SiteBuilder.com -katsaus 2016


SiteBuilder.com

Käy verkkosivustolla

8,9


AWA-pistemäärä

SiteBuilder.com

SiteBuilder.com on uusi verkkosivustojen rakentaja vuodesta 2014. Verkkosivustojen rakentamisen monimutkaisuuksien suhteen SiteBuilder.com näyttää olevan yksi markkinoiden parhaista maineista. Yhtiö väittää tarjoavansa "mitään taitoja ei vaadita" kokea. Lue alla oleva SiteBuilder.com-arvostelu.

Plussat

 • Reilu ja kilpailukykyinen hinnasuunnitelma 5–10 dollaria
 • Ilmainen perussivusto ilmaisella isännöinnillä ja verkkotunnuksella
 • 10 000 yritysmallia
 • 500 Mt tallennustila kaikilla suunnitelmilla
 • Helppo lisätä ja muokata komponentteja
 • Kuvagalleria mukana
 • Verkkokaupan vaihtoehdot vastaamaan liiketoiminnan tarpeita
 • Brändäys- ja markkinointivaihtoehdot

Haittoja

 • Puhelintuki on rajoitettua lukuun ottamatta Premium-suunnitelmassa olevia
 • Hieman rajalliset verkkokauppaan perustuvat mallit
 • täytyy perustaa tili oppiaksesi suunnitelmien hinnoittelusta
 • Ei voida vaihtaa toiseen malliin uudelleen luomatta sivustoa
 • Ilmaisen SiteBuilder-suunnitelman toiminnot rajoitetaan verkkokaupan laajentamiseksi

Yleiskatsaus

 • Verkkosivusto: www.sitebuilder.com
 • pääkonttori: Ohio, USA
 • Perustamisvuosi: 2014
 • Luokat: Verkkosivun rakentaja
 • Palvelut: Web-suunnittelu Cloud-ohjelmisto, Web-hosting
 • Ilmainen kokeilu: 14 päivää

SiteBuilder tarjoaa ratkaisut, joita nykyiset verkkosivustojen rakentajat etsivät, minimaalisin rajoituksin. Yhtiö on edistynyt uusien yritysomistajien ja verkkosivujen suunnittelijoiden kanssa, jotka etsivät nykyaikaista ilmettä.

SiteBuilder sijoittuu korkealle arvojen, ominaisuuksien, helppokäyttöisyyden ja mallivalikoiman suhteen. Aloittelijoille tarkoitettu, mutta sopii melko edistyneille verkkosivustoille, SiteBuilder on juuri oikea nykypäivän pienyritysten johtajille.

SiteBuilder mainostaa ilmaista verkkotunnusta ja ilmaisia ​​sähköpostiviestejä sekä yli 10 000 mallia, joita voidaan käyttää vetämällä ja pudottamalla. Aloittaminen on ilmaista, ja käyttäjät voivat pysyä ominaisuuksilla rajoitetulla ilmaisella tilillä. Tilaajat saavat ilmaisen verkkotunnuksen ja voivat lopulta valita kuukausittaisen tai vuosittaisen laskutuksen. Hinnastotaulua ei ole saatavana etusivulta. Alla on enemmän hienoa tekstiä.

Kuka on SiteBuilder suositeltu?

Tämä verkkosivustojen rakentaja on suunniteltu tekemään se itse. Kuten useimmat luokkansa Web-rakentajat, live-tuki on rajoitetumpaa kuin täyden verkkosivuston suunnittelutoimiston kanssa. SiteBuilder sopii pienyritysten johtajille, kotoa yrittäjille, kolmansien osapuolien verkkosivujen suunnittelijoille ja voittoa tavoittelemattomille organisaatioille, jotka haluavat ylläpitää jonkin verran hallintaa. Se on keskipitkällä tasolla verkkokaupan ratkaisujen suhteen ja käyttää tuotteiden myyntiin Ecwid-integraatiota.

SiteBuilderin painopistealue / erikoisuudet

SiteBuilder on keskittynyt ammattimaisiin ja puhtaisiin mobiiliystävällisiin mallisuunnitteluihin henkilökohtaisille ja yrityssivustoille. Tämä sivuston rakentaja näyttää vahvuuden mallien ja tyylin sekä vedä ja pudota -rajapinnan vahvuudessa.

