Topp East Coast Shopify e-handelsplattform Nettdesignere og utviklere

AWA Award of Excellence


Whoa, Shopify, er du noen gang en kraftig plattform! Takket være det enkle og intuitive grensesnittet ditt, kan omtrent alle gjøre om en nettbutikk til en sofistikert skjønnhets ting. Er det ingenting med deg som ikke er perfekt? Jo, det er det.

Du kan gjøre så mye at alternativene dine kan bli overveldende. Du tillater deg å bli modifisert til omtrent hvilken som helst grad. Det er kjempebra, men det tar noen som vet hva de gjør. Men selvfølgelig er du Shopify. Du tenker på alt.

Stikk Shopify eksperter. Disse Shopify-gururene bor og jobber over hele verden, så det er lett å finne en i nærheten. Her er en liste over anbefalte utviklere på østkysten. De står ved for å hjelpe deg med å få det beste ut av Shopify.

Les videre for en liste over utviklere som kan hjelpe deg med å få det beste ut av Shopify.

Vi blir lagt merke til

Vi blir lagt merke til

Dette teamet vet hva som skal til for å bygge din Shopify Plus-butikk fra grunnen av. Det er hvis du bare begynner. Har du allerede en Shopify-butikk? Har de foretatt en revisjon. De vil se under panseret og anbefale forbedringer som vil forbedre nettbutikken din. Gi denne Shopify-eksperten litt ekstra oppmerksomhet hvis du vil ha det samme. De vil bruke tiden på å sikre at alle er på samme side. Du vil bruke tid sammen for å se på og diskutere nettkart, flytskjemaer og wireframes.

Denne Shopify-eksperten er også en AdWords-spesialist. De kan bygge effektive AdWords-kampanjer som driver trafikk til Shopify-nettstedet ditt. De hjelper deg også med SEO slik at du kan øke Shopify-rangeringen over tid.

Kommando C

Kommando C

Er du selv sikker på at Shopify er riktig for deg? Dette teamet tar det de kaller en “fit first” tilnærming. De har jobbet med Shopify-plattformen siden den ble introdusert i 2006. De la til hjelp med Shopify Plus i 2014.

Er kommando C den rette Shopify-eksperten for deg? De foretrekker å samarbeide med kunder med mellom 1 og 10 millioner dollar i årlig salg. Du vil også trenge et sterkt nivå av prosjektledelsesstøtte når du når dette nivået. Teamet utmerker seg på dette området. De er også flinke til å hjelpe deg med å forstå det tekniske sjargongen som omgir e-handel.

Genome

Genome

Du vet at du har funnet noe spesielt i det øyeblikket du lander på hjemmesiden til Genome. Stil og design er avgjørende komponenter i en nettbutikk. De har vunnet priser for sitt designarbeid. Shopify Partners-bloggen ga Genome en 2016 Best Award for eCommerce Design Award for deres arbeid med, Mpowerd. Trenger du ytterligere stimulanser til å sjekke dem ut? Frank Sinatra Enterprises valgte Genome å designe og bygge sin hjemmeside.

Genome er også en startinkubator. Du vil sette pris på å jobbe med dem hvis du vil henvende deg til nettbutikken din med den filosofien.

forenklede

forenklede

Dette East Coast-teamet har bygget mer enn 550 butikker drevet av Shopify og Shopify Plus. Butikkene har solgt mer enn 3 millioner produkter, med over 70 millioner dollar i salg. Trenger du mer grunn til å sjekke ut denne Shopify-eksperten?

Simplistic er en fullservicegruppe. De kan hjelpe deg med å endre Shopify-plattformen for å skape en unik handleopplevelse som fungerer på stasjonære og mobile enheter. Simplistic har skaffet seg et rykte for å lage flash-butikker som håndterer e-handel for selskaper som er omtalt på nettverk-TV. Disse nettbutikkene håndterer og oppfyller tusenvis av samtidig, og overvåker salg i sanntid.

