SiteGround gjennomgang 2016


Siteground

Besøk nettsiden

95


AWA-poengsum

Siteground

SiteGround er et av de beste webhotellbedriftene i verden for øyeblikket, og tilbyr sikre og innovative løsninger for forretnings- og personlige brukere i alle størrelser. De har webhotellplattform som gjør tjenestene deres effektive for små og mellomstore bedrifter. SiteGround er et utmerket vertsvalg for deg hvis du er en utvikler, en webside eier eller hvis du driver e-handelsvirksomhet. Les vår gjennomgang av SiteGround-verten nedenfor.

Pros

 • Gratis migrering av nettsteder
 • Enkel og rask konfigurering
 • Daglig sikkerhetskopi
 • 99,9% oppetidsgaranti

Ulemper

 • Prisplaner basert på capser i stedet for funksjoner
 • Diskplassbegrensning på tvers av delte planer

Oversikt

 • nettside: www.siteground.com
 • Hovedkvarter: Sofia, Bulgaria
 • År grunnlagt: 2004
 • ansatte: 280
 • Domener vert: 450000+
 • kategorier: Webhotell
 • tjenester: Delt hosting, netthosting, dedikerte servere, WordPress Managed Hosting
 • Pengene tilbake-garanti: 30 dager

Tjenestene de tilbyr, gjør SiteGround til en ideell løsning for alle som bruker kreative plattformer som Drupal, WordPress, Magento og Joomla. Gjennom deres hostingplaner kan du komfortabelt støtte små, mellomstore og store bedrifter på nettet.

En av grunnene til at tjenestene deres skiller seg ut er fordi de tilbyr noen av de høyeste hostinghastighetene på internett, deres oppetid er imponerende, og for de rimelige prisene kan du også glede deg over pålitelig kundeservice.

Selskapet ble etablert i 2004, og har siden den gang vokst til å støtte mer enn 500 000 domener. De har delte og dedikerte servere, VPS-hosting og så mange andre hostingplattformer, som alle er strategisk plassert i hele Europa, USA og Singapore, noe som gir dem tilgang til alle de store markedene og tilbyr relevante tjenester der det er behov.

Kanskje en av hovedårsakene til at de kan holde seg i konkurransen, kommer ned på det faktum at de har noen av de beste oppetidene i markedet (99,9%) så langt. Dette er et viktig poeng, med tanke på at driftstider har en måte å sende bort kunder, og for e-handelsbedrifter betyr dette mye tap i inntekter og sannsynligvis tap av kunder til konkurransen.

Andre enn disse funksjonene kan de også skryte av utrolige priser for hostingplanene sine, som er altomfattende, er veldig fleksible, raske, skalerbare og sikre. For utviklere gjør det ikke bare arbeidet ditt enklere, men det gjør det også raskere.

Når det gjelder konkurransen, vil du betale litt mer enn de gjennomsnittlige hosting-tjenestene der ute når du bruker SiteGround. Men igjen, resten er ikke i stand til å garantere eller tilby deg den robuste sikkerheten, kundeservicene og opplæringsprogrammene som gjør dette til en av de beste tekniske plattformene så langt, selv om du ikke har erfaring med programmering.

Nøkkelegenskaper

 • 24/7 support
 • Gratis domenenavn
 • Forbedret kontrollpanel
 • Leech Protection
 • CloudFlare-integrasjon
 • Netthandel
 • Over 60 gratis WordPress-temaer
 • Automatisk plugin-oppdatering
 • Veiviser for nettsteder
 • Komplette nettstedets sikkerhetsverktøy
 • Støtter hundrevis av Open Source-applikasjoner
 • SiteGround Supercacher-verktøy

Hurtigkoblinger

Industrieksperter dom på SiteGround

Hosting Services Hva har ekspertene å si om Siteground? Også de, som kunder, fant kundeservicen feilfri, og trodde at tjenesten var et godt valg for førstegangere, eller små bedrifter som gjør ting selv og kanskje trenger å stille mange spørsmål.

