Verkko.com-arvostelu 2016


Web.com

Käy verkkosivustolla

8,9


AWA-pistemäärä

Web.com

Yksi varhaisimmista verkkosivustojen suunnitteluyrityksistä, joka liittyi kenttään, Web.com aloitti verkkosivustoprosessina vuonna 1999. Web.comin pääkonttori sijaitsee Floridassa, ja sillä on monipuolinen infrastruktuuri, sillä se on hankkinut useita verkkoon liittyviä yrityksiä, kuten Web.com vuonna 2007. Siitä lähtien. , yrityksestä on tullut yksi suurimmista sekä kattavien verkkosivustojen suunnittelupalvelujen että DIY-verkkosivustojen rakentajien, isännöinnin, Internet-markkinoinnin ja verkkokaupan tarjoajista. Lue alla oleva Web.com-arvostelu.

Plussat

 • Yksi suurimmista ja vakiintuneimmista yrityksistä
 • Alkuperäinen verkkokaupparatkaisu
 • Tuhannet mallit
 • Integroitu Google Analyticsin kanssa
 • Live-tuki 800-numeron kautta
 • Ensiluokkainen turvallisuus

Haittoja

 • Perinteiset mallit, jotka on suunniteltu toimintoa ja estetiikkaa varten
 • Hinnoittelu- ja ominaisuustaulukkoa ei ole lueteltu suoraan
 • Laaja luettelo toimituksista, mutta ei budjetoiduille yrityksille
 • Monimutkainen käyttöliittymä uusille käyttäjille

Yleiskatsaus

 • Verkkosivusto: www.web.com
 • pääkonttori: Jacksonville, Florida
 • Perustamisvuosi: 1997
 • Työntekijät: 2200+
 • Rakennetut sivustot: 55000000+
 • Luokat: Verkkosivun valmistajan ohjelmisto
 • Palvelut: Verkkosivuston isännöinti, verkkosivujen suunnittelu, Internet-markkinointi, verkkokauppa
 • Rahat takaisin takuu: 30 päivää

Web.com, jolla on yli 3,3 miljoonaa tilaajaa, 2 200 työntekijää ja yli 20 fyysistä toimipaikkaa, on oma luokka. Web.com jakaa tukevan yrityskulttuurin, arvot ja tiimityön ja paljastaa nämä tiedot verkkosivustolla. Yrityksellä, jolla on niin pitkä ja suuri asema, on etuja ja haittoja.

Web.com tarjoaa yhden suurimmista, monipuolisimmista tuote- ja palvelusalkuista minkä tahansa verkkosivustojen rakentajan kanssa. Vaikka mallit ovat perinteisiä, suunniteltu toimimaan, Web.com on muutakin kuin itse toimittamista. Web.com tarjoaa myös täyden palvelun verkkosivujen suunnittelun. Kumpikin näistä vaihtoehdoista voi tuottaa suotuisia tuloksia henkilöille tai yritysomistajille, joiden on luotava ja ylläpidettävä verkkosivustoa. Odotat maksavan hieman korkeammat hinnat Web.com-sivuston laajoista ominaisuuksista ja palveluista.

Kuka on Web.com suositellaan?

Web.com-sivustonmuodostajaa suositellaan yritysomistajille, kauppojen omistajille, bloggaajille ja muille, jotka tarvitsevat toimivan, aktiivisen sivuston. Se sopii niille, jotka haluavat rakentaa perussivuston tai niille, jotka tarvitsevat jonkun luomaan heille monimutkaisemman sivuston.

Web.comin painopistealue / erikoisuudet

Web.com on keskittynyt toiminnallisiin, huippuluokan verkkosivustoihin, jotka vastaavat yksilöllisiä tai yritystarpeita. Parannetulla mallisarjalla Web.com tarjoaa yli 2500 mallia, jotka voidaan helposti vaihtaa pois sisällön lisäämisen jälkeen. Mallit näyttävät olevan hieman vanhentuneita, mutta omistajat voivat saada räätälöidyn verkkosivuston, joka vastaa heidän erityisiä suunnittelutarpeitaan. Unix-, Linux- ja Windows-isäntäpaketit ovat saatavana. Web.com tekee hyvää työtä verkkokaupassa erinomaisilla lisäosa- ja laajennusominaisuuksilla.

