WebsiteBuilder.com anmeldelse 2016


WebsiteBuilder.com

Besøg webstedet

8.9


AWA-score

WebsiteBuilder.com

WebsiteBuilder.com tilbyder en række værktøjer til oprettelse af websteder, marketinghjælp og e-handel. Masser af skabeloner at vælge imellem for at tilpasse dit websted, og alt er opsat på en nem træk-og-slip-måde, så det er super nemt for enhver at opbygge et dejligt websted. Læs vores WebsiteBuilder.com anmeldelse nedenfor.

Oversigt

Med WebsiteBuilder.com kan du designe og oprette et websted om aftenen uden penge og intet kreditkort nødvendigt, så længe du bruger et underdomæne. Det er nemt for begyndere at bruge ved at vælge en skabelon og gøre brug af den praktiske træk og slip-funktion for at tilføje indhold og få det til at se ud som du ønsker det.

Hvem er WebsiteBuilder.com anbefalet til?

Denne platform og dets lette navigations- og designværktøjer er perfekte til mennesker, der aldrig har bygget et websted før. Det er ret idiotsikkert, og det vil ikke tage dig lang tid at få fat på at arbejde med det.

Områder med fokus / specialiteter?

WebsiteBuilder.com tilbyder et ekstremt praktisk sæt måleværktøjer til at hjælpe dig med at opbygge dit websted. Selvom de ikke er unikke for denne platform, er de mere omfattende end andre, vi har set. Toppen af ​​webstededitoren tilbyder kolonner, linealer og snap til gitteret, hvilket gør det så meget lettere at justere elementer og gøre dit websted visuelt tiltalende. Disse værktøjer er lette nok til at bruge og giver dig mulighed for at opbygge et websted, der er både krævende og smukt.

Tekniske specifikationer / begrænsninger

Udover den allerede nævnte og fuldstændigt brugervenlige træk-og-slip-funktionalitet kommer WebsiteBuilder.com med 21 forskellige kategorier af skabeloner at vælge imellem og masser af forudindlæste fotos i høj kvalitet til din brug. Elementer som knapper og ikoner er tilgængelige for at droppe, hvor du end vil på dit websted, og ved at klikke på et hvilket som helst objekt kan du ændre dets udseende på nogle forskellige måder.

En betydelig begrænsning, vi fandt, er den manglende evne til at uploade masser af fotos på én gang; at manuelt klikke på upload og gøre dem én ad gangen er kedelig og tidskrævende. For en eCommerce-butik eller ejendomsmægler med masser af hjemmebilleder at tilføje kan dette være en virkelig smerte. Forhåbentlig er en opgradering til det område af webstedet snart i vente. En anden uvelkomlig undskyld er manglen på en auto-gem funktion, så glem ikke at klikke på gem på hver redigering!

Skalerbarhed

Skalerbarhed er et vigtigt punkt at være opmærksom på, når man arbejder med en webstedsbygger. Selvom fem sider måske er masser af din nuværende forretning, kan du måske finde dig selv vokse ud af den eller vokse i forskellige retninger med et behov for at oprette yderligere sider. WebsiteBuilder.com begrænser antallet af sider, du kan have i den gratis version, men premium-versioner er uendeligt skalerbare for alt det fantastiske fremtidige vækst!

Penge-tilbage-garanti

Hvis du er som mig, kan du lide at se, hvordan tingene fungerer, før du forpligter dig til at bruge dem. Mens jeg sætter pris på den gratis platform på denne webstedsbygger, ville jeg også tjekke den betalte version, før jeg besluttede, at det var det rigtige værktøj til mine formål. Så jeg blev glædeligt overrasket over at finde ud af, at webstedet tilbyder en 14-dages pengene-tilbage-garanti på dets premium-planer og eventuelle andre produkter eller tjenester, med disse undtagelser: domæneregistrering, prioriteret support, domæneprivatitet, e-handel, e-mail-adresser eller SEO eBog.

