Webnode gjennomgang 2016


Webnode

Besøk nettsiden

9.1


AWA-poengsum

Webnode

Webnode er et sveitsisk selskap som startet i 2008 som en global nettstedbygger med fokus på "brukervennlighet, kvalitet og visuell appell." Webnode hevder over 22 000 000 brukere av dette interaktive dra-og-slipp-programmet for å lage og lansere nettsteder. Webnode, som beskrives som en rask og enkel prosess, tilbyr en relativt enkel plattform for å komme i gang og administrere et nettsted. Les Webnode-gjennomgangen nedenfor.

Pros

 • Enkelt brukergrensesnitt
 • Gratis nettstedalternativ for enkle nettsteder
 • HTML / CSS-koding tilgjengelig
 • Hundrevis av grunnleggende maler å velge mellom
 • Inkluderende bilder og medier
 • Støtter 20 språk
 • God søkeoptimalisering

Ulemper

 • Funksjonelle maler, men ikke moderne
 • Ingen direkte nyhetsbrevalternativer, men midlertidige løsninger
 • Ikke ideell for avansert blogging
 • Separat prisede domenenavn
 • Prisplaner som er vanskelige å sortere gjennom

Oversikt

 • nettside: www.webnode.com
 • Hovedkvarter: Sveits
 • År grunnlagt: 2008
 • ansatte: 90+
 • Nettsteder bygget: 22000000+
 • Kategori: Nettstedet Maker programvare

Webnode-plattformen rangerer høyt for brukervennlighet, funksjoner, design-til-lanseringstid (fem minutter) og total hastighet. Webnode skiller seg ut som et populært alt-i-ett-innholdshåndteringssystem som støtter over 20 språk. Denne nettstedsbyggeren har funksjonene som trengs for enkeltpersoner og små bedrifter. Webnode-brukere kan etablere et nettsted gratis, eller abonnere på en av ni unike prisplaner. Nedenfor er noen av detaljene for Webnode, nettstedbygger:

Hvem er webnode anbefalt for?

Webnode-byggherren anbefales for profesjonelle selskaper i små selskaper, bloggere, eiere av nettbutikker, studenter, artister og andre. Denne nettstedsbyggeren tiltrekker seg alle som trenger et raskt og enkelt nettsted.

Webnodes fokusområde / spesialiteter

Webnode er fokusert på hensiktsmessig gjør det-selv-nettverk med mange funksjoner. Webnode-spesialitetene er til stede i det enkle dra-og-slipp-grensesnittet, utskiftbare mobilvennlige maler, en rekke forretnings- og personlige nettdesign, noe HTML-koding, lydoptimalisering og et imponerende sett med flere språk..

Webnodes tekniske spesifikasjoner / begrensninger

De tekniske spesifikasjonene for Webnode inkluderer en gratis konto som kan leveres i løpet av fem minutter (selv om de fleste brukere realistisk vil ta minst en halv dag eller lengre tid å lage siden sin). På en gratis eller betalt konto får brukere alternativer for domenenavn, sosiale medier, e-post, blogger, skjemaer, bilder, statistikk og de fleste av standardfunksjonene du forventer i en online nettstedsbygger.

Når det gjelder begrensninger, er denne nettstedsbyggeren bra for deg som har det bra med grunnleggende funksjonelle maler uten mye teft. Plattformen har behov for oppdateringer, med begrensninger i moderne design. Som en robust blogging-løsning rangerer Webnode litt lavt.

Er det tilstrekkelig skalerbarhet / rom for å vokse?

Webnode tilbyr noen månedlige prisplaner basert på nettstedets kompleksitet. Butikkeiere, bloggere og andre kan begynne i det små og gå videre i prisplanen som har funksjonene de trenger. Webnode tilbyr ni prisplaner for nettstedet (inkludert grunnleggende og avansert e-handel) – mer planlegger en hvilken som helst nettstedsbygger. Prisplanene er kompliserte å finne ut av, men gir bedrifter rom for vekst

Hva er MoneyBack-garantipolitikken?

Du mottar bare 15 dager pengene tilbake-garanti på Premium-planen.

Hva er Webnodes omdømme?

