Web.com anmeldelse 2016


Web.com

Besøg webstedet

8.9


AWA-score

Web.com

Web.com startede som en af ​​de tidligste webstedsdesignfirmaer til at tilslutte sig feltet. Web.com har hovedkontor i Florida, Web.com har en mangfoldig infrastruktur, efter at have købt flere webrelaterede virksomheder, herunder Web.com i 2007. Siden da , er virksomheden vokset til at blive en af ​​de største udbydere af både omfattende webstedsdesigntjenester og byggepladser af DIY-websteder, hosting, internetmarkedsføring og e-handel. Læs vores Web.com anmeldelse nedenfor.

Fordele

 • En af de største og mest etablerede virksomheder
 • Original eCommerce-løsning
 • Tusinder af skabeloner
 • Integreres med Google Analytics
 • Live support via et 800-nummer
 • Premium sikkerhed

Ulemper

 • Traditionelle skabeloner, designet til funktion kontra æstetik
 • Pris- og funktionstabel, der ikke er direkte angivet
 • Omfattende liste over leverancer, men ikke til virksomheder med et budget
 • Kompliceret interface til nye brugere

Oversigt

 • Internet side: www.web.com
 • Hovedkvarter: Jacksonville, FL
 • År grundlagt: 1997
 • medarbejdere: 2.200+
 • Byggede websteder: 55.000.000+
 • Kategorier: Website maker software
 • Service: Webstedshosting, Webstedsdesign, Internetmarkedsføring, e-handel
 • Money-back-garanti: 30 dage

Med over 3,3 millioner abonnenter, 2.200 ansatte og over 20 fysiske placeringer er Web.com i en egen klasse. Web.com deler en støttende virksomhedskultur, værdier og teamwork og afslører disse oplysninger på webstedet. Der er fordele og ulemper i en virksomhed med så lang og stor status.

Web.com tilbyder en af ​​de største, mest alsidige produkter og serviceporteføljer hos enhver webstedsbygger. Mens skabeloner er traditionelle, designet til funktion, er Web.com mere end en DIY-butik. Web.com leverer også websidesdesign med fuld service. En af disse muligheder kan give gunstige resultater for enkeltpersoner eller virksomhedsejere, der har brug for at etablere og vedligeholde et websted. Forvent at betale lidt højere priser for Web.coms omfattende funktioner og tjenester.

Hvem anbefales Web.com til?

Web.coms webstedsbygger anbefales til virksomhedsejere, butikkejere, bloggere og andre, der har brug for et funktionelt, aktivt websted. Det passer dem, der ønsker at bygge et grundlæggende websted, eller dem, der har brug for nogen til at oprette et mere komplekst websted til dem.

Web.coms fokusområde / specialiteter

Web.com er fokuseret på funktionelle websteder uden dikkedarer, der imødekommer individuelle eller forretningsmæssige behov. Med et øget skabelonsæt tilbyder Web.com over 2.500 skabeloner, der let kan udskiftes, når indholdet er tilføjet. Skabelonerne vises en smule dateret, men ejere kan få et tilpasset websted, der imødekommer deres særlige designbehov. Unix-, Linux- og Windows-hostingpakker er tilgængelige. Web.com gør et godt stykke arbejde med e-handel med store tilføjelsesprogrammer og plugin-funktioner.

Web.coms tekniske specifikationer / begrænsninger

Web.com tilbyder standard DIY-webstedsbyggerfunktioner til et vellykket websted sammen med muligheden for at lade nogen gøre arbejdet for dig. Det er en funktionel, godt designet platform til e-handel med indbyggede løsninger og interaktive dashboardmuligheder.

Hvad angår begrænsninger, er brugergrænsefladen ikke så brugervenlig nogle af Web.coms nye konkurrenter, og det ser ikke ud til, at Web.com tilbyder en gratis prøveversion. De månedlige prisindstillinger er lidt højere for denne erfarne platform, der er meget udviklet.

Er der tilstrækkelig skalerbarhed / plads til at vokse?

Mens prisfastsættelsesplanerne ikke er tydeligt angivet foran på Web.com-webstedet, ser det ud til at være et anstændigt sæt omfattende månedlige betalingsplaner for en fuld hostingløsning, og en vellykket markedsføring er nødvendig for at fremme en virksomhed. Det vil ikke være billigt, men Web.com tilbyder reel markedsføring, der er påkrævet for online succes.