Hvad er deres omdømme?

Domænet har været aktiv siden 1996, selvom det ser ud til at have skiftet hænder nogle gange i disse år. Det har en Alexa-rangering under 40.000, en SEO Moz-domænemyndighedsrangering på 42 og en Google Pagerank på 2. Jeg søgte efter anmeldelser online og kom med en noget blandet taske, med de fleste anmeldelser i helt modsatte ender af spektret og meget få lunkne.

Priser

Vi fandt WebsiteBuilder.com nævnt flere gange i artikler på SiteBuilderAwards.com: De bedste e-handels-bygherrer, de enkleste webstedsbyggere, de bedste mobile webstedsbyggere, de bedste blogmakere, de mest overkommelige webstedsbyggere og de bedste webstedsbyggere til SEO.

Hvorfor vælge Website Builder?

Brugervenlighed, endeløs tilpasning, skarpe udseende og friske skabeloner.

Nøglefunktioner

 • Tusinder af skabeloner
 • Tilpassede domæner
 • Optimeret til mobil
 • Søgemaskinevenlig
 • Gratis billedbibliotek
 • Social integration
 • Træk-og-slip-editor
 • Gratis domænenavn
 • Integration af e-handel
 • Gratis SEO værktøjer
 • Gratis forretnings-e-mail
 • Opsætning af blogsite

Erhvervseksperter dom på Websitebuilder.com

Website BuilderEksperterne havde lignende ting at sige om Website Builder. Mens den faktiske designgrænseflade er temmelig brugervenlig, er virksomhedens salgs- og prispraksis tvivlsom. Faktisk sælger det samme firma det samme produkt (til forskellige priser) under et par forskellige domænenavne. Det er dog svært at banke de værktøjer, som webstedet tilbyder, herunder:

 • Gratis og let opsætning
 • Brugervenligt betjeningspanel, der er hurtigt og nemt at lære
 • Bredt udvalg af skabeloner af høj kvalitet
 • Gitter designværktøjer, der hjælper med at formatere billeder og sætte forskellige elementer på plads

I sidste ende varierer ekspertvurderinger temmelig meget afhængigt af, hvor meget kritikere tog hensyn til klagerne over fakturering og kundeservice. De, der fokuserede mere på selve programmets ydeevne, var mere tilbøjelige til at tildele Website Builder 3,5 til 4 stjerner ud af en fem.

 • www.cmscritic.com/websitebuilder.com-review/
 • www.pcmag.com/article2/0,2817,2497782,00.asp

Positive forbrugervurderinger og udtalelser på Websitebuilder.com

Uden for enhver lyssky forretningspraksis tilbyder Website Builder de værktøjer, du har brug for for at opbygge et godt websted, der ser godt ud. Faktisk nyder kunderne brugergrænsefladen og beskriver endda det som “sjovt” at lege med en lære. Værktøjer som Master Page Elements og Design Panel gør det nemt at både replikere sidedesign på hele siden og tilpasse detaljer som fontstilarter, når det er nødvendigt.

Brugere, der var på udkig efter nogle mere sofistikerede værktøjer ud over et simpelt en-alders-sted, var også tilfredse med blogging-funktionerne og e-handelsfunktionerne. Mellem de attraktive skabeloner og brugervenlige builder er der nogle interessante salgspunkter, når det kommer til at bruge Website Builder. Bare sørg for, at du er opmærksom på, hvad du vil blive opkrævet.

Negative forbrugeranmeldelser og klager på Websitebuilder.com

Det ser ud til, at Website Builder er et andet anstændigt program, der muligvis ikke har den bedste pris- og salgspraksis. Der er nogle virksomheder derude, der tiltrækker kunder, fordi de har et fremragende produkt. De er muligvis nødt til at gøre noget arbejde for at få deres navn derude, men afbestillingsgraden er lav, og væksten er god.

