Topp Zeland Shopify webbdesigners och utvecklare

AWA Award of Excellence


Det tar inte mycket tid för analysförlamning att ställa in när du tittar på allt du kan göra med Shopify. Denna kraftfulla e-handelsplattform är den obestridda kungen av många skäl. Det som verkar som oändliga alternativ är nära toppen av listan. Är du säker på att du kommer att ställa in det rätt? Känner du till och med alla klockor och visselpipor?

Det kan vara dags att ringa in en expert, Shopify Expert. Det finns Shopify-guruer över hela världen, men många av dem finns i Nya Zeeland.

Vänta, vad gör de där nere? Det visar sig att få länder har en högre koncentration av e-handelsspecialister. Landet har en säker, säker och stabil affärsmiljö. Ett enkelt skattesystem som gör det enkelt att bedriva global handel.

En Nya Zeelands största export är teknik. Rekordtillväxt bidrog med nära 10 miljarder dollar till ekonomin förra året. Regeringen stöder teknik och innovation som ett sätt att växa ekonomin. Det är en miljö som främjar den typ av människor som blir Shopify-experter.

Läs vidare för en lista över utvecklare som kan hjälpa dig att få ut det bästa av Shopify.

All Around Awesome

Pocket Square

Pocket Square

Denna fullservicebyrå tar dig långt bortom att etablera en Shopify-onlinebutik. Och det är viktigt. Tekniken ensam säljer inte. Du behöver en digital strategi som bygger ditt varumärke. Du måste använda media för att skapa medvetenhet. Du måste också integrera sociala medier för att öka exponeringen. Pocket Square tar denna helhetssyn på e-handel.

Ge den här byrån en prioriterad övervägande om du är ett mode- eller livsstilsmärke. De har en portfölj med vackra, effektiva och enkla exempel. Portföljen visar vad du kan göra med Shopify när du skjuter till gränserna. Du kommer att vara mottagaren av en underbar onlinebutik. Du har också en komplett strategi för att göra det framgångsrikt.

SPF-webbplatser

SPF-webbplatser

Det handlar om mobil idag, särskilt om du har en webbutik. Mobila enheter kastar hinder och begränsningar vid online-shopping, även för Shopify. SPF-webbplatser vet hur man kan undvika dem alla.

Bläddra igenom portföljen för att få en uppfattning om omfattningen av byråns funktioner. Vittnesmål från nya kunder noterar snabba vändningar som en specialitet. Andra påpekar tålamod och träningspass hjälper till att öka din tekniska expertis. Du är redo att driva din butik så snart SPF har den redo för dig.

Firebrand

Firebrand

Detta team på 10 proffs arbetar med en internationell kundlista. De förstår att du inte bara säljer produkter eller tjänster. Du marknadsför också ett varumärke. När du tar med dig ditt Shopify-projekt får du hjälp med projektledning, marknadsföring och SEO. De ställer inte bara in dig och frigör dig. Firebrand följer upp med stöd och utbildning. Du har alternativ som hjälper dig att förstå vilken inverkan din onlinebutik har på försäljningen.

Ge Firebrand en närmare titt om du planerar att integrera drop shiping och försäljning av flera kanaler i din Shopify-butik. De är specialiserade på tredjepartslogistik, lagerhanteringsapplikationer och leverantörer av mellanprogram.

Elementär

Elementär

Inte alla Shopify-experter är exklusiva för plattformen. De kan locka fler kunder genom att erbjuda hjälp med konkurrerande e-handelsplattformar. Vissa företag, som Elemental, föredrar att specialisera sig. De gör en sak, och det är det. Du hälsas med detta när du går till deras webbplats. “Vi skapar Shopify e-handelswebbplatser”, är allt som stavsidan säger.

Detta fokus är en fördel vare sig du just har startat eller om du vill förvandla en befintlig butik. Teamet har samlat mer än 30 vittnesmål från nöjda kunder från Shopify-webbplatsen. Till skillnad från andra Shopify-experter är dessa lovord bara veckor eller månader gamla. Tänk på Elemental om du behöver en vätskeguide. Det är det egna kodspråket som Shopify använder för att driva sin plattform.

The Heavy Hitters

Zyber

Zyber

Denna 100% Nya Zeelands ägda och drivna byrå startades 2009. Ett team med mer än 20 kreativa experter har hjälpt fler än 1 000 företag att komma online. Zyber hjälper mer än bara klienter att etablera och driva Shopify-butiker. De skapar appar för att förbättra hela plattformen. Zyber Vårt produktfilter används av hundratals Shopify-butiker för att öka försäljningen.

