Magento CE-anmeldelse 2016


Magento

Besøg webstedet

9.3


AWA-score

Magento

Mens Magento tilbyder en Enterprise-version til store detailhandlere, vil de fleste virksomheder være interesseret i deres open source community-udgave. Denne version har eksisteret siden 2007. I dag er der vært for over 150.000 butikker inklusive store navne som Toms Shoes. Læs vores Magento CE anmeldelse nedenfor.

Fordele

 • Nem vedligeholdelse og opgraderinger
 • Nem navigation
 • Flere prisindstillinger
 • Produktadvarsler

Ulemper

 • Kompleks installationsproces
 • Ikke egnet til delt hosting
 • Omkostningsforbudte versioner
 • Mangel på kompetente udviklere

Oversigt

Magento fakturerer sig selv som en fuldt tilpasselig platform, der kommer fyldt med funktioner. Selvom dette kan være sandt, er der nogle ting, du skal være opmærksom på på forhånd. Magento er ikke særlig nem at bruge. Du bliver nødt til at være temmelig teknisk kyndig for at bygge og drive en butik. Ellers bliver din virksomhed nødt til at have ressourcerne til at ansætte en professionel udvikler. Magento er muligvis gratis og kan tilpasses, men det er ikke beregnet til begyndere.

Tekniske specifikationer og begrænsninger

Det kan sandsynligvis ikke siges nok: Magento kræver nogle ret imponerende kodningsevner. Hvis det ikke beskriver dig, skal du kigge efter en anden eCommerce-platform. Derudover mangler Magento nogle større værktøjer, der er en del af enhver shoppingplatform. Du skal købe:

 • Sikkerhed – PCI-kompatibel checkout-metode
 • Betalingsprocessor
 • Hosting-tjenester
 • Et domænenavn

Selvom open source-software er gratis at downloade, betyder det ikke, at det ikke indebærer visse omkostninger.

Installation

For at downloade Magento er alt hvad du skal gøre at besøge deres websted. Softwaren er helt gratis. Du bliver dog nødt til at købe et domæne og levere hosting. Ethvert websted oprettet gennem Magento er beregnet til at stå på egen hånd. Hvis du har et eksisterende websted og ønsker at tilføje en indkøbskurv funktion, skal du fortsætte med at handle.

Skalerbarhed

Selvom der er nogle undtagelser, er Magento i stand til at vokse med din virksomhed. De fleste virksomheder, der vælger Magento, vil allerede være veletablerede og gennemføre en mellemstor operation. Den fuldt tilpassede platform kan nemt udvides, når du tilføjer produkter og muligheder. Du kan også altid vælge Enterprise-løsningen. Denne plan er beregnet til virkelig store virksomheder. Enterprise-tjenester starter ved $ 15.000 om året.

Omdømme

Magento har et ry som branchen førende. Det er imidlertid ikke kendt for brugervenlighed. I 2011 solgte stifterne virksomheden til eBay og deres X.commerce-afdeling. Siden da har platformen været på rysten jord. Det har ikke været en jævn overgang til ny administration, og en af ​​de originale udviklere er helt tilbage. Dette kan resultere i betydelige ændringer i de kommende måneder. Det er noget at holde øje med.

Hvorfor vælge Magento e-handelssoftware?

Hvis du har adgang til en Magento-ekspert, kan du designe et unikt websted og tilbyde masser af funktioner. Platformen giver et pålideligt, funktionsrige fundament. Derfra kan du drive en mellemstor til stor størrelse virksomhed.

Nøglefunktioner

 • Google Analytics-integration
 • En-sides checkout
 • Avanceret produktfiltreringssystem
 • Lagerstyring
 • Bred vifte af betalingsmetoder
 • 100% søgemaskine venlig
 • SSL Support
 • Lakeringsbaseret Caching på fuld side
 • Clean and Leaner Code Base
 • Google Site Map
 • Adressebog med ubegrænsede adresser
 • Gave register

Industrieksperter dom over Magento

eCommerce PlateformExperts anbefaler også med tillid Magento, men de er også hurtige til at påpege, at programmet muligvis ikke er for alle. Mens brugerne bestemt synes at være tilfredse med programmet, er Magneto virkelig rettet mod mere etablerede virksomheder, der planlægger at liste en betydelig opgørelse. Mindre virksomheder, der lige er kommet i gang, ville være bedre stillet med en skybaseret mulighed, der inkluderer hosting og sikkerhed . Dette er de eneste grunde til, at kritikere ikke støtter Magneto på tværs af linjen som en optimal løsning.

