Verkko.com-arvostelu 2016


Webs.com

Käy verkkosivustolla

8,9


AWA-pistemäärä

Webs.com

Webs.com (Vistaprint-yritys) on 15-vuotias verkkosivustojen rakentaja, joka on suosittu yritysten omistajien, voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden ja verkkosivujen suunnittelijoiden keskuudessa. Webs on alusta 55 miljoonan verkkosivuston takana. Webs tarjoaa ilmaisen elämän vaihtoehdon tai kilpailukykyisen hinnoittelun yritysomistajille, jotka tarvitsevat enemmän ominaisuuksia. Yrityksen suosio kasvaa muiden suurten verkkosivustojen rakentajien keskuudessa. Lue alla oleva Webs.com-arvostelu.

Plussat

 • Tasapuoliset ja kilpailukykyiset hinnasuunnitelmat
 • 450 mobiiliystävällistä yritysmallia
 • Helppo lisätä ja muokata komponentteja
 • Kuvagalleria mukana
 • Ilmainen 30 päivän kokeilu
 • Tietoanalyysit mukana

Haittoja

 • HTML / CSS-koodaus on rajoitettu sivun koodiruutuun
 • Puhelintuki on rajoitettua lukuun ottamatta niitä, jotka ovat Pro-suunnitelmassa
 • Jotkut tutkimukset saattavat edellyttää bloggaamisen perustamista
 • Web ei suunnittele verkkosivustoa sinulle

Yleiskatsaus

 • Verkkosivusto: www.webs.com
 • pääkonttori: Silver Spring, Maryland
 • Perustamisvuosi: 2001
 • Työntekijät: 50+
 • Rakennetut sivustot: 55000000+
 • Luokat: Verkkosivun luomisohjelmisto
 • Rahat takaisin takuu: 30 päivää

Web.com, jolla on yli 3,3 miljoonaa tilaajaa, 2 200 työntekijää ja yli 20 fyysistä toimipaikkaa, on oma luokka. Web.com jakaa tukevan yrityskulttuurin, arvot ja tiimityön ja paljastaa nämä tiedot verkkosivustolla. Yrityksellä, jolla on niin pitkä ja suuri asema, on etuja ja haittoja.

Web.com tarjoaa yhden suurimmista, monipuolisimmista tuote- ja palvelusalkuista minkä tahansa verkkosivustojen rakentajan kanssa. Vaikka mallit ovat perinteisiä, suunniteltu toimimaan, Web.com on muutakin kuin itse toimittamista. Web.com tarjoaa myös täyden palvelun verkkosivujen suunnittelun. Kumpikin näistä vaihtoehdoista voi tuottaa suotuisia tuloksia henkilöille tai yritysomistajille, joiden on luotava ja ylläpidettävä verkkosivustoa. Odotat maksavan hieman korkeammat hinnat Web.com-sivuston laajoista ominaisuuksista ja palveluista.

Kuka on Web.com suositellaan?

Web.com-sivustonmuodostajaa suositellaan yritysomistajille, kauppojen omistajille, bloggaajille ja muille, jotka tarvitsevat toimivan, aktiivisen sivuston. Se sopii niille, jotka haluavat rakentaa perussivuston tai niille, jotka tarvitsevat jonkun luomaan heille monimutkaisemman sivuston.

Web.comin painopistealue / erikoisuudet

Web.com on keskittynyt toiminnallisiin, huippuluokan verkkosivustoihin, jotka vastaavat yksilöllisiä tai yritystarpeita. Parannetulla mallisarjalla Web.com tarjoaa yli 2500 mallia, jotka voidaan helposti vaihtaa pois sisällön lisäämisen jälkeen. Mallit näyttävät olevan hieman vanhentuneita, mutta omistajat voivat saada räätälöidyn verkkosivuston, joka vastaa heidän erityisiä suunnittelutarpeitaan. Unix-, Linux- ja Windows-isäntäpaketit ovat saatavana. Web.com tekee hyvää työtä verkkokaupassa erinomaisilla lisäosa- ja laajennusominaisuuksilla.

Web.com: n tekniset tiedot / rajoitukset

Web.com tarjoaa tavalliset DIY-verkkosivustojen rakennusominaisuudet onnistuneelle verkkosivustolle sekä mahdollisuuden antaa joku tehdä työn puolestasi. Se on toimiva, hyvin suunniteltu verkkokaupan alusta, jossa on sisäänrakennetut ratkaisut ja vuorovaikutteiset kojetauluvaihtoehdot.

