Topp Shopify nettdesignere og utviklere i India

AWA Award of Excellence


Shopify er den ubestridte eCommerce-programvareplattformen med en god grunn. Mer enn 300 000 nettbutikker brukte den til å generere nærmere 20 milliarder dollar i fjor. Shopify er så populær at du kan gå fra null til salg på under en time.

Brukervennlighet er ikke den eneste grunnen til at Shopify er e-handelsplattformsleder. Den brukes til å lage sofistikerte nettbutikker med fabelaktig spesialisert funksjonalitet. Hvis dette er på oppgavelisten din, trenger du imidlertid mer enn en time. Du vil også trenge en Shopify Expert å hjelpe deg. Du finner disse Shopify-guruer over hele verden, men det viser seg at mange av dem er lokalisert i India.

Hva er det som gjør India til et arnested for Shopify-eksperter? Få land har en så høy andel tekniske eksperter. De lave levekostnadene betyr at de kan belaste deg mindre for tjenestene deres.

Hva med kvalitet? Dette kan overraske deg. India har flere ISO-9000-sertifiserte programvareutviklingsselskaper enn noe annet land. Indias forretningsvennlige regelverk gjør det også enkelt å gjøre forretninger der.

Les videre for en liste over utviklere som kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av Shopify eCommerce-programvare.

Kloc Technologies

kloctechnologies

Online shopping kan være en gammel hatt for deg, men det er fortsatt en relativt ny aktivitet. Du kommer ikke til å finne noen med flere tiårs erfaring med å lage fantastiske Shopify-nettsteder. Toppekspertene her er heldige hvis de har en håndfull år.

Det er tilfelle med Kloc. Dette India-baserte teamet skaper fantastiske Shopify-drevne nettbutikker. De drar nytte av hver funksjon plattformen har å tilby. Kloc har et rykte for raske snuoperasjoner. De kan få deg i gang med et robust e-handelsnettsted på bare syv virkedager.

RoyalzExpertDev

RoyalzExpertDev

Denne offisielle Shopify-eksperten spesialiserer seg på det som kalles “PSD til Shopify.” De kutter og terninger Adobe Photoshop-layoutene dine i komplette Shopify-butikker. Resultatet er en nettbutikk som drar fordel av Shopifys funksjonalitet. Du ofrer ikke nydelige utseende.

Den enkleste måten å sette pris på kvaliteten på arbeidet deres er å se på deres portefølje av Shopify-butikker. Teamet på RoyalzExpertDev kan også gjøre raske arbeider med å integrere adresselister. De hjelper deg med Etsy og Facebook-sider også.

Rocket E-handel

Rocket E-handel

Shopify-butikker gjør det enkelt å hjelpe kundene dine med å finne det de vil ha og kjøpe det. Omtrent hvem som helst kan bruke den til å sette opp grunnleggende nettbutikker. Rocket Commerce er din ressurs når du vil gå utover den grunnleggende nettbutikken.

En titt på porteføljen deres forteller deg at de er kvalifiserte og dyktige. En Shopify-butikk trenger kunder. Rocket eCommerce får glødende anmeldelser for Shopify markedsføringsassistanse. Denne gruppen av eksperter tilbyr også kontinuerlig vedlikehold for nettstedene de bygger.

Binary

Binary

Sett dette teamet et team med over 60 fagfolk innen digital markedsføring og e-handel som jobber på Shopify-nettstedet ditt. Binær samarbeider med selskaper av alle størrelser for å lage nettbutikker som skalerer etter behov. Mange selskaper fokuserer bare på det som trengs i dag. Dette selskapet har en filosofi om planlegging for fremtidig vekst.

Fornøyde kunder bemerker ofte Biners “3Q” -tilnærming. De mener at kvalitetspersonell, prosesser og kommunikasjon er de tre forutsetningene for å lykkes. Binary gjør valg fra teamet sitt for å matche dine behov. Resultatet er et partnerskap like mye som det er et arbeidsforhold.

InfoShore

InfoShore

Smidig produktivitet gir drivstoff til denne e-handelsbutikken. De mener at kvalitet betyr ingenting hvis den ikke leveres i tide. InfoShore tar en helhetlig tilnærming til nettsteder for e-handel. Ekspertene deres vil engasjere deg i et faktaoppdrag først. Målet er å sikre at det som bygges vil skape de resultatene du forventer.

