Webhotellomtaler


Den største utfordringen er ikke å finne webhotell. Det bestemmer hvilken som passer dine behov. Men hva skal du se etter? Du vil ha visse spesialiserte forutsetninger. Men viktige fellestrekk bør være en del av denne beslutningsprosessen.

Se etter begrensninger for lagring og båndbredde. Vær oppmerksom på flere domenerestriksjoner. Teknisk støtte er også viktig. Husk disse når du utforsker webhotellomtalene nedenfor.

SISTE OPPDATERT: 28. februar 2016

AAWebmasters.com er en uavhengig webmastere forening og meninger, anmeldelser og rangeringer uttrykt her på nettstedet er AWA egne. Nettstedet mottar kompensasjon fra de gjennomgåtte produktene og tjenestene. AAWebmasters.com tester hvert produkt eller tjeneste grundig og gir høy rangering til de beste. AAWebmasters.com publiserer ikke informasjon om alle tilgjengelige e-handelsplattformer, nettstedbyggere eller webhoteller. Klikk her for å se flere detaljer.

Annonsørens avsløring

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

InMotion Hosting

Planlegger et forretningsnettsted? Denne verten holder fokuset der. De tar betalt for støtte. Avveiningen er gode råd som hjelper deg med å øke inntektene. Det er 3 hostingplaner, hvorav to er e-handel klare. Det betyr at de har et SSL-sertifikat, og i de fleste tilfeller, en dedikert IP.

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

Siteground

Er teknologisk støtte din største bekymring? Denne verten har et slikt rykte. Siteground tilbyr 3 delte webhotellplaner som er skreddersydd for å passe til nettstedets størrelse. Gå med STARTUP-planen for grunnleggende hosting. GROWBIG- og GOGEEK-planene tilbyr ekstra hurtigbufringstøtte, og prisene gjenspeiler det.

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

iPage

Første gang eieren av nettstedet? iPage er din one-stop løsning. Du kan konfigurere hosting på omtrent 6 minutter, og du kan bruke goMobi, Website Creator eller Weebly som en nettstedsbygger. Hostingpakker gir deg også $ 300 i markedsføringskreditter for markedsføring på Google, Yahoo, Bing og Facebook.

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

Bluehost

Har du et WordPress-nettsted? WordPress støtter denne webhotellstjenesten. Den beste prisingen krever en 3-års forpliktelse. Men hvis du ombestemmer deg, vil de tilbakebetale resten av gebyrene dine. De har vunnet priser for kundesupport, så du kan forvente eksperthjelp hvis du trenger det.

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

Arvixe

Vil domenenummer bestemme valget ditt? Du velger planen din basert på hvor mange domener som må være vert. Den billigste pakken gir deg opptil 6. Arvixe-ansatte er eksternt basert. Besparelsene i driftskostnadene gjør at Arvixe kan tilby rimelig hosting. Det går ikke på akkord med ytelsen.

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

Web Hosting Hub

Planlegger å være liten? Denne verten tilbyr billige pakker for mindre nettsteder som ikke forventer mye besøkende vekst. Et gratis domenenavn og ubegrenset plass betyr at du ikke ofrer funksjoner for prisen. Du kan til og med drive et e-handelsnettsted med denne verten.

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

GreenGeeks

Ønsker å være miljøansvarlig? Denne verten handler om Green Movement. Fornybar energi gir servere deres kraft. Konkurransedyktige priser og hundrevis av funksjoner gjør dette hosting enkelt for miljøet. Men du trenger ikke å ofre noe du trenger for å drive et nettsted.

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

HostGator

Er fleksibilitet viktigere enn støtte? Denne verten er ikke for nybegynnere. Du velger hva du trenger fra en enorm liste over funksjoner. Det lar deg tilpasse hosting, og du betaler bare for det du trenger. HostGater tilbyr også kreditter for å annonsere på Google, Yahoo og Bing.

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

1and1

Har du globale planer? Denne Tyskland-baserte verten har 13 datasentre over hele verden og er vert for 11 millioner kunder. Planer med et CDN-alternativ lar deg levere lokalt innhold hurtigbufret på 62 verdensomspennende sentre. Legg til ytterligere funksjonalitet med en omfattende sikkerhetspakke og en byggherre av e-handel.