Web.com: n tekniset tiedot / rajoitukset

Web.com tarjoaa tavalliset DIY-verkkosivustojen rakennusominaisuudet onnistuneelle verkkosivustolle sekä mahdollisuuden antaa joku tehdä työn puolestasi. Se on toimiva, hyvin suunniteltu verkkokaupan alusta, jossa on sisäänrakennetut ratkaisut ja vuorovaikutteiset kojetauluvaihtoehdot.

Rajoituksista huolimatta käyttöliittymä ei ole yhtä käyttäjäystävällinen kuin jotkut Web.com: n uusista kilpailijoista, eikä näytä siltä, ​​että Web.com tarjoaisi ilmaista kokeiluversiota. Kuukauden hinnoitteluvaihtoehdot ovat hiukan korkeammat tälle kokeneelle, erittäin kehittyneelle alustalle.

Onko riittävä skaalautuvuus / tilaa kasvattaa??

Vaikka hinnasuunnitelmia ei ole selvästi ilmoitettu etukäteen Web.com-verkkosivustolla, näyttää olevan kunnolliset kattavat kuukausimaksusuunnitelmat täydelle hosting-ratkaisulle ja menestyvä markkinointi, jota tarvitaan yrityksen edistämiseen. Se ei ole halpaa, mutta Web.com tarjoaa todellista markkinointia, jota vaaditaan online-menestykseen.

Mikä on MoneyBack-takuupolitiikka?

Web.com tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun, mutta et löydä näitä tietoja verkkosivustolta helposti. Käyttäjät valittavat peruuttamisvaikeuksista, kun olet kirjautunut sisään.

Mikä on Web.com: n maine?

Pitkän historian jälkeen verkkosivustotilassa näyttää siltä, ​​että Web.com on asettunut takaosaan uusien tee-se-itse-asiakkaiden kanssa. Kun tehokkaimmat ja menestyvimmät verkkosivustojen rakennusratkaisut vaikuttavat siltä, ​​että Web.com ei ole pystynyt pysymään jollain tavoin ajan tasalla.

Vaikka yrityksellä on valtava seuranta ja yksi laajimmista palveluvalikoimista, se on läpikäynyt lukuisia muutoksia ja sen on ponnisteltava uusien suoriutuneiden suhteen tehokkaan verkkosivuston rakentamisen kannalta. Niille, jotka haluavat edelleen web-suunnittelijan suorittaa työn heidän puolestaan, Web.com saa hyvät messut teollisuudessa. Viimeaikaiset arvostelut osoittavat, että Web.com-sivustolla on hyvä maine täyden palvelun suunnittelijoiden keskuudessa ja kohtuullinen maine vain itse tekemästä kävijöiden keskuudessa. `

Miksi valita Web.com?

Web.com-sivuston rakentajalla on seuraava, valtava ominaisuusjoukko, useita vaihtoehtoja verkkosivujen suunnitteluun ja kehittämiseen, ja se on arvoinen tukemaan suuryrityksiä ja edistynyttä verkkokauppaa. Tämä yritys tekee kaiken.

Kysymys on, tekevätkö he hyvin? Jos haluat kokeneita, rikkaita yrityksiä, joilla on historiaa ja kykyä tarjota kattavia verkkosivustojen suunnittelupalveluita, käyttää rahaa ja sijoittaa Web.com-sivustolle. Jos olet pieni yritys, joka tarvitsee perustason tee-se-itse-verkkosivuston, on olemassa kymmeniä kustannustehokkaita verkkosivustojen rakennusvaihtoehtoja, kuten Squarespace ja Weebly tarpeitasi varten..

