Jimdo-arvostelu 2016


Jimdo

Käy verkkosivustolla

9,3


AWA-pistemäärä

Jimdo

Jimdo-verkkosivustojen rakentaja on syntynyt vuonna 2007 saksalaisten kehittäjien tiimistä. Hän on kuullut täysivaltaiseksi verkkosivustojen rakentajaksi satelliittiryhmien kanssa ympäri maailmaa. Alusta on vahva valinta pienille yrityksille, jotka haluaisivat itse rakentaa yksinkertaisen sivuston. Tämä lausunto koskee erityisesti niitä, jotka tarvitsevat integroidun verkkokaupan perustoiminnot. Lue alla oleva Jimdo-arvostelu.

Plussat

 • Laaja verkkokauppapaketti
 • Hyvä bloggaamiseen
 • Toimii iOS- ja Android-sovellusten kanssa
 • HTML- ja CSS-muokkaus saatavilla
 • Vahvat SEO-vaihtoehdot maksetuille suunnitelmille

Haittoja

 • Rajoitettu tili ilmaisesta suunnitelmasta
 • Ei ole helppo liikkua editorissa
 • Ei salli useita osallistujia
 • Rajoitetut mallit
 • Ei sivuston vientivaihtoehtoa

Yleiskatsaus

 • Verkkosivusto: www.jimdo.com
 • pääkonttori: Hampuri, Saksa
 • Perustamisvuosi: 2007
 • Työntekijät: 200
 • Rakennetut sivustot: 15000000+
 • Luokat: Verkkosivun luomisohjelmisto
 • Kieli (kielet: Englanti, saksa, ranska, espanja, italia, japani, venäjä, hollanti 
 • Ilmainen kokeilu: 30 päivää
 • Rahat takaisin takuu: 30 päivää

Jimdo tarjoaa erikoistarjouksen DIY-verkkosivustojen rakentajien maailmalle kohdennetuissa verkkokaupan ratkaisuissa. Alusta tarjoaa ilmaisia ​​ja maksettuja suunnitelmia, rajoitetulla mallivalinnalla, mutta vahvoilla verkkosivustojen lisäosilla, jotka auttavat sivustosi rakentamisessa. Maksetut suunnitelmat tarjoavat hyvän vastineen rahalle ominaisuuksilla, kuten analytiikka, SEO ja useat sähköpostiosoitteet.

Toimittaja ei ole puhdas vedä ja pudota, mutta tarjoaa monia mukautuksia, kun malli on valittu ja saat mahdollisen vaihtoehdon läpi..

Mikä on parasta Jimdo-käytön suhteen?

Jimdo antaa sinun avata verkkokaupan ilman mitään aikaisempaa koodaustietoa. Jopa JimdoFree-suunnitelmalla, sinulla on mahdollisuus lisätä jopa viisi tuotetta myymälääsi. Se ei ole niin painava kuin pelaajat kuten Magento ja Gambio, mutta voit tehdä sen kaiken helposti.

Kenelle Jimdo on?

Jimdo on hyvä valinta pienyrityksille, joilla on verkkokauppa. Lisää tavaroitasi, suorita varastonhallintaa, käsittele maksuja PayPalin kautta. Se on helppoa. Jos olet Etsy-myymälän omistaja ja etsit eri alustaa, Jimdo saattaa olla erinomainen valinta.

Koska Jimdolla on myös kohtuullisen hyvä blogialusta, se kannattaa käyttää myös siihen – varsinkin jos pidät päivityksestä liikkeellä heidän mobiilisovellustensa ansiosta.

Taiteilijoille, suunnittelijoille tai luoville tyypeille se ei tule olemaan paras alustasi sinulle – työkalu ei ole yhtä luovasti määritettävissä kuin muut pelissä. Niille, jotka myyvät paljon verkkoa, kannattaa ehkä kokeilla uutta ratkaisua.

Kuinka skaalautuva on Jimdo-verkkosivusto?

