SiteBuilder.com anmeldelse 2016


SiteBuilder.com

Besøg webstedet

8.9


AWA-score

SiteBuilder.com

SiteBuilder.com er en ny online webstedsbygger fra og med 2014. Med hensyn til de forviklinger, der er forbundet med websidebygning, synes SiteBuilder.com at have et af de bedste omdømme på markedet. Virksomheden hævder at tilbyde en "ingen krævede færdigheder" erfaring. Læs vores SiteBuilder.com anmeldelse nedenfor.

Fordele

 • Rimelige og konkurrencedygtige prisplaner fra $ 5 til $ 10
 • Gratis grundlæggende websted med gratis hosting og domæne
 • 10.000 forretningsskabeloner
 • 500 MB opbevaring med alle planer
 • Let at tilføje og redigere komponenter
 • Billedgalleri inkluderet
 • E-handelsmuligheder til at imødekomme forretningsbehov
 • Indstillinger for branding og marketing

Ulemper

 • Telefonstøtte er begrænset bortset fra dem, der er på Premium-planen
 • Noget begrænset e-handelsbaseret skabelon
 • skal oprette en konto for at lære om planernes prisfastsættelse
 • Kan ikke skifte til en anden skabelon uden at genskabe webstedet
 • Den gratis SiteBuilder-plan er begrænset i funktionalitet til at udvide e-handel

Oversigt

 • Internet side: www.sitebuilder.com
 • Hovedkvarter: Ohio, USA
 • År grundlagt: 2014
 • Kategorier: Webstedsbygger
 • Service: Webdesign Cloud-software, Webhosting
 • Gratis prøveversion: 14 dage

SiteBuilder tilbyder de løsninger, som dagens webstedsbyggerne leder efter, med minimale begrænsninger. Virksomheden gør fremskridt med nye virksomhedsejere og webdesignere, der søger et moderne look and feel.

SiteBuilder rangerer højt med hensyn til værdi, funktioner, brugervenlighed og skabelonsort. SiteBuilder er lavet til begyndere og alligevel egnet til relativt sofistikerede websteder. Det passer lige til dagens små virksomhedsledere.

SiteBuilder annoncerer et gratis domæne og gratis e-mail sammen med over 10.000 skabeloner, der kan bruges til træk og slip-redigering. Det er gratis at komme i gang, og brugere kan bo på en funktionsbegrænset gratis konto. Abonnenter får et gratis domænenavn og kan til sidst vælge månedlig eller årlig fakturering. Prissætningstabellen er ikke tilgængelig fra hjemmesiden. Nedenfor er mere af det fine udskrivning.

Hvem er SiteBuilder anbefalet til?

Denne webstedsbygger er designet til at gøre det selv. Som de fleste webbyggere i sin klasse er live support mere begrænset end med et komplet webdesignfirma. SiteBuilder er velegnet til ledere af små virksomheder, hjemmefra iværksættere, tredjeparts webdesignere og nonprofitorganisationer, der ønsker at opretholde et vist niveau af kontrol. Det rangerer medium vedrørende e-handelsløsninger ved hjælp af Ecwid-integration til salg af produkter.

SiteBuilder’s fokusområde / specialiteter

SiteBuilder er fokuseret på professionelle og rene mobilvenlige skabelondesign til personlige og forretningsmæssige websteder. Denne webstedsbygger viser styrke i antallet og stilen på skabeloner og træk og slip-grænsefladen.

Nogle af deres specialiteter inkluderer SEO-kontrol og ressourcer, e-mail-marketingkonti, nogle HTML-redigering, en anstændig blogging-mulighed, lyd, video og en række kundesupportressourcer. SiteBuilder er en fremragende platform til salg af produkter og tjenester online. Der er nogle, der gør det bedre til større e-handelsbehov.

SiteBuilder’s tekniske specifikationer / begrænsninger

Der er ingen mangel på funktioner med SiteBuilder’s webstedets bygningsgrænseflade. Hver funktion, som en virksomhedsejer eller en enkeltperson muligvis har brug for, vises på listen, inklusive en indkøbsvogn, 500 MB opbevaring, ubegrænset båndbredde, lyd, video, support og mere.

