GoDaddy-anmeldelse 2016

GoDaddy Web Hosting Logo


Kom så far

Besøg webstedet

9.2


AWA-score

Kom så far

GoDaddy er en one-stop-shop til dit grundlæggende websted behov. Du kan købe dit domænenavn, oprette dit websted og være vært for det, alt sammen med GoDaddy. Eller du kan bare gøre en eller to af disse. GoDaddy er vært for mere end 5 millioner websteder og administrerer over 60 millioner domænenavne, hvilket gør det til et af de største sådanne virksomheder omkring. Læs vores GoDaddy-anmeldelse nedenfor.

Fordele

 • Hurtig sideindlæsningstid
 • Let at bruge cPanel
 • overkommelige
 • Integrerer produkter godt

Ulemper

 • Begrænser databasen og disksområdet
 • Meget restriktiv for data
 • Ingen Live Chat Support

Oversigt

 • Internet side: www.godaddy.com
 • Hovedkvarter: Scottsdale, AZ
 • År grundlagt: 1997
 • medarbejdere: 4.000+
 • Websteder, der er vært: 40.000.000+
 • Kategorier: Webhosting, domæner, Webstedsbygger, Online butik
 • Service: Delt hosting, WordPress Hosting, VPS, Cloud, dedikeret
 • Money-back-garanti: 30 dage

GoDaddy er et fremragende valg for enkeltpersoner, der ønsker at få et websted i gang uden for meget besvær eller vil være vært for deres allerede oprettede websted. GoDaddy udmærker sig imidlertid i webhosting for virksomheder, uanset om de bruger webstedet til at fortælle potentielle kunder om deres offline kommercielle tilbud, eller om de er i e-handelsarenaen.

Små virksomheder og iværksættere har et udvalg af webhostepakker at vælge imellem og vokse ind i.

Administreret WordPress-hosting passer til dem, der har eller har til hensigt at oprette WordPress-websteder. GoDaddy identificerer deres primære forretningsmål som ejere af meget små virksomheder med 5 eller færre ansatte.

Hvilke tekniske platforme er der at vælge imellem?

GoDaddy tilbyder både Linux og Windows webhosting, og du bliver spurgt, hvilken du vil bruge. Heldigvis er der et praktisk sammenligningskort, der leder dig gennem en kort række spørgsmål, der spørger, hvordan du bygger dit websted og derefter anbefaler, hvilken hosting-konto du skal bruge.

For begyndere er det vigtigste spørgsmål det sidste, der siger “Jeg har ingen idé om, hvad noget af dette betyder”, og peger dig derefter i retning af Linux-webhosting.

Er der plads til at vokse?

GoDaddy tilbyder plads til at vokse for både den enkelte websteds ejer og iværksættere og små virksomheder. Der er tre forskellige websteds-hostingplaner, der hver varierer i antallet af understøttede websteder og i antallet af leverede e-mail-adresser.

WordPress-webstedsejere har et valg mellem fire styrede hostingplaner, der adskiller sig i antallet af understøttede websteder, den tilgængelige lagerplads og det maksimale antal tilladte månedlige besøgende i prisen for planen.

Er det muligt at få refusion?

Du kan anmode om en refusion fra GoDaddy, hvis du ikke er tilfreds med deres webhostingstjeneste. Hvis du har tilmeldt dig tjenesten måned til måned, skal du bede om dine penge inden for 48 timer efter dit køb; personer med årskontrakter har 45 dage til at anmode om refusion. (Efter de 45 dage får du kun en kredit i butikken, der er pro-rate for resten af ​​din kontrakt.)

I begge tilfælde skal du give en grund til, at du beder om refusion, og du skal annullere kontrakten, før GoDaddy udsteder refusionen.

Hvad er GoDaddys omdømme?

GoDaddy er en af ​​de mest kendte webserviceselskaber. Skriv “domænenavnsregistrering” i enhver søgemaskine, og GoDaddy er en af ​​de bedste poster, der kommer frem. GoDaddy er også berømt for sine Superbowl-reklamer. GoDaddy er bedst kendt for registrering og fornyelse af domænenavne, og den største del af dens indtægter kommer fra disse kilder.

