Upeasti katsaus 2016


häkellyttävän

Käy verkkosivustolla

9.0


AWA-pistemäärä

häkellyttävän

Suhteellisen uusi alusta Strikingly on verkkosivustojen kehittämissovellus ja verkkosivustojen rakentaja, joka tekee mobiiliystävällisen sivuston luomisesta yhdellä, vieritettävällä sivulla kaikkien käytettävissä, joilla ei ole kehityskokemusta tai tietoa. Lue alla olevaa silmiinpistävää arviota.

Yleiskatsaus

 • Verkkosivusto: www.strikingly.com
 • pääkonttori: Sunnyvale, Kalifornia
 • Perustamisvuosi: 2012
 • Luokat: Verkkosivun rakentaja
 • Palvelut: Web-suunnittelu Cloud-ohjelmisto, Web-hosting
 • Ilmainen kokeilu: 14 päivää

Silmiinpistävä on raikkaan näköinen ja moderni verkkosivujen rakentaja, jonka avulla aloittelevät tekniset ihmiset voivat koota tyylikkäät verkkosivut, vaikkakin yhden sivun muodossa. Tarkkaan tarjoaa käyttäjille mobiiliystävällisiä verkkosivustoja, jotka on helppo luoda ja julkaista nopeasti, yksinkertaisten käyttöliittymien ja mallien avulla.

Kenelle suositellaan?

Silmiinpistävää on erittäin suositeltava niille, jotka etsivät helppoa tapaa muodostaa tyylikäs yhden sivun verkkosivusto ilman ohjelmointia tai verkkosivujen suunnittelutaitoja tai tietoja. Saatavilla olevien lukuisten mallien avulla on helppo perustaa yritys- tai henkilökohtainen verkkosivusto. Niille, jotka rakentavat ensimmäisen verkkosivustonsa, Strikingly on hyvin yksinkertainen eikä anna sinun poistua kurssilta missään määrin.

Tarjoaako silmiinpistävästi mitä tahansa painopistealuetta tai erikoisuuksia?

Silmiinpistävää vahvuus on, että sivustolla on kaikki selkeää ja käyttäjät voivat helposti ymmärtää ohjeet ja perustaa sivustonsa. Mitään koodausta tai ohjelmointikokemusta ei tarvita, kun kokoat salamannopean sivuston edustamaan pientä yritystä tai yksityishenkilöä, ja siinä on teräviä kuvia, vektori-kuvakkeita ja ammatillisia fontteja. Yhdistä pari eri tyyliä valmiiksi ladattuihin malleihin verkkosivuston luomiseksi muutamassa minuutissa. Konsepti on yksinkertainen, ja todellisuus vastaa täydellisesti.

Toinen plus on, että kaikki Silmiinpistävästi-teemat ovat mobiiliystävällisiä ja näyttävät hyvältä millä tahansa laitteellasi.

Mitkä ovat hämmästyttävän tekniset eritelmät tai rajoitukset??

Silmiinpistävää on, että jotkut asiat ovat toivomisen varaa. Esimerkiksi, ei ole vetämistä ja pudottamista, kuten vastaavat verkkosivustojen rakentajat tarjoavat, ja rajoitettu räätälöinti on käytettävissä. Mallit ovat enemmän kuin yksinkertaisia ​​ohjeita Strikingly-ohjelmalla, ja on melkein mahdotonta ohittaa niitä kuvan koon muuttamiseksi tai tekstin siirtämiseen. Samoin haaste on vaihtaa teemasta toiseen; sen sijaan sinun on aloitettava alusta.

Toinen rajoitus, joka hämmästyttävästi on, on kyvyttömyys käsitellä verkkokauppaa missään määrin. Siellä on ”yksinkertainen myymälä” -ominaisuus ja mahdollisuus upottaa PayPal-painike, mutta siitä se on.

Tarjoaako silmiinpistävä riittävä skaalautuvuus ja tilaa kasvaa?

