BigCommerce-platformanmeldelse for at øge dit Online Store-salg i 2016

BigCommerce logo


Bigcommerce

Besøg webstedet

9.5


AWA-score

Bigcommerce

BigCommerce-software begynder i 2003 som et lokalt installeret indkøbsvogn-program kaldet Interspire. Da skyteknologien overtog markedet, besluttede de originale udviklere at flytte med de fremherskende tendenser og skiftede over til en universel BigCommerce i 2012. I dag rangerer BigCommerce konsekvent blandt de top 5 indkøbsvogne og understøtter omkring 100.000 online butikker. Læs vores BigCommerce anmeldelse nedenfor.

Fordele

 • 24/7 support
 • Høj hastighed
 • Intuitive indbyggede funktioner
 • God kundeservice

Ulemper

 • Fastlåse
 • For meget funktionalitet
 • Begrænsede e-mail-abonnementslister

Oversigt

 • Internet side: www.BigCommerce.com
 • Hovedkvarter: Austin, TX
 • År grundlagt: 2009
 • medarbejdere: 300+
 • Websteder, der er vært: Cirka 100.000
 • Kategori: e-handelssoftware
 • Gratis prøveversion: 15 dage

Bigcommerce kommer med alle de funktioner, du kan forvente af en af ​​branchens ledere. Det tilbyder en komplet pakke med funktioner, der er beregnet til at gøre det lettere at tackle alle de detaljer, der er involveret i at starte din egen virksomhed.

Hvem er Bigcommerce bedst til?

Bigcommerce leveres med alle de værktøjer, du har brug for for at starte en virksomhed. Det gør det også nemt for dig at migrere eller udvide en eksisterende virksomhed. Denne platform er dog måske stærkest når det kommer til design og brugervenlighed. Hvis du er skræmt af ideen om at designe din butiksramme og oprette et professionelt websted, er Bigcommerce en god e-handelsplatform, du kan have på din side. Skabelonerne er perfekte til begyndere og lette at tilpasse. De er også fleksible nok til at rumme større og mere etablerede virksomheder.

Kommer Bigcommerce med betydelige begrænsninger?

I al ærlighed har Bigcommerce ingen blændende mangler. Du vil nyde ubegrænset båndbredde og opbevaring med hver pakke. Deres sikkerhedsbeskyttelse er ajour. Designfunktionerne er lette at bruge, og det leveres med et væld af gode funktioner. Selvom det gør alle disse ting godt, gør nogle konkurrenter det ganske enkelt lidt bedre.

Skalerbarhed

Bigcommerce er beregnet til at hjælpe din virksomhed med at vokse. Det leveres med webstedstrafikrapportering og indbyggede marketing- og konverteringsværktøjer. Dette betyder, at det også er klar til at vokse din virksomhed. Uanset om du lige starter din virksomhed eller ønsker at migrere en veletableret virksomhed, er Bigcommerce fleksibel nok til at passe til dine behov og tilpasse sig efterhånden som din virksomhed ændrer sig.

BigCommerce Enterprise eCommerce-software

Hvis din online butik omsætter $ 1 million eller mere, er BigCommerce sandsynligvis den eCommerce-platform, du bruger. Det er det øverste valg af e-handelsplatform for virksomheder til Fortune 500 og Internet Retailer 1000-mærker.

Toyota og Martha Stewart bruger BigCommerce-virksomhedsniveau-platformen til at levere fuldt tilpasselige købsoplevelser til kunderne. Dens åbne arkitektur giver dig magten til at oprette forbindelse til anden kritisk software, du bruger til at drive din virksomhed.

Dine kunder forventer at købe fra dig på deres foretrukne sociale medieplatforme. BigCommerce har oprindelige integrationer til eBay, Facebook, Pinterest og mange andre.

Bank-sikkerhed, automatisk svigpåvisning og en 99,99% server oppetidspost er blot nogle få af grundene til, at online butikker, der har nået niveauet for hundreder eller tusinder af daglige ordrer, vælger BigCommerce som deres partner.

BigCommerce ved, at selv en forsinkelse på 1 sekunders belastning kan koste over $ 500.000 i tabt salg for en online butik med et salg på $ 25.000 om dagen. Denne platform på virksomhedsniveau er pålidelig, skalerbar og sikker. Du får endda tildelt en dedikeret kontoadministrator.

Annullering af din konto

Med Bigcommerce kan du til enhver tid annullere din konto uden sanktioner. Du modtager ingen refusion, så vær forsigtig, hvis du betaler for et helt år på forhånd.