GoDaddys omdømme som tjenesteudbyder er blandet: brancheeksperter vurderer webhostetjenesten højere end gennemsnittet, men brugerne lægger historier online om dårlige oplevelser med GoDaddys tjenester og vanskeligheder med at håndtere virksomheden.

Er min webstids garanteret oppetid?

99,9% oppetid er garantien pr. Måned givet af GoDaddy – og dette er ret standard for webhostingbranchen. Men GoDaddy måler selve oppetiden og beslutter, hvad der kvalificeres som legitim nedetid.

Hvis GoDaddy ikke opfylder dette tal, har du ret til en kredit på 5% af dit hostinggebyr for den måned, som du kan anvende til fremtidige køb. Men du skal kontakte GoDaddy og anmode om dette selv.

Kan GoDaddy passe på min WordPress-blog?

For din blogging-bekvemmelighed giver GoDaddy administreret WordPress-hosting. Dette gør det virkelig let at oprette og køre et WordPress-sted, som nu er blevet mere end blot et værktøj til blogging.

Selvom det er muligt at oprette dit eget WordPress-sted og køre det på en almindelig webhostingsplatform, gør den rene bekvemmelighed ved at have GoDaddy passe på hostingopsætningen og regelmæssige sikkerhedskopieringer denne mulighed værd at overveje alvorligt. Derudover kan du nemt importere et eksisterende WordPress-sted til denne hostingindstilling.

Har GoDaddy vundet nogen priser?

GoDaddy har vundet priser for det bedste firma, hvor man kan arbejde, især i Arizona, dets hjemstat. Selvom det er dejligt at vide, at GoDaddy behandler sine medarbejdere godt, betyder det ikke meget for dig som kunde.

GoDaddy har også vundet internationale Stevie Awards for kundeservice i 2014 og 2015. Stevie Award anerkender verdens bedste kundeservice, kontaktcenter og salgsindsats. Deltagere nominerer sig selv og betaler en entré.

Hvorfor skal jeg vælge GoDaddy webhosting?

Tre grunde til at vælge GoDaddy som din webhostetjeneste er:

 • Bekvemmelighed: specielt for begyndere er det let, hvis du kan registrere dit websteds navn, bygge dit websted og være vært for det hele ét sted.
 • Administreret WordPress-hosting: dette gør det nemt at oprette og køre dit WordPress-sted; plus der er masser af videoer og råd, der hjælper dig med at gøre dette.
 • Plads til at vokse: hvis du vokser ud fra de almindelige hostingpakker, kan du flytte ind i de professionelle hostingpakker med virtuelle personlige servere, dedikerede servere og cloud-servere.

Nøglefunktioner

 • 99,9% oppetidsgaranti
 • Gratis domænenavn
 • 30 dages pengene-tilbage-garanti
 • 24/7 Sikkerhedsovervågning
 • DDoS-beskyttelse
 • 1-klik på Installationer
 • Fuld og trinvis sikkerhedskopiering
 • Automatisk e-mail-overvågning
 • 100 GB-ubegrænset diskplads
 • Ubegrænset båndbredde
 • 1-klik på Opsætning
 • CloudLinux

hurtige links

Industrieksperter dom over GoDaddy

Webhosting Selv eksperterne, som normalt er skeptiske over for store virksomheder, der giver store løfter, giver GoDaddy en fremragende vurdering. Den første ting kritikere vil nævne om GoDaddy er den fremragende oppetid. Brugere vil sjældent opleve tekniske problemer eller nedetid. Dette er et absolut must for virksomheder. Hvad der virkelig er specielt ved GoDaddy er, at de er i stand til at tilbyde en sådan overlegen service til en god pris.

I modsætning til nogle brugeranmeldelser giver eksperter GoDaddy også stor ros, når det kommer til kundeservice. GoDaddy tilbyder 24/7 support, og kritikerne fandt, at det var let at komme i kontakt med en faktisk person, og at de hurtigt kunne få nyttige svar på presserende spørgsmål.

I sidste ende kommer GoDaddy stærkt anbefalet af eksperterne. Der er plads til forbedringer, når det kommer til WordPress-integration og e-mail-funktioner, men GoDaddy hjælper med at indstille standarden for hostingtjenester.

