Webnode-anmeldelse 2016


Webnode

Besøg webstedet

9.1


AWA-score

Webnode

Webnode er et schweizisk firma, der lancerede i 2008 som en global webstedsbygger med fokus på "brugervenlighed, kvalitet og visuel appel." Webnode hævder over 22.000.000 brugere af dette interaktive træk-og-slip-program til oprettelse og lancering af websteder. Webnode, der beskrives som en hurtig og nem proces, tilbyder en relativt ligetil platform til at komme i gang og styre et websted. Læs vores Webnode anmeldelse nedenfor.

Fordele

 • Nem brugergrænseflade
 • Gratis webstedsindstilling til enkle websteder
 • HTML / CSS-kodning tilgængelig
 • Hundredvis af grundlæggende skabeloner at vælge imellem
 • Inkluderende billeder og medier
 • Understøtter 20 sprog
 • God søgeoptimering

Ulemper

 • Funktionelle skabeloner, men ikke moderne
 • Ingen direkte nyhedsbrevmuligheder, men løsninger
 • Ikke ideel til avanceret blogging
 • Separat prissatte domænenavne
 • Prisplaner, der er svære at sortere igennem

Oversigt

 • Internet side: www.webnode.com
 • Hovedkvarter: Schweiz
 • År grundlagt: 2008
 • medarbejdere: 90+
 • Byggede websteder: 22.000.000+
 • Kategori: Website Maker-software

Webnode-platformen rangerer højt for brugervenlighed, funktioner, design-til-lanceringstid (fem minutter) og samlet hastighed. Webnode fremtræder som et populært alt-i-et-indholdsstyringssystem, der understøtter over 20 sprog. Denne webstedsbygger har de nødvendige funktioner til enkeltpersoner og små virksomheder. Webnode-brugere kan oprette et websted gratis eller abonnere på en af ​​ni unikke prisplaner. Nedenfor er nogle af detaljerne til Webnode, webstedsbygger:

Hvem anbefales webnode til?

Webnode-webstedsbyggeren anbefales til små firmaer, bloggere, online-butiksejere, studerende, kunstnere og andre. Denne webstedsbygger tiltrækker enhver med behovet for en hurtig og nem hjemmeside.

Webnodes fokusområde / specialiteter

Webnode er fokuseret på hensigtsmæssigt gør-det-selv-websted med mange funktioner. Webnode-specialiteterne findes i det nemme træk og slip-interface, udskiftelige mobilvenlige skabeloner, en række forretnings- og personlige webstedsdesign, nogle HTML-kodning, lydoptimering og et imponerende multisprogssæt.

Webnodes tekniske specifikationer / begrænsninger

De tekniske specifikationer for Webnode inkluderer en gratis konto, der kan leveres i fem minutter (selvom realistisk set vil de fleste brugere tage mindst en halv dag eller længere tid til at lave deres websted). I en gratis eller betalt konto får brugerne domænenavnindstillinger, sociale medier, e-mail, blogs, formularer, billeder, statistik og de fleste af de standardfunktioner, du forventer i en online webstedsbygger.

Med hensyn til begrænsninger er denne webstedsbygger god for dem, der er okay med grundlæggende funktionelle skabeloner uden en masse flairs. Platformen har brug for opdateringer med begrænsninger i moderne design. Som en robust blogging-løsning rangerer Webnode lidt lavt.

Er der tilstrækkelig skalerbarhed / plads til at vokse?

Webnode tilbyder nogle månedlige prisplaner baseret på webstedets kompleksitet. Butiksejere, bloggere og andre kan starte i det små og gå videre med den prisplan, der har de funktioner, de har brug for. Webnode tilbyder ni websteds prisplaner (inklusive grundlæggende og avanceret e-handel) – flere planer enhver webstedsbygger. Prisplanerne er komplekse at finde ud af, men giver virksomheder plads til vækst

Hvad er MoneyBack-garantipolitikken?

Du modtager kun en 15-dages pengene-tilbage-garanti på Premium-planen.

Hvad er Webnodes omdømme?

