Slående anmeldelse 2016


Påfaldende

Besøg webstedet

9,0


AWA-score

Påfaldende

En relativt ny platform Påfaldende er en online webudviklingsapplikation og webstedsbygger, der gør oprettelse af et mobilvenligt websted med en enkelt rulleside tilgængelig for dem uden udviklingserfaring eller viden. Læs vores slående anmeldelse nedenfor.

Oversigt

 • Internet side: www.strikingly.com
 • Hovedkvarter: Sunnyvale, Californien
 • År grundlagt: 2012
 • Kategorier: Webstedsbygger
 • Service: Webdesign Cloud-software, Webhosting
 • Gratis prøveversion: 14 dage

Slående er en frisk og moderne webstedsbygger, der tillader nybegynder tekniske folk at sammensætte slanke internetsider, omend i enkeltsideformat. Tiltrækkende tilbyder brugere mobilvenlige websteder, der er hurtige til at oprette og øjeblikkeligt offentliggøre med sin enkle brugergrænseflade og skabelondesign.

Hvem anbefales slående til?

Slående anbefales stærkt for dem, der leder efter en nem måde at opbygge et slankt websted med en enkelt side uden programmerings- eller webdesignfærdigheder eller viden. Med de mange tilgængelige skabeloner er det muligt at oprette et forretnings- eller personligt websted let. For dem, der bygger deres første websted, er Slående meget simpelt og tillader ikke, at du i vid udstrækning svinger off-kursen.

Tilbyder markant ethvert fokusområde eller specialiteter?

Slående styrke er, at alt på webstedet er ligetil, og brugere kan let forstå instruktionerne og oprette deres websted. Ingen kodnings- eller programmeringsoplevelse er nødvendig for at sammensætte et lynhurtigt sted, der repræsenterer en lille virksomhed eller et individ, komplet med skarpe billeder og vektorikoner og professionelle skrifttyper. Par alt dette med de forudindlæste skabeloner i forskellige stilarter for at opbygge et websted på få minutter. Konceptet er enkelt, og virkeligheden er en perfekt match.

Et andet plus er, at alle de slående temaer er mobilvenlige og vil se godt ud på alle dine enheder.

Hvad er Strikingly’s tekniske specifikationer eller begrænsninger?

På nogle måder overlader nogle ting at ønske. For eksempel er der ingen træk- og slipfunktioner, som lignende webstedsbyggerne tilbyder, og der er begrænset tilpasning tilgængelig. Skabelonerne er mere end enkle retningslinjer med Slående, og det er næsten umuligt at tilsidesætte dem for at ændre størrelser på billeder eller ændre, hvor teksten går. Ligeledes er det en udfordring at skifte fra et tema til et andet; snarere er du nødt til at starte forfra.

En anden begrænsning, som slående har, er manglende evne til at håndtere e-handel i nogen grad. Der er en “simpel butik” -funktion og muligheden for at integrere en PayPal-knap, men det handler om det.

Tilbyder markant tilstrækkelig skalerbarhed og plads til at vokse?

Påfallende har en gratis plan, der er egnet til små steder, der ikke har brug for meget båndbredde eller tilpasning, men den tilbyder også opgraderinger til større websteder. Pro-planen består af ubegrænset båndbredde, tre pro-steder og ubegrænset gratis websteder sammen med brugerdefinerede webadresser og indlejrede HTML- og brugerdefinerede kodeevner.

Hvad er pengene tilbage garantipolitik?

Politikken giver dig mulighed for at prøvekøre en af ​​premiumplanerne i 14 dage. Derudover kan du bruge den gratis plan, så længe du vil blive fortrolig med platformen. Når du er på en betalt plan, er du kun forpligtet til den periode, du har valgt; den følgende måned på en måned til måned-aftale eller det næste år på en årlig kontrakt.

Hvad er deres omdømme?

En hurtig kontrol af webets tjenester for omdømmekontrol viser, at Slående har et godt omdømme blandt brugere og offentligheden. MyWot siger, at det er sikkert for børn og er pålideligt, og VirusTotal og Googles sikre browsinganalyse siger begge, at webstedet er fri for vira.

Hvorfor vælge Slående webstedsbygger?

