JustHost-anmeldelse 2016

JustHost-firmalogo gennemgået.


JustHost

Besøg webstedet

8.9


AWA-score

JustHost

JustHost er en Linux-baseret, konkurrencedygtig webhost med en komplet liste over funktioner, der giver en balance mellem funktionalitet og budget. Grundlagt i 2008, JustHost har en historie med at have en af ​​de bedste poster for driftssikkerhed i branchen. Læs vores JustHost-anmeldelse nedenfor.

Fordele

 • Ubegrænset diskplads
 • Ubegrænset domæne-hosting
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti
 • Gratis scriptbibliotek

Ulemper

 • Aggressiv opsalg
 • Vanskeligt til vigtigt eksisterende WordPress-blog
 • Længere domæneregistreringsproces

Oversigt

 • Internet side: www.justhost.com
 • Hovedkvarter: Glendale, Californien
 • År grundlagt: 2008
 • Websteder, der er vært: 50.000+
 • Kategorier: Webhosting
 • Service: Delt webhosting
 • Money-back-garanti: 30 dage

JustHost er rettet mod ejeren af ​​små virksomheder og den enkelte, der leder efter en masse funktioner på et budget. Tidligere har JustHost koncentreret sig om delt hosting, men har for nylig tilføjet VPS og dedikerede serverindstillinger.

De nye tilbud er imidlertid ikke så konkurrencedygtige priser som de delte hostingplaner. Så selvom der er skalerbarhed, er det dyrere end nogle sammenlignelige værtudbydere. Dette begrænser noget plads til at vokse dit websted, hvis budget er et problem.

Når det er sagt, finder du, at JustHost har alt hvad du har brug for for at komme i gang på dit websted. Med Pro-planen får du en gratis domæneregistrering, ubegrænset e-mail-konti og muligheden for at være vært for et ubegrænset antal tilføjelsesdomæner og underdomæner.

Alle planer annoncerer ubegrænset båndbredde, men det er ikke strengt tilfældet. Det er beregnet til at være ubegrænset til regelmæssig brug, og JustHost giver dig besked, hvis det føler, at din brug er overdreven. Du kan hurtigt få dine sider op med skabeloner ved hjælp af Just Host-webstedsbygger.

Med den brugervenlige CPanel har du en måde at administrere dit websted effektivt. MOJO Marketplace betyder adgang til et enkelt-klik-installation af hundredvis af tilføjelser og scripts. For webmastere, der har brug for e-handel, kan du tilføje din indkøbskurv eller installere en af ​​vogne fra MOJO Marketplace.

Kundeservice er en høj prioritet, og support ydes døgnet rundt. JustHost samarbejder med ResellerClub for at hjælpe dem, der er interesseret i forhandlertjenester.

JustHost var et af de første virksomheder, der tilbød en tilbagebetalingsgaranti når som helst. Inden for de første 30 dage er det en fuld refusion – minus eventuelle omkostninger forbundet med tilføjelsesprodukter eller domæneregistreringer. Den gratis domæneregistrering er kun til hosting hos Just Host. Du får ikke tilbagebetalt dette gebyr, men du kan beholde domænenavnet.

Du kan overføre domænet til en anden registrator eller holde det registreret hos Just Host. Efter 30 dage forbliver de samme begrænsninger for omkostninger til tilføjelse og domæne, og tilbagebetalingen beregnes for den tid, der er tilbage på din periode.

Der er ingen gebyrer for at afslutte din periode tidligt. Denne garanti giver dig mulighed for at prøve Just Host, og hvis det ikke passer til dine behov, skal du annullere og få din refusion.

Hvis du har et WordPress-sted, gør JustHost det nemt at installere WordPress gennem MOJO Marketplace. Der er ingen administreret WordPress Hosting. Der er dog optimeret hosting til WordPress, som strengt taget er til WordPress-websteder og er designet til at optimere deres ydeevne.

Uanset om du bruger WordPress eller ej, giver JustHost pålidelig oppetid. Selvom der ikke er nogen garanti, kræver de en oppetidspost på 99,9%.

JustHost har tidligere vundet adskillige priser for kundeservice, priser, pålidelighed og som en top udbyder af bloghosting. Som de fleste budgetudbydere af webhost har Just Host glødende anmeldelser og ekstremt negative anmeldelser.

