Pikaviestinnän luoja-arvostelu 2016


IM-luoja

Käy verkkosivustolla

8,8


AWA-pistemäärä

IM-luoja

IM Creator on verkkosivustojen rakentaja jollekin, joka haluaa rakentaa verkkosivuston liiketoimintaansa, tapahtumiaan tai omaansa varten, mutta jolla ei vielä ole HTML-ohjelmointitaitoja. Tuotteen avulla on helppo siirtyä sivuston rakentamisesta aina verkkotunnuksen ostamiseen. He ovat myös tehneet yhteistyötä verkkokauppayrityksen kanssa, jonka avulla ne voivat myydä yrityksen tuotteita vaivattomasti sivustollaan. Lue IM-luoja-arvostelu alla.

Yleiskatsaus

 • Verkkosivusto: www.imcreator.com
 • pääkonttori: New York City
 • Perustamisvuosi: 2011
 • Luokat: Verkkosivun rakentaja
 • Palvelut: Web-suunnittelu Cloud-ohjelmisto, Web-hosting
 • Ilmainen kokeilu: 14 päivää

Se mitä IM Creator tekee, on se, että voit luoda verkkosivuston plus ne tarjoavat alustan sen ylläpitämiselle. Se on tarkoitettu ihmisille, joilla ei ole ohjelmointitaitoja. Niiden kohdemarkkinat ovat yleinen käyttäjä. He eivät keskity millään tietyillä markkinoilla, kuten valokuvaajilla. Siellä on malleja yleisille yrityksille, ravintoloille ja jopa hääille.

On olemassa muutamia teknisiä rajoituksia, mutta ei monia. Esimerkiksi JavaScriptiä tai tyylitaulukoita ei ole. Heillä on vain HTML-peruseditori, jonka koodia voidaan käyttää vain yhdelle sivun osalle, mikä tarkoittaa, että et voinut muokata tiettyä sivujakoa, kuten otsikkoa. Et myöskään voi tehdä jotain monimutkaista, kuten käyttää Jqueryä DOM: n muuttamiseen. Mutta jos käyttäjä tietäisi miten se tehdään, hän ei käyttäisi IM Creatoria joka tapauksessa, joten tavalliselle käyttäjälle ei ole väliä.

Skaalautuvuudesta tai kasvavasta tilasta ei ole syytä huolehtia, koska käyttäjä voi lisätä niin monta sivua kuin haluaa, he tarjoavat rajoittamattoman tallennustilan ja käyttävät järjestelmäänsä vahvalla Amazon AWS -konemallissa..

Heidän suuri määrä käyttäjiään (He väittävät, että heillä on 8 miljoonaa.) Puhuvat maineelleen, mutta he eivät ylpeä suunnittelupalkinnoista tai sertifikaateista. He mainitsevat verkkosivustollaan CNN, The NY Times ja The Next Web, ikään kuin heistä olisi kirjoitettu, mutta he eivät tarjoa linkkejä mihinkään artikkeliin, mikä saa ihmettelemään sitä..

Avainominaisuudet

 • Rajoittamaton kaistanleveys ja isäntä
 • herkkä
 • SEO ystävällinen
 • skaalautuva
 • Verkkokaupan integrointi
 • Mobiilisovellus
 • Täysi hallinta reunat ja pehmusteet
 • Yhdistä oma verkkotunnuksesi
 • Mainosvapaa
 • Ilmaiset kuvakkeet
 • Sosiaalisten ja yrityssovellusten integrointi
 • Google Analytics -integraatio

