Topp nye Zeland Shopify nettdesignere og utviklere

AWA Award of Excellence


Det tar ikke mye tid før analyselammelsen begynner å se når du ser på alt du kan gjøre med Shopify. Denne kraftige e-handelsplattformen er den ubestridte kongen av mange grunner. Det som virker som uendelige alternativer er nær toppen av listen. Er du sikker på at du kommer til å konfigurere det riktig? Er du til og med klar over alle klokkene og fløytene?

Det kan være på tide å ringe en ekspert, Shopify Expert. Det er Shopify-guruer over hele verden, men mange av dem ligger i New Zealand.

Vent, hva gjør de der nede? Det viser seg at få land har en høyere konsentrasjon av e-handelsspesialister. Landet har et trygt, sikkert og stabilt forretningsmiljø. Et enkelt skattesystem som gjør det enkelt å drive global handel.

En New Zealands største eksport er teknologi. Rekordvekst bidro til nær 10 milliarder dollar til økonomien i fjor. Regjeringen støtter teknologi og innovasjon som en måte å vokse økonomien på. Det er et miljø som fremmer den typen mennesker som blir Shopify-eksperter.

Les videre for en liste over utviklere som kan hjelpe deg med å få det beste ut av Shopify.

Rundt fantastisk

Lommetorget

Lommetorget

Dette fullservicebyrået tar deg langt utover å sette opp en Shopify nettbutikk. Og det er viktig. Teknologi alene selger ikke. Du trenger en digital strategi som bygger merkevaren din. Du må bruke media for å bygge bevissthet. Du må også integrere sosiale medier for å øke eksponeringen. Pocket Square tar denne helhetlige tilnærmingen til e-handel.

Gi dette byrået en prioritert vurdering hvis du er et mote- eller livsstilsmerke. De har en portefølje av vakre, effektive og enkle eksempler. Porteføljen viser hva du kan gjøre med Shopify når du presser den til grensene. Du vil være mottakeren av en nydelig nettbutikk. Du har også en komplett strategi for å gjøre det vellykket.

SPF nettsteder

SPF nettsteder

Det handler om mobil i dag, spesielt hvis du har en nettbutikk. Mobile enheter kaster hindringer og begrensninger ved online shopping, også for Shopify. SPF-nettsteder vet hvordan de kan omgås dem.

Bla gjennom porteføljen for å få et inntrykk av omfanget av byråets funksjoner. Uttalelser fra nyere kunder bemerker raske snuoperasjoner som en spesialitet. Andre påpeker tålmodighet og treningsøkter som hjelper med å øke din tekniske ekspertise. Du vil være klar til å drive butikken din så snart SPF har den klar for deg.

Firebrand

Firebrand

Dette teamet på 10 fagpersoner jobber med en internasjonal klientliste. De forstår at du ikke bare selger produkter eller tjenester. Du promoterer også et merke. Når du tar med Shopify-prosjektet til dem, vil du få hjelp med prosjektledelse, markedsføring og SEO. De stiller ikke bare opp og frigjør deg. Firebrand følger opp med støtte og trening. Du har muligheter for å hjelpe deg med å forstå hvilken innvirkning din nettbutikk har på salg.

Gi Firebrand en nærmere titt hvis du planlegger å inkorporere drop shiping og flerkanalsalg i din Shopify-butikk. De spesialiserer seg på tredjepartslogistikk, lageradministrasjonsapplikasjoner og mellomvareleverandører.

Elemental

Elemental

Ikke alle Shopify-eksperter er eksklusive plattformen. De kan tiltrekke seg flere kunder ved å tilby hjelp med konkurrerende e-handelsplattformer. Noen selskaper, som Elemental, foretrekker å spesialisere seg. De gjør en ting, og det er det. Du blir møtt med dette når du går til nettstedet deres. “Vi oppretter Shopify netthandelnettsteder,” er alt som står på plasksiden.

Dette fokuset er en fordel enten du nettopp starter opp, eller om du vil transformere en eksisterende butikk. Teamet har samlet mer enn 30 attester fra fornøyde kunder fra Shopify-nettstedet. I motsetning til andre Shopify-eksperter, er disse lovordene bare uker eller måneder gamle. Husk Elemental hvis du trenger en flytende veiviser. Det er det proprietære kodespråket som Shopify bruker for å drive plattformen sin.

The Heavy Hitters

Zyber

Zyber

Dette 100% New Zealand-eide og drevne byrået ble startet i 2009. Et team på mer enn 20 kreative eksperter har hjulpet mer enn 1000 bedrifter med å komme på nettet. Zyber hjelper mer enn bare kunder med å sette opp og drifte Shopify-butikker. De lager apper for å forbedre hele plattformen. The Zyber Produktfilteret vårt brukes av hundrevis av Shopify-butikker for å øke salget.