Webnode har et godt følge sammen med en lydplattform for grunnleggende og forretningsnettsteder. Selv om det ikke er veldig attraktivt for de som søker modernitet, har det funksjonalitet og mange fornøyde kunder. Webnode har et av de beste settene med flere språk og bruker et vennlig redigeringsgrensesnitt i Microsoft-stil. Den er allsidig og mobil responsiv med en rekke prisalternativer. Det kan være rimelig, men utviklende virksomheter må betale mer for å få det de trenger. Totalt sett har Webnode et godt omdømme i bransjen.

Hvorfor velge nettnode?

Webnode tilbyr en stabil plattform med rimelig funksjonalitet for å støtte de fleste nettstedstiler og krav. Med muligheten til en gratis eller rimelig prisplan, er den designet for å tilby funksjonssett for en rekke brukere. Det er godt egnet for e-handel hvis du ikke har noe imot å betale mer, med en omfattende funksjoner konfigurert for å støtte små bedrifter. Det er også perfekt for bare bloggere, artister og studenter som ikke trenger moderne maler.

Nøkkelegenskaper

 • Hundrevis av maler
 • Bruk ditt eget domenenavn
 • Støtte for avanserte SEO-teknikker
 • Integrering av sosiale medier
 • Null startkostnader
 • Støtte for flere språk
 • Sikkerhetskopiering og gjenoppretting
 • Tilpass bunntekst
 • 15-dagers refusjonspolicy
 • Nettbutikkbygger
 • Fra 2 GB til ubegrenset båndbredde
 • Forumintegrasjon

Industrieksperter dom på WebNode

Webstedsbyggereksperter vil med stor sannsynlighet anbefale WebNode og gi den en over gjennomsnittet poengsum. I likhet med forbrukere nevnte kritikerne kundeservice og e-handelsverktøy som de største feilene med programmet. Når det er sagt, kan du betale mer og velge den dedikerte e-handelspakken. Bare vet at de vanlige forretningsplanene er begrensede når det kommer til salg på nettet.

Ellers er den faktiske nettstedbyggeren høyt ansett. Den tjente poeng for brukervennlighet og en dra-og-slipp-redigerer av høy kvalitet som er øverst i klassen. Eksperter var også imponert over antall og kaliber SEO-verktøy. WebNode leveres som standard med en rekke gode verktøy som hjelper deg med å markedsføre nettstedet ditt og din virksomhet.

Til syvende og sist scoret ekspertene WebNode enda høyere enn brukere med gjennomsnittlig 8 til 9 stjerner av totalt ti. I følge kritikerne er WebNode verdt å sjekke ut.

 • www.websitetooltester.com/en/reviews/webnode-review/
 • www.superbwebsitebuilders.com/webnode-review/

Positive forbrukeranmeldelser og attester på WebNode

Fornøyde kunder nevnte generelt disse tre områdene:

 • Prising. Ja, du kan lage et profesjonelt og attraktivt nettsted gratis. De oppgraderte pakkene tilbyr flere temalternativer, men gratisversjonen er nok til å komme i gang.
 • Brukervennlighet. For nybegynnere er det enkle grensesnittet enkelt å navigere og veldig effektivt. Så snart du konfigurerer kontoinformasjonen din, kan du begynne å bygge nettstedet ditt.
 • Funksjoner. WebNode tilbyr SEO-verktøy som hjelper deg med å markedsføre nettstedet ditt. Det kommer også med gode bloggfunksjoner, integrering av sosiale medier og nettstedstatistikk.

Kundescore var litt inkonsekvente når det gjaldt vurdering av WebNode, men vi fant ikke noe under 7 av en 10-stjerners anmeldelse. Faktisk var mange score mye høyere.

Negative forbrukeranmeldelser og klager på WebNode

Noen forbrukere har hatt problemer med å få tilgang til nettstedet deres når de registrerer seg. Enten det er et problem med domenet eller om de bare ikke kan logge inn på admin-kontoen sin, er det nok nevnt disse typer problemer til å løfte øyenbrynene. Det hjelper ikke at disse utfordringene i stor grad gikk uten adresse av kundeservice. Andre forbrukere rapporterte også at de hadde problemer med å kansellere kontoen sin når de bestemte seg for at WebNode rett og slett ikke var noe for dem.

