Volusion eCommerce Software Review for å bygge en nettbutikk i 2016


Volusion

Besøk nettsiden

9.4


AWA-poengsum

Volusion

Volusion har eksistert siden 1999 og representerer en av de største handlekurvene for e-handel. Det betjener over 40 000 butikker og gir en alt-i-ett-plattform som er designet for å imøtekomme alle størrelser. Programmet har holdt seg på topp ved å fortsette å tilpasse seg markedsendringer og gi praktiske løsninger på utfordringene knyttet til å drive en online virksomhet. Les vår Volusion-anmeldelse nedenfor.

Pros

 • Kraftig lagerstyring
 • Ubegrensede visningsalternativer
 • Enkel ordrebehandling
 • Fleksible betalingsalternativer

Ulemper

 • Vanskelig å tilpasse maler
 • Begrensede designfunksjoner
 • Ingen tillegg

Oversikt

 • nettside: www.volusion.com
 • Hovedkvarter: Austin, TX
 • År grunnlagt: 1999
 • ansatte: 450+
 • Butikker vert: 40000+
 • kategorier: eCommerce Cloud-programvare
 • tjenester: Nettdesign, Online markedsføring
 • Gratis prøveperiode: 14 dager

Volusion ble designet for å levere en one-stop-løsning for å drive en nettbutikk. Du kan kjøre alle aspekter av virksomheten din fra Volusion-oversikten.

Hvis du har shoppet rundt etter den perfekte plattformen, har du kanskje lagt merke til at andre alternativer gir et spesielt fokus. Noen konkurrenter har spesialisert seg på markedsføringsverktøy eller design. Volusions nisje gir en allsidig løsning som hjelper deg med å slå bakken.

Tekniske spesifikasjoner og begrensninger

Mens Volusion hevder å være perfekt for alle størrelser, må du passe på båndbreddebegrensninger og ekstra avgifter. Større foretak som håndterer høyt volum eller ordrer kan ende opp med å betale for båndbreddsoverskudd. Plattformen har heller ikke noe SSL-sertifikat. Du må kjøpe en for å tillate kredittkortkjøp. Ekstra avgifter begynner raskt å legge opp hvis du ikke er forsiktig.

skalerbarhet

Volusion er designet for å vokse med virksomheten din. Det gjør det raskt og enkelt å komme i gang for nye bedriftseiere, men er likevel i stand til å støtte globale merkevarer. For eksempel bruker Intel og 3M Volusion til å drive nettstedene sine. Enten du vil være liten eller utvide, kan Volusion følge med nye krav.

Risikofri prøve

Du kan prøve Volusion gratis i opptil 14 dager. Det er ikke behov for et kredittkort og ingen skjulte gebyrer. Dette skal gi deg nok tid til å prøve å sette opp en butikk og få en følelse av programmet. Når du har registrert deg for en årsplan, kommer det et avbestillingsgebyr hvis du ombestemmer deg. Vær forberedt på å betale $ 99 for å avslutte kontoen din.

Volusions omdømme

Gjennom årene har Volusion bygget et rykte som en stabil plattform. Den inkluderer alle verktøyene du trenger for å komme i gang og fortsette å vokse. Hvis noe hindrer dem i å få en bedre kundevurdering, er det deres prismetoder. De kan være mer forhånd om ekstra gebyrer. Hvis du ikke er klar over potensielle kostnader du kan pådra deg, kan den månedlige kontoutskriften overraske deg. Dette har en tendens til å gjøre at Volusion virker mindre enn troverdig.

Sertifiseringer og samfunnsengasjement

Volusion har oppnådd både nasjonal og regional anerkjennelse, inkludert:

 • A + -vurdering fra Better Business Bureau
 • Oppkalt til A-listen Austin Chamber of Commerce i 2015
 • 2011 Stevie Award for kundeservice i frontlinjen

I tillegg oppfordrer Volusion det hundrevis av ansatte til å delta i samfunnstjeneste. Arbeidstakere får to betalte fridager for frivillighetsaktiviteter. Selskapet donerte også gratis tjenester til ideelle organisasjoner.

Hvorfor velge Volusion?

I virkeligheten er det ikke noe perfekt program. Hver e-handel-plattform kommer til å gi fordeler og ulemper. Du bør prøve Volusion hvis du vil samarbeide med et etablert selskap. De har brukt over 16 år på å oppdatere og perfeksjonere plattformen sin. Du kan føle deg trygg på at du har tilgang til de nyeste verktøyene og funksjonene. Det gir en rask og enkel måte å starte din nettbutikk og begynne å tjene penger.

