Webs.com anmeldelse 2016


Webs.com

Besøg webstedet

8.9


AWA-score

Webs.com

Webs.com (et Vistaprint-firma) er en 15-årig webstedsbygger, der er populær blandt virksomhedsejere, nonprofitorganisationer og webdesignere. Webs er platformen bag 55 millioner websteder. Webs tilbyder en gratis-for-life mulighed eller konkurrencedygtige priser for virksomhedsejere, der har brug for flere funktioner. Dette firma vokser i popularitet blandt andre større webstedsbyggerne. Læs vores Webs.com anmeldelse nedenfor.

Fordele

 • Rimelige og konkurrencedygtige prisplaner
 • 450 mobilvenlige forretningsskabeloner
 • Enkelt at tilføje og redigere komponenter
 • Billedgalleri inkluderet
 • Gratis 30-dages prøveperiode
 • Dataanalyse inkluderet

Ulemper

 • HTML / CSS-kodning er begrænset til et kodefelt på siden
 • Telefonstøtte er begrænset bortset fra dem, der er på Pro-planen
 • Visse undersøgelser kan være nødvendige for at etablere blogging
 • Webs designer ikke webstedet til dig

Oversigt

 • Internet side: www.webs.com
 • Hovedkvarter: Silver Spring, Maryland
 • År grundlagt: 2001
 • medarbejdere: 50+
 • Byggede websteder: 55.000.000+
 • Kategorier: Website Maker-software
 • Money-back-garanti: 30 dage

Med over 3,3 millioner abonnenter, 2.200 ansatte og over 20 fysiske placeringer er Web.com i en egen klasse. Web.com deler en støttende virksomhedskultur, værdier og teamwork og afslører disse oplysninger på webstedet. Der er fordele og ulemper i en virksomhed med så lang og stor status.

Web.com tilbyder en af ​​de største, mest alsidige produkter og serviceporteføljer hos enhver webstedsbygger. Mens skabeloner er traditionelle, designet til funktion, er Web.com mere end en DIY-butik. Web.com leverer også websidesdesign med fuld service. En af disse muligheder kan give gunstige resultater for enkeltpersoner eller virksomhedsejere, der har brug for at etablere og vedligeholde et websted. Forvent at betale lidt højere priser for Web.coms omfattende funktioner og tjenester.

Hvem anbefales Web.com til?

Web.coms webstedsbygger anbefales til virksomhedsejere, butikkejere, bloggere og andre, der har brug for et funktionelt, aktivt websted. Det passer dem, der ønsker at bygge et grundlæggende websted, eller dem, der har brug for nogen til at oprette et mere komplekst websted til dem.

Web.coms fokusområde / specialiteter

Web.com er fokuseret på funktionelle websteder uden dikkedarer, der imødekommer individuelle eller forretningsmæssige behov. Med et øget skabelonsæt tilbyder Web.com over 2.500 skabeloner, der let kan udskiftes, når indholdet er tilføjet. Skabelonerne vises en smule dateret, men ejere kan få et tilpasset websted, der imødekommer deres særlige designbehov. Unix-, Linux- og Windows-hostingpakker er tilgængelige. Web.com gør et godt stykke arbejde med e-handel med store tilføjelsesprogrammer og plugin-funktioner.

Web.coms tekniske specifikationer / begrænsninger

Web.com tilbyder standard DIY-webstedsbyggerfunktioner til et vellykket websted sammen med muligheden for at lade nogen gøre arbejdet for dig. Det er en funktionel, godt designet platform til e-handel med indbyggede løsninger og interaktive dashboardmuligheder.

Hvad angår begrænsninger, er brugergrænsefladen ikke så brugervenlig nogle af Web.coms nye konkurrenter, og det ser ikke ud til, at Web.com tilbyder en gratis prøveversion. De månedlige prisindstillinger er lidt højere for denne erfarne platform, der er meget udviklet.

