Pieni oranssi katsaus 2016


Pieni oranssi

Käy verkkosivustolla

8,9


AWA-pistemäärä

Pieni oranssi

Yli kymmenen vuotta sitten Atlantassa perustettu pieni oranssi (ASO) tarjoaa erilaisia ​​web-hosting-palveluita yksittäisille käyttäjille ja pienille yrityksille. Tällä hetkellä yrityksen pääkonttori sijaitsee Austinissa, Texasissa, ja sillä on vilkas 80 hengen työvoima. Lue alla oleva Pieni Oranssi -katsaus.

Plussat

 • 90 päivän rahat takaisin -takuu
 • Node.js- ja Ghost Blogging Platform -tuki
 • Laaja valikoima isäntäsuunnitelmia
 • Ei piilotettuja maksuja

Haittoja

 • Puhelintukea on parannettava

Yleiskatsaus

 • Verkkosivusto: www.asmallorange.com
 • pääkonttori: Atlanta, GA
 • Perustamisvuosi: 2003
 • Luokat: Sivujen ylläpito
 • Palvelut: Jaettu, VPS, WordPress-hallinnoitu hosting, pilvipalvelu
 • Rahat takaisin takuu: 30 päivää

Yli kymmenen vuotta sitten Atlantassa perustettu pieni oranssi (ASO) tarjoaa erilaisia ​​web-hosting-palveluita yksittäisille käyttäjille ja pienille yrityksille. Tällä hetkellä yrityksen pääkonttori sijaitsee Austinissa, Texasissa, ja sillä on vilkas 80 hengen työvoima.

Pieni oranssi tarjoaa useita kohtuuhintaisia ​​omistettuja palvelimia, virtuaalisia yksityisiä palvelimia (VPS) ja jaettuja palvelinasuunnitelmia, jotka vetoavat sekä yksittäisiin käyttäjiin että pieniin yrityksiin. Siitä huolimatta yrityksestä puuttuu useita ominaisuuksia ja yksityiskohtia, jotka löytyvät InMotion Hosting-palvelusta, joka on AWA: n parhaiten pisteytetty web-hosting-palvelu..

Myönteisenä seikkana on, että yrityksellä on nopeimpia palvelimia jaetun palveluntarjoajan keskuudessa, joten aina kun asiakkaat käyvät verkkosivustollasi, se toimii optimaalisesti. Sovittaakseen pienimmän yrityssivuston nopeasti kasvavaan liiketoimintaan, ASO tarjoaa suunnitelmia erilaisilla lompakkoystävällisillä hinnoilla.

Rehellinen Web-isäntä

Pieni oranssi on yksi arvostetuimmista web-palveluntarjoajista, koska se myy aina sitä, mitä he voivat ensisijaisesti tarjota. Toisin sanoen verkkosivustosi toimii aina optimaalisesti, kuten luvattu toisin kuin muiden häikäilemättömien yritysten verkkopalvelupalvelut.

Tämä web-hosting-yritys ei tee oletuksia asiakkaidensa palvelimien käytöstä ja heidän resursseistaan, kuten jotkut muut hosting-yritykset tekevät. Sen sijaan he varmistavat, että jokaiselle asiakkaalle on käytettävissä riittävästi resursseja, vaikka kaikki käyttäisivät niitä maksimissaan.

Yritys on omistettu vihreälle

Pieni oranssi on omistettu vihreään kehitykseen sovittamalla 150% energiankulutuksestaan ​​uusiutuvan energian sertifikaateihin. Yritys kannustaa myös henkilöstöään työskentelemään kotoa tavalla energian vähentämiseksi. Vaikka nämä kaikki pyrkimykset eivät liity heidän web-hosting-suunnitelmiin, se luo hyvän tunteen tietää, että työskentelet sellaisen yrityksen kanssa, joka on sitoutunut vähentämään energian käyttöä ja edistämään vihreämpää ympäristöä.

Bottom Line

Helppo käyttää ja edullinen, pieni oranssi on luotettava hosting-yritys niille, jotka eivät vaadi raskaasti ladattua palvelinta. Silti Web-isännästä puuttuu joitain kilpailussa löydettyjä ominaisuuksia.

