Volusion e-handelssoftwaregennemgang for at opbygge en online butik i 2016


Volusion

Besøg webstedet

9.4


AWA-score

Volusion

Volusion har eksisteret siden 1999 og repræsenterer en af ​​de største indkøbsvogne med e-handel. Det betjener over 40.000 butikker og giver en alt-i-én-platform, der er designet til at imødekomme enhver størrelse virksomhed. Programmet har holdt sig øverst ved at fortsætte med at tilpasse sig markedsændringer og give praktiske løsninger på udfordringerne forbundet med at drive en online-forretning. Læs vores Volusion-anmeldelse nedenfor.

Fordele

 • Kraftig lagerstyring
 • Ubegrænsede skærmindstillinger
 • Nem ordrebehandling
 • Fleksible betalingsmuligheder

Ulemper

 • Svær at tilpasse skabeloner
 • Begrænsede designfunktioner
 • Ingen tilføjelser

Oversigt

 • Internet side: www.volusion.com
 • Hovedkvarter: Austin, TX
 • År grundlagt: 1999
 • medarbejdere: 450+
 • Butikker vært: 40.000+
 • Kategorier: eCommerce Cloud-software
 • Service: Web Design, Online Marketing
 • Gratis prøveversion: 14 dage

Volusion var designet til at levere en one-stop-løsning til drift af en online butik. Du kan køre alle aspekter af din virksomhed fra Volusion-betjeningspanelet.

Hvis du har shoppet rundt efter den perfekte platform, har du måske bemærket, at andre muligheder tilbyder et bestemt fokus. Nogle konkurrenter har specialiseret sig i marketingværktøjer eller design. Volusions niche leverer en alsidig løsning, der hjælper dig med at slå jorden i gang.

Tekniske specifikationer og begrænsninger

Mens Volusion hævder at være perfekt til enhver størrelse virksomhed, skal du passe på båndbreddebegrænsninger og ekstra gebyrer. Større virksomheder, der håndterer en høj mængde eller ordrer, kan ende med at betale for båndbreddeoverskridelser. Platformen leveres heller ikke med et SSL-certifikat. Du skal købe en for at tillade kreditkortkøb. Ekstra gebyrer begynder hurtigt at tilføje, hvis du ikke er forsigtig.

Skalerbarhed

Volusion er designet til at vokse med din virksomhed. Det gør det hurtigt og nemt at komme i gang for nye virksomhedsejere, men alligevel er i stand til at støtte globale mærker. For eksempel bruger Intel og 3M Volusion til at drive deres websteder. Uanset om du vil forblive lille eller udvide, kan Volusion følge med nye krav.

Risikofri prøve

Du kan prøve Volusion gratis i op til 14 dage. Der er ikke behov for et kreditkort og ingen skjulte gebyrer. Dette skal give dig tid nok til at prøve at oprette en butiksfacade og få en fornemmelse af programmet. Når du tilmelder dig en årlig plan, er der et afbestillingsgebyr, hvis du skifter mening. Vær forberedt på at betale $ 99 for at afslutte din konto.

Volusion’s Omdømme

I årenes løb har Volusion opbygget et ry som en stabil platform. Det inkluderer alle de værktøjer, du har brug for for at komme i gang og fortsætte med at vokse. Hvis noget forhindrer dem i at få en bedre kundevurdering, er det deres prismetoder. De kunne være mere forhåndsbestemte omkring ekstra gebyrer. Hvis du ikke er opmærksom på de potentielle gebyrer, du kan pådrage dig, kan din månedlige opgørelse overraske. Dette har en tendens til at få Volusion til at virke mindre end troværdig.