Silmiinpistävästi on ilmainen suunnitelma, joka sopii pienille sivustoille, jotka eivät tarvitse paljon kaistanleveyttä tai mukautuksia, mutta se tarjoaa päivityksiä myös suuremmille sivustoille. Pro-suunnitelma koostuu rajoittamattomasta kaistanleveydestä, kolmesta pro-sivustosta ja rajoittamattomasta ilmaisesta sivustosta, mukautetuista URL-osoitteista sekä upotetusta HTML- ja mukautetusta koodista.

Mikä on rahat takaisin -takuupolitiikka?

Käytännön mukaan voit testata yhtä premium-suunnitelmista 14 päivän ajan. Lisäksi voit käyttää ilmaista suunnitelmaa niin kauan kuin haluat tutustua alustaan. Kun olet maksullisessa järjestelyssä, olet sitoutunut vain valitsemasi palveluskauden ajan; seuraavana kuukautena kuukausittaisessa sopimuksessa tai seuraavana vuonna vuotuisessa sopimuksessa.

Mikä on heidän maineensa?

Verkon maineentarkistuspalveluiden nopea tarkistaminen osoittaa, että Strikinglyllä on hyvä maine käyttäjien ja suuren yleisön keskuudessa. MyWot sanoo, että se on turvallinen lapsille ja on luotettava. Sekä VirusTotal että Google-selausanalyysit sanovat, että sivustossa ei ole viruksia.

Miksi valita silmiinpistävän verkkosivustojen rakentaja?

Vaikka hämmästyttävän rajoitetut ovat sen räätälöintivaihtoehdot, etenkin sen ilmainen suunnitelma, se tarjoaa erinomaisen arvon pienyritysten omistajille ja yksityishenkilöille, jotka tarvitsevat online-läsnäolon rakentamista. Huomiota herättää jatkuvasti lisää malleja ja toimintoja sivustoonsa, jotka edelleen helpottavat sivuston luomista, joka kasvaa kanssasi tai yrityksessäsi.

Avainominaisuudet

Alan asiantuntijoiden tuomio on silmiinpistävää

Verkkosivun rakentajaAsiantuntijat näyttävät sijoittavan hämmästyttävän suoraan verkkosivuston rakennuspaketin keskelle. Sillä on varmasti jotain tarjottavaa oikealle yleisölle, mutta siinä ei ole laajaa valikoimaa kestäviä työkaluja ja ominaisuuksia, kuten monia muita markkinoilla olevia vaihtoehtoja. Ehkä tärkeintä, Silmiinpistävän korkeimmat hinnat käyttäjäkokemuksen suhteen. Ne, jotka etsivät yksinkertaista ja helppokäyttöistä ohjelmaa, siirtyvät nopeasti kohtaan Silmiinpistävä. Ne, joilla on enemmän suunnittelukokemusta ja korkeat odotukset, voivat kuitenkin olla pettyneitä rakentajan rajoituksiin.

Se, että se luo vain yhden sivun verkkosivustoja, voi olla haitta joillekin, mutta se puhuu ohjelman yksinkertaisuudelle. Pohjimmiltaan, Strikingly ei ole saanut korkeampia pisteitä asiantuntijoilta, koska on olemassa muita vaihtoehtoja, jotka tarjoavat myös yhtä käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ja sisältävät enemmän ominaisuuksia. Silmiinpistävä on vakaa vaihtoehto, mutta ei välttämättä paras.

 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/strikingly
 • http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2496919,00.asp
 • http://superbwebsitebuilders.com/strikingly-review/
 • 20. huhtikuuta 2016

Positiiviset asiakasarvostelut ja suositukset silmiinpistävästi

Hyvä uutinen on, että Strikingly tarjoaa erittäin yksinkertaisen ja helppokäyttöisen verkkosivujen rakentajan. Voit esikatsella kokonaisia ​​sivustoja, jotka on rakennettu malleillaan, ja saada todellisen tunteen oman sivustosi potentiaalista. Käyttämällä Silmiinpistävää voit rakentaa sivuston alle tunnissa. Se on niin helppokäyttöinen. Lisäksi kokeneemmilla koodaajilla on pääsy HTML- ja CSS-editoijiin.

