Webs.com gjennomgang 2016


Webs.com

Besøk nettsiden

8.9


AWA-poengsum

Webs.com

Webs.com (et Vistaprint-selskap) er en 15-årig nettstedbygger som er populær blant bedriftseiere, nonprofits og webdesignere. Webs er plattformen bak 55 millioner nettsteder. Webs tilbyr et alternativ for gratis liv eller konkurransedyktige priser for bedriftseiere som trenger flere funksjoner. Dette selskapet vokser i popularitet blant andre store nettstedbyggere. Les gjennomgangen av Webs.com nedenfor.

Pros

 • Rimelige og konkurransedyktige prisplaner
 • 450 mobilvennlige forretningsmaler
 • Enkelt å legge til og redigere komponenter
 • Fotogalleri inkludert
 • Gratis 30-dagers prøveversjon
 • Dataanalyse inkludert

Ulemper

 • HTML / CSS-koding er begrenset til en kodeboks på siden
 • Telefonstøtte er begrenset bortsett fra de som er på Pro-planen
 • Noe forskning kan være nødvendig for å etablere blogging
 • Webs designer ikke nettstedet for deg

Oversikt

 • nettside: www.webs.com
 • Hovedkvarter: Silver Spring, Maryland
 • År grunnlagt: 2001
 • ansatte: 50+
 • Nettsteder bygget: 55000000+
 • kategorier: Nettstedet Maker programvare
 • Pengene tilbake-garanti: 30 dager

Med over 3,3 millioner abonnenter, 2200 ansatte og over 20 fysiske lokasjoner, er Web.com i en egen klasse. Web.com deler en støttende bedriftskultur, verdier og teamarbeid og avslører denne informasjonen på nettstedet. Det er fordeler og ulemper i et selskap med så lang og stor anseelse.

Web.com tilbyr en av de største, mest allsidige produktene og tjenesteporteføljene til enhver nettstedsbygger. Mens malene er tradisjonelle, designet for funksjon, er Web.com mer enn en DIY-butikk. Web.com tilbyr også fullsidet webdesign. Et av disse alternativene kan gi gunstige resultater for enkeltpersoner eller bedriftseiere som trenger å etablere og vedlikeholde et nettsted. Forvent å betale litt høyere priser for Web.coms omfattende funksjoner og tjenester.

Hvem er Web.com anbefalt for?

Web.coms nettstedbygger anbefales for bedriftseiere, butikkeiere, bloggere og andre som trenger et funksjonelt, aktivt nettsted. Det passer de som ønsker å bygge et grunnleggende nettsted eller de som trenger noen til å lage et mer komplekst nettsted for dem.

Web.coms fokusområde / spesialiteter

Web.com er fokusert på funksjonelle nettsteder uten frills som dekker individuelle eller forretningsbehov. Med et økt malsett tilbyr Web.com over 2500 maler som enkelt kan byttes ut etter at innholdet er lagt til. Malene vises litt datert, men eiere kan få et tilpasset nettsted som tilfredsstiller deres spesielle designbehov. Unix-, Linux- og Windows-hostingpakker er tilgjengelige. Web.com gjør en god jobb med e-handel, med gode tilleggs- og plugin-muligheter.

Web.coms tekniske spesifikasjoner / begrensninger

Web.com tilbyr standard DIY-byggherrens funksjoner for et vellykket nettsted sammen med muligheten til å la noen gjøre jobben for deg. Det er en funksjonell, godt designet plattform for e-handel med innebygde løsninger og interaktive dashbordalternativer.

Når det gjelder begrensninger, er brukergrensesnittet ikke like brukervennlig noen av Web.coms nye konkurrenter, og det ser ikke ut til at Web.com tilbyr en gratis prøveperiode. De månedlige prisalternativene er litt høyere for denne erfarne plattformen som er veldig utviklet.

Er det tilstrekkelig skalerbarhet / rom for å vokse?