Certifikater og samfundsinddragelse

Volusion har opnået både national og regional anerkendelse, herunder:

 • A + -bedømmelse fra Better Business Bureau
 • Opkaldt til A-listen i Austin Chamber of Commerce i 2015
 • 2011 Stevie Award for Front-Line kundeserviceteam

Derudover opfordrer Volusion det hundreder af ansatte til at deltage i samfundstjeneste. Arbejdstagere får to betalte fridage for frivillige aktiviteter. Virksomheden donerede også gratis tjenester til almennyttige organisationer.

Hvorfor vælge Volusion?

I virkeligheden er der ikke noget perfekt program. Hver eCommerce-shoppingplatform kommer med fordele og ulemper. Du skal prøve Volusion, hvis du vil arbejde med et etableret firma. De har brugt over 16 år på at opdatere og perfektionere deres platform. Du kan føle dig sikker på, at du har adgang til de nyeste værktøjer og funktioner. Det giver en hurtig og nem måde at starte din online butik på og begynde at tjene penge.

Nøglefunktioner

 • Gratis designskabeloner
 • Ubegrænsede produktindstillinger
 • 14 dages gratis prøveperiode
 • Email Marketing Tools
 • 24/7 support
 • En-sides checkout
 • Avanceret sikkerhed
 • Integration af sociale medier
 • Daglige sikkerhedskopier
 • Flere navigationsstilarter
 • Tredjepartsintegrationer
 • Automatiske platformopdateringer

Erhvervseksperter dom over fusion

e-handelsplatform Ekspertanmeldelser af Volusion har også en tendens til at være en blandet taske. Nogle kritikere er enorme fans og placerer Volusion solidt øverst på deres liste over de bedste e-handelsløsninger. De har en masse positive ting at sige om kvaliteten af ​​kundeservicen. Du kommer faktisk til at tale med et rigtigt menneske, som ikke er blevet trænet til at læse blot fra et script.

For nogle tilbyder softwaren mere end nok funktionalitet og fleksibilitet. Mens Volusion tog et stykke tid at indhente og tilføje en blogging-funktion, er dette tilsyn blevet rettet. Andre finder ud af, at temaerne ser daterede ud og kan være vanskelige at tilpasse uden kodning. Selvfølgelig er denne almindelige kritik af praktisk talt ethvert webdesignsoftwareprogram. I sidste ende er dette et spørgsmål om personlig præference, og et vigtigere emne er brugervenlighed og den samlede brugeroplevelse. På dette område får Volusion stor ros.

Den største klage mod Volusion er måske omkostningerne. Mens det månedlige abonnementsgebyr er lige på niveau med konkurrenterne, kan skjulte gebyrer hurtigt tilføjes. Dette kan sætte Volusion ud over budgettet for nogle nystartede virksomheder. Dog er nogle virksomheder måske mere end glade for at betale mere for fremragende kundeservice.

Positive forbrugervurderinger og vidnesbyrd om fusion

Det ser ud til, at hver kunde har en unik oplevelse, når det kommer til Volusion. Generelle vurderinger hopper frem og tilbage mellem 4 og ti stjerner, hvilket bringer gennemsnittet til omkring 7 ud af 10. De, der kan lide programmet, komplimenterer bredere funktioner og ikke bliver for fanget i detaljerne. Populære Volusion proffere inkluderer:

 • Brugervenlighed
 • Lagerstyring
 • Kunde support
 • Hurtig og problemfri opsætning og implementering
 • Betalingsbehandling
 • Rapportering

De, der faktisk elsker programmet, er hurtige med at påpege, at Volusion leverer en altomfattende løsning, der kan bruges til at drive små virksomheder eller store detailwebsteder. Begyndere synes også tilfredse med designværktøjerne og finder det relativt let at bygge et websted uden ringe eller ingen forudgående erfaring eller kodningskendskab.

Negative forbrugeranmeldelser og klager over fusion

Hvis du kigger på brugernes anmeldelser, er det svært at finde en fælles tråd, når det kommer til mangler i platformen. Klager ser ud til at dække en bred vifte af emner, hvilket kan være en indikation af, at disse problemer nødvendigvis gentages og iboende fejl ved Volusion.