Dets omdømme er forbedret siden 2010, da det blev solgt til Endurance International Group (EIG), det samme firma, der ejer mange andre udbydere som BlueHost og HostGator. Generelt har JustHost et godt omdømme – især i betragtning af de tilgængelige funktioner til prisen.

Ofte er den billigste vært ikke den bedste mulighed. JustHost tilbyder konkurrencedygtige priser, men giver dig funktioner, som du ville forvente af langt dyrere værter. Det er brugervenlighed, fremragende kundeservice, brug af CPanel og de gratis ekstramateriale, der gør JustHost til en hosting-service at overveje – især hvis du er budgetbevidst.

Nøglefunktioner

 • Gratis domænenavn
 • Gratis øjeblikkelig opsætning
 • 24/7 Teknisk support
 • Gratis webstedsbygger
 • POP3 sikker e-mail-support
 • Sikker Shell Access
 • Spam Assassin Protection
 • Hjemmeside-sikkerhedskopi
 • Flere 10 Gigabit Ethernet-forbindelser
 • 24/7 Netværksovervågning
 • SSL Secure Server
 • Webfilhåndtering

hurtige links

Industrieksperter dom over JustHost

Webhosting Blandt eksperter rangerer JustHost højest når det kommer til prisfastsættelse. Brugere kan oprette et websted for så lavt som $ 3,95 pr. Måned. I betragtning af ulemperne ved deres tjenester er det ikke nødvendigvis en værdi. Selv da er overkommelig pris ikke nok til at tjene JustHost mere end 3 stjerner fra eksperterne.

Kritikerne kørte også en række forskellige tests for at måle problemer med nedetid. Baseret på deres resultater ligger JustHost godt i bunden af ​​en lang liste med webhostingtjenester, når det kommer til driftsstop og nedetid. Dette er et stort problem for virksomheder. Når besøgende og forbrugere ikke kan få adgang til dit websted, påvirkes dit overskud direkte.

Mens eksperter roser webstedsbyggerværktøjer og app-markedsplads, er disse funktioner ikke nok til at overvinde dårlig ydelse. Generelle eksperter gav JusHost en bedømmelse af fair eller good. I sidste ende er der simpelthen bedre muligheder på markedet, der kommer mere stærkt anbefalet.

 • http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2426347,00.asp

Positive forbrugervurderinger og anmeldelser på JustHost

De fleste af de positive anmeldelser fra forbrugerne er fra år siden. Nyere anmeldelser kommenterer det faktum, at JustHost tidligere var en af ​​de mest pålidelige og overkommelige muligheder på markedet. Desværre ser det ikke længere ud til. De har ikke kun undladt at holde trit med branchetrendene og tilbyde de samme funktioner som konkurrenterne, de oplever en masse tekniske problemer. Kunderne vil være i stand til at stole på deres hostingtjeneste for at holde deres websted i gang og hurtigt adressere og løse problemer. Det ser ud til, at JustHost ikke længere er i stand til at gøre det, hvilket betyder, at selv den lave prislapp ikke er værd. Samlet set tildelte brugere JustHost et gennemsnit på 2 ud af 5 stjerner.

Negative forbrugeranmeldelser og klager på JustHost

Baseret på forbrugervurderinger, lyder det som om JustHost har oplevet nogle store problemer i det forløbne år og endnu ikke er kommet tilbage. Brugere, der havde været tilfredse med tjenesten og loyale over for virksomheden, beder nu andre om at holde sig væk. En del af problemet har at gøre med et sikkerhedsbrud, der berørte mange kunder og forårsagede en masse hovedpine. Det ser ud til, at deres servere har været mindre end pålidelige og ansvarlige for en masse nedetid og langsomme belastningstider i løbet af de sidste 12 måneder.

Kunder er frustrerede over den kontinuerlige række af problemer og mangel på kundesupport. De har problemer med at kontakte nogen og modtager kun dåse svar og tomme løfter om at løse problemer.

 • http://www.whoishostingthis.com/hosting-reviews/justhost/
 • https://webhostinggeeks.com/user-reviews/justhost/

Pålidelighed & Uptime

Just Host hævder 99,9% driftssikkerhed, selvom de ikke garanterer det. Just Host foretager månedlig vedligeholdelse på dets servere, som de siger, at der kan være op til 45 minutters driftstid om måneden.

