En liten oransje anmeldelse 2016


En liten oransje

Besøk nettsiden

8.9


AWA-poengsum

En liten oransje

A Small Orange (ASO) ble grunnlagt i Atlanta for mer enn ti år siden, og tilbyr forskjellige webhotelltjenester til både brukere og små bedrifter. For øyeblikket har firmaet hovedkontor i Austin, Texas, og har en levende arbeidsstokk på 80 personer. Les vår A Small Orange anmeldelse nedenfor.

Pros

 • 90-dagers pengene-tilbake-garanti
 • Node.js og Ghost Blogging Platform Support
 • Bredt utvalg av vertsplaner
 • Ingen skjulte avgifter

Ulemper

 • Telefonstøtte trenger forbedring

Oversikt

 • nettside: www.asmallorange.com
 • Hovedkvarter: Atlanta, GA
 • År grunnlagt: 2003
 • kategorier: Webhotell
 • tjenester: Delt, VPS, WordPress Managed Hosting, Cloud Hosting
 • Pengene tilbake-garanti: 30 dager

A Small Orange (ASO) ble grunnlagt i Atlanta for mer enn ti år siden, og tilbyr forskjellige webhotelltjenester til både brukere og små bedrifter. For øyeblikket har firmaet hovedkontor i Austin, Texas, og har en levende arbeidsstokk på 80 personer.

A Small Orange tilbyr flere rimelige dedikerte servere, virtuell privat server (VPS) og delte serverplaner som vil appellere til enkeltbrukere så vel som små bedrifter. Likevel mangler firmaet flere funksjoner og spesifikasjoner som finnes i InMotion Hosting, AWAs toppscorerende webhotellstjeneste.

På en positiv tone har firmaet de av de raskeste serverne blant delte hostingleverandører, så når klienter besøker nettstedet ditt, fungerer det optimalt. For å passe det minste forretningsnettstedet til den raskest voksende virksomheten, tilbyr ASO planer til forskjellige lommebokvennlige priser.

Ærlig webvert

A Small Orange er en av de mest anerkjente leverandørene av webhotell der ute, da den alltid selger det de først og fremst kan tilby. Med andre ord, nettstedet ditt vil alltid prestere optimalt til enhver tid som lovet i motsetning til andre skruppelløse selskapets webhotelltjenester.

Dette webhotellfirmaet gjør ikke forutsetninger når det gjelder kundenes serverbruk og ressursene de har som noen andre vertsfirmaer gjør. I stedet sørget de for at det var tilstrekkelige ressurser tilgjengelig for hver kunde, selv når alle brukte det maksimalt.

Company dedikert til å gå grønt

A Small Orange er dedikert til å gå grønt ved å matche 150% av energiforbruket deres med sertifikater for fornybar energi. Firmaet oppfordrer også de ansatte til å jobbe hjemmefra på en måte å redusere energien. Selv om alle disse anstrengelsene ikke henger sammen med webhotellplanene sine, skaper det en god følelse å vite at du jobber med et firma som er dedikert til å redusere energibruken og fremme et grønnere miljø.

Bunnlinjen

A Small Orange er enkel å bruke og rimelig, og er et pålitelig hostingfirma for de som ikke trenger en tungt lastet server. Fortsatt mangler webverten noen av funksjonene som finnes i konkurransen.

Nøkkelegenskaper

 • 99,9% oppetidsgaranti
 • Solid State Drive-servere
 • Ubegrensede domener
 • 24/7/365 Kundesupport
 • Ubegrensede e-postkontoer
 • Enterprise Class Server-maskinvare
 • Spam- og virusfiltrering
 • Auto-reaksjoner
 • WordPress Optimaliserte servere
 • Daglige sikkerhetskopier
 • Weebly Nettstedsbygger
 • Passordbeskyttede kataloger

Hurtigkoblinger

Industrieksperter dom på en liten appelsin

WebhotellGjennomgangen til ekspertene har ikke så roping: “Min hjemmeside er nede!”, Smaken for dem, kanskje fordi de ganske enkelt har testet tjenesten på en kort stund, og ikke over en lengre periode, som A Small Orans kunder har.