Teknisesti Jimdo-verkkosivusto voi olla niin suuri kuin haluat sen olevan! Jimdo Professional -suunnitelma tarjoaa rajattoman määrän tallennustilaa, joten se voi olla niin runsaasti mediaa kuin haluat. JimdoFree-suunnitelma alkaa 500MB.

Jos haluat perustaa verkkokaupan, josta haluat yhä päivänä kasvaa mammutiksi, voi olla parempi etsiä muualta. Muut alustat tarjoavat paremman hallinnan suurille kaupoille, ja Jimdolla ei ole sisältösi vientivaihtoehtoa, jos joudut siirtymään muualle.

Millainen maine Jimdolla on?

Jimdo ei ole yksi suurimmista nimistä verkkosivustojen rakennuspelissä, mutta se on ollut olemassa jo kahdeksan vuotta. Alusta on läpikäynyt muutaman huomattavan päivityksen, jolloin ihmisten valmiit projektit näyttävät ammattimaisemmilta ja nykyaikaisemmilta kuin aiemmat palvelun iteraatiot. Jimdo on tähän mennessä rakentanut 15 miljoonaa verkkosivustoa.

Alusta tarjoaa samanlaisen tietosuojakäytännön muille. Yhteystietosi tallennetaan, ellet poista tiliäsi käytöstä, se käyttää evästeitä, kirjaa IP-osoitteesi. Tietoja ei koskaan myydä. Verkkosivustollesi ladatut kuvat tai tiedostot voidaan tallentaa joko Amazon S3- tai Nirvanix-pilvipalveluihin. Kaikki muut tiedot tallennetaan Jimdo-palvelimille.

Onko Jimdolla rahat takaisin -takuu?

Onneksi kyllä, ja paljon siitä! Jimdo tarjoaa 30 päivän ilmaisen kokeilun sekä JimdoPro- että JimdoBusiness-suunnitelmistaan. Aloita JimdoFree-suunnitelmalla ja vaihda sitten joko JimdoPro- tai JimdoBusiness-ilmaiseen kokeiluversioon, jos asiat näyttävät hyvältä.

Avainominaisuudet

 • Mobiilisovellus
 • Salasanasuojaus
 • Kattava blogialusta
 • SEO video-oppaat
 • PayPal-maksuyhdyskäytävän integrointi
 • Muokattu verkkotunnus
 • Sosiaaliset widgetit
 • Optimoitu mobiililaitteille
 • Google Maps -integraatio
 • Google Analytics -integraatio
 • 500 Mt rajoittamattomaan tallennustilaan
 • Tukee 8 eri kieltä

Alan asiantuntijoiden tuomio Jimdosta

Website BuilderYleensä asiantuntijat antavat Jimdolle hyvän tai keskimääräisen arvosanan. Jimdo päätti luoda verkkosivustojen rakentajan, jota olisi helppo käyttää, ja kriitikot uskovat varmasti saavuttaneen tämän tavoitteen. Jopa uusia ominaisuuksia lisätään tavoitteena olla tekemättä asioista liian monimutkaisia. Jimdon kanssa käyttäjäkokemus on ensisijainen ja se on selvää sekä heidän lähestymistavassaan liiketoimintaan että tuotteeseen.

Yleisin kritiikki liittyy Jimdo-malleihin. Sivustojen rakentajien keskuudessa tämä on yleinen valitus. On haastavaa miellyttää kaikkia, etenkin kun jokaisella käyttäjällä on erilaisia ​​makuja ja odotuksia. Hyvä uutinen on, että Jimdo lisää säännöllisesti uusia malleja ja tarjoaa vankkoja, mobiiliystävällisiä vaihtoehtoja.

Viime kädessä asiantuntijat suosittelevat Jimdoa jokaiselle, joka etsii arvoa ja helppokäyttöisyyttä. Jos nämä ovat tärkeimpiä prioriteetteja, et tule pettymään ohjelmistoon.