Webnode har en god opfølgning sammen med en sund platform til grundlæggende og forretningsmæssige websteder. Selvom det ikke er meget attraktivt for dem, der søger modernitet, har det funktionalitet og masser af tilfredse klienter. Webnode har et af de bedste multisprogssæt og bruger en venlig redigeringsgrænseflade i Microsoft-stil. Den er alsidig og mobil lydhør med en række forskellige prisindstillinger. Det kan være lave omkostninger, men udviklende virksomheder bliver nødt til at betale mere for at få det, de har brug for. Samlet set har Webnode et godt omdømme i branchen.

Hvorfor vælge Webnode?

Webnode tilbyder en stabil platform med rimelig funktionalitet til understøttelse af de fleste webstedsstilarter og krav. Med muligheden for en gratis eller rimelig prisplan er den designet til at tilbyde funktionssæt til en række brugere. Det er velegnet til e-handel, hvis du ikke har noget imod at betale mere, med en omfattende funktioner konfigureret til at understøtte små virksomheder. Det er også perfekt til bare bloggere, kunstnere og studerende, der ikke har brug for moderne skabeloner.

Nøglefunktioner

 • Hundredvis af skabeloner
 • Brug dit eget domænenavn
 • Support til avancerede SEO-teknikker
 • Integration af sociale medier
 • Nul startomkostninger
 • Multiple Language Support
 • Sikkerhedskopiering og gendannelse
 • Tilpas sidefod
 • 15-dages refusionspolitik
 • Online butik Builder
 • Fra 2 GB til ubegrænset båndbredde
 • Forum Integration

Industrieksperter-dom på WebNode

Webstedsbyggereksperter vil meget sandsynligt anbefale WebNode og give den en over gennemsnitlig score. Ligesom forbrugere nævnte kritikere kundeservice og e-handelsværktøjer som de største fejl med programmet. Når det er sagt, kan du betale mere og vælge den dedikerede e-handelspakke. Bare ved, at de regelmæssige forretningsplaner er begrænsede, når det kommer til online-salg.

Ellers er den faktiske webstedsbygger højt anset. Det tjente point for brugervenlighed og en drag-and-drop-editor i høj kvalitet, der er øverst i sin klasse. Eksperter var også imponeret over antallet og kaliber SEO-værktøjer. WebNode leveres som standard med en række fremragende værktøjer, der hjælper med at markedsføre dit websted og din virksomhed.

I sidste ende scorede eksperterne WebNode endnu højere end brugere med et gennemsnit på 8 til 9 stjerner ud af i alt ti. Ifølge kritikerne er WebNode værd at tjekke ud.

 • www.websitetooltester.com/en/reviews/webnode-review/
 • www.superbwebsitebuilders.com/webnode-review/

Positive forbrugervurderinger og udtalelser på WebNode

Tilfredse kunder nævnte generelt disse tre områder:

 • Priser. Ja, du kan oprette et professionelt og attraktivt websted gratis. De opgraderede pakker tilbyder flere temaindstillinger, men den gratis version er nok til at komme i gang.
 • Brugervenlighed. For begyndere er den enkle interface let at navigere og meget effektiv. Så snart du konfigurerer dine kontooplysninger, kan du begynde at opbygge dit websted.
 • Funktioner. WebNode leverer SEO-værktøjer, der hjælper dig med at markedsføre dit websted. Det leveres også med fantastiske bloggefunktioner, integration af sociale medier og statistik over websteder.

Kundepoint var lidt inkonsekvente, når det kom til bedømmelse af WebNode, men vi fandt ikke noget under 7 ud af en 10-stjernet anmeldelse. Faktisk var mange scoringer meget højere.

Negative forbrugeranmeldelser og klager på WebNode

Nogle forbrugere har haft problemer med at få adgang til deres websted, når de tilmelder sig. Uanset om der er et problem med domænet, eller de bare ikke kan logge ind på deres admin-konto, er der nok nævnte disse typer problemer til at løfte et øjenbryn. Det hjælper ikke, at disse udfordringer stort set ikke blev fjernet af kundeservice. Andre forbrugere rapporterede også, at de havde problemer med at annullere deres konto, når de besluttede, at WebNode simpelthen ikke var det.

Du skal også være opmærksom på, at WebNode leveres med begrænsede e-handelsværktøjer. Forbrugerne syntes både overrasket og skuffede over, at programmet ikke var mere detailvenligt. For dem, der ønsker at omdanne deres forretningswebsted til en online butik, er der bedre muligheder med mere standard e-handelsværktøjer til at hjælpe med at sælge produkter.

