Magento CE gjennomgang 2016


Magento

Besøk nettsiden

9.3


AWA-poengsum

Magento

Selv om Magento tilbyr en Enterprise-versjon for store forhandlere, vil de fleste virksomheter være interessert i deres open source samfunnsutgave. Denne versjonen har eksistert siden 2007. I dag er det vertskap for over 150 000 butikker inkludert store navn som Toms Shoes. Les vår Magento CE-anmeldelse nedenfor.

Pros

 • Enkel vedlikehold og oppgraderinger
 • Enkel navigering
 • Flere prisalternativer
 • Produktvarsler

Ulemper

 • Kompleks installasjonsprosess
 • Ikke egnet for delt hosting
 • Kostnadsforbudende versjoner
 • Mangel på kompetente utviklere

Oversikt

Magento fakturerer seg selv som en fullt tilpassbar plattform som er lastet med funksjoner. Selv om dette kan være sant, er det noen ting du bør være klar over på forhånd. Magento er ikke spesielt enkel å bruke. Du må være ganske teknisk kunnskapsrik for å bygge og drifte en butikk. Ellers må bedriften din ha ressursene til å ansette en profesjonell utvikler. Magento kan være gratis og tilpasses, men det er ikke ment for nybegynnere.

Tekniske spesifikasjoner og begrensninger

Det kan antagelig ikke sies nok: Magento krever noen ganske imponerende kodingsevner. Hvis det ikke beskriver deg, bør du se etter en annen e-handelsplattform. I tillegg mangler Magento noen viktige verktøy som er en del av enhver shoppingplattform. Du må kjøpe:

 • Sikkerhet – PCI-kompatibel kassemetode
 • Betalingsprosessor
 • Hosting tjenester
 • Et domenenavn

Selv om det er gratis å laste ned open source-programvare, betyr det ikke at det ikke innebærer visse kostnader.

Installasjon

For å laste ned Magento, er alt du trenger å gjøre å besøke nettstedet deres. Programvaren er helt gratis. Imidlertid må du kjøpe et domene og tilby hosting. Ethvert nettsted opprettet gjennom Magento er ment å stå på egen hånd. Hvis du har en eksisterende webside og ønsker å legge til en handlekurvfunksjon, fortsett å handle.

skalerbarhet

Selv om det er noen unntak, er Magento i stand til å vokse med virksomheten din. De fleste selskaper som velger Magento, vil allerede være godt etablert og drive en mellomstor operasjon. Den fullt tilpassbare plattformen kan enkelt utvides når du legger til produkter og alternativer. Du kan også alltid velge Enterprise-løsningen. Denne planen er ment for virkelig store bedrifter. Enterprise-tjenester starter på $ 15 000 per år.

Rykte

Magento har et rykte som bransjeleder. Det er imidlertid ikke kjent for brukervennlighet. I 2011 solgte gründerne selskapet til eBay og deres X.commerce-divisjon. Siden den gang har plattformen ligget på skjelven grunn. Det har ikke vært en smidig overgang til ny ledelse, og en av de opprinnelige utviklerne har forlatt helt. Dette kan resultere i betydelige endringer de kommende månedene. Det er noe å følge med på.

Hvorfor velge Magento e-handelsprogramvare?

Hvis du har tilgang til en Magento-ekspert, kan du designe et unikt nettsted og tilby mange funksjoner. Plattformen gir et pålitelig, funksjonsrikt fundament. Derfra kan du drive en mellomstor til stor størrelse virksomhet.

Nøkkelegenskaper

 • Google Analytics-integrasjon
 • En-side kassa
 • Avansert produktfiltreringssystem
 • Lagerstyring
 • Stort utvalg av betalingsmetoder
 • 100% søkemotorvennlig
 • SSL-støtte
 • Lakkbasert hurtigbufring på hele siden
 • Clean and Leaner Code Base
 • Google Site Map
 • Adressebok med ubegrensede adresser
 • Gaveregister

Industrieksperter dom på Magento

eCommerce PlateformExperts anbefaler også Magento, men de er også raske med å påpeke at programmet kanskje ikke er for alle. Selv om brukere absolutt ser ut til å være fornøyde med programmet, er Magneto virkelig rettet mot mer etablerte virksomheter som planlegger å liste opp et betydelig inventar. Små bedrifter som nettopp er i gang, ville ha det bedre å gå med et skybasert alternativ som inkluderer hosting og sikkerhet . Dette er de eneste grunnene til at kritikere ikke støtter Magneto over hele linjen som en optimal løsning.

