SiteGround-anmeldelse 2016


Siteground

Besøg webstedet

95


AWA-score

Siteground

SiteGround er en af ​​de bedste webhostingfirmaer i verden i øjeblikket og leverer sikre og innovative løsninger til forretnings- og personlige brugere i alle størrelser. De har webhostingsplatform, der gør deres tjenester effektive for små og mellemstore virksomheder. SiteGround er et fremragende hosting valg for dig, hvis du er en udvikler, en websteejer eller hvis du driver en e-handelsvirksomhed. Læs vores SiteGround-værtsanmeldelse nedenfor.

Fordele

 • Gratis webstedsmigration
 • Nem og hurtig opsætning
 • Daglig sikkerhedskopi
 • 99,9% oppetidsgaranti

Ulemper

 • Prisplaner baseret på kasketter i stedet for funktioner
 • Disk pladsbegrænsning på tværs af delte planer

Oversigt

 • Internet side: www.siteground.com
 • Hovedkvarter: Sofia, Bulgarien
 • År grundlagt: 2004
 • medarbejdere: 280
 • Domæner, der er vært: 450.000+
 • Kategorier: Webhosting
 • Service: Shared Hosting, Cloud Hosting, dedikerede servere, WordPress Managed Hosting
 • Money-back-garanti: 30 dage

De tjenester, de leverer, gør SiteGround til en ideel løsning for alle, der bruger kreative platforme som Drupal, WordPress, Magento og Joomla. Gennem deres hostingplaner kan du komfortabelt støtte små, mellemstore og store virksomheder online.

En af grundene til, at deres tjenester skiller sig ud, er fordi de tilbyder nogle af de højeste hostinghastigheder på internettet, deres oppetid er imponerende, og for deres overkommelige priser kan du også nyde pålidelig kundeservice.

Virksomheden blev grundlagt i 2004, og siden da er det vokset til at støtte mere end 500.000 domæner. De har delte og dedikerede servere, VPS-hosting og så mange andre hostingplatforme, som alle er strategisk placeret i hele Europa, USA og Singapore, hvilket giver dem adgang til alle de store markeder og tilbyder relevante tjenester, hvor det er nødvendigt.

Måske en af ​​hovedårsagerne til, at de kan blive i konkurrencen, kommer ned på det faktum, at de har nogle af de bedste oppetider på markedet (99,9%) indtil videre. Dette er et vigtigt punkt i betragtning af, at driftstider har en måde at sende kunder væk, og for e-handelsvirksomheder betyder dette en masse tab i omsætning og sandsynligvis tab af kunder til din konkurrence.

Bortset fra disse funktioner kan de også prale af utrolige priser for deres hostingplaner, som er altomfattende, er meget fleksible, hurtige, skalerbare og sikre. For udviklere gør det ikke kun dit arbejde lettere, men det gør det også hurtigere.

Med hensyn til konkurrencen betaler du, når du bruger SiteGround, lidt mere end de gennemsnitlige hostingtjenester derude. Men igen er resten ikke i stand til at garantere eller tilbyde dig den robuste sikkerhed, kundeservice og tutorials, der gør dette til en af ​​de bedste tekniske platforme indtil videre, selvom du ikke har nogen erfaring med programmering.

Nøglefunktioner

 • 24/7 support
 • Gratis domænenavn
 • Udvidet kontrolpanel
 • Lejebeskyttelse
 • CloudFlare-integration
 • E-handel løsning
 • Over 60 gratis WordPress-temaer
 • Automatisk plugin-opdatering
 • Webstedsguiden
 • Komplette webstedets sikkerhedsværktøjer
 • Understøtter hundreder af Open Source-applikationer
 • SiteGround Supercacher-værktøj

hurtige links

Industrieksperter-dom på SiteGround

Hosting Services Hvad har eksperterne at sige om Siteground? Også de, som kunder, fandt kundeservicen fejlfri, og mente, at tjenesten var et godt valg for første tidtagere, eller små virksomheder, der laver ting selv og muligvis har brug for at stille mange spørgsmål.