Asiakkaat nauttivat myös ohjelman joustavuudesta. Voit helposti lisätä blogin ja / tai muuttaa sivustosi verkkokauppaan. Vaikka Strikinglyä ei ole tarkoitettu tukemaan suuryrityksiä, se antaa sinun mahdollisuuden laajentaa verkkosivustoasi ja houkutella sitä laajemmalle yleisölle. Ohjelmaa kuvataan kaikkea muuta kuin yksinkertaista, mikä on upea aloittelijoille.

 • https://www.trustpilot.com/review/strikingly.com

Negatiiviset asiakasarvostelut ja valitukset silmiinpistävästi

Suurin osa Strikinglyä vastaan ​​kohdistuvista kielteisistä valituksista liittyy asiakaspalvelun laatuun ja kohtuuhintaisuuteen. On yleistä ja ehkä jopa järkevää, että verkkosivujen rakentajalla on muutama kielteinen arvio asiakaspalvelusta. Olin kuitenkin yllättynyt nähdessäni, kuinka rajoitetut asiakkaat ovat ottamalla yhteyttä tukeen. Pohjimmiltaan voit lähettää vain sähköpostia ja toivoa nopeaa vastausta. Silmiinpistävää, että se ei edes tarjoa puhelinnumeroa soittamatta puhumattakaan live-chat-ominaisuudesta. Vaikka tietopohjaa on, olet suurimmaksi osaksi oma vianetsinnässä.

Lisäksi asiakkaat olivat pettyneitä saatavissa olevien ominaisuuksien määrään edullisemmilla suunnitelmilla. Vain premium-suunnitelmat tarjoavat vankan ominaisuusjoukon.

 • https://www.trustpilot.com/review/strikingly.com

Design & Räätälöinti

Verkkosivun suunnitteluominaisuuksiin kuuluvat muokattavat mallit, sosiaalisen median mainospainikkeet, supernopea valokuvien lähettäjä, diaesitysominaisuudet, kaikki automaattisesti mobiililaitteille optimoidulla sivustolla. Julkaisemista varten saat ilmaisen aliverkkotunnuksen (http://yoursitename.strikingly.com), ainutlaatuinen yhden sivun tyyli ja SEO-ominaisuudet.

OminaisuusYleiskatsaus
VerkkosivumallitMallin valitseminen on yhtä helppoa kuin painikkeen napsauttaminen tämän sivuston rakentajan kanssa.

Ilmainen: Strikingly-sivusto tarjoaa yksitoista erilaista verkkosivumallia kolmesta suunnitelmasta, ja jokainen niistä on melko silmiinpistävä ja hyvin suunniteltu julkaisemaan verkkosivusto melkein hetkessä.

Premium: Vielä parempi, Silmiinpistävän premium-suunnitelmat tarjoavat satoja verkkosivumallimalleja, joista valita, kun olet perehtynyt alustaan ​​ja olet valmis päivittämään, tai jos haluat rakentaa ainutlaatuisen verkkosivun alusta alkaen..

Kaikki mallit reagoivat mobiililaitteisiin ja sisältävät “Soita napsauttamalla” -ominaisuuksia, jotta verkkosivusto olisi erittäin ystävällinen yleisölleen. Sivustot on optimoitu hakukoneoptimointia varten, jolloin metatunnisteet ja avainsanat voidaan lisätä yksinkertaisesti.

Verkkosivun rakennusliittymäKäyttöliittymä on silmiinpistävän loistava! Käyttöliittymä on niin yksinkertainen ja intuitiivinen, että kuka tahansa oppinut lukemaan voi koota raikkaan näköisen sivuston valitsemalla ja napsauttamalla valintoja ja lisäämällä sitten henkilökohtaisen sisällön.

