Websitebyggeranmeldelser


Læs anmeldelser af bygherrer

Vi forstår, hvor vanskeligt det er at bevare spændingen ved at oprette dit eget websted, når du er sammenfiltret med at finde ud af den rigtige webstedsbygger til at bruge. Måske ved du ikke, hvad du skal kigge efter, eller måske har du ingen idé om, hvilke funktioner du har brug for, eller endda hvad der er derude. Derfor har vi foretaget undersøgelserne for dig. Læs vores webmastere anmeldelser for at finde ud af, hvad hver webstedsbygger har at tilbyde, og hvad hver gør bedst.

  Sidste opdatering: 10. marts 2017

AAWebmasters.com er en uafhængig webmastere forening, og udtalelserne, anmeldelser og placeringer, der er udtrykt her på siden, er AWA egne. Webstedet modtager kompensation fra de gennemgåede produkter og tjenester. AAWebmasters.com tester hvert produkt eller tjeneste grundigt og giver de bedste placeringer på højt niveau. AAWebmasters.com offentliggør ikke information om alle de tilgængelige eCommerce-platforme, webstedsopbyggere eller webhosts. Klik her for at se flere detaljer.

Annoncørens afsløring

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

Squarespace

Er forbløffende ser vigtig ud? Squarespace er bestemt et kig værd, hvis dit websted er billedintensivt, måske for fotografer, kunstnere, restauranter og bryllupsplanlæggere. Smukke websteder med professionelt udseende er lette at opbygge uden nogen kodningsoplevelse, og blogplatformen tjener også fantastiske anmeldelser.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

Wix

Ingen tekniske færdigheder? Wix giver dig mulighed for at vælge mellem over 500 professionelt designede gratis skabeloner til hurtigt og nemt at oprette dit eget iøjnefaldende websted, alt uden brug af teknisk eller designviden. Wix er meget intuitiv at bruge med en meget kort læringskurve.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

Weebly

Har en lille virksomhed? Weebly er webbyggerens valg af seriøse bloggere, iværksættere og små virksomheder. Trafikdashboardet viser dig alle slags statistikker om besøg på dit websted. For det teknisk tilbøjelige er der adgang til HTML / CSS-kodning for mere detaljeret tilpasning.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

Yola

Er du en newbie på webstedet? Yola er til små og mikrovirksomheder, der ønsker at spare penge ved at bygge deres egne websteder. Det er virkelig nemt at bruge ved at trække og slippe elementer, og du kan få dit websted til at køre i løbet af et par timer.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

Jimdo

Brug for et websted med e-handel? Jimdo tilbyder en e-handelsløsning såvel som webbygning. Jimdo handler mere om funktionalitet end ser ud til den gennemsnitlige webskaber, men det kan fuldt ud tilpasses, hvis du ved lidt om kodning. Der er hjælp gennem det aktive samfundsforum.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

webs

Brug for et medlemssted? Mens enhver kan oprette et websted med Webs, er de funktioner, det leverer, bedst egnet til små virksomheder og iværksættere. En af disse funktioner er muligheden for let at oprette et medlemskabssite uden at skulle bruge en ekstern app.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

Moonfruit

Elsker gamle websteder? Moonfruit er en ældre webstedsbygger, der ikke indeholder alle klokker og fløjter fra dens mere moderne konkurrenter. Moonfruit er bedst for mennesker, der har tid og tålmodighed til at opbygge deres websteder, og som ikke er komplette begyndere eller technophobes.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

WebsiteBuilder.com

Villig til at betale for valg? WebsiteBuilder.com kan prale af over 10.000 skabeloner, fotografibilleder, flere websteder og et komplet sæt, men disse er ikke tilgængelige med den gratis version af softwaren. Webstedsopbygningsgrænsefladen er ren og let at bruge, selvom fornemme annoncer er hyppige.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

Themify Builder

Vil du have et WordPress-tema? Themify-webstedsbyggeren understøtter over 40 WordPress-temaer og giver et plug-in til tredjeparts-temaer. I modsætning til andre udbydere af webstedsbygger giver Themify ikke et domænenavn eller webstedshosting – du er på din egen for at få disse.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

GoDaddy Website Builder

Ikke sikker på, hvad du har brug for? GoDaddys webstedsbygger er generisk
rettet mod enhver, der ønsker at oprette deres eget websted. Skabelonerne inkluderer en eCommerce-butik til virksomhedsejere. GoDaddys kundesupportsystem er meget stærkt og inkluderer live chat.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