Avainominaisuudet

 • Ilmainen verkkotunnus
 • Rajoittamaton Web-tallennustila
 • Yli 2500 mallia 30 kategoriassa
 • Hallintapaneelin tyylieditori
 • Sivutyylin mukauttaminen
 • Google Analytics -integraatio
 • Mobiilisivustojen rakentaminen
 • Räätälöity suunnittelupalvelu
 • Sosiaalisen median integraatio
 • WordPress-integrointi
 • HTML-editori
 • Maksuyhdyskäytävän integrointi

Alan asiantuntijoiden tuomio Web.com-sivustossa

Verkkosivun rakentaja Lopulta asiantuntijoilla on samanlaisia ​​tunteita Web.com-sivustosta, mutta he ovat sanamuodoltaan hieman diplomaattisempia ja haluavat antaa verkkosivujen rakentajalle vähintään 2–2,5 tähteä viidestä. Kriitikot olivat tyytyväisiä asiakaspalveluun, eivätkä he vaikuttaneet häiritsevän vähemmän avointa hinnoittelukäytäntöä.

Tässä on joitain muita perusteellisempia kritiikoita, joita asiantuntijoiden oli tarjottava:

 • Sekava käyttöliittymä. Se on vaikea navigoida ja tekstinkäsittelytyökalut näyttävät vain pois käytöltä.
 • Rakentajalla ei ole blogia, ja WordPress-blogin tuominen on vaikeaa.
 • Vaikka Web.com tarjoaa luotettavaa asiakastukea, siitä puuttuu live chat -ominaisuus. Asiakkaiden on soitettava saadakseen nopeaa apua.
 • DIY-versio sisältää vakavat rajoitukset ja kielet.

Koska markkinoilla on niin paljon erinomaisia ​​verkkosivustojen rakentajia, asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, ettei Web-sivustolle ole syytä tuhlata aikaa tai rahaa.

 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/web-com
 • http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2426338,00.asp

Positiiviset asiakasarvostelut ja suositukset Web.com-sivustossa

Kymmenistä kuluttaja-arvosteluista löysin vain muutama positiivinen arvostelu. Muista, että suurin osa niistä ei itse asiassa sisällä mitään erityistä verkkosivustojen rakentajasta. Yksi asiakas oli varsin tyytyväinen helppokäyttöisyyteen, kun hän tuli Web.com-sivuston rakentajaan. Ne olivat täysin uusia verkkosivustojen rakentamisessa ja arvostivat rakentajan yksinkertaisuutta ja sen ominaisuuksia. Toiset kuvasivat näitä samoja elementtejä liian yksinkertaisiksi ja rajoitetuiksi ammattimaisen sivuston luomiseksi. Se voi kaikki tulla näkökulmasta, mutta suurin osa käyttäjistä oli tappiollinen löytää mitään positiivista sanottavaa.

Jos odotukset ovat alhaiset ja olet tietoinen yrityksen harhaanjohtavista laskutuskäytännöistä, et ehkä tule pettymään.

Negatiiviset asiakasarviot ja valitukset Web.com-sivustossa

Mistä aloittaa? Lievästi sanoen, Web.com ei ole kuluttajien arvioitu hyvin. Jos lukeisit vain käyttäjän arvosteluja, olisi melkein mahdotonta saada edes tuntemaan palveluaan ja sen tarjoamista, koska niin monet valitukset liittyvät laskutusongelmiin. Monet ihmiset tunsivat Web.com-hinnoittelukäytäntöjen johtavan harhaan, kun he saivat selville, että heitä laskutettiin vain koeajalta. Asiakkaat valittivat myös monista muista salaperäisistä maksuista.

Kyseenalaisten laskutuskäytäntöjen lisäksi Web.com: n varsinaista verkkosivustojen rakentamista kuvataan yleensä ”kauheana”. Sen lisäksi, että sitä on vaikea käyttää, se toimii vain pienen osan ajasta. Kaiken kaikkiaan ohjelma kuulostaa huijaukselta.

 • http://www.sitejabber.com/reviews/www.web.com

Design & Räätälöinti

Tarvitsetpa Web.com -palvelun ominaisuuksia, mutta odottaa maksavansa riippumatta siitä, tarvitsetko suunnittelu- ja räätälöintivaihtoehtoja, joita voit hallita itse, vai haluatko sijoittaa yritykseen, joka voi tehdä tämän puolestasi. Alla on hienoja yksityiskohtia siitä, mitä Web-sivuston suunnittelu- ja räätälöintivaihtoehdoista voi odottaa.