Rajoituksista huolimatta käyttöliittymä ei ole yhtä käyttäjäystävällinen kuin jotkut Web.com: n uusista kilpailijoista, eikä näytä siltä, ​​että Web.com tarjoaisi ilmaista kokeiluversiota. Kuukauden hinnoitteluvaihtoehdot ovat hiukan korkeammat tälle kokeneelle, erittäin kehittyneelle alustalle.

Onko riittävä skaalautuvuus / tilaa kasvattaa??

Vaikka hinnasuunnitelmia ei ole selvästi ilmoitettu etukäteen Web.com-verkkosivustolla, näyttää olevan kunnolliset kattavat kuukausimaksusuunnitelmat täydelle hosting-ratkaisulle ja menestyvä markkinointi, jota tarvitaan yrityksen edistämiseen. Se ei ole halpaa, mutta Web.com tarjoaa todellista markkinointia, jota vaaditaan online-menestykseen.

Mikä on MoneyBack-takuupolitiikka?

Web.com tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun, mutta et löydä näitä tietoja verkkosivustolta helposti. Käyttäjät valittavat peruuttamisvaikeuksista, kun olet kirjautunut sisään.

Mikä on Web.com: n maine?

Pitkän historian jälkeen verkkosivustotilassa näyttää siltä, ​​että Web.com on asettunut takaosaan uusien tee-se-itse-asiakkaiden kanssa. Kun tehokkaimmat ja menestyvimmät verkkosivustojen rakennusratkaisut vaikuttavat siltä, ​​että Web.com ei ole pystynyt pysymään jollain tavoin ajan tasalla.

Vaikka yrityksellä on valtava seuranta ja yksi laajimmista palveluvalikoimista, se on läpikäynyt lukuisia muutoksia ja sen on ponnisteltava uusien suoriutuneiden suhteen tehokkaan verkkosivuston rakentamisen kannalta. Niille, jotka haluavat edelleen web-suunnittelijan suorittaa työn heidän puolestaan, Web.com saa hyvät messut teollisuudessa. Viimeaikaiset arvostelut osoittavat, että Web.com-sivustolla on hyvä maine täyden palvelun suunnittelijoiden keskuudessa ja kohtuullinen maine vain itse tekemästä kävijöiden keskuudessa.

Miksi valita Web.com?

Web.com-sivuston rakentajalla on seuraava, valtava ominaisuusjoukko, useita vaihtoehtoja verkkosivujen suunnitteluun ja kehittämiseen, ja se on arvoinen tukemaan suuryrityksiä ja edistynyttä verkkokauppaa. Tämä yritys tekee kaiken.

Kysymys on, tekevätkö he hyvin? Jos haluat kokeneita, rikkaita yrityksiä, joilla on historiaa ja kykyä tarjota kattavia verkkosivustojen suunnittelupalveluita, käyttää rahaa ja sijoittaa Web.com-sivustolle. Jos olet pieni yritys, joka tarvitsee perustason tee-se-itse-verkkosivuston, on olemassa kymmeniä kustannustehokkaita verkkosivustojen rakennusvaihtoehtoja, kuten Squarespace ja Weebly tarpeitasi varten..

Avainominaisuudet

 • Muokattavat mallit
 • SEO Booster
 • Mobiilisivustojen rakentaja
 • Sosiaalisen median integraatio
 • Paikallisten listausten tuki
 • Kuva- ja videogalleriat
 • Advanced Web Analytics
 • Muokatut verkkotunnukset
 • Verkkokaupan integrointi
 • Muokattu sähköpostiosoite
 • Pilvipalvelu
 • Salasanasuojaus

Alan asiantuntijoiden tuomio verkkosivustolla

Asiantuntijoilla on jonkinlaisia ​​sanoja verkkosivustolle, mutta he myös suosittelevat nopeasti parempia vaihtoehtoja. Ilmaisen version suhteen on vaikeaa tarjota paljon kritiikkiä. Hintahinta huomioon ottaen Webs.com on suhteellisen helppokäyttöinen ohjelma, jonka avulla kuka tahansa voi rakentaa ja julkaista verkkosivuston. Vedä ja pudota -editori eliminoi kaiken koodauskokemuksen tarpeen ja on erittäin aloittelijaystävällinen.