 • http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2423429,00.asp

Positive forbrugervurderinger og udtalelser om GoDaddy

Mens GoDaddy helt klart har nogle ulykkelige kunder, er de stadig verdens største domæneregistrator og kan prale af over 13 millioner betalende kunder. Baseret på disse statistikker alene kan de ikke være så dårlige. De fleste af klagerne mod GoDaddy har at gøre med deres webstedsopbygning og eCommerce-værktøjer, men når det kommer til webhosting, kan du ikke gøre meget bedre end GoDaddy. Brugere rapporterer meget lidt nedetid og fremragende sikkerhed. Fra et teknisk perspektiv kunne brugerne ikke være mere tilfredse med ydelsen og pålideligheden af ​​GoDaddys hosting-tjenester.

Derudover tilbyder GoDaddy en stor værdi. Tilfredse kunder er imponeret over antallet af funktioner og servicekvalitet, de er i stand til at nyde for kun et par dollars om måneden.

Negative forbrugeranmeldelser og klager over GoDaddy

GoDaddy er sandsynligvis et af de mest genkendelige navne i webhosting, men deres forbrugervurderinger er dog mindre end glødende. Det ser ud til, at virksomheden måske er bedre til at reklamere end faktisk leverer fremragende service. Samlet set gav brugerne GoDaddy et gennemsnit på 3 ud af 5 stjerner. Langt de fleste brugere tildelte GoDaddy de laveste score, når det kom til kundesupport. Mange brugere rapporterede at have problemer med at få tak i repræsentanter via telefonen. De, der indsendte supportbilletter, fandt, at de hurtigt modtog et svar og en anerkendelse af deres problem, men at virksomheden ofte tog adskillige dage for rent faktisk at løse det egentlige problem. Ulykkelige kunder følte, at de blev lokket af stærk markedsføring kun for at finde, at GoDaddy ikke leverede løfter.

 • http://www.whoishostingthis.com/hosting-reviews/go-daddy/

Pålidelighed & Uptime

GoDaddy oplyser, at de har en garanteret oppetid på 99,9% – det vil sige, dit websted vil være tilgængeligt for alle, der ønsker at gennemse det i mindst 99,9% af tiden i en given måned. Dette lyder imponerende, og i en sammenhæng tilbyder mange andre webhostingfirmaer den samme garanti.

Hvad er 99,9% oppetid?

Men hvad betyder egentlig denne oppetid på 99,9%? Når du læser det fine udskrivning af garantien, finder du ud af, at nedetid forårsaget af planlagt vedligeholdelse, dine tredjeparts-apps, der ikke fungerer, og ting, der kun påvirker din websteds e-mail, ikke tæller med 0,01% tilladt nedetid. Så dit websted kan være tilgængeligt i mindre end 99,9% af tiden, og garantien ville stadig være opfyldt.

Har GoDaddy markeringen på 99,9%?

I betragtning af alt dette, skal du spørge, om GoDaddy opfylder oppetidsmærket på 99,9%. Og det er her, det bliver uklar. Der findes ingen oplysninger om dette på GoDaddy-webstedet, så du er nødt til at stole på scoop for tredjepartsgrupper og anmeldelser, og folk, der fortæller om deres oplevelser med dette i online-fora.

Der er blandede anmeldelser om GoDaddys oppetid. Nogle kalder det stabilt, pålideligt og bundsolid. Andre klager over de mange gange, hvor deres websted ikke var tilgængeligt. Målingstal indikerer, at GoDaddy’s oppetid i gennemsnit kommer mellem 98 – 99,9%, skønt nogle måneder kan være så lav som omkring 97%.

Hastighed er også vigtig

Hastighed er en anden overvejelse. Det er ikke godt at have dit websted tilgængeligt 24/7, hvis det tager evigt at indlæse – folk venter bare ikke. GoDaddy rangerer meget for hastighed i målingstest, men historier fra brugere er blandede, lige fra fortællinger om meget langsomme hastigheder til folk, der er meget tilfredse med, hvor hurtigt deres websted vises.

Nogle klager nævner, at Google propper sine delte servere med alle slags websteder, hvilket bremser alles indlæsningstid.