Nøkkelegenskaper

 • Gratis designmaler
 • Ubegrensede produktalternativer
 • 14 dager gratis prøveperiode
 • Email Marketing Tools
 • 24/7 support
 • En-side kassa
 • Avansert sikkerhet
 • Integrering av sosiale medier
 • Daglige sikkerhetskopier
 • Flere navigasjonsstiler
 • Tredjepartsintegrasjoner
 • Automatiske plattformoppdateringer

Bransjeeksperter dom om volusjon

e-handelsplattform. Ekspertanmeldelser av Volusion pleier også å være en blandet pose. Noen kritikere er enorme fans og plasserer Volusion solid øverst på listen over de beste e-handelsløsningene. De har mange positive ting å si om kvaliteten på kundeservicen. Du kommer faktisk til å snakke med et ekte menneske som ikke har fått opplæring i å lese fra et manus.

For noen tilbyr programvaren mer enn nok funksjonalitet og fleksibilitet. Mens Volusion tok litt tid å fange opp og legge til en bloggfunksjon, har dette tilsynet blitt korrigert. Andre opplever at temaene ser datert ut og kan være vanskelig å tilpasse uten koding. Selvfølgelig, denne vanlige kritikken av praktisk talt alle programvare for design av nettsteder. Til syvende og sist er dette et spørsmål om personlig preferanse, og en viktigere sak er brukervennlighet og den generelle brukeropplevelsen. På dette området får Volusion høy ros.

Den kanskje største klagen mot Volusion er kostnadene. Mens den månedlige abonnementsavgiften er på nivå med konkurrentene, kan skjulte avgifter raskt legge seg opp. Dette kan sette Volusion utover budsjettet for noen startups. Imidlertid kan noen virksomheter mer enn gjerne betale mer for utmerket kundeservice.

Positive forbrukeranmeldelser og attester om volusjon

Det ser ut til at hver kunde har en unik opplevelse når det gjelder Volusion. Generelle rangeringer hopper frem og tilbake mellom 4 og ti stjerner, noe som gir gjennomsnittet til omtrent 7 av 10. De som liker programmet pleier å komplimentere bredere funksjoner og ikke bli for fanget i detaljene. Populære produsenter av Volusion inkluderer:

 • Brukervennlighet
 • Lagerstyring
 • Kundeservice
 • Rask og problemfri konfigurering og implementering
 • Betalings prosessering
 • rapportering

De som faktisk elsker programmet, er raskt ute med å påpeke at Volusion gir en all-løsning som kan brukes til å drive små bedrifter eller store butikknettsteder. Nybegynnere virker også fornøyde med designverktøyene og synes det er relativt enkelt å bygge et nettsted uten liten eller ingen tidligere erfaring eller kodingskunnskap.

Negative forbrukeranmeldelser og klager på volusjon

Hvis du tar en titt som brukere omtaler, er det vanskelig å finne en vanlig tråd når det gjelder feil i plattformen. Klager ser ut til å dekke et bredt spekter av emner, noe som kan være en indikasjon på at disse problemene nødvendigvis er gjentatte ganger og iboende feil ved Volusion.

Kanskje har den saken som ser ut til å virke litt mer konsekvent å gjøre med markedsførings- og SEO-verktøy. Forbrukere vil gjerne se en mer automatisert SEO-funksjon som de som er tilgjengelige gjennom SEO Yoast. Med Volusion er du ansvarlig for å oppgi alt-tags, nøkkelord og annen informasjon om søkemotoren individuelt.

Det ser ut til at Volusion kan ha noen problemer når det gjelder å jevne ut oppdateringer. Mens noen kunder berømmer Volusions pålitelighet, er det også ganske mange som ikke er fornøyde med feil og driftsstans. Dette kan være noe du må huske på med tanke på nedetid kan bety tapt fortjeneste.

Design & tilpasning

Volusjon tilbyr 16 gratis maler. Selv om noen kritikere beskriver valgene som datert, gir de rene og klassiske storefronter. Du kan alltid oppgradere til en premiummal, men forventer å betale rundt 895 dollar for de fleste av dem. Husk også at bare en del av malene er lydhøre. Du vil ikke gjøre feilen ved å investere i en mal bare for å finne ut at det kommer med begrensninger.

