SimpleSite-anmeldelse 2016


SimpleSite

Besøg webstedet

8.6


AWA-score

SimpleSite

Aldrig hørt om SimpleSite? Virksomheden har overraskende nok eksisteret siden 2003. Hvis du nogensinde beslutter at prøve deres platform, kan du måske bare tro, at du også har rejst tid tilbage til 2003. Læs vores SimpleSite anmeldelse nedenfor.

Fordele

 • Eventuelt den nemmeste at bruge eCommerce-webstedsbygger
 • Automatisk optimeret til mobil

Ulemper

 • Mangler tilpasning
 • Er meget dateret
 • Ikke meget kundesupport
 • Er ikke konkurrencedygtig pris
 • Kan narre brugere med deres “Gratis” -pakke

Oversigt

 • Internet side: www.simplesite.com
 • Hovedkvarter: København, Danmark
 • År grundlagt: 2007
 • medarbejdere: 20+
 • Kategorier: Webstedsbygger
 • Service: Webdesign Cloud-software, Webhosting
 • Gratis prøveversion: 30 dage

Hvad kan vi sige om SimpleSite? Hvis vi prøver at være dejlige, siger vi, at det er utroligt nemt at få et simpelt websted eller en online butik i gang. Hvis vi ikke prøver at være dejlige, siger vi, at det hele føles meget forældet og grimt.

Selvom du lander på SimpleSite-webstedet, ser det professionelt og rent ud, når du først har tilmeldt dig og begynder at bruge platformen, kan du faktisk tro, at redaktøren ikke er blevet opdateret siden 2003. Farvekombinationer, skrifttyper og layouts ligner de måske endda er blevet udviklet i 1990’erne. Det er ikke et godt look sammenlignet med nogle af de fantastiske konkurrencer derude.

Og det er heller ikke en god aftale. Der er masser af bedre platforme til rådighed, der er mere konkurrencedygtige priser end denne uheldige relikvie.

Så kan du navngive noget godt ved det?

Helt bestemt! SimpleSite skal være den hurtigste måde at oprette et websted på. Din hjemmeside er online på under 5 minutter. Der er ikke mange tilpasningsmuligheder at bekymre sig om, og det hele er så enkelt, at en to-årig sandsynligvis kunne bruge den.

Opsætning af en online butik med SimpleSite er også super let.

Hvem er SimpleSite der passer godt til?

SimpleSite kan være en platform at overveje for mennesker, der har brug for at oprette et ikke-professionelt udseende websted på under 10 minutter. Det kan også være for dem, der har meget begrænsede computerfærdigheder, men alligevel gerne vil oprette deres websted.

Og hvem skal holde sig væk fra SimpleSite?

For alle, der ikke er inkluderet i de to kategorier, som vi har nævnt i ovenstående afsnit, vil vi anbefale at holde dig væk fra SimpleSite som pesten. Der er meget bedre platforme tilgængelige, selvom du vil have noget enkelt – tjek Yola for en super nem bygherre.

Hvor skalerbar er et SimpleSite-websted?

Med SimpleSites Pro-plan har du en ubegrænset mængde sider, billeder og videoer, så i teorien er din SimpleSite-side en skalerbar, som du ønsker. Den grundlæggende gratis prøveversion og Pro-konti giver dig fem artikler i din online butik, som er ude af grænser i e-handelsplanen.

Hvad er SimpleSite omdømme?

Der er ikke en enorm mængde brugeranmeldelser, der flyder rundt om SimpleSite, men fra dem, vi har set, var de blandet. De har en masse glade kunder, der er glade for at kunne oprette websteder så hurtigt og nemt, men de har også en masse ulykkelige kunder, der har klaget over manglen på tilgængelige hjælp og prisfastsættelsesproblemer.

Har de en pengene tilbage-garanti?

Med enten de betalte Pro- eller E-Commerce-planer er der en 14 dages afkoblingsperiode, i hvilket tidsrum du kan vælge at annullere dit abonnement og få dine penge tilbagebetalt.

Har SimpleSite vundet nogen priser?

SimpleSite var blandt vinderne af 2015 Red Herring 100 Europe Awards, der anerkender teknologistarter. De har også startet Nordic Growth Hackers-gruppen, der er dedikeret til væksthacking.