Her var fordelene:

 • De leverer fremragende og hjælpsom kundeservice
 • GoGeek-planen for delt hosting eller WordPress-administreret hosting er et solidt valg
 • Siteground tilbyder nogle gode tutorials og guider til opsætning af forskellige tjenester
 • Integrationen med CloudFlare er et plus
 • Gode ​​tilføjelser til overvågning af mistænkelige aktiviteter og sikkerhedsmæssige problemer

Og deres dårlige punkter?

Dyrt prisfastsættelse, tilføjelser og automatisk fornyelse

I dette tilfælde ser det ud til, at kundevurderinger og ekspertanmeldelser kommer på niveau. Selvom eksperterne ikke vurderer det lige så højt som nogle konkurrenters tjenester, synes kunder (for det meste) at være tilfredse – især når det kommer til kundeservice. Bare hold øje med disse automatiske fornyelser og tilføj omkostninger.

Positive forbrugervurderinger og udtalelser på SiteGround

Kunder af Siteground rapporterer generelt en positiv oplevelse:

 • Fremragende og hurtig teknisk support, når det er nødvendigt
  Deres live chat-funktion er praktisk og vigtigst af alt reagerende, og problemer løses hurtigt (dvs. inden for få minutter og ikke timer).
 • En fantastisk mulighed for WordPress-websteder
  I betragtning af at over en fjerdedel af alle websteder er udviklet fra WordPress, er dette en god ting!
 • Deres GoGeek-pakke er især god til at gøre dine websteder hurtigt
  Dette er på grund af den inkluderede Cloudflare Railgun-understøttelse og Memcache og fernisscache.
 • Nogle meget glade kunder efter at have skiftet fra andre hostingtjenester
  Det ser ud til, at andre konkurrenter ikke går så godt som Siteground!

Negative forbrugeranmeldelser og klager på SiteGround

Der er kun få greb fra Siteground-kunder, selvom de ser ud til at være meget specifikke forhold, som kun nogle måske interesserer sig for.

 • Mangel på sikkerhed
  Deres WHM og CPanel er ikke SSL-certificeret.
 • Begrænset sikkerhedskopi
  Sikkerhedskopier af dit websted gemmes kun i 7 dage, og du bliver nødt til at få kundesupport for at få adgang til dem for dig i stedet for at gøre det selv – plus der vil være en omkostning forbundet.
 • Mange kontroller er skjult for kunderne
  Du kan ikke udføre mange af de opgaver til vedligeholdelse, som andre hostingfirmaer muligvis lader dig gøre med Siteground.
 • Du er nødt til at bede dem om at ordne tingene
  For de fleste ønsker de bare, at deres websteder skal fungere og ikke kaste fejl og løbe tør for ressourcer. Selvom det er en usædvanlig begivenhed, hvis det sker, bliver du nødt til at forfølge det.
 • Nogle føler, at prisfastsættelsen er besværlig
  Denne platform har MANGE tilbud, så du kan tilmelde dig. Når din prøveperiode er udløbet, fornys det automatisk dit abonnement til den højere sats, hvilket irriterede mere end et par kunder.

Pålidelighed & Uptime

Når du overvejer 99,9% oppetidsgaranti, regelmæssige sikkerhedskopieringer dagligt til deres sikre servere, CloudFlare CDN, en ubegrænset MySQL lagringsdatabase blandt andre funktioner, er dette den ideelle platform for dig. Der er også den kendsgerning, at de kører en utrolig nedetidsforebyggende software, der kører i baggrunden, forhindrer serverproblemer og sorterer dem i realtid uden menneskelig indblanding.

Bortset fra det kører de også et SuperCacher-system, som er et af de bedste cachesystemer på markedet indtil videre og forbedrer effektiv din ydelse og hastighed. Gennem dette kan du vælge enten dynamisk eller statisk cache, HHVM eller Memcached platforme til din virksomhed.