Webflow

Opbygning af websteder for andre? WebFlow er en seriøs mulighed for erfarne designere og udviklere, der ønsker en mere avanceret, kodefri webbygningsplatform. WebFlow giver mulighed for oprettelse af virkelig tilpassede websteder med adgang til koden om nødvendigt.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

Webydo

Ønsker en designer’s websted? Webydo blev bygget af webdesignere til professionelle webdesignere, der ønsker at producere enestående websteder, men ikke ønsker at lære at kode. Ud over de konventionelle designelementer er fantastiske animationseffekter og fokus på responsivt design.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

Påfaldende

Brug kun én side? Tjek slående, hvis du har brug for et elegant, en-side, mobilvenligt websted. Du kan nemt oprette et websted på kort tid ved hjælp af de gratis mobile-responsive skabeloner. Det lange tidsformat på dit websted kan tage noget at vænne sig til.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

Webnode

Er flere sprog vigtige? Virksomhedsejere, der driver forretning globalt, kan nå ud til kunder på 20 sprog med WebNode. Alle skabeloner er fuldt funktionsdygtige, men har muligvis brug for tilpasning for at bringe dem op til de nuværende høje kvalitet, blanke designforventninger.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

WebStarts

Ønsker et tomt lærred? Sæt din indre designer fri med WebStarts ved at trække ethvert designelement hvor som helst på din webside – det er helt ustruktureret. Temaer kan tilpasses yderligere og konverteres automatisk til mobilsvarende websteder.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

Web.com

Vil have nogen til at bygge det? Webs.com leverer DIY-webbygger-software, der giver dig mulighed for at opbygge et grundlæggende, funktionelt websted uden frills. De tilbyder dog også en fuldt tilpasset webdesigntjeneste, hvor du beskriver din drømmewebsite, og de bygger den for dig.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

SiteBuilder.com

Kræsig om dit design? Med over 10.000 forretningsskabeloner er ejere af små virksomheder nødt til at finde en, de kan lide med SiteBuilder. Begyndere af webstedskabere kan nemt opbygge relativt professionelt udseende steder med træk-og-slip-editoren.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

Homestead

Bare starte en virksomhed? Homestead er rettet mod små virksomheder, der har brug for forholdsvis enkle websteder. Det har været et stykke tid, og dens skabeloner er ikke lige så moderne som hos andre webstedsbyggere. Du kan bruge den omfattende 30-dages gratis prøveversion til at teste Homestead.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

virB

Oprettelse af din portefølje? Virb er velegnet til dem, der opretter en billedtær portefølje. Det er nemt at oprette dit websted og eksperimentere med forskellige temaer, og der er ganske mange at vælge imellem til gallerier og fotosider. At tilføje fotos direkte fra Flickr og Vimeo er ligetil.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

IM Creator

Vil du have et magert websted? Med IM Creator kan du hurtigt oprette et magert og professionelt udseende websted. I dette tilfælde betyder “lean” glat og billedtungt, baseret på en af ​​over 70 veldesignede skabeloner, som alle er forudfyldt med prøveindhold. “Hurtig” skyldes den fremragende træk-og-slip-editor.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

SimpleSite

På udkig efter enkel og hurtig? SimpleSite er en god pasform for dem, der bare vil oprette et websted hurtigt og ikke bryder sig for meget om, hvordan det ser ud. Websteder oprettet gennem SimpleSite ser ikke meget professionelle ud, og der er begrænsede tilpasningsmuligheder.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

uCoz

Ikke sikker på om tilpasning? uCoz giver dig mulighed for at producere fuldt udstyrede websteder med et komplet udvalg af tilpasningsmuligheder. Start overhovedet ikke med nogen, brug de 250 tilgængelige skabeloner, eller ændre sidestilen og tilføj plugins, eller få dine hænder i HTML / CSS-koden for fuld tilpasning.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

MotoCMS

Brug for et enkelt og smukt design? MotoCMS er en brugervenlig webstedsbygger, der giver dig mulighed for at oprette professionelle websteder i WYSIWYG (Hvad du ser er hvad du får) -tilstand. Siden den første lancering i 2008 har den nået masser af fans og fans, især blandt begyndere.

Seneste artikler

Se alle nyheder

intet billede

Sammenlign InMotion Hosting vs. FatCow: Hvilket er bedst …

OPdateret 6. januar 2017

intet billede

Sammenlign InMotion Hosting vs. Arvixe: Hvilken er den bedste …

OPdateret 5. januar 2017

intet billede

Sammenlign InMotion Hosting vs. A2 Hosting: Hvilken er B…

OPdateret 4. januar 2017
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map