IM Creator Review 2016


IM Creator

Посети сайта

8.8


Оценка на AWA

IM Creator

IM Creator е създател на уебсайт за човек, който иска да създаде уебсайт за своя бизнес, събитие или собствено себе си, но все още няма HTML умения за програмиране. Продуктът улеснява преминаването от изграждането на сайта чак до закупуване на домейн. Те също си партнират с компания за електронна търговия, за да пускат безпроблемно да продават продукти на компанията на своя сайт. Прочетете нашия преглед на IM Creator по-долу.

Преглед

 • Уеб сайт: www.imcreator.com
 • Централно управление: Ню Йорк
 • Година на основаване: 2011
 • Категории: Уебсайт строител
 • Услуги: Облачен софтуер за уеб дизайн, уеб хостинг
 • Безплатен пробен период: 14 дни

Това, което IM Creator прави, е да ви позволи да създадете уебсайт, плюс те да предоставят платформа за него. Той е предназначен за хора без умения за програмиране. Целевият им пазар е общият потребител. Те не се фокусират върху някакъв конкретен пазар, такива фотографи. Има шаблони за общ бизнес, ресторанти и дори сватби.

Има няколко технически ограничения, но не много. Например, няма разпоредба за JavaScript или таблици със стилове. Те имат само основен HTML редактор, чийто код е приложим само за един раздел на страницата, което означава, че не можете да промените определено разделение на страница като заглавка. Нито можете да направите нещо сложно като да използвате Jquery, за да промените DOM. Но ако потребителят знаеше как да направи това, те така или иначе няма да използват IM Creator, така че това няма значение за обикновения потребител.

Няма причина да се притеснявате за мащабируемост или възможност за увеличаване на пространството, тъй като потребителят може да добавя толкова страници, колкото иска, те предлагат неограничено пространство за съхранение и те стартират системата си на стабилната платформа за виртуални машини Amazon AWS.

Големият им брой потребители (Те заявяват, че имат 8 милиона.) Говори за тяхната репутация, но те не могат да се похвалят с награди за дизайн или сертификати. Те споменават CNN, The NY Times и The Next Web на своя уебсайт, сякаш са писани за тях, но не предоставят връзки към никакви статии, което води до това да се чудим за това.

Основни функции

 • Неограничена честотна лента и хостинг
 • отзивчив
 • SEO приятелски
 • Scalable
 • Интеграция в електронната търговия
 • Мобилно приложение
 • Пълен контрол над маржовете и накладките
 • Свържете собствения си домейн
 • Безплатна реклама
 • Безплатни икони
 • Интеграция на социални и бизнес приложения
 • Интеграция с Google Analytics

Присъда на експертите в бранша за създателя на IM

Уебсайт Builder Бърз поглед към експертни прегледи показва средна оценка от 2-3 от 5 звезди. Макар това да не изглежда като възхитително одобрение, действителните критики на IM Creator звучат много по-положително, отколкото предполага звездния рейтинг. Много критици се колебаеха да дават по-високи оценки, защото IM Creator е идеален за конкретна аудитория. Собствениците на малки фирми, които очакват да останат малки и тези, които искат да създадат личен уебсайт, ще открият, че IM Creator е чудесен инструмент. Той има изобилие от функции, без да включва толкова много, че да станат непосилни за начинаещи. Експертите също са щедри в похвалите си за потребителския интерфейс и инструментите за редактиране. Основният недостатък и голямата причина, че IM Creator не получава по-добри резултати, е, че програмата просто не е най-добрият вариант за по-големи фирми или тези, които искат активно да популяризират сайта си чрез SEO.

 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/im-creator
 • https://www.itpages.com/im-creator-review/
 • https://www.comparakeet.com/best-website-builders/im-creator-review/
 • 20 април 2016 г.

Положителни отзиви от потребители и отзиви за IM Creator

IM Creator има някои основни плюсове за това. Шаблоните са модерни и красиви, а интерфейсът за изграждане на уеб сайт е супер лесен за използване и интуитивен. Всеки може бързо да създаде уебсайт, без да има опит с кодиране. Потребителите особено се наслаждават на лекотата на редактора за плъзгане и пускане.

Клиентите също бяха доволни от ценовите пакети и отчетоха отлично обслужване на клиентите. Начинаещите могат да гледат уроци, да се наслаждават на достъп до обширна база знания и при необходимост директно да се свързват с поддръжката на клиентите. Тези предимства правят IM Creator отличен избор за блогъри и малки фирми.

Сред потребителите, които бяха добре запознати с всякакви проблеми с мащабируемостта, свързани с IM Creator, отзивите бяха изключително положителни. Когато става въпрос за осигуряване на удобен за използване създател на уебсайтове, IM Creator измерва очакванията.

