GoDaddy Website Builder Review 2016


Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων GoDaddy

Επισκέψου την ιστοσελίδα

9.1


Βαθμολογία AWA

Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων GoDaddy

Με το σύνθημα "Χωρίς Δεξιότητες; Καθόλου χρόνος? Κανένα πρόβλημα?," Το Website Builder και το GoDaddySites.com στοχεύουν σε προγραμματιστές γάμου, ανεξάρτητους φωτογράφους, μικρά δικηγορικά γραφεία και σε οποιονδήποτε άλλο που θέλει να δημιουργήσει τον ιστότοπό του χωρίς να χρειάζεται να προσλάβει προγραμματιστή. Διαβάστε παρακάτω την κριτική μας για την κατασκευή ιστότοπων GoDaddy.

Πλεονεκτήματα

 • Θέματα επαγγελματικού σχεδιασμού
 • Πολύ εύκολο στη χρήση διεπαφή
 • Προσιτές τιμές και σχέδια
 • Δημιουργήστε ένα αντίγραφο ασφαλείας χρόνου
 • 24/7 Υποστήριξη τηλεφώνου, συνομιλίας και email

Μειονεκτήματα

 • Το πρόγραμμα εισόδου σε επίπεδο συνοδεύεται από ιστότοπο για κινητά
 • Οι δυνατότητες του ηλεκτρονικού εμπορίου θα σας κοστίσουν επιπλέον
 • Δεν παρέχεται επιλογή Blogging
 • Δεν είναι δυνατή η δημιουργία ιστότοπου μέλους

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

 • Δικτυακός τόπος: www.godaddy.com/websites/website-builder
 • Αρχηγείο: Scottsdale, ΑΖ
 • Έτος ίδρυσης: 1997
 • Υπαλλήλους: 4.000+
 • Φιλοξενούμενοι ιστότοποι: 40.000.000+
 • Κατηγορίες: Κατασκευή ιστοσελίδων, Ηλεκτρονικό κατάστημα
 • Υπηρεσίες: Τομείς, Ιστοσελίδες, Φιλοξενία, Ασφάλεια Ιστού, Διαδικτυακό Μάρκετινγκ
 • Δωρεάν δοκιμή: Μη διαθέσιμος
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 45 ημέρες

Με το σύνθημα «Χωρίς Δεξιότητες; Καθόλου χρόνος? Δεν υπάρχει πρόβλημα ;, “Το Website Builder και το GoDaddySites.com στοχεύουν σε προγραμματιστές γάμου, ανεξάρτητους φωτογράφους, μικρές δικηγορικές εταιρείες και σε οποιονδήποτε άλλο που θέλει να δημιουργήσει τον ιστότοπό του χωρίς να χρειάζεται να προσλάβει προγραμματιστή..

Το GoDaddy προσφέρει επίσης ένα καλάθι αγορών ηλεκτρονικού εμπορίου για άτομα που θέλουν να το ρυθμίσουν γρήγορα. Συνεργαζόμενοι με το PayPal και το Stripe, έχουν καταστήσει τόσο εύκολο να δημιουργήσουν μια βιτρίνα, που ένας από τους διαχειριστές του λέει, “Εάν μπορείτε να δημιουργήσετε μια σελίδα Facebook, τότε μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.”

Εδώ εξετάζουμε μερικές από τις λεπτομέρειες του εργαλείου δημιουργίας ιστότοπων του Website Builder. Δεν έχουν ανόητο ή έξυπνο όνομα για αυτό, όπως το Whatsapp ή το Snapchat, οπότε πρέπει απλώς να το ονομάσουμε με το κοινό όνομα “δημιουργός ιστότοπου”, αν και γραμμένο ως κατάλληλο ουσιαστικό με κεφαλαία γράμματα: “Κατασκευή ιστότοπου”.

Για να δώσουμε μια επισκόπηση του τι είναι το Website Builder, σε ποιον απευθύνεται, ποιοι περιορισμοί μπορεί να έχει και ποια είναι η φήμη της εταιρείας, μπορούμε να ξεκινήσουμε λέγοντας ότι το Godaddy Website Builder συνιστάται σε άτομα χωρίς δεξιότητες προγραμματισμού και μικρά επιχειρήσεις.

Δεν εμπορεύονται καμία συγκεκριμένη επιχείρηση, καθώς έχουν πρότυπα για τις περισσότερες εταιρείες, καλλιτέχνες, γάμους και ελεύθερους επαγγελματίες. Ωστόσο, το πρότυπο ηλεκτρονικού εμπορίου τους είναι σαφώς ξεχωριστό από το κανονικό πρότυπο ιστού: τα δύο δεν είναι ενσωματωμένα.

Έτσι, ορισμένοι άνθρωποι μπορούν να επιλέξουν το πρότυπο ηλεκτρονικού εμπορίου ως τον μοναδικό ιστότοπό τους. Η αγορά για αυτό προφανώς θα ήταν ανθοπωλείο ή κάποιος άλλος του οποίου το προϊόν μιλάει μόνοι τους και επιθυμεί μόνο να δημιουργήσει μια βιτρίνα.

