JustHost-arvostelu 2016

JustHost -yrityksen logo tarkistettu.


JustHost

Käy verkkosivustolla

8,9


AWA-pistemäärä

JustHost

JustHost on Linux-pohjainen, kilpailukykyisesti hinnoiteltu web-isäntä, jossa on täydellinen luettelo ominaisuuksista, jotka tarjoavat tasapainon toiminnallisuudesta ja budjetista. Vuonna 2008 perustetulla JustHost -yrityksellä on ollut yksi parhaimmista luotettavuusrekisteristä yrityksessä. Lue JustHost-arvostelu alla.

Plussat

 • Rajoittamaton levytila
 • Rajoittamaton verkkotunnuksen isännöinti
 • 30 päivän rahat takaisin takuu
 • Ilmainen komentosarjakirjasto

Haittoja

 • Aggressiivinen myynti
 • Vaikea tärkeä olemassa oleva WordPress-blogi
 • Pidempi verkkotunnuksen rekisteröintiprosessi

Yleiskatsaus

 • Verkkosivusto: www.justhost.com
 • pääkonttori: Glendale, Kalifornia
 • Perustamisvuosi: 2008
 • Isännöidyt sivustot: 50000+
 • Luokat: Sivujen ylläpito
 • Palvelut: Jaettu Web-hosting
 • Rahat takaisin takuu: 30 päivää

JustHost on tarkoitettu pienyrityksen omistajalle ja henkilölle, joka etsii paljon ominaisuuksia budjetista. Aikaisemmin JustHost on keskittynyt jaettuun isännöintiin, mutta viime aikoina se on lisännyt VPS: ää ja omistettuja palvelinvaihtoehtoja.

Uudet tarjoukset eivät kuitenkaan ole yhtä kilpailukykyisesti hinnoiteltuja kuin jaetut hosting-suunnitelmat. Joten, vaikka on olemassa skaalautuvuus, se on kalliimpaa kuin jotkut vastaavat isäntäpalvelujen tarjoajat. Tämä rajoittaa jonkin verran tilaa verkkosivustosi kasvattamiseen, jos budjetti on huolenaihe.

Tästä huolimatta löydät JustHost-palvelussa kaiken tarvittavan aloittamiseen sivustollasi. Pro-suunnitelman avulla saat yhden ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin, rajoittamattoman sähköpostitilin ja mahdollisuuden isännöidä rajaton määrä lisädomeeneja ja aliverkkotunnuksia.

Kaikissa suunnitelmissa mainostetaan rajatonta kaistanleveyttä, mutta niin ei ole tiukasti. Sen on tarkoitus olla rajoittamaton säännölliseen käyttöön, ja JustHost ilmoittaa sinulle, jos se mielestäsi käyttääsi liikaa. Voit noutaa sivusi nopeasti malleilla Just Host -sivuston rakennustyökalulla.

Käyttäjäystävällisen CPanel-palvelun avulla sinulla on tapa hallita verkkosivustoasi tehokkaasti. MOJO Marketplace tarkoittaa pääsyä yhden napsautuksen asennukseen, joka sisältää satoja lisäosia ja komentosarjoja. Verkkovastaaville, jotka tarvitsevat verkkokauppaa, voit lisätä ostoskorin tai asentaa jonkin kärryistä MOJO Marketplacesta.

Asiakaspalvelu on etusijalla ja tukea tarjotaan ympäri vuorokauden. JustHost on ResellerClubin kanssa yhteistyökumppani auttaakseen jälleenmyyjäpalveluista kiinnostuneita.

JustHost oli yksi ensimmäisistä yrityksistä, joka tarjosi milloin tahansa rahojen palautustakuun. Ensimmäisen 30 päivän aikana se on täysi hyvitys – vähennettynä lisätuotteisiin tai verkkotunnuksen rekisteröintiin liittyvistä kustannuksista. Ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti on tarkoitettu vain Just Host -palvelimen ylläpitoon. Tätä maksua ei palauteta, mutta pystyt pitämään verkkotunnuksen.