 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/im-creator
 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/im-creator

Отрицателни отзиви и оплаквания на потребителите върху IM Creator

IM Creator не е вашата опция, опакована с функции, която се предлага с всяко налично звънене. За някои потребители това беше огромен недостатък. Той не е предназначен за големи мащаби, които търсят да подобрят класирането на търсачките. Настройките за SEO са много ограничени, което прави почти невъзможно да се гарантира, че уебсайтът ви ще бъде индексиран правилно от търсачките.

Друг голям недостатък на програмата е, че тя не предлага редактор на мобилни сайтове. Въпреки че посетителите ще могат да преглеждат вашия сайт на всяко устройство, ще бъде трудно да направите подобрения в начина на показване на сайта.

Въпреки че IM Creator може да улесни изграждането на уебсайт, той се изчерпва, когато става въпрос за маркетинг и увеличаване на трафика.

 • http://www.cmscritic.com/im-creator-review/
 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/im-creator

Дизайн & персонализиране

Първо разглеждаме някои от възможностите за дизайн.

ОсобеностПреглед
Шаблони на уебсайтовеТе имат шаблони, създадени сами, но не и такива от трети страни, като например продукт с отворен код, който значително би разширил броя на тези. Но има много шаблони и те са елегантно изложени. Те включват мода, фрилансер, ресторант, сватба, талант, архитектура, консултант и други, включително мобилни шаблони.
БезплатноТе имат безплатна опция, но това трябва да бъде хоствано в техния домейн, а не ваш собствен.
PremiumДефиницията им за премия означава, че те премахват XPRS етикетите от вашия сайт, който е залепен там, дори ако използвате домейна си. С други думи, вашият сайт става истински марков. (Ето още един случай на объркване XPRS-ImCreator. Те трябва да са в преход по отношение на всичко това, което са, тъй като казват, че XPRS е “нов.”)
Интерфейс за създаване на уебсайтUI е основна характеристика на тяхната система. Както казахме, те имат две, което води до объркване.
Персонализиране на стила на страницатаРъководството им обяснява как да персонализирате шаблона на страницата.
Навигация в сайтаДруго объркване е, че те смениха теми, докато навигирахме в техния сайт. Така че се оказахме, че работим в съвсем различна структура на менюто.
Управление на съдържаниетоНяма инструменти, които да позволят на екипа да работи заедно в един и същ сайт. Няма версия, например.
Снимки и галерииМожете да изрязвате снимки, но не и да ги редактирате. Добавянето на снимка е лесно. Просто щракнете върху приспособлението за галерия, за да качите снимки.
Изграждане на мобилни сайтовеТе предоставят мобилен шаблон по подразбиране, след което ви позволяват да го промените.
Интеграция в социалното споделянеТе са лесно достъпни.
Дизайн услугиНе. Те не предоставят услуга за изграждането на вашия сайт.

Характеристика & Инструменти

Ето списък с функции, от които повечето хора биха се нуждали. Казваме дали ImCreator има такива.