Avainominaisuudet

 • 99,9% Uptime-takuu
 • Solid State Drive -palvelimet
 • Rajoittamaton verkkotunnukset
 • 24/7/365 asiakastuki
 • Rajoittamaton sähköpostitili
 • Yritysluokan palvelinlaitteisto
 • Roskapostin ja viruksen suodatus
 • Auto-vastetta
 • WordPress-optimoidut palvelimet
 • Päivittäiset varmuuskopiot
 • Weebly-verkkosivustojen rakentaja
 • Salasanalla suojatut hakemistot

Pikalinkit

Alan asiantuntijoiden päätös pienestä oranssista

Web-hostingEsiantuntijoiden arvosteluissa ei ole, että huutaa “Verkkosivustoni on alhaalla!”, Maistelemaan heitä, kenties koska he ovat yksinkertaisesti testanneet palvelua lyhyen ajan, eikä pidemmän aikaa, kuten pieni Orange-asiakkaat ovat.

Joten mitä asiantuntijat pitävät Pienestä Oranssista?

 • Halvat suunnitelmat päästä alkuun
 • Helppo käyttää ohjauspaneelia
 • Tarjoaa hyvän peruutushyvityksen
 • Ei piilotettuja maksuja toisin kuin monet muut hosting-yritykset
 • Nopeat SSD-palvelimet

Ja heidän negatiivisuutensa?

 • Heidän joulukuun 2015 tapaus (jolla oli huomattavia seisokkeja kaikkialla) oli anteeksiantamaton
 • Ei puhelintukea asiakkaille
 • Live-chatia voidaan rajoittaa

Vaikka asiantuntijat ovat vähemmän pistämässä Pienestä Oranssista, heidän negatiivisuutensa vastaavat sitä, mitä isännöintipalvelun asiakkaat sanovat. Ja jos et pääse jonkun asiakaspalvelun yhteyteen nopeasti, kun verkkosivustosi laskee, sinut tulee myös melko ärsyttäväksi.

Positiiviset asiakasarvostelut ja suositukset pienestä oranssista

Ollakseni rehellinen, koska niiden verkkosivustoilla on huono käyttöaika, asiakkaat eivät todennäköisesti suostu Pienen Oranssin todellisiin hyötyihin, jotka ovat helposti saatavilla. Tärkein osa sivustoa on, että se on saatavilla! Mutta kaivasimme muutamia asioita, joista asiakkaat näyttivät pitävän.

 • Nopea isännöinti
  Vaikka Pieni Oranssi toimii, se toimii hyvin ja nopeasti.
 • Helppo käyttää cPanelia
  Isäntärajapinta on helppo ja puhdas käyttää.

Vaikka jotkut asiakkaat, joilla ei ole ollut vaikeuksia alustan kanssa, suurin osa on menossa verkkoon valittamaan heistä.

Negatiiviset asiakasarvostelut ja valitukset pienestä oranssista

Pieni appelsiini on kärsinyt viime aikoina asiakkaiden melko harhaanjohtavista arvosteluista – yleensä käyttöajan ja tukipalveluiden alueilla.

 • Pyrkivät tarjoamaan käyttöajan, jota asiakkaat vaativat
  Valitettavasti asiakkaat (yhdessä) ovat valittaneet kohtuuttomasta määrästä seisokkeja ja jatkaneet niitä. Näyttää siltä, ​​että he poistivat kaikki valitukset myös Facebook-sivulta – heikko asiakaspalvelu ja tiedot?
 • Puhelintukea ei ole saatavana
  Vaikka heillä on live chat -ominaisuus, se ei ole enää vaihtoehto, jos haluat saada jonkun puhelimeen
 • Tuki ei ole teknisesti pätevä ratkaisemaan ongelmia nopeasti
  Vaikka tuki voi auttaa ratkaisemaan pienet ongelmat helposti, teknisiin kysymyksiin voi odottaa odottavan kauan, kun he yrittävät löytää ratkaisun sinulle..
 • Osa EIG-ryhmää
  Yhdessä Arvixen, HostGatorin ja BlueHostin kanssa ne ovat pohjimmiltaan sama yritys, ja kaikki palvelut ovat hylänneet.