Selv om prisplanene ikke er tydelig oppgitt foran på web.com-nettstedet, ser det ut til å være et anstendig sett med omfattende månedlige betalingsplaner for en full hostingløsning og vellykket markedsføring som trengs for å markedsføre en virksomhet. Det vil ikke være billig, men Web.com tilbyr virkelig markedsføring som kreves for suksess på nettet.

Hva er MoneyBack-garantipolitikken?

Web.com tilbyr 30 dager pengene tilbake-garanti, men du finner ikke lett denne informasjonen på nettstedet. Brukere klager over vanskeligheten med å avbryte når du har registrert deg.

Hva er Web.coms omdømme?

Etter en lang historie på nettstedets plass ser det ut til at Web.com har tatt et sete med nye gjør-det-selv-klienter. Når de en gang var de kraftigste og mest vellykkede løsningene for bygging av nettsteder, ser det ut til at Web.com ikke klarer å følge med på noen måter.

Selv om selskapet har et enormt følgende og et av de bredeste tjenestesortimentene, har det gjennomgått en rekke transformasjoner og må stable seg opp mot nye utkonkurranser for effektiv bygging av nettsteder. For de som fortsatt foretrekker å ha en webdesigner som gjør jobben for dem, er Web.com godt i bransjen. Nylige anmeldelser viser Web.com med et godt rykte blant designere av full service og kun rimelig rykte blant eiere av gjør-det-selv-nettsteder.

Hvorfor velge Web.com?

Web.com-byggherre har følgende, et enormt funksjonssett, flere alternativer for design og utvikling av nettsteder, og er verdig å støtte store bedrifter og avansert e-handel. Dette selskapet gjør alt.

Spørsmålet er, gjør de det bra? Hvis du vil ha et rutinert, rikt selskap med historie og muligheten til å tilby omfattende webdesigntjenester, bruk pengene og invester med Web.com. Hvis du er en liten bedrift som trenger et grunnleggende gjør-det-selv-nettsted, er det dusinvis av kostnadseffektive alternativ for nettstedbygger, for eksempel Squarespace og Weebly som passer dine behov..

Nøkkelegenskaper

 • Tilpassbare maler
 • SEO Booster
 • Mobil nettstedsbygger
 • Integrering av sosiale medier
 • Støtte for lokale oppføringer
 • Foto- og videogallerier
 • Avansert Web Analytics
 • Tilpassede domenenavn
 • E-handel integrasjon
 • Tilpasset e-postadresse
 • Cloud Hosting
 • Passordbeskyttelse

Bransjeeksperter dom på Webs.com

Ekspertene har noen snille ord for Webs.com, men de er også raske til å anbefale bedre alternativer. Når det gjelder gratisversjonen, er det tøft å tilby mye kritikk. Med tanke på prisen er Webs.com et relativt brukervennlig program som lar enhver bygge og publisere et nettsted. Dra og slipp-redigereren eliminerer behovet for kodingopplevelser og er veldig nybegynnervennlig.

Hovedproblemet, både med gratis og betalte pakker, er at grensesnittet ganske enkelt er utdatert og inneholder for mange feil. Faktisk har Webs.com ikke gjennomgått en større oppdatering siden 2012. Med den hastigheten teknologien går fremover, kan det ende opp med å føle seg mer som flere tiår enn år.

Til syvende og sist, hvis du er ute etter en rimelig, pålitelig, tilpassbar og brukervennlig nettstedbygger, er det bedre alternativer. Webs.com har ganske enkelt ikke klart å være konkurransedyktig.

 • www.websitetooltester.com/en/reviews/webs-com-review/

Positive forbrukeranmeldelser og attester på Webs.com

Til tross for en flom av negative tilbakemeldinger fra forbrukerne om Webs.com, klarte jeg å finne noen positive anmeldelser. Dessverre høres de fleste ut som spam. Forfatterne gir ikke så mange detaljer, og er raske med å inkludere en lenke til sitt eget nettsted. Hvis noe, er brukerne glade for at de kan bygge et nettsted gratis.