Er der tilstrækkelig skalerbarhed / plads til at vokse?

Mens prisfastsættelsesplanerne ikke er tydeligt angivet foran på Web.com-webstedet, ser det ud til at være et anstændigt sæt omfattende månedlige betalingsplaner for en fuld hostingløsning, og en vellykket markedsføring er nødvendig for at fremme en virksomhed. Det vil ikke være billigt, men Web.com tilbyder reel markedsføring, der er påkrævet for online succes.

Hvad er MoneyBack-garantipolitikken?

Web.com tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti, men du finder ikke let disse oplysninger på webstedet. Brugere klager over vanskeligheden ved at annullere, når du har tilmeldt dig.

Hvad er Web.com’s omdømme?

Efter en lang historie på webstedets plads ser det ud til, at Web.com har taget en bagsæde med nye gør-det-selv-klienter. Når de mest kraftfulde og succesrige websidebyggeløsninger var, ser det ud til, at Web.com ikke har holdt trit på nogle måder.

Mens virksomheden har et enormt efterfølgende og et af de bredeste udbud af tjenester, har det gennemgået adskillige transformationer og skal stables op mod nye outperformers for effektiv webstedsopbygning. For dem, der stadig foretrækker at have en webdesigner, der gør jobbet for dem, messer Web.com godt i branchen. Nylige anmeldelser viser Web.com med et godt omdømme blandt designere af fuld service og kun et rimeligt omdømme blandt gør-det-selv-webstedsejere.

Hvorfor vælge Web.com?

Web.com webstedsbygger har følgende, et enormt funktionssæt, flere muligheder for webdesign og -udvikling og er værd at støtte store virksomheder og avanceret e-handel. Dette firma gør alt.

Spørgsmålet er, gør de det godt? Hvis du vil have en erfaren, rig virksomhed med historie og evnen til at levere omfattende webstedsdesigntjenester, skal du bruge pengene og investere med Web.com. Hvis du er en lille virksomhed, der har brug for et grundlæggende gør-det-selv-websted, er der snesevis af omkostningseffektive webstedsbyggeralternativer, såsom Squarespace og Weebly, der passer til dine behov.

Nøglefunktioner

 • Tilpasbare skabeloner
 • SEO Booster
 • Mobil webstedsbygger
 • Integration af sociale medier
 • Lokale lister support
 • Foto- og videogallerier
 • Avanceret webanalyse
 • Tilpassede domænenavne
 • Integration af e-handel
 • Brugerdefineret e-mail-adresse
 • Cloud Hosting
 • Adgangskodebeskyttelse

Industrieksperter-dom på Webs.com

Eksperterne har nogle venlige ord til Webs.com, men de er også hurtige til at anbefale bedre alternativer. Når det kommer til den gratis version, er det svært at byde på meget kritik. I betragtning af prisen er Webs.com et relativt brugervenligt program, der giver enhver mulighed for at opbygge og udgive et websted. Træk og slip-redigereren eliminerer behovet for enhver kodningsoplevelse og er meget begyndervenlig.

Hovedproblemet med både de gratis og betalte pakker er, at grænsefladen simpelthen er forældet og indeholder for mange bugs. Faktisk har Webs.com ikke gennemgået en større opdatering siden 2012. Med den hastighed, hvormed teknologien skrider frem, kan det ende med at føles mere som årtier end år.

I sidste ende, hvis du leder efter en overkommelig, pålidelig, tilpassbar og let at bruge webstedsbygger, er der bedre muligheder. Webs.com har simpelthen ikke formået at forblive konkurrencedygtig.

 • www.websitetooltester.com/en/reviews/webs-com-review/

Positive forbrugervurderinger og udtalelser på Webs.com

På trods af en oversvømmelse af negativ forbrugerfeedback om Webs.com lykkedes det mig at finde nogle positive anmeldelser. Desværre lyder de fleste af dem som spam. Forfatterne giver ikke meget detaljer og er hurtig med at inkludere et link til deres eget websted. Hvis noget er brugerne glade for, at de kan opbygge et websted gratis.