InfoShore har eksistert i mer enn ti år. En stab på mer enn 50 heltidsansatte tar seg av en base på over 100 globale kunder. InfoShore kan hjelpe deg med det de liker å kalle “skreddersydde” løsninger. De tar ikke bare Shopify-plattformen og finner måter å få ideen din til å passe inn i den.

BLUETECH

BlueTech Shopify Expert

La oss si at du har gjort leksene dine på Shopify. Du bestemmer deg for at det ville være perfekt hvis det bare hadde denne manglende ting. Bluetech er Shopify Expert som kan gi deg de manglende brikkene. Ofte er det den mobile siden av løsningen. Bluetech-teamet kan hjelpe deg med å legge til egendefinerte funksjoner som pushvarsler, lagringssynkroniseringsevne og analysekart.

Bluetech forstår også at SEO er grunnlaget for suksessen til en nettbutikk. Du får ikke bare teknisk hjelp av dem. Bluetech sørger for at butikken din utnytter plattformens muligheter for søkemotoroptimalisering.

Kode rapper

Kode rapper

Dette teamet med et fengende navn har fått sitt rykte. Kundene er raske med å komplimentere det høye nivået av kommunikasjon og kundeservice. Code Rapper spesialiserer seg på å hjelpe deg med å sette opp nettbutikken din. Det stopper ikke der. De samarbeider også med sine klienter for å transformere eksisterende e-handelsnettsteder. Ofte er det å oppgradere til Shopify Plus-bedriftsplattformen.

Designet er like viktig som funksjonalitet. Du ser synergien når du sjekker ut Code Rappers portefølje. Mange kunder kommer tilbake til Code Rapper for å få hjelp med markedsføring og SEO.

Lucent innovasjon

Lucent innovasjon

Lucent Innovation er et lite team som leverer stort på design og innovasjon. Mer enn 70 attester gir en gjenganger med komplimenter. De dreier seg om design, kommunikasjon og respons.

Du vil også lese ros om Lucent’s hjelp til å migrere fra andre ledende e-handelsplattformer. Husk dette hvis det nye Shopify-nettstedet ditt er destinasjonen for en eksisterende nettbutikk. Lucent Innovation-teamet spesialiserer seg også i frittstående mobilapper. Disse kan hjelpe deg med å lage nisjeprodukter ved hjelp av Shopify-plattformen.

Tripster-utviklere

Tripster-utviklere

Ikke alle Shopify Expert har spesialisert seg på å jobbe med nybegynnere. Tripster Developers legger ut velkomstmaten for dem. Dette teamet bør være et av de viktigste hensynene dine hvis du aldri har solgt på nettet og vil bruke Shopify til å gjøre det. De tar deg gjennom trinnene med planlegging, utvikling, implementering og drift. Du vil være komfortabel og kunnskapsrik ved slutten av prosessen.

Grafikk- og utskriftsdesignfunksjoner skiller Tripster Developers fra andre Shopify-eksperter. Trenger du en logo til nettbutikken din? Har du planer om å selge t-skjorter? Tripster Developers kan hjelpe deg med begge deler.

eShop Genius

eShop Genius

Shopify er kjent for sine nydelige maler. De er fantastiske helt til du begynner å legge inn ditt eget innhold. Du kan ikke skylde Shopify for det. Det er på tide å lete etter en Shopify-ekspert som hjelper deg med å forvandle den til visuelt fantastiske ting som selger. En rask titt på eShop Genius-siden vil forsikre deg om at dette teamet er opp til oppgaven.

Kommer det til å koste deg en formue? eShop Genius promoterer en 10-dagers snuoperasjon for din komplette og operative nettbutikk. Du får fordelen av deres smarte tenkning, i tillegg til hjelp med ekspertmarkedsføringsforslag. Det starter med en investering på bare 500 dollar.

Det er en uventet pris å betale for å bruke Shopify, men det kommer ikke til å koste penger. Plattformen er så allsidig at det ofte er vanskelig å finne ut hva du skal bruke, eller hvordan du bruker den. Folk sitter igjen og sliter med valg om alternativer og integrasjoner. Ubesluttsom forsinker lanseringen. Det koster deg.

Det er knyttet en pengeverdi til tiden din. Svette over små detaljer virker knapt som en god avkastning på investeringen din. En Shopify-ekspert i India kan få deg i gang for en minimal kostnad. Det kan være den beste investeringen du kan gjøre.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map