Her var fordelene:

 • De gir utmerket og hjelpsom kundeservice
 • GoGeek-planen for delt hosting eller WordPress-administrert hosting er et solid valg
 • Siteground tilbyr noen gode opplæringsprogrammer og veivisere for å sette opp forskjellige tjenester
 • Integrasjonen med CloudFlare er et pluss
 • Gode ​​tillegg for å overvåke mistenkelig aktivitet og sikkerhetsproblemer

Og deres dårlige poeng?

Dyre priser, tillegg og automatisk fornyelse

Det ser ut til at når det gjelder denne hostingtjenesten, at kundevurderinger og ekspertanmeldelser kommer på nivå. Selv om ekspertene ikke vurderer det like høyt som noen konkurrenters tjenester, synes kunder (for det meste) å være fornøyde – spesielt når det gjelder kundeservice. Bare hold øye med de automatiske fornyelsene og påfør kostnadene.

Positive forbrukeranmeldelser og attester på SiteGround

Kunder av Siteground rapporterer generelt om en positiv opplevelse:

 • Utmerket og rask teknisk support når det trengs
  Live chat-funksjonen deres er praktisk, og viktigst, responsiv, og problemene løses raskt (dvs. i løpet av minutter og ikke timer).
 • Et flott alternativ for WordPress-nettsteder
  Tatt i betraktning at over en fjerdedel av alle nettsteder er utviklet fra WordPress, er dette en god ting!
 • Spesielt GoGeek-pakken deres er bra for å gjøre nettstedene dine raske
  Dette er på grunn av den medfølgende Cloudflare Railgun-støtten, og hurtigbufring av Memcache og Varnish.
 • Noen veldig fornøyde kunder etter bytte fra andre hostingtjenester
  Det ser ut til at andre konkurrenter ikke klarer seg like bra som Siteground!

Negative forbrukeranmeldelser og klager på SiteGround

Det er lite tak fra kunder fra Siteground, selv om de ser ut til å være veldig spesifikke forhold som bare noen kanskje bryr seg om.

 • Mangel på sikkerhet
  Deres WHM og CPanel er ikke SSL-sertifisert.
 • Begrensede sikkerhetskopier
  Sikkerhetskopiering av nettstedet ditt lagres bare i 7 dager, og du må få kundestøtte for å få tilgang til dem for deg, i stedet for å gjøre det selv – pluss at det vil være en kostnad forbundet.
 • Mange kontroller er skjult for kundene
  Du kan ikke gjøre mange av oppgavene for vedlikehold som andre vertsfirmaer kan la deg gjøre med Siteground.
 • Du må be dem om å fikse ting
  For de fleste ønsker de bare at nettstedene deres skal fungere, og ikke kaste feil, og gå tom for ressurser. Selv om det er en uvanlig hendelse, hvis det skjer, må du jage den opp.
 • Noen føler at prisingen er lureri
  Denne plattformen har MYE tilbud som får deg til å registrere deg. Etter at prøveperioden er avsluttet, vil den automatisk fornye abonnementet ditt til den høyere hastigheten, noe som irriterte mer enn noen få kunder.

Pålitelighet & oppetid

Når du vurderer 99,9% oppetidsgaranti, regelmessige sikkerhetskopier daglig til deres sikre servere, CloudFlare CDN, en ubegrenset MySQL lagringsdatabase blant andre funksjoner, er dette den ideelle plattformen for deg. Det er også det faktum at de kjører en utrolig programvare for forebygging av nedetid, som kjører i bakgrunnen, forhindrer serverproblemer og sorterer dem i sanntid uten menneskelig innblanding.

Annet enn det, kjører de også et SuperCacher-system, som er et av de beste hurtigbufringssystemene på markedet så langt, og forbedrer effektiviteten og hastigheten din effektivt. Gjennom dette kan du velge enten dynamisk eller statisk cache, HHVM eller Memcached plattformer for din virksomhet.