Gratis Vs. Premium

Ekspertene på Volusion antyder at gratis temaer er best for de som har interne designere. Hvis du har noen som vet hvordan du gjør endringer, kan de gratis temaene justeres ved hjelp av HTML. Imidlertid, hvis du ikke er ny på design av nettsteder, kan det hende du må betale for et premiumtema for å tilpasse nettstedet ditt.

Tilpassede designalternativer

Du kan også hoppe over hele designprosessen og bruke Volusion-ekspertene til å opprette nettstedet ditt. Tilpassede designpriser starter på $ 3.500 og kan nå $ 6000 for det mest avanserte alternativet.

Nettstedsbyggergrensesnitt

Som de fleste tilgjengelige plattformer, gir Volusion den forskjellige måten å bygge nettstedet ditt på og gjøre endringer. Du kan bruke HTML, CSS eller bruke filredigeringsprogrammet. Dessverre er det ikke en WYSIWYG-redigerer som lar deg dra og slippe elementer. Selv om grensesnittet er enkelt å navigere, kan du ha problemer med å gjøre spesifikke endringer hvis du ikke er kjent med koden. Programvaren er designet slik at du raskt kan sette opp butikken din og deretter fokusere på andre områder av virksomheten din.

Mobil nettstedbygging

Når du blar gjennom potensielle temaer, vil du merke at mange av dem ikke reagerer. Dette betyr at du må bygge et eget mobilnettsted. For de korte tidene kan det å føle seg overveldende å opprette et andre nettsted, spesielt hvis du ikke er kjent med design i utgangspunktet.

Filbehandling

Volusion gjør det enkelt å legge til produkter og administrere innhold. Det er tre hoveddeler der du kan legge inn produktinformasjon: grunnleggende, bildebehandling og avansert info. Disse kategoriene vil hjelpe deg med å holde deg organisert, administrere fotogallerier og publisere relevant produktinformasjon.

Sosial integrering

Bruk sosiale medier til å markedsføre virksomheten din med innebygde verktøy. Hver Volusion-pakke har en sosial delings-app som gjør det enkelt å integrere Twitter, Facebook, Pinterest og andre kontoer. Du kan også besøke app store og laste ned alle andre tilleggsprogrammer du måtte ønske.