Barrel NY

Barrel NY

Merker du kjenner igjen samarbeider med Barrel NY for å lage sine Shopify-historier. Det er viktig av to grunner. Den første er åpenbar. Den validerer at denne Shopify Expert har et sterkt rykte. Den andre grunnen er ikke like åpenbar, men like relevant. Det viser deg at Shopify er plattformen som driver kjente merkevarer som KIND Snacks.

Er du en ideell organisasjon? Barrel NY vil høre fra deg. De donerer over 500 timer hvert år for å hjelpe ideelle organisasjoner med det de kaller “Barrel Grants.” De hjelper deg med å transformere Shopify slik at du kan bruke den til å ta donasjoner.

Verbal + Visual

Verbal + Visual

Er det forskrifter eller hindringer som kommer i veien for å selge produktet eller tjenesten din? Teamet på Verbal + Visual kan hjelpe deg med å hoppe rett over dem. De er eksperter på å øke salg på nettet ved å automatisere prosessene som ofte forårsaker forlatte handlekurver.

Her er et eksempel. En av de siste kundene deres var en nettbutikk for vin. Verbal + Visual hjalp dem med en unik måte å håndtere den nødvendige aldersbekreftelsesutfordringen på. Butikken fortsatte å se 100% avkastning på bare 4 måneder. Konverteringsfrekvensen deres økte med 25%, og avvisningsfrekvensen falt med 30%.

Lemonade NY

Lemonade NY

Nettbutikker som selger luksusvarer byr på et unikt sett med utfordringer. Spør skuespilleren Gwyneth Paltrow. Hun ønsket å starte en nettbutikk som selger luksusproduktene og tjenestene hun har oppdaget. Paltrow henvendte seg til Lemonade NY for å få hjelp. Nettbutikken hennes har et bredt spekter av produkter, alt fra organiske hudpleievarer til hodetelefoner.

Ikke la teamets enkle nettsted lure deg. De er ikke generøse med detaljer om hvordan de jobber med deg. Det er fordi det ikke er noen “cookie-cutter” -tilnærming til løsningene de vil bringe til Shopify-butikken din. Frykt ikke. Du ender opp med en butikk som oser av raffinement.

Vekstgnist

Vekstgnist

Denne Boston-baserte Shopify-eksperten har et rykte for å designe og bygge nettbutikker som bygger kundekonvertering. De mener at butikken din bør være et markedsføringsverktøy så vel som et salgsverktøy. Growth Spark bruker en resultatorientert tilnærming. Den kombinerer trafikkdrivende markedsføringskampanjer på nettet og konverteringsorientert vekst.

Det prisbelønte designbyrået identifiserer og utfører kun elementer som gir raske resultater og positiv innvirkning. Du vil starte Shopify-butikken raskere enn du trodde var mulig. Derfra støtter de deg ved å spore resultater og bygge ut områdene som viser den mest lovende veksten.

Ubundet handel

Ubundet handel

De kommer fra Massachusetts. Spesialiteten deres er apper for iPhone, iPad og Android for mobilhandel for nettbutikker. Ubundet handel hjelper deg med å levere en rik mobilopplevelse. Det vil øke kundens engasjement og konvertering. Engasjere dette teamet hvis du vil integrere push-meldinger, slik at kundene ser de nyeste tilbudene dine.

Online shopping har blitt en mobilopplevelse. Programlisten for ubundet handel lyder som en “hvem er hvem” av populære merker. Det inkluderer selskaper som Sears, Shoe Carnival, Miller Beer og Rockport. Ubundet handel vil ta alt av hendene. De vil designe, bygge og vedlikeholde nettbutikken din. Len deg tilbake og slapp av.

Mark Henderson

Mark Henderson

Denne Shopify-eksperten tar en pakketilnærming til Shopify butikkbygging. Leter du bare etter et grunnleggende oppsett? Mark vil ta seg av det for deg, inkludert skrifter, aksentfarger og overskriften eller logoen. Du trenger skatte- og fraktoppsett. Dette er inkludert.