Et annet problem som setter spørsmålstegn ved nøyaktigheten av forbrukeranmeldelser er eksistensen av svært like “Web.com.” Da jeg foretok mine egne søk, ble resultatene jevnt fordelt mellom visning av informasjon for Web.com og Webs.com. Det kan hende at Webs.com er den uheldige mottakeren av kritikk som bør rettes mot Web.com. Gitt den lille forskjellen i domenenavn og søkeresultater, er det vanskelig å måle hvordan brukerne føler det.

Negative forbrukeranmeldelser og klager på Webs.com

Det er nesten smertefullt å lese brukeranmeldelser for Webs.com. Mens praktisk talt hver nettstedsbygger har mottatt en viss kritikk, tar den vanligvis en mer effektiv form. Imidlertid er klagene fra Webs.com-brukere direkte sint. Folk skriver ikke for å komme med nyttige forslag for hvordan du kan forbedre tjenesten; de er ute etter blod.

Det ser ut til at de fleste av problemene oppstår med den gratis versjonen av programmet. Det er mange rapporter om at folk har mistet tilgangen til nettstedet, selv etter å ha lagt mange års arbeid med å lage og publisere innhold. At kundeservicerepresentanter ser ut til å være unnvikende hjelper absolutt ikke å dempe frister. Totalt sett fikk Webs.com en en-stjerners rangering. Basert på brukeranmeldelser, høres det ut som du skulle løpe den andre veien.

 • www.sitejabber.com/reviews/www.webs.com?rating=5

Design & tilpasning

Alternativer for design og tilpasning på Webs.com er mer enn tilstrekkelig, fra maler til brukervennlighet. Nedenfor er noen av Webs ‘sterke og sterke tilpasningspunkter.

TrekkOversikt
NettstedsmalerWebs gikk fra 40 til 450 mobilvennlige og moderne maler for bedriftsnettsteder. Brukere velger fra disse malene for gratis tjeneste, eller til en minimal pris som inkluderer noen funksjoner som er lagt til. Hvis du trenger e-handelsløsninger for virksomheten din, tilbyr Webs noen avanserte maler også.
 • Variasjon og kvalitet på maler og fargepalett.Malene er laget for selskaper i en rekke fargepaletter og stiler. Du velger mellom seks oppsett som fungerer bra for å vise dine produkter og tjenester. Hvis du ombestemmer deg, kan det være enkelt å bruke en annen mal.
 • Forhåndsvalgte maler vs. Å bygge nettstedet ditt fra riper. Webs er en gjør-det-selv-nettstedsbygger som er avhengig av malene. Hvis du vil bygge nettstedet ditt fra bunnen av, kan det være andre nettstedbyggere som passer dine behov
NettstedsbyggergrensesnittWebs er best på å gi kundene et intuitivt nettstedsbyggergrensesnitt. Å jobbe med farger, innhold og bilder er enkelt for en nybegynner eller gjennomsnittlig databrukere. I en sikker kontoinnlogging fra Webs nettsted, får du tilgang til sidene dine, gjør endringer og ser øyeblikkelig oppdateringer på nettstedet ditt>
Tilpassing av sidestil`Tilpassing av sidestil refererer til din evne til å tilpasse nettstedet ditt, endre innhold og komponenter og endre HTML / CSS-kode om ønskelig. Webs er bra når det gjelder tilpassing av sidestil med unntak av finjusteringskode.
 • Designvalgene for personalisering.Webs nettsteder kan tilpasses om bilder, innhold, sosiale medier, apper og noen markedsføringsverktøy.
 • Friheten til å flytte, endre størrelse på og redigere innholdRedigeringselementene er enkle. Du kan raskt endre størrelse på og redigere innhold. Det er en viss grad av tilpasning av bakgrunnsfarger på maler, eller du kan velge en annen mal og fargetema.
 • Er det tilgang til HTML / CSS-kode? Redigering av HTML / CSS-kode vises ikke som en funksjon, men det ser ut til at det er metoder for å legge til HTML-koder. Du kan sette inn en kodeboks på en side.
 • Visuell redigering brukergrensesnitt.Webs gjør visuell redigering enkel på en interaktiv plattform. Du kan legge til kart, videoer, bilder, e-handelsfunksjoner og andre elementer for å tiltrekke besøkende og selge produkter.