Jotkut heidän erikoisuuksistaan ​​sisältävät SEO-ohjauksen ja resurssit, sähköpostimarkkinointitilit, jotkut HTML-muokkauksen, kunnollisen blogivaihtoehdon, äänen, videon ja monenlaiset asiakastuen resurssit. SiteBuilder on erinomainen alusta tuotteiden ja palveluiden myyntiin verkossa. Jotkut tekevät sen paremmin suurempiin verkkokaupan tarpeisiin.

SiteBuilderin tekniset tiedot / rajoitukset

SiteBuilderin verkkosivustojen rakennusliittymästä ei ole pulaa ominaisuuksista. Jokainen ominaisuus, jota yrityksen omistaja tai henkilö voi tarvita, on lueteltu mukaan lukien ostoskori, 500 Mt tallennustila, rajoittamaton kaistanleveys, ääni, video, tuki ja paljon muuta.

SiteBuilder tarjoaa ilmaisen kokeilujakson, mutta kotisivulta ei ole täysin selvää, mikä sen mukana on. Vaikuttaa siltä, ​​että käyttäjät saavat ilmaisen verkkotunnuksen, yli 10 000 mallia, ilmaisen sähköpostiosoitteen, hakukoneoptimointityökaluja, verkkokaupan ratkaisuja ja blogisivuston. Monet näistä ominaisuuksista sisältävät erilliset maksut.

.Et näe lisättyjä ominaisuuksia ja sivuston hinnoittelun yksityiskohtia etukäteen. Ainoa kotisivun vaihtoehto on aloittaa ilmainen kokeilu. Ei ole selvää, mitkä luetelluista ominaisuuksista sisältyvät ilmaiseen suunnitelmaan. Ainoa tapa saada selville on luoda tili ja lisätä nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Kotisivun alaosassa on tukilinkki, joka sisältää joitain yksityiskohtia.

Toiminnallisuuden suhteen SiteBuilderillä on vain muutama rajoitus. Et voi helposti vaihtaa malleja, kun olet valinnut mallin ja kirjoittanut sisällön. Aluksi on valittava toinen malli. Lisäksi verkkokauppaan perustuvia malleja ei ole niin monta, joista valita. Automaattisen tallennuksen ominaisuutta ei ole, ja live-tuki on vähän rajoitettua, paitsi kolmannen kerroksen suunnitelmassa.

Onko riittävä skaalautuvuus / tilaa kasvattaa??

SiteBuilder tarjoaa kolme suunnitelmaa, jotka voidaan maksaa kuukausittain tai vuosittain. Nämä suunnitelmat vaihtelevat 5 dollarista 10 dollariin / kuukausi, kohtuullinen hinta. Personal-, Pro- ja Premium-suunnitelmien avulla pienillä yrityksillä on skaalautuvuus ja kasvumahdollisuudet. Kaikki kolme suunnitelmaa sisältävät ilmaisen verkkotunnuksen, ilmaisen isännöinnin ja ilmaiset mainoshyvitykset. Odottaa maksaa enemmän tietyistä verkkokaupan ominaisuuksista.

Mikä on MoneyBack-takuupolitiikka?

Tarjolla on ilmainen kokeiluversio sekä rahat takaisin -takuu (joka ei sisällä verkkotunnuksen oston kustannuksia SiteBuilderin kautta). Sivusto tarjoaa peruutuksen, vaikka toisella testaajalla oli vaikeuksia tilin peruuttamisessa.

Mikä on SiteBuilderin maine?

Aloittelijana SiteBuilderillä on melko hyvä maine siellä. Ne osoittavat 3-5 tähteä ja paljon hyviä asiakasarvosteluja. Käyttäjät kuten alusta, interaktiiviset muokkausvaihtoehdot, mallit ja HTML-koodauksen joustavuus. Arvon hinta nousee hyvin.

SiteBuilder on Peoples Choice -palkinnon voittaja parhaan sosiaalisen verkoston alustan ja parhaan yhteisöiden CMS-luokkien kategorioissa.

Miksi valita SiteBuilder?