Statistikker, der går tilbage til august 2011, viser en oppetidspost i det øverste 99% -interval – den laveste oppetid i en måned var 99,51%, med flere måneder med 99,99% oppetid.

De fleste kunder giver positive anmeldelser for oppetid, men nogle brugere har klaget over overdreven nedetid. Samlet set er oppetiden over gennemsnittet for Just Host.

Just Host tilbyder ikke overflødige eller spejlede sikkerhedskopier. Kunder opfordres til at lave sikkerhedskopier af deres websted ved hjælp af CPanel og til at downloade og gemme sikkerhedskopierne på deres lokale system. Automatiske sikkerhedskopier via CPanel er begrænset til 30 gigabyte i størrelse, selvom større sikkerhedskopier muligvis kan laves ved hjælp af SSH.

Selvom der ikke er nogen overflødighed på serverniveau for delt hosting, er der et UPS-system, og Just Host har dieselgeneratorer til sikkerhedskopiering for pålidelig oppetid. Flere 10 Gigabit Ethernet-forbindelser giver hurtig, redundant adgang.

Servere overvåges døgnet rundt af personalet på stedet for at holde sig opdateret om problemer og løse problemer så hurtigt som muligt.

Funktioner & Værktøj

Lad os se nærmere på de nyttige funktioner og værktøjer, som JustHost tilbyder.

Feature
Oversigt
KontrolpanelCPanel er det mest anvendte kontrolpanel til webhosting, og det er det, som Just Host tilbyder. JustHost gør nogle tilpasninger af CPanel, hvilket kan være et problem, hvis webstedet overføres på et senere tidspunkt.
DiskpladsDet varierer, afhængigt af planen og typen af ​​hosting.
 • Delt: Basic 50 GB, Starter 150 GB, Plus 150 GB, Pro Unmetered (Ubegrænset inden for retningslinjer).
 • VPS: Fra 30 GB til 240 GB afhængigt af den valgte plan.
 • Dedikeret: Standard 500 GB (Raid 1), Enhanced og Premium 1TB (Raid 1).
båndbreddeFor delt hosting er båndbredden uudnyttet, hvilket betyder ubegrænset (inden for retningslinjer). For dedikerede servere er båndbredden enten 5 TB, 10 TB eller 15 TB pr. Måned afhængigt af planen. VPS-hosting varierer fra 1 TB til 4 TB pr. Måned, afhængigt af planen.
DatabasesupportBlogs, fora, content management systems (såsom WordPress) og mange indkøbsvogne kræver MySQL-databaser. JustHost understøtter MySQL (såvel som PostgreSQL) og leverer phpMyAdmin til styring af din database – alt tilgængeligt fra CPanel. For delt hosting er antallet af databaser til Basic og Starter 20, og Plus og Pro er ubegrænset.
Gratis domæneDen grundlæggende plan indeholder en gratis domæneregistrering, så længe du opretholder planen. Plus- og Pro-planerne tilbyder en gratis domæneregistrering i et år. VPS og dedikerede hostingplaner tilbyder et gratis domæne.
Flere domænerFlere domæner er tilladt. Antallet varierer fra en plan fra 20 for Basic til Unlimited for Pro. Alle dine domæner kan styres fra en CPanel.
Backup af dataJustHost kører regelmæssige sikkerhedskopier af sine servere, men anbefaler, at kunderne foretager regelmæssige sikkerhedskopier af deres egne, som de gemmer lokalt. Du kan foretage sikkerhedskopieringer manuelt med den gratis version af Site Backup i din CPanel, eller du kan betale et månedligt gebyr for Pro-versionen, der planlægger og automatiserer sikkerhedskopier ned til fil- eller mappeniveau.
Et-klik-appinstallatørTilføj værktøjer og tilføjelser hurtigt ved hjælp af MOJO Markeds installation med et enkelt klik. Installationer med ét klik er tilgængelige for WordPress, indkøbsvogne, mailinglister og meget mere. Manuskripter kan tilføjes til dit websted via SimpleScripts installationsprogram med et enkelt klik.
E-mail-kontiMed delt hosting tillader Basic fem e-mail-konti, Starter og Plus tillader 100 konti, og Pro tillader et ubegrænset antal konti.
Hosting-sikkerhedJust Host leverer SSH og en delt SSL gratis. Hvis du har en dedikeret IP, er SSL-certifikater tilgængelige fra Just Host, eller du kan installere et fra SSL-udbydere som GeoTrust eller Comodo. POP3 Secure and Secure IMAP understøttes til sikker e-mail.
WebstedsbyggerJustHost’s Site Builder har over 400 skabeloner til hjælp i opbygningen af ​​dit websted. Den grundlæggende version af Weebly, en drag-and-drop builder, er gratis, og Pro- og e-Commerce-versionerne, der har flere funktioner, er tilgængelige mod et månedligt gebyr.
Beskyttelse mod malware og spamPlus- og Pro-planerne inkluderer SpamExperts, der giver postfiltrering. Du kan tilføje det til basis- og startplanerne mod et månedligt gebyr. SiteLock Security er også tilgængelig for $ 2,50 til $ 41,67 pr. Måned pr. Domæne.
IndkøbsvogneJust Host understøtter nogle populære indkøbsvogne, herunder Agora, Cube Cart, Zen Cart og mere. Du kan importere og installere indkøbsvogne fra leverandører, der muligvis ikke er tilgængelige via MOJO Market. Du kan også få en programmør til at skrive og installere en brugerdefineret indkøbsvogn.
Support til programmering af sprogJustHost understøtter de konventionelle programmeringssprog, der kører på Linux, herunder PHP, Perl, Python, Javascript og Ruby.
WebstedsstatistikAWStats og Webalizer er to almindelige sporingsværktøjer, og de leveres via CPanel. Andre sporingsapps, såsom Google Analytics, kan installeres på JustHost-websteder.
Yderligere funktioner og værktøjerEn dedikeret IP er tilgængelig for $ 47,88 pr. År. For mere avancerede brugere understøtter JustHost SSH, inkluderer serversiden og muligheden for at redigere .htaccess-filer. Til delte Plus- og Pro-delte hostingplaner er der yderligere markedsføringstilbud til Google AdWords og Yahoo-reklame, der leveres gratis ($ 150 for Plus, $ 300 for Pro).