 • http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2470481,00.asp
 • http://www.sitebuilderreport.com/website-builders/review/jimdo
 • 20. huhtikuuta 2016

Positiiviset asiakasarvostelut ja suositukset Jimdosta

Vaikka Jimdo-ilmaisversioon sisältyy varmasti joitain rajoituksia, käyttäjiä oli paljon, jotka olivat tyytyväisiä ilmaiseen hintaan käytettävissä olevien työkalujen ja ominaisuuksien määrään. Tämän avulla kuka tahansa voi rakentaa verkkosivuston ja tehdä itselleen nimen verkossa. Lisäksi vahvoilla verkkokaupan työkaluilla on helppo muuttaa verkkosivusto täysin toimivaksi myymälöksi.

Muita erittäin suosittuja ominaisuuksia ovat:

 • WYSIWYG-toimittaja. Vaikka se ei ehkä vetä ja pudota, se on silti erittäin käyttäjäystävällinen ja hyödyllinen verkkosivuston luomisessa.
 • Sosiaalinen integraatio. Sosiaalisesta mediasta ei päästä eroon ja Jimdo auttaa sinua hyödyntämään näitä työkaluja parhaalla mahdollisella tavalla.
 • Mobiilisivustot. Asiakkaat voivat helposti tarkastella sivustoasi millä tahansa laitteella.
 • http://www.websitetooltester.com/en/reviews/jimdo-review/#jimdo-cons

Negatiiviset asiakasarvostelut ja valitukset Jimdosta

Suurin osa Jimdoa koskevista valituksista on tarkoitettu ilmaiseen versioon. Käyttäjät eivät olleet vaikuttuneita mallin valinnoista, eivätkä he fänistä siitä, että Jimdo näyttää sen logon mainospalvelunaan näkyvästi. Tämä on kuitenkin melko vakiokäytäntö ilmaisille ohjelmistoille, ja on vaikea kiistää sitä, että hintalaatikko otetaan huomioon liikaa.

Niille, jotka valitsivat maksullisen version, he havaitsivat käyttöliittymän olevan jonkin verran puutteellista. Vaikka editoria on suhteellisen helppo käyttää, etenkin kilpailijoihin verrattuna, se ei ole oikea vedä ja pudota -työkalu. Aloittelijoille, jotka etsivät ehdottoman helpointa tapaa luoda verkkosivusto, tämä voi olla todellinen ratkaisu.

 • http://www.websitetooltester.com/en/reviews/jimdo-review/#jimdo-cons

Design & Räätälöinti

Kun avaat Jimdo-verkkosivuston, he ovat valmiita ja odottavat aloittavansa heidän Jimdo Free -suunnitelmansa kanssa. Sivun edessä ja keskellä se melkein huutaa sinua ”Luo ​​ilmainen verkkosivusto.” No, okei pomo, jos vaadit!

Sieltä sinut ohjataan vierailemaan heidän mallisivullaan, ja aloittaaksesi täällä, sinulla on 15 valintaa. Rajoitettu, tiedän, mutta voit muuttaa sen heti, kun aloitat, koska JimdoFree-suunnitelmassa on 40 valittavana ja maksullisissa suunnitelmissa enemmän. Voit myös ostaa malleja ulkopuolisilta tarjoajilta, jos haluat. Siellä on jopa tyhjä malli, jos CSS- ja HTML-koodaukset ovat sinulle hyviä.

Kun olet selvittänyt, minkä mallin kanssa haluat työskennellä, sinut kuljetetaan editoriin. Jimdo-editori on siistit ja modernit. Sivun oikeassa reunassa on pieni muokkauspalkki. Napsauttamalla kutakin verkkosivun asettelun elementtiä voit muuttaa sitä, mutta et voi helposti siirtää elementtejä ympäri. Kuten olemme aiemmin käsitellyt, tämä ei tarkoita tarkalleen vetämistä ja pudottamista.

