Slående gjennomgang 2016


Slående

Besøk nettsiden

9.0


AWA-poengsum

Slående

En relativt ny plattform Påfallende er en nettutviklingsapplikasjon og nettstedsbygger som gjør det å lage et mobilvennlig nettsted med en enkelt rulleside tilgjengelig for de uten utvikling eller erfaring. Les vår påfallende anmeldelse nedenfor.

Oversikt

 • nettside: www.strikingly.com
 • Hovedkvarter: Sunnyvale, CA
 • År grunnlagt: 2012
 • kategorier: Nettstedsbygger
 • tjenester: Nettdesign Cloud Software, Web Hosting
 • Gratis prøveperiode: 14 dager

Påfallende er en frisk og moderne nettstedsbygger som lar nybegynnere tekniske personer sette sammen elegante internettsider, om enn i enkeltsideformat. På en slående måte tilbyr brukere mobilvennlige nettsteder som er raske å opprette og umiddelbart publisere, med sitt enkle brukergrensesnitt og maldesign.

Hvem er slående anbefalt for?

Slående anbefales på det sterkeste for de som leter etter en enkel måte å bygge et elegant nettsted på en side uten programmerings- eller webdesign ferdigheter eller kunnskap. Med de mange tilgjengelige maler, er det mulig å enkelt sette opp et forretnings- eller personlig nettsted. For de som bygger sin første webside, er Strikingly veldig enkel og vil ikke tillate deg å veksle av kurs i særlig grad.

Tilbyr påfallende noe fokusområde eller spesialiteter?

Påfallende styrke er at alt på nettstedet er greit, og brukere kan lett forstå veibeskrivelsen og sette opp nettstedet sitt. Ingen kodings- eller programmeringsopplevelse er nødvendig for å sette sammen et lynraskt nettsted for å representere en liten bedrift eller et individ, komplett med skarpe bilder og vektorikoner og profesjonelle skrifter. Par alt sammen med forhåndsbelastede maler i forskjellige stiler for å lage et nettsted på få minutter. Konseptet er enkelt, og virkeligheten er en perfekt match.

Et annet pluss er at alle de påfallende temaene er mobilvennlige og vil se bra ut på noen av enhetene dine.

Hva er Strikinglys tekniske spesifikasjoner eller begrensninger?

Påfallende lar noen ting være å ønske. For eksempel er det ingen dra og slipp-funksjonalitet som lignende byggherrer tilbyr, og begrenset tilpasning er tilgjengelig. Malene er mer enn enkle retningslinjer med Slående, og det er nesten umulig å overstyre dem for å endre størrelser på bilder eller endre hvor teksten går. På samme måte er det en utfordring å endre fra et tema til et annet; snarere må du begynne på nytt.

En annen begrensning som påfallende har, er manglende evne til å håndtere e-handel i noen grad. Det er en “enkel butikk” -funksjon og muligheten til å legge inn en PayPal-knapp, men det handler om det.

Tilbyr påfallende tilstrekkelig skalerbarhet og rom til å vokse?

Påfallende har en gratis plan som passer for små nettsteder som ikke trenger mye båndbredde eller tilpasning, men den tilbyr også oppgraderinger for større nettsteder. Pro-planen består av ubegrenset båndbredde, tre pro-nettsteder og ubegrenset gratis nettsteder, sammen med tilpassede URL-er og innebygde HTML- og egendefinerte kodeevner.

Hva er policyen for pengene tilbake-garanti?

Retningslinjene lar deg prøvekjør en av premiumplanene i 14 dager. I tillegg kan du bruke gratisplanen så lenge du vil bli kjent med plattformen. Når du har en betalt plan, er du bare forpliktet til den tjenestetiden du har valgt; påfølgende måned på en måned til måned-avtale eller det neste året på en årskontrakt.

Hva er deres rykte?

En rask sjekk av nettets omdømmekontrolltjenester viser at Strikingly har et godt omdømme blant brukere og allmennheten. MyWot sier at det er trygt for barn og er pålitelig, og VirusTotal og Google-sikker nettleseranalyse sier begge at nettstedet er fritt for virus.

Hvorfor velge Slående nettstedbygger?