Όσον αφορά τους τεχνικούς περιορισμούς, ο αποθηκευτικός χώρος των 50 GB συμπεριλαμβανομένου του πακέτου Business Plus δεν είναι πολύς. Και όπως εξηγούμε παρακάτω με περισσότερες λεπτομέρειες, το εύρος ζώνης περιορίζεται επίσης σε διαφορετικά επίπεδα ανάλογα με το σχέδιο που επιλέγετε.

Όμως οι απλοί πελάτες είναι απίθανο να ξεπεράσουν αυτά τα όρια, εκτός εάν δημιουργούν έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου με πολλά γραφικά προϊόντων. Ο συνδυασμός περιορισμένου χώρου αποθήκευσης και εύρους ζώνης προφανώς σημαίνει ότι θέλουν πελάτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν έναν πραγματικά μεγάλο ιστότοπο για να επιλέξουν ένα διαφορετικό προϊόν GoDaddy, όπως έναν λογαριασμό φιλοξενίας ιστότοπου αντί για το λογαριασμό Builder ιστότοπου γνωστός ως GoDaddySites.com.

Άλλοι περιορισμοί με το προϊόν τους θα ήταν η αδυναμία γρήγορης προσθήκης widget πέρα ​​από τα λίγα που έχουν. Ενώ μπορείτε να προσθέσετε κώδικα HTML στον ιστότοπο και τη JavaScript στον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, δεν μπορείτε να προσθέσετε widget τρίτου μέρους με ένα κλικ ή ακόμη και να ταιριάζει σε μερικά από τα πιο περίπλοκα.

Για αυτό, μια εταιρεία θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το WordPress ή το Joomla ή κάτι άλλο Again Web Builder στοχεύει σε απλούστερους ιστότοπους και άτομα χωρίς πολλές τεχνικές γνώσεις.

Όσον αφορά την τεχνολογία, την επεκτασιμότητα και τον προγραμματισμό για ανάπτυξη, η εταιρεία διαθέτει τα κέντρα δεδομένων τους, 9 εκ των οποίων βρίσκονται σε όλο τον κόσμο, με τη μεγαλύτερη μεγάλη εγκατάσταση 320.000 τετραγωνικών ποδιών στο Φοίνιξ. Και έχουν ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου που είναι απαραίτητο για την επιτάχυνση των χρόνων φόρτωσης ιστοσελίδας για άτομα με πελάτες σε όλη τη χώρα και τον κόσμο.

Όσον αφορά την εταιρεία, η GoDaddy έχει μια σταθερή φήμη ως ένας από τους κορυφαίους καταχωρητές τομέα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν έχουν λάβει ούτε ένα αλλά πολλά βραβεία ως τα καλύτερα μέρη για εργασία το 2015. Είναι σημαντικό για τους πελάτες να είναι ευχαριστημένοι οι υπάλληλοι του προμηθευτή τους. Λέει πολλά για μια εταιρεία ότι έχουν χρόνο να επικεντρωθούν στους ανθρώπους τους αντί να πρέπει να σβήνουν τακτικά πυρκαγιές.

Όσον αφορά την ασφάλεια, ενώ σίγουρα μερικοί από τους φιλοξενούμενους ιστότοπούς τους έχουν παραβιαστεί, δεν υπήρξε σημαντική παραβίαση δεδομένων των εσωτερικών συστημάτων της GoDaddy. Με άλλα λόγια, πολλοί από τους πελάτες τους στο WordPress έχουν παραβιαστεί, χωρίς αμφιβολία, αλλά αυτό οφείλεται σε προβλήματα ασφαλείας στα πρόσθετα WordPress και WordPress. Εάν κάποιος από τους ιστότοπους του Εργαλείου δημιουργίας ιστότοπων έχει παραβιαστεί, θα οφείλεται σε τρύπες ασφαλείας στο συγκεκριμένο προϊόν. Υποθέτουμε ότι έχουν διορθωθεί, όπως δεν έχει πει η εταιρεία.

Εάν είστε λίγο επιφυλακτικοί σχετικά με το αν θα θέλατε να δημιουργήσουν και να φιλοξενήσουν τον ιστότοπό σας, τότε μπορείτε να εγγραφείτε και να διασωθείτε με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών. Δεν θα υπήρχε τρόπος εξαγωγής και αποθήκευσης της εργασίας σας εάν το κάνατε και το μετακινήσατε σε άλλη εταιρεία.

Αλλά είναι δύσκολο να δούμε ότι μια εταιρεία θα τα παραιτούσε εκτός αν βρήκαν μια απαίτηση ότι ο ιστότοπος δεν θα πληρούσε. Για παράδειγμα, δεν θα ήταν δυνατό να απαιτηθεί από τους πελάτες μιας εταιρείας να συνδεθούν στον ιστότοπό τους, εκτός από το τμήμα ηλεκτρονικού εμπορίου, για να λάβουν κάποιο premium περιεχόμενο.

