GoDaddy-arvostelu 2016

GoDaddy-web-hosting-logo


Hyvä isä

Käy verkkosivustolla

9.2


AWA-pistemäärä

Hyvä isä

GoDaddy on keskitetty palvelupiste verkkosivustosi perustarpeisiin. Voit ostaa verkkotunnuksesi, luoda verkkosivustosi ja ylläpitää sitä kaikkia GoDaddy: n avulla. Tai voit tehdä vain yhden tai kaksi näistä. GoDaddy ylläpitää yli 5 miljoonaa verkkosivustoa ja hallinnoi yli 60 miljoonaa verkkotunnusta, joten se on yksi suurimmista tällaisista yrityksistä. Lue GoDaddy-arvostelu alla.

Plussat

 • Nopea sivun latausaika
 • Helppo käyttää cPanelia
 • edullinen
 • Integroi tuotteet hyvin

Haittoja

 • Rajoittaa tietokantaa ja levytilaa
 • Erittäin rajoittava tietoja
 • Ei Live Chat -tukea

Yleiskatsaus

 • Verkkosivusto: www.godaddy.com
 • pääkonttori: Scottsdale, AZ
 • Perustamisvuosi: 1997
 • Työntekijät: 4000+
 • Isännöidyt sivustot: 40000000+
 • Luokat: Web-hosting, verkkotunnukset, verkkosivustojen rakentaja, verkkokauppa
 • Palvelut: Jaettu hosting, WordPress-hosting, VPS, Cloud, Dedicated
 • Rahat takaisin takuu: 30 päivää

GoDaddy on erinomainen valinta henkilöille, jotka haluavat saada verkkosivuston käyttöönottoon ilman liikaa vaivaa tai haluavat isännöidä jo luomastaan ​​sivustosta. GoDaddy kuitenkin arvostaa yritysten web-hosting-palveluita riippumatta siitä, kertovatko ne verkkosivustoa potentiaalisille asiakkaille offline-kaupallisista tarjouksistaan ​​vai ovatko he verkkokaupan areenalla..

Pienyrityksillä ja yrittäjillä on valikoima web-hosting-paketteja, joista valita ja joista kasvaa.

Ylläpito WordPress-hosting sopii niille, joilla on tai aikovat luoda WordPress-sivustoja. GoDaddy tunnistaa ensisijaiset liiketoimintakohteet erittäin pienyritysten omistajiksi, joilla on vähintään viisi työntekijää.

Mistä teknisistä alustoista voi valita?

GoDaddy tarjoaa sekä Linux- että Windows-web-hosting-palvelun, ja sinulta kysytään mitä haluat käyttää. Onneksi on kätevä vertailutaulukko, joka opastaa sinut lyhyen joukon kysymyksiä, jotka kysyvät kuinka rakennat sivustoasi ja suosittelee sitten mitä hosting-tiliä käytettäväksi.

Aloittelijoille tärkein kysymys on viimeinen, jossa todetaan ”Minulla ei ole aavistustakaan, mitä tämä tarkoittaa”, ja osoittaa sitten Linux-web-hosting-suunnan suuntaan.

Onko siellä tilaa kasvaa?

GoDaddy tarjoaa tilaa kasvaa sekä yksittäisille verkkosivustojen omistajille että yrittäjille ja pienyrityksille. On olemassa kolme erilaista verkkosivustojen ylläpitosuunnitelmaa, joista jokainen vaihtelee tuettujen verkkosivustojen lukumäärän ja toimitettujen sähköpostiosoitteiden määrän välillä.

WordPress-sivuston omistajilla on valittavana neljä hallittua isännöintisuunnitelmaa, jotka eroavat tuettujen sivustojen lukumäärän, käytettävissä olevan tallennustilan ja suunnitelman kustannuksissa sallitun kuukausivierailijoiden enimmäismäärän välillä..

Onko mahdollista saada hyvitystä??

Voit pyytää palautusta GoDaddyltä, jos et ole tyytyväinen hänen verkkopalvelupalveluunsa. Jos olet kirjautunut palveluun kuukausittain, sinun on pyydettävä rahat takaisin 48 tunnin sisällä ostoksestasi; Niillä, joilla on vuotuinen sopimus, on 45 päivää aikaa pyytää palautusta. (45 päivän kuluttua saat vain myymäläluoton, joka on suhteutettu loppupuolella olevaan sopimukseen.)

Molemmissa tapauksissa sinun on perusteltava palautusta koskeva syy ja peruutettava sopimus ennen kuin GoDaddy myöntää palautuksen..

Mikä on GoDaddyn maine?

