LiquidWeb-katsaus 2016


LiquidWeb

Käy verkkosivustolla

94


AWA-pistemäärä

LiquidWeb

Liquid Web tarjoaa sekä Linux- että Windows-pohjaisia ​​palvelimia monenlaisissa suunnitelmissa, joissa on jaetut, VPS-, erilliset ja pilvipohjaiset asetukset. Tämä vuonna 1997 perustettu Michigan-pohjainen hosting-yritys on kasvanut tasaisesti ja sisällytettiin Inc. 5000: n nopeimmin kasvavien yritysten luetteloon kahdeksan vuotta peräkkäin, vuodesta 2007 vuoteen 2014. Lue alla oleva LiquidWeb-katsaus

Plussat

 • Vapaa siirto
 • 24/7/365 Erinomainen asiakastuki
 • 100% Uptime-takuu
 • 59 Toisen puhelun ja live-chatin takuu

Haittoja

 • Kallis hinnoittelu
 • Scriptable FTP -menetelmän puute

Yleiskatsaus

 • Verkkosivusto: www.liquidweb.com
 • pääkonttori: Lansing, Michigan
 • Perustamisvuosi: 1997
 • Työntekijät: 450+
 • asiakkaat: 30000+
 • Luokat: Sivujen ylläpito
 • Palvelut: Jaettu, VPS, omistettu palvelimet, WordPress-hallinta
 • Rahat takaisin takuu: 30 päivää

Nestemäinen Web tarjoaa myös jaettua hosting-palvelua, mutta ne on selvästi suunnattu omistettujen, VPS- ja Managed-hosting-markkinoille. Liquid Web on tarjotun hinnoittelun tarjoamista ominaisuuksista yksi houkuttelevimmista vaihtoehdoista yritystason yrityksille.

Ihmiset ovat vasta alkamassa tai joku haluaa henkilökohtaisen blogin, nestevesi voi olla kalliimpi vaihtoehtoihin verrattuna. Niille, jotka pitävät luotettavuutta, turvallisuutta ja erinomaista tukea, on kuitenkin välttämätöntä, Liquid Web on yksi parhaista.

Liquid Web tarjoaa 4 jaettua suunnitelmaa, 10 VPS-suunnitelmaa ja 6 omistettua palvelintasuunnitelmaa – sekä räätälöityjä suunnitelmia – Liquid Web tarjoaa skaalattavuuden kasvaa yrityksesi tarpeiden kasvaessa.

Tallennus nestemäisissä web-suunnitelmissa on SSD-pohjainen nopeamman reagoinnin ja luotettavuuden varmistamiseksi. Jättiläisille sivustoille kuormatasapainottajat voivat levittää liikennettä useille palvelimille kuukausimaksulla.

Suurin osa nestemäisistä web-suunnitelmista tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen, kun taas Professional- ja Semi-Dedicated-hosting-suunnitelmat tarjoavat viisi ilmaista verkkotunnusta ja omistettuja IP-osoitteita. Jaetut suunnitelmat tarjoavat cPanelin, rajoittamattomat sähköpostitilit, SSH: n ja öiset varmuuskopiot.

VPS-suunnitelmat päivitetään helposti tai alennetaan, ja ne tarjoavat rajoittamattoman saapuvan kaistanleveyden ja 5 TB lähtevän kaistanleveyden; RAID-suojattu SSD-tallennus ja päivittäinen laskutus – mikä tarkoittaa, että maksat vain käyttämästäsi.

Omistettuja suunnitelmia on saatavana Linuxissa tai Windowsissa, ja niissä on yhden, kahden tai neljän prosessorin palvelinvaihtoehdot.

Loppuvuodesta 2015 käyttöönotetusta WordPress-hallintaohjelmiston ylläpitämisestä Liquid Webissä on nopeasti tullut WordPress-yritysten omistajien suosituin vaihtoehto. On kuusi erilaista hallinnoitua WordPress-suunnitelmaa, jotka alkavat jopa 10 sivustosta 200 sivustoon ja tarjoavat 100 Gt: n 1 TB: n SSD-tallennustilan..

Täysin hallitussa VPS: ssä, jossa on rajoittamaton määrä vierailijoita, usean sivuston tuki, mukana SSL, 24/7-tuki ja automaattiset varmuuskopiot, Liquid Web on suunnitelma tarpeitasi vastaavaksi.