Yritysjohtajille tai henkilöille, jotka tarvitsevat nykyaikaisen verkkosivustosuunnittelun pienyritykselle ja sujuvan käyttöliittymän, SiteBuilder antaa hyvän arvosanan. Käyttäjät voivat perustaa ilmaisen verkkosivuston tai tilata alhaisen kuukausimaksun tarvittavista ominaisuuksista. Voit valita yli 10 000 mallista, ja ilmaiset palvelut ovat enemmän kuin riittäviä. Työkalusarja sisältää suurimman osan verkkosivuston komponenteista, joita yrityksen omistaja vaati pienyrityksen johtamiseen.

Avainominaisuudet

 • Ilmainen verkkotunnus
 • Yli 10 000 mallia
 • Rajoittamaton sähköpostiosoite
 • SEO-työkalut
 • Sivutyylin mukauttaminen
 • Intuitiivinen visuaalinen muokkausrajapinta
 • Laaja valokuvagalleria
 • Sosiaalisen jakamisen integraatio
 • 1 napsauta ilmainen tili
 • Nopea ja helppo blogisivun asennus
 • Yksinkertainen blogisivun asettelu
 • 500 Mt tallennustilaa

Alan asiantuntijoiden tuomio SiteBuilder.com-sivustossa

Website BuilderTämä on toinen mahdollisesti hämärä alue. Jos katsot “asiantuntija” -arviointeja, varmista, että todella luet teosta objektiivisesta lähteestä. Löysin paljon arvosteluja, jotka julkaistiin vähemmän uskottavilla sivustoilla ja joilla ei ollut muuta kuin hohtavaa sanottavaa SiteBuilder.com-sivustosta. Mielestäni, jos sinulla ei ole kritiikkiä tai ehdotuksia tarjottavaksi, et todennäköisesti tiennyt niin tarkasti palvelusta.

Niiden joukossa, jotka todella toivat kaivaa, heidän on sanottava seuraavaa:

 • Hinnoittelujärjestelmä on epämääräinen ja hämmentävä. Itse asiassa et voi edes tarkastella hintoja päivittämättä ilmaiseksi.
 • Tarjoaa yksinkertaisen ja yksinkertaisen verkkosivustojen rakentajan, mutta päivittäminen monimutkaisempien työkalujen sisällyttämiseen voi olla kallista.

Viime kädessä verkkosivustojen rakentaja voi todella olla hyödyllinen työkalu, jos yritys ei olisi harjoittanut niin monta varjoista käytäntöä. On parempi pysyä poissa.

 • http://www.merchantmaverick.com/reviews/sitebuilder-review/
 • 20. huhtikuuta 2016

Positiiviset asiakasarvostelut ja suositukset sivustossa SiteBuilder.com

Periaatteessa en luota mihinkään lukemaani positiiviseen asiakasarvosteluun. En halua mennä tämän yrityksen ohi käydä arvostelupaikoilla ja lähettää omia arvosteluja vastatakseen negatiiviseen julkisuuteen. Yksi sivusto ei sisällä muuta kuin täydellisiä arvosteluja ja tekstiä, joka ei vain kuulosta siltä kuin tavallinen kuluttaja olisi kirjoittanut. Ja puhumme kymmeniä arvosteluja samalla tavalla. En vain osta sitä, enkä usko, että kukaan potentiaalinen asiakas, joka viettää yli 3 minuuttia tutkia yritystä, joko. Tästä syystä aion mennä eteenpäin ja sanoa, että tällä verkkosivustojen rakentajalla ei todellakaan ole positiivisia arvosteluja tai hyviä asioita sanottavaa..

 • http://www.top10webbuilders.com/builders-reviews/sitebuilder/review?page=6#customer-reviews-title

Negatiiviset asiakasarviot ja valitukset sivustossa SiteBuilder.com

Ensinnäkin SiteBuilder.com on sama yritys kuin WebsiteBuilder.com, Sitey.com ja Sitelio.com. Saat täsmälleen saman tuotteen hieman erilaisilla hinnoittelusuunnitelmilla. Asiakkaat, jotka tarttuivat tähän, poistettiin ymmärrettävästi ideasta yrityksestä siirtää itsensä eri verkkotunnusten alle.

Muut kuluttaja-arvostelut sisältävät sanat: Dodgy, huijaukset, kauhistuttava, huijaus ja monet muut samansuuntaisesti. Käyttäjät joutuivat lukuisiin laskutusongelmiin, myyjät ottivat yhteyttä heidän yrittäessään myydä heille omaa verkkotunnustaan ​​ja kaikenlaista muuta epäilyttävää toimintaa. Kuluttajien arvioiden perusteella olen yllättynyt siitä, että tämä sivusto on edelleen toiminnassa ja ettei valvontatoimistot ole sulkenut sitä kokonaan. Se voi olla ajan kysymys.