Omdømme

I det konkurrenceprægede felt med online indkøbskurvplatforme har Bigcommerce en solid position i top 5. Det er ikke en løbende vinder, men det er en pålidelig og hæderlig mulighed, der tilbyder konkurrencedygtige funktioner. Tænk på det mere som et individuelt program snarere end et med en rigtig “wow” -faktor.

Priser

2014-vinder af Gold Stevie-prisen for Company of the YearEcommerce Bytes ‘samlede vinder af sælgerens valgpriser for online indkøbsvogne 2014Nav det 15. hurtigst voksende firma i Austin Business Journal’s Fast 50 Awards2014 Bedste e-handel til virksomheder – Kritikernes valg fra CMS Awards2014 eCommerce til SMB – Kritikervalg fra CMS Awards

Hvorfor vælge Bigcommerce?

Alt i alt er det et fremragende valg. Det giver alle de funktioner, du har brug for for at starte din butik til en overkommelig pris. Du behøver ikke at bekymre dig om mange af de begrænsninger, som andre konkurrenter har indført. Hvis din største bekymring er at designe en professionel butik uden at skulle ansætte en professionel, så er Bigcommerce måske det rigtige valg for dig. Når det kommer til brugervenlighed og attraktive skabeloner, har Bigcommerce meget at tilbyde.

Nøglefunktioner

 • Responsive temaer
 • Intuitiv Storefront Editor
 • 99,99% oppetid
 • Sikkerhed på flere niveauer
 • En-sides checkout
 • PayPal One Touch
 • Forladt indkøbsbesparer
 • Firkantet integration
 • Facetteret søgning
 • Forebyggelse af svig
 • Rapportering
 • Forsendelsesberegning

Erhvervseksperter dom over BigCommerce-software

eCommerce Plateform Et omfattende kig på ekspertanmeldelser viser, at Bigcommerce godt kan lide selv blandt kritikerne. Mens hver forfatter har deres eget ratingsystem, modtager Bigcommerce konsekvent 4,5 ud af 5 stjerner og fremragende anmeldelser. Eksperter ser ud til at være særlig imponeret over udvalget af værktøjer og standardfunktioner af høj kvalitet. Bigcommerce kommer ud af kassen med flere funktioner end de fleste af sine konkurrenter.

Det hjælper også, at Bigcommerce leverer en omfattende app-butik. Eksperter er hurtige til at påpege, hvor let det er at integrere populære tredjepartsprogrammer. Brugere kan hurtigt udvide funktionaliteten i deres butik med tilgængelige apps.

Eventuelle negative anmeldelser, der forhindrer, at programmet tjener en perfekt bedømmelse, synes temmelig trivielle og varierer meget blandt eksperter. Nogle vil gerne se flere betalingsmuligheder og bedre temaer. Den mest almindelige og vigtige klage til at være opmærksom på indebærer brugervenlighed. Sammenlignet med andre programmer har Bigcommerce noget plads til forbedringer, når det kommer til brugeroplevelsen. Selvom det er en meget tilgængelig og fleksibel mulighed, foretrækker mange eksperter Shopify, fordi det er så lettere at bruge og navigere. På trods af dette er Bigcommerce stadig stærkt anbefalet som en solid all-round løsning.

BigCommerce Positive Consumer Reviews and Testimonials

Der er meget ros derude for Bigcommerce og dens funktioner. Det er trods alt et af de mest populære programmer på markedet. Her er de mest almindelige refrains, der kan findes på gennemgangssider overalt på nettet:

 • Kunde support.
  Visst har nogle personer haft dårlige oplevelser, men generelt har Bigcommerce gode kundesupportanmeldelser. Brugere rapporterer, at de nemt kan kontakte repræsentanter og modtage nyttige og informative svar.
 • Tilgængelighed.
  Bigcommerce er let at bruge, hvilket gør det til et fremragende valg for startups og tekniske lægfolk. Små virksomheder på et budget kan oprette professionelle websteder uden nogen designoplevelse.
 • brugergrænseflade.
  Bagenden er intuitivt designet og let at bruge. Det er nemt at oprette produktsider, søge ordrer og styre andre butiksoperationer. Selvom det er nyttigt at kende kode, kan du oprette et websted fuldt ud ved hjælp af redigeringsværktøjerne.

Negative forbrugeranmeldelser og klager

Det meste af den negative gennemgang har en tendens til at fokusere på spørgsmål, der for det meste er tekniske.