Alan asiantuntijoiden tuomio IM Creatorista

Website BuilderNopea katsaus asiantuntija-arvosteluihin näyttää keskimäärin 2-3 / 5 tähteä. Vaikka tämä ei näytä vaikuttavalta hyväksynnältä, IM Creatorin todelliset kritiikat kuulostavat paljon positiivisemmalta kuin tähdenluokitus viittaa. Monet kriitikot epäröivät antaa korkeampia arvosteluja, koska IM Creator on ihanteellinen tietylle yleisölle. Pienyritysten omistajat, jotka odottavat pysyvän pieninä, ja ne, jotka haluavat rakentaa henkilökohtaisen verkkosivuston, huomaavat, että IM Creator on loistava työkalu. Siinä on paljon ominaisuuksia sisällyttämättä niihin monia, että niistä tulee ylivoimaisia ​​aloittelijoille. Asiantuntijat kiitostaan ​​käyttöliittymästä ja muokkaustyökaluista ovat myös anteliaita. Suurin haittapuoli ja suuri syy siihen, että IM Creator ei saa parempia pisteitä, on se, että ohjelma ei yksinkertaisesti ole paras vaihtoehto suuremmille yrityksille tai niille, jotka haluavat mainostaa aktiivisesti sivustoaan SEO: n kautta.

 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/im-creator
 • https://www.itpages.com/im-creator-review/
 • https://www.comparakeet.com/best-website-builders/im-creator-review/
 • 20. huhtikuuta 2016

Positiiviset asiakasarvostelut ja suosittelut pikaviestinnän luojasta

Pikaviestinnän luojalla on siihen joitain merkittäviä etuja. Mallit ovat sekä moderneja että kauniita, ja verkkosivustojen rakennusliittymä on erittäin helppokäyttöinen ja intuitiivinen. Kuka tahansa voi nopeasti rakentaa verkkosivuston ilman koodauskokemusta. Erityisesti käyttäjät nauttivat vedä ja pudota -editorin helppoudesta.

Asiakkaat olivat myös tyytyväisiä hinnoittelupaketteihin ja kertoivat erinomaisesta asiakaspalvelusta. Aloittelijat voivat katsella opetusohjelmia, nauttia pääsystä laajaan tietokantaan ja ottaa tarvittaessa suoraan yhteyttä asiakastukeen. Nämä edut tekevät IM Creatorista erinomaisen valinnan bloggaajille ja pienyrityksille.

Niiden käyttäjien keskuudessa, jotka olivat hyvin tietoisia kaikista IM Creatoriin liittyvistä skaalautuvuusongelmista, arvostelut olivat erittäin myönteisiä. Kun kyse on käyttäjäystävällisestä verkkosivustojen rakentamisesta, IM Creator mittaa odotukset.

 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/im-creator
 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/im-creator

Negatiiviset asiakasarviot ja valitukset pikaviestinnän luojaan

IM Creator ei ole ominaisuuspakattu vaihtoehto, joka tulee kaikkien saatavilla olevien soittokellojen kanssa. Joillekin kuluttajille tämä oli valtava haittapuoli. Sitä ei ole suunniteltu suurille yrityksille, jotka haluavat parantaa hakukoneiden sijoitusta. SEO-asetukset ovat erittäin rajalliset, minkä vuoksi on lähes mahdotonta varmistaa, että hakukoneet indeksoivat verkkosivustosi oikein.

Toinen suuri haitta ohjelmalle on, että se ei tarjoa mobiilisivustoeditoria. Vaikka kävijät voivat katsella sivustosi millä tahansa laitteella, on vaikea tehdä parannuksia sivuston ulkoasuun.

IM Luoja voi tehdä verkkosivun rakentamisen helpoksi, mutta markkinointiin ja lisääntyvään liikenteeseen se puuttuu.

 • http://www.cmscritic.com/im-creator-review/
 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/im-creator

Design & Räätälöinti

Ensin tarkastellaan joitain suunnitteluvaihtoehtoja.