Det spørgsmål, der ser ud til at synes lidt mere konsekvent, har måske at gøre med marketing- og SEO-værktøjer. Forbrugerne vil gerne se en mere automatiseret SEO-funktion som dem, der er tilgængelige via SEO Yoast. Med Volusion er du ansvarlig for individuelt at indtaste alt tags, nøgleord og en anden søgemaskine venlig information.

Det ser ud til, at Volusion kan have nogle problemer, når det kommer til glat udrulning af opdateringer. Mens nogle kunder roser Volusions pålidelighed, er der også en hel del, der er utilfredse med fejl og nedetid. Dette kan være noget man skal huske på, når man tænker nedetid, kan betyde tabt overskud.

Design & Tilpasning

Volusion tilbud 16 gratis skabeloner. Mens nogle kritikere beskriver valgmulighederne som dateret, giver de rene og klassiske storefronter. Du kan altid opgradere til en premium skabelon, men forventer at betale omkring $ 895 for de fleste af dem. Husk også, at kun en del af skabelonerne er lydhøre. Du ønsker ikke at begå fejlen ved at investere i en skabelon for kun at finde ud af, at det kommer med begrænsninger.

Gratis Vs. Præmie

Eksperterne på Volusion antyder, at gratis temaer er bedst for dem, der har interne designere. Hvis du har nogen, der ved, hvordan man foretager ændringer, kan de gratis temaer justeres ved hjælp af HTML. Hvis du imidlertid er ny med webstedsdesign, skal du muligvis betale for et premium-tema for at tilpasse dit websted.

Brugerdefinerede designindstillinger

Du kan også springe over hele designprocessen og bruge Volusion-eksperterne til at oprette dit websted. Brugerdefinerede designpriser starter ved $ 3.500 og kan nå $ 6.000 for den mest avancerede mulighed.

Webstedsbyggergrænseflade

Som de fleste tilgængelige platforme giver Volusion den forskellige måde at opbygge dit websted og foretage ændringer på. Du kan bruge HTML, CSS eller bruge deres fileditor. Desværre er der ikke en WYSIWYG-editor, der giver dig mulighed for at trække og slippe elementer. Selvom grænsefladen er let at navigere, kan du have problemer med at foretage specifikke ændringer, hvis du ikke er bekendt med koden. Softwaren er designet, så du hurtigt kan oprette din butik og derefter fokusere på andre områder af din virksomhed.

Mobil webstedsbygning

Når du gennemser potentielle temaer, vil du bemærke, at mange af dem ikke reagerer. Dette betyder, at du bliver nødt til at opbygge et separat mobilwebsted. For dem, der er kort tid, kan det være overvældende at oprette et andet sted, især hvis du ikke er bekendt med design i første omgang.

Indholdsstyring

Volusion gør det nemt at tilføje produkter og styre indhold. Der er tre hovedafsnit, hvor du kan indtaste produktoplysninger: grundlæggende, billedstyring og avanceret info. Disse kategorier hjælper dig med at holde dig organiseret, styre fotogallerier og offentliggøre relevant produktinformation.

Social integration

Brug sociale medier til at markedsføre din virksomhed med indbyggede værktøjer. Hver Volusion-pakke leveres med en social delingsapp, der gør det nemt at integrere din Twitter, Facebook, Pinterest og andre konti. Du kan også besøge app-butikken og downloade alle andre tilføjelser, du måske kan lide.