Hvis du er bekymret for hastigheden på dit indlæsning af dit websted, kan du overveje GoDaddys virtuelle private server, dedikerede server eller cloud-serverhostingsmuligheder. Disse giver dig dit eget, virtuelle eller fysiske serverrum.

Der er en lang række planer med hver af disse, der leverer forskellige mængder RAM, lagerplads og dataoverførselsgodtgørelser. Hver hostingplan er tilgængelig på Linux- eller Windows-platforme, men inkluderer ikke e-mails

Funktioner & Værktøj

Hvis du vælger Linux webhosting mulighed, du får adgang til og kontrollerer alt gennem det tilpassede cPanel.Elementer identificeres ved hjælp af ikoner og grupperes håndfast sammen – domæner, databaser, mail, filer, sikkerhed og så videre. Du ændrer også dine præferencer her.

Ned til venstre på cPanel er søjlediagrammer, der viser dit websteds Statistikker. Disse inkluderer information om alle slags forbrug, inklusive fysisk hukommelse, diskplads og CPU og data om de processer, du har.

De, der vælger Windows webhosting, bruger standard Odin Plesk kontrolpanel. Dette tilbyder en ren og strømlinet grænseflade med ikoner og tekst, der ligner en almindelig Windows-skærm.

Det diskplads og båndbredde du tildeles afhænger af den webhostepakke, du tilmelder dig. Du har enten et fast beløb eller “ubegrænset” – se afsnittet om priser for en forklaring af dette. I Linux-hosting kan du bruge søjlediagrammerne nævnt ovenfor for at holde styr på, hvor meget af hver du bruger.

Antallet af e-mail-konti også leveret varierer med den plan, du vælger.

Årlige (og længere) abonnementer på enhver webhostingplan leveres et gratis domænenavn for længden af ​​den indledende kontrakt. Endnu en gang bestemmer den plan, du vælger, hvor mange websteder du kan køre på hostingplanen. Og når vi taler om websteder, kan du naturligvis komme på tværs af dit eksisterende websted eller oprette et nyt fra bunden ved hjælp af GoDaddy’s Webstedsbygger for et ekstra månedligt gebyr.

Hvis du vil bruge WordPress på dit websted, leverer GoDaddy administreret WordPress-hosting. Du kan oprette et WordPress-sted i GoDaddy-miljøet eller medbringe dit eksisterende WordPress.

Hver Windows webhosting plan indeholder nogle MySQL og MSSQL databaser, fra henholdsvis 10 og en med økonomiplanen til et ubegrænset antal af hver (dog med begrænsninger i lagringsstørrelse) i den ultimative plan. Database backup og gendannelse er inkluderet i alle Windows hosting planer.

Sikkerhedskopiering og gendannelse af websted er ekstra til alle planerne for webhosting. For et månedligt gebyr modtager du automatisk daglig sikkerhedskopi med krypteret dataoverførsel og opbevaring med en angiven mængde datalagring, der er tilgængelig for dine websteder. Ekstra opbevaring er tilgængelig mod et ekstra gebyr.

Alle webstedshosting-servere bruger Solid State-drev (SSD’er).

Både Linux- og Windows-webhosteplanerne gør det let at gøre det installer apps med 1-klik installation. Linux planlægger over 125 gratis apps, og Windows-hosting giver dig adgang til over 50 gratis apps. GoDaddy giver dog ikke en liste over alle de gratis apps, du får. De få, der er nævnt på webstedet, inkluderer WordPress PHP og Drupal. Både Linux- og Windows-hostingindstillinger giver også 1-klik-opsætningen for GoDaddy-registrerede domæner.

Hvis du overvejer at åbne butik online, vil du være interesseret i GoDaddy’s eCommerce muligheder. For et månedligt abonnement samler GoDaddy et websted, en hosting og indkøbskurv. Du kan sælge ubegrænsede produkter, tilbyde dine kuponer og åbne en butik på Facebook. GoDaddy bruger Quick Shopping Cart, deres egen software til indkøbskurv.

GoDaddy fjerner bekymre dig for malware ved at tilbyde en tilføjelse af SiteLock-sikkerhed. For et ekstra månedligt gebyr scannes dine websteder dagligt, og al fundet malware fjernes automatisk.

