FatCow-arvostelu 2016

FatCow-web-hosting-logo


Läski lehmä

Käy verkkosivustolla

9.1


AWA-pistemäärä

Läski lehmä

FatCow on toiminut liiketoiminnassa vuodesta 1998. FatCow on pyrkinyt tekemään koko web-hosting hieman helpommaksi ja paljon helpommaksi. Hän on aina pyrkinyt parantamaan asioita kaikille parempana yksilöllisillä hosting-suunnitelmillaan ja markkinointikampanjoillaan. FatCow tunnetaan pääasiassa pienistä ja keskisuurille yrityksille sopivista jaetuista web-hosting-ratkaisuista. Yhtiöllä on siipiensä alla yli 200 000 verkkosivustoa. Lue FatCow-arvostelu alla.

Plussat

 • 24/7 asiakastuki
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu
 • Voimanlähteenä 100% tuulienergiaa
 • Edullinen hinnoittelu

Haittoja

 • Keskimääräinen nopeus
 • Kalliita kuukausittain

Yleiskatsaus

 • Verkkosivusto: www.fatcow.com
 • pääkonttori: Burlington, Yhdysvallat
 • Perustamisvuosi: 1998
 • Luokat: Sivujen ylläpito
 • Palvelut: Jaettu Web-hosting, VPS, omistetut palvelimet
 • Rahat takaisin takuu: 30 päivää

FatCow on ainutlaatuinen isäntäyritys, joka kutsuu ystävällisesti ryhmäänsä “moo” -ryhmään, joka tunnetaan innovatiivisista suunnittelu- ja suunnittelutaitoistaan. Heidän isännöintisuunnitelmansa, verkkosivustosuunnitelmansa ja ominaisuutensa ovat erillään kollegoistaan.

Palvelut

Vaikka FatCow saattaa kuulostaa täydelliseltä web-hosting-yrityksestä sinulle, on aina hyödyllistä tietää yrityksestä yksityiskohtaisesti ennen asettamista yhteen. Ja mikä voisi olla parempi tapa tietää, kuin keskustella palveluista ja suunnitelmista, joita kyseinen web-hosting-yritys tarjoaa.

FatCow tarjoaa joukon hosting-suunnitelmia eri luokkiin:

 • Jaetut hosting-suunnitelmat
 • Virtuaalinen yksityinen palvelin (VPS)
 • Omistetut isännöintisuunnitelmat
 • Ja lisäksi hallittu WordPress-isännöinti WordPress-käyttäjille.

Näiden hosting-suunnitelmien lisäksi saat bonusverkkosivuston rakentajan, jolla on poikkeuksellista asiakastukea ja lisäominaisuuksia.

FatCow tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin ja verkkotunnuksen siirtovaihtoehdot käytännössä kaikilla isännöintisuunnitelmillaan.

Se sisältää myös joitain houkuttelevia kehittäjäominaisuuksia VPS-suunnitelmissaan, kuten esiasennettuja komentosarjoja, rajoittamatonta verkkotunnusta ja pääsy cPanel-ominaisuuksiin.

Koska käytettävissäsi on niin paljon ominaisuuksia, FatCow saattaa kuulostaa parhaalta web-hosting-yrityksestä, jolla ei ole mahdollisia haittoja. Verhon paljastamalla katsotaan myös nopeasti muutamia alueita, joilla FatCow tarvitsee parannusta

rajoitukset

On tiettyjä alueita, joissa FatCow saattaa pettyä sinut hiukan, ja siksi on parempi tietää niistä kuin löytää myöhemmin.