OminaisuusYleiskatsaus
VerkkosivumallitHeillä on itsensä rakentama malli, mutta ei kolmansien osapuolien malleja, kuten avoimen lähdekoodin tuotteella olisi, mikä laajentaisi huomattavasti niiden määrää. Mutta malleja on paljon, ja ne on tyylikkäästi asetettu. Näitä ovat muoti, freelancer, ravintola, häät, lahjakkuus, arkkitehtuuri, konsultti ja muut, mukaan lukien mobiilimallit.
VapaaHeillä on ilmainen vaihtoehto, mutta se on ylläpidettävä heidän verkkotunnuksessaan, ei sinun omassa.
palkkioPalkkion määritelmä tarkoittaa, että he poistavat XPRS-tarrat sivustostasi, joka on juuttunut sinne, vaikka käytät verkkotunnustasi. Toisin sanoen sivustostasi tulee aidosti tuotemerkki. (Tässä on toinen tapaus XPRS-ImCreator-sekaannuksesta. Niiden on oltava siirtymävaiheessa suhteessa kaikkeen, mikä he ovat, koska he sanovat, että XPRS on ”uusi”.)
Verkkosivun rakennusliittymäKäyttöliittymä on heidän järjestelmänsä olennainen ominaisuus. Kuten totesimme, heillä on kaksi, mikä johtaa sekaannukseen.
Sivutyylin mukauttaminenHeidän oppaassaan selitetään, kuinka sivumallia voidaan mukauttaa.
Sivuston navigointiToinen sekaannus on, että he ovat vaihtaneet teemoja navigoidessamme heidän sivustollaan. Joten huomasimme työskentelevän täysin erilaisessa valikkorakenteessa.
SisällönhallintaEi ole työkaluja, joiden avulla ryhmä voisi työskennellä yhdessä samassa sivustossa. Esimerkiksi versiointia ei ole.
Valokuvat ja galleriatVoit rajata valokuvia, mutta et voi muokata niitä. Valokuvan lisääminen on helppoa. Napsauta vain galleria-widgetiä ladataksesi kuvia.
Mobiilisivustojen rakentaminenNe tarjoavat oletuksena mobiilimallin, jonka avulla voit muokata sitä.
Sosiaalisen jakamisen integraatioNe ovat helposti saatavilla.
SuunnittelupalvelutEi. He eivät tarjoa palvelua sivustosi rakentamiseen.

ominaisuudet & Työkalut

Tässä on luettelo ominaisuuksista, joita useimmat ihmiset tarvitsevat. Sanomme, onko ImCreatorilla sellaisia.