Der findes forskellige niveauer af SiteLock, afhængigt af om du har et personligt, forretnings- eller e-handelswebsted. Du kan give dine besøgende ro i sindet for følsomme data, de indtaster på dine websteder, såsom adgangskoder og kreditkortnumre, ved at købe et SSL-certifikat igen til en ekstra månedlig pris.

Hvis du overvejer at åbne butik online, vil du være interesseret i GoDaddy’s eCommerce muligheder. For et månedligt abonnement samler GoDaddy et websted, en hosting og indkøbskurv. Du kan sælge ubegrænsede produkter, tilbyde dine kuponer og åbne en butik på Facebook.

Både Linux- og Windows-webhosteplanerne gør det let at gøre det installer apps med 1-klik installation. Linux planlægger over 125 gratis apps, og Windows-hosting giver dig adgang til over 50 gratis apps. Begge indstillinger giver også 1-klik-opsætningen for GoDaddy-registrerede domæner.

Hvis du har brug for dit websted for at være kørt døgnet rundt, kan du abonnere på GoDaddys Premium DNS-service. For et månedligt gebyr er du garanteret 99.999% oppetid for ubegrænsede websteder. Denne service beskytter også dine websteder mod hackere, der muligvis angriber dig ved at omdirigere dine besøgende til et ondsindet websted.

Hands-on udviklere, der arbejder med CGI-scripts skal bemærkes, at kun Deluxe- og Premium Linux-planerne understøtter CGI med PERL, PHP og Python. Ruby og Java understøttes ikke længere.

Planer & Prisfastsættelse

Linux-hostingplaner

GoDaddy tilbyder tre Linux-planer til webhosting, som hver især ser ud til at være i salg, i det mindste for når du oprindeligt tilmelder dig. Vi vil tale om prisen senere, da det er værd at en detaljeret diskussion. Lige nu er her detaljerne om, hvad du får med hver plan. Bemærk, at du med hver plan får et gratis domænenavn, så længe du tilmelder dig i mindst et år.

Økonomiplanen er en væsentlig plan og giver dig mulighed for at være vært for kun et websted, hvilket er det, de fleste begyndere har. Du får 100 GB lagerplads og ubegrænset båndbredde (mere om dette senere) og 100 e-mail-adresser Denne plan er et godt valg at få for begyndere; Hvis du imidlertid føler, at du snart vil vokse ud fra ét websted, skal du se på Deluxe-planen.

Med GoDaddy har du enten et websted eller et ubegrænset antal, som vist ved det næste planplan, Deluxe. Ubegrænset websteder, opbevaring og båndbredde giver dig plads til at vokse, ligesom de 500 e-mail-adresser.

Virksomheder vil være interesseret i Ultimate-planen, også med ubegrænset lagerplads, båndbredde og websteder. De gratis e-mail-adresser er nu på 1.000, og du får dobbelt så meget strømstyrke som hukommelse.

Premium DNS sikrer, at dit websted er sikkert og altid online, og Ultimate-pakken leveres også med et 1-årigt SSL-certifikat (men med nogle begrænsninger).

Windows-planer er ens

Windows-hosting-planerne er ens, men inkluderer SQL- og MSSQL-databaser i forskellige numre afhængigt af planen og giver også mulighed for FTP-brugere. Det gratis domænenavn med et abonnement på tolv måneder eller mere gælder også her,

Det fine tryk om “ubegrænset.”

Før vi kommer til prissætning, et ord om ubegrænset båndbredde og opbevaring. GoDaddy er klar til at sige, at ubegrænset kun er ubegrænset, så længe det er i overensstemmelse med deres hostingaftale. Hvis du enten hæver båndbredden eller lageret, og det begynder at udgøre en trussel for driften af ​​GoDaddy’s servere, vil de underrette dig via e-mail; bliver du enten nødt til at opgradere til en anden type server eller nedbringe din brug. For at være retfærdig har alle webhostingtjenester denne bestemmelse i deres brugsbetingelser.

Nu til prisfastsættelse

GoDaddy tilbyder en speciel introduktionspris for den første webhostingperiode, du abonnerer på; derefter starter den ordinære pris ind. Valget af løbetid løber fra tre måneder til 36 måneder for økonomiplanen og 1 måned til 36 måneder for de to andre planer.