OminaisuusYleiskatsaus
Web.com-mallitWeb.com-sivuston avulla käyttäjät ja suunnittelijat valitsevat yli 2500 mallia 30 kategoriasta. Mallit ovat melko perinteisiä, ja niissä on kiinnitettävä huomiota nykyaikaisuuden ylläpitämiseen. Mallit sisältävät hakuvaihtoehdon avainsanan tai värin perusteella. Vaihtaminen mallien välillä on mahdollista, vaikka olet kirjoittanut verkkosivustotiedot ja komponentit. Web.com hallinnoi mobiilinäyttöä vaihtoehtoisessa näkymässä. Tai Web.com voi luoda sivustosi sinulle haluamillasi räätälöinti- ja liikkuvuusvaihtoehdoilla.
 • Monipuolisuus ja laatu malleissa ja värivalikoima. Tee-se-itse -vaihtoehdolle on saatavana malleja kaikissa tyyleissä ja väreissä vastaamaan henkilökohtaisia ​​tai yritystarpeita. Värimaailmat ovat toisiaan täydentäviä ja asettelut ovat intuitiivisia.
 • Esivalitut mallit vs. verkkosivuston rakentaminen Scratcistah. Web.com tarjoaa molemmat. Tee-se-sinun-suosikkisi valitaan malleista, tai Web.com-sivuston suunnittelijat voivat rakentaa sivustosi tyhjästä (käyttämällä haluamaasi teemaa). Näillä ammattilaisilla on kokemusta HTML / CSS-koodista sivustosi räätälöimiseksi.
Web.com-käyttöliittymäWeb.com on monipuolinen siinä mielessä, että käyttäjillä on mahdollisuus kehittää verkkosivusto itse tai antaa yrityksen suunnitella ja kehittää sivusto kehittyneille liiketoiminnan tarpeille. Käyttöliittymä on suhteellisen helppo aloittaa ja tarjoaa ammattitaitoisen kojelautatyylieditorin. Vaikka voit tehdä kaiken mitä ajattelee ja enemmän, se ei vaikuta olevan niin helppoa.
Sivutyylin mukauttaminen “Web.com: n sivutyylin mukautusvaihtoehtojen avulla sinulla on mahdollisuus räätälöidä verkkosivusto ja muokata sisältöä ja komponentteja vastaamaan online-tarpeitasi. Web.com-sivustolla on ominaisuuksia, mutta haluat ehkä jättää kehittäjien tehtäväksi tehdä se sinulle.
 • Suunnitteluvaihtoehdot mukauttamiseen. Web.com-sivustolla on työkalut mukauttamiseen, mutta aloittelijoilla on oppimiskäyrä.
 • Sisällön siirtämisen, koon muuttamisen ja muokkaamisen vapaus. Perusmuokkaus ei ole liian monimutkaista, kun olet tehnyt sen asennuksen läpi.
 • Onko pääsy HTML / CSS-koodiin? Jotkut HTML-koodit näyttävät olevan mahdollisia, mutta tämä on toinen komponentti, jota Web.com-kehittäjät saattavat käsitellä paremmin.
 • Visuaalinen käyttöliittymä. Visuaalinen muokkaaminen näyttää hyvältä, mutta itse asiassa monet DIY-käyttäjät valittavat käyttöliittymästä ja ominaisuuksien käytöstä.

Se, että Web.com suunnittelee verkkosivustosi sinulle edulliseen hintaan, näyttää olevan tapa mukauttaa tuloksiin. Itse allekirjoittajat vaikuttavat tyytymättömiltä ja pettyneiltä käyttäjän arvostelujen perusteella.