Käyttöliittymän avulla jopa näet tarkalleen, miltä sivustosi näyttää tietokoneilla ja mobiililaitteilla muutamalla nopealla napsautuksella. Jos olet koskaan viettänyt aikaa verkkosivuston rakentamiseen jollain muulla tavalla, mukaan lukien muut suhteellisen käyttäjäystävälliset alustat, kuten Googlen Blogger, arvostat Silmiinpistävästi ja sen yksinkertaista käyttöliittymää.

Sivutyylin mukauttamisasetuksetSivutyyleistä on silmiinpistävää verkkosivustojen rakentajaa. Ainoat todelliset käytettävissä olevat kokonaismuutokset ovat vaalean, tumman tai eri värin välillä. Saatavilla on paljon ystävällisiä ja ammattitaitoisia kirjasimia, joiden avulla sivujen ulkoasua voidaan muuttaa. Ominaisuuksien osan muunnelmat antavat sinun muokata tekstiä, mutta et saa siirtää sitä tai muuttaa väriä; samoin, kuvien vaihtaminen on yksinkertaista, mutta et voi muuttaa niiden kokoa tai siirtää niitä toiselle alueelle. Sekä teksti että kuvat asetetaan malliin, eikä niitä kumpaakaan voi siirtää toisin kuin monet muut käyttöympäristöt, jotka tarjoavat paremman räätälöinnin.
Sivuston navigointiSilmiinpistävää on paljon erilainen verkkosivusto kuin monet meistä ovat tottuneet. Muoto on pitkämuotoinen, yksi vieritettävä sivu. Löydä tarvitsemasi vierittämällä vain alas, kunnes löydät sen osiosta, jossa se sijaitsee. Vasemmalla puolella on pisteitä, jotka voidaan viedä hiiren osoittimen päälle ja napsauttaa päästäksesi jokaiselle tietokoneen tai tabletin osioon. älypuhelimessa vasemmalla on valikkokohta, jota voit käyttää vaihtoehtona vieritykseen kokonaan. Vaikka tämä toimii melko hyvin joillekin pienille yrityksille ja monille yksityishenkilöille, se rajoittuu suurempiin yrityksiin. Ei olisi hauskaa etsiä tietoa näennäisesti loputtomasti vierittäviltä sivuilta.
SisällönhallintaSisällön muuttaminen tai lisääminen silmiinpistävään verkkosivustoon on melko yksinkertaista. Voit helposti muuttaa tekstiä tai kuvia missä tahansa osiossasi niin nopeasti kuin valitsit alkuperäisen sisällön. Voit myös lisätä blogiviestejä ja muuta sisältöä yhtä nopeasti.
Valokuvat ja galleriatKuvien ja gallerioiden lisääminen on yksinkertaista, ja verkkosivusto tekee diaesitykset jopa helpoiksi asentaa ja toteuttaa, vaikkakin ne ovat rajoitettu yhteen muotoon. Vieläkin enemmän videoiden lisääminen sivustoon on yhtä helppoa kuin niiden lähettäminen sivustolle ja napsauttamalla niitä lisätäksesi osaan.
Mobiilisivustojen rakentaminenTässä on toinen alue, jossa upeasti loistaa! Suurin osa verkkosivustoista ja verkkosivustojen rakentajista vaatii tietokoneen asennusta ja julkaisua varten.

Huomiota herättävät verkkosivustot ovat niin helppoja ja intuitiivisia; voit valita ja valita tyylejäsi ja mallejasi, ladata kuvia ja lisätä vähän tekstiä ennen kuin painat julkaisua ja voit jakaa itse luomasi tuoreen ja viileän verkkosivuston..