Voit siirtää verkkotunnuksen toiselle rekisterinpitäjälle tai pitää sen rekisteröitynä Just Host -palvelussa. 30 päivän kuluttua samat lisäosa- ja verkkokustannusten rajoitukset pysyvät voimassa, ja hyvitys tapahtuu kaudellesi jäljellä olevalle ajalle.

Toimikausi päättyy ennenaikaisesti. Tämä takuu antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla Just Host -sovellusta, ja jos se ei vastaa tarpeitasi, peruuta ja saat hyvityksesi.

Jos sinulla on WordPress-sivusto, JustHost tekee WordPressin asentamisen helpoksi MOJO Marketplacen kautta. Ei ole hallittua WordPress-hosting-palvelua. On kuitenkin olemassa WordPress-palvelun optimoitu hosting, joka on tarkoitettu vain WordPress-sivustoille ja on suunniteltu optimoimaan niiden suorituskyky.

Käytätpä WordPressiä vai ei, JustHost tarjoaa luotettavan käytettävyyden. Vaikka takuuta ei ole, he vaativat 99,9%: n käytettävyyttä.

JustHost on aiemmin voittanut lukuisia palkintoja asiakaspalvelusta, hinnoittelusta, luotettavuudesta ja blogin isännöinnin parhaaksi tarjoajaksi. Kuten useimmat budjetti-web-palveluntarjoajat, Just Host -palvelussa on hehkuva arvosteluja ja erittäin kielteisiä arvosteluja.

Sen maine on parantunut vuodesta 2010, kun se myytiin Endurance International Group (EIG) -yritykselle, joka on sama yritys, joka omistaa monia muita palveluntarjoajia, kuten BlueHost ja HostGator. Kaiken kaikkiaan JustHostilla on hyvä maine – etenkin ottaen huomioon hintaominaisuudet.

Usein halvin isäntä ei ole paras vaihtoehto. JustHost tarjoaa kilpailukykyisiä hintoja, mutta tarjoaa ominaisuuksia, joita voit odottaa paljon kalliimmalta isäntältä. JustHostin helppokäyttöisyys, erinomainen asiakaspalvelu, CPanelin käyttö ja ilmaiset lisäominaisuudet tekevät JustHost-hosting-palvelusta harkittavan – varsinkin jos olet budjettitietoinen.

Avainominaisuudet

 • Ilmainen verkkotunnus
 • Ilmainen pika-asennus
 • 24/7 tekninen tuki
 • Ilmainen sivuston rakentaja
 • POP3-sähköpostin tuki
 • Suojattu Shell-käyttö
 • Spam Assassin -suoja
 • Kohteliaisuus sivuston varmuuskopiointi
 • Useita 10 gigabitin Ethernet-yhteyksiä
 • 24/7 verkonvalvonta
 • SSL-suojattu palvelin
 • Web-tiedostonhallinta

Pikalinkit

Alan asiantuntijoiden tuomio JustHostista

Web hostingAsiantuntijoiden mukaan JustHost on korkein hinnoittelussa. Käyttäjät voivat luoda verkkosivuston, joka on niinkin alhainen kuin 3,95 dollaria kuukaudessa. Kun otetaan huomioon heidän palveluihin liittyvät haitat, se ei kuitenkaan välttämättä ole arvo. Silloinkin kohtuuhintainen hinnoittelu ei riitä ansaitsemaan yli 3 tähden JustHost-asiantuntijoilta.

Kriitikot suorittivat myös erilaisia ​​testejä seisokkien ongelmien mittaamiseksi. Niiden tulosten perusteella JustHost on pitkällä web-hosting-palvelujen luettelon pohjalla, kun kyse on katkoksista ja seisokkeista. Tämä on tärkeä kysymys yrityksille. Kun kävijät ja kuluttajat eivät pääse verkkosivustollesi, vaikutus suoraan voittoihin.