Sivuston navigointiWeb.com-sivuston selaus perustuu malleihin, mutta täyden palvelun suunnitteluvaihtoehto antaa sinulle navigoinnin vastaamaan yrityksesi tarpeita. Jotkut lisätyöt ovat tarpeen verkkosivuston näyttämiseksi mobiililaitteella
Valokuvat ja galleriatWeb.com-sivuston selaus perustuu malleihin, mutta täyden palvelun suunnitteluvaihtoehto antaa sinulle navigoinnin vastaamaan yrityksesi tarpeita. Jotkut lisätyöt ovat tarpeen verkkosivuston näyttämiseksi mobiililaitteella.
SisällönhallintaWeb.com-sivuston sisällön hallinta ei ole tarkoitettu kokemattomille. Aloittelutaitojen käyttäjät ovat turhautuneita, joten tälle yleisölle on suositeltavaa käyttää Web.com-palvelua täyden palvelun tarjoamiseen. Aloittelijat saattavat löytää muita omistettuja verkkosivustojen rakentajia parempia vaihtoehtoja. Kokenut käyttäjä voi olla tyytyväinen Web.com-sivuston monimutkaisuuteen.
Valokuvat ja galleriatWeb.com-sivustolla on vaihtoehtoja integroida lähes kaikki kuvat. Gallerian löytäminen tutustumaan etukäteen ei ollut vaihtoehto.
Mobiilisivustojen rakentaminenWeb.com tarjoaa mobiilisivustojen rakennusvaihtoehtoja, mutta niitä ei ole sisällytetty malleihin, kuten löydät nykyaikaisempien verkkosivustojen rakentajien kanssa. Ilman liikaa työtä, erillinen mobiili näkymä voidaan sisällyttää siihen. Mobiilisivustojen rakentaminen voidaan helposti toteuttaa Web.com-sivuston täydellä suunnittelupalvelulla.
Sosiaalisen median integraatioJotkut sosiaalisen median vaihtoehdot ja sosiaalisen median integrointi ovat saatavilla Web.com-sivustossa. Tämä tärkeä ominaisuus on yksi monista, jota tarjotaan yrityksille ja kauppojen omistajille asiakkaiden tavoittamiseksi.
Räätälöidyt suunnittelupalvelutWeb.comin ensisijainen palvelu – toisin kuin useimmat online-suunnittelijat – oma verkkosivustosi rakentaja – on merkittävä verkkosivustojen suunnittelu- ja kehityspalvelu. Web.com tekee sen paremmin. Yrittäessään sovittaa itse toiminto-tilaan, käyttäjät turhautuvat tämän perintöohjelman monimutkaisuuteen. Haluat tutustua muihin verkkosivustojen rakentajiin, jotta saataisiin yksinkertaistettua tee-se-itse-alustaa perussivustoille. Web.com on tarkoitettu edistyneille, toimiville verkkosivustoille ja se on paras tapa suunnitella verkkosivusto sinulle.

ominaisuudet & Työkalut

Yhtenä alkuperäisistä täydellisistä verkkosivustojen rakennusyrityksistä ominaisuusjoukko on valtava. Web.com sopii suuremmille kehittyneille sivustoille, jotka tarvitsevat erityistä huomiota, tai edistyneemmälle ohjelmoijalle, joka on työskennellyt verkkosivujen suunnittelussa. Web.com vastaa varmasti verkkokaupan ja yritysominaisuuksien vaatimuksiin:

OminaisuusYleiskatsaus
Web.com-asennusWeb.com näyttää joitain mallisivuja ja tilannekuvamalleja ennen kuin napsautat Aloita-painiketta. Sinun on annettava verkkotunnus, luotava tili ja valittava malli muokataksesi ja julkaistaksesi. Ensimmäinen kuukausi on edullinen, mutta jokainen kolmesta suunnitelmasta nousee sen jälkeen.
Web-suunnitteluKun olet valinnut Web.com-mallin, aloitat varmasti web-suunnitteluprosessin. Web.com tarjoaa neljä suunnitteluvaihtoehtoa: tee-se-minulle-web-suunnittelu, räätälöity suunnittelu, tee-se-itse -verkkosuunnittelu ja mobiilisivusto
Navigoinnin syvyysWeb.com näyttää tarjoavan normaalin navigointisyvyyden mille tahansa ennalta suunnitellulle mallille tai mikä tahansa on mahdollista, jos annat heidän rakentaa verkkosivustosi sinulle.
Widgetit ja sovelluksetWeb.com on yhteensopiva kymmenien sovellusten, widgetien ja laajennusten kanssa edistyneelle verkkokaupalle, portfolioille ja muille monimutkaisille verkkosivustoille.
ansioitaVoimakkaana verkkokauppapaikkana, joka on vuosien varrella ostanut joitain tuotemerkkejä, Web.com tarjoaa kauppojen omistajille tarvittavat työkalut. Web.com-tuotemerkkeihin kuuluvat Register.com, Network Solutions, 1ShoppingCart.com ja muut.
VierailijatilastotWeb.com-sivustolla ei ole ongelmia vierailijatilastojen kanssa, jotka käyttävät Google Analyticsia seurantaan ja raportointiin.
Valokuvat, videot ja ääniWeb.com integroituu visuaalisiin ja mediatyökaluihin, joita tarvitset tuotemerkin markkinoimiseksi. Vaihda helposti kuvia tai mediapainikkeita.
Valokuvat ja galleriatWeb.com-sivustolla on vaihtoehtoja integroida lähes kaikki kuvat. Gallerian löytäminen tutustumaan etukäteen ei ollut vaihtoehto.
Mobiilisivustojen rakentaminenWeb.com tarjoaa mobiilisivustojen rakennusvaihtoehtoja, mutta niitä ei ole sisällytetty malleihin, kuten löydät nykyaikaisempien verkkosivustojen rakentajien kanssa. Ilman liikaa työtä, erillinen mobiili näkymä voidaan sisällyttää siihen. Mobiilisivustojen rakentaminen voidaan helposti toteuttaa Web.com-sivuston täydellä suunnittelupalvelulla.
bloggaaminenBloggaaminen on suhteellisen yksinkertaista Web.comin integroinnissa WordPressiin. Prosessi vaatii tutkimusta
Google KartatWeb.com antaa sinun ladata nopeasti Google Mapsin, muita karttoja ja joitain suosittuja widgettejä.
HTML-editoriNäyttää siltä, ​​että HTML-katkelmat ja jotkut koodit ovat mahdollisia Web.com-sivustossa. Tämä olisi ominaisuus Web.com-palvelun kattavassa suunnittelupalvelussa.
Lomakkeet ja kyselytLomakkeiden ja kyselyiden elementit voidaan integroida tai soittaa Web.com-ohjelmoijille tätä palvelua varten.
VarastotilaTilaamasi suunnitelman perusteella saat 300 Gt, 500 Gt tai rajoittamatonta tallennustilaa verkkosivustosi tukemiseen. Jotkut Linux-, Unix- ja Windows-isännöintisuunnitelmista tarjoavat rajoittamattoman tallennustilan ja kaistanleveyden.
Uutiskirje-työkaluWeb.com tarjoaa vankan markkinointipaketin, jossa he hallitsevat asiakkaiden uutiskirjeitä, artikkeleita, blogeja, postituksia ja muuta.
Foorumin tukiWeb.com tarjoaa käyttäjille foorumeita osana tukisuunnitelmaa. Asiakassivustojen foorumeita voidaan rakentaa.
Verkkokauppa / verkkokauppaVerkkosivuston e-kaupan alkuperäinen komentaja Web.com on paras suunnittelemaan verkkokauppasivustot yritysten omistajille ja myymälöiden omistajille. Paitsi, että he omistavat myös uusia tämän alustan työkalusarjoja. Tämä on toinen etu Web.com: n suunnittelupalveluiden kokonaisuudesta.
Yhdyskäytävän integrointiMaksuyhdyskäytäväpalvelut ovat yksinkertaisia ​​Web.com-sivuston kanssa – osa heidän tärkeintä portfoliaan.
SEO ja verkkomarkkinointiWeb.com-hakukoneoptimointi- ja markkinointivaihtoehdot ovat laajat, ja videoita, artikkeleita ja lehdistötiedotteita tarjotaan heidän SEO-paketissaan. Täyden palvelun vaihtoehto on vankka ohjaamaan myymälöiden omistajia tavoittamaan asiakkaita ja sijoittamaan pisteytys Google-, Yahoo- ja Bing-hakuissa. Web.com tarjoaa maksa-napsautuksella -mainonnan, bloginhallinnan, sosiaalisen median ja paljon muuta. Odottaa maksavan.
Sivustolle rajoitettu pääsy (salasanasuojaus)Web.com tarjoaa tilin sisäänkirjautumisen, kun kirjaudut sisään, ja asiakkaat käyttävät salasanalla suojattua ympäristöä muokata ja mukauttaa milloin tahansa.
Google® AnalyticsWeb.com integroituu Google Analyticsin kanssa ilman tunnettuja ongelmia.
Verkkosivun rakentajan suojausWeb.com suhtautuu tietoturvaan vakavasti: CatchGuardin kautta tapahtuva roskapostisuojaus, sähköpostisuojaus ja lisä SSL-varmenne noin 5 dollaria kuukaudessa.
Useita kieliäVaikka ei ollut selvää, tukeeko Web.com muita kieliä, näyttää siltä, ​​että tämä on suhteellisen helppo koodausasia. Tarvitaan lisää tutkimusta, tai anna Web.com tehdä tämän puolestasi.
MobiilioptimointiVaikka Web.com-mallit eivät ole mobiiliystävällisiä, on olemassa mobiililaitteiden muokkausominaisuus, joka varmistaa onnistuneen näytön mobiililaitteissa.
CDN-tekniikkaCDN-tekniikan sijasta Web.com yhteistyössä Network Solutions -yrityksen kanssa tarjoaa vertailukelpoisia parannettuja DNS-palveluita.