Funktioner & Værktøj

`

FeatureOversigt
Opsætning af online butikDet er relativt let at komme i gang med Volusion. Den ene ulempe er, at programmet ikke tilbyder en installationsguide eller tjekliste, der leder dig gennem trinnene. Du vil stort set være på egen hånd for at sikre dig, at alle dine baser er dækket. Dette kan spise op tid, hvis du ikke er forsigtig.
Båndbredde og opbevaringMens Volusion tilbyder ubegrænset lagerplads, er der begrænsninger, når det kommer til båndbredde. Mini-planen leveres med kun 1 GB båndbredde. Du bliver opkrævet $ 7 for hver GB over din grænse. Selv den mest inkluderende Premium-plan er begrænset til 35 GB båndbredde. Hvis du planlægger at bygge et omfattende websted, der inkluderer en blog og masser af produkter, kan du måske holde øje med din båndbreddebrug
Indkøbskurv Plugins og tilføjelserVolusion kommer med en app-markedsplads, der hjælper dig med at udvide funktionaliteten i din butik. Det indeholder tredjepartsudbydere og over 80 tilgængelige apps.
OrdrebehandlingEn indbygget søgefunktion giver dig mulighed for at lokalisere og spore ordrer.
LagerstyringHovednavigeringsbjælken inkluderer en opgavelinje. Du kan besøge dette sted for at tilføje produkter, søge i din beholdning og se effektivitetsstatistikker. Produktinformation er opdelt i tre hovedkategorier, som hjælper dig med at holde dig organiseret og navigere lige til de oplysninger, du har brug for.
ForsendelsesporingVolusion giver dig mulighed for at droppe skibs merchandise og spore pakker. Du kan endda generere og udskrive etiketter med et tryk på en knap
CRM-funktionerStyringssystemet for kundeforhold giver dig mulighed for nemt at kommunikere med klienter. Du kan se ordrehistorik, sende e-mails og spore supportforespørgsler. Volusion giver dig mulighed for hurtigt at adressere og bekymre kunderne for en bedre shoppingoplevelse.
Skabeloner og temaerVælg mellem 16 gratis temaer, der tilbyder et polskt og professionelt look. Selvom du ikke har snesevis af muligheder, er de tilgængelige skabeloner moderne og stilfulde. Du kan også shoppe de premium-temaer, der starter $ 50 og går helt op til $ 895. Beslutningen kommer til dit budget, og hvor komfortabel du er med kodning.
Integration og tilføjelserVolusion er designet til at give dig en godt afrundet pakke. Du behøver ikke at bekymre dig for meget om tilføjelser for at udføre basale funktioner. Hvis du imidlertid leder efter et bestemt program, kan du nemt besøge app store og nemt integrere næsten ethvert program, du ønsker.
Mobil e-handelVær forsigtig, når du vælger eller køber et tema. Ikke alle af dem er lydhøre og mobilvenlige. Dette er et område, hvor Volusion ser ud til at være bag tiden. Du kan ende med at skulle designe et separat mobilvenligt websted, der kan bruge tid og penge. Med den rigtige skabelon kan du endda administrere din butik fra en mobilapp. Bare sørg for at vælge en mulighed, der indeholder alle de funktioner, du leder efter.
WebhostingVolusion tilbyder både webhosting og domæneregistreringstjenester. Du kan migrere et eksisterende sted, bruge et registreret domæne eller købe et nyt domæne til $ 11.99.