Større virksomheter med tekniske ressurser som ønsker å skape en butikk som kan følge med i rask vekst, vil være godt tjent med å velge Magento. Programmet er utrolig fleksibelt og skalerbart. Bare husk at du vil måtte gjøre mye feilsøking på egen hånd, spesielt hvis du ikke velger en av en mer omfattende pakke.

For den rette virksomheten er Magento en flott løsning og får høye rangeringer fra eksperter. Nøkkelen er å kjenne dine behov og at du finner en plattform som er i samsvar med ferdighetsnivået, ressursene og målene dine.

Positive forbrukeranmeldelser og attester på Magento e-handelsprogramvare

De aller fleste brukere som tok seg tid til å skrive en anmeldelse, var svært sannsynlig å anbefale Magento til andre. Her er noen få funksjoner som kontinuerlig ble rost av fornøyde kunder:

 • Robuste funksjoner utenfor boksen. Brukere kan komme i gang med en gang uten å måtte integrere en haug med tillegg bare for å opprette en funksjonell butikk.
 • Mange gratis og rimelige utvidelser. Hvis du ønsker å utvide nettstedet ditt, vil du ha mange kostnadseffektive alternativer å velge mellom.
 • Skalerbarhet. Magento er et allsidig program som kan brukes til å selge bare noen få produkter eller tusenvis av produkter. Hver virksomhet kan bruke programmet til å imøtekomme deres behov.
 • Nyttige samfunnsfora. Magento er et populært program, som betyr at det er mange brukere fra hele verden som kan fungere som en nyttig ressurs.

Magento CE: Negative forbrukeranmeldelser og klager

Forbrukeranmeldelser av Magento er overveldende positive. Brukere tildeler det vanligvis en perfekt score. De er så glade for produktet at negative anmeldelser høres mer ut som forslag enn kritikere. Etter å ha sett på et bredt spekter av tilbakemeldinger på programmet, var det to vanlige tråder når det gjaldt rom for forbedring.

 • Hastighet. Det er bemerkelsesverdig antall referanser til treg belastningstid og driftshastighet. Dette kan være frustrerende og til slutt påvirke rangeringen av søkemotorer, så vel som konverteringsfrekvenser. Kunder er raske til å bevege seg hvis et nettsted henger.
 • Kundeservice. Dyrere prispakker kommer med ekstra støtte, men selv kunder i toppnivået rapporterer om mindre enn imponerende service. Det ser ut til at representanter for Magento rett og slett tar for lang tid å svare.

Utover disse to klagene var det ingen andre overordnede temaer når det gjaldt svake steder i programmet.

 • https://www.trustradius.com/products/magento/reviews
 • http://www.merchantmaverick.com/reviews/magento-review/
 • http://ecommerce-platforms.com/ecommerce-reviews/the-ultimate-magento-ecommerce-review-2015
 • https://www.trustradius.com/products/magento/reviews

Design & tilpasning

En av de store fordelene ved å velge en åpen kildekodeplattform er ubegrensede designalternativer. Magento kommer med mange gratis temaer å velge mellom. Du kan også kjøpe et tema fra en tredjepartsutvikler. Kvaliteten på temaene kan variere siden de er opprettet av utviklere fra hele verden. Den gode nyheten er at det er et imponerende antall virkelig attraktive alternativer. Bare husk at selv et tema vil kreve god koding for å fullføre butikken.

TrekkOversikt
NettstedsbyggergrensesnittBakenden er der ting begynner å bli rotete. Det er mange alternativer. I teorien er dette en god ting. Det gir imidlertid et overfylt og forvirrende grensesnitt. Selv en ekspertkoder kan ende opp med å bli overveldet av så mange valg. Det hjelper ikke at noen av menyene og navigasjonsfunksjonene ikke ser ut til å være fornuftige. Du kan ende opp med å bruke altfor mye tid på å søke etter sider som virker tilfeldig organisert.
FilbehandlingDet er enkelt å legge til enkel sidetekst. Det kan imidlertid være komplisert å legge til produkter. Produktattributter er delt opp i grupper, og organisasjonen kan fort bli forvirrende. En erfaren utvikler har kanskje ikke problemer. Men for de fleste er det en bratt læringskurve involvert.
Mobil nettstedbyggingMagento lar deg integrere en mobilversjon av nettstedet ditt. Igjen, dette er noe som er best overlatt til en ekspert, men muligheten er der. Dette er en viktig funksjon i enhver online virksomhet.
Tilgang til CSS og HTMLMagento bruker utelukkende PHP. Du eller utvikleren din må være flytende i dette kodespråket.