Nøglefunktioner

 • Hundredvis af unikke layout og design
 • Personligt domænenavn
 • Web Store integration
 • 24/7 kundeservice
 • Optimeret til mobil
 • Social deling integration
 • Gratis domænenavn
 • Ubegrænset lagerplads til betalte planer
 • PayPal Gateway-integration
 • Understøtter flere sprog
 • Enkel layout af blogging
 • Video, musik, spil og kortintegration

Erhvervseksperter dom over SimpleSite

Webstedsbygger I tilfælde af SimpleSite ser det ud til, at eksperterne har højere standarder end forbrugerne. Kritikere er vant til at navigere på webstedsbyggere og har større forventninger til ydeevne. For de fleste er SimpleSite for enkel. Det tilbyder ikke nok funktioner og mangler et vist niveau af tilpasning, der er forventet. Editoren er ikke kun grundlæggende. Det er forældet. Dette betyder, at kunderne muligvis ikke er i stand til at oprette det websted, de ser for, og bliver nødt til at nøjes med at arbejde inden for programmets begrænsninger. Selvom dette muligvis er nok for nogle brugere, er det grund til en lav samlet score fra eksperter.

Yderligere konkluderer kritikere, at SimpleSite er for dyr. I betragtning af de tilgængelige værktøjer tilbyder det ikke en attraktiv værdi. Der er bedre tilgængelige muligheder, der giver opdaterede skabeloner, værktøjer og funktioner til en meget bedre pris.

 • http://www.websitebuildertop10.com/builders-reviews/simplesite
 • http://www.top10webbuilders.com/builders-reviews/simplesite/review
 • 20. april 2016

Positive forbrugervurderinger og udtalelser på SimpleSite

De, der ikke blev forbløffet af uventede afgifter, var meget tilfredse med den faktiske funktionalitet af webstedets bygningsværktøjer. Brugere rapporterer, at SimpleSite virkelig er enkel at bruge. Begyndere kan nemt oprette et attraktivt websted. De tilbudte værktøjer er meget grundlæggende og ligetil. For nogle er dette en ideel opsætning:

”Kun ved at vide, hvordan man udfører det grundlæggende, når det kommer til computerteknologi, var jeg forbløffet over, hvor simpelt det var at oprette min egen hjemmeside og glæder mig over resultaterne!”

Hvis du ikke ønsker at skulle lære komplicerede designværktøjer og vil starte dit websted så hurtigt som muligt, kan SimpleSite hjælpe. Den rene brugergrænseflade hjælper dig med at fokusere på de vigtigste dele af dit websted.

 • http://www.simplesite.com/
 • http://blogjob.com/freelancewritingwhisperings/2015/01/18/simplesite-free-with-a-catch/

Negative forbrugeranmeldelser og klager på SimpleSite

Et hurtigt kig gennemgår en kunde og et fælles tema begynder at tage form: problemer med uautoriserede afgifter. Der er ganske mange klager fra kunder, der troede, at de skulle betale et nominelt gebyr, men derefter fik deres konti udarbejdet for meget større beløb. Nogle vil muligvis kritisere dette op til kunderne, der simpelthen ikke læser betingelserne og betingelserne grundigt, men hvis så mange mennesker har lignende problemer, kan SimpleSite muligvis arbejde på at være mere gennemsigtige med deres faktureringspolitikker.

Når kunden bragte disse klager til SimpleSite, var virksomheden uvillig til at hjælpe med at løse enhver forvirring og / eller tilbagebetale penge. Brugere klagede også over hyppige og aggressive udsalgspraksis. Alle disse faktorer kombineres helt sikkert på grund af SimpleSites pålidelighed.

 • https://www.trustpilot.com/review/www.simplesite.com

Design & Tilpasning

Gå fra SimpleSites hjemmeside for at oprette din publicerede webside på mindre end fem minutter.

Alt hvad du skal gøre er at klikke på ‘Start her’, vælge ‘personlig / blog’, ‘forretning’ eller ‘andet’, en underkategoriside, et farveskema, et funktionsbillede, en baggrund, en titel. Derefter et brugernavn (domænenavn), adgangskode, din e-mail-adresse og du er klar til at gå – dit websted er live.