Hvad er MoneyBack-garantipolitikken?

Web.com tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti, men du finder ikke let disse oplysninger på webstedet. Brugere klager over vanskeligheden ved at annullere, når du har tilmeldt dig.

Hvad er Web.com’s omdømme?

Efter en lang historie på webstedets plads ser det ud til, at Web.com har taget en bagsæde med nye gør-det-selv-klienter. Når de mest kraftfulde og succesrige websidebyggeløsninger var, ser det ud til, at Web.com ikke har holdt trit på nogle måder.

Mens virksomheden har et enormt efterfølgende og et af de bredeste udbud af tjenester, har det gennemgået adskillige transformationer og skal stables op mod nye outperformers for effektiv webstedsopbygning. For dem, der stadig foretrækker at have en webdesigner, der gør jobbet for dem, messer Web.com godt i branchen. Nylige anmeldelser viser Web.com med et godt omdømme blandt designere af fuld service og kun et rimeligt omdømme blandt gør-det-selv-webstedsejere. `

Hvorfor vælge Web.com?

Web.com webstedsbygger har følgende, et enormt funktionssæt, flere muligheder for webdesign og -udvikling og er værd at støtte store virksomheder og avanceret e-handel. Dette firma gør alt.

Spørgsmålet er, gør de det godt? Hvis du vil have en erfaren, rig virksomhed med historie og evnen til at levere omfattende webstedsdesigntjenester, skal du bruge pengene og investere med Web.com. Hvis du er en lille virksomhed, der har brug for et grundlæggende gør-det-selv-websted, er der snesevis af omkostningseffektive webstedsbyggeralternativer, såsom Squarespace og Weebly, der passer til dine behov.

Nøglefunktioner

 • Gratis domænenavn
 • Ubegrænset weblagring
 • Over 2500 skabeloner i 30 kategorier
 • Dashboard Style Editor
 • Tilpasning af sidestil
 • Google Analytics-integration
 • Mobil webstedsbygning
 • Tilpasset designtjeneste
 • Integration af sociale medier
 • WordPress Integration
 • HTML Editor
 • Payment Gateway-integration

Industrieksperter-dom på Web.com

Webstedsbygger I sidste ende har eksperter lignende følelser over Web.com, men de er lidt mere diplomatiske i deres ordlyd og er villige til at give webstedsbyggeren mindst 2 til 2,5 stjerner ud af fem. Kritikere var tilfredse med kundeservicen og virkede ikke forstyrrede af den mindre end gennemsigtige prispraksis.

Her er nogle andre mere dybdegående kritikker, som eksperter havde at tilbyde:

 • Forvirrende interface. Det er svært at navigere, og tekstindtastningsværktøjerne ser bare ud.
 • Builder leveres ikke med en blog, og det er svært at importere en WordPress-blog.
 • Mens Web.com tilbyder pålidelig kundesupport, mangler det en live chat-funktion. Kunder bliver nødt til at ringe for at modtage hurtig hjælp.
 • DIY-versionen leveres med alvorlige begrænsninger og strenge knyttet.

Med så mange fremragende webstedsbyggere på markedet er eksperter enige om, at der ikke er nogen grund til at spilde din tid eller penge på Web.com.

 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/web-com
 • http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2426338,00.asp

Positive forbrugervurderinger og udtalelser på Web.com

Ud af snesevis af forbrugernes anmeldelser fandt jeg kun et par positive anmeldelser. Husk, at de fleste af de faktisk ikke inkluderede noget specifikt ved webstedsbyggeren. En kunde var ganske tilfreds med brugervenligheden, når det kom til Web.coms webstedsbygger. De var helt nye inden for bygning af websteder og værdsatte enkeltheden af ​​bygherren og dens funktioner. Andre beskrev disse samme elementer som for ligetil og begrænset til at skabe et professionelt udseende sted. Det kan alt sammen komme til et spørgsmål om perspektiv, men langt de fleste brugere mistede noget for at finde noget positivt at sige.