GoDaddy on yksi tunnetuimmista verkkopalveluyrityksistä. Kirjoita ”verkkotunnuksen rekisteröinti” mihin tahansa hakukoneeseen, ja GoDaddy on yksi suosituimmista ilmoituksista. GoDaddy on myös kuuluisa Superbowl-mainoksistaan. GoDaddy tunnetaan parhaiten verkkotunnusten rekisteröinnistä ja uusimisesta, ja suurin osa tuloistaan ​​tulee näistä lähteistä.

GoDaddy: n maine palveluntarjoajana on epäselvä: alan asiantuntijat arvioivat web-isännöintipalvelun keskimääräistä korkeammaksi, mutta käyttäjät lähettävät verkossa tarinoita huonoista kokemuksista GoDaddy-palveluista ja vaikeuksista yrityksen kanssa.

Onko verkkosivustoni käytettävyys taattu?

99,9%: n käyttöaika on GoDaddyn myöntämä kuukausittainen takuu kuukaudessa – ja tämä on melko vakio web-hosting-teollisuudelle. Mutta GoDaddy mittaa käyttöajan itse ja päättää, mikä katsotaan lailliseksi seisokiksi.

Jos GoDaddy ei täytä tätä lukua, sinulla on oikeus saada 5% hyvitystä kyseisen kuukauden isännöintimaksustasi, jota voit käyttää tuleviin ostoksiin. Mutta sinun on otettava yhteyttä GoDaddyyn ja pyydettävä tätä itse.

Voiko GoDaddy huolehtia WordPress-blogistani?

Blogging-mukavuutesi vuoksi GoDaddy tarjoaa Managed WordPress -majoitusta. Tämän ansiosta WordPress-sivuston luominen ja ylläpito on todella helppoa, josta on nyt tullut enemmän kuin pelkkä työkalu bloggaamiseen.

Vaikka on mahdollista luoda oma WordPress-sivustosi ja käyttää sitä tavallisella web-hosting-alustalla, pelkkä mukavuus saada GoDaddy huolehtimaan isäntäasetuksista ja säännöllisistä varmuuskopioista tekee tästä vaihtoehdosta vakavan harkinnan arvoista. Lisäksi voit tuoda helposti olemassa olevan WordPress-sivuston tähän isännöintivaihtoehtoon.

Onko GoDaddy voittanut palkintoja?

GoDaddy on voittanut palkinnot parhaalle yritykselle, jolla työskennellä, etenkin kotivaltiossaan Arizonassa. On hienoa tietää, että GoDaddy kohtelee työntekijöitään hyvin, mutta se ei tarkoita kovin paljon sinulle asiakkaana.

GoDaddy on myös voittanut kansainväliset asiakaspalvelun Stevie-palkinnot vuosina 2014 ja 2015. Stevie-palkinto tunnustaa maailman parhaan asiakaspalvelun, yhteyskeskuksen ja myynnin. Osallistujat kuitenkin ilmoittavat itse ja maksavat pääsymaksun.

Miksi minun pitäisi valita GoDaddy-web-hosting?

Kolme syytä valita GoDaddy web-hosting-palveluksi:

 • Sopivuus: Erityisesti aloittelijoille on helppoa, jos voit rekisteröidä verkkosivustosi nimen, rakentaa sivustosi ja ylläpitää kaiken yhdessä paikassa.
 • Ylläpito WordPress-isännöinti: Tämän ansiosta WordPress-sivuston luominen ja käyttö on helppoa. plus siellä on paljon videoita ja neuvoja, jotka auttavat sinua tekemään tämän.
 • Kasvutila: Jos kasvatet tavalliset hosting-paketit, voit siirtyä ammatillisiin hosting-paketteihin virtuaalisten henkilökohtaisten palvelimien, omistettujen palvelimien ja pilvipalvelimien avulla.

Avainominaisuudet

 • 99,9% Uptime-takuu
 • Ilmainen verkkotunnus
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu
 • 24/7 turvallisuuden valvonta
 • DDoS-suojaus
 • 1-napsauta Asennukset
 • Koko ja kasvava varmuuskopio
 • Automaattinen sähköpostin seuranta
 • 100 Gt: rajoittamaton levytila
 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • 1-Napsauta asennus
 • CloudLinux

Pikalinkit

Alan asiantuntijoiden tuomio GoDaddystä

Web HostingJos asiantuntijat, jotka ovat yleensä skeptisiä suuryrityksiä kohtaan, jotka antavat suuria lupauksia, antavat GoDaddylle erinomaisen arvosanan. Ensimmäinen asia, jonka kriitikot mainitsevat GoDaddystä, on erinomainen käyttöaika. Käyttäjät kohtaavat harvoin teknisiä ongelmia tai seisokkeja. Tämä on ehdottoman välttämätöntä yrityksille. GoDaddyssa on todella erityistä, että he pystyvät tarjoamaan tällaisen erinomaisen palvelun edulliseen hintaan.