Så hva liker ekspertene om A Small Orange?

 • Billige planer om å komme i gang
 • Brukervennlig kontrollpanel
 • Tilbyr en god avbestillingspolicy
 • Ingen skjulte avgifter i motsetning til mange andre vertsselskaper
 • Raske SSD-servere

Og negativene deres?

 • Hendelsen i desember 2015 (med betydelige driftsstanser over hele linja) var utilgivelig
 • Ingen telefonstøtte for kunder
 • Live chat kan være begrenset

Mens ekspertene er mindre skumle om A Small Orange, samsvarer negativene med det kundene til hosting-tjenesten sier. Og hvis du ikke kan få noen i kundeservice på linjen raskt når nettstedet ditt går ned, vil du bli ganske irritert også.

Positive forbrukeranmeldelser og attester på en liten appelsin

For å være ærlig, med elendig oppetid på sine nettsteder, er det sannsynlig at kunder ikke vil utpeke de faktiske fordelene med A Small Orange. Den viktigste delen av et nettsted er at det er tilgjengelig! Men vi gravde frem noen få ting som kunder så ut til å like.

 • Rask hosting
  Selv om det er strømbrudd, når A Small Orange fungerer, fungerer det bra og raskt.
 • Enkel å bruke cPanel
  Hostinggrensesnittet er enkelt og rent å bruke.

Selv om det er noen kunder som ikke har hatt noen problemer med plattformen, er de fleste på vei online for å klage på dem.

Negative forbrukeranmeldelser og klager på en liten appelsin

A Small Orange har lidd av noen ganske skitne anmeldelser fra kunder i det siste – generelt rundt oppetid og støtte.

 • Slå med å gi den oppetiden som kundene etterspør
  Dessverre har kunder (samlet) klaget på en uakseptabel mengde driftsstans, og utvidet dem på det. Det ser ut som om de slettet alle klagene på Facebook-siden deres – dårlig kundeservice og informasjon?
 • Ingen telefonstøtte tilgjengelig
  Selv om de har en live chat-funksjon, er dette ikke et alternativ lenger hvis du vil ha noen på telefonen
 • Support er ikke teknisk kompetent for å løse problemer raskt
  Selv om support kanskje kan løse små problemer enkelt, kan du for flere tekniske spørsmål forvente å vente lenge mens de prøver å finne løsningen for deg..
 • En del av EIG-gruppen
  Sammen med Arvixe, HostGator og BlueHost er de egentlig det samme selskapet, og alle tjenester har avvist.

Pålitelighet & oppetid

A Small Orange har en av de beste oppetid og raskeste server responstider for alle webvertene vi studerte. Tiden for hvor lenge den delte serveren (og bloggen din) er oppe, er det som blir referert til som oppetid, mens responstid er hvor raskt serveren tar å laste innhold når en besøker bloggen din..

Statistikken for oppetid og responstid spores vanligvis av Cloud Spectator og den applauderte ASO for hastighetene og stabiliteten til serverne. ASO er høyt ansett siden den ikke garanterer ubegrenset lagring og båndbredde. Imidlertid gjør det at du velger en webhotellpakke basert på hva nettstedet ditt virkelig bruker.

I likhet med Arvixe og GoDaddy, gir ASO en garanti på 99,9% oppetid, noe som betyr at de vil betale deg for ekstra driftsstans.

Oppetid / responstid: 99,9% oppetid og 549 ms responstid. Dette er der oppe sammen med kjente leverandører av webhotell.

For å gi service av høy kvalitet, opprettholder dette anerkjente webhotell to forskjellige amerikanske baserte servere i Michigan, Dearborn, Texas og Dallas. Begge datasentrene har høye ytelser, nøytral transportør.

Datasentrene består av en rekke sikkerhetsfunksjoner, inkludert biometrisk tilgang, og tilgang til nøkkelkort, fysisk ID-kontroller; full CCTV-overvåking som støttes av digital innspilling på fil; og support-teknikere døgnet rundt.

