A2-hosting-arvostelu 2016


A2-hosting

Käy verkkosivustolla

9,3


AWA-pistemäärä

A2-hosting

A2 on amerikkalainen web-hosting-yritys, joka tarjoaa web-majoitusta yksityisille ja yrityksille. He työskentelevät myös jälleenmyyjien ja tytäryhtiömarkkinoiden kanssa. A2 tarjoaa WordPressin ja useimpien sisällönhallintajärjestelmien (CMS) ylläpitoa sekä ostoskärryjä. A2 tilaa CloudFlare-sisällönjakeluverkon (CDN) ja asettaa sen asiakkaiden saataville. Lue alla oleva A2-hosting-arvostelu.

Plussat

 • Sivun latausnopeudet jopa 20 kertaa keskimääräistä nopeammat
 • 99,9% Uptime-takuu
 • Helppo asentaa
 • 24/7 verkonvalvonta
 • Ilmaiset SSD-levyt

Haittoja

 • Ei paras vaihtoehto aloittelijoille
 • Ei Windows-hosting-palvelua
 • Ei tukea Plexumille, ColdFusionille, PDFLib, MSSQL, HTMLDoc tai mod_perl

Yleiskatsaus

 • Verkkosivusto: www.a2hosting.com
 • pääkonttori: Ann Arbor Michigan
 • Perustamisvuosi: 2003
 • Luokat: Sivujen ylläpito
 • Palvelut: Verkkotunnukset, jaettu hosting, WordPress-hosting, pilvipalvelu
 • Rahat takaisin takuu: Milloin vain

A2 tarjoaa hallittuja WordPress-hosting-palveluita sekä Drupalin, Joomlan ja muita CMS-isännöintipalveluita sekä virtuaalikoneita pilvipalveluyrityksen tavoin. He eivät ole suunnattu millekään tietylle markkinalle paitsi ehkä niille, jotka keskittyvät WordPressiin.

Koska niiden pakettivalikoima on suuri, niiden isännöinti sopii pienille yrityksille tai yksityishenkilöille, joilla on rajoitetut verkkosivustojen ylläpitäjän taidot, ja suuremmille verkko- ja verkkokauppasivustoille, joilla on enemmän asiantuntemusta.

Teknologian suhteen yhden asiakkaan sivuston tarkistus osoitti, että he käyttävät LiteSpeed-verkkopalvelinta isännöimissään verkkotunnuksissa, vaikka heidän mukaansa käyttäjät voivat myös valita Apache tai Nginx sen sijaan. LightSpeed ​​on maksettu verkkopalvelin, joka on rakennettu suorituskyvyn ja turvallisuuden takaamiseksi.

Tähän sisältyy lisääntynyt kyky torjua tai lieventää DDOS-hyökkäyksiä, jotka ovat isäntäyritysten suuri ongelma. LiteSpeed ​​sanoo, että heidän verkkopalvelimensa on neljäs yleisimmin käytetty Internet-palvelin.

Rajoittamattomassa tallennustilassa ja kaistanleveydessä on riittävä skaalautuvuus ja tilaa kasvaa. Yhtiöllä on vankka maine suurimmalle osalle asiakkaista, jotka vastaavat myönteisesti alla mainittuun tutkimukseen ja lähinnä riippumattomien tarkastajien positiivisiin arvosteluihin heidän tuotteistaan..

Jos et ole tyytyväinen heidän palveluunsa, A2 antaa asiakkaiden saada rahat takaisin ensimmäisen 30 päivän aikana. Verkkotunnuksen siirtäminen toiseen isäntäyritykseen ei ole sopimusta eikä vaikeaa.

Yrityksen mukaan 92% heidän käyttäjistään suosittelisi palvelua ystävälle. He sanovat myös, että CubeCart, Drupal Association, PrestaShop, OwnCloud, Cloudflare ja Zend Server suosittelevat niitä. He eivät sano, mitä suositukseen liittyy..

Yksi ihmettelee, miksi esimerkiksi CloudFlare, jolla on paljon web-hosting-asiakkaita, suosittelisi ketään, etteivätkö he loukkaa ketään.A2 sanoo, että kolmansien osapuolien arvostelujen joukossa heillä on 5 tähden keskiarvo.