Uptime-garanti

Takket være realtidsregistrering af mulige problemer med servere kan du være sikker på 99,9% server oppetidsgaranti. Dette gør SiteGround til en af ​​de mest efterspurgte platforme i en verden af ​​internetforretning. Der er så mange hostingplatforme, som ofte lover dig op til 100% oppetid, men de fleste af dem kommer ikke under dette løfte. Det brugerdefinerede overvågningsværktøj, som virksomheden kører automatisk, kan løse op til 90% af serverproblemerne straks. Dette er en god ting, fordi det vil tage de andre udbydere op til 20 minutter, før de reagerer på serverproblemer.

SiteGround er en pioner i branchen i betragtning af, at de var den første platform, der kom med en isolationsprotokol, hvor konti, der er sårbare, er isoleret for at forhindre dem i at fjerne hele serveren. Dette gør derfor deres delte hosting langt bedre end de fleste, fordi det er så sikkert, som du ville få med en dedikeret hostingplan.

De har også mennesker, hvis arbejde involverer overvågning af serverne, vurdering af potentielle trusler og reagerer hurtigt på dem sammen med yderligere inventar, der investeres i automatisk vurdering af mulige trusler. Dette er også en af ​​hovedårsagerne til, at deres anmeldelser er imponerende.

Server responsrate

Næsten enhver web manager eller webstedsejer derude vil attestere den handling, som et af de vigtigste områder, de har brug for at undersøge, er sikkerheden for de filer, de bruger. Bortset fra at de også har brug for sikkerhed for virkelig hurtige belastningstider. For at konstatere gennemførligheden af ​​disse kriterier kører SiteGround typisk nogle af de fineste platforme for at sikre, at virksomhedsejere ikke har noget at bekymre sig om.

De har i øjeblikket nogle datacentre i Singapore, Amsterdam og Chicago, IL, som alle køres og overvåges gennem 1H for at gøre det lettere at identificere problemer og gøre løsningen endnu hurtigere. 1H er berømt for den hastighed, hvorpå de identificerer problemer, og isolerer konti, der måske er blevet kompromitteret på en server.