 • Ei-niin-suuri uudistamispolitiikka. FatCowin ennakkohinnoittelu menee helposti taskuun – voitto pienille ja keskisuurille yrityksille. FatCow maksaa kuitenkin kassaan uusintojen aikana.
 • skaalautuvuus. FatCowin tarjoamat ominaisuudet, tallennuskapasiteetti ja palvelinpalvelut ovat ihanteellisia pienille ja keskisuurille yrityksille. Skaalaus ei kuitenkaan riitä. Se puuttuu, kun verkkosivuston toimivuus ja monimutkaisuus lisääntyvät. FatCow ei ehkä ole paras tarjous, jonka monimutkaiset verkkokauppasivustot löytävät. Pienten henkilökohtaisten sivujen ja keskisuurten verkkokauppasivustojen osalta FatCow voi olla todellinen vaihtoehto.
 • Käyttöaste. Samoin saatavuus on myös yksi alue, jolla FatCow voi työskennellä. Vaikka FatCow pystyi kirjaamaan hyvän käytettävyyspisteen (99,85%), sillä on silti paljon tekemistä. Ja yritys ei myöskään anna mitään numeroa käyttöaikatakuun suhteen.
 • Varmuuskopioida. FatCow tarjoaa automaattiset varmuuskopiointivaihtoehdot. Mutta näitä vaihtoehtoja ei voida käyttää ilmaiseksi. Sinun on maksettava näistä säännöllisistä varmuuskopioista tai päätettävä selvittää varmuuskopioratkaisu.
 • Windows-majoitusta ei tueta. FatCow ei tue Windows-hosting-palveluita. Tarjolla on vain Linux-tuki, johon voi olla vaikea tottua.
 • Ei ilmaisia ​​päivityksiä. FatCow ei alun perin sallinut hosting-suunnitelmasi päivittämistä omistettuun tai virtuaaliseen palvelimeen. Nyt sinulla on kuitenkin mahdollisuus saada päivitys hintaan. Saatat onnekas saada alennuksia päivityksen aikana.

Rahat takaisin takuu

FatCow tarjoaa todellisen arvon jokaisesta sijoittamasi pennistä. Rahasta puhuttaessa olisit iloinen tietäessäsi, että FatCowlla on kunnollinen rahojen palautustakuu. Voit saada rahat takaisin 30 päivän kuluessa tilauksesta, jos huomaat, että palvelut eivät täytä standardiasi.

Houkutteleva rahat takaisin -takuu ei ehkä vaikuta kovin houkuttelevalta, kun tutustu siihen, että muut huipputason web-hosting-yritykset, kuten Arvixe, InMotion Hosting ja Just Host, tarjoavat samanlaisia ​​takuita pidemmäksi ajaksi..

Mene vihreäksi!

No, sinulla on toinen syy kiinnittyä FatCowiin – se on vihreä lähestymistapa! FatCow voittaa sydämet tekemällä osansa ympäristölle. Jos isännöit verkkosivustoasi FatCow-palvelun avulla, et vain autta itseäsi, vaan autat myös planeettaa. FatCow tarjoaa 100% tuulivoimaisen isännöinnin.

Joten kaikilla vastauksilla lopuksi paras osa – miksi sinun pitäisi valita FatCow?

Miksi sinun pitäisi mennä FatCow-palveluun?

Yhteenvetona voidaan todeta, että FatCow saattaa tyydyttää toiveesi saada kohtuuhintaisia ​​hosting-suunnitelmia sekä ympäri vuorokauden tapahtuvaa asiakastukea. Jos aiot kehittää yksinkertaisen yhden sivun verkkosivuston tai ei niin monimutkaisen verkkosovelluksen, FatCow on tie. Voit myös harkita FatCow: n käyttöä testaustarkoituksiin. Mutta jos pitkäaikainen käyttö ja monimutkaiset toiminnot ovat vaatimuksiasi, on parempi tarkastella muita vaihtoehtoja.

Varo FatCow: n käyttämää sanaa “rajoittamaton”, he eivät ehkä tarkoita sitä samalla tavalla kuin luulet tekevän.

Better Business Bureau on kunnioittanut FatCowa A + -luokitus. A + on korkein arvio, jonka yritys voi saavuttaa Better Business Bureau -sivustolla! Kuulostaa hyvältä?

