CoreCommerce-anmeldelse 2016


CoreCommerce

Besøg webstedet

8,8


AWA-score

CoreCommerce

I 2008 erhvervede softwarevirksomheden Sum Effect eCommerce-platformen digiSHOP Pro og omdannede den til CoreCommerce. Siden da har CEO Matt DeLong hjulpet CoreCommerce med at få en permanent placering som en af ​​de øverste platforme på markedet. I dag tilføjer CoreCommerce opdateringer ca. hver sjette uge for at forsøge at forblive konkurrencedygtige på et overfyldt marked. Læs vores CoreCommerce-anmeldelse nedenfor.

Fordele

 • Gratis 15-dages prøveperiode
 • Fleksibel forsendelsesopsætning
 • Daglige sikkerhedskopier
 • Ubegrænset administratorer

Ulemper

 • Begrænset lagerplads
 • Begrænset lagerbeholdning

Oversigt

 • Internet side: www.CoreCommerce.com
 • Hovedkvarter: Nashville, TN
 • År grundlagt: 2001
 • Kategorier: e-handelswebdesignsoftware
 • Service: e-handelsmarkedsføring
 • Gratis prøveversion: 15 dage

CoreCommerce er en skybaseret online-shopping platform. Dets mål er at hjælpe virksomheder og iværksættere hurtigt med at oprette et professionelt websted til en overkommelig pris. Selvom det er en pålidelig mulighed, er der indlysende forbedringsområder.

Hvem er CoreCommerce designet til?

Mens de vil være hurtige med at hævde, at programmet er designet til enhver størrelse virksomhed, er det måske ikke helt nøjagtigt. CoreCommerce er i stand til at håndtere salg med stort volumen. Selv de dyrere planer leveres dog med begrænsninger i brugen. Større virksomheder kan opleve, at de overskrider begrænsningerne for opbevaring og båndbredde. Dette kan resultere i månedlige gebyrer. Det er simpelthen ikke værd at betale sanktioner, når der er ubegrænsede muligheder på markedet. Af denne grund er CoreCommerce bedst for små til mellemstore virksomheder.

Fokusområde

CoreCommerce fakturerer sig selv som en alsidig platform, der er perfekt til iværksættere. Det tilbyder også fremragende rabatter for nonprofitorganisationer, der ønsker at bygge et websted. Ellers er dets største salgsargument fremragende kundeservice. De arbejder for at yde overlegen støtte til alle deres klienter. På dette område lykkes de.

Begrænsninger

Opbevarings- og båndbreddebegrænsninger kan være nok til at afvise nogle potentielle brugere. Selvom dette ikke er ualmindeligt i e-handelsplatforme, kan det være problematisk. Hvis du forventer at udvide hurtigt, er det ikke noget, du vil bekymre dig om at betale for overskydende.

Skalerbarhed

CoreCommerce er skalerbar i den forstand, at du til enhver tid kan opgradere planen. Der er dog bedre valg for store virksomheder, der leder efter sofistikerede SEO-værktøjer og ingen gebyrer for overskydende overbeløb.

Annullering af din konto

Utilfreds med CoreCommerce? Det er let at annullere din konto. Alt hvad du skal gøre er at oprette en annulleringsbillet. Hvis du vil gendanne din konto, vil der blive et gebyr på $ 150. Ellers er der ingen afbestillingsgebyrer. Kun månedlige abonnementer er tilgængelige, så der er ikke behov for store refusioner.

Omdømme

CoreCommerce har opbygget et ry for kundeservice. Mens de stadig har noget plads til forbedringer, kan du eksperthjælpe. Softwaren er også ofte placeret blandt de ti bedste platforme. Virksomheden er et betroet navn i branchen.

Priser og certificeringer

CoreCommerce er PCI-certificeret. De har dog endnu ikke anbragt nogen markante priser. I 2012 modtog de tre Stevie-nomineringer. De blev genkendt i kategorien Computersoftware, Bedste softwareprogrammering / design og Bedste e-handelswebsite.

Fremtiden kan give nogle faktiske gevinster. Platformen blev for nylig erhvervet og er klar til en stor makeover. Nye funktioner kan give nye anerkendelser.