Kun WordPress-sivustosi on siirretty ilmaiseksi muista isäntälaitteista ja asennettu yhdellä napsautuksella WordPress, Liquid Web -sovelluksen asentaminen on niin helppoa kuin se tulee.

Liquid Web -palvelussa on myös jälleenmyyjävaihtoehtoja, joissa käsittelet laskutusta asiakkaillesi; ratkaisupartnerin vaihtoehdot, joissa Liquid Web hoitaa laskutuksen, ja saat kuukausipalkkion; ja lähetysohjelma, jossa keskimääräistä paremmat kertaluonteiset palkkiot.

Liquid Web mainitsee erityisesti HIPPA-vaatimustenmukaisuuden ylläpidon verkkosivuillaan. Turvallisissa tietokeskuksissa, joita valvotaan 24/7/365, Ciscon palomuurit, varmuuskopiovoima, perusteellisesti tarkistetut työntekijät, fyysisesti lukitut kaapit ja jatkuva varmuuskopiointi ulkopuolella sijaitsevaan sijaintiin, Liquid Webissä on kaksi erillistä kokoonpanoa, yksi palvelin ja useita palvelimia, täyttävät tiukimmat HIPAA-vaatimukset.

Liquid Web tarjoaa tavanomaisen 30 päivän rahat takaisin -takuun – vähennettynä lisätuotteisiin tai verkkotunnuksen rekisteröintiin liittyvistä kustannuksista. Ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti on tarkoitettu vain nestemäisessä Web-sivustossa ylläpitämistä varten. Maksua ei palauteta, mutta pystyt säilyttämään verkkotunnuksen.

Liquid Web on aiemmin voittanut lukuisia palkintoja asiakaspalvelusta ja hallinnoidusta isännöinnistä. Vaikka on mahdollista löytää negatiivisia arvosteluita asiakkailta, se on harvinaista ja yritys saa kaiken kaikkiaan erittäin korkeat arvosanat asiakkailta. Toinen tapa arvioida suoritusta on asiakasluettelossa.

Liquid Web -yritys on luotettava MTV: n, Ducatin, FedExin, BOSE: n, American Airlinesin, National Geographicin ja monien muiden isoyritysten isännöintiratkaisuna..

Hinnoillaan Liquid Webiä ei sekoiteta budjettitason isäntäyrityksen kanssa, mutta ne tarjoavat kilpailukykyisiä hintoja ensisijaisen tason ominaisuuksilla. Niille, jotka eivät voi vaarantaa asiakaspalvelua, luotettavuutta, käyttöaikaa ja turvallisuutta, Liquid Web on hosting-yritys, joka harkitsee.

Avainominaisuudet

 • 24/7/365 asiakastuki
 • HIPAA-yhteensopiva
 • Yritysluokka
 • Täysi ohjauspaneelin tuki
 • Virus- ja roskapostisuojaus
 • Turvallisuuden parannukset
 • Katastrofin palauttaminen
 • CloudLinux
 • Järjestelmätason valvontahälytykset
 • Pelipalvelimet
 • Täysin hallittu verkkoinfrastruktuuri
 • Täysin hallittu laitteisto

Pikalinkit

Alan asiantuntijoiden tuomio LiquidWebistä

IsännöintipalvelutMitä ovat asiantuntijoiden juoru LiquidWebistä? Onko heidän asiakaspalvelu todella “sankarillinen” sellaisena kuin sen tarkoitetaan olevan? Kaikki merkit osoittavat kyllä. LiquidWeb saa erinomaisen huivin asiantuntijoilta, joilla on vankat 4 + tähdet viidestä kautta linjan.