Vastoin joidenkin käyttäjäarvostelujen kanssa, asiantuntijat kiittävät myös GoDaddyn suurta kiitosta asiakaspalvelusta. GoDaddy tarjoaa ympäri vuorokauden tapahtuvaa tukea ja kriitikot totesivat, että oli helppo ottaa yhteyttä todelliseen ihmiseen ja että he pystyivät nopeasti saamaan hyödyllisiä vastauksia kiireellisiin kysymyksiin.

Viime kädessä asiantuntijat suosittelivat GoDaddya erittäin hyvin. WordPress-integraatio- ja sähköpostiominaisuuksissa on parantamisen varaa, mutta GoDaddy auttaa asettamaan palvelupalvelun standardin.

 • http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2423429,00.asp

Positiiviset kuluttaja-arvostelut ja suositukset GoDaddystä

Vaikka GoDaddyllä on selvästi joitakin tyytymättömiä asiakkaita, he ovat edelleen maailman suurin verkkotunnuksen rekisteröijä ja ylpeilee yli 13 miljoonalla maksavalla asiakkaalla. Pelkästään näiden tilastotietojen perusteella he eivät voi olla kaikki niin pahoja. Suurin osa GoDaddya vastaan ​​tehdyistä valituksista liittyy heidän verkkosivustojen rakentamis- ja verkkokaupan työkaluihin, mutta web-hosting-palveluissa et voi tehdä paljon paremmin kuin GoDaddy. Käyttäjät ilmoittavat erittäin vähän seisokkeja ja erinomaista tietoturvaa. Teknisestä näkökulmasta käyttäjät eivät voisi olla tyytyväisempiä GoDaddy-isännöintipalveluiden suorituskykyyn ja luotettavuuteen.

Lisäksi GoDaddy tarjoaa suuren arvon. Tyytyväiset asiakkaat ovat vaikuttuneita ominaisuuksien määrästä ja palvelun laadusta, jota he voivat nauttia vain muutamasta dollarista kuukaudessa.

Negatiiviset kuluttajien arvostelut ja valitukset GoDaddystä

GoDaddy on luultavasti yksi tunnetuimmista nimistä web-isännöinnissä, mutta heidän asiakasarvostelut ovat vähemmän kuin hehkuva. Näyttää siltä, ​​että yritys saattaa olla parempi mainostamaan kuin todella tarjoamaan erinomaista palvelua. Kaiken kaikkiaan käyttäjät antoivat GoDaddylle keskimäärin 3/5 tähteä. Suurin osa käyttäjistä antoi GoDaddylle alhaisimmat pisteet asiakastukipalvelun yhteydessä. Monet käyttäjät kertoivat vaikeuksistaan ​​saada edustajia puhelimitse. Tukilippujen lähettäjät havaitsivat saaneensa nopeasti vastauksen ja vahvistuksen ongelmastaan, mutta yrityksellä oli usein useita päiviä todellisen ongelman ratkaisemiseksi. Onnettomat asiakkaat tunsivat, että heidät houkutellaan vain vahvan markkinoinnin kautta havaitaksesi, että GoDaddy ei suoriutunut lupauksistaan.

 • http://www.whoishostingthis.com/hosting-reviews/go-daddy/

Luotettavuus & Käyttöaste

GoDaddy toteaa, että heillä on taattu käyttöaika 99,9% – eli verkkosivustosi on kaikkien saatavilla, jotka haluavat selata sitä vähintään 99,9% ajasta tietyssä kuussa. Tämä kuulostaa vaikuttavalta, ja ottaen sen kontekstiin, monet muut web-hosting-yritykset tarjoavat saman takuun.

Mikä on käyttöaika 99,9%?

Mutta mitä tämä 99,9%: n käyttöaika todella tarkoittaa? Kun luet takuun hienotuloksia, huomaat, että suunnitellun huollon aiheuttamat seisonta-ajat, kolmansien osapuolien sovellukset, jotka eivät toimi, ja asiat, jotka vaikuttavat vain verkkosivustosi sähköpostiviesteihin, eivät kuulu 0,01% sallittuun seisokkeihin. Joten verkkosivustosi voi olla käytettävissä alle 99,9% ajasta ja takuu täyttyy.

Oliko GoDaddy 99,9% -merkki?