ОсобеностПреглед
НастройвамImCreator ви води през създаването на първата страница, за да я публикувате във вашия домейн.
Уеб дизайнМожете да изберете оформления на страници, теми, ощипвам цветове и много други.
Персонализирано име на домейнда.
Дълбочина на навигациятаМожете да добавяте страници без ограничение.
Приспособления и приложенияИма много джаджи и приложения, включително Twitter feed, Vimeo, Google Maps, SoundCloud, JotForm форма за контакт, обикновен формуляр за контакт и бутон Facebook Like.
Осигуряването(Вижте коментарите за електронната търговия по-долу. Освен това няма джаджа за Google Ads или възможността да използвате други рекламодатели.)
Статистика за посетителитеНяма отчети за страницата за посещение, но можете да добавите код за анализ и след това да използвате Google Анализ за това. Разбира се, начинаещият ще се нуждае от човек с някои основни HTML знания, за да му помогне.
Снимка, видео и аудиоМожете да добавяте видеоклипове на Vimeo или YouTube, но не и Daily Motion или BrightCove. Но първите две са достатъчни за огромната част от хората. Няма функция за добавяне на аудио, както в MP4 файловете, но можете да добавите SoundCloud, така че да работи за повечето хора, тъй като позволява възпроизвеждане.
BloggingДа, можете да добавите ивица за блогове. Ивицата е това, което наричат ​​всеки свой раздел от страниците.
Google MapsМожете да вградите Google Maps и да му дадете адрес като начална точка. Няма начин да го предадете динамично.
HTML редакторНяма редактор на тип помощ, но можете да въведете HTML код директно. Така човекът, който пише HTML, би могъл да направи грешка и да се наложи да прекара известно време, разсъждавайки защо страницата им не работи.
Интеграция на социалните медииДа. Иконите на социалните медии се показват на видно място на всяка страница.
Форми и проучванияИма контактна форма, но не и възможност за създаване на персонализирани полета или изграждане на формуляр за въвеждане на такива. Нито има функция за изследване.
Място за съхранениенеограничен.
Инструмент за бюлетинНяма възможност да създадете бюлетин и след това да изпратите имейл. Потребителят ще трябва да изтегли контактите и след това да качи тези имейли в друга услуга за това.
форумНе.
Електронна търговия / Онлайн магазинТози сложен процес се улеснява от IM Creator. Просто щракнете върху опцията, за да добавите възможността да продавате всичко, което се показва на екрана. Системата е свързана към платформата за електронна търговия Sprocket. Те таксуват 2% комисионна и използват Stripe като шлюз за разплащане. Тогава те изпращат плащането на собственика на сайта чрез Paypal.
Интеграция на шлюзПотребителите, които използват функцията за електронна търговия, автоматично получават акаунт на търговец в Stripe. Това означава, че няма нужда ръчно да задавате шлюз за плащания. Разбира се, има недостатък на използването на Sprocket, Stripe и PayPal, тъй като всички те таксуват стръмна комисионна. Някой, който иска да продаде по-голям обем, трябва да намери доставчици, с които да преговаря или които да таксуват по-малко.
SEO приятелскиIM Creator ви позволява да въведете заглавие, ключови думи и описание и визуализация на социалните изображения. Освен това можете да добавите идентификационния си номер в Google Analytics. Всичко това би създало мета таговете, за да даде възможност на сайта да контролира обобщението, което се показва в Google и да улесни SEO. Въпреки това, няма възможност за присвояване на заглавия на изображения, за да се възползвате от този тип SEO откриване. Можете също да добавите връзки към скрити страници.
Ограничен достъп до сайта (защита на паролата)Няма.Както има формуляр за коментар, Tripadvisor, Yelp и други опции, те просто предоставят връзки към инструкции към онези други сайтове, където можете да добавите HTML ръчно, за да направите това. Така че ще трябва да програмирате защитата на паролата си, като вас може да се използва, когато изграждате сайта си, за да предпази хората.
Google® AnalyticsДа, можете да вградите код за анализ.
Сигурност на уебсайтовеСайтът е защитен от инструментите за защита на Amazon AWS. Тъй като нямате достъп до командна обвивка, като ssh, няма голям шанс някой да хакне вашия сайт по този начин. Що се отнася до SQL инжектиране или друго хакване, всеки сайт ще бъде обект на това, ако има слабости в някоя от джунджуриите, което според опит би имало, но те биха поправили тези толкова бързо, колкото ги намерят. И тогава никой не може да се защити от атака за отказ на услуга (DOS).
Няколко езикаНе. Но те предоставят някои инструкции за обръщане, използвайки скрити връзки. Когато влязохме в сайта от испаноезична страна с испански език като език на нашия компютър, той излезе на английски, така че няма и чужди езикови поддръжки за дизайнерския интерфейс. Вероятно, като регистратор на домейни, те няма да могат да регистрират домейни в домейни на страни, като site.com.uk, показвайки, че са насочени само към англоезичния пазар в САЩ.
Мобилна оптимизацияХубава характеристика е, че предлага мобилен шаблон, базиран на избрания от вас работен плот.
CDN технологияНе.

планове & Ценообразуване

 • Безплатно, ако се хоства в техния домейн.
 • 250 долара годишно с вашия домейн и с премахнатите лога на XPRS.
 • $ 6, $ 7, $ 8 или $ 10 на месец еквивалент, в зависимост от това дали искате да плащате месечно, два пъти годишно или за 1, 2 или 3 години и се брандирате с логото им на XPRS.

Така че ценообразуването им също е объркващо.

Платените им планове предлагат неограничено място за съхранение и десет имейл адреси.

Има безплатна опция, ако искате да хоствате вашия сайт в техния домейн, а не ваш собствен. Това е ограничено до 50MB за съхранение. Можете да го използвате, докато работите за завършване на вашия сайт или го оценявате. Те ще поискат информация за кредитната ви карта, когато се преместите към вашия домейн.

Няма ограничения за функциите, когато работите върху безплатната версия, освен, разбира се, не можете да добавите електронна търговия към това.

