Topp kanadiske Shopify nettutviklingsselskaper

AWA Award of Excellence


I en verden av eCommerce, Shopify er den klare lederen. Den fortsetter å sette standardene for design og brukervennlighet. Faktisk makter Shopify rundt 300.000 nettbutikker som har tjent over 17 milliarder dollar i 2015 alene.

En stor del av suksessen har vært på grunn av programvarens kombinasjon av brukervennlighet og funksjonalitet. Selv nybegynnere kan bygge en imponerende butikk som er full av funksjoner.

Imidlertid, med et så dyktig og ekspansivt program, kan brukere sitte og lure på om det drar full nytte av Shopify. Uten tidligere erfaring kan det være vanskelig å utnytte salget på en mest mulig effektiv måte. Med mindre du er en ekspert, kan du stille spørsmål ved om det er mer du kan gjøre for å integrere tilgjengelige apper og verktøy.

I stedet for å lure på, kan du stole på erfaringene og ekspertisen til profesjonelle webutviklingsselskaper. Noen av bransjens ledende firmaer spesialiserer seg på å få mest mulig ut av Shopify.

Kanadiske Shopify topp nettdesignere og utviklere

Trikset er å velge det beste firmaet for å gi den rette balansen mellom kompetanse og kostnader. Sørg for å begynne med å stille deg noen enkle spørsmål for å begrense valgene dine:

Hva er budsjettet ditt?

For de fleste virksomheter er kostnader den første og viktigste avgjørende faktoren å ta hensyn til. Selv om det er mange gratis alternativer tilgjengelig på nettet, kommer de med begrensninger. Feil programvare kan til slutt motvirke veksten i virksomheten.

Hovedpoenget: Hvis du ser alvorlig på å tjene penger, må du investere litt penger i virksomheten din. Å sette penger i programvare, hosting avgifter og andre driftskostnader vil lønne seg til slutt og effektivisere daglige oppgaver i mellomtiden.

Ta deg tid til å tenke på hvor mye du har råd til å betale for grunnleggende installasjonskostnader. Husk at det er et forholdsmessig forhold mellom driftskostnader og inntekter.

Hva er din tidslinje for lansering?

Det fine med e-handelsplattformer er at du kan starte et nettsted på bare noen få timer. For mer kompliserte nettsteder som inneholder dusinvis av produkter, bilder og beskrivelser, kan det hende du trenger mer tid til å klargjøre nettstedet og varelageret ditt før du er klar til å bli sendt ut. Du trenger en plattform som kan skalerbar etter dine behov.

Hvor viktig er designfleksibilitet?

I løpet av den opprinnelige butikkoppstillingsprosessen, vil du sannsynligvis bli fanget opp i å utforme butikken. Selv om de fleste plattformer vil tilby imponerende fleksibilitet når det kommer til design, er de kanskje ikke like elastiske når det gjelder å styre varelager og salg.

Du kan være trygg på at Shopify eCommerce Software kan håndtere praktisk talt alt det du kaster. Den virkelige utfordringen er å vite om du har satt opp butikken for å være så fleksibel som den kan være, og som du trenger den skal være. Det er her noen ekspertråd kan være verdt prisen.

Integrerer plattformen din godt med andre programmer?

Du vil at svaret på dette spørsmålet skal være et rungende ja. Nettbutikkbyggeren din må sømløst integreres med sosiale medier, en rekke betalingsportaler, Amazon og andre programmer. Disse tilleggene utvider funksjonaliteten til nettstedet ditt.

Når du har tatt deg tid til å utforske noen viktige spørsmål og finne ut et budsjett, kan du begynne å undersøke eksperter på webdesign og utvikling i Canada. Fortsett å lese for en liste over topprangerte utviklere som bør være øverst på listen din.