Selvom Strikingly er begrænset i dens tilpasningsmuligheder, især i sin gratis plan, tilbyder det en fremragende værdi for mindre virksomhedsejere og enkeltpersoner med behov for at opbygge en online tilstedeværelse. Påfaldende er det konstant at tilføje yderligere skabeloner og funktionalitet til sit websted, der gør det stadig lettere at oprette et websted, der vil vokse med dig eller din virksomhed.

Nøglefunktioner

Erhvervseksperter dom på strejkende

Webstedsbygger Eksperterne ser ud til at placere slående lige midt i webstedets builder-pakke. Det har bestemt noget at tilbyde det rigtige publikum, men det kommer ikke med en bred vifte af robuste værktøjer og funktioner som mange andre muligheder på markedet. Måske er det vigtigst, at det er slående højest når det kommer til brugeroplevelse. De, der leder efter et program, der er enkelt og let at bruge, vil hurtigt tage til Slående. Imidlertid kan personer med mere designerfaring og høje forventninger blive skuffede over bygherrens begrænsninger.

Det faktum, at det kun opretter websteder på én side, kan være en ulempe for nogle, men det taler til programmets enkelhed. Grundlæggende har Strikingly ikke modtaget højere score fra eksperter, fordi der er andre muligheder, der også tilbyder en lige så brugervenlig grænseflade og inkluderer flere funktioner. Slående er en solid mulighed, men ikke nødvendigvis den bedste.

 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/strikingly
 • http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2496919,00.asp
 • http://superbwebsitebuilders.com/strikingly-review/
 • 20. april 2016

Positive forbrugervurderinger og vidnesbyrd om slående

Den gode nyhed er, at Slående tilbyder en ekstremt enkel og brugervenlig webstedsbygger. Du kan se en forhåndsvisning af hele websteder, der er bygget ved hjælp af deres skabeloner og få en reel fornemmelse af dit eget websteds potentiale. Ved hjælp af slående kan du bygge et websted på mindre end en time. Det er så let at bruge. Desuden vil mere erfarne kodere nyde adgang til HTML- og CSS-redaktører.

Kunder nyder også programmets fleksibilitet. Du kan nemt tilføje en blog og / eller omdanne dit websted til en eCommerce-butik. Selvom Strikingly ikke er beregnet til at støtte store virksomheder, giver det dig mulighed for at udvide dit websted og appellere til et bredere publikum. Mere end noget andet beskrives programmet som enkelt, hvilket oversættes til stort for begyndere.

 • https://www.trustpilot.com/review/strikingly.com

Negative forbrugeranmeldelser og klager på påfallende

De fleste af de negative klager mod Slående har at gøre med kvaliteten af ​​kundeservice og overkommelige priser. Det er almindeligt og måske endda rimeligt, at en webstedsbygger har nogle få negative anmeldelser, der vedrører kundeservice. Jeg var dog overrasket over at se, hvor begrænsede kunder der er, når det kommer til at kontakte support. Grundlæggende kan du kun sende en e-mail og håbe på et hurtigt svar. Påfallende tilbyder ikke engang et telefonnummer, der skal ringes op, for ikke at sige en live chat-funktion. Mens der er en videnbase, er du stort set din egen, når det kommer til fejlfinding.

Derudover var kunderne skuffede over mængden af ​​tilgængelige funktioner med mere overkommelige planer. Kun premium-planer tilbyder et robust sæt funktioner.

 • https://www.trustpilot.com/review/strikingly.com

Design & Tilpasning

Funktioner på webstedsdesign inkluderer skræddersyede skabeloner, promoveringsknapper på sociale medier, superhurtig uploader til fotos, lysbilledshowfunktioner, alt sammen på et automatisk mobiloptimeret websted. Ved offentliggørelse får du et gratis underdomænenavn (http://yoursitename.strikingly.com), en unik stil på én side og SEO-muligheder.

FeatureOversigt
WebstedsskabelonerAt vælge en skabelon er så simpelt som et klik på en knap med denne webstedsbygger.

Gratis: Webstedet Strikingly tilbyder elleve forskellige webstedsskabeloner til de tre planer, og hver enkelt af dem er ret slående og godt designet til at offentliggøre et websted på næsten ingen tid.

Premium: Endnu bedre tilbyder de markante premium-planer hundreder af webstedsskabelon-design at vælge imellem, når du er mere fortrolig med platformen og klar til at opgradere, eller hvis du ønsker at opbygge et unikt websted helt fra begyndelsen.