Oppetidsgaranti

Takket være sanntidsgjenkjenning av mulige problemer med servere, kan du være sikker på 99,9% server oppetidsgaranti. Dette gjør SiteGround til en av de mest etterspurte plattformene i internettvirksomhetens verden. Det er så mange vertsplattformer som ofte lover deg opptil 100% oppetid, men de fleste av dem kommer ikke under dette løftet. Det tilpassede overvåkingsverktøyet som selskapet kjører automatisk, kan løse opptil 90% av serverproblemene omgående. Dette er en god ting fordi det vil ta de andre leverandørene opptil 20 minutter for dem å reagere på serverproblemer.

SiteGround er en pioner i bransjen, med tanke på at de var den første plattformen som kom med en isolasjonsprotokoll der kontoer som er sårbare er isolert for å hindre dem i å ta ned hele serveren. Dette gjør derfor at deres delte hosting er mye bedre enn de fleste, fordi det er like sikkert som du ville fått med en dedikert hostingplan.

De har også personer som arbeider med å overvåke serverne, vurdere potensielle trusler og svare på dem omgående, sammen med ytterligere inventar investert i å vurdere mulige trusler automatisk. Dette er også en av hovedårsakene til at anmeldelsene deres er imponerende.

Server responsrate

Nesten hvilken som helst nettansvarlig eller eieren av nettstedet der ute vil attestere handlingen som et av de viktigste områdene som de trenger å se nærmere på, er sikkerheten til filene de bruker. Annet enn at de også trenger forsikring om virkelig raske belastningstider. For å fastslå gjennomførbarheten av disse kriteriene, kjører SiteGround vanligvis noen av de fineste plattformene for å sikre at bedriftseiere ikke har noe å bekymre seg for.

De har for tiden noen datasentre i Singapore, Amsterdam og Chicago, IL, som alle kjøres og overvåkes gjennom 1H, for å gjøre det enklere å identifisere problemer og gjøre oppløsningen enda raskere. 1H er kjent for hastigheten de identifiserer problemer, og isolerer kontoer som kan ha blitt kompromittert på en server.