Sosiaalisen jakamisen integraatioSosiaaliset jakamispainikkeet lisätään Huomiota herättäviin sivustoihin sovelluskaupan kautta, jonka avulla sinulla voi olla sosiaalinen syöte verkkosivustollasi. Lisää sosiaalisen median tilisi ja voit myös kirjoittaa suositeltavia tweettejä, joiden avulla ihmiset voivat jakaa blogin viestejäsi ja sisältöäsi.
SuunnittelupalvelutKoska verkkosivustolla ei mainita suunnittelupalveluita, en usko, että niitä tarjotaan, vaikka tämä on varmasti jotain, jonka käyttäjien tulisi ottaa yhteyttä Strikingly-tiimiin saadakseen ohjeita ja mahdollista apua.

Jotkut verkkosivustollesi lisättävät elementit sisältävät kartat, videot, yhteyslomakkeet ja PayPal-painikkeet. Ne saattavat ratkaista osan tai kaikki suunnittelutarpeistasi.

ominaisuudet & Työkalut

OminaisuusYleiskatsaus
PerustaaHelppoa kuin mikään verkkosivusto, jonka olet koskaan suunnitellut (tai yrittänyt luoda.)
Web-suunnitteluSuunnittelu rajoittuu tarjolla oleviin malleihin ja näihin tehtäviin. Voit esimerkiksi valita mallin ja muuttaa sen “tyyliä”, mutta muutokset sisältävät tyypillisesti vain muutoksia väreissä ja kirjasimissa. Elementit on lukittu paikoilleen sivun asetteluissa, joten se ei ole mahdollista.
Muokattu verkkotunnusMuokatut verkkotunnukset ovat sekä saatavana että mukana premium-suunnitelmissa. Jos sinulla on jo omistama verkkotunnus, voit siirtää sen tai ostaa sen verkkotunnuksen kojetaulusta.
Navigoinnin syvyysEnsi silmäyksellä tämä näytti olevan ongelma Silmiinpistävän. On kuitenkin mahdollista luoda useita sivusivustoja linkittämällä Silmiinpistävästi sivustot toisiinsa. e
Widgetit ja sovelluksetSivuston sovellukset ja widgetit ovat suhteellisen rajoitetut. Et löydä satoja plug-in-tyylisiä sovelluksia, kuten WordPressin kanssa.
ansioitaTällä hetkellä Ainoa verkkosivustojen käyttäjille tarjolla on vain ansaintavaihtoehtoja – linkittää blogiisi sisältyviin tytäryhtiöihin.
VierailijatilastotSisäistä sovellusta ei näytä olevan vieraiden seuraamiseksi kolmannen osapuolen sovelluksen avulla, joka käsittelee sen helposti.
Valokuva, video ja ääniSilmiinpistävän verkkosivuston rakennustyökalun avulla on helppo ladata ja lisätä kuvia ja videoita sivustoihin. Kuten useimmat asiat alustalla, yksinkertainen napsautus tai kaksi käsittelee sitä.
blogiBlogging-sovellus on saatavana lisäämiseen mihin tahansa osuuteen Silmiinpistävän verkkosivustosta. Kun blogisovellus on lisätty, on erittäin helppoa lisätä sisältöä blogiin.
Google KartatYksinkertainen napsautus muutamasta painikkeesta ja Voila! Google Maps on upotettu Strikingly-sivustoon.
HTML-editoriTämän sovelluksen avulla HTML-koodin kopiointi ja liittäminen voivat lisätä ainutlaatuisia elementtejä Silmiinpistävän verkkosivustolle.
Sosiaalisen median integraatioFacebookin, Twitterin ja Pinterestin integrointi on yhden napsautuksen prosessi ja mahdollistaa yksinkertaisen sosiaalisen jakamisen.
Lomakkeet ja tutkimuksetIntegroivia lomakkeita ja tutkimuksia on saatavana, vaikka näiden lomakkeiden mukauttaminen on rajoitettua.
VarastotilaVarastotila riippuu valitusta pakkauksesta; ilmaisessa paketissa on 5 Gt, rajoitetussa paketissa 50 Gt ja Pro-suunnitelmassa on rajaton kaistanleveys.
Uutiskirje-työkaluIntegroi MailChimp-tili ja lähetä uutiskirjeitä kaikille asiakkaillesi ja potentiaalisille asiakkaillesi.
foorumiLeikkaa ja liitä foorumin koodi rakentaaksesi yhteisötunnetta Strikingly-sivustossasi.
Verkkokauppa / verkkokauppaSilmiinpistävästi sallii Simple Store -sovelluksen integroinnin, jotta sivuston omistajat voivat harjoittaa verkkokauppaa sivustoillaan.
Yhdyskäytävän integrointiTypeform on silmiinpistävä valinta auttaa yhdyskäytävän integroinnissa vetämällä ja pudottamalla -käyttöliittymällä ja intuitiivisesti luonnollisilla luomuksilla.
SEO ystävällinenAvainsanojen ja sisällönkuvauskenttien lisääminen upeaan sivustoon lisää sen luonnollista SEO: ta, mikä tekee siitä nopeasti nousun SERP: ssä.
Sivustolle rajoitettu pääsy (salasanasuojaus)Pro-tilillä on mahdollista luoda salasanalla suojattu sivusto yksityisille ryhmille tai jäsensivustoille.
Google® AnalyticsGoogle® Analyticsin lisääminen antaa mahdollisuuden tarkistaa vierailijat ja heidän tilastot. Mistä kävijät tulevat ja kuinka kauan he oleskelevat? GA on saatavana rajoitettujen ja pro-suunnitelmien blogin kirjoituksiin
Verkkosivun suojausSecure Socket Layer (SSL) on verkkoturvallisuuden vakiotekniikka. Se luo salattuja linkkejä palvelimien ja selaimen välillä<
Usean kielen matkapuhelimen optimoinnin CDN-tekniikka:Google Translate käsittelee useita kieliä; Voit myös käyttää useita sivuja tai syöttää molemmat kielet tekstikenttään.