 • https://www.trustpilot.com/review/sitebuilder.com

Design & Räätälöinti

Suunnittelu ja räätälöinti SiteBuilder.com-sivustossa ovat melko vankkoja joidenkin kilpailijoiden vieressä. Yli 10 000 suunnittelumallia tarjoaa laajan valikoiman valintoja, ja räätälöityjen sivujen interaktiivinen alusta on helppo navigoida. Alla on joitain huomautuksia SiteBuilderin suunnittelu- ja mukautusominaisuuksista.

OminaisuusYleiskatsaus
SiteBuilder-mallitSiteBuilderillä on mallipohjamarkkinat, ja yli 10 000 valita niistä, mukaan lukien mobiiliystävälliset vaihtoehdot. Verkkokauppamalleja on vähemmän valittavissa, mutta yritysten omistajat näyttävät löytävän tarvitsemansa ja kyvyn mukauttaa.
 • Monipuolisuus ja laatu malleissa ja värivalikoima. Jokaiselle yritykselle ja jokaiselle persoonalle löytyy malleja satoina väripaletteina ja tyyleinä. Tyhjä kangas antaa suunnittelijoille joustavuutta; ennalta suunniteltujen asetteluiden on kuitenkin usein helpompaa työskennellä. Et voi myöskään muuttaa mieltäsi ja valita toisen mallin menettämättä sisältöä.
 • Esivalitut mallit vs. verkkosivuston rakentaminen Scratcistah. SiteBuilder on tee-se-itse-ohjelma, joka luottaa malleihin. Jos haluat jonkun rakentavan verkkosivustosi puolestasi, haluat tarkastella verkkosivustojen suunnittelu- ja kehitysyrityksiä.
SiteBuilder-käyttöliittymäSiteBuilder on intuitiivinen sisällön ja komponenttien suunnitteluun ja muokkaamiseen. Uudet käyttäjät käsittelevät helposti äänitiedostoja, videoita, kuvia, värejä, sisältöä ja tyyliä. SiteBuilder tarjoaa suojatun kirjautumisen kotisivulta tai tukisivulta, jotta voit tehdä muutoksia välittömiin päivityksiin verkkosivustollasi..
Sivutyylin mukauttaminenSivutyylin mukauttaminen antaa sinun räätälöidä verkkosivustosi ja mukauttaa sisältöä ja komponentteja verkkosivustoasi koskeviin erityistarpeisiisi. Usein käyttäjät haluavat muokata HTML / CSS-koodia. SiteBuilder on täydellinen sivutyylin mukauttamisen suurimpaan osa-alueeseen.
 • Suunnitteluvaihtoehdot mukauttamiseen. SiteBuilder -mallit voidaan räätälöidä. Lataa kuviasi, muokkaa sisältöä ja lisää widgettejä. Tiettyjen elementtien sijoitteluun liittyy joitain rajoituksia.
 • Liikevapaus, koon muuttaminen ja muokkaaminen. Muokkauselementit ovat SiteBuilderin vahvuus. Muokkaa, siirtää, muuttaa koon kokoa tai poistaa sisältöä ja kohteita nopeasti. Malleissa on joitain mukautusvaihtoehtoja.
 • Onko pääsy HTML / CSS-koodiin? HTML / CSS-koodin muokkaaminen on vaihtoehto SiteBuilderillä. Tämä voi edellyttää tutkimusta SiteBuilder-tukikeskuksessa.
 • Visuaalinen käyttöliittymä. Visuaalinen editointi SiteBuilderissä intuitiivisesti, suunniteltu aloittelijoille. Luovat taitosi ovat hyödyllisiä, koska SiteBuilder käyttää avointa kangasta ennalta suunniteltujen asettelujen sijasta. Tähän voi olla kiertotapa. Lisää nopeasti äänitiedostot, videot, kartat ja valokuvat myyntitarkoituksiin tai yleisön kiinnostamiseen.