Hvis forventningerne er lave, og du er opmærksom på virksomhedens vildledende faktureringspraksis, er du måske ikke skuffet.

Negative forbrugeranmeldelser og klager på Web.com

Hvor skal man begynde? For at sige det mildt, gennemgår Web.com ikke godt af forbrugerne. Hvis du kun skulle læse brugeranmeldelser, ville det være næsten umuligt at få endda en fornemmelse af tjenesten og hvad de tilbyder, fordi så mange af klagerne har at gøre med faktureringsproblemer. Mange mennesker følte sig vildledt af Web.com’s prispraksis efter at have fundet ud af, at de beløb, de blev opkrævet bare for en prøveperiode. Kunder klagede også over en masse andre mystiske afgifter.

Ud over den tvivlsomme faktureringspraksis beskrives Web.com’s faktiske webstedsbygning generelt som “frygtelig.” Ikke kun er det vanskeligt at bruge, det fungerer kun en lille del af tiden. Alt i alt lyder programmet som en fidus.

 • http://www.sitejabber.com/reviews/www.web.com

Design & Tilpasning

Uanset om du har brug for design- og tilpasningsmuligheder, som du kan administrere på egen hånd, eller du foretrækker at investere i et firma, der kan gøre dette for dig, har Web.com mulighederne, men forventer at betale. Nedenfor er nogle fine detaljer om, hvad du kan forvente med Web.coms design- og tilpasningsmuligheder.

FeatureOversigt
Web.com skabelonerMed Web.com vælger brugere og designere fra mere end 2.500 skabeloner i 30 kategorier. Skabelonerne er ganske traditionelle med hensyn til funktion over moderniteten. Skabeloner inkluderer en søgemulighed efter nøgleord eller farve. Skift mellem skabeloner er muligt, også efter at du har indtastet webstedsinformation og komponenter. Web.com administrerer mobildisplay i en alternativ visning. Eller Web.com kan oprette dit websted til dig med de tilpasningsmuligheder og mobilitetsindstillinger, du ønsker.
 • Variation og kvalitet af skabeloner og farvepalet. Til gør-det-selv-muligheden er der skabeloner tilgængelige i enhver stil og farve til at imødekomme personlige eller forretningsmæssige behov. Farveskemaerne er komplementære, og layoutene er intuitive.
 • Forudvalgte skabeloner vs. bygning af websted fra Scratch. Web.com tilbyder begge. Gør-det-selv-brugere vælger fra skabelonerne, eller Web.coms designere kan bygge dit websted fra bunden (ved hjælp af et tema, du kan lide). Disse fagfolk har erfaring med HTML / CSS-kode for at tilpasse dit websted yderligere.
Web.com-interfaceWeb.com er alsidig, idet brugere har mulighed for selv at udvikle et websted eller lade virksomheden designe og udvikle et websted til avancerede forretningsbehov. Grænsefladen er relativt let at komme i gang med og tilbyder en professionel redigeringsprogram til instrumentbrættet. Mens du kan gøre alt, hvad du kan tænke på og mere, ser det ikke ud til at være så let.
Tilpasning af sidestil`Med Web.coms indstillinger for tilpasning af sidestil har du muligheden for at personalisere et webstedsside og ændre indholdet og komponenterne til at imødekomme dine online behov. Web.com har mulighederne, men du vil måske overlade det til deres udviklere for at gøre dette for dig.
 • Designvalgene til personalisering. Web.com har værktøjerne til personalisering, men de begyndende brugere får en indlæringskurve.
 • Friheden til at flytte, ændre størrelse på og redigere indhold. Grundlæggende redigering er ikke for kompliceret, når du først har gjort det gennem opsætningen.
 • Er der adgang til HTML / CSS-kode? Visse HTML-kode ser ud til at være mulig, men dette er en anden komponent, der muligvis kan håndteres bedre af Web.com-udviklerne.
 • Visuel redigering brugergrænseflade. Den visuelle redigering ser godt ud, men faktisk klager mange DIY-brugere over grænsefladen og brugen af ​​funktionerne.

At have Web.com designe dit websted til dig til premium pris ser ud til at være måden at tilpasse til resultater. De, der underskriver på for at gøre det selv, synes utilfredse og skuffede, baseret på deres brugeranmeldelser.