SiteBuilder tilbyder en gratis prøveversion, men det er ikke helt klart fra hjemmesiden, hvad der er inkluderet. Det ser ud til, at brugerne får et gratis domænenavn, over 10.000 skabeloner, en gratis e-mail-adresse, optimeringsværktøjer til søgemaskiner, e-handelsløsninger og en blogside. Mange af disse funktioner inkluderer separate afgifter.

.Du ser ikke tilføjede funktioner og detaljerede oplysninger om webstedet foran. Den eneste mulighed fra hjemmesiden er at komme i gang med en gratis prøveperiode. Det er ikke klart, hvilke af de anførte funktioner der er inkluderet i den gratis plan. Den eneste måde at finde ud af er at oprette en konto og inkludere dit navn og din e-mail-adresse. Der er et supportlink nederst på hjemmesiden, der indeholder nogle detaljer.

Med hensyn til funktionalitet er der kun nogle få begrænsninger med SiteBuilder. Du kan ikke nemt bytte skabeloner, når du har valgt en og indtastet indhold. Du skal begynde igen for at vælge en anden skabelon. Der er heller ikke så mange e-handelsbaserede skabeloner at vælge imellem. Der er ingen auto-gem funktion, og live support er en smule begrænset undtagen på tredje niveau plan.

Er der tilstrækkelig skalerbarhed / plads til at vokse?

SiteBuilder tilbyder tre planer, der kan betales månedligt eller årligt. Disse planer spænder fra $ 5 til $ 10 / måned, en rimelig pris for værdien. Med personlige, pro og premium planer at vælge imellem har små virksomheder skalerbarhed og vækstmuligheder. Alle tre planer inkluderer et gratis domænenavn, gratis hosting og gratis annoncekreditter. Forvent at betale mere for nogle individuelle e-handelsfunktioner.

Hvad er MoneyBack-garantipolitikken?

Der tilbydes en gratis prøveversion samt en tilbagebetalingsgaranti (der inkluderer ikke omkostningerne ved et domænenavnkøb via SiteBuilder). Webstedet giver en annullering, selvom en medtester havde svært ved at annullere en konto.

Hvad er SiteBuilder ‘omdømme?

For at være nybegynder, har SiteBuilder et ret godt ry derude. De viser 3-5 stjerner og masser af gode kundeanmeldelser. Brugere kan lide platformen, de interaktive redigeringsmuligheder, skabeloner og en vis fleksibilitet i HTML-kodning. Prisen for værdien stables godt.

SiteBuilder er en Peoples Choice Award-vinder i kategorierne Bedste sociale netværksplatform og Bedste CMS for samfund.

Hvorfor vælge SiteBuilder?

For forretningsførere eller enkeltpersoner, der har brug for et moderne webstedsdesign til en lille virksomhed sammen med et glat interface, har SiteBuilder en god rating. Brugere kan oprette et gratis websted eller abonnere på en lav månedlig sats for de funktioner, de har brug for. Du vælger mellem over 10.000 skabeloner, og de gratis tjenester er mere end tilstrækkelige. Værktøjssættet indeholder de fleste af de webstedskomponenter, som en virksomhedsejer har brug for for at drive en lille virksomhed.

Nøglefunktioner

 • Gratis domænenavn
 • Over 10.000 skabeloner
 • Ubegrænset e-mail-adresser
 • SEO værktøjer
 • Tilpasning af sidestil
 • Intuitiv visuel redigeringsgrænseflade
 • Omfattende fotogalleri
 • Social deling integration
 • 1-klik på Gratis konto
 • Hurtig og nem konfiguration af blogsider
 • Enkel layout af blogging
 • 500 MB lagerplads

Industrieksperter-dom på SiteBuilder.com

Website Builder Dette er et andet potentielt grumset område. Hvis du kigger på “ekspert” anmeldelser, skal du sørge for, at du rent faktisk læser arbejde fra en objektiv kilde. Jeg stødte på masser af anmeldelser, der blev offentliggjort på mindre end troværdige websteder og havde intet andet end glødende ting at sige om SiteBuilder.com. Efter min mening, hvis du ikke har nogen kritik eller forslag at byde på, så kiggede du sandsynligvis ikke så nøje på tjenesten.