Avainominaisuudet

 • Ilmainen verkkotunnuksen siirto
 • Ilmainen verkkotunnus
 • Käyttäjäystävällinen sivustojen rakentajat
 • Rajoittamaton POP-postilaatikko
 • SSL-suojattu palvelin
 • Ilmainen 1 Gt JustCloud Cloud -tallennustila
 • Sovellusten asennusvelhot
 • Muokattu sähköposti
 • Rajoittamaton verkkotunnukset
 • Päivittäinen palvelimen varmuuskopio
 • 24/7 Kiinteistöjen seuranta
 • Rajoittamaton MySQL-tietokanta

Pikalinkit

Alan asiantuntijoiden päätös FatCowista

Web-hostingOn niin monta saatavilla olevaa verkkopalvelupalvelua, FatCow saa erinomaisia ​​arvioita asiantuntijoilta, mutta ei silti onnistunut murtamaan eniten kymmenen eniten luetteloa. Viime kädessä se on hyvä palvelu, jolla on huumorintaju. FatCow on yläosassa käytettäessä käyttöaikaa. Heidän palvelimet tarjoavat nopean ja luotettavan palvelun, ja kriitikot väittävät, että isäntäpaketti on ”melkein täydellinen”. Ainoa haittapuoli on, että siitä puuttuu joustavuus, joka löytyy kilpailijoilta. FatCow tarjoaa kuitenkin laajan valikoiman erinomaisia ​​ominaisuuksia edulliseen hintaan. Saatat joutua maksamaan hiukan enemmän, jotta saat kaikki muiden palveluiden mukana tulevat kellot ja pillit.

Kriitikot kiitostavat nopeasti myös tukivaroista ja yleisestä asiakaspalvelusta. Kaikki nämä tekijät huomioon ottaen asiantuntijat myöntävät FatCow: lle 8 pistettä 10: stä suorituksesta ja täydellisen 10: n arvosta lehmäpisteille.

 • http://web-hosting-review.toptenreviews.com/fatcow-review.html
 • http://www.reviews.com/web-hosting/

Positiiviset asiakasarvostelut ja suositukset FatCow-tuotteesta

Vaikka kielteisten asiakasarvostelujen joukossa on joitain yleisiä ketjuja, jotka eivät ole mitään arvoisia, FatCow saa ylivoimaisesti positiivisia arvosteluja useimmista käyttäjistä. Keskimäärin kuluttajat myöntävät FatCow 4: lle viidestä. Itse asiassa monet suosituksista ovat suoraan ristiriidassa muiden asiakkaiden valitusten kanssa. Monet tyytyväiset käyttäjät huomauttavat sen, että he pystyivät puhumaan yhdysvaltalaisen tukiedustajan kanssa, joka oli erittäin ystävällinen ja osaava.

Ehkä tärkeintä, käyttäjät ilmoittavat, että FatCow täyttää 99,9%: n käyttöaikatakuun. FatCow saa korkeat arvosanat myös muilla tärkeillä alueilla, kuten nopeus, ohjauspaneelin ominaisuudet, edullinen hinnoittelu ja asiakastuki. Pelkästään käyttäjän arvostelujen perusteella voit olla varma, että FatCow tarjoaa sinulle työkalut, joita tarvitset verkkosivustosi käyttämiseen.

Negatiiviset asiakasarviot ja valitukset FatCow-tuotteesta

FatCow-valitukset jakautuvat kahteen perusluokkaan: laskutus ja asiakaspalvelu. Rehellisesti sanottuna tämä on melko tyypillistä jokaiselle kohtuullisen kokoiselle yritykselle, joka käsittelee kymmeniä tuhansia asiakkaita. Niiden monien ihmisten mukana on varmasti joitain laskutustarvikkeita ja käyttäjiä, jotka ovat tyytymättömiä saamaansa asiakaspalveluun.

Vaikuttaa siltä, ​​että suurin ongelma laskutuksessa tapahtui, kun asiakkaat yrittivät peruuttaa tilinsä. Joissakin tapauksissa asiakkaille luvattiin palautus, mutta he eivät sitten pystyneet saamaan rahansa takaisin. Oli myös joitain ilmoituksia odottamattomista syytöksistä, joita oli vaikea selvittää.