Sinun on vietettävä aikaa leikkimässä editorin elementtien kanssa ennen kuin aloitat sivustosi kokoamisen. Se ei ole helpoin editori tottua, ja suosittelemme tutustumaan joihinkin online-ohjeisiin tai YouTube-videoihin päästäksesi alkuun.

Kun olet valmis lisäämään elementtejä asetteluun ja mukauttamaan niitä sitten, asioiden navigointi on huomattavasti helpompaa. Se ei ole paras toimittaja, jonka olemme tavanneet, mutta se ei ole varmasti myöskään pahin. Sivullesi voi lisätä paljon harkittuja elementtejä.

Valokuvia voidaan lisätä tietokoneesi hakemistosta tai DropBox-tililtäsi, ja tarvitset linkin kaikkiin videoihin, jotka haluat lisätä. Valitettavasti kaikilla tiedostoillasi ei ole online-arkistoa, josta valita. Sisäänrakennettua valokuvaeditoria ei myöskään ole, joten sinun on korjattava kuvat ennen niiden lisäämistä.

Kun määrität taustat, sinulla on mahdollisuus kiinteä kuva tai tyyli, diaesitys tai video.

Älä huolestu, jos et pidä tavasta, jolla malli näyttää, kun olet puolivälissä tai valmistunut työ. Jimdo on suunnitellut, että voit muuttaa mallia milloin tahansa menettämättä tietoja.

ominaisuudet & Työkalut

Katsotaanpa sitten vähän hienoja asioita, joita Jimdo voi tehdä, jotta kilpailu ei ehkä vain olisi.

Mobiili kehitys

Jos olet jatkuvasti liikkeellä tai tarvitset tehdä säännöllisiä viestejä verkkosivustollesi koko ajan, Jimdo on peittänyt sinut. Voit tehdä kaiken verkkosivustokehityksen yksinkertaisesti käyttämällä iOS- tai Android Jimdo -sovelluksia. Ne ovat molemmat saatavissa vastaavissa sovellusliikkeissä.

sähköpostit

Jos haluat ammattimaisen yrityssivuston verkossa, haluat sähköpostiosoitteesi – [email protected]. Tätä ei ole saatavilla JimdoFree-versiossa, mutta JimdoPro- ja JimdoBusiness-suunnitelmissa saat yhden sähköpostiosoitteen (enintään 3 edelleenlähetysosoitetta) ja 20 sähköpostiosoitetta (rajoittamattomalla edelleenlähetysosoitteella)..

Sivuston isännöinti

Jimdo tarjoaa oman isäntänsä, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia ulkoisen palveluntarjoajan etsimisestä tallennusta varten. Tämä tarkoittaa myös, että voi olla vaikeaa optimoida latausaikoja, jos ne ovat painavia – eikä sinulla ole muita vaihtoehtoja.

Mobiilioptimointi

Mobiililaitteiden optimointi on helppoa Jimdon kanssa – he tekevät kaiken puolestasi! Voit tarkistaa mobiilisivustosi käyttämällä oikeanpuoleisen työkalurivin laitteen esikatselua.

Salasanasuojaus

Jimdo tarjoaa mahdollisuuden suojata salasanallasi yksi sivusi JimdoFree-suunnitelmalla, viisi sivua JimdoPro-suunnitelmalla ja rajoittamaton sivu JimdoBusiness-suunnitelmalla..

bloggaaminen

Jimdo mukana on melko kattava blogialusta. Tähän sisältyy mahdollisuus lisätä GoogleMapsia, tiedostojen latauksia, kommenttiosioita, mukautettuja HTML-widgettejä ja muuta. Blogging-toiminnon ainoa haittapuoli on, että et voi ajoittaa viestejä.

SEO

Jimdolla on SEO-video-oppaat rankingCoachista auttaakseen JimdoPro- ja JimdoBusiness-suunnitelman käyttäjiä, ja jokaiselle suunnitelmalle on saatavana erityyppisiä SEO-laajennuksia..

verkkokaupan ratkaisu
Jimdo on erinomainen vaihtoehto pienille yrityksille. Alustalla on erinomainen perusta pienen verkkokaupan rakentamiseen. Taustaohjelman avulla käyttäjät voivat seurata varastoja, automatisoida asiakkaille vastauksia ja avata ja sulkea tilauksiasi.