Funksjoner & Verktøy

TrekkOversikt
KontrollpanelSå mye som de tilbyr en ganske grunnleggende cPanel, har noen tilpassede funksjoner blitt bygget inn i den, noe som gjør det mer profesjonelt for deg å bruke. Dette gjør det også enkelt for administrasjon av nettsteder, spesielt for e-handelsnettsteder som også har en faktureringsfunksjon. Det er også noen tilpassede apper som er designet i kontrollpanelet, som gjør det lettere for deg å bruke open source-applikasjoner. Gjennom dette panelet vil du kunne se alle utviklerfunksjonene som er relevante, og overvåke ressursbruken til CPU-en din.
NettstedsbyggerKanskje en av de viktigste tingene du vil legge merke til om SiteGround, er det faktum at du raskt kan bygge nettstedet ditt uten å måtte bekymre deg for noe. Først må du velge hvilken type nettsted du trenger, og deretter bygge den. Via webstedsveiviseren trenger du ikke skrive en eneste kodelinje, men du vil fremdeles kunne få nettstedet ditt i gang. De har også inkludert i utformingen en videoopplæring om hvordan du bruker Webstedsveiviseren til denne oppgaven, som er veldig enkel å følge.
Open-source-apperHvis du velger å bruke SiteGround, står du fritt til å bruke hvilken åpen kildekode-applikasjon som best appellerer til deg. Dette er viktig spesielt når du trenger å komme med intuitive og funksjonelle nettsteder. De forskjellige CMS-plattformene som WordPress og Joomla er enkelt integrert i plattformen, så det vil være veldig enkelt for deg å finne ut hva som fungerer best for deg.
WordPress Site HostingSiden SiteGround allerede installerer WordPress for deg, har du lite arbeid å gjøre. Hvis du har et eksisterende nettsted, vil de raskt flytte det for deg fra den gamle serveren til den nye. De har også mer enn 60 temaer gratis tilgjengelig, som du kan bruke uten å ha en konto hos dem. Andre enn designelementene kan du også dra nytte av den daglige sikkerhetskopieringen, forbedret sikkerhet og automatisk oppdatering av plugins, som gjør nettstedet ditt mer brukervennlig. Du vil legge merke til at de administrerte WordPress-planene omtrent ligner på hva du ville fått med de delte hostingplanene, som du kan registrere deg på en gang og fornye enten årlig, etter to eller tre år, avhengig av planen som passer best for deg.
Bufring av nettstederBufring av nettsteder er viktig i den forstand at den effektivt øker responstiden for nettstedet ditt. De har designet Ir-plugin-en, som skal øke hastigheten på nettstedet ditt så lenge det kjører på WordPress eller Joomla. Alt du trenger å gjøre er å slå på plugin-modulen, slå den på via cPanel, så vil du være god til å gå.
e-handelsløsningDet er så mange støttefunksjoner som er tilgjengelige på plattformen, som gjør det enklere for deg å kjøre eCommerce-nettstedet ditt enkelt. Det spiller ingen rolle hvilken applikasjon du bruker, det være seg Magento eller PrestaShop, alle disse støttes. Det er enda enklere for deg å drive e-handelstjenester siden du kan bruke de forskjellige ikonene som er tilgjengelige, noe som gjør det veldig enkelt for deg å installere alt du ønsker omgående. For de som foretrekker å bruke Magento, gjør dra og slipp-funksjonen arbeidet mye enklere for deg etter hvert, siden du ikke trenger kunnskap om programmering.
Sikkerhetskopi av nettstedetEt av de viktigste områdene der SiteGround kommer godt med, er det faktum at de gir regelmessige sikkerhetskopier på daglig basis. Av denne grunn er det derfor lettere for deg å få gjort så mye, uten å nødvendigvis bekymre deg for hvordan du sikkerhetskopierer systemet ditt. Hvis du er den typen person som sender nye innlegg på nettet annenhver dag, vil denne funksjonen være nyttig for deg i tilfelle nettstedet ditt noen gang blir kompromittert.
SikkerhetsegenskaperDet er ganske mange sikkerhetsfunksjoner som er tilgjengelige med SiteGround, som sikrer deg den beste ytelsen så langt. Hvis du kjører HackAlert, som belastes med $ 1 på månedlig basis, vil du bli varslet om nettstedet eller nettverket ditt er under angrep. Det er også andre funksjoner som beskytter IP-adressen din, og til og med blokkerer andre som er notorisk mistenksomme. Annet enn at de også har denne Leech Protect-funksjonen som beskytter brukere fra å ubevisst vise passordene sine for offentlig tilgang. Som de fleste toppleverandørleverandører der ute, har de også CloudFlare integrert i plattformen sin, noe som forbedrer sikkerheten din og forbedrer ytelsen til nettstedet ditt. SiteGround kjører SiteCheck, som automatisk skanner nettstedet ditt for å finne ut av mistenkelig kode.
TilleggsfunksjonerDet er ganske mange tilleggsprogrammer som også er tilgjengelige for de som bruker denne plattformen. Som administrator må du kunne legge til noen plugins eller andre apper du trenger, som vil forbedre den generelle ytelsen til nettstedet ditt, og gjøre det mer brukervennlig. Du kan enkelt installere Joomla og WordPress verktøysett på alle deres hostingplaner, tilbakestille admin passord om nødvendig, konfigurere SSL og til og med fikse ødelagte tillatelser. Det har ikke noe å si om du er en utvikler, eller om du ikke har noen erfaring med design, du vil helt sikkert glede deg over å bruke SiteGround.

planer & Priser

Uavhengig av dine behov angående hosting, kan du være trygg på at SiteGround har nok til å få deg dekket. Hver av hostingplanene de har, har viktige funksjoner som appinstallasjoner, nettstedoverføringsevne, MySQL-databaser og så videre. Imidlertid, hvis du trenger mer enn de grunnleggende funksjonene, spesielt for større bedrifter, er det så mye mer du kan få hvis du betaler mer.

Du kan velge planen som passer deg, avhengig av antall treff nettstedkommandoene dine hver måned. Du kan starte med StartUp-planen, og med tiden forhåndsvise til GrowBig eller GoGeek-plan når virksomheten utvides eller får trafikk. Planene deres starter fra så lite som $ 3,95 per måned, mens GoGeek-planen koster $ 14,95 hver måned.