Suurin ongelma sekä ilmaisissa että maksutetuissa paketeissa on, että käyttöliittymä on yksinkertaisesti vanhentunut ja sisältää liian monia virheitä. Itse asiassa Webs.com ei ole läpikäynyt merkittävää päivitystä vuodesta 2012. Teknologian edistyessä nopeudella se voi tuntua enemmän vuosikymmenien kuin vuosien tapaisilta..

Viime kädessä, jos etsit kohtuuhintaista, luotettavaa, muokattavaa ja helppokäyttöistä verkkosivustojen rakentajaa, on parempia vaihtoehtoja. Webs.com ei yksinkertaisesti ole onnistunut pysymään kilpailukykyisenä.

 • www.websitetooltester.com/en/reviews/webs-com-review/

Positiiviset asiakasarvostelut ja suositukset verkkosivustolla

Huolimatta kielteisestä kuluttajapalautteesta, joka koski verkkosivustoa, onnistuin löytämään joitain positiivisia arvosteluja. Valitettavasti suurin osa niistä kuulostaa roskapostilta. Kirjoittajat eivät anna paljon yksityiskohtia, ja ne sisällyttävät nopeasti linkin omalle verkkosivustolleen. Jos jotain, käyttäjät ovat iloisia siitä, että he voivat rakentaa verkkosivun ilmaiseksi.

Toinen ongelma, joka asettaa kuluttajan arvostelujen tarkkuuden kyseenalaiseksi, on hyvin samankaltaisen ”Web.com” olemassaolo. Kun tein omia hakuja, tulokset jakautuivat tasaisesti Web.com- ja Web.com-tietojen näyttämiseen. Voi olla, että Webs.com on valitettava kritiikin vastaanottaja, jonka tulisi kohdistua Web.com-sivustolle. Verkkotunnusten ja hakutulosten pienen eron vuoksi on vaikea mitata, miltä käyttäjät tuntevat.

Negatiiviset asiakasarviot ja valitukset verkkosivustolla

Webs.com-käyttäjän arvostelujen lukeminen on melkein tuskallista. Vaikka käytännössä jokainen verkkosivustojen rakentaja on saanut kritiikkiä, se saa yleensä tehokkaamman muodon. Webs.com-käyttäjien valitukset ovat kuitenkin suoraan vihaisia. Ihmiset eivät kirjoita hyödyllisiä ehdotuksia palvelun parantamiseksi; he ovat poissa verta.

Näyttää siltä, ​​että suurin osa ongelmista ilmenee ohjelman ilmaisversiosta. On monia raportteja siitä, että ihmiset menettävät pääsyn sivustoilleen, vaikka sisällön luomiseen ja julkaisemiseen on tehty vuosien työtä. Se, että asiakaspalvelun edustajat näyttävät olevan vaikeita, ei varmasti auta hillitsemään leutoa. Kaiken kaikkiaan Webs.com sai yhden tähden arvosanan. Käyttäjien arvostelujen perusteella vaikuttaa siltä, ​​että sinun pitäisi ajaa toisin.

 • www.sitejabber.com/reviews/www.webs.com?rating=5

Design & Räätälöinti

Verkkosivuston suunnittelu- ja räätälöintivaihtoehdot ovat enemmän kuin riittävät, malleista käytettävyyteen. Alla on joitain verkkosivustojen suunnittelun ja räätälöinnin vahvuuksia.