Luotettavuus & Käyttöaste

Pienellä Oranssilla on yksi tutkituista web-isäntien parhaimmista käyttöaikoista ja nopeimmista palvelinvastausajoista. Aika, jonka ajaksi jaettu palvelin (ja blogiisi) on käynnissä, on nimeltään käyttöaika, kun taas vastausaika on kuinka nopeasti palvelin vie sisällön lataamiseen blogiisi käydessäsi.

Cloud Spectator seuraa yleensä käyttöaika- ja vastausaikatilastoja, ja se suostui ASO: lle palvelimiensa nopeudesta ja vakaudesta. ASO on erittäin arvostettu, koska se ei takaa rajatonta tallennusta ja kaistanleveyttä. Se saa kuitenkin valitsemaan web-hosting-paketin sen perusteella, mitä verkkosivustosi todella kuluttaa.

Kuten Arvixe ja GoDaddy, myös ASO tarjoaa 99,9%: n käyttöajan, mikä tarkoittaa, että ne maksavat sinulle ylimääräisistä seisokkeista.

Uptime / Response Times: 99,9% käyttöaika ja 549 ms vastausaika. Tämä on olemassa yhdessä tunnettujen web-palveluntarjoajien kanssa.

Laadukkaan palvelun tarjoamiseksi tämä hyvämaineinen web-hosting-yritys ylläpitää kahta erilaista Yhdysvaltoihin perustuvaa palvelinta Michiganissa, Dearbornissa, Texasissa ja Dallasissa. Molemmissa tietokeskuksissa on korkea suorituskyky, kantoaalto-neutraalit verkot.

Tietokeskukset koostuvat joukosta turvaominaisuuksia, mukaan lukien biometrinen käyttö ja avainkortin käyttö, fyysiset henkilöllisyystodistukset; täysi CCTV-valvonta, jota tukee digitaalinen tallennus tiedostoon; ja ympärivuorokautiset paikan päällä olevat teknikot.

Molemmat tietokeskukset hyödyntävät Arbor Networks Peak Flow DDoS -ilmaisua ja niissä on monikoti, kantoaalto-neutraali korkean suorituskyvyn IP-hallittu laatuverkko..

ominaisuudet & Työkalut

ASO tarjoaa joitain erinomaisia ​​ominaisuuksia, ja isännöintipaketeissa on automaattinen komentosarjojen asennus, SSD-pohjainen isäntäympäristö ja päivittäiset varmuuskopiot, rajoittamaton POP3, MySQL, aliverkkotunnukset, sähköpostin välittäjät, postituslistat ja FTP-tilit, mikä on tarjous, joka ei monilla isäntäsivustoilla on.

OminaisuusYleiskatsaus
Kaistanleveys ja levytilaPieni oranssi tarjoaa rajoitetun kaistanleveyden ja levytilan, ja se vaihtelee eri isännöintisuunnitelmien mukaan. Tämä on kuitenkin yllätyksenä monille, koska erilaiset hosting-sivustot tarjoavat rajoittamattoman kaistanleveyden ja levytilan kaikkien hosting-pakettiensa kanssa.

Vaikka voit valita käytettävissä olevista isäntäpaketeista, sinun on päivitettävä VPS: ään tai omistettuun hosting-suunnitelmaan, jos levytilaraja ylittyy, mikä voi olla melko turhauttavaa harvoille ihmisille..

