Nettstedbyggeranmeldelser


Les anmeldelser av nettstedbyggere

Vi forstår hvor vanskelig det er å opprettholde spenningen med å lage din egen webside når du er sammenfiltret med å finne ut hvilken nettstedsbygger du kan bruke. Kanskje du ikke vet hva du skal se etter, eller kanskje har du ingen anelse om hvilke funksjoner du trenger eller til og med hva som er der ute. Derfor har vi gjort undersøkelsene for deg. Les anmeldelser av våre webansvarlige for å finne ut hva hver enkelt byggherre har å tilby og hva hver enkelt gjør best.

  SISTE OPPDATERT: 10. mars 2017

AAWebmasters.com er en uavhengig webmastere forening og meninger, anmeldelser og rangeringer uttrykt her på nettstedet er AWA egne. Nettstedet mottar kompensasjon fra de gjennomgåtte produktene og tjenestene. AAWebmasters.com tester hvert produkt eller tjeneste grundig og gir høy rangering til de beste. AAWebmasters.com publiserer ikke informasjon om alle tilgjengelige e-handelsplattformer, nettstedbyggere eller webhoteller. Klikk her for å se flere detaljer.

Annonsørens avsløring

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

Square

Er fantastisk ser viktig ut? Squarespace er absolutt verdt å ta en titt hvis nettstedet ditt er bildeintensivt, kanskje for fotografer, kunstnere, restauranter og bryllupsplanleggere. Vakre nettsteder med profesjonelt utseende er enkle å bygge uten kodingserfaring, og bloggplattformen tjener fantastiske anmeldelser også.

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

Wix

Ingen tekniske ferdigheter? Wix lar deg velge mellom over 500 profesjonelt designede gratis maler for raskt og enkelt å lage din egen iøynefallende webside, alt uten å trenge teknisk eller designkunnskap. Wix er svært intuitiv å bruke med en veldig kort læringskurve.

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

Weebly

Har en liten bedrift? Weebly er webbyggervalget av seriøse bloggere, gründere og små bedrifter. Trafikkpanelet viser alle typer statistikk om besøk på nettstedet ditt. For teknisk tilbøyelig er det tilgang til HTML / CSS-koding for mer detaljert tilpasning.

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

Yola

Er du en newbie på nettstedet? Yola er for små og mikrobedriftseiere som vil spare penger ved å bygge sine egne nettsteder. Det er veldig enkelt å bruke og dra elementer, og du kan få nettstedet ditt i gang om noen timer.

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

Jimdo

Trenger du en webside med e-handel? Jimdo tilbyr en e-handelsløsning så vel som nettbygging. Jimdo handler mer om funksjonalitet enn ser ut for den gjennomsnittlige webskaperen, men den kan tilpasses helt hvis du vet litt om koding. Det er hjelp gjennom det aktive samfunnsforumet.

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

webs

Trenger du et medlemskapsside? Mens hvem som helst kan bygge et nettsted med Webs, passer funksjonene den gir best for små bedrifter og gründere. En av disse funksjonene er muligheten til enkelt å sette opp et medlemskapsside uten å måtte bruke en ekstern app.

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

Moonfruit

Elsker gamle stil nettsteder? Moonfruit er en eldre nettstedbygger som ikke inneholder alle klokkene og fløytene til de mer moderne konkurrentene. Moonfruit er best for folk som har tid og tålmodighet til å bygge sine nettsteder, og ikke er komplette nybegynnere eller teknofober..

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

WebsiteBuilder.com

Villig til å betale for valg? WebsiteBuilder.com kan skryte av over 10 000 maler, arkivfotografibilder, flere nettsteder og et fullfunksjonssett, men disse er ikke tilgjengelige med den gratis versjonen av programvaren. Grensesnittet for bygging av nettsteder er rent og enkelt å bruke, selv om det er hyppige annonser som er hyppige.

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

Themify Builder

Vil du ha et WordPress-tema? Themify nettstedsbygger støtter over 40 WordPress-temaer og gir en plug-in for tredjeparts temaer. I motsetning til andre leverandører av nettstedbyggere, oppgir Themify ikke et domenenavn eller webhosting – du er alene om å skaffe disse.

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

GoDaddy Nettstedsbygger

Ikke sikker på hva du trenger? GoDaddys nettstedbygger er generisk
rettet mot alle som ønsker å bygge sin egen webside. Malene inkluderer en e-handelsbutikk for bedriftseiere. GoDaddys kundesupportsystem er veldig sterkt og inkluderer live chat.