Så er der den anden type virksomhed. De vil tilbyde et funktionelt produkt og finde alle mulige måder at forhandle dig og låse dig ind i kontrakter. Baseret på brugeranmeldelser, lyder det som Website Builder er den anden slags virksomhed. I stedet for at gøre kvalitet og kundeservice til deres primære mål, prøver de at fastholde kunderne gennem anden praksis, der kan virke for aggressiv og ikke nødvendigvis gennemsigtig.

 • www.merchantmaverick.com/reviews/websitebuilder-review/
 • www.sitejabber.com/reviews/www.websitebuilder.com

Design & Tilpasning

Dette er et område, hvor WebsiteBuilder.com virkelig skinner. Designet er enkelt og tilsyneladende uendeligt med alle de skabeloner og stilmuligheder, du har til din rådighed.

FeatureOversigt
SkabelonerSom tidligere nævnt leveres WebsiteBuilder.com tusinder af webstedsskabeloner i 21 forskellige kategorier. At finde en, der er både let og udfordrende; der er så meget at vælge imellem, det kan være svært at indsnævre det og vælge en. Yderligere kan du vælge mellem alle disse skabeloner, selv på den gratis plan, når du tester tingene ud.

Kategori arrangerer skabeloner, og du kan også søge efter dem. Derudover kan du holde musepekeren over hver for at få en fuld forhåndsvisning af, hvordan de ser ud, før du beslutter, hvilken du skal bruge.

grænsefladeEt andet plus for WebsiteBuilder.com, brugergrænsefladen er så let som enhver webstedsbygger, vi har set, og meget lettere end mange. Alt er let lagt ud, og selv den mindst teknisk-kendte person, du kender, kan opbygge et websted med det.
Tilpasning af sidestil`Det er et øjeblik at tilpasse sider i WebsiteBuilder.com. Webstedets redaktør indeholder to værktøjslinjer, et øverst og et på venstre side. Klik til venstre på penselikonet, der er markeret “Design”, og en menu for farver, skrifttyper, tekstformater og baggrunde åbnes. Herfra har du endnu flere chancer for at gøre det unikt ved at uploade dine baggrundsbilleder, ændre opaciteten eller overlægge elementer.
WebstedsnavigationDet er meget intuitivt, og navigationen er hurtig og nem. Klik bare på, hvad du skal gøre eller finde, og med det samme er informationen lige ved hånden.
IndholdsstyringTilføjelse og ændring af indhold er også en nem opgave i WebsiteBuilder.com. Vil du tilføje en ny side? Klik bare på det store plustegn øverst og derefter på Sider, og siden har endda forudbyggede skabeloner til de fleste af de almindelige sidetyper, så du ikke behøver at starte fra bunden. Det er lige så let at tilføje sektioner til hver side.
Fotos og GallerierLigesom grundlæggende indhold kan et galleri tilføjes ved at klikke på Plus-tegnet i øverste venstre kolonne, vælge Gallerier og foretage nogle valg om, hvordan du vil have dit galleri til at se ud. Du bliver også bedt om at indtaste alt-tags til korrekt SEO.
Mobil webstedsbygningAlle WebsiteBuilder.com-websteder reagerer fuldt ud på mobilenheder, hvilket betyder, at de automatisk ser godt ud på enhver enhed. Endnu bedre, med planer, kan du klikke på mobiltelefonikonet øverst til venstre på webstedets editor og se nøjagtigt, hvordan dit websted ser ud på personlige enheder.
Social deling integrationWebstedet tilbyder fremragende social delingsintegration via en simpel widget, som du kan slippe lige ind på dit websted, hvor du vil. Denne widget indeholder links til Facebook, Twitter, Linkedin og Google+. Vi kunne ikke se en måde at tilføje yderligere sociale mediesider på den gratis plan, selvom dette muligvis er tilgængeligt for en præmieplan.
DesigntjenesterHvis du ikke føler, at du kan sammensætte et websted sammen med WebsiteBuilder.com, tilbyder de også komplet designhjælp. Et personligt websted på tre sider kan bygges til dig til en pris af $ 359, et professionelt websted på fem sider vil sætte dig tilbage $ 499, og den mest omfattende tilbydes er en lille forretningspakke, der integrerer eCommerce.