Planer & Prisfastsættelse

JustHost kører regelmæssigt kampagner, så priserne for planerne er fleksible. Der er også et prisbrud på længere sigt, hvor den bedste værdi er 36-måneders sigt.

JustHost giver en pengene-tilbage-garanti, så du behøver ikke at bekymre dig om at blive låst inde, hvis planen ikke passer til dine behov. Priserne nedenfor afspejler, hvad Just Host tilbyder på tidspunktet for denne gennemgang, inklusive tilbud.

Der er fire delte hostingplaner – Basic, Starter, Plus og Pro.

Basic- og Starter-planerne er meget ens, undtagen Starter-planen har 150 GB lagerplads sammenlignet med Basic’s 50 GB, og Starter-planen tillader 100 e-mail-konti til Basics fem konti. Startplanen leveres ikke med en gratis domæneregistrering, mens Basic gør det. De har begge ubegrænset båndbredde, 25 underdomæner, 20 MySQL-databaser, den grundlæggende version af Site Backup og standard serverydelse.

Plus- og Pro-planerne tilbyder mere i deres pakker, herunder mere lagerplads (ubegrænset til Pro), ubegrænset MySQL-databaser, ubegrænset båndbredde og et års registrering gratis for et domæne. Pro giver også en gratis dedikeret IP-adresse, et gratis SSL-certifikat og Site Backup Pro. Pro-planen har også 80% færre konti pr. Server. Det tilbyder højtydende servere med mere hastighed og kraft.

Den regelmæssige prisfastsættelse er baseret på en månedlig basis eller på 12, 24 eller 36 måneders vilkår. Betaling for hele den valgte periode betales ved servicetidspunktet starter. For Basic er basisafgiften $ 9,99 for måned til måned og fordeler sig til $ 8,99 per måned for et år, $ 8,49 pr. Måned i to år og $ 7,99 pr. Måned i tre år.

Startplanen er henholdsvis $ 7,99, $ 7,49, $ 6,99 og $ 5,99. Plusplaner er $ 14.99, $ 11.99, $ 11.49 og $ 10.99. Pro-planen er $ 29.99, $ 25.99, $ 24.99 og $ 23.99.