Alle skabeloner er mobile responsive og inkluderer funktioner som ‘Klik for at ringe’ for at gøre et websted meget venligt for sit publikum. Websteder er optimeret til SEO, hvilket gør det nemt at tilføje metakoder og nøgleord.

WebstedsbyggergrænsefladeUI er, hvor slående lyser! Brugergrænsefladen er så enkel og intuitiv, at enhver, der har lært at læse, kan sammensætte et nyt udseende site ved blot at vælge og klikke på deres valg og derefter tilføje deres personlige indhold.

Grænsefladen giver dig endda mulighed for at se nøjagtigt, hvordan dit websted ser ud på computere og mobile enheder med et par hurtige klik. Hvis du nogensinde har brugt tid på at opbygge et websted på en anden måde, inklusive andre relativt brugervenlige platforme som Googles Blogger, vil du sætte pris på Slående og dens enkle brugergrænseflade.

Indstillinger for tilpasning af sidestilNår det kommer til sidestilarter, er slående webstedsbygger noget begrænset. De eneste reelle samlede tilgængelige ændringer er mellem lyse, mørke eller forskellige farver. Der er masser af venlige og professionelle skrifttyper til rådighed for at ændre udseendet på dine sider. Variationer i funktionsafsnittet giver dig mulighed for at redigere tekst, men ikke flytte den eller ændre farven; Ligeledes er det nemt at ændre billeder, men du kan ikke ændre størrelse på dem eller flytte dem til et andet område. Både tekst og billeder er indstillet i skabelonen, og ingen af ​​dem kan flyttes i modsætning til mange andre platforme, der tilbyder bedre tilpasning.
WebstedsnavigationPåfallende er en meget anden type websted, end mange af os er vant til. Formatet er en lang-formet, enkelt rullende side. For at finde det, du har brug for, skal du bare rulle ned, indtil du finder det i det afsnit, hvor det er placeret. Der er prikker til venstre, som du kan svæve over og klikke for at komme til hvert afsnit på en pc eller tablet; på en smartphone er der et menusektion til venstre, som du kan bruge som et alternativ til at rulle hele vejen. Selvom dette vil fungere ganske godt for nogle mindre virksomheder og mange enkeltpersoner, er det begrænsende for større virksomheder. Det ville ikke være sjovt at søge efter information på tilsyneladende uendeligt rulle sider.
IndholdsstyringÆndring eller tilføjelse af indhold til et slående websted er ret ligetil. Du kan let ændre teksten eller billederne i et hvilket som helst af dine sektioner, så hurtigt som du valgte dit oprindelige indhold. Du kan også tilføje blogindlæg og andet indhold lige så hurtigt.
Fotos og GallerierTilføjelse af billeder og gallerier er enkelt, og webstedet gør endda lysbilledshows nemme at opsætte og implementere, skønt de er begrænset til et enkelt format. Endnu mere er det at tilføje videoer til webstedet så let som at uploade dem til webstedet og klikke for at tilføje dem til et afsnit.
Mobil webstedsbygningHer er et andet område, hvor slående lyser! De fleste webstedsplatforme og webstedsbyggere kræver en pc til opsætning og offentliggørelse.

Påfaldende websteder er så nemme og intuitive; du kan vælge og vælge dine stilarter og skabeloner, uploade nogle billeder og tilføje en smule tekst, før du rammer publicere og kan dele din friske og seje webside, som du selv oprettede.

Social deling integrationSociale delingsknapper føjes til markante sider ved hjælp af app store, som giver dig mulighed for at have et socialt feed på dit websted. Tilføj dine sociale mediekonti, og du kan også skrive foretrukne tweets, som folk kan dele om dine blogindlæg og indhold.
DesigntjenesterDa der ikke er nogen omtale af designtjenester på webstedet, tror jeg ikke, de tilbydes, skønt dette bestemt er noget, som brugerne skal kontakte Strikingly-teamet om vejledning og mulig hjælp.

Nogle af de elementer, du kan tilføje til dit websted, inkluderer kort, videoer, kontaktformularer og PayPal-knapper. Disse kan løse nogle af eller alle dine designbehov.