Funksjoner & Verktøy

`

TrekkOversikt
NettbutikkoppsettDet er relativt enkelt å komme i gang med Volusion. Den ene ulempen er at programmet ikke tilbyr en installasjonsveiviser eller sjekkliste for å lede deg gjennom trinnene. Du vil stort sett være på egen hånd for å forsikre deg om at alle basene dine er dekket. Dette kan spise opp tid hvis du ikke er forsiktig.
Båndbredde og lagringMens Volusion tilbyr ubegrenset lagring, er det begrensninger når det gjelder båndbredde. Mini-planen leveres med bare 1 GB båndbredde. Du blir belastet $ 7 for hver GB over grensen din. Selv den mest inkluderende Premium-planen er på maksimalt 35 GB båndbredde. Hvis du planlegger å bygge et omfattende nettsted som inkluderer en blogg og mange produkter, kan det være lurt å følge med på båndbreddebruken din
Handlekurv-plugins og tilleggsprogrammerVolusion kommer med en appmarked for å hjelpe deg med å utvide funksjonaliteten til butikken din. Den har tredjepartsleverandører og over 80 tilgjengelige apper.
OrdrebehandlingEn innebygd søkefunksjon lar deg finne og spore bestillinger.
LagerstyringHovednavigeringslinjen inneholder en inventar-fane. Du kan besøke dette stedet for å legge til produkter, søke i beholdningen din og se resultatstatistikker. Produktinformasjon er delt inn i tre hovedkategorier, som vil hjelpe deg å holde deg organisert og navigere rett til informasjonen du trenger.
Pakke sporingVolusion lar deg slippe skipsvarer og spore pakker. Du kan til og med generere og skrive ut etiketter ved å trykke på en knapp
CRM-funksjonerStyringssystemet for kunderelasjoner lar deg kommunisere enkelt med klienter. Du kan se ordrehistorikk, sende e-post og spore support-spørsmål. Volusion lar deg raskt adressere og bekymre kundene for en bedre handleopplevelse.
Maler og temaerVelg mellom 16 gratis temaer som tilbyr et polskt og profesjonelt utseende. Selv om du ikke har dusinvis av alternativer, er de tilgjengelige malene moderne og stilige. Du kan også handle premium temaer som starter $ 50 og går helt opp til $ 895. Avgjørelsen kommer til budsjettet ditt og hvor komfortabel du er med koding.
Integrasjon og tilleggVolusion er designet for å gi deg en godt avrundet pakke. Du trenger ikke å bekymre deg for mye om tillegg for å utføre grunnleggende funksjoner. Imidlertid, hvis du leter etter et bestemt program, kan du enkelt besøke app store og enkelt integrere nesten ethvert program du ønsker.
Mobil e-handelVær forsiktig når du velger eller kjøper et tema. Ikke alle av dem er lydhøre og mobilvennlige. Dette er et område der det ser ut til at Volusion ligger bak tiden. Du kan ende opp med å måtte utforme et eget mobilvennlig nettsted, som kan bruke tid og penger. Med riktig mal kan du til og med administrere butikken din fra en mobilapp. Bare sørg for å velge et alternativ som inkluderer alle funksjonene du leter etter.
WebhotellVolusion tilbyr både webhotell og domeneregistreringstjenester. Du kan migrere et eksisterende nettsted, bruke et registrert domene eller kjøpe et nytt domene for $ 11.99.
App StoreBesøk Volusion-appbutikken for å bla gjennom gratis og betalte apper. Det er mange å velge mellom og forskjellige måter å filtrere søkene dine på. Apppriser varierer ganske mye og kan konfigureres som en engangsavgift eller et månedlig abonnement.
bloggingEn betydelig ulempe med Volusion er at den ikke følger med en bloggfunksjon. Du kan bruke en WordPress-plugin og bygge bloggen din, men dette kan spise opp båndbredden din ganske raskt. En blogg er et aktivt markedsføringsverktøy og den gode måten å kommunisere med kundene dine på, slik at denne manglende funksjonen kan være et problem.
SEO og markedsføringKos deg med innebygde SEO-verktøy som lar deg optimalisere sider. Lag søkemotorvennlige nettadresser, inkluder flere kodebiter og metakoder. Du kan også registrere deg for en tilpasset SEO-pakke med Volusion. De tilbyr forskjellige pakker som vil forbedre resultatene for søkemotoren
nyhetsbrevCRM-systemet lar deg kommunisere enkelt med kunder. Du kan også sende vanlige nyhetsbrev ved hjelp av gratis og betalte apper. Dette er en utmerket måte å annonsere for nye produkter eller salg.
SikkerhetsegenskaperVolusion er PCI-sertifisert slik at kundene dine kan bruke kredittkortene sine med selvtillit. Alle planer kommer også med en gratis IP-brannmur og vanlige sikkerhetskopier. Du kan til og med blokkere uregjerlige kunder og forhindre at de bruker nettstedet ditt. For en ultimativ beskyttelse, kjøp et Volusion SSL-sertifikat
PCI-sertifiseringI løpet av de siste seks årene er Volusion kåret til VISAs liste over PCI-sertifiserte leverandører
InnholdsskapingVolusion tilbyr ikke en tradisjonell WYSIWYG-editor for innholdsoppretting. De har laget redaktøren sin som kan være vanskelig å bruke. Hvis du er kjent med WordPress, vil du finne mange mangler når det gjelder Volusion-redaktøren. Å legge til og endre tekst er enkelt, men inkludert lenker og bilder og bli komplisert. Den enkleste måten å gjøre endringer på er å bruke kode. Dessverre er det ikke alle som har det nivået av kodingskunnskap
GavekortKunder kan enkelt kjøpe gavekort, og du kan raskt generere rabatter og kupongkoder
BetalingsalternativerVolusion er kompatibel med over 30 betalingsportaler. Du kan også konfigurere en Volusion Merchant-konto og behandle kredittkort online eller over telefon. Selv om det faktiske programmet ikke belaster transaksjonsgebyrer, betaler du et gebyr for bruk av tredjepartsprosessorer. For eksempel belaster PayPal 2,9% per transaksjon, og Volusion Merchant belaster 2,1%. Hvis du velger selgerkonto, må du huske at du må være amerikansk statsborger for å kvalifisere deg.
Skatter og forsendelse kalkulatorerSkatte- og fraktkostnader beregnes automatisk etter sted
rapporterVolusion-dashbordet inneholder alle slags data om ytelse på nettsteder, ordrer, inntekter og andre viktige områder. Du kan følge med på virksomheten din og raskt se og generere verdifulle rapporter
NettstatistikkSporing av nettstedets ytelse er en utmerket måte å gjøre forbedringer på. Du kan bruke Google Analytics for å få innsikt i kundens oppførsel eller oppgradere til Volusions nettstedanalysetjenester. Uansett vil du kunne se besøkende per dag, beliggenhet, tid på stedet, avvisningsrater og mye mer.

planer & Priser

Ved første øyekast virker Volusion konkurransedyktig. Mini-planen koster bare $ 15 per måned. Dette setter det godt innenfor rekkevidden til andre store aktører. Dessverre kommer startplanen med en rimelig andel begrensninger. For eksempel vil du bare motta online support, og du er begrenset til 100 produkter.