 • Driftshastigheder.
  Det ser ud til, at alle de funktioner, der følger med Bigcommerce, faktisk kan langsomt downloade tider.
 • opdateringer.
  Fejl adresseres ikke hurtigt nok, og det tager for lang tid, før der bliver forbedret væsentlige funktioner. Der er verseret mange opgraderinger i 12 måneder eller mere. Brugere er blevet frustrerede og venter på, at disse skal rulle ud.
 • Meddelelse.
  Det hjælper ikke, at Bigcommerce har et ry for dårlig kommunikation om tekniske problemer. Brugere modtager ikke rettidig anmeldelse af ændringer og har problemer med at få nyttige svar.
 • Tilpasning.
  Mens Bigcommerce er meget tilpasselig, skal du have et grundlæggende kendskab til HTML eller CSS for at få mest muligt ud af programmet. For nogle kunne dette have været tydeligere fra begyndelsen.
 • Nogle føler, at prisfastsættelsen er besværlig
  Denne platform har mange tilbud, så du kan tilmelde dig. Når din prøveperiode er udløbet, fornys det automatisk dit abonnement til den højere sats, hvilket irriterede mere end et par kunder.

Design & Tilpasning

Bigcommerce har et ry for at levere nogle af de mest attraktive skabeloner til rådighed. Det skader ikke, at de også er lette at redigere og tilpasse.Du kan vælge mellem hundredvis af gratis og premium temaer.Mens de gratis muligheder helt sikkert giver dig nok til at skabe en attraktiv og funktionel butik, kan du overveje at købe et premium-tema for at nyde flere muligheder.Betalte temaer koster omkring $ 150 til $ 200.

Webstedsbyggergrænseflade og tilpasning

Der er forskellige måder at tilpasse dit websted på. Brug WYSIWYG-editoren til at foretage ændringer med enkle træk og slip-værktøjer. Du kan også bruge “designtilstand” til direkte redigering af butiksrammen. For dem med kodningsoplevelse kan du også let få adgang til både HTML og CSS. Vælg den mulighed, der bedst passer til dit færdighedsniveau. Hvis du føler dig ambitiøs, kan du bygge dit websted fra bunden.

Med så mange redigeringsmuligheder er det let at tilpasse dit websted. Tilføj dit logo og farveskema, og ændre størrelse på navigationsmenuer efter behov. Billedgalleriet gør det muligt for dig at organisere og gemme alle dine billeder. Indsættelse af medier og links tager bare et par klik.

Mobil webstedsbygning

For nylig lavede Bigcommerce et stort skub ved at gøre flere af deres temaer mobilvenlige. Der er stadig nogle muligheder i temabutikken, der kræver, at du bygger en separat mobilbutik. Det er sandsynligvis bedst at bare holde sig væk fra disse. Spar dig lidt tid ved at vælge et lydhørt design fra starten.

Integration af sociale medier

Besøg marketingafsnittet på dit dashboard for at integrere og administrere dine sociale mediekonti. Du kan endda inkludere links, der giver dig mulighed for at sælge direkte på Facebook eller eBay.

Designtjenester

I stedet for at tilbyde interne designtjenester har Bigcommerce skabt et netværk af ressourcer. Du kan gennemse potentielle designere og vælge den rigtige pasform. Sørg for at læse kundeanmeldelser og sammenligne priser. Dette skaber et konkurrencedygtigt marked for tjenester, der i sidste ende kommer dig som kunde til gode.