Vaikka asiantuntijat ylistävät verkkosivustojen rakennustyökaluja ja sovellusmarkkinoita, nämä ominaisuudet eivät riitä poistamaan huonoa suorituskykyä. Asiantuntijat antoivat JusHostille arvosanan kohtuullisesta tai hyvästä. Viime kädessä markkinoilla on yksinkertaisesti parempia vaihtoehtoja, jotka ovat erittäin suositeltavia.

 • http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2426347,00.asp

Positiiviset asiakasarvostelut ja suositukset JustHost-sivustolla

Suurin osa kuluttajien myönteisistä arvostelut on saatu vuosien takaa. Viimeisimmät arvostelut kommentoivat sitä tosiasiaa, että JustHost oli aiemmin yksi markkinoiden luotettavimmista ja edullisimmista vaihtoehdoista. Valitettavasti tämä ei enää näytä olevan. He eivät ole vain pysyneet ajan tasalla alan suuntauksista ja tarjoavat samoja ominaisuuksia kuin kilpailijat, vaan heillä on myös paljon teknisiä ongelmia.Asiakkaat haluavat pystyä luottamaan isännöintipalveluihinsa pitääkseen sivustonsa yllä ja toimiessaan nopeasti ja osoittaakseen ja ratkaista ongelmia. Vaikuttaa siltä, ​​että JustHost ei enää pysty siihen, mikä tarkoittaa, että edes alhainen hintalappu ei ole sen arvoinen. Kaiken kaikkiaan käyttäjät antoivat JustHost-palvelulle keskimäärin 2/5 tähteä.

Negatiiviset asiakasarviot ja valitukset JustHostissa

Kuluttajien arvioiden perusteella vaikuttaa siltä, ​​että JustHost on kokenut joitain suuria ongelmia viimeisen vuoden aikana, ja sen ei ole vielä palauduttava. Käyttäjät, jotka olivat tyytyväisiä palveluun ja olivat uskollisia yritykselle, kertovat nyt muille pysyä poissa. Osa ongelmasta liittyy tietoturvaloukkauksiin, jotka koskivat monia asiakkaita ja aiheuttivat paljon päänsärkyä. Näyttää myös siltä, ​​että heidän palvelimet ovat olleet vähemmän kuin luotettavia ja vastuussa paljon seisokkeista ja hitaista latausaikoista viimeisen 12 kuukauden aikana..

Asiakkaat ovat turhautuneita jatkuvaan ongelmajoukkoon ja asiakastuen puuttumiseen. Heillä on vaikeuksia ottaa yhteyttä ketään ja he saavat vain säilöttyjä vastauksia ja tyhjiä lupauksia korjata ongelmat.

 • http://www.whoishostingthis.com/hosting-reviews/justhost/
 • https://webhostinggeeks.com/user-reviews/justhost/

Luotettavuus & Käyttöaste

Just Host väittää, että käyttöaika on 99,9% luotettavuutta, vaikka he eivät takaa sitä. Vain isäntä ylläpitää palvelimillaan kuukausittain huoltotöitä, joiden mukaan seisokkeja voi olla jopa 45 minuuttia kuukaudessa.

Elokuuhun 2011 mennessä tilastot osoittavat, että käyttöaikaennätys oli 99%: n korkeimmalla alueella – kuukauden alin käyttöaika oli 99,51%, useiden kuukausien käyttöaika 99,99%..

Suurin osa asiakkaista antaa myönteisiä arvosteluja käyttöaikaan, mutta jotkut käyttäjät ovat valittaneet liiallisista seisokkeista. Kaiken kaikkiaan käyttöaika on Just Hostilla keskimääräistä suurempi.

Just Host ei tarjoa tarpeettomia tai peilattuja varmuuskopioita. Asiakkaita rohkaistaan ​​tekemään varmuuskopioita sivustoltaan CPanelilla ja lataamaan ja tallentamaan varmuuskopiot paikallisessa järjestelmässä. Automaattiset varmuuskopiot CPanelin kautta ovat rajoitettu 30 gigatavuun, vaikka suurempia varmuuskopioita voidaan tehdä SSH: lla.