Større virksomheder med tekniske ressourcer, der søger at oprette en butik, der kan følge med i hurtig vækst, vil være godt tjent med at vælge Magento. Programmet er utroligt fleksibelt og skalerbart. Bare husk, at du bliver nødt til at gøre en masse fejlfinding på egen hånd, især hvis du ikke vælger en af ​​en mere omfattende pakke.

For den rigtige forretning er Magento en fantastisk løsning og modtager høje vurderinger fra eksperter. Nøglen er at kende dine behov, og at du finder en platform, der er i overensstemmelse med dit kvalifikationsniveau, ressourcer og mål.

Positive forbrugervurderinger og udtalelser om Magento e-handelssoftware

Langt de fleste brugere, der tog sig tid til at skrive en anmeldelse, var meget sandsynligt, at de ville anbefale Magento til andre. Her er et par funktioner, der kontinuerligt blev rost af tilfredse kunder:

 • Robuste funktioner ud af kassen. Brugere kan komme i gang med det samme uden at skulle integrere en masse tilføjelser bare for at oprette en funktionel butik.
 • Masser af gratis og overkommelige udvidelser. Hvis du vil udvide dit websted, har du masser af omkostningseffektive muligheder at vælge imellem.
 • Skalerbarhed. Magento er et alsidigt program, der kan bruges til at sælge kun et par produkter eller tusinder af produkter. Hver virksomhed kan bruge programmet til at imødekomme deres behov.
 • Hjælpsomme fællesskabsfora. Magento er et populært program, hvilket betyder, at der er mange brugere fra hele verden, der kan fungere som en nyttig ressource.

Magento CE: Negative forbrugervurderinger og klager

Forbrugeranmeldelser af Magento er overvældende positive. Brugere tildeler det normalt en perfekt score.De er så tilfredse med produktet, at eventuelle negative anmeldelser lyder mere som forslag end kritikere. Efter at have set på en lang række feedback om programmet, var der to almindelige tråde, når det kom til plads til forbedring.

 • Hastighed. Der er et bemærkelsesværdigt antal henvisninger til langsom belastningstider og driftshastighed. Dette kan være frustrerende og i sidste ende påvirke rangering af søgemaskiner såvel som konverteringsfrekvens. Kunderne er hurtige til at bevæge sig, hvis et websted hænger.
 • Kunde support. Dyrere prispakker leveres med ekstra support, men selv kunder i øverste niveau rapporterer mindre end imponerende service. Det ser ud til, at Magento-repræsentanter simpelthen tager for lang tid på at svare.

Ud over disse to klager var der ingen andre tvingende temaer, når det kom til svage steder i programmet.

 • https://www.trustradius.com/products/magento/reviews
 • http://www.merchantmaverick.com/reviews/magento-review/
 • http://ecommerce-platforms.com/ecommerce-reviews/the-ultimate-magento-ecommerce-review-2015
 • https://www.trustradius.com/products/magento/reviews

Design & Tilpasning

En af de store fordele ved at vælge en open source platform er ubegrænsede designmuligheder. Magento kommer med masser af gratis temaer at vælge imellem. Du kan også købe et tema fra en tredjepartsudvikler. Kvaliteten af ​​temaerne kan variere, da de er oprettet af udviklere fra hele verden. Den gode nyhed er, at der er et imponerende antal virkelig attraktive muligheder. Bare husk, at selv et tema vil kræve en god smule kodning for at afslutte din butik.

FeatureOversigt
WebstedsbyggergrænsefladeBagenden er, hvor tingene begynder at blive rodede. Der er masser af muligheder. I teorien er dette en god ting. Det giver dog et overfyldt og forvirrende interface. Selv en ekspertkoder kan ende med at blive overvældet af så mange valg. Det hjælper ikke, at nogle af menuerne og navigationsfunktionerne bare ikke synes at være fornuftige. Du kan ende med at bruge alt for meget tid på at søge efter sider, der synes tilfældigt organiserede.
IndholdsstyringDet er ligetil at tilføje enkel sidetekst. Det kan dog være kompliceret at tilføje produkter. Produktattributter er opdelt i grupper, og organisationen kan hurtigt blive forvirrende. En erfaren udvikler har muligvis ikke problemer. Men for de fleste er der en stejl indlæringskurve involveret.
Mobil webstedsbygningMagento giver dig mulighed for at integrere en mobil version af dit websted. Igen er dette noget, der bedst overlades til en ekspert, men muligheden er der. Dette er en vigtig funktion i enhver online forretning.
Adgang til CSS og HTMLMagento bruger udelukkende PHP. Du eller din udvikler skal være flydende i dette kodesprog.