Funktioner & Værktøj

Feature
Oversigt
Opstilling af online butikHvis du er bekendt med backend fra WordPress, vil det være let at få opsætning af Bigcommerce. En trin-for-trin-tutorial hjælper dig også med at guide dig gennem vigtige funktioner. For begyndere uden nogen erfaring, vil der være en svag indlæringskurve. Heldigvis er der mange hjælperessourcer, og kontrolpanelet er meget intuitivt. Bigcommerce leverer en af ​​de nemmeste butikopsætningsprocesser.
Båndbredde og opbevaringNyd ubegrænset båndbredde og opbevaring med hver pakke. Tilføj så mange produkter, som du vil. Der er ingen grund til at bekymre sig om overdreven.
Indkøbskurv Plugins og tilføjelserDer er 227 tilgængelige tilføjelser, og dette antal vokser altid. Integrer hurtigt og nemt nogle af de mest populære programmer.
OrdrebehandlingBigcommerce leveres med grundlæggende ordrehåndteringsværktøjer. Hvis du leder efter yderligere data og kontrol, kan du besøge app store. Der er masser af programmer, der kan øge funktionaliteten.
LagerstyringBigcommerce viser sig stærkt på dette område. Du kan hurtigt uploade produkter med bare et par klik. Tilpas indstillingerne, så de passer bedst til din branche, og kontroller hurtigt lagerbeholdninger. Sporing af dine produktniveauer er enkel.
ForsendelsesporingMed Bigcommerce kan du tilpasse dine forsendelsesmuligheder. Brug dropshipping og en afgiftsregner for at gøre forsendelsen let. Tredjeparts afsendere giver både dig og kunden mulighed for at spore pakker.
CRM-funktionerEn praktisk søgefunktion giver dig mulighed for at lokalisere kunder. Dette er en fremragende måde at spore billetter på og kommunikere med eksisterende kunder. Du kan også bruge disse funktioner til at sende nyhedsbreve og promovere salg.
Skabeloner og temaerDer er hundreder af gratis og premium-temaer at vælge imellem. Alle af dem er lette at tilpasse og hjælper dig med at gemme øget trafik.
Integrationer og tilføjelserMed over 200 tilføjelser kan du integrere næsten enhver funktion på dit websted. Vælg mellem nogle af de mest populære programmer på markedet, herunder MailChimp og Freshbooks. Installationsfunktionen med et enkelt klik kan ikke være lettere at bruge.
Mobil e-handelMens de fleste af temaerne er lydhøre, er der stadig et par, der ikke er mobilvenlige. Bigcommerce hævder også, at du kan administrere din butik fra enhver enhed. Teknisk set kan du, men det kan være en rigtig smerte og ikke værd at gøre det. Hold dig tæt på din computer, hvis du forventer en travl dag.
WebhostingNyd fuld web-hosting og kraftfulde servere.
App butikApp Store i Bigcommerce er en af ​​de bedste. Der er hundreder af valg, og installationen kan tage så lidt som et museklik.
BloggingBlogging-funktionen er standard med hver pakke.
SEO og marketingMange af marketingfunktionerne er fuldstændigt automatiserede. Opret tilpassede webadresser, metadata og 301 omdirigeringer. Platformen tager også sig af sitemaps og kanoniske links. Du kan fokusere på at opbygge din blog og oprette nyhedsbreve.
NyhedsbreveCRM-funktioner gør det nemt at målrette kunder med relevante nyhedsbreve. Du kan også tilføje e-mail-programmer som MailChimp, hvis du ønsker det.
SikkerhedsfunktionerHver pakke inkluderer automatiske sikkerhedsopdateringer. Dine data gemmes også, så du behøver ikke at bekymre dig om at miste din butik i tilfælde af en større nedbrud. Et SSL-certifikat vil også beskytte din kundes personlige oplysninger og forhindre svig.
PCI-certificeringBigcommerce er Tier 1 PCI-certificeret.
Oprettelse af indholdMellem WYSIWYG-editoren og standard blogging-funktionerne er det hurtigt og nemt at tilføje indhold.
GavekortAlle pakker inkluderer en kupon, rabat og gavekort muligheder.
BetalingsmulighederBigcommerce tilbyder over 40 forskellige betalingsportaler. Kunder kan bruge kreditkort, PayPal og en række forskellige gateways.
Skatter og forsendelsesregnemaskinerBeregner automatisk skat og forsendelsesomkostninger i henhold til placering.
RapporterStandardplanen tilbyder ikke meget, når det kommer til rapportering. Du kan bruge Google Analytics til at spore ydelse, men du bliver nødt til at opgradere til en dyrere plan for at se flere data. Plusplanen leveres med forladt indkøbsrapportering og levering i realtid. Afhængig af størrelsen på din virksomhed og dit budget, kan det være værd at de ekstra penge.
WebstedsstatistikGoogle Analytics er den nemmeste måde at generere rapporter på. Du kan spore kundens forbrug, se unikke besøgende og måle bedst sælgende varer. Dette er et gratis værktøj, der hjælper dig med at forbedre dit websted.

Planer & Prisfastsættelse

Udnyt den gratis 15-dages prøveperiode. Du har ikke brug for et kreditkort for at registrere dig, og du kan lære platformen at kende på få dage. Hvis du beslutter at købe en plan, kan du overveje at betale på forhånd for et års abonnement for at spare 10%. Ellers betaler du hver måned.