OminaisuusYleiskatsaus
PerustaaImCreator opastaa sinua luomaan ensimmäisen sivun julkaisemiseen sen verkkotunnuksessasi.
Web-suunnitteluVoit valita sivuasettelut, teemat, säätävät värit ja paljon muuta.
Muokattu verkkotunnusJoo.
Navigoinnin syvyysVoit lisätä sivuja ilman rajoituksia.
Widgetit ja sovelluksetSiellä on paljon widgettejä ja sovelluksia, kuten Twitter-syöte, Vimeo, Google Maps, SoundCloud, JotForm-yhteyslomake, tavallinen yhteyslomake ja Facebook Like -painike.
ansioita(Katso alla oleva verkkokauppaa koskevat kommentit. Sen lisäksi, että Google Ads -widgettiä tai mahdollisuutta käyttää muita mainostajia ei ole.)
VierailijatilastotKäyntisivuraportteja ei ole, mutta voit lisätä analyysikoodin ja käyttää siihen Analyticsia. Tietenkin aloittelija tarvitsee henkilöä, jolla on joitain HTML-perustietoja, auttaakseen tässä.
Valokuva, video ja ääniVoit lisätä Vimeo- tai YouTube-videoita, mutta et Daily Motion- tai BrightCove-ohjelmia. Mutta kaksi ensimmäistä riittää suurelle osalle ihmisiä. Äänen lisäämiseen ei ole ominaisuutta, kuten MP4-tiedostoissa, mutta voit lisätä SoundCloudin, jotta se toimisi useimmille ihmisille, koska se sallii toiston.
bloggaaminenKyllä, voit lisätä blogin raidan. Stripe on mitä he kutsuvat jokaiselle sivun osille.
Google KartatVoit upottaa Google maps -osoitteen ja antaa sille osoitteen lähtökohtana. Osoitetta ei voida välittää dynaamisesti.
HTML-editoriKoodiavusteita ei ole, mutta voit kirjoittaa HTML-koodin suoraan. Joten HTML-kirjoittaja voi tehdä virheen ja joutua viettämään jonkin aikaa selvittääkseen, miksi heidän sivu ei toimi.
Sosiaalisen median integraatioKyllä.Sosiaalisen median kuvakkeet näkyvät näkyvästi jokaisella sivulla.
Lomakkeet ja tutkimuksetYhteyslomake on, mutta ei kyky luoda omia kenttiä tai rakentaa lomaketta niiden syöttämistä varten. Myöskään kyselyominaisuutta ei ole.
VarastotilaRajoittamaton.
Uutiskirje-työkaluEi voida luoda uutislehteä ja lähettää sitä sitten sähköpostitse. Käyttäjän on ladattava yhteystiedot ja lähetettävä sitten nämä sähköpostit toiseen palveluun..
foorumiEi.
Verkkokauppa / verkkokauppaPikaviestinnän luoja tekee tämän monimutkaisen prosessin helpoksi. Napsauta vain vaihtoehtoa lisätäksesi mahdollisuuden myydä mitä näytöllä näkyy. Järjestelmä on kytketty Sprocket eCommerce -alustaan. He veloittavat 2%: n palkkion ja käyttävät raitaa maksuväylänä. Sitten he lähettävät sivuston omistajalle maksun Paypalin kautta.
Yhdyskäytävän integrointiVerkkokaupan ominaisuutta käyttävät käyttäjät saavat kauppiastilin automaattisesti Stripe-palvelussa. Tämä tarkoittaa, että maksuporttia ei tarvitse asettaa manuaalisesti. Tietysti on haittapuoli Sprocketin, Stripen ja PayPalin käyttämisessä, koska ne kaikki veloittavat voimakkaan palkkion. Joku, joka haluaa myydä suuremman määrän, pitäisi löytää myyjät, joiden kanssa he voivat neuvotella tai jotka veloittavat vähemmän.
SEO ystävällinenIM Creator antaa sinun kirjoittaa otsikon, avainsanat ja kuvauksen sekä sosiaalisen kuvan esikatselun. Lisäksi voit lisätä Google Analytics -tunnuksesi. Kaikki tämä luo sisällönkuvauskentät, jotta sivusto pystyy hallitsemaan Googlessa näytettävää yhteenvetoa ja helpottamaan hakukoneoptimointia. Kuville ei kuitenkaan ole mahdollista antaa nimikkeitä, jotta tällaista SEO-löytöä voidaan hyödyntää. Voit myös lisätä linkkejä piilotettuihin sivuihin.
Sivustolle rajoitettu pääsy (salasanasuojaus)Ei mitään.Koska ovat kommenttilomaketta, Tripadvisor, Yelp ja muut vaihtoehdot, ne tarjoavat vain linkkejä ohjeisiin muihin sivustoihin, joihin voit lisätä HTML-tiedoston manuaalisesti tehdäksesi niin. Joten sinun pitäisi ohjelmoida salasanasuojaus, kuten sinäkin joita voit käyttää rakentaessasi sivustoasi ihmisten poistumiseen.
Google® AnalyticsKyllä, voit upottaa analyysikoodin.
Verkkosivun suojausSivusto suojataan Amazon AWS: n tietoturvatyökaluilla. Koska sinulla ei ole pääsyä komentoriville, kuten ssh, ei ole paljon mahdollisuuksia, että joku hakkeroi sivustosi tällä tavalla. Mitä tulee SQL-injektioon tai muuhun hakkerointiin, mihin tahansa sivustoon kohdistuu tilanne, jos jollakin widgetteissä olisi heikkouksia, jotka kokemuksen mukaan olisivat, mutta että ne korjattaisiin niin nopeasti kuin he löytävät. Ja sitten kukaan ei voi suojautua palvelunestohyökkäyksiltä.
Useita kieliäEi. Mutta he tarjoavat joitain kiertotapoja piilotettujen linkkien avulla. Kun kirjauduimme sivustoon espanjankielisestä maasta, jonka tietokoneen kieleksi oli asetettu espanja, se tuli englanniksi, joten myöskään käyttöliittymä ei tue vieraita kieliä. Oletettavasti verkkotunnuksen rekisteröijänä he eivät voisi rekisteröidä verkkotunnuksia maaalueisiin, kuten sivusto.com.uk, osoittaen, että ne kohdistuvat vain Yhdysvaltain englanninkielisiin markkinoihin.
MobiilioptimointiMukava ominaisuus on, että se ehdottaa mobiili mallia valitsemasi työpöydän mallin perusteella.
CDN-tekniikkaEi.