Τώρα ας δούμε περαιτέρω την προσφορά τους.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • 24/7/365 Υποστήριξη πελατών
 • Custom Form Builder
 • Πάνω από 300 πρότυπα
 • Πρότυπα με προσυμπληρωμένο περιεχόμενο
 • Πρόσβαση στο κείμενο κράτησης θέσης για δυναμικά πεδία
 • Υποστήριξη μέσω τηλεφώνου, ζωντανής συνομιλίας και email
 • Δημιουργήστε πολλές εκδόσεις αντιγράφων ασφαλείας ανά πάσα στιγμή
 • Δημιουργεί αυτόματα φιλική προς κινητά διεπαφή
 • Εξοπλισμένο για το ηλεκτρονικό εμπόριο
 • Δωρεάν τομέας και φιλοξενία
 • Δωρεάν email για το Office 365 για 1ο έτος
 • Ενσωμάτωση εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης και επιχειρήσεων

Ετυμηγορία εμπειρογνωμόνων του κλάδου στο GoDaddy Website Builder

Website Builder Σε αυτήν την περίπτωση, οι ειδικοί τείνουν να συμφωνούν με τους καταναλωτές. Ενώ το GoDaddy προσφέρει ένα απλό και απλό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων, έρχεται επίσης με πολλούς περιορισμούς. Πρέπει να επενδύσετε σε ένα από τα πιο ακριβά σχέδια για να έχετε πρόσβαση σε εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων για κινητά. Τα εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου συνοδεύονται επίσης από μια επιπλέον τιμή. Ακόμα και με τα πιο ολοκληρωμένα σχέδια, δεν περιλαμβάνεται ένα εργαλείο blogging.

Ένα άλλο παράπονο μεταξύ καταναλωτών και εμπειρογνωμόνων είναι ότι το GoDaddy μπορεί να είναι λίγο πολύ επιθετικό με στρατηγικές αναβάθμισης. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση ότι ενδιαφέρονται περισσότερο για την απόδοση κέρδους από τη φροντίδα των πελατών τους και τη διασφάλιση της ποιότητας των λειτουργιών για τα οποία έχουν ήδη εγγραφεί οι χρήστες.

Στο τέλος, οι κριτικοί είναι πιο ικανοί να προτείνουν το GoDaddy για τις υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων από το πρόγραμμα δημιουργίας ιστοσελίδων. Υπάρχουν απλά καλύτερες επιλογές διαθέσιμες σε πιο προσιτές τιμές.

 • www.pcmag.com/article2/0,2817,2484215,00.asp
 • www.sitebuilderreport.com/website-builders/review/godaddy
 • 20 Απριλίου 2016

Θετικές κριτικές και μαρτυρίες καταναλωτών

Ακόμη και οι καταναλωτές που δεν ήταν ευχαριστημένοι με το συνολικό προϊόν έπαιρναν γρήγορα την εξυπηρέτηση πελατών της GoDaddy. Αν και το πρόγραμμα μπορεί να είναι γεμάτο προβλήματα, οι καταναλωτές μπορούν να λάβουν γρήγορα βοήθεια με προβλήματα και ενημερωτικές απαντήσεις σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

Επιπλέον, ορισμένοι πελάτες ήταν ικανοποιημένοι με την ευκολία χρήσης του προγράμματος. Έψαχναν για έναν απλό δημιουργό ιστοτόπων και το GoDaddy παραδόθηκε. Όσοι αναζητούν ένα απλό πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που δεν εμποδίζεται με πρόσθετες λειτουργίες που μπορούν να περιπλέξουν τα πράγματα, πιθανότατα θα βρουν όλα όσα χρειάζονται στο πρόγραμμα της GoDaddy.

Οι κριτικές των καταναλωτών αναφέρουν επίσης το πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης. Εάν είστε εντελώς νέος στον σχεδιασμό ιστοσελίδων, αυτό είναι το εργαλείο που πρέπει να ψάχνετε ανάμεσα στις διαθέσιμες τυπικές δυνατότητες.

Αρνητικές κριτικές και καταγγελίες καταναλωτών στο GoDaddy Website Builder

Ως επί το πλείστον, οι κριτικές των καταναλωτών σχετικά με την τάση δημιουργίας ιστότοπων του GoDaddy προς το αρνητικό. Ένας σημαντικός αριθμός κριτικών αναφέρει το γεγονός ότι είναι δύσκολο να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας. Το πρόγραμμα δεν προσφέρει πρόσβαση σε CSS ή HTML, επομένως περιορίζεστε σε αλλαγές που μπορείτε να κάνετε. Ενώ τα διαθέσιμα πρότυπα μπορεί να προσφέρουν μια σταθερή αρχή, οι χρήστες ήταν απογοητευμένοι με το πόσο λίγη ελευθερία είχαν να δημιουργήσουν έναν πραγματικά μοναδικό ιστότοπο.