Nøglefunktioner

 • Automatiske opdateringer
 • Brug dit eget domænenavn
 • Gratis 256-bit kryptering SSL
 • 99,9% oppetid
 • Adgang til MX-poster
 • Bloker IP’er
 • reCaptcha Image Verification
 • Social integration
 • Mobil klar
 • SEO-venlige webadresser
 • Indbyggede produktfeeds
 • Understøtter over 50 betalingsportaler

Industrieksperter dom over CoreCommerce

eCommerce Plateform En åbenlyst ulempe ved CoreCommerce, der ofte citeres af ekspertanmeldelser, er, at CoreCommerce leveres med begrænset lagerplads. Selv de dyreste og ekspansive pakningsplaner giver kun mulighed for et begrænset lager. Selvom dette muligvis ikke er et problem, når du starter din virksomhed, kan det forårsage betydelig hovedpine ned ad vejen, efterhånden som dine behov ændres.

På trods af denne begrænsning var kritikere tilfredse med programmet og tildelte det 8 til 8,5 stjerner ud af ti. Mens CoreCommerce ikke nødvendigvis er det stærkeste allround-program på markedet, har det med succes givet sig et navn ved at fokusere på et par nøgleområder. Programmet har forsøgt at gøre et mærke ved at tilbyde en bred vifte af kvalitetsfunktioner og fremragende sociale medieværktøjer. De er også gået ud over at yde pålidelig kundesupport. Hvis disse områder også er blandt dine højeste prioriteter, er CoreCommerce en fantastisk eCommerce-løsning.

Endelig anerkender kritikere, at selv om mange funktioner kan være et plus, kan det også skabe et forvirrende og overfyldt kontrolpanel. Dette ser ud til at spejle brugerens kritik af, at backend er for uorganiseret. Trods dette er CoreCommerce en stærk konkurrent og værd at tjekke ud.

Positive forbrugervurderinger og udtalelser

Mærkeligt nok modsiger mange af de positive anmeldelser direkte den negative kritik fra brugerne. Mens nogle brugere er blevet fuldt skuffede over grænsefladen, fandt andre det nemt at bruge og navigere. Dette kan variere afhængigt af hvor meget erfaring du har med at udforske backend på websteder.

CoreCommerce-brugere fandt også kundesupporten meget hjælpsom. Supportteamet er baseret på U.S.A., som helt sikkert fungerer til sin fordel. Brugere følte, at det var let at kontakte nogen i samme tidszone, der kunne give informative svar.

Andre CoreCommerce-positiver inkluderer:

 • Giver adgang til en række betalingsportaler
 • Forbedrer målbart salgsresultaterne
 • Indeholder skabeloner, der er lette at tilpasse
 • Meget kompatibel med værktøjer til mobil handel

Endelig leverer CoreCommerce fremragende sociale medieværktøjer, der er lette at integrere. Hvis sociale medier er en stor del af din markedsføringsstrategi, kan CoreCommerce hjælpe.

Negative forbrugeranmeldelser og klager

Mens CoreCommerce har eksisteret siden 2008, er der simpelthen ikke meget forbrugernes feedback om programmet. Hvad der er derude lyser ikke nøjagtigt. CoreCommerce modtager dårlige anmeldelser, når det kommer til brugeroplevelse. Mange føler, at hele programmet er dårligt designet og kaotisk. Det ser ud til, at udviklerne glemte at tænke over, hvordan man væddemål organiserer funktioner og præsenterer en ren grænseflade for brugerne til at navigere i backend på deres websted. Dette kan få CoreCommerce til at føle sig overvældende, især for begyndere.

Her er et par andre områder, der ofte blev nævnt i negative anmeldelser:

 • Svage SEO-værktøjer.
  En bruger bliver nødt til at bruge nogen tid på at tilpasse og optimere deres sider.
 • Ikke-imponerende skabeloner.
  Nogle programmer er gået ud af deres måde at give imponerende skabeloner. CoreCommerce giver bare det grundlæggende.

Design & Tilpasning

Skabeloner

CoreCommerce tilbyder over hundrede gratis skabeloner. Desværre ser mange af dem forældede og har en amatørfølelse. En del af problemet er farvepulverne. En simpel opdatering til mere professionelle og tiltalende farver ville gøre nogle af skabelonerne en verden af ​​god. Samlet set mangler temaerne et poleret look, der er tilgængelig i andre konkurrenters valg af temaer.

Tilpasning af dit websted

For begyndere kan du bare bruge designguiden til at komme i gang. Det giver dig en trinvis vejledning. Grundlæggende retninger dækker valg af et tema, ændring af logoet og tilføjelse af navigationsmenuer. For dem, du vil foretage flere ændringer, er der masser af værktøjer. Du kan bruge træk og slip-editoren eller redigere gennem CSS og HTML. CoreCommerce er ret fleksibel, når det kommer til tilpasning af dit websted.