Når du bestemmer deg for å prøve Webs.com, velger du en designmal og fortsetter med å tilpasse sidene dine for å tilpasse seg forretningsbehovene dine. Du kan sette opp nettstedet ditt gratis og glede deg over flere funksjoner i en av de lave prismodellene.

NettstedsnavigeringNettstedsnavigering er innebygd i malene og kan tilpasses for å matche bedriftens produkter og tjenester. Webs tilbyr ubegrensede sider for noen av de tre prisplanene. Mobilkundene dine kan navigere på sidene dine så lenge du velger riktig mal.
FilbehandlingInnhold på websidebyggeren er enkelt å endre, style og flytte. Så lenge du har en Internett-tilkobling, kan du når som helst logge deg på kontoen din og få tilgang til innholdet ditt. Endringene er jevn, og opplastingen til nettstedet ditt er øyeblikkelig.
Bilder og gallerierEnten du har produktbildene dine, eller du trenger bilder fra Webs ‘fotogalleri, har du alternativer. Ved siden av bildene dine kan du sette inn produktbeskrivelser, priser, skatt og frakt, en produktstatus og mer.
Mobil nettstedbyggingWebs tilbyr nå hundre mobilvennlige maler slik at kundene dine kan navigere på nettstedet ditt på sine mobile enheter. Hvis du er i en gratis prøveperiode på 30 dager eller en av de tre rimelige planene til Webs, er bygging av mobile nettsteder inkludert.
Social Sharing IntegrationWebs er fullastet med integrasjonsalternativer for sosiale medier. Du kan inkludere noen eller alle de viktigste sosiale nettverksplattformene på nettstedet ditt til fordel for kundene dine. Google+, Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn, Tumblr, Vimeo og mer.
DesigntjenesterWebs tilbyr ikke å designe et nettsted for deg. Denne gjør-det-selv-plattformen er bare enkel nok til at du ikke trenger en webdesigner og utvikler. Hvis du er en stor bedrift med unike utviklingsbehov, gjør andre selskaper dette bra.

Funksjoner & Verktøy

Webs er full av kundevendte funksjoner, og tusenvis av små bedrifter selger produktene og tjenestene sine gjennom et websider. Du vil ikke bli skuffet i funksjonslisten på Webs.com.