Tässä on tärkeimmät asiantuntijalausuntojen otot:

 • Sankarillinen tuki on itse asiassa riittävä kuvaus yrityksen asiakaspalvelusta!
 • Suuri käytettävyys, ja ne ratkaisevat palvelinongelmat erittäin nopeasti
 • Laaja valikoima suojausvaihtoehtoja palomuurien, haittaohjelmien suojauksen, VPNS: n jne. Kanssa.
 • Fantastic omistettu palvelinvaihtoehto asiakkaille, jossa on paljon lisäosia paketin räätälöimiseksi
 • Virtuaali yksityinen palvelinvaihtoehto on toinen vahva valinta, joka on saatavana alhaisemmalla maksulla
 • Heidän hallinnoima WordPress-ratkaisu toimii hyvin sekä yritys- että henkilökohtaisille sivuille
 • Helppo käyttää hallintapaneelia hallintaan
 • Se voi olla kallista joillekin käyttäjille

Asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että LiquidWeb on loistava isäntäratkaisu yrityksille, joilla on siihen varaa. Erinomaisella asiakaspalvelulla ja käytettävyydellä, korkealaatuisen VPS-vaihtoehdon lisäksi, LiquidWeb-hosting nousee arvostelujensa kärkeen.

Positiiviset asiakasarviot ja suositukset LiquidWebissä

LiquidWebin asiakkaiden chitter chatter näyttää olevan enimmäkseen erittäin positiivinen: asiakkaat luottavat tarjoamiinsa palveluihin paljon, ja mikä tärkeintä, he voivat luottaa niihin. Tässä on käyttäjien suosituimpia kommentteja:

 • Erinomaiset vastausajat asiakaspalvelusta Teknisen tiimin vastaukset alle minuutti? Kyllä, LiquidWeb tarjoaa sen. Heidän keskipisteensä on Yhdysvalloissa, eikä offshore.
 • Suuri käyttöaika Asiakkaiden mukaan LiquidWebin käyttöaika on yksi isäntäalustan parhaista ominaisuuksista.
 • Kyky käsitellä monimutkaisia ​​teknisiä kysymyksiä Tämä puhuu kenties myös siihen tosiseikkaan, että yritys ei ulkoista heidän asiakastukeaan. Tekniset kysymykset laajennetaan nopeasti ja tarvittaessa.
 • Suojattu alusta Sijoita tietosi kykyyn.

LiquidWeb: Negatiiviset asiakasarvostelut ja valitukset

Vaikka asiakkaiden mielipiteet LiquidWebin palveluista ovat pääosin positiivisia, tässä on joitain seikkoja, jotka pahensivat muutamaa ihmistä.

  • Asiakaspalvelu voi olla hajanainen Näyttää siltä, ​​että muutama asiakas on viime aikoina kohdannut joitain vähemmän kuin päteviä asiakaspalvelun edustajia, vaikka tämä näyttää olevan poikkeus, ei normi.
  • Hinnoittelu on vähän korkea, jos sinulla on henkilökohtainen verkkosivusto Vaikka hinnoittelu saattaa olla korkea, jos sinulla on henkilökohtainen verkkosivusto (voit etsiä muualta), se sopii yrityksille hyvin. Ylläpito WordPress -ratkaisu voi sopia henkilökohtaisille sivuille.

Luotettavuus & Käyttöaste

VPS: lle ja hallituille isännöintisuunnitelmille Liquid Web takaa 100% verkon ja virran käytettävyyden tai sinulle hyvitetään kymmenkertaisesti seisokkeja tai virrankatkoksia. Omistuspalvelimille, jos viallinen laitteisto on vaihdettava, korjaus tehdään 30 minuutin kuluessa tai sinulle hyvitetään kymmenenkertainen lisäaika.

Liquid Webillä on kolme kokonaan omistamaa ja paikan päällä työskentelevää datakeskusta Michiganissa ja vastaava datakeskus Phoenixissa, Arizonassa, mikä antaa heille irtisanomisen luotettavan palvelun ja katastrofien palautuksen kannalta. Paikalla oleva henkilökunta tarkkailee palvelimia 24 tuntia vuorokauden ympäri, jotta ne pysyisivät ajan tasalla ja korjaisivat ongelmat mahdollisimman nopeasti. Tietokeskuksissa on teräsbetoniseinät, ja virta ja vaihtovirta ovat tarpeettomia UPS- ja dieselvarmuuskopioilla. Nestemäiset verkkotarjoukset videomatkat heidän tietokeskuksien verkkosivuilla.

Asiakkaat voivat varmuuskopioida manuaalisesti suunnitelman tarjoamasta ohjauspaneelista. Hallittuja palvelimia varmuuskopioidaan joka ilta. Liquid Web tarjoaa niin kutsutun “Guardian Backup” -toiminnon, joka tarjoaa jatkuvan varmuuskopion erillisestä kuukausimaksusta.

ominaisuudet & Työkalut

Katsotaanpa tarkemmin Just Hostin tarjoamia hyödyllisiä ominaisuuksia ja työkaluja.

