Web.com gjennomgang 2016


Web.com

Besøk nettsiden

8.9


AWA-poengsum

Web.com

Web.com begynte som et av de tidligste selskapene for design av nettsteder som begynte å delta i feltet. Web.com har hovedkontor i Florida, og har en mangfoldig infrastruktur, etter å ha kjøpt flere nettrelaterte selskaper inkludert Web.com i 2007. Siden den gang har selskapet vokst til å bli en av de største leverandørene av både omfattende webdesigntjenester og byggherrer av DIY-nettsteder, hosting, internettmarkedsføring og e-handel. Les vår Web.com anmeldelse nedenfor.

Pros

 • Et av de største og mest etablerte selskapene
 • Original eCommerce-løsning
 • Tusenvis av maler
 • Integrerer med Google Analytics
 • Live support via et 800-nummer
 • Premium sikkerhet

Ulemper

 • Tradisjonelle maler, designet for funksjon kontra estetikk
 • Priser og funksjoner tabell ikke direkte oppført
 • Omfattende liste over leveranser, men ikke for bedrifter med et budsjett
 • Komplisert grensesnitt for nye brukere

Oversikt

 • nettside: www.web.com
 • Hovedkvarter: Jacksonville, FL
 • År grunnlagt: 1997
 • ansatte: 2200+
 • Nettsteder bygget: 55000000+
 • kategorier: Programvare for nettstedprodusent
 • tjenester: Nettstedshosting, Nettsidedesign, Internettmarkedsføring, e-handel
 • Pengene tilbake-garanti: 30 dager

Med over 3,3 millioner abonnenter, 2200 ansatte og over 20 fysiske lokasjoner, er Web.com i en egen klasse. Web.com deler en støttende bedriftskultur, verdier og teamarbeid og avslører denne informasjonen på nettstedet. Det er fordeler og ulemper i et selskap med så lang og stor anseelse.

Web.com tilbyr en av de største, mest allsidige produktene og tjenesteporteføljene til enhver nettstedsbygger. Mens malene er tradisjonelle, designet for funksjon, er Web.com mer enn en DIY-butikk. Web.com tilbyr også fullsidet webdesign. Et av disse alternativene kan gi gunstige resultater for enkeltpersoner eller bedriftseiere som trenger å etablere og vedlikeholde et nettsted. Forvent å betale litt høyere priser for Web.coms omfattende funksjoner og tjenester.

Hvem er Web.com anbefalt for?

Web.coms nettstedbygger anbefales for bedriftseiere, butikkeiere, bloggere og andre som trenger et funksjonelt, aktivt nettsted. Det passer de som ønsker å bygge et grunnleggende nettsted eller de som trenger noen til å lage et mer komplekst nettsted for dem.

Web.coms fokusområde / spesialiteter

Web.com er fokusert på funksjonelle nettsteder uten frills som dekker individuelle eller forretningsbehov. Med et økt malsett tilbyr Web.com over 2500 maler som enkelt kan byttes ut etter at innholdet er lagt til. Malene vises litt datert, men eiere kan få et tilpasset nettsted som tilfredsstiller deres spesielle designbehov. Unix-, Linux- og Windows-hostingpakker er tilgjengelige. Web.com gjør en god jobb med e-handel, med gode tilleggs- og plugin-muligheter.

Web.coms tekniske spesifikasjoner / begrensninger

Web.com tilbyr standard DIY-byggherrens funksjoner for et vellykket nettsted sammen med muligheten til å la noen gjøre jobben for deg. Det er en funksjonell, godt designet plattform for e-handel med innebygde løsninger og interaktive dashbordalternativer.

Når det gjelder begrensninger, er brukergrensesnittet ikke like brukervennlig noen av Web.coms nye konkurrenter, og det ser ikke ut til at Web.com tilbyr en gratis prøveperiode. De månedlige prisalternativene er litt høyere for denne erfarne plattformen som er veldig utviklet.

Er det tilstrekkelig skalerbarhet / rom for å vokse?

Selv om prisplanene ikke er tydelig oppgitt foran på web.com-nettstedet, ser det ut til å være et anstendig sett med omfattende månedlige betalingsplaner for en full hostingløsning og vellykket markedsføring som trengs for å markedsføre en virksomhet. Det vil ikke være billig, men Web.com tilbyr virkelig markedsføring som kreves for suksess på nettet.