Поддръжка на клиенти

Ето техните възможности за поддръжка:

ОсобеностПреглед
телефонНе
Поддръжка на имейлДа, със средно 12-часово време за реакция. Тествахме това и те ни се върнаха в рамките на този период от време.
ЧатНе
ЗнаниеДа, търсене.
Видео уроциДа. Те са в канала си в YouTube.
Форум за поддръжкада
Допълнителни опцииТе включват тяхното ръководство във формат PDF, което можете да отпечатате. Това е доста старомодно, но дава лесен начин за търсене на инструкции. Плюс едно се чуди как те могат да поддържат актуалността на ръководството си, тъй като добавят нови функции, тъй като редактирането на толкова дълга книга отнема време. Но това може да е лош знак, което означава, че те често не добавят нови функции.
ЧЗВ.Той има това с секции за електронна търговия, таксуване, разширено редактиране, таксуване, стартиране и как да превключвате шаблони.

Компанията не би казала дали работят на бюрото им за поддръжка 24 × 7. Но те казаха: „Опитваме се да отговорим своевременно на всеки имейл, обикновено в рамките на 12 часа или 24 часа през почивните дни.“ По този начин те означават „включително уикенда“, както е написано на сайта им.

Първия път, когато отворихме билет за поддръжка, за да проверим отговора им, агентът, с когото се свързахме, ни отговори професионален отговор, без да ни даде консерви. Освен това те последваха проучване на удовлетвореността на клиентите. Това е добре. И техните блогове са написани от един и същи човек, който трябва да бъде експерт, тъй като той също е написал всички. Така че това също е добре. И тъй като тяхната платформа използва Amazon, тя трябва да осигури надеждна услуга.

Лесно използване

ImCreator е супер лесен начин за изграждане на уебсайт. Тя е насочена към начинаещия, а не към напредналия потребител. Няма интериорен помощен контекст, но не е необходимо елементите за попълване на екрана да са достатъчно прости и има и други помощни инструменти за самообслужване.

Едно нещо, което харесваме при IM Creator е, че започвате да създавате сайт точно на техния сайт, без дори да се налага да се регистрирате. Така че можете да го оцените, без да влизате в някакъв досаден списък с пощенски адреси. Избирате шаблон и след това добавяте икони на социални медии, графики, видеоклипове в YouTube или дори някакъв прост HTML код и след това плащате само когато искате да публикувате сайта.

Въпреки това, техният сайт създава объркване, тъй като изглежда, че те използват два различни инструмента с три различни имена: ImCreator, XPRS и polydom, както казахме. Polydom е друго име за XPRS, въпреки че написаното за представяне е нещо повече от просто редактор.

Има тези четири основни стъпки, за да започнете с първата страница.

 1. Изберете шаблон, след което щракнете върху иконата на изображението, за да я замените със своя и щракнете върху заглавния текст, за да го промените.
 2. По-нататък добавяте ивици, което е тяхното раздели за обаждане на страницата. По подразбиране иконите на социалните медии са там, така че кликнете върху тях, за да се свържете към вашите акаунти.
 3. След това можете да изберете да работите върху вашата мобилна тема или просто да използвате стандартната, свързана към страницата на вашия работен плот.
 4. В крайна сметка вие избирате да закупите домейн или да използвате съществуващ. Очевидно, за да използва съществуващ такъв, начинаещият ще се нуждае от помощ при намирането на някой, който да превключи своите DNS записи със своя регистратор.

заключение

Като се има предвид техният голям брой потребители и че използват Amazon като хостинг платформа, няма голям шанс да сбъркате, като изберете този продукт. Те трябва да предоставят разяснения между имената на ImCreator.com и XPRS, които вероятно знаят, тъй като обозначават XPRS като „нов“. И те трябва да изяснят как полидомът е различен от XPRS, ако изобщо е такъв. Както е представено polydom изглежда като някаква програмна рамка за създаване на уеб сайтове, което със сигурност не е така.

Създателят на уебсайтове на IM Creator не е Joomla или WordPress инструменти с отворен код, така че няма стабилна общност на трети разработчици на джаджи. Това означава, че сте ограничени до техния набор от инструменти и пишете свои собствени фрагменти с HTML код. Но вероятно трябва да търсите цялостна CMS (система за управление на съдържанието), ако не търсите относителната трудност на Joomla или WordPress.

Очевидната им липса на CDN мрежа може да се окаже проблем за глобален бизнес, тъй като потребителите по целия свят ще видят известно закъснение, без да имат кеширано съдържание близо до тях. Но сайтът на тяхната търговия няма да работи в чужди страни (т.е. друга валута), така че това определено е продукт, насочен към американския пазар

сравнение

IM Creator

88

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map