Φαίνεται ότι υπάρχουν επίσης ορισμένα τεχνικά προβλήματα με τον ιστότοπο. Πολλοί χρήστες αναφέρουν συχνά προβλήματα και προβλήματα συμβατότητας με ορισμένα προγράμματα περιήγησης στο Διαδίκτυο. Συνολικά, η τρέχουσα έκδοση του προγράμματος φαίνεται να υπολείπεται όσον αφορά την ευκολία χρήσης, η οποία αποτελεί πρωταρχικό μέλημα για τους περισσότερους καταναλωτές.

 • fitsmallbusiness.com/godaddy-website-builder-review/#

Σχέδιο & Προσαρμογή

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Πρότυπα ιστότοπου50 ή 300 πρότυπα εξαρτώνται από το πρόγραμμα τιμών που επιλέγετε. Λένε ότι η ζήτηση από τους πελάτες είναι τόσο υψηλή για νέα θέματα που προσέλαβαν έναν κωδικοποιητή για να μην κάνουν τίποτα παρά να δημιουργήσουν αυτά.
ΕλεύθεροςΤίποτα δεν είναι δωρεάν. Δεν μπορείτε καν να ξεκινήσετε να το δοκιμάζετε χωρίς να εισάγετε πιστωτική κάρτα. Για να γράψουμε αυτήν την κριτική έπρεπε να πληρώσουμε. Φανταστείτε αυτό.
ΑσφάλιστροΔεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των προγραμμάτων Personal, Business και Business Plus, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει τίποτα επιπλέον, όπως μια ταχεία τηλεφωνική υποστήριξη ή ένα δωρεάν πακέτο ηλεκτρονικού εμπορίου με το υψηλότερο πακέτο τιμών. Έτσι δεν έχουν κάτι που θα καλούσατε Premium υπηρεσία.
Διεπαφή δημιουργού ιστότοπουΝαι, χρησιμοποιούν το εργαλείο drag and drop Website Builder. Μπορείτε να δείτε ότι είτε το έγραψαν οι ίδιοι είτε το αγόρασαν από άλλη εταιρεία, καθώς όταν μεταβείτε στη σελίδα σύνδεσης, εμφανίζεται το λογότυπο χωρίς επωνυμία που φιλοξενείται σε έναν εντελώς διαφορετικό ιστότοπο: https://login.websitetonight.com/ Έτσι, το Builder τους μοιάζει με μια υπηρεσία cloud που χρησιμοποιεί το GoDaddy.
Προσαρμογή στυλ σελίδαςΔεν μπορείτε να επεξεργαστείτε φύλλα στυλ σε επίπεδο σελίδας. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να προσαρμόσετε το πλάτος και το ύψος της σελίδας (που σημαίνει το περίγραμμα σελίδας), να αλλάξετε τα χρώματα φόντου και να επιλέξετε ένα διαφορετικό πρότυπο.
Πλοήγηση ιστότοπουΥπάρχει ένα widget για τη δημιουργία μενού. Εκεί μπορείτε να προσθέσετε συνδέσμους σε έναν εξωτερικό ιστότοπο, να αναδιατάξετε τα μενού και να δημιουργήσετε υπομενού. Δεδομένου ότι ο ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου τους είναι διαφορετικός από τον κανονικό ιστότοπό του, μία από αυτές τις επιλογές μενού θα είναι το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Ο τομέας και για τα δύο μπορεί να είναι ο ίδιος, αλλά τα θέματα θα είναι διαφορετικά. Φυσικά μπορείτε να προσαρμόσετε τα χρώματα και τα γραφικά για να τα κάνετε να μοιάζουν σαν να είναι όλα ίδια εταιρεία, δηλαδή η εταιρεία σας.
Διαχείριση περιεχομένουΔεν έχουν δυνατότητα να επιτρέπουν σε πολλά άτομα να εργάζονται ταυτόχρονα ή οποιοδήποτε στοιχείο ελέγχου έκδοσης. Αλλά δεν προορίζεται να είναι αυτό το είδος προϊόντος που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ενός πιο περίπλοκου ιστότοπου.
Φωτογραφίες και γκαλερίΥπάρχει μια παρουσίαση και μια συλλογή εικόνων.
Δημιουργία ιστότοπων για κινητάΌταν δημοσιεύετε το θέμα της επιφάνειας εργασίας, δημιουργεί αυτόματα μια έκδοση για κινητά. Όταν αναζητήσαμε οδηγίες σχετικά με τον τρόπο τροποποίησης που μας πήρε στα γενικά στοιχεία σύνδεσης του Εργαλείου δημιουργίας ιστότοπων όπου δεν μπορούσαμε να συνδεθούμε επειδή μας ζήτησε το όνομα τομέα μας, το οποίο σε αυτό το σημείο θα ήταν (όνομα ιστότοπου) .godaddysites.com , που όταν μπήκαμε δεν λειτούργησε. Οπότε δείχνει σε λάθος μέρος. Επομένως, δεν είναι σαφές πώς να επεξεργαστείτε το θέμα για κινητά, παρόλο που ο ιστότοπός υποστήριξής τους λέει ότι μπορείτε. Δεν υπάρχουν οδηγίες για το πώς να το κάνετε αυτό.
Κοινωνική ενσωμάτωσηΜπορείτε να προσθέσετε ένα εικονίδιο κοινής χρήσης σε οποιαδήποτε σελίδα. Όσον αφορά τη σύνδεση με τους κοινωνικούς λογαριασμούς σας, το επιτρέπουν να χρησιμοποιούν αυτό που ονομάζουν Social Media Manager. Ένα πράγμα που μπορείτε να πείτε για το GoDaddy είναι ότι αυτή η λειτουργία, ως χαρακτηριστικό ασφαλείας τους, είναι απλώς ένα φανταχτερό όνομα που προστίθεται σε κάτι που έχουν όλοι οι άλλοι.
Υπηρεσίες σχεδιασμούΝαί. Μπορείτε να τους προσλάβετε για να σας βοηθήσουμε.