Hva er MoneyBack-garantipolitikken?

Web.com tilbyr 30 dager pengene tilbake-garanti, men du finner ikke lett denne informasjonen på nettstedet. Brukere klager over vanskeligheten med å avbryte når du har registrert deg.

Hva er Web.coms omdømme?

Etter en lang historie på nettstedets plass ser det ut til at Web.com har tatt et sete med nye gjør-det-selv-klienter. Når de en gang var de kraftigste og mest vellykkede løsningene for bygging av nettsteder, ser det ut til at Web.com ikke klarer å følge med på noen måter.

Selv om selskapet har et enormt følgende og et av de bredeste tjenestesortimentene, har det gjennomgått en rekke transformasjoner og må stable seg opp mot nye utkonkurranser for effektiv bygging av nettsteder. For de som fortsatt foretrekker å ha en webdesigner som gjør jobben for dem, er Web.com godt i bransjen. Nylige anmeldelser viser Web.com med et godt rykte blant designere av full service og kun rimelig rykte blant eiere av gjør-det-selv-nettsteder. `

Hvorfor velge Web.com?

Web.com-byggherre har følgende, et enormt funksjonssett, flere alternativer for design og utvikling av nettsteder, og er verdig å støtte store bedrifter og avansert e-handel. Dette selskapet gjør alt.

Spørsmålet er, gjør de det bra? Hvis du vil ha et rutinert, rikt selskap med historie og muligheten til å tilby omfattende webdesigntjenester, bruk pengene og invester med Web.com. Hvis du er en liten bedrift som trenger et grunnleggende gjør-det-selv-nettsted, er det dusinvis av kostnadseffektive alternativ for nettstedbygger, for eksempel Squarespace og Weebly som passer dine behov..

Nøkkelegenskaper

 • Gratis domenenavn
 • Ubegrenset nettlagring
 • Over 2500 maler i 30 kategorier
 • Dashboard Style Editor
 • Tilpassing av sidestil
 • Google Analytics-integrasjon
 • Mobil nettstedbygging
 • Tilpasset designtjeneste
 • Integrering av sosiale medier
 • WordPress Integrasjon
 • HTML Editor
 • Payment Gateway Integration

Industrieksperter dom på Web.com

Nettstedsbygger Til slutt har eksperter lignende følelser rundt Web.com, men de er litt mer diplomatiske når det gjelder ordlyden og er villige til å gi nettstedbyggeren minst 2 til 2,5 stjerner av fem. Kritikere var fornøyde med kundeservicen og virket ikke forstyrret av de mindre enn transparente prispraksisene.

Her er noen andre mer dyptgående kritikker som eksperter hadde å tilby:

 • Forvirrende grensesnitt. Det er vanskelig å navigere og tekstinnføringsverktøyene virker bare av.
 • Byggherren kommer ikke med en blogg, og det er vanskelig å importere en WordPress-blogg.
 • Mens Web.com tilbyr pålitelig kundesupport, mangler den en live chat-funksjon. Kunder må ringe for å få rask hjelp.
 • DIY-versjonen kommer med alvorlige begrensninger og strenger festet.

Med så mange gode nettstedbyggere på markedet, er eksperter enige om at det ikke er noen grunn til å kaste bort tiden eller pengene dine på Web.com.

 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/web-com
 • http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2426338,00.asp

Positive forbrukeranmeldelser og attester på Web.com

Av mange forbrukeranmeldelser fant jeg bare noen få positive anmeldelser. Husk at de fleste av dem ikke faktisk inneholdt noe spesifikt om nettstedbyggeren. En kunde var ganske fornøyd med brukervennligheten når det gjaldt Web.coms nettstedbygger. De var helt nye innen bygging av nettsteder og satte pris på enkelheten til byggherren og dens funksjoner. Andre beskrev de samme elementene som for enkle og begrensede til å lage et profesjonelt nettsted. Det hele kan komme ned på et spørsmål om perspektiv, men de aller fleste brukere tapte noe for å finne noe positivt å si.