Funksjoner & Verktøy

Når det gjelder styring av ordrer, er det ingen grenser. Magento kommer med noen gode grunnleggende funksjoner. Derfra kan du tilpasse alternativer gjennom koding eller legge til plugins. Hver del av nettstedet vårt kan være så robust som du vil.

TrekkOversikt
App-integrasjonMagento-markedet tilbyr tusenvis av apper som enkelt kan integreres på nettstedet ditt. Søkeverktøyene gjør det enkelt å finne verktøyene du trenger. Prisene vises også tydelig, og et femstjerners rangeringssystem gir en rask titt på appens kvalitet.
eBay og Amazon IntegrasjonSiden Magento eies av eBay, er integrasjonen jevn. Du kan få tilgang til en omfattende liste over eBay-utvidelser for å hjelpe deg med å selge produktene dine. Plattformen kan også integreres med Amazon. Disse utvidelsene kommer imidlertid med en prislapp. Vær forberedt på å bruke noen hundre dollar for å samarbeide med Amazon.
SpråkstøtteHvis du vil håndtere internasjonalt salg, er det en app for det. Ulike språkpakker lar deg tilby oversettelser og språkverktøy. Velg mellom en rekke gratis og betalte alternativer.
Hosting, sikkerhet og PCI-samsvarMed Magento er du ansvarlig for å tilby hosting og sikkerhet. De fleste Magento-virksomheter er store nok til å skaffe serverne sine. Ellers må du samarbeide med en vertstjeneste. Det viktigste er kanskje at du må ta skritt for å forbedre nettstedets sikkerhet. Ellers vil ikke kundene føle seg komfortable med å levere sin sensitive informasjon. Du kan handle moduler på Magento markedet. Bare sørg for å se etter PCI-kompatible betalingsprosessorer.
Båndbredde og lagringIgjen, dette avhenger av ditt individuelle oppsett. Hver server og hostingleverandør har forskjellige begrensninger. Magento er fullt skalerbar. Det vil være opp til deg å velge de beste alternativene for å imøtekomme butikken din.
Betalings prosesseringMagento kan integreres med omtrent enhver betalingsport. Velg mellom PayPal, autorize.net og 2Checkout. Du kan samarbeide med industriledere for å tilby pålitelige og pålitelige kassetjenester.
Handlekurv-plugins og tilleggsprogrammerDen store delen med open source-programvaren er at den kontinuerlig forbedres. Utviklere lager alltid nye plugins for å løse problemer. Du er nesten garantert å finne en plugin som løser ethvert problem du måtte støte på.
OrdrebehandlingAdministrasjonspanelet viser all viktig informasjon om bestillingen. Dessverre er showet ikke akkurat tiltalende visuelt. Dette gjør det vanskelig å navigere. Hvis du vil ha tilgang til spesifikk informasjon raskt, kan det være vanskelig.
LagerstyringMagentos verktøy for lagerbehandling er ganske nyttige. Du kan tilpasse avgiftssatser og fremheve bestselgende produkter. Alt kan støpes etter behov.
Forlatte vognerMagento-markedet tilbyr mange forlatte handlevogn-plugins. Du kan enkelt finne en gratis versjon som passer dine behov. Dette vil tillate deg å sende e-post til kunder som har forlatt handlekurvene sine og forbedre konverteringsfrekvensene.
SikkerhetsegenskaperDette er et område der du må være flittig med å legge til riktige plugins. Ut av boksen tilbyr Magento ingen beskyttelse. Du må sørge for at du iverksetter passende tiltak for å sikre sikkerhet.
Betalingskortindustri (PCI) -sertifiseringSelv om Magento ikke er PCI-sertifisert, er praktisk talt alle betalingsprosessorer det. Det handler bare om å integrere prosessoren som fungerer best for deg og dine kunder. Alle Magento-nettsteder kan integreres med store navneprosessorer.
Gavekort, tilbud og kupongerDessverre tilbyr Magento CE ikke gavekort eller lagre kreditter. Disse funksjonene er eksklusive Enterprise-planen. Imidlertid kan du enkelt tilby kuponger til kundene dine. I noen tilfeller kan dette kreve å kjøpe en annen plugin.
Skatter og forsendelse kalkulatorerAlle skatte- og fraktinnstillingene dine kan tilpasses fullstendig. Den største utfordringen er å finne nøyaktig hvor du skal gjøre disse endringene. Det kan hende du må bruke litt tid på å søke etter alternativer før du finner de du vil ha.
Pakke sporingBåde du og kundene dine kan enkelt spore bestillinger og pakker. Partner med store rederier og kunder vil motta et unikt sporingsnummer. Hele prosessen vil bli automatisert slik at du kan fokusere på andre aspekter av virksomheten din.
markedsføringMarkedsføringsverktøy er en virkelig styrke for Magento. Du kan
 • Send nyhetsbrev
 • Lag metakoder
 • Tilpass URL-adresser
 • Legg til en blogg
 • Integrer alle sosiale mediekontoer
 • Markedsfør nettstedet ditt enkelt
rapporteringMagento kommer også med mange rapporteringsverktøy for å spore resultatene på nettstedet ditt. Du kan spore produkter som gir topp ytelse. Dette vil hjelpe med salgsfremmende innsats. Du kan også se nøyaktig hvordan kunder navigerer til nettstedet ditt og undersøke populære søkeord. Hvis det ikke er nok, er det like enkelt å integrere Google Analytics som å lime inn et kodebit. Alle markedsføringsverktøyene du kan ønske deg er innenfor fingertuppene.