Trenger du mer avansert hjelp? Start prosessen med et flatt innskudd, og betal som du går. Mark kan tilpasse ethvert Shopify-tema, og integrere appene du trenger. Design- og konfigurasjonstjenester er oppgitt for deg, så du har alltid kontroll over budsjettet. Mark utviklet en populær Shopify-app kalt Betal det du vil. Det hjalp en av klientene hans til å samle inn over 1,4 millioner dollar av sosiale årsaker.

1 Digital Agency

1 Digital Agency

De er et fullservicebyrå, men de påpeker at 99% av prosjektene de tar på seg er e-handelsfokusert. Deres administrerende direktør har vært involvert i design, utvikling og markedsføring av e-handelsnettsteder siden 1999. Han har hjulpet med å finne e-handelsstarter med flere millioner dollar. Du får fordelen av den enorme bransjeerfaringen hans.

1 Digital Agency mener at vellykket nettbutikkdesign er en reduksjonsprosess. Det bør fjerne forsinkelser og forvirring. De vil samarbeide med deg fra starten av, eller de kan hjelpe deg med en ny design. Stramme overskrifter skremmer dem ikke. De får deg til å bli lansert opptil 80% raskere når du starter med en av Shopifys ferdige premiummaler.

Design av Fet

Design av Fet

Over 20 fornøyde kunder har tatt seg tid til å legge igjen attester for Shopify Expert Wim Tubbax. Mange av disse klientene snakker om det dype nivået av samarbeid som finner sted under designprosessen. Markedsføring er integrert i e-handel. Wim vil også hjelpe deg med nyhetsbrevkampanjer.

Oppmerksomhet på detaljer er et annet tilbakevendende tema du finner. Klienter påpeker at det strekker seg til både teknologi og design. Du drar nytte av de jevne operasjonene. Kundene dine utnytter den bedre handleopplevelsen. Ta en titt på porteføljen, så ser du hvorfor denne Shopify Expert får så gode anbefalinger.

ICEE Social

ICEE Social

Forsømmelse av sosiale medier aspekter av en nettbutikk etter egen fare. ICEE Social mener det er så viktig at de har gjort det til en spesialitet. Sjekk ut nettstedets blogg. De elsker å snakke om hvordan Shopify-plattformen kan brukes til å lage eksklusive butikker.

Du lærer for eksempel at B2B-markedet forventes å vokse til $ 6,7 billioner i brutto salgsverdi innen 2020. ICEE Social er klar til å vise deg hvordan du kan designe en grossistbutikk for å fange opp en del av denne inntektsstrømmen. Shopify har også et kraftig verktøy for å vise frem merkevarer du samarbeider med. En annen bloggartikkel snakker om hvordan du kan sette opp en merkevareside med Shopify.

TVP Industries

TVP Industries

Dette byrået i New York City mener at din dedikerte e-handelsbutikk er den beste løsningen, og Shopify kan ikke slå. Er det rart at de er en Shopify-ekspert? Forvent de vanlige tjenestene som tilbys av andre, men forbered deg på å bli overrasket over noen uventede tillegg.

TVP Industries har tilgang til over 600 000 premium valg av varer. Hvis ingen av disse merkede produktene fungerer for deg, kan de få den produsert på egen hånd. Det er bare den første delen av prosessen. Du trenger også oppfyllelsesløsninger. TVP Industries vil lage en strategisk plan for distribusjon, oppfyllelse og forsendelse for å holde varene i flyt. De kan til og med håndtere kundeservicebehov.

Minion Laget

Minion Laget

“Bare fortell oss hva du vil” er noe du aldri vil høre fra denne Shopify Expert. Du vil sette pris på deres strategiske tilnærming. Det starter med intensiv forskning. Resultatet er et detaljert dokumentasjon for tekniske krav og funksjoner. Kvalitetssikring og ytelsestesting pågår lenge før nettbutikken din noen gang blir sett. Tilbakemelding og finjustering fortsetter etter lanseringen.