Kun olet kirjautunut SiteBuilder.com-sivustolle nimesi ja sähköpostiosoitteesi kanssa, voit esikatsella malleja. Valitse yksi ja pidä se kiinni, koska et voi nopeasti valita erilaista mallia sen jälkeen, kun olet lisännyt sisältöä ja komponentteja.

Sivuston navigointiSivustonavigointi perustuu pääasiassa valitsemasi malliin, mutta sitä voidaan räätälöidä niin, että se näkyy asiakasyleisöllesi sopivissa sijainneissa. Voit valita mobiilinäkymän varmistaaksesi, kuinka sisältösi ja asettelusi näyttävät matkaviestinasiakkaillesi.
SisällönhallintaSisällön hallinta SiteBuilderissä, aivan kuten muutkin sivuston rakentajat, on melko yksinkertaista ja helppoa tehdä. Tarvitset vain Internet-yhteyden kirjautuaksesi tiliisi SiteBuilderin etusivulta tai tukisivulta. Muokkaukset on helppo suorittaa ja nopea ladata omalle verkkosivustollesi.
Valokuvat ja galleriatSiteBuilder-valokuvagalleria on melko laaja tai sinulla on mahdollisuus ladata valokuvasi. Paitsi, että voit mukauttaa valokuvasivuja välimatkan, kohteiden määrän, siirtymien, sarakkeiden jne. Suhteen.
Mobiilisivustojen rakentaminenSiteBuilder tarjoaa tuhansia mobiililaitteille optimoituja malleja, ja voit näyttää ne tarkistettavaksi, kun työskentelet tililläsi. Koska SiteBuilder on suhteellisen uusi verkkosivustojen rakennusmarkkinoilla, liikkuvuus on annettu. Monet uudet alustat pakotetaan lisäämään uusia malleja toimintoihin verkkosivustojen näyttämiseksi mobiililaitteella.
Sosiaalisen jakamisen integraatioSosiaalisen median integrointi on myös annettu SiteBuilderille. Sosiaalisen median noustessa markkinoinnin, asiakkaiden tavoittamisen ja jakamispalveluiden myötä tämä verkkosivustojen rakentaja sisältää ensisijaiset sosiaalisen median alustat – Facebook ja Twitter. He käyttävät myös SocialBoosteria sosiaalisen median markkinointiin.
SuunnittelupalvelutSiteBuilder ei tarjoa kattavaa verkkosivuston suunnittelua. Sitä pidetään tee-se-itse-web-rakennusalustana kaikille käyttäjän tasoille.

ominaisuudet & Työkalut

SiteBuilder on merkittävä verkkosivustojen rakentaja, jolla on suurin osa ominaisuuksien suunnittelijoista, ja yritysten omistajat etsivät sivustoa. SiteBuilder-käyttäjien varhaisten menestystarinoiden myötä tulevaisuus näyttää lupaavalta. Se on ominaisuuksiltaan rikas alusta, helppokäyttöinen ja sopiva useimmille pienille tai keskisuurille yrityksille. Jälleen alla on enemmän hienoa painetta.