Vaikka jaetulle isännöinnille ei ole redundanssia palvelintasolla, on olemassa UPS-järjestelmä ja Just Host -palvelimessa on dieselgeneraattoreita varmuuskopiointivarmuudelle luotettavan käytettävyyden varmistamiseksi. Useat 10 Gigabitin Ethernet-yhteydet tarjoavat nopean, redundanttisen pääsyn.

Paikalla oleva henkilökunta tarkkailee palvelimia 24 tuntia vuorokauden ympäri, jotta ne pysyisivät ajan tasalla ja korjaisivat ongelmat mahdollisimman nopeasti.

ominaisuudet & Työkalut

Katsotaanpa tarkemmin JustHostin tarjoamia hyödyllisiä ominaisuuksia ja työkaluja.

Ominaisuus
Yleiskatsaus
OhjauspaneeliCPanel on laajimmin käytetty web-hosting-ohjauspaneeli, ja juuri Just Host tarjoaa sen. JustHost tekee CPaneliin joitain mukautuksia, mikä saattaa olla huolestuttava, jos sivusto siirretään myöhemmin.
LevytilaSe vaihtelee suunnitelmasta ja isännöintityypistä riippuen.
 • Jaettu: Perus 50 Gt, Starter 150 Gt, Plus 150 Gt, Pro Unmitred (Rajoittamaton ohjeiden sisällä).
 • VPS: 30–240 Gt valitusta suunnitelmasta riippuen.
 • Omistettu: Normaali 500 Gt (Raid 1), Enhanced and Premium 1TB (Raid 1).
kaistanleveysJaetussa isännöinnissä kaistanleveys on mittaamaton, mikä tarkoittaa rajoittamatonta (ohjeiden sisällä). Omistettujen palvelimien kaistanleveys on suunnitelmasta riippuen joko 5 TB, 10 TB tai 15 TB kuukaudessa. VPS-hosting vaihtelee suunnitelmasta riippuen 1–4 TB kuukaudessa.
Tietokannan tukiBlogit, foorumit, sisällönhallintajärjestelmät (kuten WordPress) ja monet ostoskärryt vaativat MySQL-tietokantoja. JustHost tukee MySQL: tä (samoin kuin PostgreSQL) ja tarjoaa phpMyAdmin-tietokannan hallintaan – kaikki pääsee CPanelista. Jaetussa isännöinnissä Basic- ja Starter-tietokantoja on 20, ja Plus- ja Pro-ohjelmia ei ole rajoitettu.
Ilmainen verkkotunnusPerussuunnitelmassa on yksi ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti niin kauan kuin ylläpidät suunnitelmaa. Plus- ja Pro-suunnitelmat tarjoavat yhden ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin vuodeksi. VPS ja erilliset hosting-suunnitelmat tarjoavat yhden ilmaisen verkkotunnuksen.
Useita verkkotunnuksiaUseita verkkotunnuksia on sallittu. Lukumäärä vaihtelee suunnitelman mukaan 20: sta Basic: iin ja rajoittamattomaan Pro: lle. Kaikkia verkkotunnuksiasi voidaan hallita yhdestä CPanelista.
Tietojen varmuuskopiotJustHost suorittaa säännöllisiä varmuuskopioita palvelimistaan, mutta suosittelee asiakkaita tekemään omat säännölliset varmuuskopiot, joita he tallentavat paikallisesti. Voit tehdä varmuuskopioita manuaalisesti ilmaisella Sivun varmuuskopio -versiossa CPanelissa, tai voit maksaa kuukausimaksun Pro-versiosta, joka ajoittaa ja automatisoi varmuuskopiot tiedosto- tai kansiotasolle..