Avainominaisuudet

 • Rajoittamaton RAID-10-tallennustila
 • Clef kaksifaktorinen todennus
 • A2-optimoitu cPanel-laajennus valmiiksi määritettyyn välimuistiin
 • Hakkisuoja skanneri
 • 24/7/365 turvallisuuden valvonta
 • Ilmainen Cloudflare CDN ja cPanel
 • Softaculous automaattinen asennusohjelma
 • 1 napsauta Asennukset suosituille CMS- ja eCommerce-sovelluksille
 • SSL-varmenteet ja PayPal-kauppiastilit
 • 50 dollarin arvoinen ilmainen mainoshyvitys Bingiltä
 • Ilmaiset sivustosiirrot
 • Monen kielen tuki

Pikalinkit

Alan asiantuntijoiden tuomio A2-hosting-palvelusta

Web hostingAsiantuntijat arvioivat myös A2-hosting-palvelun erittäin korkealla tasolla, kun kyse on verkkosivustosi hosting-tarpeista.
Heidän on sanottava A2-hosting-palvelusta seuraavaa:

 • Erittäin hyvä suorituskyky käytettäessä A2: n SSD-isännöintiä
 • Tekninen tuki on aina erittäin hyödyllistä
 • On hyvä, että he käyttävät tavallista cPanelia
 • Turbo-palvelinvaihtoehdolla on erinomainen suorituskyky
 • Tarjottu tietoturva on huippuluokkaa verrattuna muihin palveluihin
 • Ne julkaisevat joitain erittäin hyödyllisiä päivityksiä (esim. Turvallisuus, suorituskyky)

Itse asiassa asiantuntijoilla ei ole mitään pahaa sanottavaa A2-majoituksesta! Vaikka siellä voi olla muitakin isännöintivaihtoehtoja, jotka tarjoavat edullisemman tarjouksen, asiantuntijat suosittelevat, että jos et voi häiritä metsästystä jopa N-asteeseen, A2 on parempi valinta verrattuna useimpiin muihin siellä toimiviin hosting-yrityksiin..

Positiiviset asiakasarvostelut ja suositukset A2-hosting-palvelusta

A2: n asiakkaat ilmoittavat olevansa erittäin tyytyväisiä yrityksen tarjoamiin palveluihin. Tietysti tulee aina olemaan poikkeavuuksia, mutta yleensä asiakkaat mainostavat A2: n etuja.

 • Upea tekninen tuki – jos tarvitset sitä
  Hyvin hyödyllisellä tietokannalla, live-chatilla sekä oma puhelinlinja hyödyllisillä
  ihmiset rivin lopussa, tuki katetaan aina 24/7.
 • Beefy-laitteistoinfrastruktuuri asiakkaiden tukemiseksi
  Valitse useista palvelinpaikoista ja SSD (mukaan lukien hallitut VSP) palvelimet.
 • Nopeat latausnopeudet asiakassivustoille
  Suuren infrastruktuurin mukana tulee suuri voima… tai pikemminkin nopeus! Ilmeisesti A2 lataa sivustot nopeammin kuin muut hosting-vaihtoehdot.
 • Monet asiakkaat ovat pysyneet heidän kanssaan pitkään tai onnellisina, että he muuttivat A2: lle
  Asiakasuskollisuuden suhteen A2 näyttää lyöneen kynsien tarjoamiin palveluihin.

Negatiiviset asiakasarviot ja valitukset A2-hosting-palvelusta

Suurimmaksi osaksi A2-asiakkaat ovat melko tyytyväisiä. Joten mitä asiat voivat mennä pieleen tämän palveluntarjoajan näkökulmasta?

 • Jotkut kokemukset DDOS-hyökkäyksistä
  Kuten kaikki muut isännöintipalvelut, myös DDOS-hyökkäykset voivat vaikuttaa outoon tapaan A2: een – että verkkosivustosi ei ole käytössä.
 • Hinnoittelu ei ole yhtä halpaa kuin muut tarjoajat
  Vaikka asiakkaat yleensä sanovat, että hinnoittelu on oikeudenmukaista, et todennäköisesti pääse sopimukseen A2: n kanssa, jos se on mitä olet.
 • Sähköpostilippujen vastaus on joskus hidasta
  Jos sinulla on hidas asiakaspalvelu jollakin heidän keinoistaan, voi olla parempi kokeilla toista, esim. Jos tikkaus on hidasta, soita heidän palvelulinjalleen

Luotettavuus & Käyttöaste

Mitä tulee käytettävyyteen & luotettavuus, yritys sanoo, että heillä on ”nelinkertainen redundantti verkko” mitä se tarkoittaa. Tämä ei ole ensimmäinen paikka, missä he liioittelevat tarjontaansa, mutta suurin osa yrityksistä tekee niin, mutta jotkut vahingoittavat heidän uskottavuuttaan tekemällä niin paljon.