Kaiken tämän vuoksi sinun on kysyttävä, täyttääkö GoDaddy 99,9%: n käyttöaikamerkin. Ja tässä se muuttuu utuiseksi. GoDaddy-verkkosivustolla ei ole tietoa tästä, joten joudut luottamaan kolmansien osapuolien ryhmiin ja arvosteluihin sekä ihmisiin, jotka kertovat kokemuksistaan ​​tämän kanssa verkkofoorumeilla..

GoDaddyn käyttöajasta on sekoitettu arvosteluja. Jotkut kutsuvat sitä vakaaksi, luotettavaksi ja kiveäksi. Toiset valittavat useaan otteeseen, kun heidän verkkosivustoaan ei ollut saatavilla. Mittausluvut osoittavat, että GoDaddyn käyttöaika on keskimäärin välillä 98–99,9%, vaikkakin joissakin kuukausissa se voi olla niinkin alhainen kuin noin 97%.

Nopeus on myös tärkeä

Nopeus on toinen huomio. Ei ole hyvä, että verkkosivustosi on käytettävissä ympäri vuorokauden, jos lataus kestää ikuisesti – ihmiset eivät vain odota. GoDaddy sijoittuu erittäin nopeasti nopeusmittauksiin, mutta käyttäjien tarinoita on erilaisia, aina tarinoista erittäin hitaasta nopeudesta ihmisiin, jotka ovat erittäin tyytyväisiä verkkosivustonsa nopeaan näyttämiseen..

Joissakin valituksissa mainitaan, että Google etsii jaettuja palvelimia kaikenlaisten verkkosivustojen kanssa, mikä hidastaa kaikkien latausaikaa.

Jos olet huolestunut verkkosivustosi lataamisen nopeudesta, harkitse GoDaddyn Virtual Private Server-, Dedicated server- tai Cloud server -isäntävaihtoehtoja. Ne antavat sinulle oman, virtuaalisen tai fyysisen palvelintilaa.

Jokaisessa näistä on suuri valikoima suunnitelmia, jotka tarjoavat erilaisia ​​määriä RAM-muistia, tallennustilaa ja tiedonsiirtomäärärahoja. Jokainen hosting-suunnitelma on saatavana Linux- tai Windows-käyttöympäristössä, mutta se ei sisällä sähköposteja

ominaisuudet & Työkalut

Jos valitset Linux-web-hosting-vaihtoehto, voit käyttää ja hallita kaikkea räätälöityjen avulla cPanel.Kohteet tunnistetaan kuvakkeilla ja ne on ryhmitelty kätevästi toisiinsa – verkkotunnukset, tietokannat, posti, tiedostot, tietoturva ja niin edelleen. Voit muuttaa myös asetuksiasi täällä.

CPanelin vasemmassa reunassa on pylväskaavio, joka näyttää sivustosi sivuston tilasto. Ne sisältävät tietoa kaikenlaisista käyttö, mukaan lukien fyysinen muisti, levytila ​​ja CPU sekä tiedot käyttämistäsi prosesseista.

Ne, jotka valitsevat Windows-web-isännöinnin, käyttävät standardia Odin Plesk Ohjauspaneeli. Tämä tarjoaa puhtaan ja virtaviivaisen käyttöliittymän, jossa on kuvakkeet ja teksti, joka näyttää tavalliselta Windows-näytöltä.

levytilaa ja kaistanleveyttä Sinulle on varattu riippuen ilmoittamasi web-hosting-paketista. Sinulla on joko asetettu määrä tai “rajaton” – katso selitys tästä Hinnoittelu -osiosta. Linux-isännöinnissä voit käyttää yllä mainittuja pylväskaavioita seurataksesi kuinka paljon kutakin käytät.

Lukumäärä sähköpostitilit myös toimitetaan vaihtelevat valitsemasi suunnitelman mukaan.

Minkä tahansa web-hosting-suunnitelman vuosittaiset (ja pidemmät) tilaukset tulevat mukana yksi ilmainen verkkotunnus alkuperäisen sopimuksen keston ajaksi. Jälleen kerran valitsemasi suunnitelma määrittelee kuinka monta verkkosivustoa voit käyttää ylläpitosuunnitelmassa. Ja puhuttaessa verkkosivustoista, voit tietysti tuoda nykyisen verkkosivusi läpi tai luoda uuden tyhjästä GoDaddy’s Web Builder -sovelluksella lisäkuukausimaksulla.