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

A2 Hosting

Er hastighet og ytelse ditt fokus? A2 Hosting gjør disse til en topp prioritet. Deres optimaliserte teknologi leverer sidelaster opptil 20 ganger raskere enn andre verter. Prisene er ikke det laveste du kan finne, men kundene vet at de får det de betaler for.

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

En liten oransje

Trenger du hjelp med merkevarebygging og identitet? Denne hostingtjenesten bruker ikke ordet “ubegrenset” mye. Du vil ikke finne noen skjulte avgifter. Betal hvordan du vil for pakkene. Deres programvare og brukergrensesnitt er kundefokusert. Det hjelper deg å fokusere på kundene dine også.

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

Hostmonster

Er du opptatt av vekst og skalering? Dette søsterselskapet til BlueHost har startplaner som tilbyr rimelige oppgraderingsstier. Start med en delt løsning, og føl deg trygg på at du kan gjøre en enkel oppgradering. Det er ingen månedlige betalingsalternativer.

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

eHost

Trenger du hjelp med å bygge nettstedet ditt? eHost er et godt valg. De har en nettstedsbygger som bruker over 1000 maler. Du kan opprette en kvalitetsnettsted kort sagt. Disse nettstedene er optimalisert for mobile enheter. Du kan bruke apper for å integrere valg av sosiale medier.

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

Media Temple

Er du bekymret for trafikkpikes? Denne skybaserte verten er kjent for sin automatiske skalerbarhet. Hostingprisen kan virke bratt sammenlignet med andre, men den er nettbasert. Du får bedre ytelse og pålitelighet. Den mest populære pakken lar deg være vert for opptil 10 nettsteder.

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

WP-motor

Er du “alle ting WordPress”? WordPress eier denne hosting-tjenesten, og den er bare for WordPress-nettsteder. Den billigste planen er $ 29 månedlig. Andre pakker har priser basert på månedlige besøkende. Prisene er også basert på antall WordPress-installasjoner du trenger for å administrere nettstedene dine.

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

Pagely

Er du Amazon-fan? Denne verten er en interessant hybrid. Den støtter bare nettsteder som bruker WordPress-plattformen. Men det bruker Amazon Web Services for å være vertskap for disse nettstedene. Dataene dine er på noen av de beste serverne som er tilgjengelige. Den får automatiske sikkerhetskopier til Amazon S3-lagringstjenesten.

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

Justhost

Har du det bra med en 3-årig forpliktelse? Tenk på dette søsterselskapet til BlueHost og HostMonster. Du vil få billig, men pålitelig kundeservice for hosting og kvalitet. Over 100 Open Source-apper, plugins og temaer utvider verdien. Besparelser starter med et års forpliktelse og blir mye bedre etter 3 år.

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

Gå pappa

Er det viktig å gå med et navn du kjenner? GoDaddy er kongen av domeneregistratorer. Hvis du begynner her, kan det være lurt å vurdere GoDaddy som vertskap for nettstedet ditt. Hvis du gjør det, er det gratis å registrere domenet ditt. Startpakken har en av de laveste prisene du finner hvor som helst.

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

Dreamhost

Er du en ideell organisasjon? Denne tjenesten tilbyr gratis hosting for deg. Gi DreamHost et IRS-utstedt 501 (c) (3) bestemmelsesbrev. De vil bekrefte det og deretter samarbeide med deg for å konfigurere hosting. Få andre webhotellfirmaer tilbyr dette.

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

Tykk ku

Er e-post viktig for deg? Kom forbi alle ku-vitser nettstedet. Du ser at de tilbyr billige pakker som har ubegrensede e-postadresser. De tilbyr også nettstedbyggere med e-handel og et gratis domene. Du kan komme raskt i gang.

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

LiquidWeb

Ønsker du håndfri hosting? LiquidWeb spesialiserer seg på administrert hosting. De overtar infrastrukturstyringen din slik at du kan fokusere på innhold. De er skybaserte, slik at du kan skalere når du er klar. Støtten deres er så god at de tilbyr en garanti på 59 sekunder.

Siste artikler

Vis alle nyheter

ikke noe bilde

Sammenlign InMotion Hosting vs. FatCow: Hvilken er den beste …

OPPDATERT 6. januar 2017

ikke noe bilde

Sammenlign InMotion Hosting vs. Arvixe: Hvilken er den beste …

OPPDATERT 5. januar 2017

ikke noe bilde

Sammenlign InMotion Hosting vs. A2 Hosting: Hvilken er B…

OPPDATERT 4. januar 2017
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map