TrekkOversikt
NettstedsoppsettWebs tilbyr fire enkle trinn for å få et utmerket nettsted. Prosessen er så enkel som å sette opp, legge til innhold, publisere og optimalisere for besøkende. Webs leder deg gjennom prosessen på nettet for nettstedets sider og navigasjon, apper, merkevarebygging, publisering og deling. Brukere rapporterer om en positiv og intuitiv opplevelse.
WebdesignDet første trinnet i Webs ‘webdesignprosess er å bla gjennom tusenvis av forretningsmaler. Du velger stil, fargevalg og sideoppsett som samsvarer med din forretningskultur og behov. Webs har 450 maler å velge mellom inkludert mobilalternativer. Deretter stoler du på en “byggerlinje” på hver side for å hjelpe deg med å dra og slippe elementer, sette inn komponenter og gjøre endringer.
Tilpasset domenenavn
Dybden på navigasjonen:Kundene dine navigerer til ubegrensede sider i alle Webs planer. Uansett størrelse på småbedrifter, får du de sidene du trenger for å dele produktene dine. Det er hundrevis av maldesign å velge mellom for strukturen din.
Widgets og apperI motsetning til noen nettstedsbyggere, tilbyr Webs både widgeter for hjemmeskjerm for kundeinteraksjon og apper for kundens engasjement og lojalitet. Webs samarbeider også med Pagemodo for sosial markedsføring og ContactMe for kontaktledelse.
inntjeningsWebs tilbyr ganske robuste e-handelsløsninger som har jobbet for tusenvis av online salgsbaserte selskaper. Du får standardalternativer for betaling og fakturering på PayPal, Etsy og Stripe.
BesøkerstatistikkWebs tilbyr avansert webanalyse gjennom statistikk. Du lærer mer om nettstedstrafikken din og tar handlinger basert på statistikken du genererer.
Foto, video og lydMed massiv konkurranse på nettet, er lyd, bilder og videoer avgjørende for at små bedrifter skal lykkes. Webs grensesnitt for å sette inn disse komponentene er enkelt og håndterbart gjennom byggefeltet. Velg Bilde, Fotogalleri, Video, knapp og mer.
bloggingEt bloggsted kan legges til ved hjelp av en bloggapp. Du kan inkludere automatiske innlegg. Nettblogging er ikke så lett og robust som noen andre nettstedbyggere. Du må kanskje stole på Webs ‘hjelpeside for å konfigurere den. Noen andre nettstedbyggere tilbyr mer fleksibilitet i verdien av blogging.
Google KartWebs lar deg raskt og enkelt sette inn Google maps.
HTML EditorEn HTML-redigerer støttes ikke på Webs; en kodeboks kan imidlertid inkluderes på en side.
Integrering av sosiale medier
Skjemaer og undersøkelserDet er mulig å legge inn skjemaer og undersøkelser ved å bruke HTML-kodeboksen på en side. Denne funksjonen kan kreve en del undersøkelser på Hjelpsiden for Websider, med mindre du er datamaskinkyndig.
OppbevaringsplassBrukere mottar 500 MB for gratistjenesten, 1 GB for startplanen, 5 GB for den forbedrede planen og ubegrenset lagring for Pro-planen.
Nyhetsbrev VerktøyWebs samarbeider med ContactMe for å fange e-post for nyhetsbrev og mailere. Forvent en ekstra kostnad på $ 5 / måned. Et annet alternativ er å legge inn en HTML-fange i en kodeboks på siden.
ForumstøtteWebs tilbyr forumstøtte for gratis abonnenter mens de betaler abonnenter for å motta både forumstøtte og live chat support. For telefonstøtte må abonnenter melde seg på Pro-planen.
E-handel / nettbutikkDu trenger Webs Enhanced eller Pro-plan for en butikk på 20 varer eller mer. Kostnadene er rimelige, og Pro-planen inkluderer innsending og optimalisering av søkemotorer, Google-annonsering, e-post, live chat og telefonsupport. Webs e-handelsløsninger er egnet for små til mellomstore bedrifter.
Gateway IntegrationI motsetning til noen nettstedsbyggere i sin klasse, tilbyr Webs tjenester for gateway-tjenester som kan utvides til kundene dine. Dette hjelper deg å markedsføre direkte og låse sidevisning av medlemmet.
SEO-vennligWebs tilbyr SEO-verktøy gjennom en appbutikk. Pro-planen tilbyr noen markedsføringsverktøy inkludert SEO Booster for å hjelpe deg med å finne nettkunder. I tillegg sender Webs oppføringer til lokale online kataloger inkludert Google, YP.com og Yahoo.
Begrenset tilgang til nettstedet (passordbeskyttelse)Webs-brukere oppretter en passordbeskyttet konto for innlogging og redigering av nettstedet deres når som helst.
Google® AnalyticsWebs integreres med Google App Suite (dette kan ta litt mer forståelse og noen hjelpefiler for å komme i gang). Webs bruker statistikker som standard for analyse.
Website Builder SecurityWebs, som alle nettstedsbyggere, tar sikkerhet på alvor og bruker ledende beskyttelse av passord for kunder. Med historien og størrelsen på dette selskapet prioriteres sikkerhet.
Flere språkWebs nettsted støtter 13 språk. Det ser ut til at Webs tilbyr nettstedsbygging for disse språkene og øker for å inkludere mer.
MobiloptimaliseringWebs 450 nye maler inkluderer mobiloptimalisering slik at kundene dine kan lese og kjøpe produktene og tjenestene dine på en mobilenhet. Mobilmalene er inkludert i gratistjenesten og Webs tre prisplaner også.
CDN-teknologiWebs har en lignende plattform kalt Network Solutions for Enhanced DNS-tjenester, høy tilgjengelighet og høy ytelse.