Du bør også være klar over at WebNode kommer med begrensede e-handelsverktøy. Forbrukerne virket både overrasket og skuffet over at programmet ikke var mer detaljert vennlig. For de som ønsker å gjøre virksomhetsnettstedet sitt til en nettbutikk, er det bedre alternativer med mer standard e-handelsverktøy for å hjelpe deg med å selge produkter.

 • www.sitejabber.com/reviews/www.webnode.com

Design & tilpasning

Alternativer for design og tilpasning refererer vanligvis til i hvilken grad brukere kan finjustere malene og tilpasse stiler, farger og plassering. Webnode tilbyr en rekke design- og tilpasningsalternativer som er enkle å administrere.

TrekkOversikt
NettnodemalerDet er mange mobilvennlige personlige og forretningsmaler som du kan velge mellom sammen med fire-siders layoutalternativer, og en CSS-editor for backend-redigering om ønskelig. I tillegg kan brukere ombestemme seg og velge en annen mal etter at data er lagret. Malene blir beskrevet som noe utdaterte, men du kan bli kreativ og endre standardinnstillingen for mange elementer.
 • Variasjon og kvalitet på maler og fargepalett. Det er “hundrevis” av maler i en rekke kategorier å velge mellom. Malene er fargekodet, slik at du kan finne fargene som faller sammen med din firmalogo, etc. Standard fontstiler er datert, men du kan finpusse dem, og Webnode har indikert at de snart vil moderniseres.

Forhåndsvalgte maler vs. Bygg nettsted fra Scratch. Webnode er et eget eget program som er avhengig av forhåndsdesignede maler og tillegg av HTML / CSS-kode for de som trenger det. For fullskala design og utvikling av nettsteder, vil du søke på nettet etter selskaper som tilbyr denne typen tjenester, men forventer å betale mye mer.

NettstedsbyggerNettstedets designgrensesnitt er det som gjør Webnode til en favoritt. Det tilbyr et brukervennlig kontrollpanel i Microsoft-stil og gir brukerne mange funksjoner å velge mellom. Du kan ombestemme deg på malen og varierende oppsett for hver nettside. Hjelpeverktøy er tilgjengelig for denne design-as-you-go-plattformen.
Tilpassing av sidestil`Når du kan tilpasse og tilpasse nettstedet ditt utover den grunnleggende malen, blir dette referert til som tilpasning av sidestil. Webnode er gjennomsnittlig i klassen for tilpasning av sidestil.

 • Designvalgene for personalisering. Webnode gir brukerne en god mengde kontroll for personalisering. Det er fire forskjellige oppsett å velge mellom for sidene dine, og du kan endre malen når du vil. Det er dusinvis av fargeskjemaer innebygd i malene.
 • Friheten til å flytte, endre størrelse på og redigere innhold. Webnode gjør redigering stressfri i et interaktivt kontrollpanel. Du redigerer, flytter, endrer størrelse på eller sletter innhold eller elementer raskt.
 • Er det tilgang til HTML / CSS-kode? Webnode er en mye ønsket funksjon for tekniske brukere, og tilbyr en CSS-editor for litt backend-koding.
 • Visuell redigering brukergrensesnitt. Brukere liker visuelle redigeringsfunksjonene til Webnode. Det er relativt greit å legge til widgeter, og det er et nummer å velge mellom. Det kan være noen begrensninger for plassering når du legger dem til på en side

Totalt sett er brukere av Webnode fornøyde med tilpasningsalternativene, mens det er noen stilsett som er innebygd i malene. Husk at malene som tilbys er svært funksjonelle og ikke handler om estetikk, men du kan tilpasse for å få bukt med dette.