Blandt dem, der gjorde noget rigtig grave, her er hvad de havde at sige:

 • Prisfastsættelsessystemet er vagt og forvirrende. Faktisk kan du ikke engang se priser uden at opgradere fra den gratis plan.
 • Tilvejebringer en enkel og grundlæggende webstedsbygger, men opgradering til at omfatte mere komplekse værktøjer kan være dyrt.

I sidste ende kan webstedsbyggeren faktisk være et nyttigt værktøj, hvis virksomheden ikke var involveret i så mange lyssky praksis. Det er bedre at holde sig væk.

 • http://www.merchantmaverick.com/reviews/sitebuilder-review/
 • 20. april 2016

Positive forbrugervurderinger og udtalelser på SiteBuilder.com

Grundlæggende har jeg ikke tillid til nogen af ​​de positive kundevurderinger, som jeg læste. Jeg vil ikke sige det forbi dette firma at besøge gennemgangssteder og sende deres egne anmeldelser for at modvirke den negative reklame. Et websted indeholder intet andet end perfekte anmeldelser og tekst, der simpelthen ikke lyder som om den var skrevet af den gennemsnitlige forbruger. Og vi taler snesevis af anmeldelser i samme retning. Jeg køber bare ikke det, og jeg tror ikke, at en potentiel kunde, der bruger mere end 3 minutter på at undersøge virksomheden, heller ikke ville. Af den grund vil jeg gå videre og sige, at der faktisk ikke er nogen positive anmeldelser eller gode ting at sige om denne webstedsbygger.

 • http://www.top10webbuilders.com/builders-reviews/sitebuilder/review?page=6#customer-reviews-title

Negative forbrugeranmeldelser og klager på SiteBuilder.com

Først og fremmest er SiteBuilder.com det samme firma som WebsiteBuilder.com, Sitey.com og Sitelio.com. Du får det nøjagtige samme produkt med lidt forskellige prisplaner. Forbrugere, der fik fat på dette, blev forståeligt nok slået fra af ideen om, at et firma skulle afskedige sig under forskellige domænenavne.

Andre forbrugervurderinger indeholder ordene: “Dodgy, skurk, rystende, fidus” og mange andre langs denne linje. Brugere stødte på en overflod af faktureringsproblemer, blev kontaktet af sælgere, der prøvede at sælge dem deres eget domænenavn og al slags mistænksom aktivitet. Baseret på forbrugeranmeldelser er jeg overrasket over, at dette websted stadig kører og ikke er blevet lukket helt af vagtholdsagenturer. Det kan være et spørgsmål om tid.

 • https://www.trustpilot.com/review/sitebuilder.com

Design & Tilpasning

Design og tilpasning på SiteBuilder.com er ret robuste ud for nogle konkurrenter. De 10.000+ designskabeloner giver et stort udvalg af valg, og den interaktive platform til tilpassede sider er nem at navigere. Nedenfor er nogle noter om SiteBuilder’s design- og tilpasningsfunktioner.