Ainoa maksuyhdyskäytävä, jota Jimdo on täysin hyödyntänyt, on PayPal. On suositeltavaa, että käytät PayPal Business -tiliä transaktioihisi. Kaikista tapahtumista ei ole veloitettu Jimdo-puolelta maksuja.

OminaisuusYleiskatsaus
PerustaaKestää jonkin aikaa tutustua järjestelmään
Web-suunnitteluValitse sivuasettelut, säädä värejä, lisää kuvioita ja paljon muuta. Erittäin konfiguroitavissa, mutta ei puhdasta vetämistä ja pudottamista
Muokattu verkkotunnusSaatavana JimdoPro- ja JimdoBusiness-suunnitelmien kanssa
Navigoinnin syvyysKaksi alatasoa saatavana
Widgetit ja sovelluksetKuvagalleriat, YouTube, sosiaalinen media jne.
ansioitaGoogle AdSense saatavilla, tytäryhtiölinkit, bannerimainokset
VierailijatilastotSaatavana Google Analyticsin kautta maksullisissa suunnitelmissa
Valokuva, video ja ääniRajoitetut asetukset multimedialle – upotettu koodi vain äänelle
blogiTavallinen blogialusta. Lisää keskusteluun käyttökelpoisempi kommenttiosa
Google KartatGoogle Maps -elementti saatavana
HTML-editoriSaatavana HTML-muokkaus sekä työpöytä- että mobiilisivustoille
Sosiaalisen median integraatioLisää Facebook kuten painikkeet, Twitter-syöte jne.
Lomakkeet ja tutkimuksetLomakeelementti saatavana
Varastotila500 Mt JimdoFree-suunnitelmalle, 5 Gt JimdoPro Planille, rajoittamaton JimdoBusiness Planille
Uutiskirje-työkaluJimdo suosittelee MailChimp-rekisteröintilomakkeen lisäämistä verkkosivustollesi ja heidän palveluidensa käyttöä
foorumiVain vieraskirjatoiminto
Verkkokauppa / verkkokauppaKattavat ratkaisut
Yhdyskäytävän integrointiPayPal
SEO ystävällinenJimdoPro Plan – metakuvaukset, URL-osoitteet, kuvatunnisteet. JimdoBusiness Plan – sulje pois sivut, 301 uudelleenohjausta
Sivustolle rajoitettu pääsy (salasanasuojaus)Salasanasuojaus yhdellä sivulla JimdoFree-suunnitelmalle, viisi sivua JimdoPro-suunnitelmalle ja rajoittamaton JimdoBusiness-suunnitelmalle. Ei salasanavaihtoehtoa blogikirjoituksissa
Google® AnalyticsSaatavana maksettuina suunnitelmina
Verkkosivun suojausVerkkosivustot tallennetaan Jimdo-palvelimille
Useita kieliäAlusta ja foorumit ovat saatavilla 8 eri kielellä
MobiilioptimointiOptimoitu automaattisesti mobiililaitteille
CDN-tekniikkaUseita palvelimia eri maissa

suunnitelmat & hinnoittelu

Kokeile Jimdo JimdoFree -suunnitelmaa, jos arvelet verkkosivuston rakentajan olevan oikea valinta sinulle. Lisää kaikki elementit ja toiminnallisuutesi sisään ja katso, toimiiko se. Sitten, jos olet onnellinen, voit siirtyä johonkin Maksullinen suunnitelma -kokeiluun. Ilmaiset kokeilut kestävät 30 päivää, joten sinulla on runsaasti aikaa testata niitä.

JimdoFree-suunnitelma

JimdoFree antaa sinulle rajoitetun määrän perustoimintoja, joiden kanssa voit työskennellä. Emme suosittele sitä kenellekään, joka yrittää tehdä jotain vakavaa. Pikemminkin on maistaja nähdä, voivatko maksetut suunnitelmat sopia tarpeisiisi.