FeatureOversigt
WebstedsskabelonerDer er kun et basislayout, som du kan tilpasse derfra. Tilpasning er meget begrænset.
WebstedsbyggergrænsefladePå din destinationsside vises din side, hvordan den ser ud på nettet, sammen med irriterende bannere, der sprøjtes langs toppen og højre side, der minder dig om at opgradere til Pro-versionen. På højre side har du også muligheder for ‘Rediger side’, ‘Tilføj en ny side’, ‘Tilføj en online butik’ og ‘Indstillinger’ (som inkluderer ‘Administrer sider’, ‘Rediger design’ og ‘Konto’ ). Klikke til hver af disse afslører en ny skærm. Under ‘Administrer sider’ kan du finde ting som ‘Stats’ og ‘Fortæl en ven’, som giver dig mulighed for at sende enkle e-mails om dit websted til op til 100 modtagere.
Tilpasning af sidestilDu kan tilpasse dit SimpleSite-sted ved at vælge ‘Rediger design’ for at ændre farve og skrifttyper og sådan. ‘Rediger denne side’ giver dig mulighed for at ændre sidenavn, tilføje tekst, foto, video, slideshow, kolonner, nyheder, signatur eller dokumenterelementer, tekstafsnit eller fotos. Du kan vælge at tilføje forskellige sidetyper til dine websteder som standardsiden, fotoalbum, gæstebog, blog eller prisliste. Layouten er ikke træk og slip, og du kan kun udføre en meget begrænset række handlinger.
WebstedsnavigationDu kan let gennemgå dine sider under indstillingen ‘Administrer sider’ i ‘Indstillinger’. Her kan du se, redigere eller slette sider og tilføje undersider.
IndholdsstyringDer er ikke noget content management system tilgængeligt i SimpleSite. Alle medier skal uploades igen, hvis du vil placere det et andet sted på dit websted.
Fotos og GallerierDu kan tilføje billeder eller op til et fem fotogalleri. Der er ingen fotoredigerer, og du kan ikke ændre fotostørrelser, eller hvor de vises i layoutet.
Mobil webstedsbygningSimpleSite-websteder er alle fulde lydhør, så de fungerer alle strålende på mobile enheder uden yderligere arbejde
Social deling integrationDel på Facebook, Del på Twitter og Del på Google+ knapper vises alle automatisk på hver side på dit websted.
DesigntjenesterDer tilbydes ingen designtjenester – skønt for at være fair, hvis du har brug for hjælp til at opbygge dit websted med SimpleSite, er du alligevel bedre til at gå et andet sted.

Funktioner & Værktøj

Hvad er funktionerne i SimpleSite-builder? Tjek dem nedenfor.

FeatureOversigt
OpsætningAlt hvad du behøver er en e-mail-adresse – det er det! Dit websted er ope på under 5 minutter.
WebdesignDer er meget, meget få designindstillinger tilgængelige i editoren. Du er stort set låst fast i det ene format.
Brugerdefineret domænenavnDit domænenavn er gratis med en af ​​de betalte planer, og du får også dine tilpassede e-mail-adresser – fem med Pro-planen.
NavigationsdybdeDer er et dybdeniveau i navigationen.
Widgets og appsDer er ingen andre widgets og apps end standardvideo, foto osv.
monetariseringIngen indtægtsgenerering, medmindre du tilføjer tilknyttede links eller lignende.
Besøgende statistikDu kan se sidevisninger, kommentarer fra besøgende og tommelfinger op for hver side i afsnittet Statistik. Det viser også antallet af samlede websitevisninger.
Foto, video og lydDu kan tilføje lyd, video og fotos.
BloggingEnkel layout til blogsider er til rådighed.
Google kortIngen.
HTML EditorIngen.
Integration af sociale medierNej. Besøgende må kun dele siden til Facebook, Twitter eller Google+.
Formularer og undersøgelserIngen.
LagerpladsUbegrænset lagerplads til rådighed med betalte planer.
Nyhedsbrev VærktøjEnkel e-mail-out-funktion forsynet med op til 100 modtagere.
ForumIngen.
E-handel / online butikEn butik med fem artikler kan være inkluderet i Pro-planen; E-handelsplanen giver dig ubegrænsede produkter.
Gateway-integrationSimpleSite bruger PayPal-gatewayen. Der er ingen andre muligheder.
SEO venligIngen.
Webstedsbegrænset adgang (adgangskodebeskyttelse)Ingen.
Google® AnalyticsIngen.
HjemmesikkerhedData gemmes på SimpleSites servere.
Flere sprogRedaktøren kommer på engelsk, indonesisk, tysk, spansk, norsk, portugisisk, græsk, malaysisk, dansk, fransk, hollandsk, finsk, tyrkisk, tjekkisk, italiensk, polsk, svensk og russisk.
MobiloptimeringHver skabelon er fuldstændig lydhør, så den er allerede optimeret til mobil.
CDN-teknologiIngen.