OminaisuusYleiskatsaus
SiteBuilder-asennusSiteBuilder tarjoaa ilmaisen tilin yhdellä napsautuksella, mutta valmistaudu jakamaan nimesi ja sähköpostiosoitteesi aloittamista varten. Tutustu tuhansien mallien läpi ennen kuin valitset mallin, joka sopii yritykseesi. Aloittaminen on ilmaista ja suoraviivaista.
Web-suunnitteluKun olet valinnut oikean mallin, olet valmis aloittamaan web-suunnitteluprosessin. SiteBuilder tarjoaa tyhjän sivun tai kankaan, jossa on valikkopalkki komponenttien lisäämiseksi ja sivustosi rakentamiseksi. Et voi muuttaa mieltäsi mallissa ilman täydellistä uudelleensuunnittelua, joten varmista, että olet valinnut oikean.
Navigoinnin syvyysIlmaisella suunnitelmalla tai yhdellä SiteBuilderin kolmesta hinnasuunnitelmasta asiakkaan navigointivaihtoehdot ja sivujen lukumäärä ovat riittävät liiketoiminnan suunnitteluun. Aloita mallilla, joka tarjoaa sopivan asettelun, ja laajenna sitä sieltä.
Widgetit ja sovelluksetKäyttäjillä on joitain sivuwidgettejä, joista valita asiakkaiden vuorovaikutuksen lisäämiseksi. Sovellusten osalta näyttää siltä, ​​että käyttäjät voivat lisätä Google-sovelluksia, mutta SiteBuilder ei tule sen sovellusten mukana. Tämä saattaa vaatia tutkimusta.
ansioitaSiteBuilder tarjoaa suhteellisen hyviä vaihtoehtoja, jotka palvelevat joitain myyntisivustoja viimeisen vuoden aikana. Tämä sivuston rakentaja käyttää Ecwidiä, lyhennettä ”verkkokaupan widgetit” ostoskorien integrointiin.
VierailijatilastotUseimmat sivuston rakentajat tarjoavat tänään tarkkoja ja reaaliaikaisia ​​kävijätilastoja, ja SiteBuilder ei ole poikkeus. SiteBuilder antaa sinun lisätä Google Analytics -koodin vierailijoiden seurantaan ja raportointiin, verkkosivustojen liikenteeseen ja muihin.
Valokuva, video ja ääniSiteBuilder tekee hyvää työtä interaktiivisen median ja kuvien vaihtoehdoilla. Ne ovat välttämättömiä nykypäivän verkkoyritysten omistajille, ja SiteBuilder antaa sinun lisätä äänitiedostoja, valokuvia, videoita ja paljon muuta asiakkaiden kiinnostamiseksi..
bloggaaminenBlogisivu on melko helppo asettaa ja ylläpitää SiteBuilderissä, toisin kuin eräät muut luokkansa web-rakentajat. Tämä ominaisuus päivitettiin tukemaan paremmin SiteBuilder-käyttäjiä.
Google KartatSiteBuilderin avulla voit lisätä nopeasti Google Mapsin ja mukauttaa sivua myös.
HTML-editoriVaikka HTML-editori ei ole näkyvissä, SiteBuilder antaa sinun mukauttaa HTML-tunnisteita, otsikot ja muut elementit lisäohjausta varten.
Sosiaalisen median integraatioPerusmuodonmuodostaja on saatavana, mutta se on rajallinen valintanappien, tekstikenttien, valintaruutujen jne. Suhteen. Perusmuoto on mahdollinen, mutta tämä ei ole ihanteellinen kyselyihin.
Lomakkeet ja tutkimuksetPerusmuodonmuodostaja on saatavana, mutta se on rajallinen valintanappien, tekstikenttien, valintaruutujen jne. Suhteen. Perusmuoto on mahdollinen, mutta tämä ei ole ihanteellinen kyselyihin.
VarastotilaTilaajat saavat 500 Mt tallennustilaa kaikilla suunnitelmilla.
Uutiskirje-työkaluSiteBuilder tarjoaa yrityksille tarkoitetun sähköpostitilin uutiskirjeen postitusten hallitsemiseksi.
foorumiSiteBuilder ei näytä tarjoavan yhteisöfoorumia, mutta siellä on runsaasti ohjeita kaikista SiteBuilderin osa-alueista, sähköpostivaihtoehto pyydettäessä apua ja usein kysytyt kysymykset löytääksesi etsimäsi. Tukipuhelinnumero ei ole vaihtoehto, paitsi Premier-suunnitelmassa.
Verkkokauppa / verkkokauppaSiteBuilder integroituu kolmannen osapuolen kanssa nimeltä Ecwid for eCommerce. Vaikka Ecwid ei ole showstopper, se on lisätyökalu, joka voi olla huolestuttava. Käyttäjät saattavat tarvita lisätukea viivojen selvittämiseksi ja myymälänsä perustamiseksi.
Yhdyskäytävän integrointiJäsenyysyhdyskäytäväpalvelut eivät vaikuta palvelulta, mutta lisätestaus tarvitaan.
SEO ystävällinenSiteBuilder tarjoaa SEO-työkaluja sovelluskaupan kautta, mutta lisämaksuja saatetaan periä. Hakukoneiden tukemiseen on olemassa joitain markkinointi-, optimointi- ja mobiililaitteita.
Sivustolle rajoitettu pääsy (salasanasuojaus)SiteBuilder-käyttäjät käyttävät salasanalla suojattua tiliä asiakasrekisteröintiin ja verkkosivuston muokkaamiseen.
Google® AnalyticsSiteBuilder integroituu Google Analyticsiin, mutta odottaa tekevänsä pienen kaivauksen selvittääkseen tämän.
Verkkosivun suojausSiteBuilder, kuten muutkin verkkosivustojen rakentajat, asettaa käyttäjien ja asiakkaiden tietoturvan etusijalle, ja verkkosivustojen ja verkkokauppojen salasanasuojausvaihtoehdot.
Useita kieliäSiteBuilderia ei näytä tarjoavan muilla kielillä kuin englanniksi.
MobiilioptimointiSiteBuilder-mallipohjat sisältävät mobiililaitteiden optimoinnin, jotta vierailijat ja asiakkaat pääsevät helposti käyttämään tuotteitasi mobiililaitteilla. Sivusto näyttää oikein ja antaa asiakkaille mahdollisuuden tehdä ostoksia.
CDN-tekniikkaSiteBuilder väittää tarjoavansa CDN-hosting-palvelun lisäkustannuksin tekniikan “lataamiseen” korkeaa käytettävyyttä ja suurta suorituskykyä varten.