Kuten useimmissa muissakin tarjoajissa, A2: lla on tarpeettomia tietokeskuksia. Tarpeettoman verkon tulee tarkoittaa, että ne tarjoavat useita polkuja Internetiin, jos niillä on ongelmia Internet-palveluntarjoajansa ja useiden verkkokorttien kanssa palvelimillaan, joilla on erilainen reititys, jotta ne voivat työskennellä laajalle levinneen verkonkatkon tapauksessa..

He toimittivat nopeasti uuden tilimme. Kesti vain muutaman minuutin, ennen kuin sähköposti saapui pyynnön vastaanottamisen jälkeen.

ominaisuudet & Työkalut

Tässä on luettelo toiminnoista, jotka edustavat kokonaisuutta siitä, mitä web-hosting-asiakkaat voivat tarvita ja tarjoaako A2 nämä.

Ominaisuus
Yleiskatsaus
OhjauspaneeliHe käyttävät cPanelia.
LevytilaRajoittamaton tallennustila, paitsi asiakkaat, voi maksaa erillisistä palvelimista, jolloin tallennustila on 250 Gt.
kaistanleveysRajoittamaton paitsi hallitulla VPS: llä, jälleenmyyjällä ja erillisillä palvelinsuunnitelmilla on kaistarajoitukset
Tietokannan tukiMySQL 5.5. Jos halusit toista tietokantaa, joudut asentamaan itsesi, mitä voit tehdä, koska sinulla on komentorivikäyttö. Jos teit niin, se tarkoittaa, että joudut myös ohjelmoimaan viennin (varmuuskopiot).
Ilmainen verkkotunnusVain verkkotunnuksellaan kuten (aliverkkotunnuksessa) .a2hosted.com
WordPress-hosting-paketitJoo. He markkinoivat sitä nimellä WordPress A2 Optimized, joka on joukko laajennuksia, jotka on suunniteltu toimittamaan vakaa ja nopea palvelin.
Tietojen varmuuskopiotJoo. Ja kuten muut cPanelia käyttävät myyjät. Voit ladata koko kotihakemiston, vain sähköpostisuodattimet, tai tietokannan vain cPanelista. Ja sinäkin voit tehdä palautuksen piste-aikaisesti. (Katso alla oleva sivustovarmuuskopio.)
SSD (Solid State Drives)Tämä osa on mielenkiintoinen. Se on mahdollista, koska kiinteän tilan varastointi laskee. Kaikki niiden tallennustila on SSD, paitsi että on joitain magneettikiekkoja, joita käytetään erityisissä erillisissä palvelinpaketeissa. SSD: llä ei ole liikkuvaa levyohjainta, joten sillä on pienin mahdollinen hakuaika ja sen pitäisi tarjota nopein mahdollinen palvelimen vastaus. Tämä ei kuitenkaan ole aina ihmelääke, koska loppukäyttäjäkokemus, kuten minkä tahansa isäntäyrityksen tai sovelluksen kohdalla, vaihtelee tuotteista riippuen, jotka ovat suurelta osin myyjän valvonnan ulkopuolella, kuten käyttäjän tietokoneen tai mobiililaitteen nopeus, Internet-viive ja ruuhkat , huono ohjelmointi jne.
SSD (Solid State Drives)He asentavat ja määrittävät kaikki nämä yhdellä napsautuksella: WordPress, Joomla, Drupal, CubeCart, CMS Made Simple, Elgg ja B2evolution. Lisäksi nämä suositut alustat asennetaan automaattisesti, jolloin käyttäjän joudutaan tekemään joitain manuaalisia määrityksiä myöhemmin:
Sähköpostitilit25 sisältyy Lite-suunnitelmaan. Rajoittamaton muiden kanssa.
SuojausominaisuudetClef-kaksitekijäinen todennus on tässä tärkein kohta. On paljon suuria hosting-yrityksiä, kuten esimerkiksi BlueHost, joilla ei ole tätä tärkeätä turvaominaisuutta. Jokainen, joka ei käytä 2FA: ta, asettaa itsensä suureen riskiin saada heidän sivustonsa hakkeroitua.
Verkkosivun rakentajaEi.
verkkokaupan ratkaisuJoo. Katso ostoskorit alla.
haittaohjelmat & RoskapostisuojausApache SpamAssassin ja Barracuda Spam Firewall.
Ohjelmointikielten tukiPHP, PHPng, IonCube, Perl, Python, Ruby, Node.js
Sivustojen tilastotPääsy raa’isiin lokitiedostoihin, Webalizer-kävijätilastot, verkkosivustojen tilastot, analogiset vierailijatilastot ja AWStats
Sivustojen varmuuskopiotEi Lite-suunnitelman kanssa, mikä saa ihmettelemään, miksi käyttäjät, joilla on vähiten taitoja, kärsisivät eniten.
CDN-palvelutCloudFlare. 3 dollaria kuukaudessa.
Lisäominaisuuksia & Työkalut
 • Sivustojen muuttopalvelut
 • Railgun (verkon optimoija pakkaamalla)
 • Apache 2.2, Nginx tai Tomcat (Miksi he eivät mainitse LightSpeedia luettelossaan, en ole varma, koska hekin käyttävät sitä.)
 • Lamppupino, ts. (Linux, Apache, MySQL, PHP)
 • Versiohallinta (Git ja CVS) ja kehittäjätyökalut (ssh, cron, ownCloud)