Planer & Prisfastsættelse

Hvor starter vi med SimpleSites prisplan? Nå, for en start, har det gipset over hele deres destinationsside, som du kan “oprette et gratis websted eller en blog”, “oprette et gratis websted” og “det er gratis”!

Det skøre ved dette er, at det simpelthen ikke er sandt. Webstedet er kun gratis i 30 dage, derefter skal du opgradere til Pro eller E-Commerce planer om at fortsætte med at bruge tjenesten.

Den gratis version af platformen er simpelthen en gratis prøveversion. Med det får du 15 sider, op til 300 billeder og 10 minutters video, en yoursite.simplesite.com webadresse, en webshop med op til fem varer med en PayPal-gateway og SimpleSite-reklame på din side.

Pro-plan
US $ 11,95 / måned, US $ 29,95 / 3 måneder.

Pro-planen giver dig mulighed for ubegrænset sider, billeder og video og kaster dit domænenavn sammen med fem brugerdefinerede e-mail-adresser. Annoncering fjernes også fra din side

E-handelsplan
US $ 26,95 / måned, US $ 74,95 / 3 måneder.

E-handelsplanen giver dig alt i Pro-planen sammen med et ubegrænset antal varer i din online butik.

Kunde support

Eller skal vi sige, “Hvilken kundesupport?” Den heldige ting ved SimpleSite-editoren er, at du sandsynligvis ikke har brug for nogen hjælp til at få dit websted op og køre. Den eneste virkelige kundeservicelege til rådighed for brugere at forfølge er e-mail-kundeservicekontoen.

Du kan dog forvente op til en to-dages ventetid på svar på dine e-mails, så det er ikke meget nyttigt, hvis du har brug for et svar på et spørgsmål nu.

 • telefon
  Ingen telefonisk support.
 • Support e-mail
  Du kan e-maile supportteamet – svar har op til en to-dages turnaround.
 • Snak
  Ingen live chat-facilitet.
 • Vidensbase
  Et meget, meget grundlæggende spørgsmål & Et afsnit på hjemmesiden
 • Video-tutorials
  Ingen tilgængelige videotutorials.
 • Support Forum
  Intet brugersupportforum.
 • Yderligere muligheder
  Ingen andre hjælpemuligheder tilgængelige.

Brugervenlighed

Her er et område, som SimpleSite udmærker sig ved brugervenlighed. Hele processen er så, så så enkel. Du kan have et helt websted med nyttigt indhold i det og køre inden for 10 minutter.

Layouten er ren (fordi der næppe er muligheder at vælge imellem). Navigation mellem sider er enkel, når du har et par klik rundt. Tilføjelse og styring af en online butik virker meget let. E-mail-outs fungerer godt.

Den eneste anstrengelse, som nogle kan have, er, at det ikke er en, hvad du ser, er hvad du får (WYSIWYG) -editor. Det betyder, at når du redigerer sider, får du ikke se, hvordan de ser ud, når de er live, mens du redigerer.

De fleste andre webstedsbyggere giver dig nu en WYSIWYG-grænseflade, da den fjerner den ‘redigering og derefter går tilbage og kontrollerer, hvordan det ser ud’, der kan være ret tidskrævende.

Når det er sagt, er det et mindre problem, da du alligevel ikke har mange muligheder for at tilpasse din side. For alle dets mangler forbliver SimpleSite tro mod sin navnebror.

Konklusion

SimpleSite er forældet, begrænset i funktionalitet og tilpasning, har kun en reel mulighed for kundeservice (der kan være langsom), og oven på alt det er forholdsvis dyrt! Deres skjulte priser og konstante påmindelser om at opgradere din service er også en uvelkommen tilføjelse til platformen.

Den eneste grund til, at du ville gå videre med SimpleSite som webstedsbygger, er, hvis du vil banke et fungerende websted på ti minutter, eller du har meget begrænsede computerkompetencer. For alle andre ønsker du at undgå denne bygherre.

SimpleSite skulle være tilbage i 2003, hvor den hører hjemme. For alle, der søger efter en simpel webstedsbygger, der får dit indhold til at se anstændigt ud, anbefaler vi at du søger et andet sted. Du kan tjekke andre bygherrer som Wix og Yola, hvis du har brug for noget simpelt at bruge.

SimpleSite stak bare ikke op til konkurrencen.

Sammenligne

SimpleSite

86

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map