suunnitelmat & hinnoittelu

 • Ilmaiseksi, jos isännöidään heidän verkkotunnuksessaan.
 • 250 dollaria vuodessa verkkotunnuksesi kanssa ja poistetut XPRS-logot.
 • 6 dollaria, 7 dollaria, 8 dollaria tai 10 dollaria kuukaudessa vastaavasti riippuen siitä, haluatko maksaa kuukausittain, kahdesti vuodessa tai 1, 2 tai 3 vuoden ajan ja merkitty heidän XPRS-logollaan.

Joten niiden hinnoittelu on myös hämmentävää.

Heidän maksetut suunnitelmansa tarjoavat rajoittamattoman tallennustilan ja kymmenen sähköpostiosoitetta.

On ilmainen vaihtoehto, jos haluat isännöidä sivustoasi heidän verkkotunnuksessaan etkä omassa. Se on rajoitettu 50 Mt tallennustilaan. Voit käyttää sitä, kun työskentelet sivustosi loppuun saattamiseksi tai arvioidessasi sitä. He pyytävät luottokorttitietojasi, kun muutat verkkotunnukseesi.

Ominaisuuksille ei ole rajoituksia, kun työskentelet ilmaisen version kanssa, paitsi tietysti, että et voinut lisätä verkkokauppaa siihen.

Asiakaspalvelu

Tässä ovat heidän tukivaihtoehdot:

OminaisuusYleiskatsaus
PuhelinEi
TukisähköpostiKyllä, keskimääräinen 12 tunnin vasteaika. Testasimme tämän, ja he palasivat meille takaisin kyseisessä aikataulussa.
ChatEi
TietopohjaKyllä, haettavissa.
Video-oppaatKyllä.Ne ovat heidän YouTube-kanavansa.
TukifoorumiJoo
LisävaihtoehtojaNe sisältävät oppaan PDF-muodossa, jonka voit tulostaa. Se on melko vanhanaikainen, mutta tarjoaa helpon tavan etsiä ohjeita. Plus ihmettelee, kuinka he voivat pitää käsikirjansa ajan tasalla, kun ne lisäävät uusia ominaisuuksia, koska niin pitkän kirjan muokkaaminen vie aikaa. Mutta se voi olla huono merkki tarkoittaen, että ne eivät usein lisää uusia ominaisuuksia.
Ohje.Siinä on osia verkkokaupasta, laskutuksesta, edistyneestä muokkaamisesta, laskutuksesta, aloittamisesta ja kuinka mallit vaihdetaan.

Yhtiö ei sano, työskentelevätkö he tukipalvelussaan 24 × 7. Mutta he sanoivat: “Yritämme vastata oikeaan aikaan kuhunkin sähköpostiviestiin, yleensä 12 tai 24 tunnin sisällä viikonloppuisin.” Tällä tarkoitetaan “viikonlopun sisällyttämistä”, kuten heidän sivustollaan on kirjoitettu.

Kun ensimmäisen kerran avasimme tukilipun testataksesi heidän vastaustaan, edustaja, johon otimme yhteyttä, kirjoitti takaisin ammatillisen vastauksen antamatta meille säilöttyä vastausta. Lisäksi he seurasivat asiakastyytyväisyyskyselyä. Se on hyvä. Ja heidän kaikkien blogojensa on kirjoittanut sama henkilö, jonka tulisi olla asiantuntija, koska hän kirjoitti myös kaikki nämä. Joten se on myös hyvä. Ja koska heidän alustaansa käyttää Amazon, sen pitäisi tarjota luotettava palvelu.