Selv om påfallende er begrenset i tilpasningsalternativene, spesielt i den gratis planen, gir den en utmerket verdi for småbedriftseiere og enkeltpersoner som har behov for å bygge en online tilstedeværelse. Påfallende er det kontinuerlig å legge til flere maler og funksjonalitet på nettstedet som gjør det enklere å opprette et nettsted som vil vokse med deg eller din virksomhet..

Nøkkelegenskaper

Bransjeeksperter dømmer påfallende

Nettstedets byggherre. Det virker som om ekspertene plasserer seg rett midt i pakken for byggherre av nettstedet. Det har absolutt noe å tilby det rette publikum, men det kommer ikke med et bredt spekter av robuste verktøy og funksjoner som mange andre alternativer på markedet. Kanskje viktigst av alt, er det påfallende høyest når det gjelder brukeropplevelse. De som leter etter et program som er enkelt og enkelt å bruke, vil raskt ta til Slående. Imidlertid kan de med mer designerfaring og høye forventninger bli skuffet over begrensningene fra byggherren.

At det bare skaper nettsteder på én side, kan være en ulempe for noen, men det taler til programmets enkelhet. I utgangspunktet har Strikingly ikke fått høyere score fra eksperter fordi det er andre alternativer som også tilbyr et like brukervennlig grensesnitt og inkluderer flere funksjoner. Påfallende er et solid alternativ, men ikke nødvendigvis det beste.

 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/strikingly
 • http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2496919,00.asp
 • http://superbwebsitebuilders.com/strikingly-review/
 • 20. april 2016

Positive forbrukeranmeldelser og attester på påfallende måte

Den gode nyheten er at Strikingly tilbyr en ekstremt enkel og brukervennlig nettstedbygger. Du kan forhåndsvise fulle nettsteder som er bygget ved hjelp av malene deres, og få en virkelig følelse av potensialet til ditt eget nettsted. Ved hjelp av Slående kan du bygge et nettsted på mindre enn en time. Den er så enkel å bruke. I tillegg vil mer erfarne kodere få tilgang til HTML- og CSS-redigerere.

Kundene kan også glede seg over fleksibiliteten i programmet. Du kan enkelt legge til en blogg og / eller gjøre nettstedet ditt til en e-handelsbutikk. Selv om Strikingly ikke er ment å støtte store bedrifter, vil det tillate deg å utvide nettstedet ditt og appellere til et bredere publikum. Mer enn noe annet beskrives programmet som enkelt, noe som oversettes til flott for nybegynnere.

 • https://www.trustpilot.com/review/strikingly.com

Negative forbrukeranmeldelser og klager på påfallende

De fleste av de negative klagene mot Påfallende har å gjøre med kvaliteten på kundeservice og rimelig pris. Det er vanlig og kanskje til og med rimelig at en nettstedsbygger vil ha noen få negative anmeldelser som omhandler kundeservice. Jeg ble imidlertid overrasket over å se hvor begrensede kunder er når det gjelder å kontakte support. I hovedsak kan du bare sende en e-post og håpe på et raskt svar. Påfallende tilbyr ikke engang et telefonnummer for å ringe, enn si en live chat-funksjon. Selv om det er et kunnskapsgrunnlag, er du stort sett ditt eget når det gjelder feilsøking.

I tillegg var kundene skuffet over mengden funksjoner som var tilgjengelige med rimeligere planer. Bare premiumplaner tilbyr et robust sett med funksjoner.

 • https://www.trustpilot.com/review/strikingly.com

Design & tilpasning

Funksjoner for design av nettsteder inkluderer tilpassbare maler, promoteringsknapper for sosiale medier, superhastighetsopplaster for bilder, lysbildefremvisningsfunksjoner, alt sammen på et automatisk mobiloptimalisert nettsted. For publisering vil du få et gratis underdomenenavn (http://yoursitename.strikingly.com), en unik stil på én side og SEO-funksjoner.

TrekkOversikt
NettstedsmalerÅ velge en mal er så enkelt som å klikke på en knapp hos denne nettstedsbyggeren.

Gratis: Strikingly-siden tilbyr elleve forskjellige nettstedsmaler på de tre planene, og hver og en av dem er ganske slående og godt designet for å publisere et nettsted på nesten kort tid.

Premium: Enda bedre, de påfallende premium-planene tilbyr hundrevis av malerdesigner for nettsteder å velge mellom når du er mer kjent med plattformen og er klar til å oppgradere, eller hvis du ønsker å bygge et unikt nettsted helt fra starten.