Der er også et $ 20 installationsgebyr for en måneds planer. Startplanen vil have de ekstra omkostninger ved domæneregistrering, enten hos Just Host eller en anden registrator. Hvis du annullerer Basic-, Plus- eller Pro-planerne under tilbagebetalingsgarantien, tilbageholdes $ 15.99 fra refusionen for at betale for omkostningerne ved den angivne domæneregistrering, og du beholder domænet i resten af ​​året – eller længere hvis du fortsætter med at registrere domænet.

Hvis du har et websted med en anden vært og gerne vil have overførslen gjort for dig, vil JustHost oprette det til et engangsgebyr på $ 149.99.

Ved standardprisen er basisplanen den bedste for begynderen – en god balance mellem funktioner og budget. På tidspunktet for denne gennemgang har JustHost imidlertid Basic for $ 2,95 pr. Måned, Plus for $ 4,95 per måned og Pro til $ 9,95 per måned.

For de fleste brugere vil Plus give den bedste værdi og de fleste funktioner med salgsfremmende pris. For større websteder, e-handelswebsteder og for dem, der ønsker de fleste funktioner inkluderet i en plan, er salgsfremmende pris for Pro-planen konkurrencedygtig med andre hostingfirmaer.

Salgsfremmende priser vender tilbage til standardpriser ved udgangen af ​​den første periode, så de længere vilkår giver mening at få mest muligt for dine penge.

For dem, der har brug for dedikerede servere, er der tre tilbudte planer, der spænder i pris fra $ 149.99 pr. Måned for Standard til $ 249.99 måned for Premium-planen. Alle tre planer leveres med CPanel og WHM med root-adgang til styring af din server.

Du har ikke kontrakt med JustHost-planerne. Du kan til enhver tid opgradere eller nedgradere din plan eller ændre sigtelængder med et opkald til faktureringsafdelingen.

Kunde support

Just Host får konsekvent høje karakterer for sin kundeservice. De har en telefon, e-mail og live chat tilgængelig 24 timer i døgnet, syv dage om ugen. De fleste kundeanmeldelser siger, at den modtagne service er venlig og vidende, og at supportspørgsmål hurtigt løses.

Igen, som med enhver service, går tingene ikke altid problemfrit, og ikke alle anmeldelser er rosenrøde. Men god kundeservice gives som en grund til at vælge og blive hos JustHost.

Det er uklart, hvor support fysisk er placeret, selvom supportpersonale taler engelsk. Just Host har kontorer i Det Forenede Kongerige, Australien og USA. Datacentret er placeret i Chicago, Illinois.

Du kan kontakte Just Host på telefon 888-755-7585.

E-mail til support og fakturering såvel som live chat findes på Just Host’s kontaktside.

Du kan også bruge [email protected].

På JustHosts websted kan du finde en videnbase med over 812 poster til at besvare mange af dine spørgsmål samt næsten 40 video tutorials.

Der er også en blog, men der har ikke været en post siden midten af ​​2014.

Brugervenlighed

JustHost tager sigte på at gøre webstedets oplevelse så let som muligt for kunden. CPanel er en af ​​de mest anvendte, brugervenlige bagenden til rådighed til styring af dit websted.

MOJO Marketplace og SimpleScript gør tilføjelsesværktøjer og tilføjelser til en handling med et enkelt klik. Joomla, WordPress, OSCommerce og mere er enkle installation med et enkelt klik.

Det er lidt mere kompliceret at flytte et eksisterende WordPress-sted til JustHost, men JustHost leverer en tutorial på deres side til at guide dig.

Konklusion

Det er vanskeligt at rangere eller anbefale et hostingfirma baseret på kundevurderinger. Mange negative anmeldelser er fra folk, der er ansat af konkurrenter, og mange gunstige anmeldelser er fra datterselskaber, der prøver at øge webstedets popularitet.

Hvis du ser bort fra de meget negative og alt for lysende positive anmeldelser, ser kundetilfredshed ud til at være over gennemsnittet for Just Host.

Konkurrencen er hård på budgetmarkedet for hostingtjenester. Hvad der adskiller Just Host er dens brugervenlighed og et stort antal leverede tjenester – mere end mange andre billigere alternativer.

Det er et fremragende valg for den lille virksomhedsejer eller den budgetbevidste.

På grund af de inkluderede tjenester og funktioner som installation med et klik, er det et godt valg for begynderen, især da de kan komme i gang uden en enorm udgift i hosting.

Sammenligne

JustHost

89

InMotion Hosting

96

SiteGround

95

iPage

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map