suunnitelmat & hinnoittelu

Silmiinpistävästi tarjoaa kolme erilaista hinnoittelupakettia; Ilmainen, 5 Gt: n kaistaleveysrajoituksella ja Upea aliverkkotunnus, Rajoitettu 50 Gt: lla ja Pro: lla rajaton kaistanleveys.

Vapaa Huomiota herättävät suunnitelmat eivät saa mukautettuja verkkosivustojen URL-osoitteita. he saavat silmiinpistävän verkkotunnuksen. Liity ilmaiseen suunnitelmaan muutamalla napsautuksella ja sähköpostitse liittymiseen.

rajallinen Suunnitelmat ovat usein riittäviä pienyrityksille. Tämä suunnitelma maksaa 8 dollaria kuukaudessa ja laskutetaan vuosittain, joten ennakkomaksu on 96 dollaria. 96 dollarilla suunnitelman omistaja saa 50 Gt: n kuukausittaisen kaistanleveyden ja ilmaisen URL-verkkotunnuksen. Ja vastaavien sähköpostien yhdistäminen sekä Strikingly-verkkosivustojen rakennustyökalun kaikkien työkalujen täysimääräinen käyttö.

ammattilainen paketti on 16 dollaria kuukaudessa, laskutetaan myös vuosittain, ennakkomaksu on 192 dollaria. Rajoittamattomalla kaistanleveydellä, ilmaisella mukautetulla sähköpostilla ja verkkotunnuksella, mobiilitoimintopainikkeilla (napsauta soita!), HTML, CSS ja Javascript käytettävissä, ei mainoksia, ja parannetulla kuvankäsittely- ja verkkosivustojen salasanasuojauksella.

Ilmainen suunnitelma tarjoaa 5 Gt tilaa, ja PRO-suunnitelma sallii rajoittamattoman kaistanleveyden sähköpostin ja ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin ohella. Silmiinpistävän alustan ansiosta verkkosivusto voi kasvaa ja laajentaa tarvittaessa paljon suuremmaksi ja dynaamisemmaksi sivustoksi räätälöimällä HTML, Javascript ja CSS.