Alle maler er mobile responsive og inneholder funksjoner som ‘Klikk for å ringe’ for å gjøre et nettsted veldig vennlig for publikum. Nettsteder er optimalisert for SEO, slik at du enkelt kan legge til metakoder og nøkkelord.

NettstedsbyggergrensesnittUI er der Strikingly skinner! Brukergrensesnittet er så enkelt og intuitivt at alle som har lært å lese kan sette sammen et friskt nettsted ved å bare velge og klikke på valgene sine og deretter legge til det personaliserte innholdet.

Grensesnittet lar deg til og med se noen nøyaktig hvordan nettstedet ditt vil se ut på datamaskiner og mobile enheter med noen raske klikk. Hvis du noen gang har brukt tid på å bygge et nettsted på en annen måte, inkludert andre relativt brukervennlige plattformer som Googles Blogger, vil du sette pris på Slående og det enkle brukergrensesnittet.

Alternativer for tilpasning av sidestilNår det gjelder sidestiler, er påfallende nettstedbygger noe begrenset. De eneste virkelige generelle endringene som er tilgjengelige er mellom lyse, mørke eller forskjellige farger. Det er mange vennlige og profesjonelle skrifter tilgjengelig for å endre utseendet på sidene dine. Variasjoner i funksjonsdelen lar deg redigere tekst, men ikke flytte den eller endre fargen. På samme måte er det enkelt å endre bilder, men du kan ikke endre størrelse på dem eller flytte dem til et annet område. Både tekst og bilder er satt i malen, og ingen av dem kan flyttes, i motsetning til mange andre plattformer som tilbyr bedre tilpasning.
NettstedsnavigeringPåfallende er en mye annen type nettsteder enn mange av oss er vant til. Formatet er en langformet, enkelt rullende side. For å finne det du trenger, blar du bare ned til du finner det i delen der den ligger. Det er prikker til venstre som du kan sveve over og klikke for å komme til hver seksjon på en PC eller nettbrett; på en smarttelefon er det en menyseksjon til venstre som du kan bruke som et alternativ til å rulle hele veien. Selv om dette vil fungere ganske bra for noen mindre selskaper og mange enkeltpersoner, er det begrensende for større bedrifter. Det ville ikke være morsomt å søke etter informasjon på tilsynelatende uendelig rulle sider.
FilbehandlingÅ endre eller legge til innhold til et påfallende nettsted er ganske enkelt. Du kan enkelt endre teksten eller bildene i noen av seksjonene dine så raskt du valgte det opprinnelige innholdet. Du kan også legge til blogginnlegg og annet innhold like raskt.
Bilder og gallerierÅ legge til bilder og gallerier er enkelt, og nettstedet gjør til og med lysbildefremvisning enkle å installere og implementere, selv om de er begrenset til et enkelt format. Enda mer er det å legge videoer til nettstedet like enkelt som å laste dem opp til nettstedet og klikke for å legge dem til en seksjon.
Mobil nettstedbyggingHer er et annet område hvor slående lyser! De fleste nettstedplattformer og nettstedbyggere krever en PC for å konfigurere og publisere.

Påfallende nettsteder er så enkle og intuitive; kan du velge og velge dine stiler og maler, laste opp noen bilder og legge til litt tekst før du trykker på publisere og kan dele av det ferske og kule nettstedet du opprettet selv.

Social Sharing IntegrationSosiale delingsknapper legges til på treffende nettsteder ved hjelp av app store, som lar deg ha en sosial feed på nettstedet ditt. Legg til sosiale mediekontoer, så kan du også skrive foretrukne tweets for folk å dele om blogginnlegg og innhold.
DesigntjenesterSiden det ikke er nevnt noen designtjenester på nettstedet, tror jeg ikke de blir tilbudt, selv om dette absolutt er noe brukerne bør kontakte Strikingly-teamet for å få veiledning og mulig hjelp.

Noen av elementene du kan legge til på nettstedet ditt inkluderer kart, videoer, kontaktskjemaer og PayPal-knapper. Disse kan løse noen, eller alle, designbehovene dine.