Begge datasentrene benytter seg av Arbor Networks Peak Flow DDoS-deteksjon og har multi-homed, carrier-nøytral høy ytelse IP-styrt kvalitetsnettverk.

Funksjoner & Verktøy

ASO tilbyr noen utmerkede funksjoner, og hostingpakkene kommer med automatisk skriptinstallasjon, et SSD-drevet vertsmiljø og daglige sikkerhetskopier, ubegrenset POP3, MySQL, underdomener, e-post-videresending, e-postlister og FTP-kontoer, som er et tilbud som ikke mange hosting nettsteder har.

TrekkOversikt
Båndbredde og diskplassA Small Orange tilbyr begrenset båndbredde og diskplass og varierer med forskjellige hostingplaner. Imidlertid kommer dette som en overraskelse for mange ettersom forskjellige vertsnettsteder tilbyr ubegrenset båndbredde og diskplass med alle sine hosting-pakker.

Selv om du kan velge mellom en rekke tilgjengelige vertspakker, må du oppgradere til en VPS eller en dedikert hostingplan hvis du overskrider begrensningen på diskplass, noe som kan være ganske frustrerende for noen få mennesker.

KontrollpanelASO gir alle sine kunder cPanel (og WHM, hvis aktuelt) for Linux, det mest populære kontrollpanelet. Du må imidlertid dobbeltsjekke kostnadene for en lisens før du registrerer deg, siden dette ikke nødvendigvis er fri for de mer robuste planene. ASO støtter ikke Windows. Kontrollpanelet lar deg administrere forskjellige aspekter relatert til nettstedet ditt fra ett sted. For eksempel kan du installere applikasjoner som WordPress eller Joomla, overvåke hvor mye båndbredde og lagring du bruker og legge inn nye filer på nettstedet ditt. ASO har noen få fine ekstrafunksjoner for å cPanel somR1Soft-sikkerhetskopieringstilgang, SiteLock-sikkerhet, Cloudflare-ett-klikk-installasjon, Page Speed ​​Optimizer, PHP-velger, samt Ghost Installer (via Softaculous). Med sitt ganske aktive klientområde for fakturering og support, tilbyr ASO deg tilgang til deres brede kunnskapsbase og videoopplæringer.
NettstedsbyggerEiere av små bedrifter får en jevn overgang fra oppretting av nettsteder til webhotell ved hjelp av ASOs innebygde byggherre for småbedrifter med navnet Weebly. Du kan lage et nettsted gratis ved hjelp av det innebygde verktøyet, og også lage så mange websider som du ønsker. Weebly har mange maler og et dra og slipp-verktøy som lar deg lage et profesjonelt nettsted raskt. Du kan spare penger ved å bruke det innebygde verktøyet på ASO siden hvis du brukte Weebly hver for seg, tar de betalt for tjenestene sine hvis du har ditt domene. ASO leverer designtjenester til en engangskostnad på $ 800 eller $ 1100 i samsvar med kompleksiteten på nettstedet ditt for de som ønsker en profesjonell til å designe nettstedet sitt. De vil bruke WordPress eller et annet innholdsstyringssystem for å opprette nettstedet.
WordPress nettstederLogisk støttes også WordPress. Fra Softalicious-app-delen fra CPanel kan du installere innholdsstyringssystemet (CMS). Når den er installert, kan du bruke WordPress til å lage lysbildefremvisning, sider, innlegg og annet innhold. WordPress driver mer enn 24% av hele nettet, og det er derfor ikke overraskende at mange vertsnettsteder tilbyr optimaliserte administrerte WordPress-hostingplaner. Dessverre tilbyr A Small Orange ikke administrert WP-hosting. Hvis din lille bedrift har et WordPress-nettsted som mottar massiv trafikk og er sentralt i virksomheten, anbefaler vi på det sterkeste å bruke administrert WP-hosting. Administrerte WP-verter tar seg av den tekniske backend av WordPress for deg. For eksempel utfører verten WP-programvareoppdateringer for deg, kjører nettstedet ditt på WP-optimaliserte servere, gir en plattform for å teste endringer på WP-området og gjøre daglige sikkerhetskopier. Vårt toppvalg for administrert WP-hosting er WP Engine.