Ne, jotka olivat tyytymättömiä asiakaspalveluun, eivät pitäneet puhelujensa ja sähköpostiensa ulkoistamista ulkomaanapukeskuksissa.

 • https://webhostinggeeks.com/user-reviews/fatcow/?page=3&sort = alhaisin luottoluokitusten ensin
 • http://www.hostingmanual.net/fatcow-review/
 • https://webhostinggeeks.com/user-reviews/fatcow/?sort=highest-rating-first

Luotettavuus & Käyttöaste

Ei, FatCow ei ole julkistanut käyttöaikatakaukseen liittyviä lukuja. Päälläoloaikaa ei ole taattu; Siitä huolimatta, he ovat todistaneet luotettavuutensa julkaisemalla säännöllisiä tilastoja käyttö- ja seisokkiajoista. Mutta heillä on tietokeskukset valmiina toimimaan ympäri vuorokauden ympäri joidenkin kovien töiden kanssa.

FatCow-tietokeskus käyttää klusteroitua arkkitehtuuria kaikilla palvelimillaan, ts. Jos jonkin täytyy mennä alas, toinen ottaa haltuunsa, kysymyksiä ei esitetä! Varmuuskopiointi tehdään myös säännöllisesti tietojen menetyksen riskin minimoimiseksi.

Boston, USA, isännöi FatCow-datakeskusta. Laitos ylpeilee puolella petatavasta tallennustilaa, joka on jakautunut yli 800 palvelimen armeijaan.

Tietokeskuksen suojaamiseksi on olemassa kaksi palomuuria, ja se on ammattimaisessa valvonnassa 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa..

Automaattinen varmuuskopiointivaihtoehto on käytettävissä asiakkaille, jotka ovat valmiita maksamaan siitä, että niiden sivustot varmuuskopioidaan päivittäin. Se koostuu päivittäisistä varmuuskopiointirutiineista ja varmuuskopiointi- ja palautustyökalusta. Jos et halua maksaa, olisi mielestäsi järkevää varmuuskopioida tietosi säännöllisesti.

ominaisuudet & Työkalut

Nyt kun sinulla on riittävästi tietoa yrityksen yrityssuunnitelmista, ominaisuuksista, rajoituksista, teknisistä tiedoista ja muista asiaan liittyvistä alueista, sinun on edelleen kehitettävä tietosi FatCowin tarjoamista ominaisuuksista.

Ei ole yllättävää, että FatCow on rasvaa ominaisuuksiltaan.

Lue lisätietoja jokaisesta niistä yksityiskohtaisesti.

OminaisuusYleiskatsaus
OhjauspaneeliFatCow on ihanan suunniteltu ohjauspaneeli järjestelmänvalvojan sivuston toimintoihin. Ei, siitä ei tule olla vaikeaa päästä käsiksi. Ohjauspaneelissa on helppo navigoida, ja käytön ripustaminen on helppoa muutamassa minuutissa.

Mainitsemisen arvoinen, että kiertäminen voi olla hieman hämmentävä, jos siirryt cPanelista uuteen FatCow-ohjauspaneeliin. Muutoin ohjauspaneelissa on kaikki tarvittavat ominaisuudet.

Se on täysin varustettu ja siinä on kaikki tarvittavat skriptit. Tämän helppokäyttöisen ohjauspaneelin avulla voit helposti luoda verkkosivustoja ja suorittaa muita hallinnollisia toimia tien päällä. Se ei ole se, joka auttaa sinua entisestään tehtävien käsittelyssä; se luettelee ja luokittelee kaikki tehtävät värikoodatulla painikkeella, joka osoittaa, onko jokainen kohde tällä hetkellä käytössä. Se on myös muokattavissa, vaikka se onkin oma työkalu.

Lisäksi voit nauttia myös toimitusverkkoratkaisun (CDN) eduista sen ohjauspaneelin kautta.