Χαρακτηριστικά & Εργαλεία

Ακολουθεί μια λίστα χαρακτηριστικών που θα χρειάζονταν οι περισσότεροι άνθρωποι και εάν το GoDaddy διαθέτει ή όχι.

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
ΡύθμισηΗ διαδικασία ρύθμισής τους είναι αρκετά απλή. Το δοκιμάσαμε για να διερευνήσουμε τι χαρακτηριστικά διαθέτει.
Σχεδιασμός ιστοσελίδωνΠροφανώς έχουν αγοράσει ένα εργαλείο σχεδιασμού ιστοσελίδων από άλλη εταιρεία καθώς το λογισμικό φιλοξενείται σε αυτόν τον ιστότοπο websitetonight.com το οποίο έχει επωνυμία για να μοιάζει με τον ιστότοπο GoDaddy. Κάνοντας κλικ εκεί θα μεταβείτε στο GoDaddy.
Προσαρμοσμένο όνομα τομέαΝαί. Σε τελική ανάλυση, είναι το GoDaddy, ο καταχωρητής τομέα.

Όταν δημοσιεύετε τον ιστότοπο, μπορείτε επίσης να επιλέξετε τον τομέα GoDaddySites.com, ο οποίος είναι δωρεάν, εάν δεν θέλετε να αγοράσετε το δικό σας.

Widgets και εφαρμογέςΈχουν αυτά τα widget και τις εφαρμογές: δημιουργία νέας σελίδας, πλαισίου κειμένου, προσθήκη εικόνας, παρουσίασης διαφανειών, γκαλερί φωτογραφιών, πλοήγησης (σημαίνει μενού ενημέρωσης), κοινή χρήση (όπως σε δημοσίευση Tweet κ.λπ.), Facebook, Twitter, Χάρτες Google, εμφάνιση ροής RSS (δημοσιεύσεις ιστολογίου) από άλλο ιστότοπο, φόρμα επικοινωνίας, YouTube, HTML. Οι εφαρμογές τους είναι μάρκετινγκ μέσω email, Instant Menu και Τιμοκατάλογος (που είναι φανταστικοί τρόποι εμφάνισης αυτών) και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου.
ΝομισματοποίησηΈχουν ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά χωρίς Adsense. Φυσικά θα μπορούσατε να το προσθέσετε με κάποιο απλό HTML.
Στατιστικά επισκεπτώνΝαί. Πολύ βασικό.
Φωτογραφία, βίντεο και ήχοςΥπάρχει πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων. Όπως πολλές λειτουργίες, πρέπει να κάνετε αναβάθμιση στον επαγγελματικό λογαριασμό για να το χρησιμοποιήσετε.

Έχουν μια συλλογή φωτογραφιών και μια παρουσίαση. Μπορείτε να ανεβάσετε εικόνες, να χρησιμοποιήσετε εικόνες αποθεμάτων ή να τις εισαγάγετε από το Facebook ή το Instagram

Υπάρχει επίσης ένα MP3 player.

BloggingΌχι. Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια ροή ιστολογίου, όχι να κάνετε αναρτήσεις ιστολογίου.
Χάρτες GoogleΝαί.
Πρόγραμμα επεξεργασίας HTMLΜπορείτε να προσθέσετε HTML. Είναι δύσκολο να βρείτε το widget για να το κάνετε αυτό, καθώς το κουμπί για κύλιση προς τα κάτω λειτουργεί μόνο αν κάνετε κλικ δύο φορές, κάτι που δεν είναι προφανές και το εικονίδιο βρίσκεται κάτω στο κάτω μέρος της λίστας. Λοιπόν, χρειάστηκε λίγος χρόνος για να καταλάβουμε πώς να φτάσουμε εκεί αφού είχαμε κάνει μεγέθυνση στον επεξεργαστή τους και το εικονίδιο ήταν κρυμμένο. Βρίσκοντας ότι λειτούργησε καλύτερα στον Firefox από το Chrome.
Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσωνΝαί. Για το Twitter, δείχνει τα πρόσφατα Tweets σας. Θυμηθείτε να απενεργοποιήσετε τον αποκλεισμό γραφικών στοιχείων Ghostery FB και Twitter έτσι ώστε να λειτουργεί όταν δημιουργείτε τον ιστότοπό σας.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια σελίδα Facebook Business από τη σελίδα GoDaddy. Έτσι εξάγει το ένα στο άλλο.