 • www.sitejabber.com/reviews/www.webnode.com

Design & Tilpasning

Design- og tilpasningsmuligheder henviser typisk til den grad, i hvilken brugerne kan finjustere skabeloner og tilpasse stilarter, farver og placering. Webnode tilbyder en række design- og tilpasningsmuligheder, der er lette nok til at administrere.

FeatureOversigt
Webnode-skabelonerDer er mange mobilvenlige personlige og forretningsskabeloner, man kan vælge imellem sammen med fire-siders layoutindstillinger og en CSS-editor til backend-redigering, hvis det ønskes. Brugere kan også ændre mening og vælge en anden skabelon, når data er gemt. Skabelonerne er beskrevet som noget forældede, men du kan blive kreativ og ændre standardindstillingen for mange elementer.
 • Variation og kvalitet af skabeloner og farvepalet. Der er “hundreder” af skabeloner i en række kategorier at vælge imellem. Skabelonerne er farvekodede, så du kan finde de farver, der falder sammen med dit forretningslogo osv. Standardskrifttyperne er dateret, men du kan justere dem, og Webnode har angivet, at de snart vil moderniseres.

Forudvalgte skabeloner vs. bygning af websted fra Scratch. Webnode er et build-dit-eget program, der er afhængig af foruddesignede skabeloner og tilføjelse af HTML / CSS-kode for dem, der har brug for det. For webstedsdesign og -udvikling i fuld skala vil du søge online efter virksomheder, der tilbyder denne type service, men forventer at betale meget mere.

WebstedsbyggerWebstedsdesigngrænsefladen er det, der gør Webnode til en favorit. Det tilbyder et brugervenligt Microsoft-stil kontrolpanel og giver brugerne en masse funktioner at vælge imellem. Du kan ombestemme dig om skabelonen og de forskellige layouts for hver webside. Hjælpeværktøjer er tilgængelige til denne design-as-you-go platform.
Tilpasning af sidestil`Når du kan tilpasse og tilpasse dit websted ud over den grundlæggende skabelon, kaldes dette sidestilpasning. Webnode er gennemsnitligt i sin klasse for tilpasning af sidestil.

 • Designvalgene til personalisering. Webnode giver brugerne en god mængde kontrol til personalisering. Der er fire forskellige layouts at vælge imellem for dine sider, og du kan ændre skabelonen når du vil. Der er snesevis af farveskemaer indbygget i skabelonerne.
 • Friheden til at flytte, ændre størrelse på og redigere indhold. Webnode gør redigering stressfri i et interaktivt kontrolpanel. Du redigerer, flytter, ændrer størrelse eller sletter hurtigt indhold eller elementer.
 • Er der adgang til HTML / CSS-kode? Webnode er en meget ønsket funktion for tekniske brugere og tilbyder en CSS-editor til noget backend-kodning.
 • Visuel redigering brugergrænseflade. Brugere kan lide de visuelle redigeringsfunktioner i Webnode. Det er relativt ligetil at tilføje widgets, og der er et nummer at vælge imellem. Der kan være nogle placeringsbegrænsninger, når du føjer dem til en side

Generelt er Webnode-brugere tilfredse med tilpasningsmulighederne, mens der er nogle stilsæt indbygget i skabelonerne. Husk, at skabelonudbuddet er yderst funktionelt og ikke om æstetik, men du kan tilpasse for at overvinde dette.