FeatureOversigt
SiteBuilder-skabelonerSiteBuilder har markedet for skabeloner, med over 10.000 at vælge imellem inklusive mobilvenlige indstillinger. Der er færre e-handelsskabeloner at vælge, men forretningsejere ser ud til at finde, hvad de har brug for, og har evnen til at tilpasse.
 • Variation og kvalitet af skabeloner og farvepalet. Der er skabeloner til enhver virksomhed, enhver personlighed i hundreder af farvepaletter og stilarter. Et tomt lærred giver designere fleksibilitet; men forudbestemte layout er ofte lettere at arbejde med. Du kan heller ikke skifte mening og vælge en anden skabelon uden at miste indhold.
 • Forudvalgte skabeloner vs. bygning af websted fra Scratch. SiteBuilder er et gør-det-selv-program, der er afhængig af skabeloner. Hvis du ønsker at få nogen til at bygge din hjemmeside for dig, vil du se på webdesign- og udviklingsfirmaer.
SiteBuilder-interfaceSiteBuilder er intuitiv til design og ændring af indhold og komponenter. Nye brugere arbejder let med lydfiler, videoer, billeder, farver, indhold og stil. SiteBuilder tilbyder et sikkert login fra hjemme- eller supportsiden, så du kan foretage revisioner for øjeblikkelige opdateringer på dit websted.
Tilpasning af sidestilTilpasning af sidestil giver dig mulighed for at tilpasse dit websted og justere indholdet og komponenterne til at imødekomme dine specifikke websteds behov. Ofte ønsker brugerne at ændre HTML / CSS-kode. SiteBuilder er perfekt til de fleste aspekter af tilpasning af sidestil.
 • Designvalgene til personalisering. SiteBuilder-skabeloner kan tilpasses. Upload dine billeder, rediger indhold, og indsæt widgets. Der er en vis begrænsning med hensyn til placering af visse elementer.
 • Friheden til at bevæge sig, ændre størrelse og redigere. Redigeringselementer er et stærkt punkt for SiteBuilder. Rediger, flyt, ændre størrelse eller slet hurtigt indhold og genstande hurtigt. Der er nogle tilpasningsmuligheder i skabelonerne.
 • Er der adgang til HTML / CSS-kode? Redigering af HTML / CSS-kode er en mulighed med SiteBuilder. Dette kan kræve noget research i SiteBuilder supportcenter.
 • Visuel redigering brugergrænseflade. Visuel redigering i SiteBuilder i intuitiv, designet til begyndere. Dine kreative evner kommer godt med, da SiteBuilder bruger et åbent lærred snarere end foruddesignede layouts. Der kan være en løsning på dette. Tilføj hurtigt lydfiler, videoer, kort og fotos til salgsformål eller for at engagere et publikum.

Når du har tilmeldt dig SiteBuilder.com med dit navn og din e-mail-adresse, kan du se eksemplerne på skabelonerne. Sørg for at vælge en og holde sig til den, da du ikke hurtigt kan vælge en anden skabelon, når du har indsat indhold og komponenter.

WebstedsnavigationWebstedsnavigation er primært baseret på den skabelon, du vælger, men det kan tilpasses til en vis grad at vises på de placeringer, der er egnede til dit kundepublikum. Du kan vælge en mobilvisning for at bekræfte, hvordan dit indhold og layout ser ud for dine mobilkunder.
IndholdsstyringHåndtering af indhold på SiteBuilder, ligesom andre webstedsbyggere, er temmelig grundlæggende og let at gøre. Du har kun brug for en internetforbindelse for at logge på din konto fra SiteBuilder’s hjemmeside eller supportside. Redigeringer er nemme at udføre og hurtige at uploade til dit personlige websted.
Fotos og GallerierSiteBuilder fotogalleri er ret omfattende, eller du har muligheden for at uploade din fotografering. Ikke kun det, du kan tilpasse dine fotosider med hensyn til afstand, antallet af genstande, overgange, kolonner osv.
Mobil webstedsbygningSiteBuilder tilbyder tusinder af mobiloptimerede skabeloner, og du kan vise dem til gennemgang, mens du arbejder på din konto. Da SiteBuilder er relativt nyt på webstedet builder markedet, er mobilitet en given. Mange nye platforme bliver tvunget til at tilføje nye skabeloner til funktionalitet til visning af websteder på en mobilenhed.
Social deling integrationIntegration på sociale medier er et andet givet for SiteBuilder. Med sociale medier i stigning for markedsføring, nå kunder og delingstjenester inkluderer denne webstedsbygger de primære sociale medieplatforme – Facebook og Twitter. De bruger også SocialBooster til din social media marketing.
DesigntjenesterSiteBuilder handler ikke om at levere omfattende webstedsdesign. Det betragtes som en gør-det-selv-web-bygningsplatform for ethvert brugerniveau.