Et andet problem, der sætter spørgsmålstegn ved nøjagtigheden af ​​forbrugernes anmeldelser er eksistensen af ​​meget lignende “Web.com.” Da jeg foretog mine egne søgninger, blev resultaterne jævnt fordelt mellem visning af information til Web.com og Webs.com. Det kan være, at Webs.com er den uheldige modtager af kritik, der burde være rettet mod Web.com. I betragtning af den lille forskel i domænenavne og søgeresultater, er det svært at måle, hvordan brugerne har det.

Negative forbrugeranmeldelser og klager på Webs.com

At læse brugeranmeldelserne af Webs.com er næsten smertefuldt. Mens praktisk taget enhver webstedsbygger har modtaget en vis kritik, tager den normalt en mere effektiv form. Imidlertid er klagerne fra Webs.com-brugere ligefrem vrede. Folk skriver ikke for at komme med nyttige forslag til, hvordan man forbedrer tjenesten; de er ude efter blod.

Det ser ud til, at de fleste af problemerne opstår med den gratis version af programmet. Der er mange rapporter om mennesker, der har mistet adgangen til deres websted, selv efter at have lagt mange års arbejde i at skabe og offentliggøre indhold. Det forhold, at kundeservicerepræsentanter ser ud til at være undvigende, hjælper bestemt ikke med at dæmpe fristerne. I alt har Webs.com en en-stjernet vurdering. Baseret på brugeranmeldelser, lyder det som om du skulle køre den anden vej.

 • www.sitejabber.com/reviews/www.webs.com?rating=5

Design & Tilpasning

Design- og tilpasningsmulighederne på Webs.com er mere end tilstrækkelige, fra skabeloner til brugervenlighed. Nedenfor er nogle af Webs ‘stærkepunkter for design og tilpasning.

FeatureOversigt
WebstedsskabelonerWebs gik fra 40 til 450 mobilvenlige og moderne skabeloner til forretningssteder. Brugere vælger fra disse skabeloner til den gratis service eller til en minimal pris, der inkluderer nogle tilføjede funktioner. Hvis du har brug for e-handelsløsninger til din virksomhed, tilbyder Webs også nogle avancerede skabeloner.
 • Variation og kvalitet af skabeloner og farvepalet.Skabeloner er lavet til virksomheder i forskellige farvepaletter og stilarter. Du vælger mellem seks layouts, der fungerer godt til at vise dine produkter og tjenester. Hvis du ombestemmer dig, kan en anden skabelon let anvendes.
 • Forudvalgte skabeloner vs. opbygning af dit websted fra ridser. Webs er en gør-det-selv-webstedsbygger, der er afhængig af skabelonerne. Hvis du vil bygge dit websted fra bunden af, kan der være andre webstedsbyggere, der passer til dine behov
WebstedsbyggergrænsefladeWebs er bedst til at give kunder en intuitiv interface til webstedsbygger. Arbejde med farver, indhold og billeder er enkelt for en nybegynder eller gennemsnitlige computerbrugere. I et sikkert konto-login fra Webs-webstedet får du adgang til dine sider, foretager ændringer og ser øjeblikkelige opdateringer på dit site./td>
Tilpasning af sidestil`Tilpasning af sidestil refererer til din evne til at personalisere dit websted, ændre indhold og komponenter og ændre HTML / CSS-kode, hvis det ønskes. Webs er fantastisk til tilpasning af sidestil bortset fra finjusteringskode.
 • Designvalgene til personalisering.Webs websteder kan tilpasses med hensyn til billeder, indhold, sociale medier, apps og nogle marketingværktøjer.
 • Friheden til at flytte, ændre størrelse på og redigere indholdRedigeringselementerne er enkle. Du kan hurtigt ændre størrelse på og redigere indhold. Der er en vis grad af tilpasning af skabelonens baggrundsfarver, eller du kan vælge en anden skabelon og farvetema.
 • Er der adgang til HTML / CSS-kode? Redigering af HTML / CSS-kode vises ikke som en funktion, men det ser ud til, at der er metoder til at tilføje HTML-tags. Du kan indsætte et kodefelt på en side.
 • Visuel redigering brugergrænseflade.Webs gør visuel redigering let på en interaktiv platform. Du kan tilføje kort, videoer, fotos, e-handelsfunktioner og andre elementer for at tiltrække besøgende og sælge produkter.