suunnitelmat & hinnoittelu

Verkkosivun etusivuilla ei ollut saatavilla hinnoittelu- tai suunnitelmatietoja, mutta Web.com tarjoaa neljä erilaista hinnasuunnitelmaa.

Hinnasuunnitelmat tarjotaan

 • Verkkosivun rakentaja. 1st Kuukausi 1,95 dollaria, kuukausittain 22,95 dollaria / kuukausi
 • Verkkosivusto + markkinointi. 1. kuukausi 2,95 dollaria, kuukausittain 32,95 dollaria / kuukausi
 • Verkkosivusto + markkinointi + verkkokauppa. 1. kuukausi 3,95 dollaria, kuukausittain 42,95 dollaria / kuukausi
 • Rakenna se minulle. Aluksi ilmainen. 114,95 dollaria ja enemmän

Web.com tarjoaa melko kilpailukykyisen hinnoittelun vastaanotetuista ominaisuuksista ja palveluista, mutta dollarit voivat kasvaa, kun sisällytät isännöintiä, lisäosia ja laajennuksia. Tämä voi olla verkkosivustojen suunnitteluyritys isommille yrityksille, jotka vaativat käytännön palveluita.

Mieti hinnoittelussa seuraavia tekijöitä:

 • Tarjoaako se ilmaisen suunnitelman?? Ei oikeastaan. Build-It-For-Me -suunnitelma alkaa ilmaiseksi.
 • Onko mitään kokeilujaksoja vai vaativatko he luottokortteja liittymiseen?? Vaikuttaa siltä, ​​että sinun on maksettava pieni maksu ensimmäisestä kuukaudesta, jonka jälkeen voit peruuttaa palvelun jollain ylimääräisellä vaivalla.
 • Kuinka edullisia ovat premium-paketit kilpailijoihin verrattuna? Web.com on kilpailukykyinen lyhyen luettelon verkkosivustojen suunnittelijoista, jotka tarjoavat tätä palvelua. Se ei kilpaile pienten, tee-tee-itse-verkkosivustojen rakentajien kanssa tavallisista tai kohtalaisista verkkosivustoista.
 • Voitko suunnitella ammattimaisia ​​verkkosivuja käyttämällä vain ilmaista versiota? Ei oikeastaan.
 • Suoritettiinko maksu kuukausittain / vuodessa? Kuukausittainen maksusuunnitelma tarjotaan.