GoDaddy tarjoaa, jos haluat käyttää WordPressiä sivustossasi hallinnoitu WordPress-hosting. Voit luoda WordPress-sivuston GoDaddy-ympäristössä tai tuoda nykyisen WordPressin mukanasi.

kukin Windowsin web-hosting suunnitelma tarjoaa joitain MySQL ja MSSQL tietokannat, 10: stä ja vastaavasti yhdessä Economy-suunnitelmasta rajattomaan määrään kutakin (vaikkakin tallennustilan rajoituksilla) Ultimate-suunnitelmassa. Tietokannan varmuuskopiointi ja palautus sisältyvät kaikkiin Windows-isännöintisuunnitelmiin.

Sivustojen varmuuskopiot ja palautukset ovat ylimääräisiä kaikille web-hosting-suunnitelmille. Kuukausimaksulla saat automaattisen päivittäisen varmuuskopion salatulla tiedonsiirrolla ja tallennuksella, ja tietyn tietomäärän tallennustila on käytettävissä sivustoillesi. Lisävarastointi on saatavana lisämaksusta.

Kaikki verkkosivustojen palvelimet käyttävät SSD-asemat.

Sekä Linux- että Windows-web-hosting-suunnitelmat tekevät siitä helpon asenna sovelluksia yhden napsautuksen asennuksella. Linux suunnittelee yli 125 ilmaista sovellusta, ja Windows-hosting antaa sinulle pääsyn yli 50 ilmaiseen sovellukseen. GoDaddy ei kuitenkaan tarjoa luetteloa kaikista ilmaisista sovelluksista, joita saat. Muutamia verkkosivustolla mainittuja ovat WordPress PHP ja Drupal. Sekä Linux- että Windows-isännöintivaihtoehdot tarjoavat myös yhden napsautuksen asennuksen GoDaddy-rekisteröityihin verkkotunnuksiin.

Jos harkitset kaupan avaamista verkossa, olet kiinnostunut GoDaddystä verkkokauppa vaihtoehtoja. Kuukausittaisen tilauksen yhteydessä GoDaddy niputtaa yhteen verkkosivuston, isäntä- ja ostoskorin. Voit myydä rajoittamattomia tuotteita, tarjota kuponkeja ja avata myymälän Facebookissa. GoDaddy käyttää heidän omistamiaan ostoskoriohjelmaa Quick Shopping Cart.

GoDaddy poistaa huoli haittaohjelmista tarjoamalla lisäys SiteLock-tietoturvaan. Lisäkuukausimaksusta verkkosivustosi tarkistetaan päivittäin, ja löydetyt haittaohjelmat poistetaan automaattisesti.

Sivustolukko on saatavana eri tasoilla riippuen siitä, onko sinulla henkilökohtainen, yritys- tai verkkokauppasivusto. Voit tarjota kävijöillesi mielenrauhan arkaluontoisista tiedoista, joita he kirjoittavat sivustoihisi, kuten salasanoista ja luottokorttinumeroista, ostamalla jälleen kerran kuukauden lisämaksulla SSL-sertifikaatin.

Jos harkitset kaupan avaamista verkossa, olet kiinnostunut GoDaddystä verkkokauppa vaihtoehtoja. Kuukausittaisen tilauksen yhteydessä GoDaddy niputtaa yhteen verkkosivuston, isäntä- ja ostoskorin. Voit myydä rajoittamattomia tuotteita, tarjota kuponkeja ja avata myymälän Facebookissa.

Sekä Linux- että Windows-web-hosting-suunnitelmat tekevät siitä helpon asenna sovelluksia yhden napsautuksen asennuksella. Linux suunnittelee yli 125 ilmaista sovellusta, ja Windows-hosting antaa sinulle pääsyn yli 50 ilmaiseen sovellukseen. Molemmat vaihtoehdot tarjoavat myös yhden napsautuksen asennuksen GoDaddy-rekisteröityihin verkkotunnuksiin.

Jos tarvitset verkkosivustosi ylläpitoon ympäri vuorokauden, voit tilata GoDaddyn Premium DNS -palvelun. Kuukausimaksulla sinulle taataan 99,999% käyttöaika rajoittamattomille verkkosivustoille. Tämä palvelu suojaa sivustojasi myös hakkereilta, jotka saattavat hyökätä sinut ohjaamalla kävijät haitalliselle verkkosivustolle.