Funksjoner & Verktøy

TrekkOversikt
SetupEnklere enn noe nettsted du noen gang har designet (eller forsøkt å lage.)
WebdesignDesign er begrenset til malene som blir tilbudt, og justeringene du kan lage dem. For eksempel kan du velge en mal og endre dens “stil”, men disse endringene innebærer vanligvis bare endringer i farger og skrifter. Elementene er låst på plass i sideoppsettene, så det er ikke mulig.
Tilpasset domenenavnTilpassede domener er begge tilgjengelige og inkludert i premiumplanene. Hvis du allerede har et domene, kan du overføre det, eller du kan kjøpe et fra dashbordet på nettstedet.
NavigasjonsdybdeVed første øyekast ser det ut til å være et problem for Slående. Imidlertid er det mulig å opprette flere sider ved å koble påfallende nettsteder til hverandre. e
Widgets og apperApper og widgets for nettstedet er relativt begrenset. Du vil ikke finne hundrevis av plug-in-stil-apper som du vil med WordPress.
inntjeningsFor øyeblikket er de eneste inntektsgenereringsalternativene som er tilgjengelige for brukere av påfallende nettsteder, å koble til tilknyttede selskaper i blogginnholdet.
BesøkerstatistikkDet ser ikke ut til at det finnes noen intern applikasjon for å spore besøkende gjennom en tredjepartsapplikasjon som enkelt håndterer dette.
Foto, video og lydDen påfallende nettstedbyggeren gjør det enkelt å laste opp og legge til bilder og video til nettsteder. Som de fleste ting på plattformen, vil et enkelt klikk eller to håndtere det.
bloggenEn blogg-app er tilgjengelig for å legge til alle deler av et påfallende nettsted. Når blogg-appen er lagt til, er det ekstremt enkelt å legge til innhold i bloggen.
Google KartEt enkelt klikk på noen få knapper, og Voila! Google Maps er innebygd på Strikingly-siden.
HTML EditorMed denne appen kan kopiering og liming av HTML-kode legge til unike elementer til et påfallende nettsted.
Integrering av sosiale medierIntegrering av Facebook, Twitter og Pinterest er en enkelt-klikk prosess, og lar enkel sosial deling.
Skjemaer og undersøkelserIntegrerende skjemaer og undersøkelser er tilgjengelige, selv om tilpasningen av disse skjemaene er begrenset.
OppbevaringsplassLagringsplass avhenger av den valgte pakken; gratisplanen kommer med 5 GB, den begrensede planen med 50 GB, og Pro-planen har ubegrenset båndbredde.
Nyhetsbrev VerktøyIntegrer en MailChimp-konto og send ut nyhetsbrev til alle dine kunder og potensielle kunder.
ForumKlipp ut og lim inn forumkode for å bygge en følelse av fellesskap på nettstedet ditt Slående.
E-handel / nettbutikkTillater påfallende integrering av Simple Store slik at eiere av nettsteder kan delta i e-handel på nettstedene sine.
Gateway IntegrationTypeform er Strikinglys valg for å hjelpe med gateway-integrasjon, med dra og slipp-grensesnitt og intuitivt naturlige kreasjoner.
SEO-vennligNår du legger til nøkkelord og metakoder til et fantastisk nettsted, blir det naturlig med SEO, noe som gjør at de raskt øker i SERPene.
Begrenset tilgang til nettstedet (passordbeskyttelse)Med en Pro-konto er det mulig å opprette et passordbeskyttet nettsted for private grupper eller medlemssider.
Google® AnalyticsÅ legge til Google® Analytics gjør det mulig å gjennomgå besøkende og deres statistikk. Hvor kommer de besøkende fra, og hvor lenge blir de? GA er tilgjengelig for blogginnlegg for Limited og Pro Plans
NettsikkerhetSecure Socket Layer (SSL) er standardteknologi for sikkerhet på nettet, det etablerer krypterte koblinger mellom servere og nettleser<
Flere språk Mobiloptimalisering CDN-teknologi:Google Translate vil håndtere flere språk; Du kan også bruke flere sider, eller ganske enkelt legge inn begge språkene i tekstboksene.

planer & Priser

Tilbyr treffende tre forskjellige prispakker; Gratis, med en 5 GB båndbreddegrense og et påfallende underdomen, Begrenset med 50 GB og Pro med ubegrenset båndbredde.

Gratis Påfallende planer får ikke sine tilpassede nettadresser; de kommer med et slående subdomene. Bli med gratisplanen med noen få klikk og en e-post til registrering.