OhjauspaneeliASO tarjoaa kaikille asiakkailleen cPanelin (ja tarvittaessa WHM: n) Linuxille, joka on suosituin ohjauspaneeli. Sinun on kuitenkin tarkistettava lisenssin hinta ennen rekisteröintiä, koska tämä ei välttämättä ole vakavampien suunnitelmien mukainen. ASO ei tue Windowsia. Ohjauspaneelin avulla voit hallita verkkosivustoosi liittyviä eri näkökohtia yhdestä paikasta. Voit esimerkiksi asentaa WordPress- tai Joomla-sovelluksia, seurata käyttämääsi kaistanleveyttä ja tallennustilaa ja lisätä uusia tiedostoja verkkosivustoosi. ASO: lla on muutama siistit lisäominaisuudet cPanel likeR1Soft -varmuuskopioiden käyttöön, SiteLock-tietoturva, Cloudflare yhden napsautuksen asennus, Page Speed ​​Optimizer, PHP-valitsin sekä heidän Ghost Installer (Softaculousin kautta). ASO tarjoaa melko aktiivisen laskutus- ja tukipalvelualueensa avulla pääsyn heidän laajaan tietokantaansa ja video-oppaisiin.
Verkkosivun rakentajaPienyritysten omistajille annetaan sujuva siirtyminen verkkosivustojen luomisesta verkkosivustojen ylläpitoon ASO: n sisäänrakennetun pienyritysten verkkosivujen rakentajan avulla nimellä Weebly. Voit luoda yhden verkkosivuston ilmaiseksi sisäänrakennetulla työkalulla ja luoda niin monta verkkosivua kuin haluat. Weeblyssä on useita malleja ja vedä ja pudota -työkalu, jonka avulla voit luoda ammattimaisen verkkosivuston nopeasti. Voit säästää rahaa käyttämällä sisäänrakennettua työkalua ASO: ssa, koska jos käytit Weeblyä erikseen, he veloittavat palveluistaan, jos sinulla on verkkotunnuksesi. ASO tarjoaa suunnittelupalveluita kertaluonteisilla kustannuksilla 800 dollaria tai 1100 dollaria sopusoinnussa verkkosivustosi monimutkaisuuden kanssa niille, jotka haluavat ammattilaisten suunnitella verkkosivustonsa. He käyttävät WordPressiä tai muuta sisällönhallintajärjestelmää sivuston luomiseen.
WordPress-verkkosivustotLoogisesti, WordPress on myös tuettu. Voit asentaa sisällönhallintajärjestelmän (CMS) CPanelin Softalicious-sovellusosasta. Asennuksen jälkeen voit WordPressin avulla luoda diaesityksiä, sivuja, viestejä ja muuta sisältöä. WordPressillä on yli 24% koko verkosta, joten ei ole yllättävää, että monet isäntäsivustot tarjoavat optimoituja hallittuja WordPress-isännöintisuunnitelmia. Valitettavasti Pieni Oranssi ei tarjoa hallittua WP-majoitusta. Jos pienellä yritykselläsi on WordPress-sivusto, joka vastaanottaa suurta liikennettä ja on keskeinen liiketoiminnan kannalta, suosittelemme erittäin hyvin hallitun WP-isännöinnin käyttöä. Ylläpito WP-isännät huolehtivat WordPressin teknisestä taustasta puolestasi. Isäntä esimerkiksi suorittaa sinulle WP-ohjelmistopäivitykset, käyttää sivustoasi WP-optimoiduilla palvelimilla, antaa alustan testata WP-sivustosi muutoksia ja tehdä päivittäisiä varmuuskopioita. Suosituin hallittu WP-isännöinti on WP Engine.
Web-sovelluksetPieni Oranssi tarjoaa vertaansa vailla olevan valikoiman verkkosovelluksia, jotka räätälöivät verkkosivustosi. Jos haluat aloittaa blogin, valitse WordPress tai jokin muista saatavissa olevista blogisovelluksista ja asenna se napin painalluksella. Jos olet kiinnostunut hankkimaan jotain CMS-ohjelmistoa, haluat kalenterin tai keskustelun sivustollesi tai ajattelet joidenkin online-pelien ylläpitoa, ASO on antanut sinulle suojan. Lisäksi on olemassa erilaisia ​​työkaluja, jotka on tarkoitettu juuri verkkokauppasivustoille ja muita koulutussivustoille. Voit luoda wikit ja kyselytyökalut – vaihtoehdot ovat rajattomat. Riippumatta siitä, minkä tyyppisen sivuston aiot aloittaa, on melko selvää, että ASO tarjoaa enemmän kuin muutama sovellus, joka voisi parantaa sitä merkittävästi.
Verkkokaupan ratkaisuJos aiot tarjota tuotteita tai palveluita, Pieni Oranssi on antanut sinulle suojan. Tämä isännöintiyritys tarjoaa Linux-pohjaisten yritysten isännöintisuunnitelmat (Startup, Small Business ja Enterprise), jotka sisältävät ilmaisen suojatun pistokekerroksen (SSL-varmenne), maksukorttiteollisuuden (PCI) ja omistetun IP-osoitteen noudattamisen liiketoimien suojaamiseksi.
SuojausominaisuudetIsäntäsuunnitelmissa on pari turvaominaisuutta. Jopa kaikkein perussuunnitelmassa, olet varma, että löydät salasanalla suojatut hakemistot, hotlink- / leech-suojauksen ja IP-estämisen mukana. Vielä enemmän tietoturvaa varten sinun tulisi valita SiteLock (hinta on 20 dollaria vuodessa). SiteLock suorittaa yleensä päivittäisiä haittaohjelmaskannauksia, automaattista haittaohjelmien poistoa, tiedostojen muutosten seurantaa ja muuta valitusta hosting-paketista riippuen.
Rajoittamaton sähköpostiosoitePieni oranssi antaa verkkosivustojen omistajille luoda rajoittamattoman määrän sähköpostiosoitteita, jotka liittyvät kuhunkin heidän ylläpitämään verkkotunnukseen. Tämä on arvokas ominaisuus, etenkin yrityksille, koska jokaiselle työntekijälle voidaan myöntää henkilökohtainen sähköpostiosoite. Tämä hosting-yritys sallii sinulle myös säännöllisen sähköpostin, mikä on arvokasta, jos joku tapahtuu verkkotunnuksesi sähköpostiosoitteelle, jota ei ole läsnä. Se auttaa varmistamaan, että saat kaikki viestit, jotka lähetetään verkkosivustollesi.
90 päivän rahat takaisin -takuuSe on alan pisimpiä, ja se tarjoaa tarpeeksi aikaa palvelun tarkistamiseen. Muista, että verkkotunnuksia ei sisälly tähän tarjoukseen, joten tavalliset verkkotunnuksen kustannukset vähennetään, jos palautat takaisin ilmaisen verkkotunnuksen hyödyntämisen jälkeen. Monet alan ammattilaiset tekevät tämän.
Täysin skaalautuvaPäivitä ja alenna vain haluamallasi tavalla.
Kaksi kuukautta ilmaiseksiSaat ilmaisen verkkotunnuksen sekä kahden kuukauden ilmaisen isännöinnin, jos maksat vuoden etukäteen
Rajoittamaton kaikki muuRajoittamaton määrä FTP-tilejä, aliverkkotunnuksia, postituslistoja, sähköposteja, sähköpostin välittäjiä ja tietokantoja tulee vakiona
Päivittäiset varmuuskopiotOn erittäin suositeltavaa suorittaa ulkopuoliset varmuuskopiot, vaikka automaattiset päivittäiset varmuuskopiot otetaankin
Ruby on RailsToisin kuin monet hosting-verkkosivustot, jotka käyttävät cPanel-laajennusta Rubyn käyttöön, he käyttävät matkustajaa Ruby-ohjelmaansa, joten se on aina ajan tasalla viimeisimmistä Gemin asentamista
Ghost Blog-hostingNe ovat yksi harvoista jaetun palvelun tarjoajista, joihin Node.js on asennettu. Siten uusi Ghost Blogging Platform voidaan asentaa..