Käytännölliset kehittäjät, joiden kanssa työskennellään CGI-skriptit Huomaa, että vain Deluxe- ja Premium Linux -suunnitelmat tukevat CGI: tä, PERL, PHP ja Python. Ruby- ja Java-ohjelmia ei enää tueta.

suunnitelmat & hinnoittelu

Linux-hosting-suunnitelmat

GoDaddy tarjoaa kolme Linux-suunnitelmaa web-hosting-palveluiksi, joista jokainen näyttää olevan jatkuvasti myynnissä ainakin silloin, kun kirjaudut sisään. Puhumme hinnasta myöhemmin, koska se on yksityiskohtaisen keskustelun arvoinen. Tällä hetkellä tässä on yksityiskohdat siitä, mitä saat jokaisesta suunnitelmasta. Huomaa, että jokaisella suunnitelmalla saat ilmaisen verkkotunnuksen niin kauan kuin kirjaudut vähintään vuodeksi.

Taloussuunnitelma on välttämätön ja antaa sinun ylläpitää vain yhtä verkkosivustoa, mikä useimmilla aloittelijoilla on. Saat 100 Gt tallennustilaa ja rajaton kaistanleveys (lisätietoja tästä myöhemmin) ja 100 sähköpostiosoitetta. Tämä suunnitelma on hyvä valinta hankkia aloittelijoille; Jos kuitenkin tunnet, että kasvatat pian vain yhden verkkosivuston, katso Deluxe-suunnitelmaa.

GoDaddyllä sinulla on joko yksi verkkosivusto tai rajoittamaton määrä, kuten seuraavan tason Deluxe osoittaa. Rajoittamaton määrä sivustoja, tallennustilaa ja kaistanleveyttä antaa sinulle tilaa kasvaa, samoin kuin 500 sähköpostiosoitetta.

Yritykset ovat kiinnostuneita Ultimate-suunnitelmasta, myös rajoittamattomalla tallennustilalla, kaistanleveydellä ja verkkosivustoilla. Ilmaisia ​​sähköpostiosoitteita on nyt 1000 ja saat kaksinkertaisen käsittelytehon ja muistin.

Premium DNS varmistaa, että verkkosivustosi on turvallinen ja aina verkossa, ja Ultimate-paketissa on myös yhden vuoden SSL-varmenne (mutta joillakin rajoituksilla).

Windows-suunnitelmat ovat samanlaiset

Windowsin web-hosting-suunnitelmat ovat samankaltaisia, mutta sisältävät SQL- ja MSSQL-tietokantoja erilaisilla numeroilla suunnitelmasta riippuen ja sallivat myös FTP-käyttäjät. Myös ilmainen verkkotunnus, jonka tilaukset ovat vähintään 12 kuukautta, koskee myös tätä,

Hieno painatus noin ”rajaton”.

Ennen kuin pääsemme hinnoitteluun, sana rajattomasta kaistanleveydestä ja tallennustilasta. GoDaddy sanoo alustavasti, että rajoittamaton on rajoittamaton vain niin kauan kuin se noudattaa heidän isäntäsopimustaan. Jos koet joko kaistanleveyden tai tallennustilan ja se alkaa vaarantaa GoDaddy-palvelimien toimintaa, he ilmoittavat sinulle sähköpostitse; sinun on joko päivitettävä toisen tyyppiseen palvelimeen tai vähennettävä käyttöä. Oikeudenmukaisuuden vuoksi kaikilla web-hosting-palveluilla on tämä käyttöehto.

Nyt hinnoitteluun

GoDaddy tarjoaa erityisen esittelyhinnan ensimmäiselle tilaamallesi web-isännöintikaudelle; Tämän jälkeen normaali hinta alkaa. Valintakausi alkaa kolmesta kuukaudesta 36 kuukauteen, taloussuunnitelmassa ja 1 kuukaudesta 36 kuukauteen, kahden muun suunnitelman osalta..

Joten jos kirjaudut sisään kolmeen kuukauteen intro-hinnalla, seuraava kolmen kuukauden toimikausi veloitetaan normaalilla hinnalla riippumatta siitä, mikä on uusimisen ajankohta. Kuukausikustannukset pienenevät, sitä pidempään ilmoittautumisaika on.

Tavanomaiseen hinnoitteluun tapahtuu myös, jos olet saanut ilmaisen verkkotunnuksen, jonka toimikausi on vähintään 12 kuukautta. Ilmainen verkkotunnus on vain alkukaudeksi, ja sinulta veloitetaan nykyinen verkkotunnuksen uusimisprosentti ensimmäisen web-hosting-ostokauden lopussa.

Lisäosia, joita voit ostaa, ovat sivuston varmuuskopiointi ja palauttaminen, SiteLock-suojaus, joka tarkistaa sivustosi päivittäin haittaohjelmilta, ja standardi SSL-sertifiointi arkaluontoisten tietojen, kuten salasanojen, suojaamiseksi.