NettapplikasjonerA Small Orange tilbyr et enestående utvalg av nettapplikasjoner som vil tilpasse nettstedet ditt. Hvis du vil starte en blogg, velger du WordPress eller en av de andre tilgjengelige blogg-appene og installerer den med et klikk på en knapp. Hvis du er interessert i å skaffe CMS-programvare, vil ha en kalender eller et forum på nettstedet ditt, eller tenker å være vert for noen online spill, har ASO deg dekket. Det er også forskjellige verktøy beregnet nettopp for e-handelsnettsteder og andre ment for utdanningsnettsteder. Du kan lage wikier og kartleggingsverktøy – alternativene er uendelige. Uansett hvilken type side du har tenkt å starte, er det ganske åpenbart at ASO tilbyr mer enn noen få apper som kan øke det betydelig.
E-handelsløsningHvis du planlegger å tilby produkter eller tjenester, har A Small Orange fått deg dekket. Dette vertsfirmaet tilbyr Linux-baserte forretningshotellplaner (Oppstart, småbedrifter og foretak) som inneholder et gratis sikkert sokkelag (SSL-sertifikat), Payment Card Industry (PCI) og dedikert overholdelse av IP-adresser for å sikre transaksjoner.
SikkerhetsegenskaperVertsplanene har et par sikkerhetsfunksjoner. Selv med den mest grunnleggende planen, er du trygg på å finne passordbeskyttede kataloger, hotlink / leechbeskyttelse og IP-blokkering inkludert. For enda mer sikkerhet, bør du velge SiteLock (gå til $ 20 per år). SiteLock utfører vanligvis daglige skanninger av skadelig programvare, automatisk fjerning av skadelig programvare, overvåking av filendring og mer, avhengig av hvilken hostingpakke du har valgt.
Ubegrensede e-postadresserEn liten appelsin lar eiere av nettstedet opprette et ubegrenset antall e-postadresser tilknyttet hvert domene. Dette er en verdifull funksjon, spesielt for virksomheten, ettersom hver medarbeider deretter kan tildeles sin personlige e-post. Dette hostingfirmaet tillater deg også å ha en vanlig e-post, noe som er verdifullt hvis noen skjer med e-postadressen på domenet ditt som ikke er til stede. Det hjelper deg med å sikre at du får alle meldinger som blir sendt til nettstedet ditt.
90 dagers pengene tilbake-garantiDet er blant de lengste i bransjen, noe som gir nok tid til å sjekke ut tjenesten. Husk at domener ikke er inkludert i dette tilbudet, så standard domenekostnad blir trukket hvis du refunderer etter å ha benyttet deg av gratis domene. Mange i bransjen gjør dette.
Fullt skalerbarBare oppgrader og nedgrader som du ønsker.
To måneder gratisDu får et gratis domene i tillegg til to måneder gratis hosting hvis du betaler for et år på forhånd
Ubegrenset alt annetUbegrensede FTP-kontoer, underdomener, e-postlister, e-post, e-post-speditører og databaser kommer som standard
Daglige sikkerhetskopierDet anbefales på det sterkeste å utføre sikkerhetskopieringen utenfor stedet, selv om det tas automatiske daglige sikkerhetskopier
Ruby on RailsI motsetning til mange hostingnettsteder som bruker en cPanel-plugin for Ruby, bruker de Passenger for sin Ruby, og dermed er det alltid oppdatert med den nyeste Gem-installasjonen
Ghost Blog HostingDe er en av få delte hostingleverandører som har Node.js installert. Dermed kan den nye Ghost Blogging Platform installeres..

planer & Priser

A Small Orange delte hostingplaner gjør det enkelt å finne et alternativ som passer ditt budsjett og behov. Dessuten er dette et anerkjent hostingfirma som ikke overselger deg for noe, men gir faktisk ubegrenset hosting.

En liten appelsin skiller vertshotellet i fem typer planer: Hybrid / dedikert, VPS-sky, forretning, forhandler og delt. Dette firmaet tilbyr bare Linux-basert hosting.