WebstedsnavigationWebnode-skabeloner tilbyder mindst seks niveauer af webstedsnavigation, masser til næsten ethvert websted. Navigationslayoutet er baseret på den skabelon, du vælger, med en vis tilpasning mulig. Forvent også responsiv mobil navigation.
IndholdsstyringPå grund af skabelonstrukturen på Webnode er administration af indhold strømlinet og intuitivt. Skabelonen kan ændres med lidt oprydning. Webnode giver et sikkert bruger login på deres websted, og dine ændringer uploades øjeblikkeligt.
Fotos og GallerierWebnode er udstyret med et fotogalleri, og du har mulighed for at få dit galleri til at vise dine produkter. Fotogalleriet giver dig mulighed for at paginere dine fotos, redigere miniaturestørrelsen og tilføje beskrivelser.
Mobil webstedsbygningMobil webstedsbygning er indbygget i Webnodes skabeloner, så du og dine kunder nemt kan vises og navigere fra en mobilenhed. eCommerce understøttes også på en mobil platform.
Social deling integrationSociale medieikoner kan indsættes på webnodewebsteder til integration med populære sociale medieplatforme som Facebook, Twitter og YouTube.
DesigntjenesterWebnode ligesom de fleste webstedsbyggere i sin klasse tilbyder ikke administrerede webstedsdesigntjenester. Det er en gør-det-selv-webstedsbygger. Søg online efter en webstedsdesigner, hvis du har brug for komplet design- og udviklingsservice til en premium pris.

Funktioner & Værktøj

Webnode har en robust funktion, der sætter plads til små butikkejere, bloggere og andre, der ønsker at vise eller sælge deres varer og tjenester. Webnode har et af de bedste omdømme for funktioner blandt sine konkurrenter. Nedenfor er nogle af detaljerne.

FeatureOversigt
WebnodeopsætningWebnode giver dig mulighed for at se hundreder af lydhør skabeloner i alle forretnings- eller personlige kategorier, før du tilmelder dig. Du har muligheden for at vælge en gratis konto og opgradere til den plan, du har brug for senere, hvis du vil. Installation er let, og Webnode fører dig gennem en online-proces til at designe dit websted.
WebdesignWebnode-skabelonerne tilbyder hundreder af gode ideer, der får dig til at tænke. Når du har tilmeldt dig et navn til dit websted, en e-mail-adresse og en ny adgangskode, begynder du webdesignprocessen. Du vælger et layout, tilføjer tekst og trækker og slipper de elementer, du har brug for, til dine sider. Tilføj HTML / CSS-kode om nødvendigt.
NavigationsdybdeWebnode tilbyder mindst seks niveauer af webstedsnavigation, hvilket er mere end nok til ethvert personligt eller forretningswebsted.
Widgets og appsSelvom der ikke nævnes nogen app-butik, er Webnode kompatibel med nogle apps, og du kan også kode i HTML. Der er adskillige widgets, som du kan trække og slippe (eller kode) på dine websidesider.
monetariseringWebnode tilbyder Google AdSense-integration, men den skal kodes i et bestemt afsnit. Butikkejere kan indsætte standard betalingsmuligheder inklusive PayPal.
Besøgende statistikDe interne besøgendestatistikværktøjer er nyttige, og brugere kan tilføje Google Analytics.
Foto, video og lydWebnode har et medieværktøjssæt, der passer til enhver websideejer, herunder et billedgalleri, muligheden for videoer og lydfiler med mere.
BloggingIndstillingen Webnode-blogging er til afslappede bloggere, ikke seriøse bloggere. Der er et par begrænsninger med kommentarer og svar, men Disqus er en tilføjelse, der kan hjælpe.
Google kortWebnode giver dig mulighed for hurtigt at indsætte Google Maps og Bing Maps.
HTML EditorEn af Webnodes aktiver er muligheden for at tilføje og redigere HTML / CSS-stedskode, som kan gøres i en CSS-editor.
Integration af sociale medier
Formularer og undersøgelserVælg Wufoo-formularer, Survio-integrationer og Box.net-filer blandt andre til formularer, valgmuligheder og undersøgelser.
LagerpladsAbonnenter modtager fra 300 MB til ubegrænset lagerplads sammen med 3 GB til ubegrænset båndbredde, afhængigt af den plan, du vælger.
Nyhedsbrev VærktøjSelvom der ikke er noget nyhedsbrevværktøj, kan brugerne integrere med Mailchimp, Aweber og andre. All-inclusive Webnode-e-mail-konti (er) understøtter denne aktivitet.
Forum SupportWebnode understøtter ikke officielt fora, selvom kunder kan fremsætte onlinekommentarer eller spørgsmål.
E-handel / online butikWebnode, der er designet til e-handel, tilbyder mest enhver funktion, som butiksejere har brug for. Abonnenter bliver nødt til at investere i en billigere plan for at få de værktøjer og support, de har brug for. Den særlige e-handelsplan er den mest sofistikerede, selvom der er billigere muligheder for mindre salgsplatforme.
Gateway-integrationBetalingsgateway-tjenester er tilgængelige på Webnode og relativt enkle at arbejde med.
SEO venligWebnode modtager fire stjerner for SEO siden side- og metatitler sammen med billed-ALT-tags og URL-felter og redigerbar, en specialitet for Webnode!
Webstedsbegrænset adgang (adgangskodebeskyttelse)Webnode tilbyder brugere adgangskodebeskyttelse til deres online-konto login, redigering og tilpasning.
Google® AnalyticsWebnode integreres med Google Analytics uden kendte problemer.
HjemmesikkerhedWebnode tager brugernes og kundernes sikkerhed meget alvorligt, ligesom de fleste online virksomheder. De tilbyder den nødvendige kryptering og adgangskodebeskyttelse, der er nødvendig for både generelle websteder og e-handelswebsteder.
Flere sprogWebnode understøtter 20 sprog, muligvis det mest støttede af enhver webstedsbygger. Fem stjerner til denne funktion.
MobiloptimeringWebnodes skabeloner giver mobiloptimering, så brugere og klienter med succes viser, navigerer og køber på de fleste mobile enheder.