Yhden napsautuksen App InstallerLisää työkalut ja lisäosat nopeasti käyttämällä MOJO Marketin yhden napsautuksen asennusohjelmaa. Yhden napsautuksen asennukset ovat käytettävissä WordPressissä, ostoskärryissä, postituslistoissa ja muussa. Skriptit voidaan lisätä sivustoosi SimpleScriptin yhden napsautuksen asennusohjelman avulla.
SähköpostitilitJaetussa isännöinnissä Basic sallii viiden sähköpostitilin, Starter ja Plus sallivat 100 tilin ja Pro sallii rajoittamattoman määrän tilejä.
IsäntäturvallisuusJust Host tarjoaa SSH: n ja jaetun SSL: n ilmaiseksi. Jos sinulla on oma IP, SSL-varmenteita on saatavana Just Hostilta tai voit asentaa sellaisen SSL-palveluntarjoajilta, kuten GeoTrust tai Comodo. POP3 Secure ja Secure IMAP -sovellusta tuetaan turvallisessa sähköpostissa.
Verkkosivun rakentajaJustHostin Site Builder -sovelluksella on yli 400 mallia, jotka auttavat verkkosivustosi rakentamisessa. Vedä ja pudota -sovelluksen Weeblyn perusversio on ilmainen, ja Pro- ja e-Commerce -versiot, joissa on enemmän ominaisuuksia, ovat saatavana kuukausimaksulla.
Haittaohjelmien ja roskapostisuojausPlus- ja Pro-suunnitelmiin sisältyy SpamExperts, joka tarjoaa sähköpostin suodatuksen. Voit lisätä sen perus- ja aloitussuunnitelmiin kuukausimaksulla. SiteLock Security on saatavana myös 2,50–41,67 dollaria kuukaudessa / verkkotunnus.
OstoskärrytJust Host tukee joitain suosittuja ostoskärryjä, kuten Agoraa, Cube Cartia, Zen Cartia ja muita. Voit tuoda ja asentaa ostoskärryjä myyjiltä, ​​joita ei ehkä ole saatavana MOJO Marketin kautta. Voit myös antaa ohjelmoijan kirjoittaa ja asentaa mukautetun ostoskorin.
Ohjelmointikielten tukiJustHost tukee perinteisiä Linux-ohjelmointikieliä, kuten PHP, Perl, Python, Javascript ja Ruby.
Sivustojen tilastotAWStats ja Webalizer ovat kaksi yleistä seurantatyökalua, ja ne toimitetaan CPanelin kautta. Muut seurantasovellukset, kuten Google Analytics, voidaan asentaa JustHost-sivustoihin.
Lisäominaisuudet ja työkalutOmistettu IP on saatavana hintaan 47,88 dollaria vuodessa. Edistyneemmille käyttäjille JustHost tukee SSH: ta, palvelinpuolet sisältävät ja mahdollisuuden muokata .htaccess-tiedostoja. Plus- ja Pro-jaetulle isännöintisuunnitelmalle on tarjolla ilmaisia ​​markkinointitarjouksia Google AdWordsille ja Yahoo-mainonnalle (150 dollaria Plusille, 300 dollaria Prolle)..