suunnitelmat & hinnoittelu

LiteSe sanoo 4 dollaria kuukaudessa, mutta kun ilmoittautui, he laskuttivat meiltä 4,71 dollaria. Se on penniäkään dollarilla, mutta niiden pitäisi veloittaa meiltä se, mitä verkkosivusto sanoo. Ominaisuusluettelo pakettiittain vaihtelee suuresti. Voimme tehdä yhteenvedon sanomalla, että Lite tarjoaa 1 × 21 GHz: n CPU: n, 5 Gt: n muistin ja perus CloudFlare CDN: n.
nopea$ 4,90. Koska ilmoittautui Yhdysvaltojen ulkopuolelta, se ilmoitti kaikki hinnat euroina. Joten olemme muuntaneet ne dollareiksi. 2 × 2,1 GHz: n suoritin.
Turbo$ 9,32. 2 × 2,1 GHz: n suoritin ja lisävarusteita, kuten WebSocket-välityspalvelin, pelinopeuden lisäämiseksi.

Lisäosien hinnat

Railgun (verkon pakkaus)Railgun (verkon pakkaus)
Ensisijainen tuki$ 20.
pilvipallo CDN3 dollaria, paitsi perus-CDN, on ilmainen kaikille paketeille.
erikokoiset omistettu palvelimet
  1. ytimet, 16 Gt RAM, 20 Tt kuukausittainen tiedonsiirto, 2 IP-osoitetta, 2 x 250 Gt levyt: 350 dollaria
  2. 2 ydintä, 8 Gt RAM, 2 x 250 Gt SSD-levyt 10 Tt tiedonsiirto 150 dollaria

`

Asennusmaksua ei ole. He maksavat verkkotunnuksen tilaamisesta 15 dollaria, mikä on suunnilleen sama kuin verkkotunnuksen rekisteröijän, kuten GoDaddy, käyttäminen. Jos et pidä epäilyttävää palvelua, he tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -takuun. Voit lisätä uusia vaihtoehtoja myös myöhemmin. Jos haluat siirtää verkkotunnuksesi toiseen palveluun, sinun on siirrettävä verkkotunnuksen rekisteröinti uudelle palveluntarjoajallesi, joten on parasta käyttää siihen kolmannen osapuolen rekisteröintiyritystä.