Planer & Prisfastsættelse

Webnode tilbyder kunderne en gratis konto sammen med nogle forvirrende prisplaner i tre kategorier at vælge imellem. Afhængigt af det niveau af værktøjer og funktioner, der er nødvendige for dit websted, er der en prisplan for alle. Domænenavne prises separat. Webnode-prissætning var ikke åbenlyst på hjemmesiden, men en Google-søgning på “Webnode-prissætning” bragte planerne op.

Udbudte prisplaner

Gratis. Byg stedet, administrer indholdet og modtag masser af funktioner og lidt support.

Personlige websteder

Alle de personlige prissætningsplaner for websteder inkluderer en mobil skabelon, evnen til at tildele dit domænenavn, adgangskodebeskyttelse, premium support og en sikkerhedskopi og gendannelsesplan.

 • Mini. $ 6,95 / måned til 300 MB lagring, 3 GB båndbredde og en postkasse.
 • Standard. $ 13,75 / måned til 1.000 MB opbevaring, 20 GB båndbredde, 20 postkasser og muligheden for at tilpasse sidefoden.
 • Profi. 24,95 $ til 4.000 MB lagerplads, ubegrænset båndbredde, 100 postkasser, flere sprog og en offline version af webstedet.

Forretningswebsteder

Alle prissætningsplaner for virksomhedswebsteder inkluderer en mobil skabelon, evnen til at tildele dit domænenavn, premium support og nyheder og artikler.

 • Mini. $ 6,95 / måned til 500 MB opbevaring, 3 GB båndbredde og tre postkasser.
 • Standard. $ 13,75 / måned for 2.000 MB lagerplads, 10 GB båndbredde, 20 postkasser, nyheder og artikler, oprette lister, flere sprog, muligheden for at tilpasse sidefoden og adgangskodebeskyttelse.
 • Profi. 24,95 dollar til 5.000 MB lagerplads, ubegrænset båndbredde, 100 postkasser, nyheder og artikler, oprette lister, flere sprog, muligheden for at tilpasse sidefoden, adgangskodebeskyttelse og en offline version af hjemmesiden.

e-handelswebsteder

Alle prissætningsplaner for eCommerce-websider inkluderer en mobil skabelon, kreditkort, evnen til at tildele dit domænenavn, premium support og en backup- og gendannelsesplan.

 • Mini. $ 9,95 / måned til 300 MB opbevaring, 3 GB båndbredde, en postkasse og 100 produkter.
 • Standard. 24,95 dollar / måned for 1.000 MB opbevaring, 20 GB båndbredde, 20 postkasser, 1.000 produkter, detaljeret forretningsstatistik, produktvariationer, muligheden for at tilpasse sidefoden, produktfeed og kapacitet til at importere / eksportere produkter.
 • Profi. 49,95 dollar til 4.000 MB lagring, ubegrænset båndbredde, 100 postkasser, ubegrænsede produkter, detaljerede forretningsstatistikker, produktvariationer, muligheden for at tilpasse sidefoden, produktfeed, kapacitet til at importere / eksportere produkter, adgangskodebeskyttelse og en offline version af webstedet.