WebstedsnavigationWeb.com-webstedsnavigation er baseret på skabeloner, men fuld service-designindstillingen giver dig navigationen til at imødekomme dine forretningsbehov. Nogle tilføjede arbejde er nødvendige for at få vist et websted på en mobilenhed
Fotos og GallerierWeb.com-webstedsnavigation er baseret på skabeloner, men fuld service-designindstillingen giver dig navigationen til at imødekomme dine forretningsbehov. Nogle tilføjede arbejde er nødvendige for at få vist et websted på en mobilenhed.
IndholdsstyringAdministrering af indhold på Web.com er ikke for dem uden erfaring. Begyndende DIY-brugere er frustrerede, så det anbefales at bruge Web.com til fulde tjenester til dette publikum. Begyndere kan finde andre dedikerede webstedsbyggere bedre muligheder. En avanceret bruger kan godt være tilfreds med kompleksiteten af ​​Web.coms platform.
Fotos og GallerierWeb.com har muligheder for at integrere næsten enhver form for billeder. At finde et galleri til at læse på forhånd var ikke en mulighed.
Mobil webstedsbygningWeb.com tilbyder valgmuligheder for bygning af websteder, men de er ikke indbygget i skabelonerne, som du finder hos mere moderne webstedsbyggere. Uden for meget arbejde kan en separat mobilvisning inkluderes. Mobil webstedsopbygning kan let implementeres med Web.coms fulde designtjeneste.
Integration af sociale medierNogle sociale medieindstillinger og sociale medieintegration er tilgængelige på Web.com. Denne vigtige funktion er en af ​​de mange tilbudt for virksomheder og butiksejere at nå ud til kunder.
SpecialdesigntjenesterWeb.coms primære service – i modsætning til de fleste online design-dine-egne webstedsbyggere – er en vigtig webstedsdesign og -udviklingstjeneste. Web.com gør det bedre. Mens de prøver at passe ind i DIY-rummet, er brugerne frustrerede over kompleksiteten i dette arvsprogram. For en forenklet DIY-platform til mere basale websteder, ønsker du at udforske andre webstedsbyggere. Web.com er til de avancerede, funktionelle websteder og er bedst til at designe et websted til dig.

Funktioner & Værktøj

Som et af de originale komplette firmaer til bygning af websteder er funktionssætet enormt. Web.com er velegnet til større, mere sofistikerede websteder, der har brug for særlig opmærksomhed eller en mere avanceret programmør, der har arbejdet med webstedsdesign.