Når du beslutter dig for at prøve Webs.com, vælger du en designskabelon og fortsætter derefter med at tilpasse dine sider, så de passer til dine forretningsbehov. Du kan oprette dit websted gratis og nyde flere funktioner i en af ​​lavprisprismodellerne.

WebstedsnavigationWebstedsnavigation er indbygget i skabeloner og kan tilpasses til at matche din virksomheds produkter og tjenester. Webs tilbyder ubegrænsede sider til nogen af ​​de tre prisplaner. Dine mobilkunder vil være i stand til at navigere på dine sider, så længe du vælger den rigtige skabelon.
IndholdsstyringIndhold på Webs webstedsbygger er let at ændre, style og flytte. Så længe du har en internetforbindelse, kan du logge på din konto og få adgang til dit indhold når som helst. Ændringerne er glatte, og upload til dit websted er øjeblikkelig.
Fotos og GallerierUanset om du har dine produktbilleder, eller du har brug for billeder fra Webs fotogalleri, har du muligheder. Ved siden af ​​dine billeder kan du indsætte produktbeskrivelser, priser, skat og forsendelse, en produktstatus med mere.
Mobil webstedsbygningWebs tilbyder nu hundrede mobilvenlige skabeloner, så dine kunder kan navigere på dit websted på deres mobile enheder. Hvis du er i en gratis prøveperiode på 30 dahy eller en af ​​Webs ‘tre planer med rimelig pris, er mobilwebsite inkluderet.
Social deling integrationWebs er fuldt lastet med integrationsmuligheder på sociale medier. Du kan inkludere nogle af eller alle de vigtigste sociale netværksplatforme til dit websted til fordel for dine kunder. Google+, Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn, Tumblr, Vimeo og mere.
DesigntjenesterWebs tilbyder ikke at designe et websted til dig. Denne gør-det-selv-platform er bare let nok til, at du ikke har brug for en webstedsdesigner og -udvikler. Hvis du er en stor virksomhed med unikke udviklingsbehov, gør andre virksomheder det godt.

Funktioner & Værktøj

Webs er fuld af kunde-vendte funktioner, og tusinder af små virksomheder sælger deres produkter og tjenester via et Webs-websted. Du vil ikke blive skuffet over funktionslisten på Webs.com.