For $ 35 per måned kan du velge Plus-planen. Dette er fremdeles en rimelig pris hvis du ikke tar med alle de skjulte avgiftene. Den største klagen mot Volusion er at de ikke er for høye med prisene sine.

Før vi setter inn tilleggsavgifter, er her de grunnleggende prispakkene:

Mini – $ 15 / måned (Alle planer faktureres månedlig)

 • Ubegrenset lagring
 • 100 produkter
 • 1 GB båndbredde

Pluss – $ 35 / måned

 • Ubegrenset lagring
 • 1000 produkter
 • 3 GB båndbredde
 • Telefonstøtte
 • Rangeringer og anmeldelser
 • nyhetsbrev
 • CRM
 • Overgivne handlevognrapporter

Pro – $ 75 / måned

 • Ubegrenset lagring
 • 10.000 produkter
 • 10 GB båndbredde
 • Prioritetsstøtte
 • Telefonbestillinger
 • Kundelojalitetsplan

Premium – $ 135 / måned

 • Ubegrenset lagring
 • Ubegrensede produkter
 • 35 GB båndbredde
 • Kontosjef

Du har sannsynligvis lagt merke til to viktige ting når du ser gjennom prisplanene:

1). Mini-planen er bare bein. Det er bare et lite skritt over gratis prøveversjonen. Mange av funksjonene som vi har forventet fra handlekurveplattformer, er bare ikke tilgjengelige til 15 dollar. Selv om du ikke trenger å legge til mange produkter, får du ikke telefonstøtte, nyhetsbrev eller anmeldelser med det billigste alternativet. Du må faktisk oppgradere til Pro-planen for CRM-funksjoner og kundelojalitetsplanen.

2). Til og med Premium-planen har en hette på båndbredde. De fleste programmer tilbyr minst ett helt ubegrenset alternativ.

Skjulte avgifter

Det andre problemet med prisfastsettelsesmodellen for Volusion er de skjulte avgiftene. Her er bare noen få måter du kan øke den månedlige regningen på:

 • SSL-sertifikat – $ 149
 • SSL Certificate Installation (Du kan ikke installere på egen hånd) – $ 99
 • Nytt domene – $ 11.99
 • Båndbredde overskudd – $ 7 per GB
 • Tredjeparts betalingsgebyr – 2,0-3,0% per transaksjon
 • PCI serviceavgift $ 1,83 – $ 3 per måned
 • Fjern koblingen “Powered by Volusion” – $ 25
 • Oppsigelsesgebyr – 99 dollar
 • Månedlig kontingent – 10 dollar

Kanskje verst av alt, blir disse avgiftene ikke tydelig annonsert på nettstedet Volusion. Det kan føles som om du blir nikket og dimet.

Prøveperiode

Hvis du vil prøve Volusion, kan du melde deg på en 14-dagers gratis prøveperiode. Du trenger ikke et kredittkort for å være med. Dette er en god måte å teste ut programvaren. Det gir deg også tid til å avklare de potensielle avgiftene for hver prisplan.

Er Mini Plan nok?

Sikker. Mini-Planen tilbyr nok funksjoner for deg å designe en profesjonell butikk og lansere produktene dine. Når kundebasen vokser, kan det være lurt å vurdere å oppgradere. De mer avanserte pakkene gir flere måter å samhandle med kundene dine og administrere virksomheten din. Disse verktøyene vil være nyttige og være verdt de ekstra pengene når du utvider.

Kundeservice

Hvor mye kundesupport du er kvalifisert til å motta, avhenger av pakken du kjøper. Plus-planen, som representerer det mest konkurransedyktige alternativet, tilbyr både online chat og telefonsupport. Teknisk og kundesupport er tilgjengelig døgnet rundt og er basert i Austin, Texas.

Veiledninger og kunnskapsbase

Volusion tilbyr et omfattende bibliotek med videoer og guider som hjelper deg å komme i gang og håndtere mer kompliserte oppgaver. Selv om programmet ikke har en innebygd guide, er det mange verdifulle ressurser som kan hjelpe deg underveis.