Funktioner & Værktøj

FeatureOversigt
OpsætningNemmere end noget websted, du nogensinde har designet (eller forsøgt at oprette.)
WebdesignDesign er begrænset til de skabeloner, der tilbydes, og de justeringer, du kan lave dem. For eksempel kan du vælge en skabelon og ændre dens “stil”, men disse ændringer involverer typisk kun ændringer i farver og skrifttyper. Elementer er låst på plads i sidelayouterne, så det er ikke muligt.
Brugerdefineret domænenavnTilpassede domæner er begge tilgængelige og inkluderet i præmieplanerne. Hvis du allerede har et domæne, kan du overføre det, eller du kan købe et fra webstedets instrumentbræt.
NavigationsdybdeVed første øjekast ser det ud til at være et problem for Slående. Det er dog muligt at oprette flere sidesider ved at linke markante sider til hinanden. e
Widgets og appsApps og widgets til webstedet er relativt begrænset. Du vil ikke finde hundredvis af plug-in-stil-apps, som du vil med WordPress.
monetariseringI øjeblikket er de eneste indtægtsindstillinger, der er tilgængelige for brugere af slående websteder, at linke til tilknyttede virksomheder i dit blogindhold.
Besøgende statistikDer ser ud til, at der ikke findes nogen intern applikation til sporing af besøgende gennem en tredjepartsapplikation, der let håndterer dette.
Foto, video og lydDen slående webstedsbygger gør det nemt at uploade og tilføje billeder og video til sider. Som de fleste ting på platformen, håndterer et enkelt klik eller to det.
BlogEn blog-app er tilgængelig til tilføjelse til alle sektioner på et slående websted. Når blog-appen er tilføjet, er det ekstremt let at tilføje indhold til bloggen.
Google kortEt enkelt klik på et par knapper, og Voila! Google Maps er indlejret på det slående websted.
HTML EditorMed denne app kan kopiering og indsættelse af HTML-kode tilføje unikke elementer til et slående websted.
Integration af sociale medierIntegrering af Facebook, Twitter og Pinterest er en enkelt-klik-proces og tillader enkel social deling.
Formularer og undersøgelserIntegrering af formularer og undersøgelser er tilgængelige, skønt tilpasningen af ​​disse formularer er begrænset.
LagerpladsOpbevaringsplads afhænger af den valgte pakke; den gratis plan leveres med 5 GB, den begrænsede plan med 50 GB, og Pro-planen indeholder ubegrænset båndbredde.
Nyhedsbrev VærktøjIntegrer en MailChimp-konto og send nyhedsbreve til alle dine kunder og kundeemner.
ForumKlip og indsæt forumkode for at opbygge en følelse af fællesskab på dit markant sted.
E-handel / online butikTillader slående integration af Simple Store, så webstedsejere kan deltage i e-handel på deres websteder.
Gateway-integrationTypeform er Strikinglys valg til at hjælpe med gateway-integration, med træk og slip-interface og intuitivt naturlige kreationer.
SEO venligTilføjelse af nøgleord og metatags til et vidunderligt websted føjer til dets naturlige SEO, hvilket gør det hurtigt at hæve i SERP’erne.
Webstedsbegrænset adgang (adgangskodebeskyttelse)Med en Pro-konto er det muligt at oprette et kodeordbeskyttet sted til private grupper eller medlemswebsteder.
Google® AnalyticsTilføjelse af Google® Analytics giver mulighed for gennemgang af besøgende og deres statistik. Hvor kommer besøgende fra, og hvor længe forbliver de? GA er tilgængelig for blogindlæg til begrænsede og proplaner
HjemmesikkerhedSecure Socket Layer (SSL) er standardteknologi til sikkerhed online, det opretter krypterede links mellem servere og browser<
Flere sprog Mobiloptimering CDN-teknologi:Google Translate håndterer flere sprog; Du kan også bruge flere sider eller blot indtaste begge sprog i dine tekstbokse.

Planer & Prisfastsættelse

Påfallende tilbyder tre forskellige prispakker; Gratis, med en 5 GB båndbredde og en markant underdomæne, Begrænset med 50 GB og Pro med ubegrænset båndbredde.

Gratis På markant vis får planerne ikke deres brugerdefinerede websteds-URL’er; de kommer med et markant underdomæne. Deltag i den gratis plan med et par klik og en e-mail til tilmelding.

