 10 000 yritysmallilla pienyritysten omistajat löytävät varmasti haluamansa mallin SiteBuilderin avulla. Aloittelijoiden verkkosivujen luojat voivat helposti rakentaa suhteellisen ammattimaisia ​​sivustoja vetämällä ja pudottamalla -editorilla.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

pientila

Juuri yrityksen perustaminen? Homestead on suunnattu pienille yrityksille, jotka tarvitsevat melko yksinkertaisia ​​verkkosivustoja. Se on ollut jo jonkin aikaa, ja sen mallit eivät ole aivan yhtä moderneja kuin muiden verkkosivustojen rakentajien mallit. Voit käyttää laajaa 30 päivän ilmaista kokeiluversiota testataksesi Homesteadia.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

Virb

Portfolion luominen? Virb sopii niille, jotka perustavat kuvaraskaan salkun. Verkkosivusi määrittäminen ja kokeilu eri teemoilla on helppoa, ja gallerioille ja valokuvasivuille on valittavana melko vähän. Valokuvien lisääminen suoraan Flickristä ja Vimeosta on helppoa.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

IM-luoja

Haluat kapean verkkosivuston? IM Creator -sovelluksen avulla voit rakentaa nopeaa ja ammattimaista verkkosivustoa. Tässä tapauksessa ”laiha” tarkoittaa liukas ja kuvaa raskas, joka perustuu yhteen yli 70 hyvin suunnitellusta mallista, jotka kaikki on esiasuttu näytesisällöllä. ”Nopea” johtuu erinomaisesta vedä ja pudota -editorista.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

SimpleSite

Etsitkö yksinkertaista ja nopeaa? SimpleSite sopii hyvin niille, jotka haluavat vain noutaa verkkosivuston nopeasti ja eivät välitä liikaa siitä, miltä se näyttää. SimpleSiten kautta luodut verkkosivustot eivät näytä kovin ammattimaisilta, ja mukautusvaihtoehtoja on rajoitettu.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

uCoz

Etkö ole varma räätälöinnistä? uCoz antaa sinun tuottaa täysin varustellut verkkosivustot kaikilla mukautusvaihtoehdoilla. Aloita millään lailla, käyttämällä 250 saatavilla olevaa mallia, tai vaihda sivutyyliä ja lisää laajennuksia tai anna kädet HTML / CSS-koodiin täydellistä mukauttamista varten.

LUE KATSAUS
KOKEILE NYT

MotoCMS

Tarvitset yksinkertaisen ja kauniin suunnittelun? MotoCMS on helppokäyttöinen verkkosivustojen rakentaja, jonka avulla voit luoda ammattitaitoisia verkkosivustoja WYSIWYG-tilassa (mitä näet on mitä saat). Ensimmäisen julkaisun jälkeen vuonna 2008, se on saavuttanut paljon faneja ja kannattajia, etenkin aloittelijoiden keskuudessa.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki uutiset

ei kuvaa

Vertaa InMotion-hosting-palveluita vs. FatCow: mikä on paras …

PÄIVITETTY 6. tammikuuta 2017

ei kuvaa

Vertaa InMotion Hosting vs. Arvixe: Mikä on paras …

PÄIVITETTY 5. tammikuuta 2017

ei kuvaa

Vertaa InMotion Hosting vs. A2 Hosting: Mikä on B…

PÄIVITETTY 4. tammikuuta 2017
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map