Kontakt support

Den enkleste måten å kontakte support er gjennom live chat-funksjonen. Du kan også ringe et 800-nummer eller opprette en supportbillett. Hvis du ringer eller e-post, avhenger responstiden av planen du kjøpte. Når det er sagt, er live chat-representantene raske til å svare og svært kunnskapsrike.

Kundeservicevurdering

På kundeservicearenaen rangerer Volusion over resten. De har vunnet priser for deres tjeneste og ser ut til å støtte sine ansatte, noe som er gode nyheter for deg. Glade ansatte har en tendens til å gjøre bedre arbeid. Enten du chatter, e-post eller ringer, kan du forvente å få kontakt med en vennlig og hjelpsom representant som får dine behov til å føle seg som en prioritet, selv om du er registrert i Mini Plan.

De har bygget et rykte for raskt å gi nøyaktige svar. Du vil aldri føle at du har å gjøre med noen som bare leser fra et manus.

Hvis noe, kan Volusion bruke flere støttefora. Med så mange tusen kunder, er det overraskende at det ikke er fellessamtaler på nettet. Dette er noe som Volusion bør støtte og oppmuntre, spesielt siden det kan bety mindre arbeid for deres supportteam.

Brukervennlighet

Dette er et annet område hvor Volusion kommer til kort. De fleste programmer prøver å være så brukervennlige som mulig. Jo flere mennesker som kan bruke programvaren sin, jo flere kunder kan de skaffe seg. Volusion har ikke gått ut av å lage et produkt som er tilgjengelig for både nybegynnere og eksperter.

Bunnlinjen: Hvis du ikke kjenner til noen koding, vil du ikke kunne tilpasse nettstedet ditt selv med premium temaer.

Som nevnt ovenfor, tilbyr Volusion en redigerer, men det er ikke standard WYSIWYG-redigeringsprogrammet som gjør det mulig å dra og slippe design. Det er en spesiell Volusion-funksjon som kommer med begrensninger. Mens en nybegynner absolutt kan sette opp en butikk, vil de synes det er vanskelig å gjøre endringer i temaet. Volusjon er best egnet for de med kodingserfaring.

Redigeringshjelp

Hvis du befinner deg i et designproblem, er det beste alternativet å se etter en relevant tutorial. Mange tilgjengelige videoer kan gi deg tips. Du kan også klikke på hjelpeknappen i redigeringsprogrammet for å søke i emner. Denne søkefunksjonen er overraskende nyttig og vil lede deg til relevante artikler.

Brukergrensesnitt

Til tross for kodingsdesignproblemet, er administratorgrensesnittet virkelig attraktivt og enkelt å navigere. Alt er logisk organisert og enkelt å finne. Så langt det er å administrere bestillinger og inventar, er plattformen veldig brukervennlig.

Den andre fordelen er at du kan beholde kontrollen over nettstedet ditt. Det er ditt.

Kundeopplevelse

I tillegg til administratoropplevelsen din, må du ta hensyn til kundens handleopplevelse. For å gi en godt avrundet handleopplevelse, vil du sannsynligvis trenge å investere i Pro Plan. Dette vil tillate deg å kommunisere effektivt med kundene og tilby dem en butikk uten åpenbare begrensninger. De rimeligere pakkene inkluderer ikke alle kundeforhold klokkene og fløytene du vil ønske deg. Selvfølgelig kan du alltid starte små og oppgradere planer mens du går.

Konklusjon

Volusion er en stabil e-handelsplattform. Det er det ingen tvil om. Den virkelige avgjørelsen kommer ned på hvor mye erfaring du har med koding og hvor mye penger du vil bruke per måned. Sannheten er at det er mer nybegynnervennlige alternativer som også er tilgjengelige til en rimeligere pris.

Dette er særlig tilfellet som at Volusion markedsfører seg selv som et alt-i-ett-alternativ. Det gir ikke en særegen forskjell fra resten av konkurransen. Når du sammenligner tilgjengelige e-handelsplattformer, vil du merke at noe fokuserer på design- eller markedsføringsfunksjoner. Ikke volusjon. Det er et standardprogramvare som er vert for e-handel for generelle butikkeiere.

Hvis koding ikke er en av styrkene dine, fortsett å se og finn et program med en tradisjonell WYSIWYG-editor.

Sammenligne

Volusion

94

Shopify

96

BigCommerce

95

LemonStand

93

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map