Funktioner & Værktøj

FeatureOversigt
KontrolpanelPå så meget som de tilbyder en temmelig grundlæggende cPanel, er nogle tilpassede funktioner indbygget i det, hvilket gør det mere professionelt for dig at bruge. Dette gør det også let for webstedsstyring, især for e-handelswebsteder, der også har en faktureringsfunktion. Der er også nogle tilpassede apps, der er designet til kontrolpanelet, som gør det lettere for dig at bruge open source-applikationer. Gennem dette panel vil du være i stand til at se alle de udviklerfunktioner, der er relevante, og overvåge ressourceforbruget på din CPU.
WebstedsbyggerEn af de vigtigste ting, du vil bemærke om SiteGround, er måske det faktum, at du hurtigt kan bygge dit websted uden at skulle bekymre dig om noget. Først skal du vælge den type websted, du har brug for, og derefter opbygge den. Gennem webstedsguiden behøver du ikke skrive engang en enkelt kodelinje, men du vil stadig være i stand til at få dit websted i gang. De har også inkluderet i designet en videotutorial om, hvordan du bruger webstedsguiden til denne opgave, som er meget let at følge.
Open-source-appsHvis du vælger at bruge SiteGround, er du fri til at bruge det open source-program, der bedst appellerer til dig. Dette er vigtigt, især når du har brug for intuitive og funktionelle websteder. De forskellige CMS-platforme som WordPress og Joomla er let integreret i platformen, så det vil være meget let for dig at bestemme, hvad der fungerer bedst for dig.
WordPress Site HostingDa SiteGround allerede installerer WordPress for dig, har du lidt arbejde at gøre. Hvis du har et allerede eksisterende websted, flytter de hurtigt det for dig fra den gamle server til den nye. De har også mere end 60 temaer gratis, som du kan bruge uden at have en konto hos dem. Bortset fra designelementerne kan du også drage fordel af de daglige sikkerhedskopier, forbedret sikkerhed og automatisk opdatering af plug-ins, som gør dit websted mere brugervenligt. Du vil bemærke, at de administrerede WordPress-planer stort set ligner det, du ville få med de delte hostingplaner, som du kan tilmelde dig én gang og fornye enten årligt, efter to eller tre år, afhængigt af den plan, der bedst fungerer for dig.
Cache for webstedCache til websteder er vigtigt i den forstand, at det effektivt øger responstiden for dit websted. De har designet Ir-plugin, som formodes at fremskynde ydelsen på dit websted, så længe det kører på WordPress eller Joomla. Alt hvad du skal gøre er at tænde pluginet, tænde det gennem cPanel, og du vil være god til at gå.
e-handelsløsningDer er så mange supportfunktioner, der er tilgængelige på platformen, som gør det lettere for dig at køre dit eCommerce-websted let. Det betyder ikke noget, hvilket program du bruger, hvad enten det er Magento eller PrestaShop, alle disse understøttes. Det er endnu lettere for dig at køre eCommerce-tjenester, da du kan bruge de forskellige tilgængelige ikoner, hvilket gør det meget nemt for dig at installere alt, hvad du ønsker, hurtigt. For dem, der foretrækker at bruge Magento, gør træk og slip-funktionen arbejde meget lettere for dig i sidste ende, da du ikke har brug for noget kendskab til programmering.
Sikkerhedskopi af webstedEt af de vigtigste områder, hvor SiteGround kommer godt med, er det faktum, at de leverer regelmæssige sikkerhedskopieringer dagligt. Af denne grund er det derfor lettere for dig at få så meget gjort, uden at nødvendigvis bekymre dig om, hvordan du sikkerhedskopierer dit system. Hvis du er den type person, der sender nye indlæg online næsten hver anden dag, vil denne funktion være praktisk for dig, hvis dit websted nogensinde bliver kompromitteret.
SikkerhedsfunktionerDer er nogle sikkerhedsfunktioner, der er tilgængelige med SiteGround, som sikrer dig den hidtil bedste ydelse. Hvis du kører HackAlert, som debiteres til $ 1 på månedlig basis, får du besked, hvis dit websted eller netværk er under angreb. Der er også andre funktioner, der beskytter din IP-adresse og endda blokerer andre, der er notorisk mistænkelige. Bortset fra at de også har denne Leech Protect-funktion, der beskytter brugere fra ubevidst at vise deres adgangskoder til offentlig adgang. Som de fleste af de bedste hosting-udbydere derude, har de også CloudFlare integreret i deres platform, hvilket forbedrer din sikkerhed og forbedrer ydelsen på dit websted. SiteGround kører SiteCheck, der automatisk scanner dit websted for at finde ud af enhver mistænkelig kode.
Yderligere funktionerDer er ganske nogle tilføjelser, der også er tilgængelige for dem, der bruger denne platform. Som administrator skal du være i stand til at tilføje nogle plugins eller andre apps, du har brug for, hvilket vil forbedre den samlede ydelse på dit websted og gøre det mere brugervenligt. Du kan nemt installere Joomla og WordPress værktøjssæt på alle deres hosting-planer, nulstille admin-adgangskoder om nødvendigt, konfigurere SSL og endda rette ødelagte tilladelser. Det betyder ikke noget, om du er en udvikler, eller hvis du overhovedet ikke har nogen erfaring med design, du vil helt sikkert nyde at bruge SiteGround.

Planer & Prisfastsættelse

Uanset dine behov vedrørende hosting kan du være sikker på, at SiteGround har nok til at få dig dækket. Hver af de hostingsplaner, de har, kommer med de væsentlige funktioner som appinstallationer, siteoverførselsevne, MySQL-databaser og så videre. Hvis du har brug for mere end de grundlæggende funktioner, især for større virksomheder, er der så meget mere, du kan få, hvis du betaler mere.

Du kan vælge den plan, der passer til dig, afhængigt af antallet af hits, dine webstedskommandoer har hver måned. Du kan starte med StartUp-planen og med tiden gå videre til GrowBig- eller GoGeek-planen, efterhånden som din virksomhed udvides eller får trafik. Deres planer starter fra så lidt som $ 3,95 om måneden, mens GoGeek-planen koster $ 14,95 hver måned.

Brug af SiteGround handler om værdi for dine penge. Det betyder ikke noget, hvordan du betaler; du bliver aldrig debiteret mere, end du har brug for. Hvis du ikke føler dig tilfreds med de penge, du betaler, kan du faktisk påberåbe dig 30-dages returret og få en fuldstændig tilbagebetaling af dine penge.