LevytilaLevytilaa on mitä lähes jokainen verkkovastaava koskee. Tämä on tila, jonka palveluntarjoajasi on myöntänyt verkkosivustollesi. Ja tämä riippuu lähinnä valitsemastasi isännöintisuunnitelmasta.

FatCow tarjoaa joukon levytilamuunnelmia tarjoamiensa erilaisten web-hosting-suunnitelmien mukaan:

 • FatCow-suunnitelma – rajoittamaton
 • Perus VPS-hosting – 40 Gt
 • Business VPS -majoitus – 90 Gt
 • Optimaalinen VPS-hosting – 120 Gt
 • Käynnistyskohtainen isännöinti – 500 Gt
 • Professional Dedicated Hosting – 1000 Gt
 • Yrityksille omistettu isäntä – 1000 Gt
kaistanleveysKaistanleveys on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka voivat vaikuttaa verkkosivustosi nopeuteen. Kuten tämä ominaisuus on kriittinen ja merkittävä, kaistaleveys tulisi valita tarpeidesi pitämiseksi mielessä. Mitä suurempi kaistanleveys on, sitä enemmän dataa voidaan helposti siirtää.

FatCowin tarjoama VPS: n ja omistettujen suunnitelmien vähimmäiskaistanleveys on 1 TB, ja se nousee vain tästä määrästä. On kuitenkin tapauksia, joissa käyttäjät ovat ilmoittaneet, että FatCow ei tuntea heille kaistanleveyden käyttöä ja rajaa oikein. Keskusteluja esiintyy myös niin, että heitä pyydettiin rajoittamaan kaistanleveyden käyttöä heti, kun ne saavuttavat rajan, vaikka ne olisivatkin rajoittamattoman suunnitelman mukaisia.

Tietokannan tukiFatCow tarjoaa tietokantatukea. Mutta sen tietokantaominaisuudet ovat yleensä ensisijainen syy asiakkaiden valituksiin. Sen avulla voit muodostaa yhteyden MySQL-tietokantayhteyksiin, mutta ei määritetä samanaikaisten MySQL-yhteyksien lukumäärää.
Ilmainen verkkotunnusFatCow antaa sinulle ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin tiettyjen suunnitelmien mukaisesti, mikä tekee hinnoittelusta vieläkin halvemman. Kun haluat periä rahat takaisin-takuulla, joudut maksamaan verkkotunnuksesta. Verkkotunnuksen kustannukset vähennetään palautusrahastasi, ja sekin vain, jos päätät pitää verkkotunnuksen. Ilmaisen verkkotunnuksen tarjoavat suunnitelmat ovat:

 • FatCow-suunnitelma
 • WordPress-hosting
 • VPS-hosting
 • Dedicated hosting
Tietojen varmuuskopiotJos omasi on verkkosivusto, jolla on paljon tietoa, päivittäinen varmuuskopiointi on välttämätön edellytys turvallisemmalle puolelle. Päivittäiset varmuuskopiointisuunnitelmat ja rutiininomaiset automaattiset varmuuskopiot toimitetaan lisäpalveluna, johon FatCow tarjoaa monia suunnitelmia. Vaikka päivittäinen varmuuskopio sisältyy alkuperäiseen FatCow-suunnitelmaan, automaattinen tietojen varmuuskopiointi on maksullinen palvelu. Voit helposti ostaa varmuuskopion ja ylläpitää ja hallita sivustotietojesi versionhallintaa. Päivittäiset palvelimen varmuuskopiot eivät vaadi lisäkustannuksia.
SSD (Solid State Drives)Fat Cow tarjoaa WP Essential -suunnitelman, joka käyttää SSD-pohjaista infrastruktuuria. Tämä voisi olla eräänlainen SSD-välimuistin mekanismi, mutta siitä on vähän tietoa. Sen väitetään myös tarjoavan supernopea infrastruktuuri isännöimille sovelluksille.
Yhden napsautuksen App InstallerFatCowin toimittama yhden napsautuksen sovelluksen asennusohjelma on todellinen ohjattu toiminto. Yhdessä vedä ja pudota -sivuston rakennustyökalun kanssa se tekee verkkosivuston luomisesta lasten leikkiä. Siinä on joukko sovelluksia, kuten WordPress, Joomla, phpBB, GBook, SharedSSl, PayPal ja monet muut. Sen avulla voit lisätä interaktiivisuutta verkkosivustollesi käyttäjäystävällisellä tavalla.
SähköpostitilitFatCow tukee rajattomia sähköpostitilejä ja POP-hosting-palveluita kaikissa isännöintisuunnitelmissa. Mutta sitä on parannettava. Perusmuisti on 500 Mt, mikä jättää tilaa tyytymättömyydelle monille asiakkaille. FatCow tarjoaa myös MiniMoo-hosting-suunnitelman, joka tarjoaa vain erittäin edullisten yhden sivun, yhden sähköpostitilin ratkaisun aloittelijoiden käyttöön.
IsäntäturvallisuusFatCow tarjoaa isännöiville asiakkailleen erilaisia ​​turvaominaisuuksia heidän tarpeensa perusteella. Tuotteita myyville verkkosivustoille ne tarjoavat jaetun SSL: n. Sähköpostipalveluita käyttäville asiakkaille tarjotaan roskapostin suodatus. Päivittäisten palvelinvarmuuskopioiden suorittamisen ohella heillä on seurantamahdollisuus jokaisessa tietokeskuksessaan.
Verkkosivun rakentajaVerkkosivun rakentaja on yksi FatCowin arvostetuimmista ja intuitiivisimmista ominaisuuksista. Sen mukana tulee selkeä dokumentaatio ja se on helppo käyttää. Voit kokeilla kätesi valtavan määrän malleja ja luoda upeita verkkosivustojen malleja. Voit asettaa verkkosivustosi käyttöösi muutamassa tunnissa vedä ja pudota -elementin avulla.
haittaohjelmat & RoskapostisuojausFatCowin tarjoamat haittaohjelmat ja roskapostisuojaukset ovat melko hämmentäviä. Vaikka heillä on paljon turvatoimenpiteitä sen varmistamiseksi, ettei tartuntaa pääse sivustollesi, ehkäisevät toimenpiteet häiritsevät joskus sivuston toimintaa. Jos sivustosi saa haittaohjelman tartunnan, se deaktivoi tilisi ilman erillistä ilmoitusta. Sitten kestää kohtuuttoman kauan, ennen kuin he tarkistavat tapauksesi ja aktivoivat tilin, kun se on valmis.
OstoskärrytFatCow tukee ostoskorien integrointia. PayPal, jaettu SSL ja monet muut ostossovellukset voidaan lisätä nopeasti. ShopSite sisältyy myös sisällönhallintajärjestelmään alkuperäiseen FatCow-suunnitelmaan. Voit myös käyttää WP-verkkokauppaa tai WooCommercea ja WordPress-isännöintisuunnitelmaa ostoskorien lisäämiseen. Asennus esimerkiksi Shopify- tai Magento-käyttöympäristöltä VPS-laitteellesi tai omille hosting-alustoillesi tekee myös työn.
Ohjelmointikielten tukiFatCow-palvelimen isännöintiratkaisut tukevat 13 erilaista koodaus- ja skriptikieltä, mukaan lukien PHP ja Ruby On Rails.
Sivustojen tilastotJoitakin sivustotilastoja, kuten vierailijatilastoja, voidaan tarkastella ohjauspaneelin ja muiden menetelmien avulla. Mutta nämä tilastot ovat minimaaliset eivätkä riitä reaaliaikaiseen strategointiin.

suunnitelmat & hinnoittelu

Rasvalehmän hinnoittelujärjestelmä on jotain ainutlaatuista. Vaikka hinta näyttää kuolleelta halvalla ensimmäisenä vuonna, hinnoittelu hyppää erittäin korkealle toisesta vuodesta alkaen! Mutta silti, se on edelleen yksi edullisimmista saatavissa olevista web-hosting-ratkaisuista.