Funktioner & Værktøj

Når det kommer til styring af ordrer, er der ingen grænser. Magento kommer med nogle gode grundlæggende funktioner. Derfra kan du tilpasse indstillinger gennem kodning eller tilføje plugins. Hver sektion på vores websted kan være så robust, som du ønsker.

FeatureOversigt
App-integrationMagento markedspladsen tilbyder tusinder af apps, der let kan integreres på dit websted. Søgeværktøjer gør det nemt at finde de værktøjer, du har brug for. Priserne vises også tydeligt, og et fem-stjernet klassificeringssystem giver et hurtigt kig på appens kvalitet.
eBay og Amazon integrationDa Magento ejes af eBay, er integrationen glat. Du kan få adgang til en omfattende liste over eBay-udvidelser for at hjælpe med at sælge dine produkter. Platformen kan også integreres med Amazon. Disse udvidelser leveres dog med et prismærke. Vær forberedt på at bruge et par hundrede dollars for at samarbejde med Amazon.
SprogstøtteHvis du vil håndtere internationalt salg, er der en app til det. Forskellige sprogpakker giver dig mulighed for at levere oversættelser og sprogværktøjer. Vælg mellem en række gratis og betalte muligheder.
Hosting, sikkerhed og PCI-overholdelseMed Magento er du ansvarlig for at stille hosting og sikkerhed. De fleste Magento-virksomheder er store nok til at levere deres servere. Ellers bliver du nødt til at samarbejde med en hosting-service. Det vigtigste er måske, at du bliver nødt til at tage skridt til at forbedre websitetens sikkerhed. Ellers har kunder ikke det godt med at levere deres følsomme oplysninger. Du kan shoppe moduler på Magento-markedet. Bare sørg for at kigge efter PCI-kompatible betalingsprocessorer.
Båndbredde og opbevaringIgen afhænger dette af din individuelle opsætning. Hver server og hostingudbyder har forskellige begrænsninger. Magento er fuldt skalerbar. Det vil være op til dig at vælge de bedste muligheder for at rumme din butik.
BetalingsbehandlingMagento kan integreres med næsten enhver betalingsport. Vælg mellem PayPal, autorize.net og 2Checkout. Du kan samarbejde med branchens ledere for at levere pålidelige og pålidelige check-tjenester.
Indkøbskurv Plugins og tilføjelserDen store del ved open source-softwaren er, at den konstant forbedres. Udviklere opretter altid nye plugins for at løse problemer. Du er næsten garanteret at finde et plugin, der løser ethvert problem, du måtte støde på.
OrdrebehandlingAdministrationspanelet viser alle dine vigtige ordreinformation. Desværre er showet ikke nøjagtigt tiltalende. Dette gør det vanskeligt at navigere. Hvis du hurtigt vil have adgang til specifikke oplysninger, kan det være vanskeligt.
LagerstyringMagentos værktøjer til lagerstyring er meget nyttige. Du kan tilpasse skattesatserne og fremhæve bedst sælgende produkter. Alt kan støbes efter dine behov.
Forladte vogneMagento markedspladsen tilbyder mange forladte indkøbsprogram plugins. Du kan nemt finde en gratis version, der passer til dine behov. Dette giver dig mulighed for at e-maile kunder, der har forladt deres vogne og forbedre dine konverteringsfrekvens.
SikkerhedsfunktionerDette er et område, hvor du bliver nødt til at være flittig med at tilføje de rigtige plugins. Uden for kassen tilbyder Magento ingen beskyttelse. Du skal sørge for, at du træffer passende forholdsregler for at sikre sikkerhed.
PCI-certificering af betalingskortMens Magento ikke er PCI-certificeret, er praktisk talt enhver betalingsprocessor det. Det er bare et spørgsmål om at integrere den processor, der fungerer bedst for dig og dine kunder. Ethvert Magento-sted kan integreres med store navneprocessorer.
Gavekort, tilbud og kuponerDesværre tilbyder Magento CE ikke gavekort eller opbevare kredit. Disse funktioner er eksklusive til Enterprise planen. Du kan dog nemt tilbyde kuponer til dine kunder. I nogle tilfælde kan dette kræve køb af et andet plugin.
Skatter og forsendelsesregnemaskinerAlle dine skatte- og forsendelsesindstillinger kan tilpasses fuldstændigt. Den største udfordring er at finde nøjagtigt, hvor man skal foretage disse ændringer. Det kan være nødvendigt at du bruger lidt tid på at søge efter indstillinger, før du finder dem, du ønsker.
ForsendelsesporingBåde du og dine kunder kan nemt spore ordrer og pakker. Partner med større rederier og kunder modtager et unikt trackingnummer. Hele processen automatiseres, så du kan fokusere på andre aspekter af din virksomhed.
MarketingMarketingværktøjer er en reel styrke for Magento. Du kan
 • Send nyhedsbreve
 • Opret metakoder
 • Tilpas webadresser
 • Tilføj en blog
 • Integrer alle dine sociale mediekonti
 • Fremme nemt dit websted
RapporteringMagento leveres også med masser af rapporteringsværktøjer til at spore dit websteds ydeevne. Du kan spore produkter, der fungerer bedst. Dette vil hjælpe med salgsfremmende indsats. Du kan også se nøjagtigt, hvordan kunder navigerer til dit websted og undersøger populære søgeudtryk. Hvis det ikke er nok, er det så let at integrere Google Analytics som at indsætte et kodestykke. Alle de marketingværktøjer, du kunne ønske dig, er lige ved hånden.