Funktioner & Værktøj

WebsiteBuilder.com indeholder mange funktioner, der hjælper dig med hurtigt at komme online. Lad os tage et kort kig på hver.

FeatureOversigt
OpsætningKunne ikke være lettere. Gå til webstedet, klik på Opret et nyt sted i øverste venstre hjørne.
WebdesignVælg en skabelon fra over 10.000 eller start helt fra bunden af ​​dit opkald. (Men du vil bruge en af ​​deres skabeloner, tro på mig, de er fantastiske!) Derefter finjustere dine farver, skrifttyper, baggrund osv. Til dine præferencer.
Brugerdefineret domænenavnEasy-peasy, og du kan vælge en ret på hjemmesiden. Hvis du allerede har en, fortæller webstedet, hvordan du hurtigt overfører det.
Dybden af ​​navigation:Vi så ikke en måde at tilføje undermenuer eller undersider til websteder, der er bygget på WebsiteBuilder.com. Dette kan være en begrænsning for store websteder, der ønsker at gruppere sider sammen for at organisere bedre.
Widgets og appsMasser af widgets er tilgængelige til at tilføje Google Maps til dine sider, SoundCloud Player, sociale medier efterfølgende og delingsknapper, integrere widgets.
monetariseringe-handel er tilgængelig på betalte websteder, så du hurtigt kan sælge dine produkter og tjenester. Du kan også kræve gratis annoncekreditter for Google, Bing, Facebook og Amazon samt Google Adsense.
Besøgende statistikGoogle Analytics tilføjes hurtigt til sporstatistikker.
Foto, video og lydFotos og gallerier kan tilføjes til stedet, og der er et omfattende billedbibliotek tilgængeligt. Du kan også tilføje videoer og videogallerier. Audio implementeres via SoundCloud Player.
BloggingDu kan tilføje en blog til dit websted med et tryk på en knap
Google kortDer er en widget til rådighed for hurtigt at tilføje Google Maps.
HTML EditorPå premium-planer kan du tilføje HTML-widgets til en side eller en hel HTML-side.
Integration af sociale medierDet er nemt at tilføje deling og følgende knapper til dit websted med en hurtig tilføjelse af social widget.
Formularer og undersøgelserDu kan nemt tilføje en kontaktformular til sektioner; der er masser af pænt udførte kontaktformularer tilgængelige.
LagerpladsOpbevaringsplads spænder fra 50 MB på gratis planer, til 5 GB på den personlige plan og 10 GB på de professionelle og små forretningsplaner.
Nyhedsbrev VærktøjDette ser ud til at være et overset område af WebsiteBuilder.com. Vi kunne ikke finde et integrationsværktøj.
Forum Support
E-handel / online butikLet at opsætte og administrere, men du skal vælge en betalt plan for at tilføje den til dit websted.
Gateway-integrationIngen betalingsintegration tydeligt på den gratis version, og en søgning i vidensbasen kom tom.
SEO venligWebstedet tilbyder gratis og brugervenlige værktøjer til at øge SEO.
Webstedsbegrænset adgang (adgangskodebeskyttelse)Adgangskodebeskyttede eller betalte sider ser ud til endnu ikke at være en del af WebsiteBuilder.coms tilbud.
HjemmesikkerhedWebstedet er sikret via https, og der er også en Norton Secured-badge på webstedet. Derudover kan betalinger foretaget til webstedet foretages via PayPal for et ekstra beskyttelseslag.

Planer & Prisfastsættelse

Der er en gratis plan tilgængelig; denne plan leveres med et mærket domæne i formatet http://yourwebsitename.my-free.website. Dette er mindre end ideelt til et forretningssted, da det ser meget uprofessionelt ud. Vi anbefaler i stedet at vælge en premiumplan og få et perfekt domænenavn (webadresse.)