Έντυπα και έρευνεςΜόνο φόρμα επικοινωνίας.
Χώρος αποθήκευσης1, 10 ή 50 GB ανάλογα με το πρόγραμμα τιμών.
Εργαλείο ενημερωτικών δελτίωνΌχι. Μόνο μάρκετινγκ μέσω email. Έτσι θα μπορούσατε πιθανώς να στείλετε email στο ενημερωτικό δελτίο σας.
ΔικαστήριοΟχι.
Ηλεκτρονικό εμπόριο / Ηλεκτρονικό κατάστημαΝαί. Επισυνάπτεται ως διεύθυνση URL στον κύριο τομέα και τον ιστότοπό σας. Αλλά επειδή έχει ένα ξεχωριστό θέμα θα μοιάζει με διαφορετικό ιστότοπο. Η GoDaddy επισημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου ως τον κύριο ιστότοπό σας. Αυτό θα λειτουργούσε για ορισμένες επιχειρήσεις.

Το καλάθι αγορών σάς επιτρέπει να δέχεστε πιστωτικές κάρτες και PayPal. Η GoDaddy δεν λέει με ακρίβεια ποια υπηρεσία cloud κάρτας αγορών χρησιμοποιούν, εκτός αν προτείνουν ότι μπορεί να είναι PayPal.

Η πύλη πληρωμής είναι Stripe. Η TechRepublic το χαρακτηρίζει ως «ανταγωνιστή Shopify», κάτι που δεν είναι στην πραγματικότητα, καθώς το Shopify έχει πολύ περισσότερα χαρακτηριστικά και μεγάλο προβάδισμα στην αγορά.

Το καλάθι διαθέτει όλα τα απαραίτητα αντικείμενα: προσθέστε ένα προϊόν, ρυθμίστε φόρους, κουπόνια, προσφορές και κατηγορίες προϊόντων. Ένα πράγμα που ορισμένοι από τους ανταγωνιστές δεν μπορούν να κάνουν είναι το καλάθι αγορών τους να λειτουργεί με διαφορετικές χώρες και νομίσματα.

Ολοκλήρωση πύληςΤο Stripe είναι ο λογαριασμός εμπόρου σας.
Φιλικό SEOΝαί. Σας επιτρέπει να εισαγάγετε τη βασική περιγραφή και τις λέξεις-κλειδιά που θα χρειαστείτε για να το διευκολύνετε.
Περιορισμένη πρόσβαση ιστότοπου (Προστασία με κωδικό πρόσβασης)Όχι. Δεν υπάρχει τρόπος να απαιτείται σύνδεση στον ιστότοπο.
Google® AnalyticsΣας επιτρέπει να εισαγάγετε τον κώδικα του Analytics.
Ασφάλεια ιστότοπουΔεν δόθηκαν συγκεκριμένες λεπτομέρειες. Ονομάζουν το προϊόν τους “Sitelock”, αλλά δεν πρόκειται να είναι διαφορετικό από αυτό που θα είχαν άλλοι ιστότοποι, δεδομένου ότι όλοι θα χρησιμοποιούν το ίδιο βασικό σύνολο υλικού και λογισμικού ασφαλείας.

Ένα πράγμα που θα μπορούσατε να πείτε είναι ότι δεδομένου ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους καταχωρητές τομέα στον κόσμο, έχουν τεράστια ευθύνη να προστατεύουν την εγγραφή τομέα και τις λεπτομέρειες πληρωμής για πολλούς πελάτες. Έτσι, η υψηλή ασφάλεια θα ωφελούσε προφανώς τους χρήστες του GoDaddySites.com.

Πολλαπλές γλώσσεςΝαί. Δημιουργήσαμε τον λογαριασμό μας από τη Χιλή, τη Νότια Αμερική και η διεπαφή εμφανίστηκε στα Ισπανικά και μας επιτρέπει να πληρώνουμε για τη συνδρομή σε πέσος Χιλής. Αυτό θα ήταν σημαντικό για άτομα σε ξένες χώρες που δεν διαθέτουν διεθνείς πιστωτικές κάρτες.
Βελτιστοποίηση για κινητάΑυτό σημαίνει εάν ένας ιστότοπος αλλάζει το πρότυπο όταν ο χρήστης χρησιμοποιεί μια κινητή συσκευή. Ναι είναι.
Τεχνολογία CDNΝαί. Το ονομάζουν GoDaddy Web Accelerator. Δεν λένε αν χρησιμοποιούν το Akamai ή ποια εταιρεία για να διατηρήσουν αυτή τη φυσική παρουσία σε όλο τον κόσμο ή αν το κάνουν μόνοι τους. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αρκεί να έχουν αυτό, τότε αυτό είναι καλό για ιστότοπους με παγκόσμιους χρήστες.