Planer & Prisfastsættelse

Magento Community Edition er gratis! (På en måde). Ja, det er gratis at downloade softwaren. Derfra tilføjes udgifter hurtigt. Det er super overkommelig at købe et domæne. Selv hosting-tjenester kan købes temmelig billigt. De reelle omkostninger kommer med tilføjelse af funktionalitet til dit websted. En betalingsprocessor kommer med en pris. Som de fleste andre plugins vil. Du skal også tage hensyn til prisen for at betale for at holde en udvikler på personale. Omkostningerne ved vedligeholdelse af et Magento-understøttet websted kan være betydelige. Det er netop derfor, det er bedst egnet til mellemstore og store virksomheder. Du skal have et vist niveau af ressourcer for at bruge Magento.

Kunde support

Når det kommer til open source-platforme, kan support være begrænset. Dette er især tilfældet med Magento. Du vil være på egen hånd, når det kommer til fejlfinding af problemer. Det gør det endnu vigtigere at arbejde med en erfaren udvikler. Der er simpelthen ikke mange ressourcer til kodere uden for fællesskabsfora. Selv disse tilbyder dog kun begrænset hjælp. I modsætning til andre open source-platforme har Magento ikke et særlig aktivt samfund.

Hvis du laver noget på deres websted, kan du finde et 800-nummer og en generel e-mail-adresse. Disse er dog mere til salgsformål. Du kan ikke få direkte teknisk support. Typisk vil platforme i det mindste give et omfattende vidensgrundlag eller bibliotek med videotutorials. Igen er det ikke tilfældet med Magento. Vær forberedt på at gøre din problemløsning uden nogen hjælp udefra.

Brugervenlighed

Gem opsætning
Det er let at downloade softwaren og vælge et tema. Der er dog et par flere ting, du skal gøre for at skabe en fuldt funktionel butik. Du bliver nødt til at købe et domæne og vælge en hostingtjeneste. Tilføjelse af sikkerhed vil være en ekstra bekymring og omkostninger. Den bedste måde at sikre en nem installation er at ansætte en udvikler med Magento-oplevelse.

Produkter Management
Magento leveres med en omfattende liste over funktioner. En erfaren udvikler kan tage disse standardfunktioner til et helt nyt niveau. Korrekt kodning kan skabe interessante produktsider og skærme. Den ene ulempe er, at backend er svært at navigere. Valgmuligheder er altid rart, men i dette tilfælde tilbyder Magento så mange, der kan føles overvældende.

Konklusion

Er Magento CE det rigtige valg til at opbygge din online butik?
Måske. Selvom Magento har et stærkt omdømme og bruges af hundreder eller tusinder af virksomheder, er det ikke for alle. Hvis du har en stor virksomhed, der sælger tusinder af produkter, giver Magento en fleksibel og skalerbar mulighed. Det kan vokse med dig og være fuldt tilpasset. For etablerede virksomheder kan det være værd at prisen er. Bare husk, at det kræver en professionel udvikler. Magento er ikke til opstartsvirksomheder på et skudbudgetbudget.

Årsager til, at du skal vælge Magento frem for konkurrenterne
Den er funktionsrig, skalerbar og fuldt tilpasselig. Du har friheden til at oprette en unik butik, der bedst betjener dine kunder og fremhæver dine produkter. Der er ingen grund til at bekymre sig om begrænsninger. Magento giver dig mulighed for at tage dit websted og din virksomhed, hvor du vil.

Sammenligne

Magento

93

Shopify

96

BigCommerce

95

Volusion

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map