FeatureOversigt
Opsætning af webstedWebs tilbyder fire lette trin til at få et fremragende websted. Processen er så enkel som at opsætte, tilføje indhold, offentliggøre og optimere for besøgende. Webs leder dig gennem processen online for dine websidesider og navigation, apps, branding, publicering og deling. Brugere rapporterer om en positiv og intuitiv oplevelse.
WebdesignDet første trin i Webs ‘webdesignproces er at rulle gennem tusinder af forretningsskabeloner. Du vælger den stil, farveskema og sidelayout, der passer til din forretningskultur og behov. Webs har 450 skabeloner at vælge imellem inklusive mobile indstillinger. Derefter regner du med en “builder bar” på hver side for at hjælpe dig med at trække og slippe elementer, indsætte komponenter og foretage redigeringer.
Brugerdefineret domænenavn
Dybden af ​​navigation:Dine kunder navigerer til ubegrænsede sider i alle Webs ‘planer. Uanset størrelsen på din lille virksomhed, får du de sider, du har brug for for at dele dine produkter. Der er hundredvis af skabelon-design at vælge imellem til din struktur.
Widgets og appsI modsætning til nogle webstedsbyggere tilbyder Webs både widgets til hjemmeskærmen til kundeinteraktion og apps til kundengagement og loyalitet. Webs samarbejder også med Pagemodo til social markedsføring og ContactMe for kontaktadministration.
monetariseringWebs tilbyder temmelig robuste e-handelsløsninger, der har arbejdet for tusinder af online salgsbaserede virksomheder. Du får standardindstillinger for betaling og fakturering på PayPal, Etsy og Stripe.
Besøgende statistikWebs tilbyder avanceret webanalyse gennem statistikker. Du lærer mere om din webstedstrafik og foretager handlinger baseret på de statistikker, du genererer.
Foto, video og lydMed massiv online konkurrence er lyd, fotos og videoer meget vigtige for små virksomheders succes. Webs ‘interface til indsættelse af disse komponenter er ligetil og håndterbar gennem builderbjælken. Vælg billede, fotogalleri, video, knap og mere.
BloggingEt blogsite kan tilføjes ved hjælp af en blogapp. Du kan inkludere automatiske indlæg. Webs blogging er ikke lige så let og robust som nogle andre webstedsbyggere. Du skal muligvis stole på Webs ‘hjælpeside for at opsætte den. Nogle andre webstedsbyggere tilbyder mere fleksibilitet i værdien af ​​blogging.
Google kortWebs giver dig mulighed for hurtigt og nemt at indsætte Google maps.
HTML EditorEn HTML-editor understøttes ikke på Webs; et kodefelt kan dog inkluderes på en side.
Integration af sociale medier
Formularer og undersøgelserDet er muligt at integrere formularer og undersøgelser ved hjælp af HTML-kodefeltet på en side. Denne funktion kræver muligvis noget research på Hjælpesiden til websider, medmindre du er computerudviklet.
LagerpladsBrugere modtager 500 MB for den gratis service, 1 GB til startplanen, 5 GB til den udvidede plan og ubegrænset lagerplads til Pro-planen.
Nyhedsbrev VærktøjWebs samarbejder med ContactMe for at lave e-mail-optagelse for nyhedsbreve og mailere. Forvent et ekstra gebyr på $ 5 / måned. En anden mulighed er at integrere en HTML-optagelse i et kodefelt på siden.
Forum SupportWebs tilbyder forum support til gratis abonnenter, mens de betaler abonnenter for at modtage både forum support og live chat support. For telefonstøtte skal abonnenter tilmelde sig Pro-planen.
E-handel / online butikDu har brug for Webs Enhanced eller Pro-plan til en butik på 20 varer eller mere. Omkostningerne er rimelige, og Pro-planen inkluderer indsendelse og optimering af søgemaskiner, Google-annoncering, e-mail, live chat og telefonstøtte. Webs e-handelsløsninger er velegnede til små til mellemstore virksomheder.
Gateway-integrationI modsætning til nogle webstedsbyggere i sin klasse, tilbyder Webs medlems gateway-tjenester, der kan udvides til dine kunder. Dette hjælper dig med at markedsføre direkte og låse sidevisning af medlemmet.
SEO venligWebs tilbyder SEO-værktøjer gennem en app-butik. Pro-planen tilbyder nogle marketingværktøjer, inklusive SEO Booster, der hjælper dig med at finde webkunder. Webs indsender også lister til lokale onlinekataloger, herunder Google, YP.com og Yahoo.
Webstedsbegrænset adgang (adgangskodebeskyttelse)Webs-brugere opretter en adgangskodebeskyttet konto til login og redigering af deres websted til enhver tid.
Google® AnalyticsWebs integreres med Google App Suite (dette kan tage lidt mere forståelse og nogle hjælpefiler til at komme i gang). Webs bruger som standard statistikker til analyse.
Website Builder SikkerhedWebs, som alle webstedsbyggerne, tager sikkerhed alvorligt og bruger førende beskyttelsesmuligheder for kundeadgangskode. Med denne virksomheds historie og størrelse prioriteres sikkerhed.
Flere sprogWebs-webstedet understøtter 13 sprog. Det ser ud til, at Webs tilbyder webstedopbygning til disse sprog og øges til at omfatte mere.
MobiloptimeringWebs 450 nye skabeloner inkluderer mobiloptimering, så dine kunder kan læse og købe dine produkter og tjenester på en mobilenhed. De mobile skabeloner er inkluderet i den gratis service og Webs tre prisplaner også.
CDN-teknologiWebs har en lignende platform kaldet Network Solutions for Enhanced DNS-tjenester, høj tilgængelighed og høj ydeevne.