App butikBesøg Volusion-appbutikken for at gennemse gratis og betalte apps. Der er masser at vælge imellem og forskellige måder at filtrere dine søgninger på. Apppriserne varierer temmelig vidt og kan indstilles som et engangsgebyr eller et månedligt abonnement.
BloggingEn betydelig ulempe ved Volusion er, at det ikke kommer med en blogging-funktion. Du kan bruge et WordPress-plugin og opbygge din blog, men dette kan spise din båndbredde ret hurtigt. En blog er et aktivt marketingværktøj og den gode måde at kommunikere med dine kunder på, så denne manglende funktion kan være et problem.
SEO og marketingNyd indbyggede SEO-værktøjer, der giver dig mulighed for at optimere sider. Opret søgemaskinevenlige URL-adresser, inkluder flere kodestykker og metakoder. Du kan også tilmelde dig en Volusion tilpasset SEO-pakke. De tilbyder forskellige pakker, der forbedrer din søgemaskineydelse
NyhedsbreveCRM-systemet giver dig mulighed for nemt at kommunikere med kunder. Du kan også sende regelmæssige nyhedsbreve ved hjælp af gratis og betalte apps. Dette er en fremragende måde at annoncere nye produkter eller salg på.
SikkerhedsfunktionerVolusion er PCI-certificeret, så dine kunder kan bruge deres kreditkort med tillid. Alle planer leveres også med en gratis IP-firewall og regelmæssige sikkerhedskopier. Du kan endda blokere uregerlige kunder og forhindre dem i at bruge dit websted. For den ultimative beskyttelse skal du købe et Volusion SSL-certifikat
PCI-certificeringI de sidste seks år er Volusion blevet navngivet til VISAs liste over PCI-certificerede udbydere
Oprettelse af indholdVolusion tilbyder ikke en traditionel WYSIWYG-editor til oprettelse af indhold. De har oprettet deres redaktør, som kan være vanskelig at bruge. Hvis du kender WordPress, vil du finde mange mangler, når det kommer til Volusion-editoren. Tilføjelse og ændring af tekst er enkel, men inklusive links og billeder og bliver kompliceret. Den nemmeste måde at foretage ændringer er ved at bruge kode. Desværre er det ikke alle, der har niveauet for kodningskendskab
GavekortKunder kan nemt købe gavekort, og du kan hurtigt generere rabatter og kuponkoder
BetalingsmulighederVolusion er kompatibel med over 30 betalingsportaler. Du kan også konfigurere en Volusion Merchant-konto og behandle kreditkort online eller over telefonen. Mens det faktiske program ikke opkræver transaktionsgebyrer, betaler du et gebyr for brug af tredjepartsprocessorer. For eksempel opkræver PayPal 2,9% pr. Transaktion, og Volusion Merchant opkræver 2,1%. Hvis du vælger en Merchant Account, skal du huske, at du skal være amerikansk statsborger for at kvalificere dig.
Skatter og forsendelsesregnemaskinerSkat og forsendelsesomkostninger beregnes automatisk efter placering
RapporterVolusion-dashboardet indeholder alle mulige data om webstedsydelse, ordrer, indtægter og andre vitale områder. Du kan holde styr på din virksomhed og hurtigt se og generere værdifulde rapporter
WebstedsstatistikSporing af dit websteds ydeevne er en fremragende måde at gøre forbedringer på. Du kan bruge Google Analytics til at få indsigt i din kundes adfærd eller opgradere til Volusions webstedsanalysetjenester. Uanset hvad, vil du være i stand til at se besøgende pr. Dag, placering, tid på stedet, afvisningsrater og meget mere.