NettstedsnavigeringWebnodemaler tilbyr minst seks nivåer av navigasjon på nettstedet, nok til omtrent enhver webside. Navigasjonslayouten er basert på malen du velger, med en viss tilpasning mulig. Forvent responsiv mobilnavigasjon også.
FilbehandlingPå grunn av malstrukturen på Webnode er styring av innhold strømlinjeformet og intuitivt. Malen kan endres med lite opprydding. Webnode gir en sikker brukerpålogging på nettstedet deres, og endringene dine lastes opp umiddelbart.
Bilder og gallerierWebnode er utstyrt med et fotogalleri, og du har muligheten til å få galleriet til å vise frem produktene dine. Fotogalleriet lar deg paginere bildene dine, redigere miniatyrstørrelsen og legge til beskrivelser.
Mobil nettstedbyggingMobil nettstedsbygging er innebygd i Webnodes maler, slik at du og kundene dine enkelt kan vise og navigere fra en mobil enhet. e-handel støttes også på en mobil plattform.
Social Sharing IntegrationIkoner for sosiale medier kan settes inn på Webnode-nettsteder for integrasjon med populære sosiale medieplattformer som Facebook, Twitter og YouTube.
DesigntjenesterNettnode som de fleste nettstedbyggere i sin klasse tilbyr ikke administrerte webdesigntjenester. Det er en gjør-det-selv-nettstedsbygger. Søk på nettet etter en nettdesigner hvis du trenger full design og utviklingstjenester, til en førsteklasses pris.

Funksjoner & Verktøy

Webnode har en robust funksjon som er tilpasset små butikkeiere, bloggere og andre som ønsker å briljere eller selge sine varer og tjenester. Webnode har et av de beste omdømme for funksjoner blant konkurrentene. Nedenfor er noen av detaljene.

TrekkOversikt
WebnodeoppsettWebnode lar deg se på hundrevis av responsive maler i hver virksomhet eller personlig kategori før du registrerer deg. Du har muligheten til å velge en gratis konto og oppgradere til planen du trenger senere om du vil. Oppsett er enkelt, og Webnode tar deg gjennom en online prosess for å designe nettstedet ditt.
WebdesignWebnode-malene tilbyr hundrevis av gode ideer for å få deg til å tenke. Når du har registrert deg med et navn på nettstedet ditt, en e-postadresse og et nytt passord, begynner du webdesignprosessen. Du velger en layout, legger til tekst og drar og slipper elementene du trenger til sidene dine. Legg til HTML / CSS-kode om nødvendig.
NavigasjonsdybdeWebnode tilbyr minst seks nivåer av navigasjon på nettstedet, noe som er mer enn nok for noe personlig eller bedriftsnettsted.
Widgets og apperSelv om det ikke er nevnt noen appbutikk, er Webnode kompatibel med noen apper, og du kan også kode i HTML. Det er mange widgets å dra og slippe (eller kode) på nettstedets sider.
inntjeningsWebnode tilbyr Google AdSense-integrasjon, men den må kodes i en bestemt seksjon. Butikkeiere kan sette inn standard betalingsalternativer inkludert PayPal.
BesøkerstatistikkDe interne besøkende statistikkverktøyene er nyttige, og brukere kan legge til Google Analytics.
Foto, video og lydWebnode har et medieverktøysett som passer enhver eieren av nettstedet, inkludert et bildegalleri, alternativet for videoer og lydfiler og mer.
bloggingAlternativet Webnode-blogging er for tilfeldige bloggere, ikke seriøse bloggere. Det er noen begrensninger med kommentarer og svar, men Disqus er et tillegg som kan hjelpe.
Google KartWebnode lar deg sette inn raskt Google Maps og Bing Maps.
HTML EditorEn av Webnodes eiendeler er muligheten til å legge til og redigere HTML / CSS-stedskode, som kan gjøres i en CSS-editor.
Integrering av sosiale medier
Skjemaer og undersøkelserVelg Wufoo-skjemaer, Survio-integrasjoner og Box.net-filer blant annet for skjemaer, valgmuligheter og undersøkelser.
OppbevaringsplassAbonnenter får fra 300 MB til ubegrenset lagring sammen med 3 GB til ubegrenset båndbredde, avhengig av planen du velger.
Nyhetsbrev VerktøySelv om det ikke er noe nyhetsbrevverktøy, kan brukere integrere seg med Mailchimp, Aweber og andre. All-inclusive Webnode-e-postkontoer (e) støtter denne aktiviteten.
ForumstøtteWebnode støtter ikke offisielt forum, selv om kunder kan komme med kommentarer eller spørsmål på nettet.
E-handel / nettbutikkWebnode er designet for e-handel, og tilbyr mest alle funksjonene butikkeiere trenger. Abonnenter må investere i en billigere plan for å få verktøyene og støtten de trenger. Den spesielle e-handelsplanen er den mest sofistikerte, selv om det er rimeligere alternativer for mindre salgsplattformer.
Gateway IntegrationPayment gateway-tjenester er tilgjengelige på Webnode og relativt enkle å jobbe med.
SEO-vennligWebnode mottar fire stjerner for SEO siden side- og metatitler sammen med ALT-tagger og URL-felt og redigerbare, en spesialitet for Webnode!
Begrenset tilgang til nettstedet (passordbeskyttelse)Webnode tilbyr brukere passordbeskyttelse for pålogging, redigering og tilpasning på nettet.
Google® AnalyticsWebnode integreres med Google Analytics, uten kjente problemer.
NettsikkerhetWebnode tar brukernes og kundenes sikkerhet veldig på alvor, og det samme gjør de fleste online selskaper. De tilbyr nødvendig kryptering og passordbeskyttelse som er nødvendig for både generelle og e-handelsnettsteder.
Flere språkWebnode støtter 20 språk, muligens det mest støttes av en hvilken som helst nettstedbygger. Fem stjerner for denne funksjonen.
MobiloptimaliseringWebnodes maler gir mobiloptimalisering, slik at brukere og klienter viser, navigerer og kjøper på de fleste mobile enheter.