FeatureOversigt
Web.com opsætningWeb.com viser nogle eksempler på websteder sammen med et snapshot-billede af skabelonerne, før du klikker på knappen Kom i gang. Du skal indtaste et domænenavn, oprette en konto og vælge en skabelon, der skal tilpasses og offentliggør. Den første måned er billig, men hver af de tre planer går op efter det.
WebdesignNår du vælger en Web.com-skabelon, begynder du helt sikkert webdesignprocessen. Web.com tilbyder fire designmuligheder: gør-det-for-mig webdesign, tilpasset design, gør-det-selv-webdesign og mobilwebsted
Dybden af ​​navigationenWeb.com ser ud til at give standarddybde til navigation på enhver forududviklet skabelon, eller alt er muligt, hvis du får dem til at bygge dit websted til dig.
Widgets og appsWeb.com er kompatibel med snesevis af apps, widgets og plugins til at rumme avanceret e-handel, porteføljer og andre komplekse websteder.
monetariseringSom en stærk e-handelsplatform, som har købt nogle mærker gennem årene, tilbyder Web.com de værktøjer, der er nødvendige for butikkejere. Web.com-mærker inkluderer Register.com, Network Solutions, 1ShoppingCart.com og mere.
Besøgende statistikWeb.com har ikke noget problem med besøgendestatistikker ved hjælp af Google Analytics til sporing og rapportering.
Fotos, videoer og lydWeb.com integreres med de visuelle og medieværktøjer, du har brug for for at markedsføre dit brand. Byt let billeder eller medieknapper.
Fotos og GallerierWeb.com har muligheder for at integrere næsten enhver form for billeder. At finde et galleri til at læse på forhånd var ikke en mulighed.
Mobil webstedsbygningWeb.com tilbyder valgmuligheder for bygning af websteder, men de er ikke indbygget i skabelonerne, som du finder hos mere moderne webstedsbyggere. Uden for meget arbejde kan en separat mobilvisning inkluderes. Mobil webstedsopbygning kan let implementeres med Web.coms fulde designtjeneste.
BloggingBlogging er relativt ligetil med Web.com’s integration med WordPress. Processen kræver en vis undersøgelse
Google kortMed Web.com kan du hurtigt uploade Google Maps, andre kort og nogle populære widgets.
HTML EditorDet vises HTML-kodestykker, og nogle af koderne er mulige med Web.com. Dette ville være en funktion i Web.coms omfattende designtjeneste.
Formularer og undersøgelserElementerne i formularer og undersøgelser kan integreres eller ringe til Web.com-programmører for denne service.
LagerpladsBaseret på den plan, du abonnerer på, modtager du 300 GB, 500 GB eller ubegrænset lagerplads til understøttelse af dit websted. Nogle af Linux-, Unix- og Windows-hostingplanerne tilbyder ubegrænset lagerplads og båndbredde.
Nyhedsbrev VærktøjWeb.com tilbyder en robust markedsføringspakke, hvor de administrerer klientnyhedsbreve, artikler, blogs, mailing med mere.
Forum SupportWeb.com giver brugerfora som en del af deres supportplan. Kundeforumfora kan bygges.
E-handel / online butikWeb.com er en original chef for webstedet eCommerce, og er bedst til at designe eCommerce-websteder til forretningsejere og butikkejere. Ikke kun det, de ejer nogle af de nye værktøjssæt til denne platform. Dette er en anden fordel ved Web.coms fulde pakke med designtjenester.
Gateway-integrationBetalingsgateway-tjenester er enkle med Web.com – en del af deres førende portefølje.
SEO og Online MarketingWeb.com-søgemaskineoptimerings- og marketingmulighederne er ekspansive med videoer, artikler og pressemeddelelser, der tilbydes i deres SEO-pakke. Valgfri service er robust, når det drejer sig om butikkejere om at nå ud til kunder og score placeringer på Google-, Yahoo- og Bing-søgninger. Web.com tilbyder reklame for betaling pr. Klik, blogadministration, sociale medier og meget mere. Forvent at betale.
Webstedsbegrænset adgang (adgangskodebeskyttelse)Web.com leverer et konto-login, når du tilmelder dig, og klienter får adgang til et adgangskodebeskyttet miljø til redigering og tilpasning til enhver tid.
Google® AnalyticsWeb.com integreres med Google Analytics uden kendte problemer.
Website Builder SikkerhedWeb.com tager sikkerhed alvorligt, med spambeskyttelse via CatchGuard, e-mail virusbeskyttelse og et add-on SSL-certifikat for omkring $ 5 pr. Måned.
Flere sprogSelvom det ikke var indlysende, om Web.com understøtter andre sprog, ser det ud til, at dette er en relativt let kodningssag. Mere forskning er nødvendig, eller lad Web.com gøre dette for dig.
MobiloptimeringMens web.com-skabelonerne ikke er mobilvenlige, er der en mobil redigeringsfunktion for at sikre en vellykket visning på mobile enheder.
CDN-teknologiI stedet for CDN-teknologi samarbejder Web.com med Network Solutions for at tilbyde sammenlignelige forbedrede DNS-tjenester.

Planer & Prisfastsættelse

Ingen prisoplysninger eller planoplysninger var tilgængelige på forsiden af ​​hjemmesiden, men Web.com tilbyder fire forskellige prisplaner.

Udbudte prisplaner

 • Webstedsbygger. 1st Måned $ 1,95, Månedlig $ 22,95 / mo
 • Websted + marketing. 1. måned $ 2.95, månedlig $ 32.95 / mo
 • Websted + marketing + e-handel. 1. måned $ 3.95, månedlig $ 42.95 / mo
 • Byg det for mig. Gratis først. $ 114,95 og nyere

Web.com tilbyder rimelig konkurrencedygtige priser for mængden af ​​funktioner og tjenester, du modtager, men dollars kan tilføjes, når du inkluderer hosting, tilføjelser og plugins. Dette kan være et websteddesignfirma til større virksomheder, der kræver hands-on-tjenester.