Molemmat maksetut versiot toimitetaan 14 päivän kokeiluversiona; toisin sanoen maksat ja sinulla on sitten 14 päivää aikaa tarkistaa maksetut paketit ilman rahaa, jos päätät vihata sitä.

Vertailun vuoksi vastaavat sivustot tarjoavat premium-suunnitelmia vähän enemmän ja vähän vähemmän. Wix tarjoaa palkkiojärjestelmänsä alkaen 4,45 dollarista, ja Weebly-sivustot ovat 3,29 dollaria kuukaudessa kahden vuoden sopimukselle. Squarespace tarjoaa premium-suunnitelmia 8 dollaria ja LightCMS alkaa 19 dollarista.

Silmiinpistävää on, että se tarjoaa etuja ilmaisten sivustojen muodossa sosiaalisen median sitoutumiseen ja seuraamiseen tai auttaa heitä lisäämään faneja ja seuraajia.

Asiakaspalvelu

Sivustolla on laaja ohjeosasto ja usein kysytyt kysymykset; on myös tietokanta-alue, josta on edelleen apua tietyille alueille, joita käyttäjät voivat etsiä erityistarpeistaan. Verkon luomiseen, suunnitteluun ja muotoiluun sekä teknisiin kysymyksiin vastaukset useimpiin kysymyksiin löytyvät Strikingly-verkkosivustolta.

Siellä on myös blogi, joka käsittelee monia uusimpia ominaisuuksia ja auttaa kaikissa toistuvissa kysymyksissä tai kysymyksissä.

Voit lähettää myös sähköposti Strikingly-tukitiimille heidän sivustonsa viestiruudun kautta; se lupaa vastauksen sähköpostiisi 24 tunnin sisällä ja antaa sinun kuvakaappata mitä tapahtuu antaa heille paremman kuvan siitä, kuinka auttaa. Mitään chat-ominaisuutta tai puhelinnumeroa ei ole näkyvissä missään verkkosivustossa.

Helppokäyttöisyys

Kuten aiemmin todettiin, Strikinglyn käyttäminen on helpoin tapa rakentaa olemassa oleva verkkosivusto. Suorat ja nopeat napsautukset, lisäämällä muutama kuva ja teksti, ja uusi sivusto on valmis.

Tämä on täydellinen alusta aloittelijoille, jotka voivat käyttää verkkosivustojen rakentajaa helposti luomaan jotain upeaa ilman ohjelmointia ja koodausta. Kokeneet käyttäjät saattavat löytää sivuston hieman yksinkertaistetulta ja puuttuvan mukauttamis- ja hallintavaihtoehtoja.

Silmiinpistävästi on yhden napsautuksen ominaisuus, jonka avulla se voi päästä Linkedin- tai Facebook-sivuille ja vetää tietoja verkkosivustolle, jota voit muuttaa rajoitetusti. Kuvagallerioiden ja työportfolioiden lisääminen on yksinkertaista ja nopeaa, nopeaa, nopeaa!

johtopäätös

Kaiken kaikkiaan pidämme Strikingly-alustasta. Se on tyylikäs verkkosivustojen rakentaja, joka on intuitiivinen ja nopea käyttää yksinkertaisten verkkosivustojen luomiseen. Aloittelijoille käydään läpi koko prosessi, ja rakenteellisten mallien takia on vain vähän tilaa virheelle. Silmiinpistävä on ihanteellinen aloittelijoille luoda kauniita verkkosivustoja, ja se on todella idioottien kestävä.

Toisaalta on pettymys, että alustalla ei ole vetämis- ja pudotustoimintoa, ja ainoa käytettävissä oleva räätälöinti on se, jonka malli-asetukset sallivat. Malleja ja verkkokaupan vaihtoehtoja on rajoitetusti, mikä saattaa turhauttaa kokeneita käyttäjiä.

Vertailla

häkellyttävän

90

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me