Hvis forventningene er lave, og du er klar over selskapets villedende faktureringspraksis, vil du kanskje ikke bli skuffet.

Negative forbrukeranmeldelser og klager på Web.com

Hvor skal jeg begynne? For å si det mildt, vurderer Web.com ikke godt av forbrukere. Hvis du bare skulle lese brukeranmeldelser, ville det være nesten umulig å få en følelse av tjenesten og hva de tilbyr, fordi så mange av klagene har å gjøre med faktureringsproblemer. Mange mennesker følte seg villede av Web.coms prispraksis etter å ha funnet ut at de beløper seg for bare en prøveperiode. Kundene klaget også på mange andre mystiske anklager.

Utover den tvilsomme faktureringspraksisen, beskrives Web.coms faktiske nettstedbygging generelt som “forferdelig.” Ikke bare er det vanskelig å bruke, det fungerer bare en liten del av tiden. Alt i alt høres programmet ut som en svindel.

 • http://www.sitejabber.com/reviews/www.web.com

Design & tilpasning

Enten du trenger design- og tilpasningsalternativer som du kan administrere på egen hånd, eller du foretrekker å investere i et selskap som kan gjøre dette for deg, har Web.com mulighetene, men regner med å betale. Nedenfor er noen fine detaljer om hva du kan forvente med Web.coms design- og tilpasningsalternativer.

TrekkOversikt
Web.com-malerMed Web.com vil brukere og designere velge mellom over 2500 maler i 30 kategorier. Malene er ganske tradisjonelle med hensyn til funksjon over moderniteten. Malene inkluderer et søkealternativ etter nøkkelord eller farge. Å bytte mellom maler er mulig selv etter at du har skrevet inn informasjon og komponenter på nettstedet. Web.com administrerer mobilskjerm i en alternativ visning. Eller, Web.com kan opprette nettstedet ditt for deg, med tilpasnings- og mobilitetsalternativene du ønsker.

 • Variasjon og kvalitet på maler og fargepalett. For gjør-det-selv-alternativet, er det maler tilgjengelig i hver stil og farge for å dekke personlige eller forretningsmessige behov. Fargeskjemaene er komplementære, og layoutene er intuitive.
 • Forhåndsvalgte maler vs. Bygg nettsted fra Scratch. Web.com tilbyr begge deler. Gjør-det-selv-velgere fra malene, eller Web.coms designere kan bygge nettstedet ditt fra bunnen av (ved hjelp av et tema du liker). Disse fagfolkene har erfaring med HTML / CSS-kode for å tilpasse nettstedet ditt ytterligere.
Web.com-grensesnittWeb.com er allsidig ved at brukere har muligheten til å utvikle et nettsted selv eller la selskapet designe og utvikle et nettsted for sofistikerte forretningsbehov. Grensesnittet er relativt enkelt å komme i gang med, og tilbyr en profesjonell redigeringsprogram for dashbordet. Selv om du kan gjøre alt du kan tenke på og mer, ser det ikke ut til å være så enkelt.
Tilpassing av sidestil`Med Web.coms alternativer for tilpasning av sidestil, kan du personalisere et nettsted og endre innholdet og komponentene for å imøtekomme dine online behov. Web.com har mulighetene, men det kan være lurt å overlate det til deres utviklere å gjøre dette for deg.

 • Designvalgene for personalisering. Web.com har verktøyene for tilpasning, men begynnende brukere vil ha en læringskurve.
 • Friheten til å flytte, endre størrelse på og redigere innhold. Grunnleggende redigering er ikke for komplisert, når du først har gjort det gjennom oppsettet.
 • Er det tilgang til HTML / CSS-kode? Noen HTML-kode ser ut til å være mulig, men dette er en annen komponent som kan håndteres bedre av Web.com-utviklerne.
 • Visuell redigering brukergrensesnitt. Den visuelle redigeringen vises bra, men faktisk klager mange DIY-brukere over grensesnittet og bruken av funksjonene.

Å ha Web.com utforme nettstedet ditt for deg til premium pris ser ut til å være måten å tilpasse for resultater. De som melder seg på for å gjøre det selv virker misfornøyde og skuffet, basert på brukeranmeldelser.