Funktioner & Værktøj

SiteBuilder er en stor webstedsbygger med de fleste af de funktioner designere, og virksomhedsejere søger efter et websted. Med tidlige succeshistorier fra SiteBuilder-brugere ser fremtiden lovende ud. Det er en funktionsrig platform, let at bruge og passende til de fleste små eller mellemstore virksomheder. Igen, nedenfor er mere af det fine udskrivning.

FeatureOversigt
SiteBuilder-opsætningSiteBuilder tilbyder en enkelt-klik-gratis konto, men vær klar til at dele dit navn og din e-mail for at komme i gang. Gennemse tusinder af skabeloner, før du vælger den, der er tilpasset din virksomhed. At komme i gang er gratis og ligetil.
WebdesignNår du har valgt den rigtige skabelon, er du klar til at begynde webdesignprocessen. SiteBuilder tilbyder en tom side eller lærred med en menulinje til tilføjelse af komponenter og bygning af dit websted. Du kan ikke ombestemme dig på skabelonen uden en komplet redesign, så sørg for, at du har valgt den rigtige.
NavigationsdybdeMed den gratis plan eller en af ​​SiteBuilder’s tre prisplaner, er kundenavigationsindstillinger og antallet af sider tilstrækkelige til ethvert forretningsdesign. Start med en skabelon, der tilbyder det passende layout, og udvid det derfra.
Widgets og appsBrugere har nogle side-widgets at vælge imellem for øget kundeinteraktion. For så vidt angår apps ser det ud til, at brugere kan tilføje apps fra Google, men SiteBuilder kommer ikke med sine apps. Denne kan kræve noget research.
monetariseringSiteBuilder tilbyder relativt gode muligheder, der betjener nogle salgswebsteder inden for det forløbne år. Denne webstedsbygger bruger Ecwid, kort til “e-handelswidgets” til integration af indkøbskurv.
Besøgende statistikDe fleste site builders tilbyder i dag nøjagtige og realtidsbesøgsstatistikker, og SiteBuilder er ingen undtagelse. SiteBuilder giver dig mulighed for at tilføje Google Analytics-kode til sporing og rapportering af besøgende, webstedstrafik med mere.
Foto, video og lydSiteBuilder gør et godt stykke arbejde med muligheder for interaktive medier og billeder. Disse er nødvendige for dagens online-virksomhedsejere, og SiteBuilder giver dig mulighed for at indsætte lydfiler, fotos, videoer og mere for at engagere kunder.
BloggingEn blogside er forholdsvis enkel at konfigurere og vedligeholde på SiteBuilder, i modsætning til nogle af de andre webbyggere i sin klasse. Denne funktion blev opgraderet til bedre support af SiteBuilder-brugere.
Google kortSiteBuilder giver dig mulighed for hurtigt at indsætte Google maps og tilpasse siden også.
HTML EditorMens en HTML-editor ikke er synlig, giver SiteBuilder dig mulighed for at tilpasse HTML-tags, overskrifter og andre elementer til ekstra kontrol.
Integration af sociale medierEn grundlæggende formularbygger er tilgængelig, men det er begrænset med hensyn til radioknapper, tekstbokse, afkrydsningsfelter osv. En grundlæggende form er mulig, men dette er ikke ideelt til undersøgelser.
Formularer og undersøgelserEn grundlæggende formularbygger er tilgængelig, men det er begrænset med hensyn til radioknapper, tekstbokse, afkrydsningsfelter osv. En grundlæggende form er mulig, men dette er ikke ideelt til undersøgelser.
LagerpladsAbonnenter får 500 MB lagerplads med alle planer.
Nyhedsbrev VærktøjSiteBuilder tilbyder en forretnings-e-mail-konto til styring af nyhedsbrevmailinger.
ForumSiteBuilder ser ikke ud til at give et fællesskabsforum, men der er masser af hjælpefiler til alle aspekter af SiteBuilder, en e-mailindstilling til at anmode om hjælp og ofte stillede spørgsmål til at finde, hvad du leder efter. Et supporttelefonnummer er ikke en mulighed undtagen på Premier-planen.
E-handel / online butikSiteBuilder integreres med en tredjepart kaldet Ecwid til e-handel. Selvom det ikke er et showstopper, er Ecwid et tilføjelsesværktøj, der kan være en grund til bekymring. Brugere har muligvis brug for yderligere support for at finde ud af nuancerne og oprette deres butik.
Gateway-integrationMedlemskabs gateway-tjenester ser ikke ud til at være en tjeneste, men yderligere test er nødvendig.
SEO venligSiteBuilder tilbyder SEO-værktøjer gennem en app-butik, men tillægsgebyrer kan muligvis være gældende. Der er nogle marketing-, optimerings- og mobile værktøjer, der understøtter søgemaskiner.
Webstedsbegrænset adgang (adgangskodebeskyttelse)SiteBuilder bruger en adgangskodebeskyttet konto til klient-login og redigering af webstedet.
Google® AnalyticsSiteBuilder integreres med Google Analytics, men forventer at gøre lidt grave for at finde ud af det.
HjemmesikkerhedSiteBuilder gør, som andre webstedsopbyggere, bruger- og kundesikkerhed til en prioritet med adgangskodebeskyttelsesmuligheder til websteder og eCommerce-platforme.
Flere sprogSiteBuilder ser ikke ud til at blive tilbudt på andre sprog end engelsk.
MobiloptimeringSiteBuilder-skabeloner inkluderer mobiloptimering, så besøgende og kunder let kan få adgang til dine produkter på mobile enheder. Webstedet vises nøjagtigt og giver kunderne mulighed for at foretage køb.
CDN-teknologiSiteBuilder hævder at tilbyde CDN-hosting til en ekstra omkostning for at “supercharge” din teknologi for høj tilgængelighed og høj ydeevne.