Helppokäyttöisyys

ImCreator on erittäin helppo tapa luoda verkkosivusto. Se on suunnattu aloittelijalle kokeneen käyttäjän sijaan. Ei ole suoraa ohjekontekstia, mutta sitä ei tarvita, jotta näytöllä olevat kohteet ovat riittävän yksinkertaisia, ja on myös muita itsepalvelun työkaluja.

Yksi asia, joka pidämme IM Creatorin kanssa, on, että aloitat sivuston rakentamisen suoraan heidän sivustolleen ilman, että sinun tarvitsee edes rekisteröityä. Joten voit arvioida sitä päästämättä ärsyttävään postituslistaan. Valit mallin ja lisäät sitten sosiaalisen median kuvakkeet, grafiikat, YouTube-videot tai jopa yksinkertaisen HTML: n ja maksat sitten vain, kun haluat julkaista sivuston.

Heidän sivustonsa aiheuttaa kuitenkin sekaannusta, koska näyttää siltä, ​​että he käyttävät kahta eri työkalua, joilla on kolme eri nimeä: ImCreator, XPRS ja polydom, kuten sanoimme. Polydom on toinen nimi XPRS: lle, tosin kirjoitettu esittämään se on jotain muuta kuin vain toimittaja.

Ensimmäisen sivun aloittamisessa on nämä neljä perusvaihetta.

 1. Valitset mallin ja napsautat sitten kuvan kuvaketta korvataksesi sen omalla ja napsauta otsikon tekstiä muuttaaksesi sitä.
 2. Seuraavaksi lisäät raidat, mikä on heidän sivunsa puheluosat. Oletuksena sosiaalisen median kuvakkeet ovat siellä, joten napsautat niitä linkittääksesi tiliisi.
 3. Sen jälkeen voit halutessasi työskennellä mobiiliteemalla tai käyttää vain työpöydällesi sidottua oletusteemaa.
 4. Lopulta valitset ostaa verkkotunnuksen tai käyttää olemassa olevaa verkkotunnusta. Ilmeisesti jo olemassa olevan käytön kannalta aloittelija tarvitsee apua löytääkseen jonkun, joka vaihtaa DNS-tietueet rekisteröijänsä kanssa.

johtopäätös

Koska heillä on suuri määrä käyttäjiä ja koska he käyttävät Amazonia isännöintiympäristönä, ei ole paljon mahdollisuuksia, että valitsisit väärän tuotteen valitsemalla. Heidän on annettava selvennys ImCreator.com- ja XPRS-nimien välillä, jotka he todennäköisesti tietävät, koska he nimeävät XPRS: n “uudeksi”. Ja heidän on tehtävä selväksi, kuinka polydom on erilainen kuin XPRS, jos se on ollenkaan. Kuten se esitetään, polydom näyttää jonkinlaiselta ohjelmointikehykseltä verkkosivustojen luomiseen, mikä ei todellakaan ole.

IM Creator -sivuston rakentaja ei ole Joomla- tai WordPress-avoimen lähdekoodin työkaluja, joten kolmansien osapuolien widget-kehittäjien yhteisöä ei ole. Tämä tarkoittaa, että olet rajoitettu heidän työkalusarjaan ja kirjoitat omia HTML-koodinpätkääsi. Mutta luultavasti etsit täydellistä CMS (sisällönhallintajärjestelmä), jos et tarkastele Joomlan tai WordPressin suhteellisia vaikeuksia.

Heidän ilmeinen CDN-verkon puute saattaa olla ongelma globaalille yritykselle, koska käyttäjät ympäri maailmaa näkevät jonkin verran viivettä ilman, että heidän sisällönsä on välimuistissa. Mutta theireCommerce -sivusto ei aio toimia ulkomailla (ts. Toisessa valuutassa), joten tämä on ehdottomasti amerikkalaisille markkinoille suunnattu tuote

Vertailla

IM-luoja

88

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map