Webnode tilbyder konkurrencedygtige priser, når du finder ud af nøjagtigt den konfiguration, du har brug for til din personlige eller forretningswebside.

Overvej følgende faktorer vedrørende prisfastsættelse:

 • Tilbyder det en gratis plan? Ja, hvem som helst kan konfigurere og fortsætte med at bruge en gratis konto til et grundlæggende websted. Forvent at abonnere på en betalingskonto for e-handelsløsninger.
 • Er der nogen prøveperioder, eller kræver de kreditkort for at blive medlem?? Du kan oprette en konto til gratis service eller abonnere med et kreditkort eller PayPal. Der er kun en 15-dages gratis prøveperiode til Premium-planen.
 • Hvor overkommelige er premium-pakkerne sammenlignet med konkurrenter? Webnode tilbyder nogle prisplaner, der passer til, men domænenavnet prissættes separat. Prisen er konkurrencedygtig for små virksomheder eller e-handelsbehov. For alle e-handelsfunktioner er det højere end nogle, men du får det, du har brug for for at sælge.
 • Kan du designe professionelle websider ved kun at bruge den gratis version? Ja, du kan udvikle et professionelt websted gratis og opbevare det gratis.

Opfyldes betalingen månedligt / årligt? Der tilbydes en månedlig betalingsplan.

Kunde support

Webnodes kundesupporttjenester ligner de fleste forretnings-gør-det-selv-webstedsbyggere. Onlinesupport er god. Telefon- og e-mail support er noget begrænset, men der er et FAQ og spørgsmål forum. Nogle niveauer af support tilbydes til alle prisplaner.

Brugervenlighed

Webnode beskrives som en relativt let webstedsbygger til at fremstille DIY-websteder. Det blev oprettet til brugere på alle niveauer. Det er let at komme i gang og let at administrere. e-handelswebsteder vil tage lidt mere planlægning og tid at opsætte og vedligeholde.

Enkelheden i interface.Webnode-grænsefladen scorer meget højt for redigering, interaktivitet og brugervenlighed på kontrolpanelets stil.

Velegnet til begyndere / avancerede brugere. Webnode er perfekt til både begyndere og erfarne designere, herunder muligheden for at kode i HTML / CSS. Begyndere kan lide redigering af træk og slip, mens avancerede brugere kan tilføje kode.

Behold hele tiden kontrol over webstedet.Brugere får fuld kontrol i et sikkert login på Webnode, designet til enkeltpersoner eller butikkejere, der sælger varer og tjenester online.

In-Editor Hjælp leveret. In-editor dialogen og hjælpeindstillingerne er gode. Live support er begrænset, og der er nogle rapporter om hjælpefiler, der er for begrænset.

Webnode er en konkurrencedygtig webstedsbygger, der er let at bruge og tilbyder funktionerne til alle typer websteder med få begrænsninger og noget konkurrencedygtig pris afhængigt af dine behov.

Konklusion

Webnode er placeret højt på listen over webstedsbyggere, især for butikkejere, med 20 sprog og ni prisplaner at vælge imellem. De er specialiserede i en række målgrupper, og de tilbyder mange funktioner. Du kan tilmelde dig gratis eller vælge mellem ni prisplaner, der passer til dine behov. Webnode har et af de bedre tilbud til e-handel. Prisfastsættelsesmulighederne er vanskelige at finde og også vanskelige at sortere igennem, men de er alsidige.

Webnode-interface er fremragende med et Microsoft-stil kontrolpanel at arbejde ud fra. En ulempe er forældede skabeloner, der kræver en vis tilpasning for at få dem til at virke mere moderne på dagens internet. De er faktisk funktionelle. Her er den nederste linje:

Webnode er en stærk webstedsbygger i sin klasse, der understøtter forskellige niveauer af e-handel og personlige websteder. Det har funktionalitet, funktioner og prisplaner, der passer til de fleste brugere. Hvis du søger funktion, er det et fremragende valg. Med hensyn til æstetik og moderne design, vil tilføjelse af dette kræve lidt mere indsats fra din side. Det er muligvis et af de bedste valg med hensyn til funktioner og flersprogede indstillinger.

Sammenligne

WebNode

91

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map