Å bruke SiteGround handler om verdi for pengene. Det spiller ingen rolle hvordan du betaler; du blir aldri belastet mer enn du trenger. Hvis du ikke føler deg fornøyd med pengene du betaler, kan du faktisk påberope deg 30-dagers returgaranti og få full refusjon av pengene dine.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. I auctor mauris en urna aliquam fermentum et a lorem. Duis rhoncus ante diam, aliquet lobortis risus porta eu. Quisque tristique ultricies metus, vel viverra ipsum aliquam vel. Aliquam sit amet vestibulum odio. Heltall sit amet ultricies neque.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. I auctor mauris en urna aliquam fermentum et a lorem. Duis rhoncus ante diam, aliquet lobortis risus porta eu. Quisque tristique ultricies metus, vel viverra ipsum aliquam vel. Aliquam sit amet vestibulum odio. Heltall sit amet ultricies neque.

Vertsplan
Funksjoner
Diskplass
båndbredde
Pris
StartUp Shared HostingWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBubegrenset$ 3.95 / måned
StartUp Shared HostingWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBubegrenset$ 3.95 / måned
StartUp Shared HostingWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBubegrenset$ 3.95 / måned
Vertsplan
Funksjoner
Diskplass
båndbredde
Pris
StartUp Shared HostingWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBubegrenset$ 3.95 / måned
StartUp Shared HostingWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBubegrenset$ 3.95 / måned
StartUp Shared HostingWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBubegrenset$ 3.95 / måned
Vertsplan
Funksjoner
Diskplass
båndbredde
Pris
StartUp Shared HostingWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBubegrenset$ 3.95 / måned
StartUp Shared HostingWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBubegrenset$ 3.95 / måned
StartUp Shared HostingWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBubegrenset$ 3.95 / måned
Vertsplan
Funksjoner
Diskplass
båndbredde
Pris
StartUp Shared HostingWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBubegrenset$ 3.95 / måned
StartUp Shared HostingWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBubegrenset$ 3.95 / måned
StartUp Shared HostingWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBubegrenset$ 3.95 / måned

Kundeservice

Et av kjerneområdene der selskapet legger mange vekt på, er behovet for å sørge for at klientene blir servert med anerkjent flid. Skulle du ha noe problem, ta gjerne kontakt med selskapet gjennom plattformene som er tilgjengelige; live chat, telefon eller billettering.

De har også en online database (FAQ-side) der du kan få svar på så mange av spørsmålene dine uten nødvendigvis å få hjelp fra en assistent på slutten. Annet enn at de også har interaktive opplæringsprogrammer du kan bruke til å hjelpe deg med å finne veien til plattformen, noe som gjør det enklere for deg å ordne opp problemene dine. Noe av det beste med tjenesten deres er det faktum at kundeserviceteamet er tilgjengelig hele døgnet rundt.

Brukervennlighet

En av hovedårsakene til at SiteGround fremdeles klarer å stå høyt etter alle disse årene, er fordi de har designet det på en slik måte at det er så enkelt å bruke. Det spiller ingen rolle hvilken type bruker du er eller ditt erfaringsnivå, det som betyr mest er at du vil kunne finne alt du trenger gjennom cPanel.

Brukergrensesnittet er spesialdesignet for å gjøre arbeidet ditt enklere og tar for seg mye informasjon for nybegynnere som ikke har den mest grunnleggende kunnskapen om hosting. De har også holdt tritt med bransjetrenden der du enkelt kan installere en applikasjon eller opprette din nye webside med et enkelt klikk. Dette sparer deg derfor for mye tid som du ellers ville tapt å prøve å finne veien rundt på plattformen.

Konklusjon

Det spiller ingen rolle hvilken type nettsted du kjører, en ting du trenger å vite er at SiteGround har dekket deg. Det er viktig for deg å vurdere noen av de viktigste områdene der du trenger hjelp, men viktigst av alt, må du innse at så lenge du har nettstedet ditt blir designet og vert på SiteGround, vil du knapt være å bekymre deg for nettstedet ditt.

Sammenligne

Siteground

95

InMotion Hosting

96

iPage

94

Bluehost

92

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map