Ominaisuus
Yleiskatsaus
OhjauspaneeliSuosittu cPanel toimitetaan suurimmalle osalle suunnitelmista, ja Plesk on saatavana Windows-palvelimelle suunniteltuihin suunnitelmiin. WordPress Multisite -tuki tulee kaikkien hallittujen WordPress-suunnitelmien kanssa, joten WordPress-sivustojasi voidaan hallita yhdestä hallintapaneelista..
LevytilaSe vaihtelee suunnitelmasta ja isännöintityypistä riippuen.
 • Jaettu – tavallinen 5 Gt, verkkovastaava 20 Gt, Professional 40 Gt, puolivälin oma 40 Gt: n SSD-tallennustila.
 • VPS – 50 Gt – 1,8 TB valitusta suunnitelmasta riippuen.
 • Omistettu – 250 Gt: n RAID-suojattu SSD-ensisijainen asema, 1 TB: n SATA-varmuuskopioasema
 • Ylläpito WordPress – 100 Gt – yli 1 TB SSD-tallennustila.
kaistanleveysJaetussa isännöinnissä kaistanleveys vaihtelee 240–640 Gt. Ylläpito WordPress aikoo sallia rajoittamattoman määrän vierailijoita. Omistettujen palvelimien ja VPS-isännöintiä varten kaistanleveys on rajoittamaton tuleville ja 5 TB lähtevän kaistanleveyden kuukaudessa.
Tietokannan tukiNestemäiset Web-tuet (suunnitelmasta riippuen) Percona, MySQL, Microsoft SQL, Cassandra, Hadoop ja ScaleArc.
Ilmainen verkkotunnusJaetussa isännöinnissä on 2–5 ilmaista verkkotunnusta valitusta suunnitelmasta riippuen. Kaikki paitsi pienin VPS-suunnitelma tarjoaa yhden ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin.
Useita verkkotunnuksiaUseita verkkotunnuksia on sallittu. Ylläpito WordPress-isäntä sallii jopa 10 sivuston alhaisimman suunnitelman ja jopa 200 sivuston yrityssuunnitelman avulla.
Tietojen varmuuskopiotLiquid Web tarjoaa Guardian-varmuuskopion, joka tekee jatkuvan varmuuskopion lisämaksusta kuukausittain. Käyttäjän luomat manuaaliset varmuuskopiot ovat mahdollisia ohjauspaneelin kautta, ja Managed WordPress -suunnitelmissa on automaattiset varmuuskopiot.
Yhden napsautuksen App InstallerSoftaculous ja Fantastico yhden napsautuksen asennussovellukset ovat saatavilla.
SähköpostitilitLiquid Web tarjoaa rajoittamattoman määrän sähköpostitilejä.
IsäntäturvallisuusLiquid Web tarjoaa SSH: n ja jaetun SSL: n ilmaiseksi (yhden vuoden ajan useimmissa suunnitelmissa). Tietokeskuksia tarkkaillaan henkilökunnalla ympäri vuorokauden. Itse hallinnoiduille suunnitelmille lähetetään sähköposti-ilmoituksia. Ydin- ja täysin hallittujen suunnitelmien hälytyksiin vastataan automaattisesti 10 minuutin kuluessa. On olemassa HIPPA-yhteensopivia vaihtoehtoja, jotka voit järjestää Liquid Web -palvelun avulla. DDoS-suojaus tarjotaan ylimääräisestä kuukausimaksusta.
Haittaohjelmien ja roskapostisuojausPalomuurisuojaus, perussähköposti ja virustorjunta ovat kaikilla tileillä ServerSecure-palvelun kautta. Ylimääräisiä turvatoimenpiteitä ja palvelinten kovettumista on saatavana ServerSecurePLUS-palvelussa lisäkuukausimaksulla. Lisäsuojausta sähköpostitse, edistyksellistä roskapostin ja haittaohjelmien suojaussovellusta, MailSecure, on saatavana ylimääräisellä dollarilla per verkkotunnus.
OstoskärrytLiquid Web tukee joitain suosittuja ostoskärryjä, mukaan lukien Agora, Cube Cart, Zen Cart ja muut. Voit tuoda ja asentaa ostoskärryjä myyjiltä, ​​joita ei ehkä ole saatavana Softaculousin tai Fantasticon kautta.
Ohjelmointikielten tukiLiquid Web tukee tavanomaisia ​​ohjelmointikieliä, kuten PHP, Perl, Python, Javascript, C ++ ja Ruby.
Sivustojen tilastotAWStats ja Webalizer ovat kaksi yleistä seurantatyökalua, ja ne toimitetaan CPanelin kautta. Myös muut seurantatyökalut, kuten Google Analytics, voidaan asentaa sivustoihin.
Lisäominaisuudet ja työkalutNessus Scanner etsii 10 dollaria kuukaudessa 10 haavoittuvuuksien ja haittaohjelmien varalta ja antaa raportteja. Nestemäiset web-kumppanit toimittavat Akamai: n kanssa CDN: n toimittamiseksi kuukausittain hintaan kaistanleveyden perusteella. Storm VPS -suunnitelmat tarjoavat VPN-vaihtoehtoja lisämaksusta.

