Webhostinganmeldelser


Din største udfordring er ikke at finde webhostetjeneste. Det bestemmer, hvilken der passer til dine behov. Men hvad skal du kigge efter? Du har visse specialiserede forudsætninger. Men vigtige fællesfunktioner bør være en del af denne beslutningsproces.

Se efter begrænsninger for opbevaring og båndbredde. Vær opmærksom på flere domænerestriktioner. Teknisk support er også vigtig. Husk disse, når du udforsker anmeldelser af webhosting nedenfor.

Sidste opdatering: 28. februar 2016

AAWebmasters.com er en uafhængig webmastere forening, og udtalelserne, anmeldelser og placeringer, der er udtrykt her på siden, er AWA egne. Webstedet modtager kompensation fra de gennemgåede produkter og tjenester. AAWebmasters.com tester hvert produkt eller tjeneste grundigt og giver de bedste placeringer på højt niveau. AAWebmasters.com offentliggør ikke information om alle de tilgængelige eCommerce-platforme, webstedsopbyggere eller webhosts. Klik her for at se flere detaljer.

Annoncørens afsløring

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

InMotion Hosting

Planlægning af et forretningswebsted? Denne vært holder sit fokus der. De betaler for støtte. Tradeoff er fremragende råd, der hjælper dig med at vokse indtægter. Der er 3 hostingplaner, hvoraf 2 er klar til e-handel. Det betyder, at de leveres med et SSL-certifikat, og i de fleste tilfælde, en dedikeret IP.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

SiteGround

Er teknisk support din største bekymring? Denne vært har sådan et ry. Siteground tilbyder 3 delte webhosteplaner, der er skræddersyet til at passe dit websteds størrelse. Gå med STARTUP-planen for grundlæggende hosting. GROWBIG- og GOGEEK-planerne tilbyder ekstra cache-støtte, og prisfastsættelsen afspejler det.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

iPage

Første gang ejer af websitet? iPage er din one-stop-løsning. Du kan konfigurere hosting på cirka 6 minutter, og du kan bruge goMobi, Website Creator eller Weebly som en webstedsbygger. Hostingpakker giver dig også $ 300 i marketingkreditter til promovering på Google, Yahoo, Bing og Facebook.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

Bluehost

Har du et WordPress-sted? WordPress støtter denne webhostingstjeneste. Den bedste pris kræver et 3-årigt tilsagn. Men hvis du skifter mening, refunderer de resten af ​​dine gebyrer. De har vundet priser for kundesupport, så du kan forvente eksperthjælp, hvis du har brug for det.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

Arvixe

Vil domænenumre bestemme dit valg? Du vælger din plan baseret på hvor mange domæner der skal være vært. Den billigste pakke giver dig op til 6. Personalet i Arvixe er eksternt baseret. Besparelserne i driftsomkostninger giver Arvixe mulighed for at tilbyde en overkommelig hosting. Det går ikke på kompromis med ydelsen.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

Webhosting-hub

Planlæg at forblive lille? Denne vært tilbyder billige pakker til mindre websteder, der ikke forventer meget besøgende vækst. Et gratis domænenavn og ubegrænset plads betyder, at du ikke ofrer funktioner til prisen. Du kan endda køre et e-handelswebsted med denne vært.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

GreenGeeks

Ønsker at være miljømæssigt ansvarlig? Denne vært handler om Green Movement. Vedvarende energi driver deres servere. Konkurrencedygtige priser og hundreder af funktioner gør denne hosting let på miljøet. Men du behøver ikke at ofre noget, du har brug for for at køre et websted.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

HostGator

Er fleksibilitet vigtigere end støtte? Denne vært er ikke for begyndere. Du vælger, hvad du har brug for fra en enorm liste over funktioner. Det giver dig mulighed for at tilpasse hosting, og du betaler kun for det, du har brug for. HostGater tilbyder også kredit til at annoncere på Google, Yahoo og Bing.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

1and1

Har du globale planer? Denne tysk-baserede vært har 13 datacentre over hele verden og er vært for 11 millioner kunder. Planer med en CDN-mulighed giver dig mulighed for at levere lokalt indhold cachelagret på 62 verdensomspændende centre. Tilføj yderligere funktionalitet med en omfattende sikkerhedspakke og en eCommerce-webstedsbygger.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