Designtjenester

Hvis du ikke ønsker at bruge tid på design, kan du betale for CoreCommerce’s designtjenester. Designere tilpasser individuelle dele af hjemmesiden for et par hundrede dollars. For eksempel kan du købe et logo til $ 399. Du kan også vælge at tilpasse hele webstedet, der starter fra $ 2299. I en verden af ​​webdesign er dette en relativt overkommelig pris. Bare vær forsigtig. Dette nummer kan hurtigt vokse, når du tilføjer anmodninger.

Uanset hvilken designrute du vælger, kan du forvente, at dit websted skal være mobilvenligt. Ikke alle temaer er lydhøre, men du får en mobil version af dit websted. Dette er en kritisk funktion for online-virksomheder. Størstedelen af ​​shoppere gennemser på en telefon eller tablet.

Design interface

Administratorpanelet er blevet beskrevet som kedeligt af nogle. Heldigvis får det stadig arbejdet gjort. Selv nybegyndere vil hurtigt tage sig til layoutet og lære, hvor man kan finde fælles funktioner. Du kan endda tilpasse dit display, så de funktioner, du bruger mest, først vises. Det er ikke nødvendigt at spilde tid på at rulle gennem indstillinger. Som det meste af programmet kunne brugergrænsefladen drage fordel af en opdatering, men det tilbyder al den funktionalitet, du har brug for.

Social deling

Integration af sociale medier er en reel CoreCommerce styrke. Det er enkelt og intuitivt at linke dine konti på sociale medier. Du kan endda sælge produkter på Facebook. Funktionerne opfordrer kunderne til at “lide” og kommentere produkter. Dette er en stor bonus for dem, der ønsker at opbygge et socialt medie efter. En indbygget blogfunktion gør det også nemt at oprette og offentliggøre indlæg.