Asiakaspalvelu

Web.com-sivustolla on keskimääräistä parempi maine heidän asiakastukipalveluissaan. Sivustolta löytyy erilaisia ​​tukivaihtoehtoja, mukaan lukien 1-800-numero – ennenkuulumaton verkkosivuston rakennustilassa.

Samoin asiakkaat voivat napsauttaa lähettääksesi sähköpostia, käymällä foorumin blogissa, löytää hyödyllisiä artikkeleita ja osallistuaan pienyritysten huippukokouksiin. Vastausajat näyttävät olevan hyviä, ja seurannan apu riittää useimpiin tarpeisiin.

Helppokäyttöisyys

Kattavana web-suunnittelualustana helppokäyttöisyys on ammattitaitoisten suunnittelijoiden käsissä Web.com-sivustossa. Niille, jotka päättävät rakentaa sivustonsa, verkkosivustojen rakentajien toimintakenttä on tänään niin laaja ja yksinkertaistettu, että Web.com ei voi enää kilpailla hyvin näillä markkinoilla.

Edistyneille suunnittelijoille, joilla on kokemusta, se on arvokkaampi työkalu tukea huippuluokan verkkokauppaa ja suurempia yrityksiä. Aloittelijoille se ei tule olemaan helppoa. Alla on joitain huomioitavia asioita, kun tutkit markkinoilla olevia verkkosivustojen rakennusvaihtoehtoja:

Rajapinnan yksinkertaisuus. Web.com-käyttöliittymän ei ole tarkoitus olla yksinkertainen, paitsi niille, joilla on kokemusta verkkosivustojen suunnittelun areenasta.

Sopii aloittelijoille / kokeneille käyttäjille. On myös muita aloittelijoille tarkoitettuja rakentajia. Web.com tarjoaa erinomaisia ​​mallipohjaisia ​​ratkaisuja, mutta on paras tapa tarjota asiakkaille täydellinen suunnittelu- ja kehitysratkaisu. Kokeneiden käyttäjien on helpompaa ja monipuolisempaa vastata liiketoiminnan tarpeisiin.

Säilytä verkkosivustojen hallinta aina. Käyttäjät saavat haluamansa ehdottoman autonomian tason valitsemansa tilauksen perusteella.

Toimittajan sisäinen ohje. Jonkin verran minän-editorin ohje on saatavana yhdessä verkkosivustovalmentajan (tutorien) ja joidenkin sivuston ohjevaihtoehtojen kanssa.

Web.com ei ole tarkalleen tarkoitettu yksinkertaiselle. Useimmat käyttäjät pääsevät ohitse, mutta edistyneet käyttäjät ovat paljon tyytyväisempiä Web.com: n käytettävyyteen.

johtopäätös

Web.com on omaan luokkaan kuuluva verkkosivustojen rakentaja, mikä vaikeuttaa vertailua markkinoilla olevien muiden verkkosivustojen rakentajien kanssa. Soveltuu parhaiten niille, jotka haluavat yrityksen rakentavan heille verkkosivun, Web.com on tyydyttävä. Käyttäjien arvostelut osoittavat, että se ei ehkä ole paras uusille suunnittelijoille, jotka yrittävät luoda sivuston, ellei heillä ole kokemusta.

Web.com on ollut olemassa jo pitkään, ja sillä on valtava seuranta ja laaja kapasiteetti. Nykypäivän verkkosivustoympäristössä web-suunnittelijoilla on monia vaihtoehtoja verkkosivustojen rakentajiin liittyen. Web.com-sivustossa on ainutlaatuista, tarjoavatko he molemmat tyyppisiä suunnittelupalveluita (DIY ja BIFM). Parempi korkealaatuisissa kokonaispalveluissa Web.com näyttää sopivan paremmin yrityksille, jotka tarvitsevat niitä raskaiden nostojen tekemiseen.

Hyödynnä Web.com: n ilmainen rakennuspalvelu tai edullinen ensimmäinen kuukausi päättääksesi, onko tämä oikea valinta yrityksellesi.

Vertailla

Web.com

89

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map