OminaisuusYleiskatsaus
VerkkosivumallitVerkkosivuja käytettiin 40: stä 450: een mobiiliystävällisiä ja moderneja malleja yrityssivustoille. Käyttäjät valitsevat näistä malleista ilmaisen palvelun tai minimaalisen hinnan, joka sisältää joitain lisäominaisuuksia. Jos tarvitset verkkokaupan ratkaisuja yritykseesi, Webs tarjoaa myös edistyneitä malleja.
 • Monipuolisuus ja laatu malleissa ja värivalikoima.Mallit on tehty yrityksille monenlaisista väripaleteista ja -tyyleistä. Voit valita kuudesta asettelusta, jotka toimivat hyvin tuotteiden ja palveluiden näyttämisessä. Jos muutat mieltäsi, toinen malli voidaan helposti soveltaa.
 • Esivalitut mallit vs. verkkosivustosi luominen tyhjästä. Webs on tee-se-itse-verkkosivustojen rakentaja, joka luottaa malleihin. Jos haluat rakentaa sivustosi tyhjästä, siellä voi olla muitakin verkkosivustojen rakentajia tarpeitasi vastaavia
Verkkosivun rakennusliittymäVerkkopalvelut tarjoavat asiakkaille parhaiten intuitiivisen verkkosivustojen rakennusliittymän. Värien, sisällön ja kuvien käsittely on helppoa aloittelijoille tai tavallisille tietokoneiden käyttäjille. Suojatulla tilin kirjautumisella Web-verkkosivustolta pääset sivuillesi, teet muutoksia ja näet välittömät päivitykset sivustossasi./td>
Sivutyylin mukauttaminen “Sivutyylin mukauttaminen tarkoittaa kykyäsi muokata verkkosivustoasi, muokata sisältöä ja komponentteja sekä muuttaa HTML / CSS-koodia haluttaessa. Verkkosivut ovat hieno sivutyylin mukauttamisessa, paitsi koodin säätämisessä.
 • Suunnitteluvaihtoehdot mukauttamiseen.Verkkosivustot voidaan räätälöidä kuvien, sisällön, sosiaalisen median, sovellusten ja joidenkin markkinointityökalujen suhteen.
 • Sisällön siirtämisen, koon muuttamisen ja muokkaamisen vapausElementtien muokkaaminen on yksinkertaista. Voit muuttaa koon ja muokata sisältöä nopeasti. Mallien taustavärejä voidaan mukauttaa jossain määrin tai voit valita toisen mallin ja väriteeman.
 • Onko pääsy HTML / CSS-koodiin? HTML / CSS-koodin muokkaamista ei näytetä ominaisuutena, mutta näyttää siltä, ​​että HTML-tunnisteiden lisäämiseen on olemassa menetelmiä. Voit lisätä koodikentän sivulle.
 • Visuaalinen käyttöliittymä.Webs tekee visuaalisen muokkaamisen helpoksi interaktiivisella alustalla. Voit lisätä karttoja, videoita, valokuvia, verkkokaupan ominaisuuksia ja muita elementtejä houkutellakseen kävijöitä ja myymään tuotteita.

Kun päätät kokeilla Webs.comia, valitset suunnittelumallin ja jatkat sitten räätälöimällä sivusi vastaamaan yrityksesi tarpeita. Voit perustaa sivustosi ilmaiseksi ja nauttia lisäominaisuuksista yhdessä edullisten hinnoittelumallien kanssa.

Sivuston navigointiSivuston selaus on sisällytetty malleihin ja sitä voidaan räätälöidä vastaamaan yrityksesi tuotteita ja palveluita. Webs tarjoaa rajoittamattoman määrän sivuja mille tahansa kolmesta hinnoittelusuunnitelmasta. Mobiiliasiakkaasi voivat navigoida sivuillasi niin kauan kuin valitset oikean mallin.
SisällönhallintaWeb-sivustojen rakennusaineiden sisältöä on helppo muuttaa, tyyliä ja siirtää. Niin kauan kuin sinulla on Internet-yhteys, voit kirjautua tiliisi ja käyttää sisältöäsi milloin tahansa. Muutokset ovat sujuvia, ja lataus verkkosivustollesi on välitöntä.
Valokuvat ja galleriatOnko sinulla tuotevalokuvia vai tarvitset kuvia Webin valokuvagalleriasta, sinulla on vaihtoehtoja. Kuvien rinnalle voit lisätä tuotekuvauksia, hintoja, veroja ja toimituskuluja, tuotteen tilan ja paljon muuta.
Mobiilisivustojen rakentaminenWeb tarjoaa nyt satoja mobiiliystävällisiä malleja, jotta asiakkaasi voivat navigoida verkkosivustollasi mobiililaitteillaan. Jos käytät 30 päivän ikäistä ilmaista kokeiluversiota tai jotakin Webin kolmesta kohtuuhintaisesta suunnitelmasta, mobiilisivustojen rakentaminen sisältyy hintaan.
Sosiaalisen jakamisen integraatioVerkko on täynnä sosiaalisen median integrointivaihtoehtoja. Voit sisällyttää joitain tai kaikki tärkeimmät sosiaalisen verkostoitumisen alustat verkkosivustollesi asiakkaidesi hyödyksi. Google+, Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn, Tumblr, Vimeo ja muut.
SuunnittelupalvelutWebs ei tarjoa sinulle verkkosivuston suunnittelua. Tämä tee-se-itse-alusta on aivan tarpeeksi helppo, että et vaadi verkkosivuston suunnittelijaa ja kehittäjää. Jos olet iso yritys, jolla on ainutlaatuisia kehitystarpeita, muut yritykset tekevät tämän hyvin.