The Heavy Hitters Who Can Do Everything

MODIG

Diff logo

BOLD er ansvarlig for å lage noen av de mest populære appene som er tilgjengelige på Shopify. De tilbyr også tilpassede tjenester for små oppstarter eller store bedrifter. Opprinnelig ble selskapet født av nødvendighet. Gründerne ble overrasket over mangelen på apper designet for å øke salget. I stedet for å vente på at den riktige appen skulle treffe markedet, bestemte de seg for å lage sin egen.

Siden BOLD ga ut sin første app i 2012, har de vunnet en rekke bransjepriser. Med over 90 ansatte basert på Winnipeg Canada, skiller de seg ut som et fullserviceselskap. Ring dem hvis du trenger et firma som kan alt.

Pixel Union

Pixel Union Logo

Pixel Union har hovedkontor i Victoria, British Columbia, Canada, og har eksistert siden 2009. Porteføljen deres har en liste over imponerende kunder, inkludert: Tesla Motors, Taco Bell og LA Lakers. Bruk et eksisterende tema eller partner med dem til å bygge et tilpasset nettsted.

Pixel Union team av eksperter tilbyr støtte gjennom hvert trinn i utviklingen. Bruk ferdighetene sine til å utnytte kraften fra Shopify og lage vakre og funksjonelle nettsteder. Sørg for å stikke innom nettstedet deres og se på deres omfattende portefølje av elegante og moderne nettsteder.

diff

Diff logo

De fleste nettutviklingsfirmaer er grunnlagt av programvareingeniører og programmerere. Imidlertid ble Diff startet av en forhandler. Dette gir det Montreal-baserte selskapet et annet perspektiv på e-handel.

Siden åpningen i 2011 har selskapet bygget et team av dyktige ingeniører. De representerer et av de “mest teknisk sofistikerte teamene.” DIFF-design kombinerer en attraktiv butikk med en brukervennlig backend. Nyt ledelsesfunksjoner som hjelper deg med å gjøre livet ditt enklere.

Markedsføringsguruer

Bare vekst

Bare vekstlogo

Dette Waterloo, Canada-baserte firmaet har ett mål for øyet: vekst. De begynner med å hjelpe deg med å etablere et tydelig merke. Derfra handler det om å vokse virksomheten din og oppnå målbare resultater. Mens de tilbyr et bredt spekter av tjenester, spesialiserer de seg i å øke konverteringsfrekvensen.

Selskapet vil hjelpe deg med å gjøre casual nettlesere til lojale kunder. Prisprisen deres kan være uoverkommelig for mindre virksomheter, men hvis du er rask og målbar, kan vekst være verdt investeringen. Tenk på det faktum at de kan skryte av en imponerende 327% avkastning på hele 127 forskjellige merker.

Design Champs

Pekeren Kreativ

Pointer Creative Logo

For noen virksomheter er det visuelt spesielt viktig. Hvis du trenger å fremheve produkter og skape en spesifikk opplevelse for de besøkende, kan teamet hos Pointer Creative hjelpe. De er en gruppe av unge og hippe designere og utviklere med et rykte for å skape visuelt fantastiske Shopify-nettsteder.

Faktisk er Pointer Creative nr. 1 Shopify-utviklingsteamet i Canada. Designene deres forsterker merkevarebyggingen og begynner raskt å føre trafikk til nettstedet ditt. Stol på dem for en enkel e-handelsside eller en mer kompleks butikk. De kan tilby god støtte og kan generere imponerende nettsteder fra bunnen av.

Little Rocket

Little Rocket Logo

Trenger du hjelp til å avklare den kreative retningen din? Sliter du med å utvikle en forretningsstrategi? Klar til å starte nettstedet ditt? Little Rocket i Ontario, Canada, kan tilby tilpassede løsninger og et støttesystem.

Først og fremst fokuserer de på å bruke deres designferdigheter og erfaringer for å fange merkevaresynet ditt. Deretter lager de et attraktivt nettsted for å dele dine produkter og tjenester med verden. Deretter vil de jobbe for å designe en backend som snakker til virksomheten din og dine behov. Resultatet er et vakkert tilpasset nettsted.