Planer & Prisfastsættelse

Webs tilbyder kunder en gratis igangværende webside og hosting! For websteder, der kræver e-handelsfunktioner, er en gratis og tre prisplaner mere end generøs. Virksomheden viser deres prisplaner og muligheder på webstedet. Du kan etablere dig gratis eller vælge mellem tre konkurrencedygtige månedlige prisplaner baseret på dine forretningsbehov. Alle tre betalte planer tilbyder:

 • Gratis hosting
 • Ubegrænsede sider
 • Webs branding fjernet
 • Adgangskodebeskyttelse til sider
 • Mobiloptimering
 • Statistikker

Udbudte prisplaner

 • Gratis. For virksomheder med kun fem produkter og et billede kan du sælge gratis.
 • Forret. For små e-handelsvirksomheder tilbyder $ 5,99 pr. Måned Starterplan ovenstående oversigt, ti produkter og to billeder, noget reklame, e-mail support og 1 GB lagerplads.
 • Forbedret. For små eller mellemstore virksomheder, der kræver mere omfattende e-handelsfunktioner, tilbyder $ 12.99 pr. Måned pr. Måned den ovennævnte liste, 20 butiksprodukter, flere temaer, tre e-mail-adresser, e-mail og live chat support og 5 GB lagerplads.
 • Pro. For de fleste mellemstore virksomhedsejere tilbyder $ 22,99 pr. Måned Pro-plan ovenstående oversigt, ubegrænset butiksprodukter, flere temaer, 25 e-mail-adresser, indsendelse af søgemaskiner og booster, $ 100 i Google-annoncer, e-mail, live chat og telefonstøtte og 5 GB lagerplads.

Webs tilbyder meget konkurrencedygtige planer til at imødekomme enhver lille virksomhedsejer eller nonprofit. Valgmulighederne med alt inklusive er mere generøse end mange webbyggere i deres klasse.

Overvej følgende faktorer vedrørende prisfastsættelse:

 • Tilbyder det en gratis plan? Ja, virksomhedsejere kan nyde et gratis websted til lang sigt eller en 30-dages prøveperiode på en af ​​Webs tre prisplaner.
 • Er der nogen prøveperioder, eller kræver de kreditkort for at blive medlem?? Du kan deltage gratis, deltage i en 30-dages gratis prøveperiode eller abonnere på en af ​​tre planer, i hvilket tilfælde et kreditkortnummer eller PayPal-konto er nødvendigt for betaling.
 • Hvor overkommelige er premium-pakkerne sammenlignet med konkurrenter? Webs er en meget overkommelig mulighed for de fleste virksomhedsejere med masser af freebies til basale behov.
 • Kan du designe professionelle websider ved kun at bruge den gratis version? Ja, du kan designe dit websted gratis og forblive på den gratis plan, så længe du vil.
 • Opfyldes betalingen månedligt / årligt? Månedlige priser er baseret på to-årige planer.