Lorem ipsum dolor sidder amet, consectetur adipiscing elit. I auctor mauris er en urna aliquam fermentum et lorem. Duis rhoncus ante diam, aliquet lobortis risus porta eu. Quisque tristique ultricies metus, vel viverra ipsum aliquam vel. Aliquam sidder amet vestibulum odio. Heltal sidder amet ultricies neque.

Lorem ipsum dolor sidder amet, consectetur adipiscing elit. I auctor mauris er en urna aliquam fermentum et lorem. Duis rhoncus ante diam, aliquet lobortis risus porta eu. Quisque tristique ultricies metus, vel viverra ipsum aliquam vel. Aliquam sidder amet vestibulum odio. Heltal sidder amet ultricies neque.

Hosting Plan
Funktioner
Diskplads
båndbredde
Pris
StartUp Shared HostingWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBUbegrænset$ 3.95 / måned
StartUp Shared HostingWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBUbegrænset$ 3.95 / måned
StartUp Shared HostingWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBUbegrænset$ 3.95 / måned
Hosting Plan
Funktioner
Diskplads
båndbredde
Pris
StartUp Shared HostingWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBUbegrænset$ 3.95 / måned
StartUp Shared HostingWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBUbegrænset$ 3.95 / måned
StartUp Shared HostingWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBUbegrænset$ 3.95 / måned
Hosting Plan
Funktioner
Diskplads
båndbredde
Pris
StartUp Shared HostingWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBUbegrænset$ 3.95 / måned
StartUp Shared HostingWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBUbegrænset$ 3.95 / måned
StartUp Shared HostingWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBUbegrænset$ 3.95 / måned
Hosting Plan
Funktioner
Diskplads
båndbredde
Pris
StartUp Shared HostingWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBUbegrænset$ 3.95 / måned
StartUp Shared HostingWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBUbegrænset$ 3.95 / måned
StartUp Shared HostingWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBUbegrænset$ 3.95 / måned

Kunde support

Et af kerneområderne, hvor virksomheden lægger meget vægt på, er behovet for at sikre, at klienterne får en værdsat omhu. Hvis du har problemer, er du velkommen til at komme i kontakt med virksomheden gennem de tilgængelige platforme; live chat, telefon eller billet.

De kører også en online database (FAQ-side), hvor du kan få så mange af dine spørgsmål besvaret uden nødvendigvis at få hjælp fra en assistent til deres ende. Bortset fra at de også har interaktive tutorials, som du kan bruge til at hjælpe dig med at finde din vej til platformen, hvilket gør det lettere for dig at nemt sortere dine problemer. En af de bedste ting ved deres service er det faktum, at kundeserviceteamet er tilgængeligt i hele døgnet rundt.

Brugervenlighed

En af hovedårsagerne til, at SiteGround stadig klarer at stå højt efter alle disse år, er fordi de har designet det på en sådan måde, at det er så let at bruge. Det betyder ikke noget, hvilken type bruger du er, eller dit oplevelsesniveau, hvad der betyder mest, er at du vil være i stand til at finde alt hvad du har brug for gennem cPanel.

Brugergrænsefladen er specielt designet til at gøre dit arbejde lettere og omhandler en masse information til nybegynder, der ikke har den mest grundlæggende viden om hosting. De har også holdt trit med branchetendensen, hvor du nemt kan installere en applikation eller oprette din nye webside med et enkelt klik på en knap. Dette sparer dig derfor meget tid, som du ellers ville have mistet ved at finde din vej rundt på platformen.

Konklusion

Det betyder ikke noget, hvilken type websted, du kører, en ting, du skal vide, er, at SiteGround har dækket dig. Det er vigtigt for dig at overveje nogle af de vigtigste områder, hvor du har brug for hjælp, men vigtigst af alt er du nødt til at indse, at så længe du har dit websted, der designes og hostes på SiteGround, behøver du næppe at bekymre dig om dit websted.

Sammenligne

SiteGround

95

InMotion Hosting

96

iPage

94

Bluehost

92

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map