Sinulla on suuri levytila ​​tiedonsiirron mukana ja helppo pääsy verkkosivustojen rakentajaan, blogeihin, kyselyihin, velhoihin ja paljon muuta – kaikki nämä tekevät sivustostasi interaktiivisemman ja lisäävät hauskan elementin, joka menee hyvin mukana asiakkaasi!

Joitakin hosting-suunnitelmia kuvataan alla.

  • Omistettu suunnitelma

Dedicated Server -suunnitelmat sopivat hyvin, jos etsit ratkaisua, joka pystyy käsittelemään sivustosi suuren liikenteen määrää. FatCow tarjoaa omistettuja palvelimia, jotka soveltuvat parhaiten verkkokauppasivustoille.

  • VPS-suunnitelma

VPS-palvelin on erinomainen pelastus, jos etsit parannettua hallintaa, pilvipohjaista, joustavaa ja älykästä strategiaa.

 • Alkuperäinen FatCow-suunnitelma

Alkuperäisessä Fat Cow -suunnitelmassa on paljon ilmaisia ​​keikkoja ja rajoittamaton suunnitelma. Se on myös paras valinta aloittelijoille, koska asennus ja työskentely on erittäin helppoa.

Makseista, jotka saatat joutua tekemään, maksat jopa 35 dollaria varhaisen peruutusmaksuna. Ja peruuttamisen voimaantulo kestää noin 30 päivää.

FatCow tarjoaa helpon päivitys- ja alennuspalveluvaihtoehtojen. Sinun on vain kirjauduttava sisään ohjauspaneeliin ja napsautettava päivitys- tai alennustila-kuvaketta.

Tarkista esitetyt suunnitelmat ja valitse sopivin malli. Lisäksi voit jopa haluta mukauttaa (päivittää tai alentaa) yksittäisiä palveluita, kuten kaistanleveyttä, postilaatikoita ja tallennustilaa. Voit siis valita jäädä heidän luokseen, kun sivustosi muuttuu.

Voit lisätä FatCowin jo tarjoamaan joustavuuteen mistä tahansa syystä tahansa, jos haluat siirtää verkkotunnuksesi FatCowista toiselle valitsemallesi yritykselle. Tätä tarkoitusta varten tarjotaan verkkotunnuksen siirron valtuuskoodi.

Asiakaspalvelu

Asiakastukea tarjotaan ympäri vuorokauden kaikilla seuraavilla kanavilla.

 • Puhelin
 • Tukisähköposti
 • Chat
 • Tietopohja
 • Video-oppaat
 • Tukifoorumi

Tukipalveluiden nopeus ja tarkkuus ovat erinomaisia ​​paitsi chat-tuki, mutta asiakaskokemus näiden palveluiden kanssa on ollut epäyhtenäistä. Jotkut kokeneet ohjelmoijat voivat tuntea olonsa hiukan prosessiin, kun taas aloittelijat varmasti pitävät näitä palveluja uskomattomina.

Helppokäyttöisyys

Palvelu on melko helppokäyttöinen ja sisältää paljon dokumentaatiota ja asiakastukea. Ohjauspaneeli, verkkosivustojen rakentajat, yhden napsautuksen asennusohjelma ja monet muut ominaisuudet edistävät interaktiivista käyttöliittymää. Se antaa sinulle FTP-pääsyn salliaksesi useiden tiedostojen lähettämisen ja lataamisen.

johtopäätös

Lyhyesti sanottuna FatCow on ainutlaatuinen web-hosting-ratkaisu. Sillä on aggressiivinen hinnoittelujärjestelmä, joka varmasti houkuttelee asiakkaita.

Mutta valitettavasti se ei täytä monia teknisiä ja suorituskykystandardeja, kun kyse on suurista ja monimutkaisista sivustoista.

Jos tarvitset vain yhden sivun tai jonkin testisivuston, voit hyvinkin tehdä harppauksen FatCowiin. Joten mitä päätit?

Vertailla

Läski lehmä

91

InMotion-hosting

96

SiteGround

95

iPage

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map