Planer & Prisfastsættelse

Ved første øjekast synes Volusion at være konkurrencedygtig. Mini-planen koster kun $ 15 pr. Måned. Dette sætter det godt inden for rækkevidden af ​​andre større spillere. Desværre kommer startplanen med en rimelig andel af begrænsningerne. For eksempel vil du kun modtage online support, og du er begrænset til 100 produkter.

For $ 35 per måned kan du vælge Plus-planen. Dette er stadig en rimelig pris, hvis du ikke indregner alle de skjulte gebyrer. Den største klage mod Volusion er, at de ikke er for upålidelige med deres prisfastsættelse.

Inden vi kommer i ekstra gebyrer, er her de grundlæggende prispakker:

Mini – $ 15 / måned (Alle planer faktureres månedligt)

 • Ubegrænset opbevaring
 • 100 produkter
 • 1 GB båndbredde

Plus – $ 35 / måned

 • Ubegrænset opbevaring
 • 1.000 produkter
 • 3 GB båndbredde
 • Telefon Support
 • Bedømmelser og anmeldelser
 • Nyhedsbreve
 • CRM
 • Forladte indkøbsrapporter

Pro – $ 75 / måned

 • Ubegrænset opbevaring
 • 10.000 produkter
 • 10 GB båndbredde
 • Prioritetsstøtte
 • Telefonbestillinger
 • Kundeloyalitetsplan

Præmie – $ 135 / måned

 • Ubegrænset opbevaring
 • Ubegrænsede produkter
 • 35 GB båndbredde
 • Kundechef

Du har sandsynligvis bemærket to vigtige ting, når du kiggede gennem prisplanerne:

1). Mini-planen er bare knogler. Det er bare et lille skridt over den gratis prøve. Mange af de funktioner, som vi har forventet fra indkøbskurvplatforme, er bare ikke tilgængelige til $ 15-kursen. Selv hvis du ikke behøver at tilføje en masse produkter, får du ikke telefonstøtte, nyhedsbreve eller anmeldelser med den billigste mulighed. Faktisk skal du opgradere til Pro-planen for CRM-funktioner og kundelojalitetsplanen.

2). Selv Premium-planen har et låg på båndbredde. De fleste programmer tilbyder mindst en helt ubegrænset mulighed.

Skjulte gebyrer

Det andet problem med prisfastsættelsesmodellen for Volusion er de skjulte gebyrer. Her er blot et par måder, du kan øge din månedlige regning på:

 • SSL-certifikat – 149 $
 • SSL-certifikatinstallation (Du kan ikke installere på egen hånd) – $ 99
 • Nyt domæne – $ 11.99
 • Båndbredde overskydende – $ 7 per GB
 • Tredjeparts betalingsbehandlingsgebyrer – 2,0-3,0% pr. Transaktion
 • PCI servicegebyr $ 1,83 – $ 3 pr. Måned
 • Fjernelse af “Powered by Volusion” -link – $ 25
 • Opsigelsesgebyr – $ 99
 • Månedligt kontingentgebyr – $ 10

Måske værst af alt, er disse gebyrer ikke klart annonceret på Volusion-webstedet. Det kan føles som om du nikkeles og dæmpes.

Prøveperiode

Hvis du vil prøve Volusion, kan du tilmelde dig den 14-dages gratis prøveperiode. Du har ikke brug for et kreditkort for at tilmelde dig. Dette er en god måde at teste softwaren på. Det giver dig også tid til at afklare de potentielle gebyrer for hver prisplan.

Er Mini Plan nok?

Jo da. Mini-Planen tilbyder nok funktioner til, at du kan designe en professionel butik og lancere dine produkter. Efterhånden som din kundebase vokser, kan du overveje at opgradere. De mere avancerede pakker giver flere måder at interagere med dine kunder og styre din virksomhed. Disse værktøjer kommer godt med og er værd at de ekstra penge er, når du udvider.

Kunde support

Mængden af ​​kundesupport, du er berettiget til at modtage, afhænger af den pakke, du køber. Plusplanen, der repræsenterer den mest konkurrencedygtige pris, giver både online chat og telefonstøtte. Teknisk og kundesupport er tilgængelig døgnet rundt og er baseret i Austin, Texas.

Tutorials og Knowledge Base

Volusion tilbyder et omfattende bibliotek af videoer og guider, der hjælper dig med at komme i gang og håndtere mere komplicerede opgaver. Selvom programmet ikke leveres med en indbygget guide, er der masser af værdifulde ressourcer til at hjælpe dig undervejs.

Kontakt support

Den nemmeste måde at kontakte support er gennem live chat-funktionen. Du kan også ringe til et 800-nummer eller oprette en supportbillet. Hvis du ringer eller e-mailer, afhænger svartiden af ​​den plan, du har købt. Når det er sagt, er live chatrepræsentanterne hurtige til at svare og meget vidende.