suunnitelmat & hinnoittelu

SiteBuilder tarjoaa asiakkaille ilmaisen tilin ja kolme edullista vaihtoehtoa. On vaikea arvioida, mitä suunnitelmat sisältävät, sulkevat pois tai kustannuksia, koska SiteBuilder paljastaa nämä tiedot sen jälkeen, kun olet antanut nimesi ja sähköpostiosoitteesi luodaksesi tilin. Kaikki kolme maksettua suunnitelmaa tarjoavat:

 • 50% alennus
 • Ilmainen verkkotunnus
 • Ilmainen hosting
 • Ilmaisia ​​mainoshyvityksiä

Hinnasuunnitelmat tarjotaan

 • Vapaa. Verkkosivustolla ei ole selvää, mitä ilmaisia ​​vaihtoehtoja sisältyy hintaan.
 • henkilökohtainen. Pienille yrityksille kustannukset ovat noin 5 dollaria / kk, ja ne tarjoavat yllä olevan luettelon ominaisuuksia.
 • ammattilainen. Pienille tai keskisuurille yrityksille, jotka vaativat verkkokaupan ominaisuuksia, hinta on noin 8 dollaria kuukaudessa, ja se tarjoaa yllä olevan luettelon ominaisuudet, hakukoneoptimointi- ja markkinointiohjeet sekä mobiilisivustot.
 • palkkio. Pienille tai keskisuurille yrityksille, jotka vaativat lisättyjä verkkokaupan ominaisuuksia, hinta on noin 10 dollaria kuukaudessa ja tarjoaa yllä olevan luettelon ominaisuudet, hakukoneoptimoinnin ja markkinoinnin ohjeet, mobiilisivustot, sähköpostituki ja ensisijaisen tuen..

SiteBuilder tarjoaa kilpailukykyisen hinnoittelun, mutta näyttää siltä, ​​että joillekin ominaisuuksille aiheutuu erilaisia ​​kustannuksia. Salauksen purkaminen SiteBuilder-verkkosivustolla on vaikeaa.

Mieti hinnoittelussa seuraavia tekijöitä:

 • Tarjoaako se ilmaisen suunnitelman?? Kyllä, yritysjohtajat ja yksityishenkilöt voivat perustaa tilin ilmaiseksi ja lopulta valita kolmesta hinnoittelusuunnitelmasta saadaksesi lisää ominaisuuksia.
 • Onko mitään kokeilujaksoja vai vaativatko he luottokortteja liittymiseen?? Olet sitoutunut 30 päivän ilmaiseen kokeiluversioon, mutta SiteBuilder-tilisi poistaminen vaatii hieman huolellisuutta.
 • Kuinka edullisia ovat premium-paketit kilpailijoihin verrattuna? SiteBuilder on melko edullinen useimmille yritysomistajille, ja siinä on paljon ilmaistuksia perustarpeisiin. Odotat maksaa erikseen joistakin lisäosista.
 • Voitko suunnitella ammattimaisia ​​verkkosivuja vain ilmaisen version avulla? Kyllä, voit alun perin luoda verkkosivustosi ilmaiseksi.
 • Suoritetaanko maksu kuukausittain / vuodessa? Kuukausittainen tai vuosisuunnitelma voidaan laatia maksua varten.