Σχέδια & Τιμολόγηση

 • Προσωπικός. $ ανά μήνα. 50 θέματα. 1 GB αποθήκευσης. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Office 365 για ένα έτος. Αυτήν τη στιγμή εκτελείται μια ειδική: το πρώτο έτος εγγραφής τομέα είναι δωρεάν.
 • Επιχείρηση. 7 $ ανά μήνα. 300 θέματα. 10 GB. Κινητός ιστότοπος. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Office 365 για ένα έτος.
 • Business Plus. 10 $ ανά μήνα. 50 GB. Κινητός ιστότοπος. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Office 365 για ένα έτος. SEO. Διαχειριστής κοινωνικών μέσων.
 • Ηλεκτρονικό κατάστημα. 30 $ ανά μήνα.

Οι εκπτώσεις δίνονται για 1, 2 ή 3 χρόνια που πληρώνονται εκ των προτέρων. Επιπλέον πιστοποιητικό SSL. Βρείτε (αναφερόμενη) υπηρεσία με επιπλέον $ 12 ανά μήνα. Αυτά είναι πολλά χρήματα για μια υπηρεσία της οποίας η αξία δεν μπορεί να μετρηθεί ρητά, καθώς το GoDaddy δεν μπορεί να ξεγελάσει τον αλγόριθμο της Αναζήτησης Google και καλύτερα από άλλα άτομα που προσπαθούν επίσης να κάνουν SEO, κάτι που πολλοί λένε ότι δεν λειτουργεί.

Οι τιμές τους περιλαμβάνουν αυτό που ονομάζουν εύρος ζώνης.Τεχνικά μιλώντας, εύρος ζώνης είναι μια ποσότητα δεδομένων που αποστέλλονται για κάποια περίοδο. Δεδομένου ότι η χρέωση είναι μηνιαία, το εύρος ζώνης περιορίζεται σε κάποιο ποσό ανά μήνα. Δηλαδή 150 GB, 500 GB και 1.000 GB (1 Terabyte) για τα Προσωπικά, Επαγγελματικά και Business Plus προγράμματα, αντίστοιχα.

Για να το καταλάβετε, λάβετε υπόψη ότι εάν έχετε μια εικόνα 1MB (περίπου 1 εκατομμύριο byte) σε μια σελίδα και 1.000 άτομα προβάλλουν αυτήν τη σελίδα, τότε χρησιμοποιήσατε 1 δισεκατομμύριο τύπους ή 1 GB. (Εάν μια εικόνα είναι τόσο μεγάλη, τότε δεν τις επεξεργάζεστε σωστά για προβολή στον ιστό, καθώς μια εικόνα δεν χρειάζεται να είναι τόσο πυκνή.)

Ακόμα, 1.000 προβολές σελίδων είναι πολύ για, ας πούμε, έναν δικτυακό τόπο δικηγορικών γραφείων, οπότε δεν είναι πιθανό το GoDaddy να σας κόψει, καθώς δεν είναι πιθανό να χρησιμοποιήσετε 1 TB ανά μήνα. Αλλά αν το κάνετε, θα πρέπει να πληρώσετε το GoDaddy για το επιπλέον εύρος ζώνης αφού απενεργοποιήσουν τη σελίδα σας.

Εάν πρόκειται να εκτελέσετε ένα μεγάλο διαδικτυακό κατάστημα θα έπρεπε να έχετε ψάξει για μεγαλύτερες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου: Shopify ή BigCommerce. Αλλά δεν είναι πιθανό να φτάσετε το όριο, εκτός εάν έχετε πολλές εικόνες.

Υποστήριξη πελατών

Εδώ είναι οι επιλογές υποστήριξής τους:

ΤηλέφωνοΝαί. 24 x 7, που είναι πραγματικά
Υποστήριξη emailΝαί.
ΚουβένταΝαί. Το δοκιμάσαμε αυτό. Είναι ευαίσθητοι.
Βάση γνώσεωνΤο KB διαθέτει στοιχεία υποστήριξης ομαδοποιημένα ανά θέμα και μια επιλογή για αναζήτηση. (Δείτε το σχόλιο παρακάτω.) Όπως και με τους περισσότερους ιστότοπους, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την Αναζήτηση Google. Για παράδειγμα, μπορείτε να γράψετε:

site: godaddy.com «κάτι για αναζήτηση».

Ένα ζήτημα είναι ότι πρέπει να βεβαιωθείτε ότι κάνετε κλικ στο εικονίδιο Βοήθεια δημιουργού ιστότοπου όταν κάνετε κλικ για βοήθεια και όχι στη γενική βοήθεια του GoDaddy. Αυτό το δεύτερο ψάχνει όλα τα προϊόντα GoDaddy. Δεδομένου ότι το GoDaddy παρέχει επίσης φιλοξενία WordPress, για παράδειγμα, μια αναζήτηση του “ηλεκτρονικού εμπορίου” παρείχε οδηγίες σχετικά με τον τρόπο προσθήκης ενός πρόσθετου στο WordPress για να το κάνει αυτό. Αυτό θα προκαλέσει σύγχυση του αρχικού επιπέδου χρήστη. Μας άφησε επίσης να ψάχνουμε για τον τρόπο εισαγωγής της μηχανής ηλεκτρονικού εμπορίου στον ιστότοπό μας.