Zyber jobber først med å sette opp Shopify-nettstedet ditt, så det er i samsvar med forretningspraksisen din. Det lar deg fokusere mer på salg og mindre på å drive nettbutikken din. De er en morsom og avslappet gruppe, men ikke la det lure deg. De mener forretning, og de får det til.

Lucid

Lucid

Du blir ikke i virksomhet med mindre du har fått fornøyde kunder. Lucid har hjulpet folk med å sette opp Shopify-nettsteder siden 2007. Teamet mener at engasjement fra starten av definerer suksess. De inviterer kunder til å inkludere dem selv i den første brainstormingen. Lucids portefølje deler eksempler som spenner fra grunnleggende temamodifikasjoner til full tilpassede design.

Denne Shopify-eksperten spesialiserer seg også i tilpasset apputvikling. Ta dem alvorlig vurdering hvis du trenger å utvide plattformens funksjonalitet.

CyberWorkshop

CyberWorkshop

Shopify er en vert for e-handelsprogramvare, men ikke alle deler av nettbutikken din kan være bosatt der. CyberWorkshop spesialiserer seg på å hjelpe deg med å integrere slik at alt fungerer godt sammen. Kundene oppsøker dem for å konfigurere eksterne funksjoner som e-post, YouTube og Google Apps.

Hvis du trenger disse tjenestene, stiller CyberWorkshop deg opp med en Google Apps for Business-pakke. Tidligere kunder sier at CyberWorkshop tar forespørsler andre har gått bort fra. Ingenting er mer kompliment enn gjentatt virksomhet. Mange attester sier at de har gitt ytterligere prosjekter til CyberWorkshop.

The Marketing Gurus

Zeald

Zeald

Dette designfirmaet med full service har utviklet nettsteder for tusenvis av små til mellomstore bedrifter. De har eksistert siden 2001, og de er det største byrået i sitt slag på New Zealand. Som Shopify-ekspert kan de hjelpe deg med markedsføringsaspektene ved e-handel.

Shopify har en voksende pakke med markedsførings- og SEO-verktøy som hjelper deg med å fange potensielle kunder. Disse verktøyene er ikke kompliserte, men de er kompliserte. Zeald kan hjelpe deg med å forstå hva verktøyene gjør, og de vil samarbeide med deg for å optimalisere merkevarebygging. Bør du bare stole på Shopify for denne viktige delen av nettbutikken din? Svaret er nei. Zeald kan også hjelpe med ting som AdWords, tekstforfattere, sosiale medier, SEO og blogging.

Oppsett og justeringer

Natalie Leigh

Natalie Leigh

Ikke alle Shopify-eksperter er lag eller grupper. Natalie Leigh, for eksempel, jobber alene. Hun foretrekker å jobbe på Shopify og WordPress e-handelsnettsteder. Shopify-nettstedene hennes er enkle og elegante. Det er ingenting som kommer i veien for handleopplevelsen.

Noen av Natalies kunder vil bare ha hjelp til å finjustere en av de eksisterende Shopify-malene. Det gjør hun kort av, og gebyrene er rimelige. Andre ønsker et unikt nettsted. Natalie er like komfortabel i denne enden av spekteret. Hennes forståelse og tålmodighet fjerner stresset med å sette opp og lansere en nettbutikk.

Responsive Media

Responsive Media

Oppsett og lansering er bare begynnelsen. Ingen vet dette bedre enn Dave Woodard hos Responsive Media. Han vet at han ikke vil ta farvel med deg så snart salget begynner å skje. Du vil oppdage ting som må endres, og han vil være klar for å gjøre det.

Underveis kan du oppdage at du trenger tjenester utenfor omfanget av det opprinnelige prosjektet. Dave vil være der for å hjelpe med disse også. Uttalelser snakker om Daves hjelp med ting som brosjyredesign og til og med bokomslag. Hans dybdekunnskap om Shopify gir deg raske svar og innovative løsninger.

Folk sammenligner ofte Shopify med den fancy radioen i sin nye bil. De vet at det kan gjøre mye mer enn bare å spille musikk, men hvem har tid til å finne ut av det? Selvfølgelig kan du bare lese bruksanvisningen. Men selv da kan du ikke finne ut hvordan du bruker den.

Vi er ikke sikre på om det er folk som tjener penger på å hjelpe deg med å forstå hvordan du bruker alle funksjonene i din bilradio. Vi vet at det er mange eksperter tilgjengelig for Shopify-butikken din.

Noen av de beste i virksomheten ligger “down under” på New Zealand. De kan hjelpe deg med å få det beste ut av Shopify, enten det er en stor butikk fra bunnen av eller bare noen få enkle justeringer. Det er penger brukt godt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map