NettstedsnavigeringWeb.com-navigasjon er basert på malene, men designalternativet for full service gir deg navigasjonen for å møte dine forretningsbehov. Noe ekstra arbeid er nødvendig for å vise et nettsted på en mobil enhet
Bilder og gallerierWeb.com-navigasjon er basert på malene, men designalternativet for full service gir deg navigasjonen for å møte dine forretningsbehov. Noe ekstra arbeid er nødvendig for å vise et nettsted på en mobil enhet.
FilbehandlingAdministrering av innhold på Web.com er ikke for dem uten erfaring. Begynnende DIY-brukere er frustrerte, så det anbefales å bruke Web.com for full tjenester for dette publikummet. Nybegynnere kan finne andre dedikerte nettstedbyggere bedre alternativer. En avansert bruker kan godt være fornøyd med kompleksiteten til Web.coms plattform.
Bilder og gallerierWeb.com har alternativer for å integrere omtrent alle former for bilder. Å finne et galleri å lese gjennom på forhånd var ikke et alternativ.
Mobil nettstedbyggingWeb.com tilbyr alternativer for bygging av nettsteder, men de er ikke innebygd i malene slik du finner hos mer moderne nettstedbyggere. Uten for mye arbeid kan en egen mobilvisning inkluderes. Mobil nettstedsbygging kan enkelt implementeres med Web.coms full designtjeneste.
Integrering av sosiale medierNoen sosiale medier og integrasjon av sosiale medier er tilgjengelige på Web.com. Denne viktige funksjonen er en av de mange som tilbys for bedrifter og butikkeiere å nå kunder.
Tilpassede designtjenesterWeb.coms primære tjeneste – i motsetning til de fleste online design-dine-egen nettstedbyggere – er en viktig webdesign og utviklingstjeneste. Web.com gjør det bedre. Mens de prøver å passe inn i DIY-rommet, er brukerne frustrerte over kompleksiteten i dette arvsprogrammet. For en forenklet DIY-plattform for mer grunnleggende nettsteder, vil du utforske andre nettstedbyggere. Web.com er for avanserte, funksjonelle nettsteder og er best på å designe et nettsted for deg.

Funksjoner & Verktøy

Som et av de originale komplette selskapene for bygging av nettsteder er funksjonssettet stort. Web.com egner seg til større, mer sofistikerte nettsteder som trenger spesiell oppmerksomhet eller en mer avansert programmerer som har jobbet med webdesign, og vil sikkert oppfylle kravene til e-handel og forretningsfunksjoner:

TrekkOversikt
Web.com-oppsettWeb.com viser noen eksempler på nettsteder sammen med et øyeblikksbilde av malene før du klikker på Start. Du må oppgi et domenenavn, opprette en konto og velge en mal for å tilpasse og publisere. Den første måneden er billig, men hver av tre planer går opp etter det.
WebdesignNår du har valgt en Web.com-mal, begynner du sikkert webdesignprosessen. Web.com tilbyr fire designalternativer: gjør-det-for-meg-webdesign, tilpasset design, gjør-det-selv-webdesign og mobilnettsted
Dybden på navigasjonenDet ser ut til at Web.com gir standard navigasjonsdybde på en forhåndsdesignet mal, eller noe er mulig hvis du får dem til å bygge nettstedet ditt for deg.
Widgets og apperWeb.com er kompatibelt med dusinvis av apper, widgets og plugins for å imøtekomme avansert e-handel, porteføljer og andre komplekse nettsteder.
inntjeningsSom en kraftig e-handelsplattform, etter å ha kjøpt noen merker gjennom årene, tilbyr Web.com verktøyene som trengs for butikkeiere. Web.com-merker inkluderer Register.com, Network Solutions, 1ShoppingCart.com og mer.
BesøkerstatistikkWeb.com har ikke noe problem med besøkende statistikk, og bruker Google Analytics for sporing og rapportering.
Bilder, videoer og lydWeb.com integreres med de visuelle og medieverktøyene du trenger for å markedsføre merkevaren din. Bytt enkelt bilder eller medieknapper.
Bilder og gallerierWeb.com har alternativer for å integrere omtrent alle former for bilder. Å finne et galleri å lese gjennom på forhånd var ikke et alternativ.
Mobil nettstedbyggingWeb.com tilbyr alternativer for bygging av nettsteder, men de er ikke innebygd i malene slik du finner hos mer moderne nettstedbyggere. Uten for mye arbeid kan en egen mobilvisning inkluderes. Mobil nettstedsbygging kan enkelt implementeres med Web.coms full designtjeneste.
bloggingBlogging er relativt grei med Web.coms integrasjon med WordPress. Prosessen vil kreve litt research
Google KartMed Web.com kan du raskt laste opp Google Maps, andre kart og noen populære widgeter.
HTML EditorDet vises HTML-utdrag og noen koder er mulig med Web.com. Dette vil være en funksjon i Web.coms omfattende designtjeneste.
Skjemaer og undersøkelserElementene i skjemaer og undersøkelser kan integreres, eller ring Web.com-programmerere for denne tjenesten.
OppbevaringsplassBasert på planen du abonnerer på, får du 300 GB, 500 GB eller ubegrenset lagringsplass for å støtte nettstedet ditt. Noen av Linux-, Unix- og Windows-hostingplanene tilbyr ubegrenset lagring og båndbredde.
Nyhetsbrev VerktøyWeb.com tilbyr en robust markedsføringspakke der de administrerer nyhetsbrev, artikler, blogger, utsendelser og mer.
ForumstøtteWeb.com gir brukerfora som en del av deres støtteplan. Kundeforum fora kan bygges.
E-handel / nettbutikkWeb.com er en original sjef for nettstedet e-handel, og er best på å utforme e-handelssteder for bedriftseiere og butikkeiere. Ikke bare det, de eier noen av de nye verktøysettene for denne plattformen. Dette er en annen fordel med Web.coms komplette pakke med designtjenester.
Gateway IntegrationPayment gateway-tjenester er enkle med Web.com – en del av den fremste porteføljen.
SEO og online markedsføringAlternativene for søkemotoroptimalisering og markedsføring er omfattende, med videoer, artikler og pressemeldinger som tilbys i SEO-pakken deres. Fulltjenestealternativet er robust i å veilede butikkeiere om å nå kunder og score rangeringer på Google, Yahoo og Bing-søk. Web.com tilbyr betaling per klikk-annonsering, blogghåndtering, sosiale medier og mye mer. Forvent å betale.
Begrenset tilgang til nettstedet (passordbeskyttelse)Web.com tilbyr en kontoinnlogging når du registrerer deg, og klienter får tilgang til et passordbeskyttet miljø for redigering og tilpasning når som helst.
Google® AnalyticsWeb.com integreres med Google Analytics uten kjente problemer.
Website Builder SecurityWeb.com tar sikkerhet på alvor, med spambeskyttelse via CatchGuard, e-postvirusbeskyttelse og et tillegg SSL-sertifikat for rundt $ 5 per måned.
Flere språkSelv om det ikke var åpenbart om Web.com støtter andre språk, ser det ut til at dette er en relativt enkel kodingssak. Mer forskning er nødvendig, eller la Web.com gjøre dette for deg.
MobiloptimaliseringMens Web.com-malene ikke er mobilvennlige, er det en redigeringsfunksjon for mobil for å sikre en vellykket visning på mobile enheter.
CDN-teknologiI stedet for CDN-teknologi, samarbeider Web.com med Network Solutions for å tilby sammenlignbare forbedrede DNS-tjenester.

planer & Priser

Ingen prisinformasjon eller planinformasjon var tilgjengelig på forsidene på nettstedet, men Web.com tilbyr fire forskjellige prisplaner.

Prisplaner som tilbys

 • Nettstedsbygger. 1st Måned $ 1,95, Månedlig $ 22,95 / mo
 • Nettsted + markedsføring. 1. måned $ 2.95, månedlig $ 32.95 / mo
 • Nettsted + markedsføring + e-handel. 1. måned $ 3.95, månedlig $ 42.95 / mo
 • Bygg det for meg. Gratis med det første. 114,95 dollar og oppover

Web.com tilbyr ganske konkurransedyktige priser for mengden funksjoner og tjenester du mottar, men dollar kan legge opp når du inkluderer hosting, tilleggsprogrammer og plugins. Dette kan være et selskap for design av nettsteder for større bedrifter som krever praktiske tjenester.