ominaisuudet & Työkalut

Webs on täynnä asiakaslähtöisiä ominaisuuksia, ja tuhannet pienyritykset myyvät tuotteitaan ja palveluitaan WWW-sivuston kautta. Et tule pettymään Webs.com-sivuston ominaisuusluettelossa.

OminaisuusYleiskatsaus
Verkkosivun asennusWebs tarjoaa neljä helppoa vaihetta erinomaisen verkkosivuston saamiseksi. Prosessi on yhtä helppoa kuin asennus, lisää sisältöä, julkaise ja optimoi vierailijoita varten. Webs opastaa verkkosivustosi ja navigoinnin, sovellusten, brändäyksen, julkaisemisen ja jakamisen prosessin läpi verkossa. Käyttäjät kertovat positiivisesta ja intuitiivisesta kokemuksesta.
Web-suunnitteluEnsimmäinen askel Websin web-suunnitteluprosessissa on selata tuhansia yritysmalleja. Voit valita tyylin, värimaailman ja sivun asettelun, joka vastaa yrityskulttuuriasi ja tarpeitasi. Websillä on 450 mallipohjaa, joihin sisältyy mobiilivaihtoehdot. Sitten luotat “rakennuspalkkiin” jokaisella sivulla auttaaksesi vetämään ja pudottamaan elementtejä, lisäämään komponentteja ja tekemään muokkauksia.
Muokattu verkkotunnus
Navigoinnin syvyys:Asiakkaasi navigoivat rajoittamattomille sivuille kaikissa WWW-suunnitelmissa. Pienyrityksen koosta riippumatta saat sivuja, joita tarvitset jakaaksesi tuotteitasi. Rakenteellesi voidaan valita satoja mallisuunnitelmia.
Widgetit ja sovelluksetToisin kuin eräät verkkosivustojen rakentajat, verkkosivut tarjoavat sekä aloitusnäytön widgetit asiakasvuorovaikutukselle että sovellukset asiakkaiden sitoutumiseen ja uskollisuuteen. Verkkopalvelut tekevät myös yhteistyötä Pagemodon kanssa sosiaalisen markkinoinnin ja ContactMen kanssa yhteyshenkilöiden hallinnassa.
ansioitaWebs tarjoaa melko vahvoja verkkokaupan ratkaisuja, jotka ovat toimineet tuhansille online-myyntipohjaisille yrityksille. Saat tavallisia maksu- ja laskutusintegrointivaihtoehtoja PayPal-, Etsy- ja Stripe-sovelluksissa.
VierailijatilastotWebs tarjoaa edistyksellistä verkkoanalytiikkaa tilastojen kautta. Saat lisätietoja verkkosivustosi liikenteestä ja toimit luomiesi tilastojen perusteella.
Valokuva, video ja ääniValtavan online-kilpailun vuoksi ääni, valokuvat ja videot ovat välttämättömiä pienyritysten menestymiselle. Verkkoliittymä näiden komponenttien asettamiseen on suoraviivainen ja hallittavissa rakennuspalkin kautta. Valitse kuva, valokuvagalleria, video, painike ja paljon muuta.
bloggaaminenBlogisivusto voidaan lisätä blogisovelluksella. Voit sisällyttää automaattisia viestejä. Verkkojen blogointi ei ole aivan yhtä helppoa ja kestävää kuin jotkut muut verkkosivustojen rakentajat. Saatat joutua luottaa Web-ohjeiden sivulle asettaaksesi sen. Jotkut muut verkkosivustojen rakentajat tarjoavat enemmän joustavuutta bloggaamisen arvoon.
Google KartatVerkkojen avulla voit lisätä nopeasti ja helposti Google maps -karttoja.
HTML-editoriWeb-HTML-editoria ei tueta; koodikentti voidaan kuitenkin sisällyttää sivulle.
Sosiaalisen median integraatio
Lomakkeet ja tutkimuksetLomakkeita ja kyselyjä on mahdollista upottaa sivun HTML-koodikenttään. Tämä ominaisuus voi vaatia joitain tutkimuksia Web-ohjeiden sivulta, ellet ole tietokoneosaava.