Kundeservicevurdering

I kundeservicesarenaen rangerer Volusion over resten. De har vundet priser for deres service og ser ud til at støtte deres ansatte, hvilket er en god nyhed for dig. Glade medarbejdere har en tendens til at udføre bedre arbejde. Uanset om du chatter, e-mailer eller ringer, kan du forvente at komme i kontakt med en venlig og hjælpsom repræsentant, der får dine behov til at føle sig som en prioritet, selvom du er tilmeldt Mini-planen.

De har opbygget et ry for hurtigt at give nøjagtige svar. Du vil aldrig føle, at du har at gøre med en person, der bare læser fra et manus.

Hvis noget, kan Volusion bruge flere supportfora. Med så mange tusinder af kunder er det overraskende, at der ikke er fællesskabsfeedsamtaler på nettet. Dette er noget, som Volusion bør støtte og opmuntre, især da det kan betyde mindre arbejde for deres supportteam.

Brugervenlighed

Dette er et andet område, hvor Volusion kommer til kort. De fleste programmer stræber efter at være så brugervenlige som muligt. Jo flere mennesker der kan bruge deres software, jo flere kunder kan de få. Volusion er ikke gået væk fra at skabe et produkt, der er tilgængeligt for både begyndere og eksperter.

Bundlinie: Hvis du ikke kender nogen kodning, vil du ikke være i stand til at tilpasse dit websted selv med premium-temaer.

Som nævnt ovenfor tilbyder Volusion en editor, men det er ikke den standard WYSIWYG-editor, der tillader træk og slip-design. Det er en særlig Volusion-funktion, der kommer med begrænsninger. Mens en nybegynder helt sikkert kan oprette en butik, vil de have svært ved at foretage ændringer i temaet. Volusion er bedst egnet til dem med kodningserfaring.

Redigeringshjælp

Hvis du finder dig selv i et designproblem, er dit bedste alternativ at kigge efter en relevant tutorial. Mange tilgængelige videoer kan give dig tip. Du kan også klikke på Hjælp-knappen i redaktøren for at søge i emner. Denne søgefunktion er overraskende nyttig og vil lede dig til relevante artikler.

Brugergrænseflade

Trods kodningsproblematikken er admingrænsefladen virkelig attraktiv og let at navigere. Alt er logisk organiseret og let at finde. Hvad angår styring af ordrer og inventar, er platformen meget brugervenlig.

Den anden fordel er, at du kan bevare kontrollen over dit websted. Det er alt sammen dit.

Kundeoplevelse

Ud over din admin-oplevelse skal du overveje din kundes shoppingoplevelse. For at give en afrundet shoppingoplevelse skal du sandsynligvis investere i Pro-planen. Dette giver dig mulighed for at kommunikere effektivt med kunderne og tilbyde dem en butik uden åbenlyse begrænsninger. De mindre dyre pakker inkluderer ikke alle kundeforholdsklokker og fløjter, som du vil have på linjen. Selvfølgelig kan du altid starte små og opgradere planer, mens du går.

Konklusion

Volusion er en stabil e-handelsplatform. Der er ingen tvivl om det. Den reelle beslutning kommer ned på, hvor meget erfaring du har med kodning, og hvor mange penge du vil bruge pr. Måned. Sandheden er, at der er mere begyndervenlige muligheder, der også er tilgængelige til en mere overkommelig pris.

Dette er især tilfældet i betragtning af, at Volusion markedsfører sig selv som en alt-i-en-mulighed. Det tilbyder ikke en markant forskel fra resten af ​​konkurrencen. Når du sammenligner tilgængelige e-handelsplatforme, vil du bemærke, at nogle fokuserer på design- eller marketingfunktioner. Ikke Volusion. Det er et standardprogram for e-handel, der er vært for almindelige butikkejere.

Hvis kodning ikke er en af ​​dine styrker, skal du kigge efter og finde et program med en traditionel WYSIWYG-editor.

Sammenligne

Volusion

94

Shopify

96

BigCommerce

95

LemonStand

93

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map