A2 Hosting

Er hastighed og ydeevne dit fokus? A2 Hosting gør disse til en højeste prioritet. Deres optimerede teknologi leverer sideindlæsninger op til 20 gange hurtigere end andre værter. Prisfastsættelse er ikke det laveste, du kan finde, men kunderne ved, at de får det, de betaler for.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

En lille appelsin

Har du brug for hjælp til branding og identitet? Denne hostingtjeneste bruger ikke ordet “ubegrænset” meget. Du kan ikke finde nogen skjulte gebyrer. Betal, hvordan du vil for pakkerne. Deres software og brugergrænseflade er kundefokuseret. Det hjælper dig også med at fokusere på dine kunder.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

HostMonster

Er du bekymret for vækst og skalering? Dette søsterfirma til BlueHost har startplaner, der tilbyder overkommelige opgraderingsstier. Start med en delt løsning, og føl dig sikker på, at du kan foretage en let opgradering af overgangen. Der er ingen månedlig betalingsmulighed.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

eHost

Har du brug for hjælp til at opbygge dit websted? eHost er et godt valg. De har en webstedsbygger, der bruger over 1.000 skabeloner. Du kan oprette et websted af høj kvalitet på kort måde. Disse websteder er optimeret til mobile enheder. Du kan bruge apps til at integrere valg af sociale medier.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

Media Temple

Er du bekymret for trafikspidser? Denne skybaserede vært er kendt for sin automatiske skalerbarhed. Hostingprisen kan virke stejl i forhold til andre, men den er netbaseret. Du får bedre ydelse og pålidelighed. Den mest populære pakke giver dig mulighed for at være vært for op til 10 websteder.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

WP-motor

Er du “alle ting WordPress”? WordPress ejer denne hostingtjeneste, og den er kun til WordPress-websteder. Den billigste plan er $ 29 månedligt. Andre pakker har priser baseret på månedlige besøgende. Priserne er også baseret på det antal WordPress-installationer, du har brug for for at administrere dine websteder.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

Pagely

Er du Amazon-fan? Denne vært er en interessant hybrid. Det understøtter kun websteder, der bruger WordPress-platformen. Men det bruger Amazon Web Services til at være vært for disse websteder. Dine data findes på nogle af de bedste tilgængelige servere. Det får automatiske sikkerhedskopier til Amazon S3-lagringstjenesten.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

JustHost

Er du okay med en 3-årig forpligtelse? Overvej dette søsterselskab til BlueHost og HostMonster. Du får billig, men pålidelig hosting og kundeservice af høj kvalitet. Over 100 Open Source-apps, plugins og temaer udvider værdien. Besparelser starter med et års forpligtelse og bliver meget bedre efter 3 år.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

Kom så far

Er det vigtigt at gå med et navn, du kender? GoDaddy er kongen af ​​domæneregistratorer. Hvis du starter her, kan du måske også overveje GoDaddy som din webstedshost. Hvis du gør det, er det gratis at registrere dit domæne. Startpakken har en af ​​de laveste priser, som du finder overalt.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

DreamHost

Er du en almennyttig organisation? Denne service tilbyder gratis hosting for dig. Giv DreamHost et IRS-udstedt 501 (c) (3) bestemmelsesbrev. De certificerer det og arbejder derefter sammen med dig for at konfigurere hosting. Få andre web-hosting virksomheder tilbyder dette.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

Fede ko

Er e-mail vigtig for dig? Kom forbi alle ko-vittighederne på webstedet. Du kan se, at de tilbyder billige pakker, der indeholder ubegrænsede e-mail-adresser. De tilbyder også webstedsbyggere med e-handel og et gratis domæne. Du kan komme hurtigt i gang.

LÆS ANMELDELSE
PRØV DET NU

LiquidWeb

Ønsker du håndfri hosting? LiquidWeb er specialiseret i administreret hosting. De overtager din infrastrukturstyring, så du kan fokusere på indhold. De er skybaserede, så du kan skalere, når du er klar. Deres support er så god, at de tilbyder en 59-sekunders telefonopkaldsgaranti.

Seneste artikler

Se alle nyheder

intet billede

Sammenlign InMotion Hosting vs. FatCow: Hvilket er bedst …

OPdateret 6. januar 2017

intet billede

Sammenlign InMotion Hosting vs. Arvixe: Hvilken er den bedste …

OPdateret 5. januar 2017

intet billede

Sammenlign InMotion Hosting vs. A2 Hosting: Hvilken er B…

OPdateret 4. januar 2017
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map