Planer & Prisfastsættelse

SiteBuilder tilbyder kunder en gratis konto sammen med tre billige muligheder. Det er svært at vurdere, hvad planerne inkluderer eller ekskluderer eller omkostningerne, da SiteBuilder afslører disse oplysninger, når du har angivet dit navn og din e-mail-adresse for at oprette en konto. Alle tre betalte planer tilbyder:

 • 50% rabat
 • Gratis domæne
 • Gratis hosting
 • Gratis annoncekreditter

Udbudte prisplaner

 • Gratis. Det er ikke klart på webstedet nøjagtigt, hvilke gratis muligheder der er inkluderet.
 • Personlig. For små virksomheder er omkostningerne omkring $ 5 / måned og tilbyder funktionerne i listen over overskrifter.
 • Pro. For små eller mellemstore virksomheder, der har brug for e-handelsfunktioner, er omkostningerne omkring $ 8 / måned, tilbudene indeholder funktionerne på listen over punkter, SEO og marketinghjælp og mobile websteder.
 • Præmie. For små eller mellemstore virksomheder, der har behov for tilføjede e-handelsfunktioner, er omkostningerne omkring $ 10 / måned og tilbyder funktionerne i den ovenstående punkttegnede liste, SEO og marketinghjælp, mobilwebsteder, e-mail-hjælp og prioriteret support.

SiteBuilder tilbyder konkurrencedygtige priser, men det ser ud til, at nogle funktioner har en anden omkostning. At dechiffrere på SiteBuilder-webstedet er svært.

Overvej følgende faktorer vedrørende prisfastsættelse:

 • Tilbyder det en gratis plan? Ja, forretningsførere og enkeltpersoner kan oprette en konto gratis og til sidst vælge mellem tre prisplaner for at få flere funktioner.
 • Er der nogen prøveperioder, eller kræver de kreditkort for at blive medlem?? Du deltager i en 30-dages gratis prøveperiode, men at slette din SiteBuilder-konto kræver en smule omhu.
 • Hvor overkommelige er premium-pakkerne sammenlignet med konkurrenter? SiteBuilder er en ganske overkommelig for de fleste virksomhedsejere med masser af freebies til basale behov. Forvent at betale individuelt for nogle tilføjelser.
 • Kan du designe professionelle websider ved kun at bruge den gratis version? Ja, du kan oprindeligt oprette dit websted gratis.
 • Opfyldes betalingen månedligt / årligt? Der kan oprettes en månedlig plan eller en årsplan til betaling.