suunnitelmat & hinnoittelu

Pienen oranssin jaetut isännöintisuunnitelmat helpottavat budjettiasi ja tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon löytämistä. Lisäksi tämä on hyvämaineinen hosting-yritys, joka ei myy sinulle mitään, vaan tarjoaa varsinaista rajatonta hosting-palvelua.

Pieni oranssi jakaa isännöintinsä viiteen tyyppiseen suunnitelmaan: hybridi / omistettu, pilvi-VPS, yritys, jälleenmyyjä ja jaettu. Tämä yritys tarjoaa vain Linux-pohjaista isännöintiä.

Pieni oranssi ymmärtää, mitä asiakkaat haluavat. He ovat rehellisiä kuukausittaisesta pakettien hinnoittelusta sen sijaan, että näyttäisivät etusivullaan alhaisempia vuotuisia suunnitelmahintoja. Kun he ovat ilmoittaneet sinulle kuukausikustannuksistaan, he tarjoavat kaksi kuukautta ilmaisen verkkotunnuksen ja ilmaisen verkkotunnuksen, jos tilaat koko vuoden.

Vaikka idea on sama (allekirjoittaa sopimus maksaaksesi vähemmän), se tuntuu vähemmän rangaistukselta, kun isäntä on etukäteen hinnoittelustaan ​​aluksi.