planer & Priser

Webnode tilbyr kundene en gratis konto sammen med noen forvirrende prisplaner i tre kategorier å velge mellom. Avhengig av nivået av verktøy og funksjoner som trengs for nettstedet ditt, er det en prisplan for alle. Domenenavn er priset separat. Webnode-priser var ikke åpenbare på hjemmesiden, men et Google-søk på “Webnode Prising” brakte planene opp.

Prisplaner som tilbys

Gratis. Bygg nettstedet, administrer innholdet og motta mange funksjoner og litt støtte.

Personlige nettsteder

Alle de personlige prisplanene for nettstedet inkluderer en mobilmal, muligheten til å tilordne domenenavnet ditt, passordbeskyttelse, premium support og en sikkerhetskopi og gjenopprettingsplan.

 • Mini. $ 6,95 / måned for 300 MB lagring, 3 GB båndbredde og en postkasse.
 • Standard. 13,75 dollar / måned for 1 000 MB lagring, 20 GB båndbredde, 20 postkasser og muligheten til å tilpasse bunnteksten.
 • Profi. 24,95 dollar for 4000 MB lagring, ubegrenset båndbredde, 100 postkasser, flere språk og en offline versjon av nettstedet.

Bedriftsnettsteder

Alle prisplaner for bedriftsnettstedet inkluderer en mobilmal, muligheten til å tilordne domenenavnet ditt, premium support og nyheter og artikler.

 • Mini. $ 6,95 / måned for 500 MB lagring, 3 GB båndbredde og tre postkasser.
 • Standard. $ 13,75 / måned for lagring av 2000 MB, 10 GB båndbredde, 20 postkasser, nyheter og artikler, lag lister, flere språk, muligheten til å tilpasse bunnteksten og passordbeskyttelse.
 • Profi. 24,95 dollar for 5 000 MB lagring, ubegrenset båndbredde, 100 postkasser, nyheter og artikler, lage lister, flere språk, muligheten til å tilpasse bunntekst, passordbeskyttelse og en offline versjon av nettstedet.

Nettsted for e-handel

Alle prisfastsettelsesplanene for e-handel på nettstedet inkluderer en mobilmal, kredittkort, muligheten til å tildele domenenavnet ditt, premium support og en backup- og gjenopprettingsplan.

 • Mini. USD 9,95 / måned for 300 MB lagring, 3 GB båndbredde, en postkasse og 100 produkter.
 • Standard. 24,95 dollar / måned for 1 000 MB lagring, 20 GB båndbredde, 20 postkasser, 1 000 produkter, detaljert forretningsstatistikk, produktvariasjoner, muligheten til å tilpasse bunntekst, produktfeed og kapasitet til å importere / eksportere produkter.
 • Profi. 49,95 dollar for 4000 MB lagring, ubegrenset båndbredde, 100 postkasser, ubegrensede produkter, detaljert forretningsstatistikk, produktvariasjoner, muligheten til å tilpasse bunntekst, produktfeed, kapasitet til å importere / eksportere produkter, passordbeskyttelse og en offline versjon av nettstedet.