suunnitelmat & hinnoittelu

JustHost järjestää säännöllisesti kampanjoita, joten suunnitelmien hinnoittelu on joustavaa. Pidemmille ehdoille on myös hintatauko, ja paras arvo on 36 kuukauden kausi.

JustHost tarjoaa rahojen palautustakuun, joten sinun ei tarvitse huolehtia lukittuvuudesta, jos suunnitelma ei vastaa tarpeitasi. Alla olevat hinnat heijastavat sitä, mitä Just Host tarjoaa tämän arvosteluhetkellä, mukaan lukien tarjoukset.

Jaettua hosting-suunnitelmaa on neljä – Basic, Starter, Plus ja Pro.

Perus- ja aloitussuunnitelmat ovat hyvin samankaltaisia, paitsi että aloitussuunnitelmassa on 150 Gt tallennustilaa verrattuna Peruksen 50 Gt: n, ja Starter-suunnitelma sallii 100 sähköpostitilin Basicin viiteen tiliin. Aloitussuunnitelmaan ei kuulu ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti, kun taas Basic. Molemmilla on rajoittamaton kaistaleveys, 25 aliverkkotunnusta, 20 MySQL-tietokantaa, Sivuston varmuuskopion perusversio ja palvelimen vakiosuorituskyky.

Plus- ja Pro-suunnitelmat tarjoavat enemmän paketeissaan, mukaan lukien enemmän tallennustilaa (rajoittamaton Pro: lle), rajoittamaton MySQL-tietokanta, rajaton kaistanleveys ja yhden vuoden rekisteröinti ilmainen yhdelle verkkotunnukselle. Pro tarjoaa myös yhden ilmaisen erillisen IP-osoitteen, ilmaisen SSL-varmenteen ja Site Backup Pro -sovelluksen. Pro-suunnitelmassa on myös 80% vähemmän tilejä palvelinta kohti. Se tarjoaa korkean suorituskyvyn palvelimia, joilla on enemmän nopeutta ja tehoa.

Tavallinen hinnoittelu perustuu kuukausittain tai 12, 24 tai 36 kuukauden ehtoihin. Maksu koko valitulta ajalta maksetaan palvelun alkaessa. Perusmaksun perusmaksu on 9,99 dollaria kuukaudesta toiseen, ja se hajoaa 8,99 dollariin kuukaudessa vuodessa, 8,49 dollari kuukaudessa kahdeksi vuodeksi ja 7,99 dollari kuukaudessa kolmeksi vuodeksi.

Aloitussuunnitelma on vastaavasti 7,99, 7,49, 6,99 ja 5,99. Plussisuunnitelmat ovat 14,99 dollaria, 11,99 dollaria, 11,49 dollaria ja 10,99 dollaria. Pro-suunnitelma on 29,99 dollaria, 25,99 dollaria, 24,99 dollaria ja 23,99 dollaria.

Yhden kuukauden suunnitelmista on myös 20 dollarin perustamismaksu. Starter-suunnitelmalle aiheutuisi lisäkustannuksia verkkotunnuksen rekisteröinnistä joko Just Hostin tai muun rekisterinpitäjän kanssa. Jos peruutat Basic-, Plus- tai Pro-suunnitelmat rahat takaisin -takuun nojalla, 15,99 dollaria pidätetään palautuksesta toimitetun verkkotunnuksen rekisteröinnin kustannusten maksamiseksi. Pidät verkkotunnuksen loppuvuoden ajan – tai pidempään, jos jatkat verkkotunnuksen rekisteröintiä.

Jos sinulla on verkkosivusto toisen isännän kanssa ja haluat, että siirto tehdään sinulle, JustHost asettaa sen yhdellä kertaa 149,99 dollarin veloituksella..

Vakiohinnalla perussuunnitelma olisi paras aloittelijalle – hyvä ominaisuuksien ja budjetin tasapaino. Tämän tarkastelun aikaan JustHostilla on kuitenkin Basic 2,95 dollaria kuukaudessa, Plus 4,95 dollaria kuukaudessa ja Pron 9,95 dollaria kuukaudessa.

Useimmille käyttäjille Plus tarjoaisi parhaan mahdollisen hinnan ja useimmat ominaisuudet tarjoushinnalla. Suurempien sivustojen, verkkokauppasivustojen ja niille, jotka haluavat eniten ominaisuuksia, jotka sisältyvät suunnitelmaan, Pro-suunnitelman tarjoushinta on kilpailukykyinen muiden isäntäyritysten kanssa.

Tarjoushinnat palautuvat tavanomaiseen hinnoitteluun ensimmäisen kauden lopussa, joten pidemmillä ehdoilla on järkeä hyötyä rahastasi.