Asiakaspalvelu

Asiakastuki on yksi alue, jolla Pienet Oranssit voidaan vähentää. Se on kuin he viettävät suurimman osan ajastaan ​​työskentelemällä kaikilla muilla liiketoiminnan osa-alueilla, joihin heillä ei ole ollut mahdollisuutta sisällyttää jatkuvaa asiakastukea.

Pienen oranssin teknisen tukitiimin koosta ei ole selvää, koska melkein koko henkilöstö työskentelee kotoa. Tällä isännöintiyrityksellä ei ole omaa henkilöstöä, joka työskentelee palvelimiensa käsivarren ulottuvilla kuten muutkin isännöintiyritykset.

Muutama asiakas on ilmoittanut, että he eivät saaneet tarpeeksi neuvoja tai vastauksia joihinkin teknisiin kyselyihin..

Tukea tarjotaan lipun ja sähköpostin kautta ympäri vuoden. Vaikka puhelintukea ei ole, live-chat-tukea tarjotaan, mutta vain arkisin. Tämä on jälleen mahdollista, koska heillä ei ole omaa henkilökuntaa kuten muilla palveluntarjoajilla.

Vaikka asiakastukea on olemassa, ASO ei suostu käyttämään tätä tukityökalua teknisen avun saamiseen.

Helppokäyttöisyys

Vaikka verkkosivusto on ihanan suunniteltu, sitä on helppo käyttää, koska pääset helposti kaikkeen kotisivulta. Voit joko valita niput tai “löytää täydellinen suunnitelmasi”, jossa luetellaan kaikki tarjottavat paketit. Verkkosivusto on yksinkertainen ja uskomaton, joten siinä ei ole sotkua ja tarpeetonta sisältöä ja kuvia.

Jos muutat toisesta verkkoisäntästä, Pieni Oranssi tarjoaa mahdollisesti tutun käyttöliittymän. Kuten monet isäntäyritykset, he käyttävät graafista käyttöliittymää cPanel, joka helpottaa asioita isännöintiprosessin suhteen. Heillä on myös kaikkein täydellisimmät ja hyvin kirjoitetut sanakirjat ja oppaat, joita olemme koskaan nähneet verkkoisäntältä.

Vaikka suurin osa suunnitelmista toimitetaan CPanelilla, sinun tulee aina tarkistaa tämä ennen ostamista, koska näyttää siltä, ​​että jotkut suunnitelmat eivät sisällä cPanelia. CPanel on erinomainen ohjauspaneelityökalu aloittelijoille ja kokeneille käyttäjille. Se tekee sivustosi hallinnasta ja ylläpidosta stressitöntä.

johtopäätös

Rakastat Pientä Oranssia, jos verkkosivustosi nopeus on ensisijainen huolestasi. Sillä on nopein käyttöaika ja palvelimen vasteajat. ASO ei takaa rajattomia resursseja, joten sivustosi kaistaleveys ja levytila ​​ovat rajoitetut ylikuormituksen välttämiseksi. Siksi sen verkkosivustoihin pääsee nopeasti. ASO: lla on valikoima hosting-suunnitelmia, joilla on erilaiset hinnat toiveidesi ja taloudellisen suunnitelmasi mukaisiksi.

Ainoa vika on, että siinä ei ole saman tietoturvaominaisuuden tasoa kuin muiden isäntien, eikä se tarjoa 24/24/365-puhelintukea. Sinun kannattaisi olla isäntä, kuten Arvixe tai GoDaddy, jos haluat jatkuvan pääsyn puhelintukeen tai harjoittaa verkkokauppaa..

Pienen oranssin avulla on helppo luoda verkkosivusto, joka sopii henkilökohtaiseen tai pienyritykseen, ja se on myös kohtuuhintainen. Web-isännästä puuttuu ominaisuuksia (kuten hallitut WordPress, Windows-pohjaiset palvelimet), joita tarjoavat Dreamhost, Arvixe ja Liquid Web (Toimittajan valinta yritystason isännöintiin).

Jos sinulla on todellisia huippuluokan verkkosivustotavoitteita, näitä palveluja käytetään säätiönä. Pieni oranssi on tarkoitettu vaatimattomammille.

Vertailla

Pieni oranssi

89

InMotion-hosting

96

SiteGround

95

iPage

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map