planer & Priser

Magento Community Edition er gratis! (på en måte). Ja, det er gratis å laste ned programvaren. Derfra legger utgiftene seg raskt opp. Det er veldig rimelig å kjøpe et domene. Selv hosting-tjenester kan kjøpes ganske billig. De reelle kostnadene kommer med å legge til funksjonalitet på nettstedet ditt. En betalingsprosessor kommer med en prislapp. Som de fleste andre plugins. Du må også ta hensyn til prisen for å betale for å holde en utvikler i staben. Kostnadene for å vedlikeholde et Magento-støttet nettsted kan være betydelige. Nettopp derfor er den best egnet for mellomstore og store selskaper. Du må ha et visst ressursnivå for å bruke Magento.

Kundeservice

Når det gjelder open source-plattformer, kan støtten begrenses. Dette er spesielt tilfellet med Magento. Du vil være på egen hånd når det gjelder feilsøking av problemer. Det gjør det desto viktigere å jobbe med en erfaren utvikler. Det er ganske enkelt ikke mange ressurser for kodere utenfor samfunnsfora. Selv disse tilbyr imidlertid bare begrenset hjelp. I motsetning til andre open source-plattformer, har Magento ikke et spesielt aktivt samfunn.

Hvis du søker på nettstedet deres, kan du finne et 800-nummer og en generell e-postadresse. Disse er imidlertid mer til salgsformål. Du vil ikke kunne få direkte teknisk support. Vanligvis vil plattformer i det minste gi et omfattende kunnskapsgrunnlag eller bibliotek med videoopplæringer. Igjen, dette er ikke tilfelle med Magento. Vær forberedt på å gjøre din problemløsing uten hjelp utenfra.

Brukervennlighet

Lagre oppsett
Det er enkelt å laste ned programvaren og velge tema. Imidlertid er det noen flere ting du må gjøre for å opprette en fullt funksjonell butikk. Du må kjøpe et domene og velge en vertstjeneste. Å legge sikkerhet vil være en ekstra bekymring og kostnad. Den beste måten å sikre et enkelt oppsett er å ansette en utvikler med Magento-erfaring.

Produkthåndtering
Magento kommer med en omfattende liste over funksjoner. En erfaren utvikler kan ta disse standardfunksjonene til et helt nytt nivå. Riktig koding kan lage interessante produktsider og skjermer. Den ene ulempen er at backend er vanskelig å navigere. Alternativene er alltid fine, men i dette tilfellet tilbyr Magento så mange som kan føles overveldende.

Konklusjon

Er Magento CE det rette valget å bygge din nettbutikk?
Kan være. Selv om Magento har et sterkt rykte og brukes av hundrevis eller tusenvis av bedrifter, er det ikke for alle. Hvis du har en stor virksomhet som selger tusenvis av produkter, gir Magento et fleksibelt og skalerbart alternativ. Det kan vokse sammen med deg og tilpasses helt. For etablerte virksomheter kan det være vel verdt kostnaden. Bare husk at det vil kreve en profesjonell utvikler. Magento er ikke for oppstartsbedrifter på et budsjett med en sky.

Årsaker til at du bør velge Magento fremfor konkurrentene
Det er funksjonsrikt, skalerbart og fullt tilpasses. Du vil ha friheten til å lage en unik butikk som best tjener kundene dine og fremhever produktene dine. Det er ikke nødvendig å bekymre seg for begrensninger. Magento vil tillate deg å ta nettstedet ditt og virksomheten din hvor du vil.

Sammenligne

Magento

93

Shopify

96

BigCommerce

95

Volusion

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map