suunnitelmat & hinnoittelu

Hosting-hinnoittelu muuttuu usein tarjousten ja kilpailun kautta. Tässä lueteltu hinnoittelu perustuu siihen, mitä Liquid Web -sivustolla on tämän artikkelin ajankohtana.

Nestemäinen verkko tarjoaa Jaettu hosting tosin se ei ole heidän pääpaino. Suunnitelmat ovat suhteellisen rajoitetut, ja niiden hinnat ovat korkeammat kuin monien muiden hosting-yritysten jakamat suunnitelmat. Liquid Web tarjoaa kuitenkin neljä jaettua hosting-suunnitelmaa.

standardi tarjoaa 5 Gt: n SSD-tallennustilaa, 240 Gt: n kaistanleveyttä ja kaksi ilmaista verkkotunnusta 14,95 dollarilla kuukaudessa.

webmaster tarjoaa 20 Gt: n SSD-tallennustilaa, 400 Gt: n kaistanleveyttä ja kolme ilmaista verkkotunnusta 19,95 dollarilla kuukaudessa.

ammattilainen sisältää erillisen IP: n, 40 Gt: n SSD-tallennustilan, 640 Gt: n kaistanleveyden ja viisi ilmaista verkkotunnusta 24,95 dollaria kuukaudessa.

Semi-Dedicated suunnitelma tarjoaa 40 Gt: n SSD-tallennustilaa, 640 Gt: n kaistanleveyttä, omistettua IP: tä ja viisi ilmaista verkkotunnusta 40 dollaria kuukaudessa.

Lisätty juuri viime vuonna, hallitsi WordPressiä on uusi lisäys Liquid Web -kokoonpanoon. WordPress-suunnitelmia on kuusi. Kaikki suunnitelmat tarjoavat rajoittamattoman kävijän ja ilmaisen SSL: n. Erot ovat SSD-tallennustilan määrässä (100 Gt – 1 TB) ja sallittujen sivustojen määrässä.

 • Henkilökohtainen on tarkoitettu jopa 10 sivustolle ja 100 Gt tallennustilaa 89 dollaria kuukaudessa.
 • Professional tarjoaa jopa 20 sivustoa ja 150 Gt tallennustilaa 149 dollaria kuukaudessa.
 • Agentti sallii jopa 40 sivuston ja 300 Gt tallennustilaa 229 dollarilla kuukaudessa.
 • Agency Plus on tarkoitettu 80 sivustoon ja 600 Gt tallennustilaa hintaan 395 dollaria.
 • Kauppa sallii jopa 160 sivuston ja 400 Gt tallennustilaa 445 dollarilla kuukaudessa.
 • Yrityssuunnitelma sallii jopa 200 sivustoa ja yhden TB: n ja enemmän tallennustilaa, joka on räätälöity hinnoittelu tarpeidesi perusteella.

Lisäksi Ylläpito WordPress-isännöintiin Liquid Webin painopiste on hallitussa isännöinnissä kautta omistettu palvelimet ja VPS-suunnitelmat. Niille, jotka tarvitsevat erillisiä palvelimia, on joitain konfiguroitavia vaihtoehtoja.