Zyber arbetar först med att skapa din Shopify-webbplats, så den är i linje med dina affärsmetoder. Det låter dig fokusera mer på att sälja och mindre på att driva din onlinebutik. De är en rolig och avslappnad grupp, men låt inte det lura dig. De menar affärer, och de får det gjort.

lucid

lucid

Du stannar inte i affärer om du inte har nöjda kunder. Lucid har hjälpt människor att etablera Shopify-webbplatser sedan 2007. Teamet tror att engagemang från början definierar framgång. De inbjuder kunder att inkludera dem även i den första brainstormingen. Lucids portfölj delar exempel som sträcker sig från grundläggande temamodifikationer till fullständiga anpassade mönster.

Denna Shopify-expert är också specialiserad på anpassad apputveckling. Tänk dem allvarligt om du behöver utöka plattformens funktionalitet.

CyberWorkshop

CyberWorkshop

Shopify är en värdplattform för eCommerce-programvara, men inte alla delar av din onlinebutik kan finnas där. CyberWorkshop är specialiserat på att hjälpa dig att integrera så att allt fungerar bra tillsammans. Kunder uppsöker dem för att konfigurera externa funktioner som e-post, YouTube och Google Apps.

Om du behöver dessa tjänster skapar CyberWorkshop dig med ett Google Apps for Business-paket. Tidigare kunder säger att CyberWorkshop tar på sig förfrågningar som andra har gått ifrån. Ingenting är mer kompliment än upprepa affärer. Många vittnesmål säger att de har gett ytterligare projekt till CyberWorkshop.

Marknadsguruerna

Zeald

Zeald

Detta fullservicedesignföretag har utvecklat webbplatser för tusentals små till medelstora företag. De har funnits sedan 2001 och de är den största byrån i sitt slag på Nya Zeeland. Som Shopify-expert kan de hjälpa dig med marknadsföringsaspekterna av e-handel.

Shopify har en växande svit med marknadsförings- och SEO-verktyg som hjälper dig att fånga leads. Dessa verktyg är inte komplicerade, men de är komplexa. Zeald kan hjälpa dig förstå vad verktygen gör, och de kommer att arbeta med dig för att optimera varumärket. Bör du bara lita på Shopify för denna viktiga del av din onlinebutik? Svaret är nej. Zeald kan också hjälpa till med saker som AdWords, copywriting, sociala medier, SEO och blogging.

Installation och justeringar

Natalie Leigh

Natalie Leigh

Inte alla Shopify-experter är lag eller grupper. Natalie Leigh, till exempel, arbetar ensam. Hon föredrar att arbeta på Shopify och WordPress e-handelswebbplatser. Hennes Shopify-webbplatser är enkla och eleganta. Det finns inget som kommer i vägen för shoppingupplevelsen.

Några av Natalies kunder vill bara ha hjälp med att finjustera en av de befintliga Shopify-mallarna. Hon gör kort arbete med det, och hennes avgifter är överkomliga. Andra vill ha en unik webbplats. Natalie är lika bekväm i detta slut av spektrumet. Hennes förståelse och tålamod tar bort stressen med att starta och lansera en onlinebutik.

Responsive Media

Responsive Media

Installation och start är bara början. Ingen vet detta bättre än Dave Woodard på Responsive Media. Han vet att han inte kommer att säga adjö till dig så snart försäljningen börjar hända. Du kommer att upptäcka saker som måste ändras och han kommer att vara klar för att det ska göras.

Längs vägen kanske du upptäcker att du behöver tjänster utanför ramen för ditt ursprungliga projekt. Dave kommer att vara där för att hjälpa till med dessa också. Vittnesmål talar om Dave hjälp med saker som broschyrdesign och till och med bokomslag. Hans kunskap om Shopify ger dig snabba svar och innovativa lösningar.

Folk jämför ofta Shopify med den snygga radioen i sin nya bil. De vet att det kan göra mycket mer än bara spela musik, men vem har tid att räkna ut det? Naturligtvis kan du bara läsa bruksanvisningen. Men även då kanske du inte räknar ut hur du använder den.

Vi är inte säkra på om det finns människor som tjänar liv som hjälper dig att förstå hur du använder alla funktioner i din bilradio. Vi vet att det finns gott om experter som kan göra det för din Shopify-butik.

Några av de bästa i branschen ligger ”down under” i Nya Zeeland. De kan hjälpa dig att få ut det bästa av Shopify, oavsett om det är en stor butik från grunden eller bara några enkla tweaks. Det är pengar som spenderas väl.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map