Kunde support

Med over 15 år i websidebyggerbranchen har Webs etableret gode muligheder for kundesupport, og kunder ser ud til at være ganske tilfredse. Da Webs-opsætningen er temmelig enkel, er denne gør-det-selv-platform designet til minimal support. Fra websiden Hjælp og kontakt bruger Webs Zendesk til at understøtte klienter.

 • FAQ. Søg information i en FAQ.
 • Live chat. Stil et spørgsmål i Live Chat.
 • Support Community Forum. Søg efter svar i et Support Community-forum.
 • Support Center. Find svar på spørgsmål i Support Center baseret på et emne.
 • Vælg et emne. Vælg et bestemt emne for at få svar.
 • Ressource Center. Besøg Resource Center for at komme i gang med et nyt websted.
 • Konto login. Kunder logger ind direkte fra Webs hjemmeside.

I alt giver Webs nogle muligheder for kundesupport. Et telefonopkald fratages muligvis, medmindre du abonnerer på Pro-planen, da der ikke vises noget nummer på Webs-sider. På et bestemt niveau af hjælp tilbydes et telefonnummer.

Brugervenlighed

Brugere finder, at Webs er nemme at komme i gang, hurtig at konfigurere og enkle at vedligeholde. Du bygger dit websted, mens du går, ved hjælp af en designskabelon og seks layoutindstillinger. Webs tilbyder en fremragende DIY-oplevelse for begyndere og avancerede brugere.

Mens færdighedsniveauerne varierer afhængigt af dem, der har brug for et nyt websted og ønsker at oprette deres eget, varierer letheden eller vanskeligheden også for hver person. Fordi Webs tilbyder et gratis websted, er der intet at miste ved at tage sig tid til at arbejde igennem processen og finde ud af, om du vil komme en abonnent. Brugere finder Webs intuitive, brugervenlige og lette at konfigurere og administrere.

Enkelheden i interface. Grænsefladen er både visuel og interaktiv, velegnet til de fleste enhver bruger, alle typer websteder.

Velegnet til begyndere / avancerede brugere. Webs webstedsbyggeren er perfekt til både begyndere og avancerede brugere. Mens der er mere avancerede webstedsbyggere og webdesignere på markedet, tilbyder Webs næsten alt, hvad en lille virksomhedsejer har brug for, til en overkommelig pris.

Behold hele tiden kontrol over webstedet. Webs driftstid er fremragende, ligesom de fleste webstedsbyggere i dagens marked, og du har fuld kontrol over dit websted.

In-Editor Hjælp leveret. Webs tilbyder nogle online hjælpemuligheder, inklusive in-editor hjælp, live chat, telefon support og en regelmæssig blog.

Webs leverer en skalerbar løsning, der tilpasser sig godt til din skiftende forretning. Når du beslutter en skabelon og en prisplan, hjælper det med at overveje din virksomheds tilstand og den potentielle fremtid for dine webstedsindstillinger.

Konklusion

Webs webstedsbyggeren har en stærk følge. Webs leverer en gratis plan eller tre rimelige prisplaner for enkeltpersoner, ejere af små virksomheder og nonprofitorganisationer. Planerne er mere end generøse og inkluderer nogle funktioner, som mange andre webstedsbyggere forventer, at du betaler for.

Interfacet er let at arbejde med, og der er kun nogle få begrænsninger omkring kodning og direkte telefonstøtte. De samlede fordele er omfattende, og ulemperne er få ved at vælge Webs til at opbygge din virksomhedswebsted.

Webs er en relativt robust webstedsbygger for mange små og mellemstore e-handels- eller ikke-e-handelsvirksomheder. Funktionerne er omfattende med kun nogle få bekymringer. Webs tilbyder gratis eller konkurrencedygtige priser. For at udvide virksomheder, der kræver moderne skabelondesign, mobilitetsmuligheder og skalerbarhed, har Webs website builder det, du har brug for. Det bedste valg er at teste det gratis og finde ud af det selv.

Sammenligne

Webs.com

89

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map