JimdoFree-suunnitelmaan kuuluu:

 • 500 Mt tallennustilaa
 • yksi salasana suojasi sivua
 • iOS- tai Android-sovellus – jos päätät käyttää sitä
 • erittäin rajallinen SEO – kotisivun metaotsikko ja metakokoelma, Google-indeksointitarkistus ja esikatselu Google-ilmoitukseesi
 • jopa 5 myymälää
 • suurin lähetysmäärä
 • kyky asettaa ilmainen toimitus suurille tilauksille

Ilmainen versio sisältää Jimdo-alatunnistemainokset verkkosivustosi alaosassa. Sinun verkkosivustosi nimi on myös muodossa yourwebsite.jimdo.com. Etuna on, että voit pitää Jimdo-ilmaisen sivustosi ikuisesti.

Maksetut suunnitelmat

Jos olet tosissasi verkkosivustossasi, sinun kannattaa tuplata yhteen Jimdo-palkittuihin suunnitelmiin. Hinnoittelu on erittäin kilpailukykyinen verrattuna muihin verkkokauppojen rakentajiin. Suunnitelmat ovat mainosvapaa, toisin kuin heidän kollegansa. Sinulla on mahdollisuus siirtää verkkotunnuksesi jommallakummalle näistä suunnitelmista tai hankkia uusi mukautettu verkkotunnus (muodossa www.yourwebsite.com).

JimdoPro
7,50 dollaria / kuukausi (vuosittain)

JimdoPro-suunnitelma sisältää kaiken JimdoFree-suunnitelmassa yhdessä seuraavien kanssa:

 • 5 Gt tallennustilaa
 • Viisi salasanalla suojattua sivua
 • Yksi sähköpostiosoite ja enintään 3 edelleenlähetysosoitetta
 • parannettu asiakastuki
 • sivuston tilastot
 • alatunnisteesi
 • mobiili express-sivu
 • lisää SEO – mukautetut sivun URL-osoitteet, metatietosivut, sivun metakäsittelyt, XML-sivukartta, rankingCoach
 • jopa 15 myymälää
 • kyky asettaa listahinta

JimdoBusiness-suunnitelma
20 dollaria / kuukausi (vuosittain)

JimdoBusiness tarjoaa täyden sarjan Jimdo-palveluita. Se perustuu JimdoPro-suunnitelman ominaisuuksiin. Katsomme, että hyödyllisin etu on kyky lisätä rajoittamatonta määrää kauppaasi. Tutustu myös muihin etuihin:

 • rajoittamaton tallennustila
 • rajoittamaton salasanasuojattu sivu
 • 20 sähköpostiosoitetta ja rajoittamaton edelleenlähetysosoite
 • huipputason asiakastuki
 • Uusi mukautettu verkkotunnus
 • laajennettu SEO – robottien sisällönkuvauskentät ja URL-osoitteiden uudelleenohjaukset
 • rajoittamaton myymäläluettelo
 • Alennuskoodit
 • räätälöity tilauksen vahvistussivu
 • painoperusteinen lähetys
 • tag-pohjainen lähetys
 • Raita maksutapa

Huomaa: on muita lisäosia, kuten premium-verkkotunnuksia (esim. Tarjoukset,. Toimitus), jotka voit ostaa myös.

Asiakaspalvelu

Jimdolla on suuri yhteisöfoorumi, ja paitsi, että he tulevat kahdeksalla eri kielellä! Foorumit ovat paikka, jossa käyttäjät esittävät kysymyksiä, ja joko muut käyttäjät tai foorumin valvojat tarjoavat vastauksia. Kaivaamalla ympäri tai kysymällä itseltäsi kyselyn pitäisi saada vastaus.