Nesten 90 kunder har lagt igjen attester for Minion Made. Det er en toss-up. Omtrent halvparten snakket om hvordan Minion Made var i stand til å lage magi fra bare en vag idé. Den andre halvparten berømmer Minion Made for å integrere spesifikke forespørsler som ser ut til å gå utover hva Shopify kan gjøre.

Socialmediately

Socialmediately

De fleste Shopify-prosjekter faller i en av tre typer. Det er et grunnleggende oppsett, migrering eller en tilpasning. Denne Shopify-eksperten er lokalisert i Chicago. Det er egentlig ikke en østkystadresse, men sosialt er det verdt å vurdere. De kan hjelpe deg med hvilken som helst av disse 3.

Hvis alt du trenger er et grunnleggende oppsett, kan Socialmediately komme deg i gang på så lite som tre dager. Hvis du ser på en migrering av butikker, kan Socialmediately vise deg avkastningen ved å gå over til en Shopify eller Shopify Plus-butikk. Leter du etter et sofistikert, tilpasset e-handelsnettsted? Teamet kan ta deg fra planlegging om å starte i løpet av bare to uker.

Vittig

Vittig

Alle legger sitt beste arbeid i porteføljen. Det er et bra sted å starte. Grave dypere. Se hva andre har å si om å jobbe med dem. Når det gjelder denne Shopify-eksperten, vil du lese noen slående eksempler på å gå utover samtalen.

En klient skriver om hvordan Witty opprettet en detaljert video som viser hva de endret på Shopify-temaet, og HTML-koden for hver seksjon på siden. Videoen viste seg uvurderlig for dem når de laget nye produktsider. En annen Witty klient forteller en lignende historie. De hadde ingen kodingserfaring, men ønsket spesifikke funksjoner. Witty satte den opp for dem og opprettet deretter en trinnvis video som brukes til å bygge ut nettbutikken.

Kaitlin Fontenot

Kaitlin Fontenot

Kaitlin er mor og Shopify Expert på heltid. Hun har bakgrunn innen markedsføring med sterkt fokus på mote og sosiale medier. De fleste av hennes designprinsipper kommer fra personlige preferanser. Les bloggen hennes for å få et bedre inntrykk av hva som driver henne, og hva som vil drive utformingen av nettstedet ditt. Her er to eksempler.

Hun vil gi deg de fem grunnene til at kunder ikke fullfører kassen, og hun forklarer hvordan hun vil samarbeide med deg for å få Shopify-løsninger på plass. SEO med Shopify er en automatisert prosess, men det er måter å gjøre det bedre. Det er en serie blogginnlegg der Kaitlin beskriver hvordan du optimaliserer SEO ved hjelp av Shopifys innebygde verktøy.

Pent bygget

Pent bygget

De er omtrent så langt vest du kan komme og anses fortsatt som østkysten. Denne Atlanta Shopify-eksperten vil wow deg med sine designkoteletter. De vil også imponere deg med hvor dypt de dykker ned for å sikre at hver eneste detalj i Shopify-butikken fungerer for kundene. Du vil være hardt presset på å finne noen som kommer ned i ugresset for noe så enkelt som ditt pakkesedler.

Nicely Built-teamet har et rykte for å jobbe raskt for å få din Shopify-butikk i gang. Forespørsler om tilpassede funksjoner bremser dem ikke. Funksjonalitet driver salgsprosessen, men den skal ikke komme i veien for merkevaren din. Denne Shopify-eksperten holder den perfekte balansen.

Du har et valg. Du kan fokusere på å drive et e-handelsnettsted, eller du kan gjøre en innsats for å selge med et e-handelsnettsted. Som kommer til å sette penger i lommen? Den gode nyheten er at du kan samarbeide med en Shopify Expert for å optimalisere nettbutikken din. La dem bekymre deg for alle detaljene. Det lar deg fritt finne den beste blandingen av produkter som appellerer til de besøkende.

Noe av det beste i virksomheten gjør hjemmet sitt på østkysten. De hjelper deg med å få det beste ut av Shopify. Du vil være fornøyd med avkastningen på investeringen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map