En liten appelsin forstår hva klienter vil ha. De er ærlige om månedlige pakkepriser fremfor å vise lavere, årlige planpriser på forsiden. Når de har varslet deg om de månedlige kostnadene deres, tilbyr de to måneder gratis og et gratis domene hvis du abonnerer på et helt år.

Selv om ideen er den samme (signer en kontrakt for å betale mindre), føles det mindre som straff når verten er oppdatert om prisene sine til å begynne med.

Kundeservice

Kundestøtte er et område som slipper ned en liten appelsin. Det er som om de bare bruker mesteparten av tiden sin på å jobbe med alle andre aspekter av virksomheten som de ikke hadde en sjanse til å innlemme kontinuerlig kundestøtte.

Det er ikke klart om størrelsen på A Small Oranges tekniske supportteam siden nesten hele personalet jobber hjemmefra. Dette vertsfirmaet har ikke internt personell som jobber innen rekkevidde av serverne sine som andre vertsselskaper.

Et par klienter har kommet frem og hevder at de ikke fikk nok råd eller svar på noen av de mest tekniske spørsmålene.

Støtte gis via billett og e-post 24/7 hele året. Selv om det ikke er telefonsupport, ytes live chat-støtte, men bare på hverdager. Så igjen, dette er mulig fordi de ikke har internt personell som andre tilbydere.

Selv om det finnes en kundestøtte, fraråder ASO folk å bruke dette støtteverktøyet for å få teknisk assistanse.

Brukervennlighet

Selv om nettstedet er fantastisk godt designet, er det enkelt å bruke, ettersom du lett får tilgang til alt fra hjemmesiden. Du kan enten velge pakker eller ‘finne din perfekte plan’ som viser alle pakkene som blir tilbudt. Nettstedet er ganske enkelt og utrolig, og det er dermed ingen rot og unødvendig innhold og bilder.

Hvis du flytter fra en annen webhotell, gir A Small Orange muligens et kjent grensesnitt. I likhet med mange vertsfirmaer bruker de cPanel, et grafisk grensesnitt som gjør ting enklere for prosessen med hosting. De har også de mest komplette og velskrevne ordbøkene og opplæringsprogrammene vi noen gang har sett fra en webvert.

Selv om de fleste planer kommer med CPanel, bør du alltid dobbeltsjekke dette før du kjøper, da det ser ut som om noen planer ikke inkluderer cPanel. CPanel er et utmerket verktøy for kontrollpanel for startere og erfarne brukere, og gjør det enkelt å administrere nettstedet ditt og være stressfritt.

Konklusjon

Du vil elske A Small Orange hvis hastigheten på nettstedet ditt er din primære bekymring. Det har den raskeste oppetiden og responstiden på serveren. ASO garanterer ikke ubegrensede ressurser, og derfor er nettstedets båndbredde og diskplass begrenset for å unngå overbelastning. Dette er grunnen til at nettsteder kan nås raskt. ASO har en rekke hostingplaner som har forskjellige priser som passer dine ønsker og økonomiske plan.

Den eneste feilen er at den ikke har det samme nivået av sikkerhetsfunksjoner som andre verter tilbyr og ikke tilbyr 24/4/365 samtalsupport. Du vil ha det bedre med en vert som Arvixe eller GoDaddy hvis du ønsker å ha konstant tilgang til telefonsupport eller drive en e-handelsvirksomhet.

En liten appelsin gjør det enkelt å lage et nettsted som er egnet for personlig bruk eller små bedrifter, og det er også rimelig. Når det er sagt, mangler webverten funksjoner (som administrerte WordPress, Windows-baserte servere) som er levert av Dreamhost, Arvixe og Liquid Web (redaktørenes valg for hosting på Enterprise-nivå).

Hvis du har faktiske avanserte nettstedambisjoner, er det disse tjenestene du kan bruke som grunnlag. En liten oransje er for de med mer beskjedne behov.

Sammenligne

En liten oransje

89

InMotion Hosting

96

Siteground

95

iPage

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map