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

Webflow

Å bygge nettsteder for andre? WebFlow er et seriøst alternativ for erfarne designere og utviklere som ønsker en mer avansert, kodefri nettbyggingsplattform. WebFlow gir mulighet for oppretting av virkelig tilpassede nettsteder, med tilgang til koden om nødvendig.

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

Webydo

Ønsker deg en designers nettsted? Webydo ble bygget av webdesignere for profesjonelle nettdesignere som ønsker å produsere eksepsjonelle nettsteder, men ikke vil lære å kode. Utover de konvensjonelle designelementene er fantastiske animasjonseffekter og fokus på responsiv design.

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

Slående

Trenger bare en side? Sjekk påfallende hvis du trenger en elegant, en-siders, mobilvennlig webside. Du kan enkelt opprette et nettsted på kort tid ved å bruke de gratis mobile responsive malene. Det lange sides formatet på nettstedet ditt kan ta litt å bli vant til.

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

Webnode

Er flere språk viktig? Bedriftseiere som driver virksomhet globalt kan nå kunder på 20 språk med WebNode. Alle malene er fullt funksjonelle, men kan trenge en viss tilpasning for å bringe dem opp til de nåværende høykvalitets, glansede designforventningene.

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

WebStarts

Ønsker deg et tomt lerret? Sett din indre designer gratis med WebStarts ved å dra ethvert designelement hvor som helst på websiden din – det er helt ustrukturert. Temaer kan tilpasses ytterligere og konverteres automatisk til mobile nettsteder.

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

Web.com

Vil at noen skal bygge den? Webs.com tilbyr DIY-nettverksbyggerprogramvare som lar deg bygge et grunnleggende, uten frills, funksjonelt nettsted. Imidlertid tilbyr de også en fullt tilpasset webdesigntjeneste der du beskriver drømmeområdet ditt og de bygger det for deg.

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

SiteBuilder.com

Kresen om designen din? Med over 10.000 forretningsmaler er eiere av små bedrifter bundet til å finne en som de liker med SiteBuilder. Nybegynnere på nettet kan enkelt bygge relativt profesjonelle sider med dra-og-slipp-redigereren.

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

Homestead

Bare å starte en bedrift? Homestead er rettet mot små bedrifter som trenger ganske enkle nettsteder. Det har vært en stund, og malene deres er ikke like moderne som andre nettstedbyggere. Du kan bruke den omfattende 30-dagers gratis prøveversjonen til å teste ut Homestead.

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

Virb

Opprette din portefølje? Virb er egnet for de som setter opp en bildetung portefølje. Det er enkelt å sette opp nettstedet ditt og eksperimentere med forskjellige temaer, og det er ganske mange å velge mellom for gallerier og fotosider. Det er enkelt å legge til bilder direkte fra Flickr og Vimeo.

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

IM Creator

Ønsker deg en mager webside? IM Creator lar deg bygge et mager og profesjonelt nettsted, raskt. I dette tilfellet betyr “mager” glatt og bildetungt, basert på en av over 70 veldesignede maler, som alle er forhåndsutfylt med prøveinnhold. “Rask” skyldes den utmerkede dra-og-slipp-redigereren.

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

SimpleSite

Ser du etter enkelt og raskt? SimpleSite passer godt for deg som bare vil opprette et nettsted raskt og ikke bry seg for mye om hvordan det ser ut. Nettsteder opprettet gjennom SimpleSite ser ikke veldig profesjonelle ut og det er begrensede tilpasningsmuligheter.

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

uCoz

Ikke sikker på om tilpasning? uCoz lar deg produsere fullt utstyrte nettsteder med et komplett spekter av tilpasningsalternativer. Begynn med ingen i det hele tatt, bruk de 250 tilgjengelige malene, eller endre sidestilen og legg til plugins, eller få hendene i HTML / CSS-koden for full tilpasning.

LES ANMELDELSE
PRØV DET NÅ

MotoCMS

Trenger du en enkel og vakker design? MotoCMS er en brukervennlig nettstedbygger som lar deg lage profesjonelle nettsteder i WYSIWYG (Det du ser er hva du får). Siden den første lanseringen i 2008 har den oppnådd mange fans og supportere, spesielt blant nybegynnerne.

Siste artikler

Vis alle nyheter

ikke noe bilde

Sammenlign InMotion Hosting vs. FatCow: Hvilken er den beste …

OPPDATERT 6. januar 2017

ikke noe bilde

Sammenlign InMotion Hosting vs. Arvixe: Hvilken er den beste …

OPPDATERT 5. januar 2017

ikke noe bilde

Sammenlign InMotion Hosting vs. A2 Hosting: Hvilken er B…

OPPDATERT 4. januar 2017
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map