Ylläpito WordPress-isännöintisuunnitelma

Jos aiot isännöidä WordPress-sivustoa, sinulla on valittavana neljä hallittua WordPress-hosting-suunnitelmaa. Näihin tulee jälleen johdantohinta, joka muuttuu täyteen hintaan alkuperäisen ajanjakson jälkeen, ja sinulla on mahdollisuus valita yhdestä kuukaudesta 36 kuukauteen.

Suunnitelmat vaihtelevat yhdestä viiteen verkkosivustoon, tallennustilan määrän (joka on jaettava kaikille verkkosivustoillesi) ja kuukausittain sallittujen kävijöiden määrän välillä. Perussuunnitelma on hyvä aloitussuunnitelma henkilökohtaisille blogeille ja verkkosivustoille, joka sallii yhden sivuston ja 25 000 kävijää kuukaudessa.

Kolme muuta suunnitelmaa on suunnattu enemmän yrityksille, joilla on integroitu SEO ohjattu toiminto, 100 000 tai sitä suuremmat kuukausivierailut ovat sallittuja ja yhden napsautuksen esityssivusto.

Kaikkiin hallittuihin WordPress-suunnitelmiin sisältyy pääsy ilmaisiin teemoihin ja laajennuksiin, ilmaiset päivittäiset varmuuskopiot ja yhden napsautuksen palautus sekä interaktiiviset WordPress-esittelyt ja koulutusvideot..

Suunnitelman muuttaminen

GoDaddy: llä, kun olet kirjautunut tiettyyn suunnitelmaan, voit tehdä muutoksia suunnitelman pituuteen tai päivittää toiseen suunnitelmaan ennen alkuperäisen toimikauden loppua. Suunnitelman kokonaiskustannukset, jotka muutat aloitussivuksi – et kuitenkaan saa promo-hintaa kahdesti.

Asiakaspalvelu

GoDaddy poisti lippujen myymis- ja sähköpostituki Yhdysvaltain asiakkaille huhtikuun lopussa 2014. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden soittaa heille tai käyttää heidän live-chat-palveluaan, jos tarvitset apua ja haluat olla suorassa kontaktissa henkilön kanssa.

Puhelin- ja chat-tuki on saatavana ympäri vuorokauden. Puhelin- ja chat-tuki on saatavana ympäri vuorokauden. Kaikki tukihenkilöt sijaitsevat Arizonassa ja Iowassa, Yhdysvalloissa.

Yhteyden ottaminen tukitiimiin

GoDaddy-verkkosivuston jokaisen näytön oikeassa yläkulmassa on puhelinnumero, joka tarjoaa ympäri vuorokauden puhelintukea.

Ohjeen pääruudun alaosassa on painike, jonka otsikko on ”Chat with us!” Ja jonka avulla voit puhua elävän henkilön kanssa. Lisäksi ajoittain verkkosivuston ympäristössä, etenkin kun pääset myyntisivuille, chat-ikkuna aukeaa kannustamaan sinua puhumaan tukihenkilön kanssa.

Chat-toiminto ilmoittaa sinulle, kun käyttäjiä on paljon, ja antaa sinulle puhelinnumeron, johon voit soittaa välitöntä apua varten.

Molempien välineiden kautta annettujen neuvojen laatu on yleensä korkea, vaikka ihmisiä, kuten aina, on valitettu virheellisistä, puutteellisista tai täysin vääristä tiedoista, kuten aina..

Erilaiset kyselyt, joihin näyttää onnistuneesti vastatuvan, ovat suhteellisen yksinkertaisia ​​ja suoraviivaisia; monimutkaiset ongelmat, kuten esimerkiksi, että henkilön sivusto on alhaalla kävijöiden vastaanottaessa “Verkkosivustoa ei ole saatavilla” -viestiä, ei sovellu vastaamaan reaaliajassa puhelimitse, puhumattakaan live-chatista.

Tietopohjat

GoDaddy-verkkosivuston ohjeosasto sisältää artikkeleita sekä Linux- että Windows-isännöinnistä. Niiden alla on erilaisia ​​tietoja aloittamisesta, sähköpostista, sovellusten asettamisesta, tiedostojen hallinnasta, vianetsinnästä ja turvallisuudesta. Tietokannassa on haku-toiminto.

GoDaddy tarjoaa video-oppaita verkkosivustollaan WordPress-käyttäjille. Muutoin jotkut lyhyet videooppaat muista aiheista ovat saatavana YouTubessa.

Sinun on tehtävä haku GoDaddy-palvelusta ja sivulta asiakaskertomusten ja mainosten kautta, mutta siellä on hyödyllisiä tietoja. Älä hylkää GoDaddy-käyttäjän tarjoamia videoita. nämä ovat ihmisiä, jotka ovat olleet siellä ja saaneet sen toimimaan, ja he ovat valmiita kertomaan sinulle kuinka.