Funktioner & Værktøj

Feature
Oversigt
Opsætning af online butikInstallationsguiden tager alle gætterier fra at komme i gang. Bare følg med og opbyg din butik på få minutter.
Båndbredde og opbevaringDisse funktioner varierer pr. Prispakke. Dette er en almindelig praksis blandt e-handelsplatforme. Brugsbegrænsninger er muligvis ikke et problem for små eller mellemstore butikker. Pas dog på for store momsafgifter for større butikker.
Indkøbskurv Plugins og tilføjelserDin indkøbskurv kan tilpasses fuldt ud. Deres liste over indstillinger er ganske imponerende. Fra check-outs på én side til håndtering af returneringer kan du gøre hvad som helst.
OrdrebehandlingCoreCommerce er gået ud over at inkludere orderstyringsværktøjer. Du har fuld kontrol og kan foretage ændringer efter behov. Hver lille detalje kan tilpasses fuldt ud.
ForsendelsesporingCoreCommerce tilbyder flere forsendelsesmuligheder end andre eCommerce-platforme. Brug forsendelsesguiden til at komme i gang og sende gennem større luftfartsselskaber. Du kan beregne satser eller indstille en fast kurs. Drop-forsendelse er også tilgængelig, og du kan udskrive dine etiketter. Det bliver ikke meget mere altomfattende end det.
CRM-funktionerIgen er denne platform måske stærkest når det kommer til styringsværktøjer. Kommuniker nemt med kunderne og opbyg et omdømme for eksemplarisk service.
Skabeloner og temaerDe ser ud til at være forældede, men kan tilpasses. Dette er et svagt sted for CoreCommerce, så du måske ønsker at veje gennemsnitlige temaer mod andre styrker.
Integrationer og tilføjelserIndstillingsmenuen i din administrator hjælper dig med at få adgang til en komplet liste over tilføjelser. Her kan du integrere nogle af dagens mest populære værktøjer. Valgmulighederne inkluderer konstant kontakt, Google Analytics og eBay. CoreCommerce-brugere kan bruge disse tilføjelser til at oprette et dynamisk sted.
Mobil e-handelAlle temaerne er mobilvenlige. Du behøver ikke overveje, om dit websted ser godt ud på en telefon eller tablet.
WebhostingRackspace tilbyder hosting. Du kan stole på deres magtfulde servere for at holde dit websted kørende. Det er ikke nødvendigt at sikkerhedskopiere dine data manuelt. Det er også rart at vide, at software opdateres hver sjette til otte uge. Du behøver aldrig at bekymre dig om, at din hosting-teknologi falder bagefter.
App butikApp store er organiseret i hovedkategorier. Du kan søge efter dine behov. Den bedste del er, at CoreCommerce har samarbejdet med andre brancheledere for at give dig en stor liste over kraftfulde værktøjer. Amazon, Shipwire og MailChimp kan alle tilføjes med bare et par klik.
BloggingEn indbygget blogging-funktion giver dig mulighed for at markedsføre til kunder. Skriv indlæg, og tilføj hurtigt billeder. Interfacet ligner Word eller WordPress og vil se velkendt ud for de fleste brugere.
SEO og marketingDet virker næsten mærkeligt, at CoreCommerce ikke har bedre SEO-værktøjer. Hvis du skal drive en online butik, ønsker du avancerede optimeringsfunktioner. CoreCommerce tilbyder kun de mest basale muligheder. Metakoder og brugerdefinerede webadresser er ikke tilgængelige på hver side. Dette kan have en betydelig indflydelse på konverteringer.
NyhedsbreveDu kan oprette nyhedsbrevskampagner ved hjælp af tilgængelige tilføjelser. Vælg mellem større udbydere som Constant Contact. CoreCommerce gør det nemt at opbygge en adresseliste og nå ud til kunder.
SikkerhedsfunktionerNyd en delt SSL, 256-men-kryptering og daglige sikkerhedskopier. Hosting er sikker, og en avanceret firewall beskytter dit websted. Disse beskyttelseslag går ud over de fleste andre platforme. Du kan være sikker på, at dit websted er sikkert.
PCI-certificeringCoreCommerce er PCI-certificeret. Du kan føle dig sikker på, at de implementerer branchens bedste praksis.
Oprettelse af indholdDashboardet gør det nemt at tilføje indhold og produkter. Opret tilpassede formularer og informationssider, eller opdater din blog med bare et par klik. Hvis du kan bruge Word, kan du tilføje indhold.
GavekortAt sælge gavekort og tilbyde rabatter tager bare et par klik. Det kunne ikke være lettere.
BetalingsmulighederCoreCommerce er kompatibel med over 50 gateways. Du har masser af gode muligheder, når det kommer til at acceptere kreditkort.
Skatter og forsendelsesregnemaskinerBeregn disse satser hurtigt og nemt. Vælg dine forsendelsesmuligheder og generer skat efter placering.
RapporterCoreCommerce handler om at gøre det nemt at administrere din butik. Robuste rapporteringsværktøjer kan hjælpe dig med at se på det større billede.
WebstedsstatistikPå blot et par klik kan du integrere Google Analytics. Dette er måske den mest populære og pålidelige måde at spore og se stedets ydelse på.

Planer & Prisfastsættelse

Brug den 15-dages gratis prøveperiode til at prøve CoreCommerce. Intet kreditkort kræves, og du kan indtaste op til tre prøveordrer. En e-mail-adresse er alt hvad du har brug for for at komme i gang. Hvis du kan lide det, du ser, er der masser af prispakker at vælge imellem. Hver plan tilbyder et SSL-certifikat og et månedligt abonnement. Generelt varierer planerne afhængigt af hvor mange produkter du kan tilføje, og hvor meget båndbredde og opbevaring du har brug for. Heldigvis behøver du ikke bekymre dig om transaktionsgebyrer.

De fleste små virksomheder klarer sig fint med Pioneer- eller Advanced-planerne:

Pioneer – $ 24.99 / måned

 • 150 produkter
 • Fem e-mail-konti
 • 2 GB båndbredde
 • 500 MB opbevaring
 • Delt SSL

Avanceret – $ 39.99 / måned

 • 500 produkter
 • Ti e-mail-konti
 • 4 GB båndbredde
 • 700 MB opbevaring
 • Delt SSL

Større virksomheder kan vælge mellem planerne Professional, Expert, Premier og Enterprise. Du kan også opgradere eller nedgradere din plan til enhver tid om nødvendigt.

CoreCommerces prisplaner er i tråd med konkurrencen, men fører ikke nødvendigvis pakken. Det ville være nyttigt, hvis de tilbød flere ubegrænsede muligheder og rabatter til at betale for et årligt abonnement foran. I stedet kan du forvente at blive faktureret månedligt.