Overvej følgende faktorer vedrørende prisfastsættelse:

 • Tilbyder det en gratis plan? Ikke nøjagtigt. Build-It-For-Me-planen starter gratis.
 • Er der nogen prøveperioder, eller kræver de kreditkort for at blive medlem?? Det ser ud til, at du er nødt til at betale et mindre gebyr for den første måned, hvorefter du kan annullere med nogle ekstra anstrengelser.
 • Hvor overkommelige er premium-pakkerne sammenlignet med konkurrenter? Web.com er konkurrencedygtig på den korte liste over webstedsdesignere, der tilbyder denne skala af tjenester. Det konkurrerer ikke med de mindre, gør-det-selv-webstedsbyggere om grundlæggende til moderat websteder.
 • Kan du designe professionelle websider ved kun at bruge den gratis version? Ikke rigtig.
 • Opfyldes betaling månedligt / årligt? Der tilbydes en månedlig betalingsplan.

Kunde support

Web.com har et bedre end gennemsnittet ry for deres kundesupport-tjenester. Der er forskellige supportmuligheder fra webstedet, herunder et 1-800-nummer – uhørt i webstedets byggerum.

Kunderne kan også klikke for at sende en e-mail, besøge en forumblog, finde nyttige artikler og deltage i små virksomhedstopmøder. Responstider ser ud til at være god, og opfølgningshjælpen er tilstrækkelig til de fleste behov.

Brugervenlighed

Som en omfattende webdesignplatform er brugervenligheden i hænderne på dygtige designere på Web.com. For dem, der beslutter at bygge deres websted, er spillefeltet for webstedsbyggerne så stort og forenklet i dag, at Web.com ikke længere kan konkurrere godt på dette marked.

For avancerede designere med erfaring er det et mere værdifuldt værktøj til at støtte avancerede e-handel og større skala virksomheder. Det er ikke let for begyndere. Herunder er nogle ting, du skal overveje, når du udforsker de forskellige valgmuligheder for webstedsbygger på markedet:

Enkelheden i interface. Web.com-grænsefladen er ikke beregnet til at være enkel, undtagen for dem, der har erfaring inden for webdesignarenaen.

Velegnet til begyndere / avancerede brugere. Der er andre bygherrer, der er lavet til begyndere. Web.com er, selv om det tilbyder fantastiske skabelonbaserede løsninger, bedst til den komplette design- og udviklingsløsning for kunder. Avancerede brugere finder det lettere og mere alsidigt at imødekomme forretningsbehov.

Behold hele tiden kontrol over webstedet. Brugere får det absolutte autonominiveau, de ønsker, baseret på det abonnement, de vælger.

In-Editor Hjælp leveret. Nogle jegn-editor hjælp er tilgængelig sammen med en Website Coach (tutorer) og nogle hjælpemuligheder på webstedet.

Web.com er ikke nøjagtigt beregnet til simpelt. De fleste brugere kan klare sig, men avancerede brugere vil være meget mere tilfredse med Web.coms brugervenlighed.

Konklusion

Web.com er en webstedsbygger i en egen klasse, hvilket gør det vanskeligt at sammenligne med andre webstedsbyggere på markedet. Web.com er bedst egnet for dem, der ønsker et firma til at oprette et websted til dem. Brugeranmeldelser viser, at det måske ikke er det bedste for nye designere, der forsøger at oprette deres websted, medmindre de har erfaring.

Web.com har eksisteret i lang tid med en enorm følgende og omfattende kapacitet. I dagens webstedslandskab har webdesignere mange muligheder med hensyn til webstedsbyggere. Hvad der er unikt ved Web.com, er at de tilbyder begge typer designtjenester (DIY og BIFM). Bedre i den endelige komplette service ser Web.com ud til at være mere velegnet til virksomheder, der har brug for dem til at udføre den tunge løft.

Udnyt Web.coms gratis build-it-service eller en lav måned til en lav pris for at beslutte, om dette er det rigtige valg for din virksomhed.

Sammenligne

Web.com

89

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map