Tenk på følgende faktorer når det gjelder priser:

 • Tilbyr den en gratis plan? Ikke akkurat. Build-It-For-Me-planen starter gratis.
 • Er det noen prøveperioder, eller krever de at kredittkort blir med?? Det ser ut til at du må betale et lite gebyr for den første måneden, hvoretter du kan avbestille, med litt ekstra krefter.
 • Hvor rimelige er premiumpakkene sammenlignet med konkurrenter? Web.com er konkurransedyktig på den korte listen over nettdesignere som tilbyr denne skalaen av tjenester. Den vil ikke konkurrere med de mindre, gjør det-selv-nettstedbyggere for grunnleggende til moderat nettsteder.
 • Kan du designe profesjonelle websider ved å bruke gratisversjonen? Ikke egentlig.
 • Oppfylte betaling månedlig / årlig? En månedlig betalingsplan tilbys.

Kundeservice

Web.com har et bedre enn gjennomsnittet rykte for sine kundestøttetjenester. Det finnes en rekke støttealternativer fra nettstedet, inkludert 1-800-nummer – uhørt i nettstedbyggerens plass.

I tillegg kan kundene klikke for å sende en e-post, besøke en forumblogg, finne nyttige artikler og delta i småbedriftstoppmøter. Responstidene ser ut til å være gode, og oppfølgingshjelpen tilfredsstiller de fleste behov.

Brukervennlighet

Som en omfattende plattform for webdesign er brukervennlighet i hendene på dyktige designere på Web.com. For de som bestemmer seg for å bygge nettstedet sitt, er spillefeltet for nettstedbyggere så stort og forenklet i dag at Web.com ikke lenger kan konkurrere godt i dette markedet.

For avanserte designere med erfaring er det et mer verdifullt verktøy for å støtte high-end e-handel og større skala bedrifter. Det er ikke lett for nybegynnere. Nedenfor er noen ting du bør vurdere når du utforsker de forskjellige alternativene for nettstedbygger på markedet:

Enkelheten i grensesnittet. Web.com-grensesnittet er ikke ment å være enkelt, bortsett fra de som har erfaring på arenaen for design av nettsteder.

Passer for nybegynnere / avanserte brukere. Det er andre utbyggere laget for nybegynnere. Web.com, selv om det tilbyr gode malbaserte løsninger, er best på den komplette design- og utviklingsløsningen for kunder. Avanserte brukere vil finne det enklere og mer allsidig å dekke forretningsbehov.

Behold hele tiden kontrollen over nettstedet. Brukere får det absolutte autonominivået de ønsker, basert på abonnementet de velger.

In-Editor Hjelp gitt. Noen Jegn-editor hjelp er tilgjengelig sammen med en Website Coach (veiledere) og noen hjelpealternativer på nettstedet.

Web.com er ikke akkurat ment som enkelt. De fleste brukere kan klare seg, men avanserte brukere vil være mye mer fornøyde med Web.coms brukervennlighet.

Konklusjon

Web.com er en nettstedsbygger i en klasse for seg, noe som gjør det vanskelig å sammenligne med andre nettstedbyggere på markedet. Web.com er best egnet for de som ønsker at et selskap skal bygge et nettsted for dem. Brukeranmeldelser viser at det kanskje ikke er det beste for nye designere som prøver å opprette nettstedet sitt med mindre de har erfaring.

Web.com har eksistert i lang tid, med en enorm påfølgende og omfattende evne. I dagens nettstedlandskap har webdesignere mange alternativer med hensyn til byggherrer. Det som er unikt med Web.com, er at de tilbyr begge typer designtjenester (DIY og BIFM). Bedre i den endelige komplette tjenesten ser Web.com ut til å være mer egnet for selskaper som trenger dem for å gjøre det tunge løftet.

Dra nytte av Web.coms gratis build-it-tjeneste eller en rimelig første måned for å avgjøre om dette er det riktige valget for bedriften din.

Sammenligne

Web.com

89

Wix

96

Weebly

95

Square

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me