Det er også vigtigt at bemærke det båndbredde og opbevaringsbegrænsninger kommer med overskydende gebyrer. Dette er en anden kendsgerning, at CoreCommerce kunne annoncere mere åbent. Der opkræves et gebyr på $ 9 for hver GB over din månedlige båndbreddegrænse. Du bliver også debiteret $ 9 for hver 100 MB, du går over din tildelte lagerplads.

Endelig kræver de lavere niveauplaner et gebyr på $ 199 for at låse din butiks API fast. For de fleste iværksættere, der kører deres websted, er API-adgang ikke en prioritet. Det er dog noget at være opmærksom på, når man sammenligner tilgængelige platforme.

Som nævnt ovenfor er prisplanerne bestemt i samme rækkevidde som andre platforme. Problemet er, at de ikke er imponerende. Lige midt på vejen.

Kunde support

CoreCommerce har en af ​​de mest tilgængelige afdelinger for kundesupport i branchen. De tilbyder:

 • Live chat
 • Telefon support
 • E-mail support

Du kan nå en amerikansk baseret repræsentant 24/7 i løbet af ugen eller fra kl. 20 til 17.00. CST i weekenderne. Nødbilletter kan også indsendes når som helst eller hver dag. Brugere kan også oprette forbindelse til CoreCommerces aktive Twitter- og Facebook-sider.

Platformen tilbyder også en omfattende og let søgbar vidensbase og masser af videotutorials. Der er en række meget informative ressourcer, hvis du støder på problemer. For at finpudse dine evner skal du tilmelde dig de månedlige webinarer.

Med CoreCommerce er der en klar forpligtelse til kundeservice og support. Personalet er hurtigt til at svare, høfligt og informativt. Hvis du leder efter et svar, er du sikker på at finde det. Faktisk kan du sandsynligvis finde det flere forskellige steder.

Brugervenlighed

CoreCommerce annoncerer sig selv som designet til begyndere. Hvis du imidlertid har nul erfaring med backend af websteder, kan instrumentbordet føles trangt og overvældende. Mere erfarne brugere får lettere tid med at sortere gennem indstillingerne. Den gode nyhed er, at du kan tilpasse din adminvisning. Det tager ikke lang tid at få et kig på, hvordan man navigerer rundt, skab en personlig menu, der indeholder nyttige genveje.

Mens det overordnede udseende kan føles forældet, er funktionaliteten alt sammen der. Træk og slip-editoren er nem at bruge, hvilket betyder, at der ikke er behov for kodning. At foretage ændringer i hver detalje på webstedet føles ret intuitivt. Du spilder ikke tid på at finde ud af, hvad visse knapper gør. Hele brugergrænseflade skal se ud og føle sig fortrolig med alle, der har mindst om weboplevelse.

Mere avancerede brugere kan gå direkte til CSS eller HTML for at indtaste ændringer. CoreCommerce tilbyder alle de design- og administrationsfunktioner, du ønsker, på en brugervenlig platform. Det er måske ikke det mest visuelt imponerende instrumentbræt, men det får bestemt jobbet gjort.

Konklusion

Er CoreCommerce det rigtige for dig?

Hvis du er en lille eller mellemstor virksomhed, der leder efter de bedste styringsværktøjer, så ja. Ud af alle tilgængelige e-handels- og indkøbskurvplatforme ser CoreCommerce ud til at tilbyde de fleste muligheder, når det kommer til at drive din virksomhed. Mange mennesker bliver fanget af designet til deres hjemmeside. Selv om udseende er vigtigt for at tiltrække kunder, kan det være let at glemme de daglige opgaver. CoreCommerce hjælper dig med at drive din virksomhed. Med de stærke og fleksible ordre-, lager- og kundeadministrationsværktøjer vil du føle dig i fuld kontrol over din online butik.

På den anden side, hvis et design er mest vigtigt for dig, kan CoreCommerce føles lidt på det tidspunkt. Dashboard og temaer ser lidt ud på trods af deres funktionalitet. For det nyeste inden for smukke og professionelle temaer, ønsker du at se et andet sted.

Den spændende nyhed er, at et nyt firma for nylig erhvervede CoreCommerce. Man kan kun antage, at nyt lederskab betyder en designopdatering. Med nye skabeloner kan CoreCommerce virkelig være en kraft, der skal regnes med.

Sammenligne

CoreCommerce

88

Shopify

96

BigCommerce

95

Volusion

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map