VarastotilaKäyttäjät saavat 500 Mt ilmaista palvelua, 1 Gt Starter Plan, 5 Gt Enhanced Plan ja rajoittamaton tallennustila Pro Plan.
Uutiskirje-työkaluVerkkoyhteistyökumppanit ContactMen kanssa tekevät uutiskirjeille ja postittajille sähköpostia. Odottaa lisämaksua 5 dollaria / kk. Toinen vaihtoehto on upottaa HTML-kaappaus sivun koodiruutuun.
Foorumin tukiWebs tarjoaa foorumin tukea ilmaisille tilaajille maksamalla tilaajille sekä foorumin tuen että live chat-tuen. Puhelintukea varten tilaajien on ilmoittaututtava Pro-suunnitelmaan.
Verkkokauppa / verkkokauppaTarvitset Webs Enhanced- tai Pro-suunnitelman 20 tai useampaan myymälään. Hinta on kohtuullinen, ja Pro-suunnitelma sisältää hakukoneiden lähettämisen ja optimoinnin, Google-mainonnan, sähköpostin, live-chatin ja puhelintuen. Nettikaupan verkkoratkaisut soveltuvat pienille ja keskisuurille yrityksille.
Yhdyskäytävän integrointiToisin kuin eräät luokkansa verkkosivustojen rakentajat, Webs tarjoaa jäsenyhdyskäytäväpalveluita, jotka voidaan laajentaa asiakkaillesi. Tämä auttaa sinua markkinoimaan suoraan ja estämään sivun katselun jäsenen toimesta.
SEO ystävällinenWebs tarjoaa SEO-työkaluja sovelluskaupan kautta. Pro-suunnitelma tarjoaa joitain markkinointityökaluja, kuten SEO Booster, auttaa sinua löytämään verkkoasiakkaita. Samoin Webs toimittaa luettelot paikallisille verkkohakemistoille, kuten Googlelle, YP.com ja Yahoo.
Sivustolle rajoitettu pääsy (salasanasuojaus)Verkkokäyttäjät luovat salasanalla suojatun tilin kirjautuakseen ja muokatakseen sivustoaan milloin tahansa.
Google® AnalyticsVerkkot integroituvat Google App Suite -sovellukseen (tämä saattaa viedä hieman enemmän ymmärrystä ja joitain ohjeita tiedostojen aloittamiseksi). Webs käyttää oletuksena tilastoja analytiikkaan.
Verkkosivun rakentajan suojausVerkkosivustot, kuten kaikki sivustojen rakentajat, ottavat turvallisuuden vakavasti ja käyttävät johtavia asiakkaiden salasanasuojausvaihtoehtoja. Yrityksen historian ja koon mukaan turvallisuus on etusijalla.
Useita kieliäWebs-verkkosivusto tukee 13 kieltä. Vaikuttaa siltä, ​​että Webs tarjoaa verkkosivustojen rakentamista näille kielille ja lisää lisää lisäämään niitä.
MobiilioptimointiWebs 450 uudet mallit sisältävät mobiilioptimoinnin, jotta asiakkaasi voivat tutustua ja ostaa tuotteitasi ja palveluitasi mobiililaitteella. Matkapuhelinmallit sisältyvät ilmaiseen palveluun ja myös Websin kolme hinnoittelusuunnitelmaan.
CDN-tekniikkaWebsillä on samanlainen alusta nimeltä Network Solutions for Enhanced DNS Services, korkea käytettävyys ja korkea suorituskyky.

suunnitelmat & hinnoittelu

Webs tarjoaa asiakkaille ilmaisen jatkuvan verkkosivuston ja ylläpidon! Verkkosivustoille, jotka vaativat verkkokaupan ominaisuuksia, yksi ilmainen ja kolme hinnasuunnitelmaa ovat enemmän kuin anteliaita. Yhtiö esittelee hinnasuunnitelmansa ja vaihtoehtonsa sivustolla. Voit perustaa ilmaiseksi tai valita kolmesta kilpailukykyisestä kuukausittaisesta hinnasuunnitelmasta yrityksesi tarpeiden perusteella. Kaikki kolme maksettua suunnitelmaa tarjoavat:

 • Ilmainen hosting
 • Rajoittamaton määrä sivuja
 • Verkkomerkit poistettu
 • Sivujen salasanasuojaus
 • Mobiilioptimointi
 • tilasto

Hinnasuunnitelmat tarjotaan

 • Vapaa. Yrityksille, joilla on vain viisi tuotetta ja yksi kuva, voit myydä ilmaiseksi.
 • Käynnistin. Pienille verkkokaupan yrityksille 5,99 dollaria kuukaudessa Starter Plan tarjoaa yllä olevan luettelon, kymmenen tuotetta ja kaksi kuvaa, joitain mainontaa, sähköpostituki ja 1 Gt tallennustilaa.
 • parannettu. Pienille tai keskisuurille yrityksille, jotka vaativat laajempia verkkokaupan ominaisuuksia, 12,99 dollaria kuukaudessa Enhanced suunnitelma tarjoaa yllä olevan luettelon, 20 myymälätuotetta, lisää teemoja, kolme sähköpostiosoitetta, sähköposti- ja live-chat-tuki sekä 5 Gt tallennustilaa..
 • ammattilainen. Suurimmalle osalle keskisuurten yritysten omistajia 22,99 dollaria kuukaudessa Pro-suunnitelma tarjoaa yllä olevan luettelon, rajoittamattomat myymälätuotteet, lisää teemoja, 25 sähköpostiosoitetta, hakukoneiden lähettämistä ja tehostamista, 100 dollaria Google-mainoksissa, sähköposti, live-chat ja puhelintuki , ja 5 Gt tallennustilaa.

Webs tarjoaa erittäin kilpailukykyisiä suunnitelmia jokaisen pienyrityksen omistajan tai voittoa tavoittelemattoman yrityksen tilaamiseksi. All-inclusive-vaihtoehdot ovat anteliaampia kuin monet luokkansa web-rakentajat.

Mieti hinnoittelussa seuraavia tekijöitä:

 • Tarjoaako se ilmaisen suunnitelman?? Kyllä, yritysten omistajat voivat nauttia ilmaisesta verkkosivustosta pitkäaikaisesti tai 30 päivän kokeiluversiosta yhdessä kolmesta Web-hinnasuunnitelmasta.
 • Onko mitään kokeilujaksoja vai vaativatko he luottokortteja liittymiseen?? Voit liittyä ilmaiseksi, osallistua 30 päivän ilmaiseen kokeiluversioon tai tilata yhden kolmesta suunnitelmasta, jolloin maksamiseen tarvitaan luottokorttinumero tai PayPal-tili.
 • Kuinka edullisia ovat premium-paketit kilpailijoihin verrattuna? Verkot ovat erittäin edullinen vaihtoehto useimmille yritysomistajille, ja niissä on paljon ilmaisia ​​perustarpeita varten.
 • Voitko suunnitella ammattimaisia ​​verkkosivuja käyttämällä vain ilmaista versiota? Kyllä, voit suunnitella sivustosi ilmaiseksi ja pysyä ilmaisella suunnitelmalla niin kauan kuin haluat.
 • Suoritetaanko maksu kuukausittain / vuodessa? Kuukausittaiset hinnat perustuvat kahden vuoden suunnitelmiin.

Asiakaspalvelu

Yli 15 vuoden ajan verkkosivustojen rakennusalalla Webs on luonut hyvät asiakastukivaihtoehdot ja asiakkaat näyttävät olevan melko tyytyväisiä. Koska Webs-asetusten määrittäminen on melko yksinkertaista, tämä tee-se-itse-alusta on suunniteltu minimaaliseen tukeen. Ohjeet ja yhteystiedot -sivulta Webs käyttää Zendesk-palvelua asiakkaiden tukemiseen.

 • FAQ. Etsi tietoja usein kysyttyihin kysymyksiin.
 • Live Chat. Esitä kysymys live-chatissa.
 • Tuki yhteisön foorumi. Etsi vastauksia tukipalvelujen foorumilla.
 • Tukipalvelu. Etsi vastauksia tukikeskuksen kysymyksiin aiheen perusteella.
 • Valitse aihe. Valitse tietty aihe saadaksesi vastauksia.
 • Resurssikeskus. Käy Resurssikeskuksessa aloittaaksesi uuden verkkosivuston.
 • Tilille kirjautuminen. Asiakkaat kirjautuvat sisään suoraan verkkosivustolta.