Prispakker

Standard – $ 29,95 / måned
Denne plan anbefales til virksomheder med et salgsmængde på $ 50.000 om året. Det er en grundlæggende mulighed, der giver dig mulighed for at komme i gang, men ekskluderer mange rapporteringsværktøjer.

Plus – $ 79,95 / måned
Bedst for virksomheder med op til $ 125.000 i online-salg om året. Denne plan inkluderer transport i realtid fra transport, forladt vognbesparelse og avanceret kundesegmentering.

Enterprise – Ring for prisfastsættelse
Kører en stor virksomhed med hundreder af tusinder af dollars? Du ønsker at spørge om virksomhedsplanen. Det tilbyder en komplet pakke til voksende virksomheder.

Du vil opdage, at de fleste indkøbsvogne tilbyder en grundpakke fra omkring $ 30 om måneden. Hvad der varierer er, hvilke funktioner der er inkluderet i det månedlige gebyr. Sammenlignet med andre muligheder inkluderer Bigcommerce en rimelig andel af vigtige funktioner. Det ser ud til, at prispakkerne er designet til at tilskynde dig til at tilmelde dig Plus-planen. Hvis du shopper rundt, kan du opleve, at du kan nyde Plus Plan-funktioner til en lavere pris med andre platforme.

Kunde support

Bigcommerce rangerer også godt, når det kommer til kundesupport. Der er en række enkle måder at få adgang til både teknisk og salgsstøtte 24/7. Besøg supportportalen for at kontakte repræsentanter ved

 • telefon
 • E-mail
 • Live chat
 • Sociale medier

Du kan også besøge Bigcommerce University. Dette læringscenter er fuld af tutorials. Søg efter emne og find en nyttig video, der imødekommer dine behov. Vidensbasen er også fuld af informative artikler. Du kan også besøge forummet for at stille spørgsmål og komme i diskussioner med andre brugere. Vær også på udkig efter almindelige webinarer. Disse begivenheder dækker emner med e-handel og hjælper dig med at holde dig foran trends. Kundesupportsystemet dækker alle baser, men er muligvis ikke et fejlsikkert system.

Mens der er forskellige måder at nå support på, lader deres faktiske kundeservice noget tilbage at ønske. Det kan tage lang tid at modtage et svar.

Derudover er ikke alle repræsentanter kyndige og hjælpsomme. Faktisk er den første klage mod Bigcommerce en manglende løsning af problemer. Desværre er det måske bedre, at du søger efter ressourcerne efter svar end at prøve at kontakte nogen.

Brugervenlighed

En stor del af, hvorfor Bigcommerce har vundet så mange priser og forbliver på toppen af ​​branchen, er fordi det er så let at bruge. Når det gælder opsætning af din butik, tilføjelse af produkter og styring af den daglige drift, er Shopify den eneste andre platform, der i øjeblikket er i den samme liga. Hvis det er din prioritering at lancere en professionel butik, kan Bigcommerce imødekomme dine behov.

Når det kommer til at designe et websted, er der intet lettere end en træk og slip WYSIWYG-editor. Bigcommerce tager designlethed et skridt videre ved at tilføje en designtilstand. Dette giver dig mulighed for at foretage realtidsændringer direkte på butiksområdet. Selv begyndere kan hurtigt lære at navigere i grænsefladen. Primære funktioner er lette at lokalisere, og både bruger- og kundeinterface er fuldt funktionel og let at navigere. Undgå en lang læringskurve, og kom i gang med at sælge før med Bigcommerce.

Konklusion

Er Bigcommerce det rigtige valg til din online butik?

Måske. Uden tvivl er det en robust og pålidelig mulighed. Når det kommer til store skabeloner og brugervenlighed, er konkurrencen temmelig tynd. Bigcommerce tilbyder også alle de funktioner, du har brug for for at drive en virksomhed. Derudover behøver du ikke bekymre dig om skjulte omkostninger eller ydelsesbegrænsninger. Det gør alt hvad du ønsker det.

Den ene ulempe er, at nogle eCommerce-platforme som Shopify eller Volusion gør alle disse samme ting bare lidt bedre. I sidste ende kan det bare komme ned på personlig præference. Måske blev du forelsket i et tema under den gratis prøveversion, eller du tog lige til admin-kontrolpanelet. Hvis det er tilfældet, bliver du ikke skuffet over Bigcommerce og hvad det kan gøre for din virksomhed.

Sammenligne

BigCommerce

95

Shopify

96

Volusion

94

LemonStand

93

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map