Tukifoorumia ei ole, vaikka GoDaddy tarjoaa sinulle tilaa jättää ehdotuksia tuotteiden ja palveluiden parantamiseksi.

Helppokäyttöisyys

Linux-käyttäjille on olemassa cPanel

Ensimmäinen osoitus siitä, että GoDaddy on suunnitellut oman versionsa standardin cPanel-versiosta, on räätälöity värimaailma, joka vastaa GoDaddy-ulkoasua..

GoDaddy’s cPanel on puhdas ja hyvin varustettu, joten se on helppo navigoida etsimällesi. CPanelin mukautetut kuvakkeet ovat järkeviä ja sopivat yleensä GoDaddy-sivuston tyyliin.

Ostaminen web-hosting

Verkkosivuston ostaminen on helppoa GoDaddyltä: napsauta vain pääsivun yläosan valikon Järjestelmä-välilehteä ja valitse kiinnostava isäntä. Näkyvä oletusnäyttö näyttää suunnitelmat Linux-isännöinnistä, jonka suurin osa ihmisistä ostaa . Siitä lähtien on tehtävä valita suunnitelma, tilauksen pituus, kaikki tietoturvalisäosat, kirjoittaa ilmainen verkkotunnuksesi nimi, välttää kaikki muut myydyimmät tuotteet ja antaa luottokorttitietosi.

Ihmiset ovat varoittaneet, että on tärkeää tarkistaa ostoskorisi ennen maksamista, koska siellä on joskus ilmestynyt tuotteita, joita ei ole tilattu.

Verkkotilan hallinta

Sekä cPanel Linux-isäntäkäyttäjille että Plesk-ohjauspaneeli Windows-isäntäkäyttäjille ovat puhtaat rajapinnat ja ovat ikoni-ohjattuja.

Käyttäjät ilmoittavat, että heillä on helppo käyttää ja navigoida. Linux cPanelin pylväskaaviot kuvaavat selkeästi käytettyjen resurssien määrän, ja tiedostojen hallinta, verkkotunnuksen hallinta ja tiedostojen hallinta helpottavat verkkosivustosi hallinnan pitämistä.

Verkkosivustosi luominen tai laajentaminen

GoDaddy’s Web Builder on suhteellisen yksinkertainen verkkosivustojen rakentaja, joka tarjoaa työkaluja palveltavan verkkosivun luomiseen niille, jotka eivät välttämättä ole teknisesti taipuvaisia.

Ilmaisten verkkosovellusten yhden napsautuksen asennus on pluskohta, joka tekee sivustosi toiminnallisuuden laajentamisesta hetkessä

johtopäätös

GoDaddy on vahva kilpailija web-hosting-alalla. Sen suunnitelmat ja palvelut kuuluvat paketin keskelle – heistä ei ole mitään liian hienoa, mutta ne tarjoavat mitä aloittelijalle suunnitteleva verkkosivustojen rakentaja ja erittäin pienyrityksen omistaja tarvitsee, ja juuri GoDaddy markkinoi.

Voit tuoda omat verkkosivustosi tai luoda uuden verkkosivuston käyttämällä Web Builder -työkalua tai WordPress-vaihtoehtoa. GoDaddy: n käyttöaika on vakaa ja luotettava.

Web-hosting-maksun lisäksi useimmalla muulla on lisämaksu, kuukausittain tai muuten, ja GoDaddy-sivusto on melko voimakas yrittää saada sinut ostamaan lisäosia tai päivittämään.

GoDaddyn verkkopalvelupalvelulle annetaan sekalaisia ​​arvosteluja; on olemassa asiantuntija-arvosteluita korkeasta käyttöajasta, mutta toisaalta käyttäjät ilmoittavat laajoista seisokkeista ja monista ”verkkosivustoa ei ole saatavissa” -ongelmista.

Asiakaspalvelu on toinen näkökohta: voit soittaa vain puhelimitse tai käyttää live-chatia vuorovaikutuksessa asiakastukitiimin kanssa. Käyttäjät ilmoittavat, että näiden tukikanavien vastausaika on yleensä melko nopea, vaikka joidenkin vastausten sisältö ei ole aina ollut tarkkaa.

Katso GoDaddy aloittelijan henkilökohtaiselta tai pienyrityssivustoltasi, mutta muista, että se on suuri yritys, ja suhteesi heidän kanssaan eivät välttämättä suju aina sujuvasti.

Vertailla

Hyvä isä

92

InMotion-hosting

96

SiteGround

95

iPage

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map