Asiakaspalvelu

SiteBuilderin asiakastukipalvelut nojaavat tee-se-itse-malliin. Tämä tarkoittaa, että suurin osa ohjeista sisältää online-aputiedostoja, jotka sinun on löydettävä ja luettava. Tukikeskus on laaja ja sisältää apua lähes kaikista aiheista. Voi kestää muutaman minuutin löytääksesi etsimäsi.

Mitä monimutkaisempi verkkosivusto, sitä enemmän apua tarvitaan. Tämä ohje on käytettävissä, jos olet valmis maksamaan enemmän kolmannen tason hinnasuunnitelmasta. Puhelut näyttävät lannistuvan, ellet ole tilaamassa Premium-suunnitelmaa, koska SiteBuilder-verkkosivustolla ei näy numeroa. Kolmannen asteen tilaajille tarjotaan tukipuhelinnumero.

Helppokäyttöisyys

Helppokäyttöisyys on ehkä SiteBuilderin paras ominaisuus. Prosessi on helppo käynnistää, melko käyttäjäystävällinen ja helppo ylläpitää. Pidä mielessä, että taitotasot vaihtelevat niille, jotka päättävät luoda verkkosivustonsa verkkosivustojen rakentajalla. Paras tapa päättää on hyödyntää ilmaisia ​​kokeilutarjouksia ja kokeiluja. Alla on joitain huomioitavia asioita, kun kävelet mallin velhojen läpi:

Rajapinnan yksinkertaisuus. SiteBuilder-käyttöliittymä on keskimäärin korkeimmalle visuaalisen vetovoiman ja interaktiivisuuden kannalta, ja se sopii useimmille käyttäjille.

Sopii aloittelijoille / kokeneille käyttäjille. SiteBuilder on yhtä hyvä sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille. Avoin piirtoalustan muokkauskonsepti on hieman haastavampi, mutta tarjoaa jonkin verran lisätyn koodauksen joustavuutta edistyneille käyttäjille. SiteBuilder tarjoaa melkein kaiken, mitä pienyrityksen omistajan tarvitsee esitellä ja myydä tuotteitaan.

Säilytä verkkosivustojen hallinta aina. Autonomia on sivuston omistajan käsissä, ja SiteBuilderillä on luotettava käyttöaika ja tyytyväinen asiakas todisteena heidän alustastaan.

Toimittajan sisäinen ohje. SiteBuilderin apu ja tuki sisältää sisäisen toimittajan valintaikkunan, joka opastaa uusia suunnittelijoita. Tämä ominaisuus on yhteensopiva muiden vastaavien verkkosivustojen rakentajien kanssa.

SiteBuilder on kilpailukykyinen uusi web-rakentaja, jota on helppo käyttää ja joka tarjoaa eniten kaikkea mitä pienyritysten omistajat haluavat ja tarvitsevat, lukuun ottamatta kykyä helposti vaihtaa malleja sivuston perustamisen jälkeen.

johtopäätös

SiteBuilderillä on hyvä seurata, kun otetaan huomioon yrityksen äskettäin perustaminen. Käyttäjät voivat rekisteröityä ilmaiseksi – itse asiassa heidän on tehtävä niin itse tarkistaakseen sen – ja lopulta tilata yksi kolmesta kohtuullisesta hinnasuunnitelmasta. SiteBuilder on optimaalinen henkilöille, pienyritysten johtajille tai voittoa tavoittelemattomille organisaatioille. Suunnitelmat tarjoavat joitain ilmaisia, mutta odottavat lisähinnoittelua erilaisille verkkokaupan ja SEO-ominaisuuksille.

Käyttöliittymää on helppo hallita, ja siinä on vain muutama vakava rajoitus. Plussaa on laaja, ja SiteBuilder-ohjelmassa on vain vähän haittoja.

SiteBuilder on vankka verkkosivustojen rakentaja monille pienille yrityksille, jotka ovat vasta aloittelemassa tai laajentamassa verkkokaupan tilaa. Ominaisuudet ovat laajat, ja valittavissa on paljon valittavia malleja, ja niihin on vain muutamia rajoituksia. Hyödynnä SiteBuilderin ilmainen verkkosivusto ja selvitä, onko tämä oikea valinta sinulle.

Vertailla

SiteBuilder.com

89

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map