All-Around Awesome

Port80 Nettdesign

Port80 Web Design Logo

Når du tenker på å opprette og bygge din eCommerce-butikk, kan ikke brukeropplevelsen undervurderes. Nettstedet ditt må være intuitivt og enkelt å navigere. Selv den minste barrieren for surfing og kjøp kan resultere i et tapt salg og hindre veksten i virksomheten din.

Ekspertene på Port80 i Vancouver har funnet den perfekte balansen mellom form og funksjon. Kundene dine vil få en virkelig hyggelig opplevelse som gjør at de kommer tilbake for mer. Deres skalerbare løsninger spenner fra enkle fikser til fullskala lanseringer for internasjonale virksomheter.

SOVI Creative

OVI Creative Logo

På SOVI-design i Toronto, Canada, blir de kjent med deg før de produserer løsninger som er spesielt designet for å imøtekomme dine unike behov. De har høye standarder når det gjelder design.

Du kan være trygg på at nettstedet ditt vil se bra ut på alle enheter. Shoppere vil glede seg over fronten av nettstedet ditt, og du vil være takknemlig for tanken og opplevelsen som går ut på å utforme backend.

Utviklerne på SOVI vil gjøre daglige oppgaver til en lek, slik at du effektivt kan drive virksomheten din. Nyt mer tid til å fokusere på topp prioriteringene dine.

Opp senere enn deg

Opp senere enn Logoen

Navnet sier mye. Dette teamet av designere og utviklere i Toronto, Canada, gjør det til deres jobb å stresse hardere. De holder seg sent opp slik at du kan rette oppmerksomheten mot andre områder for å drive virksomheten. På bare noen få uker kan du ta e-handelsnettstedet ditt fra konsept til virkelighet.

Som Shopify-eksperter er de unikt kvalifiserte til å hjelpe deg med å utnytte kraften til Shopify-programvaren. Deres vakre storfronter vil generere salg. Uansett hvilken størrelsesbedrift du ønsker å starte eller oppgradere, vil de gi prosjektet sin fulle oppmerksomhet og kreative kraft.

Oppsett og justeringer

Carson

Carson-logo

Har du en liten oppgave som må fullføres raskt? Trenger du hjelp til å integrere et nytt verktøy eller funksjon? Hvorfor ikke overlate disse oppgavene til ekspertene og sørge for at det blir gjort riktig? Carson, som er basert i Montreal, Canada, er det perfekte stedet for å håndtere oppsett og oppgradering av nettsteder.

Du blir ikke opptatt av å prøve å navigere i Shopify når du skal fokusere på andre aspekter av virksomheten din. De har superfleksible og rimelige priser. Du kan få sporadisk tilgang til Shopify-eksperter uten å måtte betale for dyre månedlige abonnementer. Carson tilbyr en rask og rimelig måte å administrere nettstedet ditt.

Shopify blir ofte fakturert som den mest allsidige og brukervennlige programvareplattformen for e-handel på markedet. Imidlertid kan denne anerkjennelsen også komme med en ulempe. Å ha så mange alternativer når det gjelder temaer, funksjoner og integrasjoner kan føles overveldende. Det kan være for enkelt å bli fast i alle valgene og miste verdifull tid.

Til slutt kan du bli overrasket over å finne ut hvor enkelt og rimelig det er å overlate prosjektet til en Webify-ekspert på Shopify. Du kan få visjonen din omgjort til et vakkert og funksjonelt nettsted uten å bryte budsjettet.

Det er alltid hyggelig å kunne kutte hjørner og redusere kostnader, men du må også huske at tiden din er verdifull. Som bedriftseier blir tiden din brukt på andre områder for å bygge din virksomhet. Å henvende seg til ekspertene kan hjelpe deg med å begynne å selge og tjene raskere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map