Så hvis du tilmelder dig tre måneder til introduktionsprisen, debiteres din næste tre måneders sigt til den normale pris, uanset hvad der er på fornyelsestidspunktet. Prisen pr. Måned falder jo længere sigt du tilmelder dig.

At køre op til almindelig pris gælder også, hvis du har modtaget et gratis domæne med din løbetid på 12 eller flere måneder. Det gratis domæne er kun for den indledende periode, og du vil blive opkrævet den aktuelle årlige domænefornyelsesfrekvens ved udgangen af ​​din første købsperiode for webhosting.

Ekstraudstyr, du kan købe, inkluderer sikkerhedskopiering og gendannelse af site, SiteLock-beskyttelse til at scanne dine sider hver dag mod malware og standard SSL-certificering for at beskytte følsomme data såsom adgangskoder.

Administreret WordPress-hostingplan

Hvis du overvejer at være vært for et WordPress-sted, har du et valg mellem fire styrede WordPress-hostingplaner. Disse kommer igen med en introduktionspris, der skifter til fuld pris efter den indledende periode, og du har et valg fra en måned til 36 måneder.

Planerne varierer mellem 1 og fem websteder, mængden af ​​lager (som skal spredes mellem alle dine websteder) og antallet af tilladte månedlige besøgende. Den grundlæggende plan er en god startplan for personlige blogs og websteder, der giver mulighed for et websted og 25.000 besøgende pr. Måned.

De andre tre planer er mere rettet mod virksomheder med en integreret SEO-guide, der er tilladt 100.000 og opover månedlige besøg og et iscenesættelseswebsted med 1 klik.

Alle de styrede WordPress-planer inkluderer adgang til gratis temaer og plugins, gratis daglige sikkerhedskopier og 1-klik-gendannelse og interaktive WordPress-gennemgangs-og træningsvideoer.

Ændring af din plan

Når du har tilmeldt dig en bestemt plan med GoDaddy, kan du foretage ændringer i planens længde eller opgradere til en anden plan inden udgangen af ​​den oprindelige periode. De fulde omkostninger ved den plan, du skifter til spark i – dog modtager du ikke en promo-pris to gange.

Kunde support

GoDaddy fjernede sin billet- og e-mail-support til U.S.-kunder i slutningen af ​​april 2014. Dette giver dig mulighed for at ringe til dem eller bruge deres live chatfacilitet, hvis du har brug for hjælp og vil have direkte kontakt med en person.

Telefon- og chat support er tilgængelig 24/7. Telefon- og chat support er tilgængelig 24/7. Alt supportpersonale er placeret i Arizona og Iowa, USA.

Kontakt supportteamet

Øverst til højre på hver skærm på GoDaddy-webstedet er et telefonnummer, der tilbyder 24/7 telefonsupport.

Nederst på hovedskærmbilledet er en knap mærket “Chat med os!”, Så du kan tale med en live person. Derudover vises regelmæssigt rundt på webstedet, især når du får adgang til salgssiderne, chatvinduet for at opfordre dig til at tale med en supportperson.

Chatfunktionen informerer dig, når der er en stor mængde brugere, og giver dig et telefonnummer til at ringe for øjeblikkelig hjælp.

Kvaliteten af ​​rådgivningen, der gives gennem begge disse medier, er generelt høj, skønt der som altid er klager fra mennesker, der er blevet givet unøjagtige, ufuldstændige eller helt forkerte oplysninger.

De slags spørgsmål, der ser ud til at blive besvaret med succes, er relativt enkle og ligetil. komplekse problemer, såsom at en persons side er nede med besøgende, der modtager en “Websted ikke tilgængelig” -meddelelse, er ikke velegnede til at blive besvaret i realtid på telefonen, hvad så ikke mere i en live chat.

Videnbaser

Hjælpeafsnittet på GoDaddy-webstedet indeholder artikler om både Linux og Windows-hosting. Under disse er forskellige oplysninger om, hvordan man kommer i gang, e-mail, opsætning af applikationer, styring af filer og fejlfinding og sikkerhed. Der er en søgefunktion på Knowledgebase.