Limited planer er ofte tilstrækkelige for små virksomheder. Denne plan koster $ 8 måneder og faktureres årligt, så omkostningerne på forhånd er $ 96. For $ 96 vil planeejeren få en månedlig båndbredde på 50 GB og et gratis URL-domænenavn. Og matchende e-mail sammen med fuld brug af alle værktøjer på den Slående webstedsbygger.

Pro pakken er $ 16 måneder, faktureres også årligt for en forhåndsomkostning på $ 192. Med ubegrænset båndbredde, en gratis brugerdefineret e-mail og domæne, mobile handlingsknapper (klik for at ringe til!), HTML, CSS og Javascript til rådighed, ingen annoncer og muligheder for forbedret billedredigering og adgangskodebeskyttelse på webstedet.

Den gratis plan tilbyder 5 GB plads, og PRO-planen tillader ubegrænset båndbredde sammen med e-mail og en gratis domænenavnsregistrering. Den markante platform gør det muligt for webstedet at vokse og skalere efter behov til et meget større og mere dynamisk sted ved at tilpasse med HTML, Javascript og CSS.

Begge de betalte versioner leveres med en 14-dages prøveperiode; det vil sige, du betaler og har derefter 14 dage til at tjekke de betalte pakker uden at være ude af penge, hvis du beslutter at du hader det.

Til sammenligning skyld tilbyder lignende websteder premium-planer for lidt mere og lidt mindre. Wix tilbyder deres præmieplan, der starter ved $ 4,45, og Weebly-websteder er $ 3,29 månedligt for en to-årig kontrakt. Squarespace tilbyder premium-planer for $ 8, og LightCMS begynder ved $ 19.

Påfallende tilbyder frynsegoder i form af gratis sider til engagement i sociale medier og efterfølgende, eller hjælpe dem med at tilføje fans og tilhængere.

Kunde support

Der er et omfattende hjælpesnit og ofte stillede spørgsmål på hjemmesiden; der er også et vidensbaseret område med yderligere hjælp til specifikke områder, som brugerne kan søge efter deres særlige behov. Fra weboprettelse, design og formatering og tekniske problemer kan svarene på de fleste spørgsmål findes på webstedet Slående.

Der er også en blog, der adresserer mange af de nyeste funktioner og hjælper med eventuelle tilbagevendende spørgsmål eller problemer.

Du kan også sende e-mail til det markante supportteam via meddelelsesfeltet på deres websted; det lover et svar på din e-mail inden for 24 timer og giver dig mulighed for at screenshot, hvad der sker, for at give dem en bedre idé om, hvordan de kan hjælpe. Ingen chatfunktioner eller telefonnummer er synlige overalt på hjemmesiden.

Brugervenlighed

Som bemærket tidligere handler brugen af ​​Slående om den nemmeste måde at oprette et websted, der findes. Lige og hurtige klik, tilføj et par billeder og noget tekst, og det nye sted er færdig.

Dette er en perfekt platform for begyndere, der let kan bruge webstedsbyggeren til at skabe noget forbløffende uden programmering og kodning af viden. Avancerede brugere kan finde webstedet lidt forenklet og manglende tilpasnings- og kontrolmuligheder.

Påfaldende har en funktion med et enkelt klik, der giver den adgang til Linkedin- eller Facebook-sider og trækker data, der skal arrangeres på et websted, som du kan omarrangere i begrænset omfang. Tilføjelse af fotogallerier og arbejdsporteføljer er ligetil og hurtig, hurtig, hurtig!

Konklusion

Alt i alt kan vi lide Strikingly-platformen. Det er en slank webstedsbygger, der er intuitiv og hurtig at bruge til at oprette enkle websteder. Begyndere gennemgås hele processen med meget lidt plads til fejl på grund af de strukturerede skabeloner. Slående er ideel for begyndere at oprette smukke websteder, og det er virkelig idiot-bevis.

På den anden side er det skuffende, at der ikke er nogen træk-og-slip-funktion i platformen, og den eneste tilgængelige tilpasning er den, der er tilladt af skabelonopsætningen. Der er et begrænset antal skabeloner og e-handelsindstillinger, som kan frustrere avancerede brugere.

Sammenligne

Påfaldende

90

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map