Voit tutustua verkko-opetusohjelmiin, jotta pääset läpi perusasiat, ja mikä vielä mielenkiintoisempaa, joitain ilmaisia ​​live-webinaareja, jotka auttavat sinua aiheissa, kuten ”SEO perusteet”..

Vastausprosentit vaihtelevat, kun sähköpostitse kysytään joukkueelle. Maksettujen suunnitelmien osalta tarkastelet 1–2 arkipäivää, kun taas ilmaiset käyttäjät voivat odottaa hiukan tätä pidempään.
Sivustolla on aina live-chat-vaihtoehto – odotusajat voivat kuitenkin olla jopa noin kaksi tuntia. Se auttaa, jos sinulla on aikaa viettää istua tietokoneesi edessä, kun teet muita asioita. Palvelu on saatavana vain klo 9–17 PST, joten se ei välttämättä toimi ihmisille muualla maailmassa.

Helppokäyttöisyys

Jimdo ei ole helpoin alusta hankkimaan alussa. Sinun on asuttava hyväksi muutama tunti oppiaksesi sitä käyttämään. Toimittaja ei ole aivan yhtä intuitiivinen kuin muut, joita olemme tavanneet. Kun olet oppinut sen, verkkosivustosi määrittäminen on kuitenkin helppoa.

Tavallisen käyttäjän pitäisi pystyä piiskaamaan verkkosivustonsa viikonloppuna ilman ongelmia. Tämä sisältää myös Jimdo-alustan myymälätoiminnot.

Parasta Jimdo-ohjelmassa on, että kun olet asentanut, lisäelementtien lisääminen tai mallien muuttaminen on melko helppoa. Jos teet paljon päivityksiä verkkosivustollesi, Jimdo on hyvä käyttöympäristö.

Sitä ei ole liikaa muokattavissa – mutta suurin osa käyttäjistä ei jätä sitä mieleen. Jos et ole suunnittelussa hieno ja haluat jotain, joka näyttää silti hyvältä, mutta koskee enemmän toiminnallisuus – sitten saatat olla onnea. Jos sinä tehdä tiedä HTML tai CSS, voit kuitenkin muokata sydämesi sisältöön.
Sinulle verkkosivustojen hallintaan maksettuihin suunnitelmiin on rakennettu analytiikka, ja ne tarjoavat myös melko hyvän valikoiman SEO-vaihtoehtoja. Jimdo on luonut sivustoja, jotka sijoittuvat tulostensa huipulle – mutta sinun on ensin pantava hieman kovaa työtä.

johtopäätös

Jimdolla on paljon järkeä tutkia, haluatko avata pienmyymälän verkossa. Se on täydellinen ihmisille, jotka haluavat päästä pois alustalta, kuten eBay tai Etsy, ja tehdä sen sijaan omia juttujaan. Maksetut suunnitelmat ovat hyvin hinnoiteltuja, ja alustan rakenne toimii vähällä vaivalla, kun saat sen ripustettavaksi.

Päivitykset ovat helppoja, ja jos olet tyytyväinen vain PayPalin (tai Stripe for JimdoBusiness -käyttäjien) käyttöön, se on stressitön tapa tarttua Web-viipaleesi. Jimdo SEO-ominaisuudet voivat jopa tehdä sinusta hyvin toimivan verkkosivuston, jolla on vähän harjoittelua.

Jos haluat rakentaa pienen verkkokauppasivustosi huolehtimatta kaataa kurssin koodauksessa, Jimdo on todennäköisesti sinulle.

Maailman bloggaajat saattavat myös löytää Jimdon oikean valinnan. Alustan bloginpito on suhteellisen laaja ja vaikka et voi ajoittaa viestejä, sinulla on mahdollisuus tallentaa luonnoksia myöhempää käyttöä varten.

Suosittelemme tarkistamaan Jimdo, jos kuulut johonkin näistä luokista tai olet kokeillut muita verkkosivustojen rakentajia henkilökohtaiseen projektiisi etkä ole vielä löytänyt oikeaa.

Vertailla

Jimdo

93

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me