Valitse yksi ytimestä alkaen 199 dollaria kuukaudessa, yhden ytimen alkaen alkaen 289 dollaria kuukaudessa, kaksoisydin alkaen alkaen 349 dollaria kuukaudessa, kaksoisydin alkaen alkaen 540 dollaria kuukaudessa, kahden ytimen alkaen 899 dollaria kuukaudessa kuukaudessa, tai kaksois-14-ytiminen alkaen 1099 dollaria kuukaudessa.

Voit määrittää lisää RAM-muistia, enemmän tallennustilaa, Guardian-varmuuskopion, käyttöjärjestelmän, kaistanleveyden ja enemmän lisähintaan lähtöhinnasta alkaen.

Saatavana on 10 VPS-suunnitelmaa, jotka eroavat RAM-muistin ja tallennustilan mukaan. Aloitussuunnitelma on 1 Gt RAM-muistia ja 50 Gt tallennustilaa 50 dollaria kuukaudessa. Seuraavat yhdeksän suunnitelmaa tarjoavat ilmaisen SSL: n ja ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin ja alkavat 2 Gt RAM-muistilla ja 100 Gt: n SSD-tallennustilalla 79 dollarilla kuukaudessa. Menevät jopa 512 Gt RAM-muistia ja 1,8 TB SSD-tallennustilaa hintaan 2010 dollaria kuukaudessa.

Cloud VPS ja omistettu palvelimet ovat saatavana Storm-alustan kautta ja hinnoitellaan päiväittäin, hinnat alkavat 1,64 dollaria päivässä VPS: ltä ja 3,62 dollaria päivältä erillisillä palvelimilla.

Asiakaspalvelu

Liquid Web on oikeutetusti ylpeä asiakaspalvelustaan. Ne takaavat 59 sekunnin ensimmäisen vastauksen puheluihin, 30 minuutin vastauksen asiakaspalvelusähköposteihin ja 59 sekunnin alkuperäisen vastauksen live-keskusteluun. Sitä seurataan jatkuvasti, ja kuukausitilastot julkaistaan ​​Liquid-verkkosivuston etusivulla.

Heillä on puhelin, sähköposti ja suorakeskustelu käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa. Useimmat asiakasarviot heijastavat teknikoilta saatua tukea. Tuki on paikan päällä kaikissa neljässä Yhdysvaltain datakeskuksen sijainnissa.

Voit ottaa yhteyttä Liquid Web -puhelimeen puhelinnumerolla 800-580-4885 tai kansainvälisesti numerolla 1-517-322-0434. Tukipalvelua ja laskutusta sekä live-chatia koskevat sähköpostit löytyvät Liquid Web -palvelusta Yhteystiedot. Voit myös käyttää [email protected].

Yhteystietosivulla on myös yritysosoite Lansingissa, Michiganissa, samoin kuin tiedot mediasuhteista. Liquid Web tarjoaa myös perusteellisen tietopohja vastata kysymyksiin ja tarjota opetusohjelmia. Siellä on myös blogi joka näyttää postittavan säännöllisesti.

Helppokäyttöisyys

Liquid Web keskittyy tekemään siitä mahdollisimman helpon sinulle. He ovat erinomaisia ​​hallitussa isännöinnissä, mikä tarkoittaa, että keskityt yrityksesi ytimeen ja annat yli 400 Liquid Web -työntekijän hoitaa asioiden teknisen puolen. Yhden napsautuksen asennus Fantasticon ja Softaculousin avulla tekee sovellusten lisäämisestä helppoa.

johtopäätös

On ehdottomasti halvempia isännöintivaihtoehtoja. Kuitenkin harvat isännät tarjoavat hallinnoidun isännöinnin asteen ja ominaisuudet, joita Liquid Web tekee hinnoissaan. Liquid Web on tarkoitettu yrityksen omistajalle, joka tarvitsee turvallisuutta, luotettavuutta ja skaalautuvuutta kohtuulliseen hintaan. Tarjoushintametsästäjien tulisi etsiä muualta.

Useimpien asiakkaiden mielestä tähtituki, pätevä henkilökunta, kokonaan omistamat ja hallinnoimat tietokeskukset ja 100% taattu käyttöaika ovat ylimääräisten dollarien arvoisia..

Vertailla

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map