GoDaddy leverer videotutorials på sit websted for WordPress-brugere. Ellers er nogle korte videotutorials om andre emner tilgængelige på YouTube.

Du skal søge på GoDaddy og side gennem kundehistorier og annoncer, men der er nogle nyttige oplysninger der. Undlad at afvise videoer leveret af brugere af GoDaddy; dette er mennesker, der har været der og fik det til at fungere, og de er villige til at fortælle dig hvordan.

Der er ikke noget supportforum, selvom GoDaddy giver dig en plads til at give forslag til forbedringer af dets produkter og tjenester.

Brugervenlighed

Der er cPanel til Linux-brugere

Din første indikation af, at GoDaddy har designet deres egen version af industristandarden cPanel, er det tilpassede farveskema, der matcher GoDaddy-udseendet og -følelsen.

GoDaddys cPanel er ren og veludformet, hvilket gør det nemt at navigere for at finde det, du har brug for. De brugerdefinerede ikoner på cPanel giver mening og passer ind med stylingen af ​​GoDaddy-webstedet generelt.

Købe webhosting

Det er let at købe webhosting fra GoDaddy: bare klik på fanen Hosting i menuen øverst på hovedsiden og vælg den hosting, du er interesseret i. Standardskærmen, du ser, viser de planer for Linux-hosting, som de fleste mennesker køber . Fra da af er det et spørgsmål om at vælge din plan, en abonnementsperiode, eventuelle sikkerhedsudvidelser, indtaste dit gratis domænenavn, undgå alle de andre forhandlingsprodukter og give dine kreditkortoplysninger.

Folk har advaret om, at det er vigtigt at tjekke din indkøbskurv, før du betaler, da der undertiden er dukket op der, der ikke er bestilt.

Håndtering af dit webrum

Både cPanel til Linux-hosting-brugere og Plesk-kontrolpanelet til Windows-hosting-brugere har rene grænseflader og er ikonstyret.

Brugere rapporterer, at de er lette at bruge og navigere. Søjlediagrammerne i Linux cPanel viser tydeligt mængden af ​​ressourcer, der bruges, og filhåndteringen, domæneadministratoren og filhåndteringen gør det nemt at holde kontrollen over din web-tilstedeværelse.

Oprettelse eller udvidelse af dit websted

GoDaddy’s Web Builder er en relativt grundlæggende webstedsbygger, der giver værktøjerne til at oprette et brugbart websted for dem, der ikke nødvendigvis er teknisk tilbøjelige.

1-klik installation af de gratis webapps er et pluspunkt, der gør det nemt at udvide funktionaliteten på dit websted

Konklusion

GoDaddy er en stærk konkurrent inden for webhosting-området. Dens planer og tjenester falder midt i pakken – der er intet for smarte ved dem, men de tilbyder, hvad nybegynderens webstedsbygger og meget lille virksomhedsejer har brug for, og det er det GoDaddy markedsfører for.

Du kan medbringe dit eget websted eller oprette et nyt ved hjælp af Webstedsbyggerværktøjet eller WordPress-indstillingen. GoDaddys oppetid er stabil og pålidelig.

Bortset fra gebyret for webhosting, har det meste af alt andet et ekstra gebyr, månedligt eller på anden måde, og GoDaddy-webstedet er ganske kraftfuldt forsøger at få dig til at købe tilføjelser eller opgradere.

GoDaddys webhostingtjeneste får blandede anmeldelser; der er ekspertanmeldelser af en høj oppetidspost, men på den anden side rapporterer brugerne om omfattende nedetid og mange “website ikke tilgængelige” problemer.

Kundeservice er en anden overvejelse: Du kan kun ringe eller bruge live chat til at interagere med kundesupportteamet. Brugere rapporterer, at responstiden på disse supportkanaler normalt er ret hurtig, selvom indholdet af nogle svar ikke altid har været nøjagtigt.

Tjek GoDaddy for dit start-personlige eller små firma-websted, men husk, at det er et stort firma, og at din handel med dem muligvis ikke altid går problemfrit.

Sammenligne

Kom så far

92

InMotion Hosting

96

SiteGround

95

iPage

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map