planer & Priser

Webs tilbyr kundene et gratis løpende nettsted og hosting! For nettsteder som krever e-handelsfunksjoner, er en gratis og tre prisplaner mer enn generøs. Selskapet viser sine prisplaner og alternativer på nettstedet. Du kan etablere deg gratis eller velge mellom tre konkurransedyktige månedlige prisplaner basert på forretningsbehovene dine. Alle de tre betalte planene tilbyr:

 • Gratis hosting
 • Ubegrensede sider
 • Webs merkevarebygging fjernet
 • Passordbeskyttelse for sider
 • Mobiloptimalisering
 • Statistikk

Prisplaner som tilbys

 • Gratis. For selskaper med bare fem produkter og ett bilde, kan du selge gratis.
 • Starter. For små e-handelsbedrifter tilbyr $ 5,99 per måned Starter-planen listen over oversikten, ti produkter og to bilder, noe reklame, e-poststøtte og 1 GB lagringsplass.
 • Forbedret. For små eller mellomstore bedrifter som krever mer omfattende e-handelsfunksjoner, tilbyr $ 12.99 per måned Forbedret plan listen over oversikter, 20 butikkprodukter, flere temaer, tre e-postadresser, e-post og live chat support og 5 GB lagringsplass.
 • Pro. For de fleste mellomstore bedriftseiere tilbyr $ 22,99 per måned Pro-plan listen over oversikter, ubegrensede butikkprodukter, flere temaer, 25 e-postadresser, søkemotorinnlevering og booster, $ 100 i Google-annonser, e-post, live chat og telefonstøtte , og 5 GB lagringsplass.

Webs tilbyr meget konkurransedyktige planer for å imøtekomme enhver liten bedriftseier eller nonprofit. Alternativene med alt inkludert er mer generøse enn mange nettbyggere i klassen sin.

Tenk på følgende faktorer når det gjelder priser:

 • Tilbyr den en gratis plan? Ja, bedriftseiere kan glede seg over et gratis nettsted for lang sikt eller en 30-dagers prøveversjon på en av Webs tre prisplaner.
 • Er det noen prøveperioder, eller krever de at kredittkort blir med?? Du kan delta gratis, delta i en 30-dagers gratis prøveperiode eller abonnere på en av tre planer, i hvilket tilfelle vil det være nødvendig med et kredittkortnummer eller PayPal-konto for betaling.
 • Hvor rimelige er premiumpakkene sammenlignet med konkurrenter? Webs er et veldig rimelig alternativ for de fleste bedriftseiere, med mange freebies for grunnleggende behov.
 • Kan du designe profesjonelle websider ved å bruke gratisversjonen? Ja, du kan designe nettstedet ditt gratis og følge med på gratisplanen så lenge du vil.
 • Oppfylles betalingen månedlig / årlig? Månedlige priser er basert på toårsplaner.