Niille, jotka tarvitsevat erillisiä palvelimia, tarjotaan kolme suunnitelmaa, jotka vaihtelevat standardin 149.99 dollarista kuukaudessa Premium-palvelun 249.99 kuukauteen. Kaikissa kolmessa suunnitelmassa on CPanel ja WHM, joilla on pääkäyttäjän käyttöoikeudet palvelimen hallintaan.

Sinulla ei ole sopimusta JustHost-suunnitelmien kanssa. Voit päivittää tai alentaa suunnitelmaa tai muuttaa kausien pituuksia milloin tahansa soittamalla laskutusosastolle.

Asiakaspalvelu

Just Host saa jatkuvasti korkeita arvosanoja asiakaspalvelustaan. Heillä on puhelin, sähköposti ja suorakeskustelu käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa. Useimmissa asiakasarvioissa sanotaan, että saatu palvelu on ystävällistä ja asiantuntevaa ja että tukikysymykset ratkaistaan ​​nopeasti.

Kuten minkä tahansa palvelun tapauksessa, asiat eivät aina mene sujuvasti, eikä kaikki arvostelut ole ruusuisia. Mutta hyvä asiakaspalvelu annetaan syynä JustHostin valitsemiseen ja pysymiseen.

On epäselvää, missä tuki fyysisesti sijaitsee, vaikka tukihenkilöt puhuvat englantia. Just Hostilla on toimipisteet Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Australiassa ja Yhdysvalloissa sijaitseva tietokeskus sijaitsee Chicagossa, Illinoisissa.

Voit ottaa yhteyttä Just Hostiin puhelimitse numerolla 888-755-7585.

Tukipalvelun ja laskutuksen sähköposti sekä live-chat löytyvät Just Host -sivustolta Yhteystiedot.

Voit myös käyttää [email protected].

JustHostin verkkosivustolta löydät a tietopohja yli 812 merkinnällä vastaamaan moniin kysymyksiisi, samoin kuin lähes 40 video-oppaat.

Siellä on myös blogi, mutta ilmoitusta ei ole ollut vuoden 2014 puolivälin jälkeen.

Helppokäyttöisyys

JustHost pyrkii tekemään verkkosivustosta asiakkaalle mahdollisimman helpon. CPanel on yksi yleisimmin käytetyistä, käyttäjäystävällisistä taustoista, joita käytettävissä verkkosivustosi hallintaan.

MOJO Marketplace ja SimpleScript tekevät työkalujen ja lisäosien lisäämisestä yhden napsautuksen. Joomla, WordPress, OSCommerce ja muut ovat yksinkertaisia ​​asennuksia yhdellä napsautuksella.

On hieman monimutkaisempi siirtää olemassa oleva WordPress-sivusto JustHostiin, mutta JustHost tarjoaa heidän sivustolleen opetusohjelman, joka auttaa sinua.

johtopäätös

Hosting-yritystä on vaikea arvioida tai suositella asiakasarvioiden perusteella. Monet kielteiset arvostelut ovat kilpailijoiden palkkaamia ihmisiä, ja monet myönteiset arvostelut ovat tytäryhtiöiltä, ​​jotka yrittävät lisätä sivuston suosiota.

Silti, jos jätät huomioimatta erittäin negatiiviset ja liian hehkuvat positiiviset arvostelut, asiakastyytyväisyys näyttää olevan Just Host -yrityksen keskimääräistä korkeampi.

Kilpailu on kovaa isännöintipalvelujen budjettimarkkinoilla. Just Host erottaa toisistaan ​​helppokäyttöisyyden ja suuren määrän tarjottuja palveluita – enemmän kuin monet muut edullisemmat vaihtoehdot.

Se on erinomainen valinta pienyrityksen omistajalle tai budjettihoitajalle.

Mukana toimitettujen palveluiden ja ominaisuuksien, kuten yhden napsautuksen asennuksen vuoksi, se on hyvä valinta aloittelijoille, varsinkin kun he voivat aloittaa aloittamisen ilman suuria isännöintikustannuksia.

Vertailla

JustHost

89

InMotion-hosting

96

SiteGround

95

iPage

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map