Begrenset planene er ofte dekkende for små bedrifter. Denne planen koster $ 8 måneder og blir fakturert årlig, så kostnaden på forhånd er $ 96. For 96 dollar vil planteieren få en månedlig båndbredde på 50 GB og et gratis URL-domenenavn. Og matchende e-post, sammen med full bruk av alle verktøyene på den påfallende nettstedbyggeren.

Pro pakken er $ 16 måneder, faktureres også årlig, for en forhåndskostnad på $ 192. Med ubegrenset båndbredde, gratis tilpasset e-post og domene, mobile handlingsknapper (klikk for å ringe!), HTML, CSS og Javascript tilgjengelig, ingen annonser og alternativer for forbedret bilderedigering og passordbeskyttelse på nettstedet.

Den gratis planen tilbyr 5 GB plass, og PRO-planen tillater ubegrenset båndbredde sammen med e-post og en gratis domenenavnsregistrering. Strikingly-plattformen gjør det mulig for nettstedet å vokse og skalere etter behov til et mye større og mer dynamisk nettsted ved å tilpasse med HTML, Javascript og CSS.

Begge de betalte versjonene kommer med en 14-dagers prøveperiode; det vil si at du betaler og deretter har 14 dager til å sjekke ut de betalte pakkene uten å være ute i penger hvis du bestemmer deg for at du hater det.

For sammenligningens skyld tilbyr lignende nettsteder premiumplaner for litt mer og litt mindre. Wix tilbyr sin premiumplan som starter på $ 4,45, og Weebly-nettsteder er $ 3,29 per måned for en to-års kontrakt. Squarespace tilbyr premium planer for $ 8, og LightCMS begynner på $ 19.

Påfallende tilbyr fordeler i form av gratis nettsteder for engasjement og følging av sosiale medier, eller hjelper dem å legge til fans og følgere.

Kundeservice

Det finnes en omfattende hjelpeseksjon og vanlige spørsmål på nettstedet; det er også et kunnskapsbaseområde med ytterligere hjelp for spesifikke områder som brukere kan søke etter deres spesielle behov. Fra weboppretting, design og formatering og tekniske problemer, kan svarene på de fleste spørsmål finnes på nettstedet Strikingly.

Det er også en blogg som tar for seg mange av de nyeste funksjonene og hjelper deg med eventuelle tilbakevendende spørsmål eller problemer.

Du kan også sende e-post til Strikingly-supportteamet via meldingsboksen på nettstedet deres; den lover et svar på e-posten din innen 24 timer og lar deg skjermbilde hva som skjer for å gi dem en bedre ide om hvordan de kan hjelpe. Ingen chatfunksjon eller telefonnummer er synlig noe sted på nettstedet.

Brukervennlighet

Som nevnt tidligere, bruker Strikingly den enkleste måten å bygge et nettsted som det er. Rett og raskt klikk, legger til et par bilder og litt tekst, og det nye nettstedet er ferdig.

Dette er en perfekt plattform for nybegynnere, som vil kunne bruke nettstedbyggeren enkelt for å lage noe fantastisk uten kunnskap om programmering og koding. Avanserte brukere kan synes nettstedet er litt forenklet og mangler tilpasnings- og kontrollalternativer.

Strikingly har en ett-klikk-funksjon som gjør det mulig å få tilgang til Linkedin- eller Facebook-sider og trekke data som skal ordnes på et nettsted som du kan omorganisere i begrenset grad. Å legge til fotogallerier og arbeidsporteføljer er enkelt og raskt, raskt, raskt!

Konklusjon

Totalt sett liker vi plattformen Strikingly. Det er en elegant nettstedbygger som er intuitiv og rask å bruke for å lage enkle nettsteder. Nybegynnere går gjennom hele prosessen, med svært lite rom for feil på grunn av de strukturerte malene. Påfallende er ideell for nybegynnere å lage vakre nettsteder, og det er virkelig idiot-bevis.

På den annen side er det skuffende at det ikke er noen dra-og-slipp-funksjon i plattformen, og den eneste tilgjengelige tilpasningen er den som er tillatt av maloppsettet. Det er et begrenset antall maler og e-handelsalternativer, noe som kan frustrere avanserte brukere.

Sammenligne

Slående

90

Wix

96

Weebly

95

Square

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map