Kaiken kaikkiaan Webs tarjoaa joitain asiakastukivaihtoehtoja. Puhelinsoittoa ei ehkä suositeta, ellet ole tilannut Pro-suunnitelmaa, koska verkkosivuilla ei näy numeroa. Jossain määrin apua, tarjotaan puhelinnumero.

Helppokäyttöisyys

Käyttäjien mielestä verkko on helppo aloittaa, nopea asentaa ja helppo ylläpitää. Voit rakentaa verkkosivustosi menemällä käyttämällä mallipohjaa ja kuutta asetteluvaihtoehtoa. Webs tarjoaa erinomaisen DIY-kokemuksen aloittelijoille ja kokeneille käyttäjille.

Vaikka taitotaso vaihtelee niiden mukaan, jotka tarvitsevat uutta verkkosivustoa ja haluavat luoda oman, helppous tai vaikeus vaihtelee myös jokaisella henkilöllä. Koska Webs tarjoaa ilmaisen verkkosivuston, ei ole mitään menetettävää viettämällä aikaa tutkia prosessia ja selvittää, haluatko tulla tilaajaksi. Käyttäjien mielestä verkkosivut ovat intuitiivisia, käyttäjäystävällisiä ja helppo asentaa ja hallita.

Rajapinnan yksinkertaisuus. Käyttöliittymä on sekä visuaalinen että vuorovaikutteinen ja sopii useimmille käyttäjille, minkä tahansa tyyppisille verkkosivustoille.

Sopii aloittelijoille / kokeneille käyttäjille. Webs-verkkosivustojen rakentaja on täydellinen aloittelijoille ja kokeneille käyttäjille. Vaikka markkinoilla on edistyneempiä sivustojen rakentajia ja verkkosuunnittelijoita, Webs tarjoaa melkein kaiken, mitä pienyrityksen omistaja tarvitsee kohtuuhintaan.

Säilytä verkkosivustojen hallinta aina. Verkkojen käytettävyys on erinomaista, kuten useimmillakin nykypäivän markkinoiden rakentajilla, ja sinulla on täysi hallinta sivustossasi.

Toimittajan sisäinen ohje. Webs tarjoaa joitain online-ohjevaihtoehtoja, kuten toimittajan sisäinen ohje, live-chat, puhelintuki ja tavallinen blogi.

Webs tarjoaa skaalautuvan ratkaisun, joka mukautuu hyvin muuttuvaan liiketoimintaasi. Kun päätät mallista ja hinnasuunnitelmasta, se auttaa pohtimaan yrityksesi tilaa ja verkkosivustovaihtoehtojen mahdollista tulevaisuutta.

johtopäätös

Webs-verkkosivustojen rakentajalla on vahva seuraaja. Webs tarjoaa ilmaisen suunnitelman tai kolme kohtuullista hinnasuunnitelmaa yksityisille, pienyritysten omistajille ja voittoa tavoittelemattomille järjestöille. Suunnitelmat ovat enemmän kuin anteliaita ja sisältävät joitain ominaisuuksia, joista monet muut sivuston rakentajat odottavat sinun maksavan.

Käyttöliittymän kanssa on helppo työskennellä, ja koodaukseen ja suoraan puhelintukeen on vain muutamia rajoituksia. Yleiset edut ovat laajat, ja haittoja on vähän, kun valitset verkkosivuja yrityssivustosi rakentamiseksi.

Webs on suhteellisen vankka verkkosivustojen rakentaja monille pienille ja keskisuurille verkkokaupan tai muun kuin sähköisen kaupan yrityksille. Ominaisuudet ovat laajat, vain muutamilla huolenaiheilla. Webs tarjoaa ilmaisen tai kilpailukykyisen hinnoittelun. Laajentuville yrityksille, jotka vaativat nykyaikaisia ​​mallisuunnitelmia, liikkuvuusvaihtoehtoja ja skaalautuvuutta, verkkosivustojen rakentajalla on mitä tarvitset. Paras valinta on testata se ilmaiseksi ja selvittää itse.

Vertailla

Webs.com

89

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map