Kunde support

Kundesupport-tjenesterne hos SiteBuilder læner sig mod gør-det-selv-modellen. Dette betyder, at det meste af hjælpen involverer online-hjælpefiler, du skal finde og læse. Supportcenter er omfattende og inkluderer hjælp til de fleste ethvert emne. Det kan tage et par minutter at finde det, du leder efter.

Jo mere kompliceret et websted, desto mere hjælp er der behov for. Denne hjælp er tilgængelig, hvis du er villig til at betale mere for den tredje niveauer prisplan. Et telefonopkald ser ud til at være afskrækket, medmindre du abonnerer på Premium-planen, da der ikke vises noget nummer på SiteBuilder-webstedet. For abonnenter på tredje niveau tilbydes et supporttelefonnummer.

Brugervenlighed

Brugervenlighed er måske den bedste funktion på SiteBuilder. Det er let at starte processen, temmelig brugerintuitiv og enkel at vedligeholde. Husk at færdighedsniveauerne varierer for dem, der beslutter at oprette deres websted ved hjælp af en online webstedsbygger. Den bedste måde at beslutte er at drage fordel af gratis prøveversionstilbud og eksperimentere. Herunder er nogle ting, du skal overveje, når du går gennem skabelon-guiderne:

Enkelheden i interface. SiteBuilder-grænsefladen scorer mellem til høj for visuel appel og interaktivitet, velegnet til de fleste brugere.

Velegnet til begyndere / avancerede brugere. SiteBuilder er lige så god for både begyndere og erfarne brugere. Det åbne lærredskoncept er lidt mere udfordrende, men giver en vis tilføjet kodningsfleksibilitet for avancerede brugere. SiteBuilder tilbyder næsten alt, hvad en lille virksomhedsejer har brug for for at vise og sælge deres produkter.

Behold hele tiden kontrol over webstedet. Autonomi er i hænderne på webstedsejeren, og SiteBuilder har pålidelig oppetid og tilfreds kunde som bevis på deres platform.

In-Editor Hjælp leveret. SiteBuilder’s hjælp og support inkluderer en in-editor dialog til vejledning for nye designere. Denne funktion er kompatibel med andre lignende webstedsbyggere.

SiteBuilder er en konkurrencedygtig ny webbygger, der er let at bruge og tilbyder mest alt, hvad små virksomhedsejere ønsker og har brug for, bortset fra manglende evne til let at bytte skabeloner, når et websted er oprettet.

Konklusion

SiteBuilder har en god opfølgning på baggrund af, hvor nylig virksomheden blev startet. Brugere kan tilmelde sig gratis – faktisk skal de faktisk gøre det for at tjekke det ud – og til sidst abonnere på en af ​​tre rimelige prisplaner. SiteBuilder er optimal for enkeltpersoner, små virksomhedsledere eller nonprofitorganisationer. Planerne tilbyder nogle freebies, men forventer nogle add-on-priser for forskellige e-handels- og SEO-funktioner.

Grænsefladen er let at administrere, og der er kun et par alvorlige begrænsninger. Fordele er omfattende, og ulemperne få med SiteBuilder-programmet.

SiteBuilder er en robust webstedsbygger for mange små virksomheder, der lige er kommet i gang eller udvides i e-handelsrummet. Funktionerne er ekspansive med et stort antal skabeloner at vælge imellem, og der er kun nogle få begrænsninger. Udnyt SiteBuilder’s gratis websted for at finde ud af, om dette er det rigtige valg for dig.

Sammenligne

SiteBuilder.com

89

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map