Kundeservice

Med over 15 år i virksomheten til bygging av nettsteder, har Webs etablert gode muligheter for kundestøtte, og kunder ser ut til å være ganske fornøyde. Siden Webs-oppsettet er ganske enkelt, er denne gjør-det-selv-plattformen designet for minimal støtte. Fra Hjelp og kontakt-siden bruker Webs Zendesk for å støtte klienter.

 • FAQ. Søk informasjon i en FAQ.
 • Live chat. Still et spørsmål i Live Chat.
 • Support Community Forum. Søk etter svar i et Support Community-forum.
 • Støttesenter. Slå opp svar på spørsmål i brukerstøttesenteret basert på et tema.
 • Velg et emne. Velg et bestemt emne for å få svar.
 • Resurs senter. Besøk ressurssenteret for å komme i gang med en ny webside.
 • Kontoinnlogging. Kunder logger seg direkte på Webs nettsted.

Totalt sett tilbyr Webs noen kundestøttealternativer. En telefonsamtale fratas muligens med mindre du abonnerer på Pro-planen, da intet nummer vises på Websider. På et visst nivå hjelp tilbys et telefonnummer.

Brukervennlighet

Brukere synes at Webs er enkle å komme i gang, raske å sette opp og enkle å vedlikeholde. Du bygger nettstedet ditt mens du går, ved hjelp av en designmal og seks layoutalternativer. Webs tilbyr en utmerket DIY-opplevelse for nybegynnere og avanserte brukere.

Mens ferdighetsnivåene varierer av dem som trenger en ny webside og ønsker å lage sin egen, varierer lettheten eller vanskelighetsgraden også for hver person. Fordi Webs tilbyr et gratis nettsted, er det ingenting å tape på å ta seg tid til å jobbe gjennom prosessen og finne ut om du vil komme en abonnent. Brukere synes Webs er intuitive, brukervennlige og enkle å konfigurere og administrere.

Enkelheten i grensesnittet. Grensesnittet er både visuelt og interaktivt, og passer for de fleste brukere, alle typer nettsteder.

Passer for nybegynnere / avanserte brukere. Webs nettstedbyggeren er perfekt for både nybegynnere og avanserte brukere. Mens det er mer avanserte nettstedbyggere og webdesignere på markedet, tilbyr Webs omtrent alt en liten bedriftseier trenger, til en overkommelig pris.

Behold hele tiden kontrollen over nettstedet. Nettidens oppetid er utmerket, som de fleste nettstedbyggere i dagens marked, og du har full kontroll over nettstedet ditt.

In-Editor Hjelp gitt. Webs tilbyr noen online hjelpemuligheter, inkludert redigeringshjelp, live chat, telefonstøtte og en vanlig blogg.

Webs tilbyr en skalerbar løsning som tilpasser seg godt til din skiftende virksomhet. Når du bestemmer deg for en mal og en prisplan, hjelper det å vurdere status for virksomheten din og den potensielle fremtiden til nettstedalternativene dine.

Konklusjon

Nettstedets byggherre har et sterkt følge. Webs tilbyr en gratis plan eller tre rimelige prisplaner for enkeltpersoner, eiere av små bedrifter og ideelle organisasjoner. Planene er mer enn generøse og inkluderer noen funksjoner som mange andre nettstedbyggere forventer at du betaler for.

Grensesnittet er enkelt å jobbe med, og det er bare noen få begrensninger rundt koding og direkte telefonsupport. De generelle fordeler er omfattende, og ulempene er få å velge Webs for å bygge din virksomhetsnettsted.

Webs er en relativt robust nettstedbygger for mange små og mellomstore e-handels- eller ikke-e-handelsvirksomheter. Funksjonene er omfattende, med bare noen få bekymringer. Webs tilbyr gratis eller konkurransedyktige priser. For utvidende selskaper som krever moderne maldesign, mobilitetsalternativer og skalerbarhet, har Webs nettstedbygger det du trenger. Det beste valget er å teste det gratis og finne ut av det selv.

Sammenligne

Webs.com

89

Wix

96

Weebly

95

Square

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map