Webnode tilbyr konkurransedyktige priser når du har funnet ut nøyaktig den konfigurasjonen du trenger for din personlige eller forretningsmessige webside.

Tenk på følgende faktorer når det gjelder priser:

 • Tilbyr den en gratis plan? Ja, hvem som helst kan konfigurere og fortsette å bruke en gratis konto for et grunnleggende nettsted. Forvent å abonnere på en betalende konto for e-handelsløsninger.
 • Er det noen prøveperioder, eller krever de at kredittkort blir med?? Du kan sette opp en konto for gratis tjeneste, eller abonnere med et kredittkort eller PayPal. Premium-planen har en 15-dagers gratis prøveperiode.
 • Hvor rimelige er premiumpakkene sammenlignet med konkurrenter? Webnode tilbyr noen prisplaner som passer, men domenenavnet er priset separat. Prisen er konkurransedyktig for behov for småbedrifter eller e-handel. For alle e-handelsfunksjoner er den høyere enn noen, men du får det du trenger å selge.
 • Kan du designe profesjonelle websider ved å bruke gratisversjonen? Ja, du kan utvikle et profesjonelt nettsted gratis og beholde det gratis.

Oppfylles betalingen månedlig / årlig? En månedlig betalingsplan tilbys.

Kundeservice

Webnodes kundesupporttjenester ligner på de fleste næringslivsbyggere av gjør det-selv. Nettstøtten er god. Telefon- og e-poststøtte er noe begrenset, men det er et spørsmål om spørsmål og spørsmål. Noe støttenivå tilbys for alle prisplanene.

Brukervennlighet

Webnode beskrives som en relativt enkel nettstedsbygger å lage DIY-nettsteder. Den ble opprettet for brukere av alle ferdighetsnivåer. Det er enkelt å komme i gang, og enkelt å administrere. Nettsted for e-handel vil ta litt mer planlegging og tid å konfigurere og vedlikeholde.

Enkelheten i grensesnittet.Webnode-grensesnittet scorer veldig høyt for stilredigering, interaktivitet og brukervennlighet på kontrollpanelet.

Passer for nybegynnere / avanserte brukere. Webnode er perfekt for både nybegynnere og erfarne designere, inkludert muligheten til å kode i HTML / CSS. Nybegynnere liker å dra og slippe redigering mens avanserte brukere kan legge til kode.

Behold hele tiden kontrollen over nettstedet.Brukere får full kontroll i en sikker innlogging på Webnode, designet for enkeltpersoner eller butikkeiere som selger varer og tjenester på nettet.

In-Editor Hjelp gitt. In-editor dialogen og hjelpealternativene er gode. Live support er begrenset, og det er noen rapporter om hjelpefiler som er for begrenset.

Webnode er en konkurransedyktig nettstedbygger som er enkel å bruke og tilbyr funksjonene for alle typer nettsteder, med få begrensninger og noe konkurransedyktig pris avhengig av dine behov.

Konklusjon

Webnode rangerer høyt på listen over nettstedbyggere, spesielt for butikkeiere, med 20 språk og ni prisplaner å velge mellom. De spesialiserer seg på en rekke målgrupper, og de tilbyr mange funksjoner. Du kan registrere deg gratis, eller velge mellom ni prisplaner som passer dine behov. Webnode har et av de bedre tilbudene for e-handel. Prisalternativene er vanskelige å finne og også vanskelige å sortere gjennom, men de er allsidige.

Webnode-grensesnittet er utmerket, med et Microsoft-stilkontrollpanel å jobbe fra. En ulempe er utdaterte maler som krever tilpasning for å få dem til å virke mer moderne for dagens internett. De er faktisk funksjonelle. Her er bunnlinjen:

Webnode er en kraftig nettstedsbygger i sin klasse, og støtter varierende nivåer av e-handel og personlige nettsteder. Den har funksjonalitet, funksjoner og prisplaner for å imøtekomme de fleste brukere. Hvis du søker etter funksjon, er det et utmerket valg. Når det gjelder estetikk og moderne design, vil det å kreve litt mer innsats fra din side legge til dette. Det er muligens et av de beste valgene med hensyn til funksjoner og flerspråklige alternativer.

Sammenligne

Webnode

91

Wix

96

Weebly

95

Square

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map