Εκπαιδευτικά βίντεοΣτην εγκατάσταση, υπάρχει μόνο μια επισκόπηση της διαδικασίας. Και υπάρχει επίσης ένα βίντεο επισκόπησης για τη δημιουργία του διαδικτυακού καταστήματος. Είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε το Google για να αναζητήσετε οδηγίες, καθώς υπάρχει ένα βίντεο 1 ώρας στο YouTube για τη δημιουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος και ενός Βίντεο 1 ώρας Για δημιουργία ιστότοπου με το Website Builder.
Φόρουμ υποστήριξηςΟχι.
Επιπλέον επιλογέςΈχουν μια επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα επιτρέπει JavaScript.

Συχνές ερωτήσεις.Ναι, Επίσης, η βάση γνώσεων ομαδοποιείται ανά θέμα. Υπάρχει και ένα FAQ για το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ευκολία στη χρήση

Αφού συνδεθείτε την πρώτη φορά, είναι λίγο μπερδεμένο πού να πάτε τη δεύτερη φορά που συνδέεστε καθώς η διεπαφή μεταβαίνει στον κανονικό τύπο διαχείρισης τομέα της διεπαφής που χρησιμοποιούν οι πελάτες μόνο για τομέα GoDaddy. Για να βρούμε πού να πάμε στη δεύτερη επίσκεψή μας, κάναμε κλικ στο “Ξεκινήστε” και πρόσθεσε έναν νέο ιστότοπο στο καλάθι αγορών μας σαν να θέλαμε να το πληρώσουμε ξανά.

Τα απαραίτητα βήματα για τη δημιουργία μιας σελίδας ήταν:

 1. Επιλέξτε ένα πρόγραμμα τιμών και εισαγάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας. Δεν υπάρχει τίποτα δωρεάν εδώ.
 2. Επιλέξτε ένα θέμα. Εδώ παρατηρήσαμε ότι η ειδοποίηση περί πνευματικών δικαιωμάτων στη σελίδα χρονολογείται παλιά, το 2013, επομένως το αλλάξαμε στο τρέχον έτος.
 3. Παρακολουθήστε μια επισκόπηση βίντεο που εμφανίστηκε εδώ. Έχουν εκτεταμένες οδηγίες στο YouTube.
 4. Δημιουργήστε μερικές σελίδες και προσθέστε στοιχεία σε κάθε σελίδα.
 5. Τύπος Προεπισκόπηση για να δείτε τη σελίδα και μετά Δημοσιεύω όταν είστε έτοιμοι. Όταν δημοσιεύετε, μπορείτε να αγοράσετε έναν τομέα ή να τον φιλοξενήσετε στη διεύθυνση godaddysites.com.

Ο συντάκτης αποθηκεύει τη δουλειά σας, ώστε εάν εγκαταλείψετε τον συντάκτη και επιστρέψετε αργότερα, δεν θα χάσετε τίποτα. Αυτό είναι καλό εάν, που συμβαίνει συχνά, κλείνετε το παράθυρο του προγράμματος περιήγησης όταν ξεχάσετε ότι εργάζεστε στη σελίδα σας.

Ο επεξεργαστής ιστοσελίδας τους, ενώ παρέχει τα περισσότερα από τα widget που χρειάζεστε, θα μπορούσε να έχει καλύτερη διεπαφή. Ο τρόπος που λειτουργεί είναι να σύρετε ένα widget στην οθόνη και, στη συνέχεια, πατήστε Ρυθμίσεις για να το ρυθμίσετε. Θα ήταν πιο φυσικό και διαισθητικό εάν δουλεύει περισσότερο σαν οδηγό widget.

συμπέρασμα

Δεδομένης της πολυετούς εμπειρίας της εταιρείας, το GoDaddy Website Builder θα λειτουργήσει καλά για τους περισσότερους ανθρώπους. Πιθανότατα θα έπρεπε να έχουν φιλοξενήσει το προϊόν τους σε έναν άλλο τομέα, καθώς μερικές φορές προκαλεί σύγχυση εάν χρησιμοποιείτε την περιοχή “Δημιουργία ιστότοπου”, δηλαδή το GoDaddySites.com ή τη σελίδα εγγραφής τομέα GoDaddy.

Το ηλεκτρονικό τους κατάστημα έχει επίσης κάποια προβλήματα και το κυριότερο είναι ότι προορίζεται να είναι αυτόνομο προϊόν. Δεν σας επιτρέπει να προσθέσετε ένα Αγορασε τωρα κουμπί στον κανονικό ιστότοπό σας, αλλά λειτουργεί ως ξεχωριστή οντότητα. Κάποιος με κύριο επίκεντρο το ηλεκτρονικό εμπόριο θα πρέπει πιθανώς να χρησιμοποιήσει το Shopify ή οποιονδήποτε από τους άλλους σημαντικούς παίκτες σε αυτήν την αγορά, καθώς μπορεί να βρει καλύτερους όρους με διαφορετικές τράπεζες και επεξεργαστές καρτών (δηλαδή, πύλες πληρωμής.)

Συγκρίνω

Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων GoDaddy

91

Wix

96

Γουέμπλι

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map