Webstedet tilbyder et valg af flere opgraderede planer:

Personlig. Denne plan er $ 7,99 pr. Måned og tilbyder et gratis domænenavn og e-mail, ingen annoncer og et mobilwebsted.

Præmie. Denne plan koster $ 9,22 pr. Måned og inkluderer annonceringskreditter og SEO-værktøjer.

Forretning. Denne plan er $ 10,75 og tilføjer prioriteret support.

eCommerce. Denne plan sætter dig tilbage $ 18,45 og inkluderer din online butik.

Prisfastsættelsen for hver plan er baseret på at betale for to år i forvejen; det er muligt at lave en kortere periode, men det koster lidt mere. Fra det tidspunkt, vi skriver dette, tilbyder de 50% rabat på deres betalte planer (undtagen personlige.) Med disse rabatter gør det WebsiteBuilder.com til en meget attraktiv mulighed.

Den gratis plan giver dig mulighed for at opbygge to websteder; begge har det ovennævnte “my-free-website” -mærke på webadressen. Hvis det ikke betyder noget for dine formål, kan du teknisk bygge et køligt, gratis websted.

Kunde support

Fordi webstedsbyggere blev oprettet til at gøre det selv webstedskabere, er kundesupport afgørende for succes. Det værste, der kunne ske, er, at du kan sidde fast, mens du arbejder på dit websted og ikke være i stand til at få det offentliggjort. Heldigvis tilbyder WebsiteBuilder.com passende support i form af en omfattende FAQ-side, en søgbar vidensbase, live chat og en Kontakt os-formular for at anmode om hjælp.

Der er separat teknisk support og faktureringssupport. Telefonstøtte er også tilgængelig til fakturering. Der er endnu ingen videotutorials på hjemmesiden, men vi har en fornemmelse af, at de snart kommer. Support ser ikke ud til at være døgnet rundt, og det kan til tider være et problem. Vi synes dog, at vidensbasen er temmelig omfattende og kan besvare de fleste spørgsmål.

Brugervenlighed

Dette er sandsynligvis en af ​​de nemmeste at bruge platforme, vi har set til oprettelse af dit websted. Det tilbyder masser af funktioner til at få dit websted til at fungere professionelt og masser af flotte skabeloner for at det ser godt ud. Selv en total novice kunne sammensætte et smukt websted om aftenen med dette værktøj.

Konklusion

Vi kan godt lide WebsiteBuilder.com, og vil (vil) bruge det til at oprette et websted for os selv. Husk, vi kender WordPress meget godt og kan oprette et temmelig fantastisk sted med det. WebsiteBuilder.com-platformen kunne imidlertid bruges til at oprette et websted hurtigt og uden meget besvær.

Hvis du nogensinde har kæmpet for at designe en brugerdefineret header, der passer til en WordPress-skabelon, vil du så sætte pris på den lethed, som du kan afslutte et professionelt websted med WebsiteBuilder.com. Så meget af arbejdet er allerede gjort for dig, fra skabeloner til de forudbyggede sider, formularer og andre elementer, at det er et øjeblik at sammensætte et fremragende websted, der repræsenterer dig godt, uanset udseendet og følelsen af ​​dig vil have.

Vi anbefaler stærkt, at du prøver WebsiteBuilder.com, da vi mener, at det passer godt til de fleste behov. Selvom vi er klar over, at nogle af de begrænsninger, vi ser, som manglen på e-mail-integration og en masse-billed uploader er deal-breakers for nogle mennesker, er webstedet kun et par år gammelt. Vi forventer, at holdet fortsætter med at finpusse tilbudene og gøre det endnu bedre i den helt nye fremtid. Men hvad der allerede er her er temmelig freaking awesome!

Sammenligne

WebsiteBuilder.com

89

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map