Asiakaspalvelu

 • Puhelin-kyllä, kaikille suunnitelmille.
 • Tukisähköposti –kun kirjoitamme arvostelua, ensimmäinen asia, jonka teemme, on avata tukilippu nähdäksesi kuinka nopeasti yritys reagoi. Saimme ihmisen vastauksen 2 tunnin sisällä, joka olisi saattanut olla nopeampaa, koska heidän järjestelmätilansa sanoi, että heidän järjestelmänsä lippujen lähettämiseen sähköpostilla oli heikentynyt.
 • chat-Joo. Joku liittyi verkkoon melko nopeasti joka kerta, kun otimme heihin yhteyttä. Ensimmäisen kerran se oli alle minuutti. Toinen kerta se oli noin 4 minuuttia. Yksi ärsyttävä ominaisuus on, että se kysyy sinua antamaan kysymyksesi eteenpäin, mutta näyttää siltä, ​​että pyydetään avaamaan se uudelleen, kun joku tulee verkkoon.
 • Tietopohja-Joo.
 • Video-oppaat—Kyllä, mySQL: ssä, cPanel-tyylin muuttaminen, aliverkkotunnusten, varattujen verkkotunnusten luominen, salasanan vaihtaminen, erilaiset ohjelmistot, kuten verkkokauppa, ssh-käyttö, varmuuskopiot, tuotemerkit ja paljon muuta.
 • Tukifoorumi—ei.
 • Lisäasetukset – ensisijainen tuki asettaa tukilipusi kaikkien muiden asiakkaiden edelle, vaikka he eivät sanoisi sitä näin niille, joilla ei ole ensisijaista tukea.
 • Tarjoaako se 24/7??—Katso meille “kyllä, tarjoamme puhelintuen 24/7/365.” Joten jos he aikovat vastata puhelimeen koko yön, niin he tietysti vastaavat myös chattiin ja sähköpostiin.
 • Asiakastukiasiamiesten ammattimainen asenne—Erittäin kohtelias ja tietoinen heidän vuorovaikutuksestaan ​​kanssamme.
 • Nopeus ja tarkkuus—Lippujen vastausnopeus oli hyvä. Tarkan suhteen emme kysyneet mitään monimutkaista, mutta oletamme sen, mitä he kertoivat palvelustaan ​​oikein.
 • Pätevyys ja asiantuntijaneuvonta– voimme perustaa asiantuntemuksensa bloginsa tarkkuuden perusteella. Esimerkiksi heidän bloginsa JavaScriptin käytöstä WordPressissä oli kirjoitettu absoluuttiselle aloittelijalle, mutta se oli tarkka.

Helppokäyttöisyys

Kuinka helppoa on käyttää? Katsotaanpa mitä teimme tilin perustamiseen.

 1. Kun olet luonut tilin ja syöttänyt luottokorttitietomme, se vei meidät cPaneliin, jossa se tarjosi meille velho-opastetun kiertueen. Tämä ei ole absoluuttisen aloittelijan verkkosivujen rakentaja. Se vaatii tietyn tason tietämystä.
 2. Sitten se pyysi meitä määrittämään Web-levyn (cPanel-vaihtoehto) .
 3. Sitten loimme sähköpostitilin.
 4. Seuraavaksi se kysyi, mitä tyyliä halusimme cPaneliin.
 5. Sitten se vie meidät verkkoposti-sisäänkirjautumiseen.
 6. Viimeinkin se antoi meille mahdollisuuden luoda ssh yksityinen ja julkinen avain ssh: lle.

johtopäätös

Kokemuksemme ja muiden tarkastajien yksimielisyyden perusteella, että heidän palvelunsa on vakaa, voimme suositella heidän palveluaan. Mutta älä usko kaikkea mitä olet lukenut. Esimerkiksi heidän turbopalvelimiensa lataus on jopa 20x nopeampi kuin vaihtoehtoisen isännöinnin, mikä on vain typerää.

Haluat ehkä käsitellä verkkotunnuksesi rekisteröintiä muualla, koska se on aina suositeltavaa, jotta voit vaihtaa web-hosting-yrityksiä ja sähköpostipalveluntarjoajia milloin haluat

Suurin osa ihmisistä ei haluaisi sähköpostinsa ja verkkopalvelunsa yhdessä, koska monet haluaisivat meille käyttävän sähköpostia Zoho, Google tai Microsoft, koska niissä on enemmän ominaisuuksia, kuten toimisto, ja paljon parempia roskapostimoottoreita.

Vertailla

A2-hosting

93

InMotion-hosting

96

SiteGround

95

iPage

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map